woensdag 22 maart 2023

Complete Black-out Telegraaf over Opstand Frankrijk

Frankrijk, dat kun je toch wel bijna een buurland noemen, daar vindt een enorme opstand plaats van de bevolking tegen het geweldadige regime van Macron. Maar Telegraaf vindt het, althans afgaande op hun website, geen letter waardig. AD heeft ergens nog een piepklein berichtje, en bij Telegraaf vonden we helemaal niks. Ondertussen gedraagt de Franse politie zich steeds gewelddadiger.

Groot Brittanië

Ondertussen vindt Groot Brittanië het sturen van munitie met verarmd uranium naar Oekraïne geen nucleaire escalatie. De Serven zuchten nu nog onder de NATO nucleaire troep die de NATO bij hun aanvalsoorlog op Servië gebruikte, maar als wij van WC-eend het geen (nucleaire) escalatie vinden, dan is het ook geen nucleaire escalatie...

Japan

En ondertussen staat het Westen onder het juk van de Amrikaanse banksters steeds verder alleen. Als reactie op de belangrijke ontmoeting Putin-Xi, stuurden de banksters de Premier van het onderworpen Japan naar Zelenski. Niet dat ze veel te melden hadden aan elkaar, maar alles voor de show, alles voor de PR. En als China en Rusland elkaar treffen, dan ook Japan en Oekraïne! 

Uranium

Ook de mededeling van de Britten over het Uranium, kan niet los gezien worden van het bezoek van de Chinese leider aan het grootste land van de wereld. Wat een Britse zurigheid. De Britten en Amerikanen willen van geen vredesonderhandelingen weten; er zal doorgevochten dienen te worden tot de laatste Oekraïner en daarna tot de laatste Pool en zo verder. En Nederland en zijn gecontroleerde media? Die vinden het allemaal toppie. Wie het niet toppie vindt, en wel waarschuwt voor de escalatie en aandringt op vredesonderhandelingen, is Lukashenko. En zo zie je maar weer: degenen die het meest zwart gemaakt worden door de gecontroleerde media, zeggen de meest wijze woorden.

Ondertussen gaat Oekraïne, aangemoedigd door Rutte en Premier Japan, door met zoals op de foto te zien is, een Totshka-U op een woonwijk in Donetsk. Het gaat om de Petrovski wijk in Donetsk, waar zich geen enkel militair object bevindt. De Britten en de Amerikaanse Banksters willen niets weten van welk vredesplan dan ook. Er dient door gebombardeerd te worden, en liefst met nog wat verarmd uranium erin, zodat er decennia later nog van "nagenoten" kan worden.

12 opmerkingen:

 1. Beelden van het oproer in Frankrijk. Van Niemands Knegt

  https://twitter.com/NiemandsKnegt?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ome Blik moet weer interessant doen.
  Blik schrijft Telegraaf vindt het, althans afgaande op hun website, geen letter waardig om over de opstand te schrijven.
  Alweer flauwe kul van Blik


  Telegraaf:
  Updated 17 mrt. 2023 16 mrt. 2023
  In Frankrijk zijn donderdag mensen opnieuw massaal de straat opgegaan om hun onvrede te uiten over de pensioenplannen van de regering. Ze wierpen barricades op en staken die in brand. In Parijs vuurde de oproerpolitie rubberen kogels af en zette traangas en waterkanonnen in op de Place de la Concorde, waar duizenden betogers bij elkaar waren gekomen. In de avond voerden agenten charges uit om de demonstranten terug te dringen en te verspreiden. Inmiddels lijkt de rust te zijn teruggekeerd in de hoofdstad, waar volgens de politie minstens 217 mensen zijn opgepakt.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1824176888/franse-politie-gebruikt-traangas-en-waterkanonnen-tegen-betogers

  Updated Vandaag, 00:30 Vandaag, 00:29
  In Frankrijk zijn bij spontane protesten tegen de pensioenhervorming opnieuw ongeregeldheden uitgebroken, onder meer in Parijs, Nantes, Montpellier, Rennes en Lille. Dat melden Franse media. Vooral in Parijs was het onrustig. Demonstranten richtten barricades op en staken vuilnisbakken in brand, een demonstrant raakte gewond na een duw door een politie-agent. De politie verrichtte tientallen arrestaties en zette traangas in om betogers uiteen te drijven.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/47438101/weer-ongeregeldheden-bij-franse-pensioenprotesten

  Nog eerder
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2091841248/protesten-in-frankrijk-nadat-regering-pensioenhervorming-doordrukt

  Allemaal oud nieuws Blik.
  Je loopt achter man.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Al voor de tijd van Macron kampt Frankrijk met een onhoudbaar pensioenstelsel en oude dag uitkering.

  Pieter Omtzigt (niet de minste hè?)

  Met stakingen en demonstraties liepen duizenden Fransen te hoop tegen de sociale hervormingen van president Nicolas Sarkozy. Zij eisten het behoud van oude, versteende rechten, die van
  het pensioen voorop. “De Franse pensioenregelingen zijn goud gerand. Ze zijn niet meer vol te houden”, zegt Pieter Omtzigt, Tweede Kamerlid voor het CDA. “Dat Sarkozy doorzet, is het enige pluspunt.”
  Ook Frankrijk vergrijst. En ook Frankrijk moet haar pensioenregelingen daarop aanpassen. Maar het land loopt hopeloos achterop.
  https://www.ag-ai.nl/download/587-15-5-opinie.pdf

  En Frankrijk heeft nog steeds niet de inkomsten en uitgaven goed op orde.
  Nu wil Macron daar verandering in brengen en lui Frankrijk staat weer op z'n kop en achterste poten terwijl ze daar maar een fulltime werkweek van 35 uur kennen. Hilarisch.
  Van mij mogen ze daar heus vroeg stoppen met werken en als ze dan de klap krijgen dat ze niet meer rond kunnen komen omdat de Franse staatskas waar ze van afhankelijk zijn leeg is, laat ze dan maar mooi op een houtje bijten met al hun vrije tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In de spiegel kijken doen ze in Rusland niet aan.
  Depleted uranium (DU) and Russian ammunition
  https://www.icbuw.eu/depleted-uranium-du-and-russian-ammunition/


  Rusland wel gelijk moord en brand schreeuwen als ze te horen krijgen dat Ukraïne wellicht binnenkort ook over deze munitie beschikt.
  Het is te hopen dat geen van beiden deze munitie zal inzetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is opmerkelijk hoe bij een enkel persoon de 'long term memory' schijnt te zijn gewist (Waarschijnlijk het gevolg van het vervoeren van DU munitie per vrachtwagen. De VS was tenslotte ook niet te beroerd om munitiekisten zonder waarschuwing ((je weet wel: doodskoppen) te plaatsen voor haar militair personeel.In zowel voormalig Joegoslavië als in Irak heeft de NAVO/VS/UK gebruik gemaakt van DU munitie, met alle gevolgen van dien. In het verleden heb ik hier foto's geplaatst van misvormde kinderen als gevolg van het gebruik van DU munitie. Ik zou respondent Eddy willen adviseren om zich bezig te houden met de 'Lentekriebels weken' en zich de vraag te stellen of hij een mannetje of een vrouwtje is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is een goede raad, lijkt me.

   Verwijderen
  2. Ik heb even gekeken.
   Nog steeds een man @Joop met je andere schuilnaam theyknew of jannalor.
   Wordt het niet tijd om nog meer trolnamen te bedenken, pipo?

   Verwijderen
 6. Eddy, je begint legendarisch te worden.
  "Ik heb even gekeken".

  Sorry hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tsja, zo'n domme opmerking van pipo theyknew vraagt om een legendarisch antwoord.
  Waar bemoei jij je mee kletskop? Theyknew heeft het toch tegen mij?
  Ben je jezelf weer aan het vervelen?
  Heb je steeds vaker last van hè remi?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Eddypet,

  Je (U) geeft zelf het antwoord, zonder het zelf door te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die kale griezelkop zei U tegen mij hahahahaha
   Flikker op psychopaat.

   Verwijderen