dinsdag 21 maart 2023

Wat bazelt Rutte over mondhoeken en Rusland?

Aan de datum in de tweet is hij van vandaag en wat bazelt Mark Rutte hier nou over de mondhoeken waaraan je kunt zien of iemand door wil?

En, je mocht toch geen vergelijkingen maken met de Tweede Wereldoorlog? Maar Rusland, notabene de bevrijder van Europa, nu vergelijken met Hitler 1938, da's voor Rutte geen probleem. Dat kan prima.

Zie de beelden, met dank aan Pepijn van Houwelingen, HIER.

Trouwens...

Wat een tijden, het is teveel voor ons om alle actualiteiten te behandelen:

1. Opstand in Frankrijk. Valt jullie de stilte bij de gecontroleerde media ook op? Als er in Wit Rusland 130 opstandelingen opgepakt worden, dan zijn het vrijheidsstrijders die slachtoffer worden van een brute dictator. Als het in Frankrijk gebeurt zijn het relschoppers die rellen veroorzaakten. 

2. Xi en Putin. 4 Uur spraken ze met elkaar. De woorden waren allerhartelijkst. Grote vrienden. Maar wat gaat dit betekenen voor de verdere wereldorde? Eén ding is wel duidelijk: China en Rusland willen af van de oorlog in Oekraïne. Maar het collectieve Westen (de VS-banksters en hun onderworpenen zoals Nederland) willen helemaal niet weten van een vredesplan of een oplossing van het conflict.

3. Ophef over de "Lentekriebels", het lesprogramma van de Rutgerstichting op basisscholen.

4. Gaat het VK nou munitie met uranium sturen naar Oekraïne? Rusland zal daar op moeten reageren, aldus Putin, HIER. We wensen de Britten veel succes......

5. Nieuw NAVO kantoor in Nederland, en weer 10-tallen miljoenen extra naar de agressie organisatie. Kan me niet herinneren hiervoor gestemd te hebben.


3 opmerkingen:

 1. Rutte heeft de leugen van John Bolton overgenomen: "Omdat Putin het ineenstorten van de Soviet Unie de grootste Ramp van de eeuw noemde (dat klopt) wil hij natuurlijk dat oude grote Rusland weer bij elkaar brengen.
  Dat klopt niet. Dat is
  1) Geen logische gevolgtrekkeing en
  2) door Putin als waanzin omschreven.

  --
  Daarna is er links en rechts gesuggereerd dat Rusland misschien wel West Europa zou kunnen gaan veroveren, en in Amerika suggereren ze zelfs dat Putin Amerika kan aanvallen, en DUS: moeten we Oekraiene steunen , om hem daar te stoppen.

  Dit is natuurlijk voor 100% zelf bedacht, door Westerse politici.

  --------
  EN TOCH HEEFT RUTTE GELIJK!

  De situatie lijkt namelijk WEL op 1938.
  Maar op een andere manier dansteeds wordt gezegd ( Wij gave Hitler in 1938 zijn zin, en daarom durfde hij later die oorlog te beginnen.)

  Het zit zo:
  Uit 'tafelgesprekken' die Hiterl 's avoinds voerden en die door Martin Bormann zijn opgeschrevern wiost ik al dat Hitler zeer boos was:
  "Die verdomde Roosevelt stuiurt aan op een oorlog ! "

  I meen dat Hitler het ook in enkele peeches heefft geroepen: Amerika wil oorlog uitlokkken !

  Ik geloofde dat half. D bron is namelijk niet neutraal. Je kan ook denken dat Hitler wèl zelf oorlog wil, maar bezig is het publiek wijs te makendat zijn opponent hem er toe dwingt.... hoewel: de table talks zijn tafelgesprekken onder elkaar. Daar zeg je wat je meent.

  MAARR...
  Nu zijn er diplomatieke stukken opgedoken: Ambassadeurs die hunm eigen regering meedelen wat er in het land gebeurt waar ze gestaioneerd zijn.
  Die stukken tonen heel duidelijk het volgende aan:

  1) In Amerika zijn de joodse media (in 1939 en 1939) furieus bezig om het publiek warm te maken voor een oorlog tegen Duitsland.

  2) Roosevelt zet Polen, Engeland en Frankrijk zo sterk onder druk dat ze op die manier Duitsland geen enkele optie geven dan met het leger Polen binnen trekken. Diplomatieke oplossingen worden doo rde VS mewt alle kracht VERBOTEN!

  3) Roosevelt maakt heel duidelijk dat Engeland er voor moet zorgen dat niet zij, maar Duitsland het eerste scjhot lost. Ze moeten Duitsland zo in het nauw drijven, dat die niet anders meer kan: " Alleen als je het zo doet kan ik later aan de oorlog deel gaan nemen, want dan zijn we aangevallen. Dan zijn wij de Good Guys. Anders pikt het volk het niet."

  Ik vond die brieven bij UNZ en heb ze vertaald en op mijn blog gezet:

  https://xevolutie.blogspot.com/2023/02/1370-roosevelt-heeft-wo2-uitgelokt-bron.html

  Dus: precies zoals Het Westen in 1938 WO2 uitlokte, lokt het nu WO3 uit, sinds 2014, door de opponent ( Hitler, Putin) te blijven bedreigen en dwarszitten en hun mensen te doden en zo tot een militaire aanval te verleiden, waarna het hele spektakel pas echt begint.

  Rutte heeft gelijk: Het is net als in 1938.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. MAARR, ik vraag mijzelf toch af wat de gebroeders Warburg (Max & Sydney) met de financiering van Hitler te maken hadden. En dan hadden wij natuurlijk ook nog Prescott Bush.

   Och, arme,arme, bestormers van de Normandische stranden. Zij werden onthaald met Amerikaans gesponsorde munitie en 'onze Oekraïnse vrienden' trappen in hetzelfde lulverhaal.

   Verwijderen
 2. Als wij het over punt 3, de "Lentekriebels" willen hebben. Dit item kwam 'toevallig' ook langs bij UK Column. Het is dus geen nationaal probleem, maar een internationaal probleem en houdt in gedachte dat men pedofilie wil legaliseren.

  Kijk maar, zelfs orgaanoogsten gaan bij ons niet te ver. Zelfs UNICEF werkt er aan mee.
  https://www.youtube.com/watch?v=m_fSLvzS26k

  BeantwoordenVerwijderen