vrijdag 27 januari 2023

Jaltsen Singh al 39 jaar in Amerikaanse cel

 Wij hadden niet eerder van deze zaak gehoord. Wat is dit voor een toestand? Een kroongetuige die een verklaring aflegt waarmee hij strafvermindering, geld en een woning verdient... Wat zijn dat voor een praktijken in de VS? Wat heeft Nederland gedaan om Jaltsen Singh te helpen? Heeft Rutte dit vorige week met Biden besproken? Vragen, vragen, kamervragen!

Ondetussen in Palestina...

Ondertussen moordt Israël er rustig op los in Jenin; heeft het daar al 9 mensen dood gemaakt. Zwamt de NOS eufemistisch oiver een "operatie". Doet het net alsof het daar om een gelijkwaardige strijd zou gaan en de Palestijnen "raketten" afvuren. Waar de Israëlisch dan weer met wel echte raketten op reageren. De "raketten" van de Palestijnen, zijn, totdat wij van het tegendeel op de hoogte worden gebracht, niet meer dan wat bij de gemiddelde Nederlander met Oud en Nieuw in de straat de lucht in gaat. Met je "raketten" van de NOS.

Jaitsen Singh verkeert in broze gezondheid: hij heeft in de gevangenis twee keer Covid gehad en is zijn veiligheid niet zeker.
Jaitsen Singh verkeert in broze gezondheid: hij heeft in de gevangenis twee keer Covid gehad en is zijn veiligheid niet zeker. © Privebeeld

‘Nederlander (78) die al 39 jaar in VS vastzit, komt niet vroegtijdig vrij’

De 78-jarige Nederlander Jaitsen Singh, die al 39 jaar mogelijk onterecht vastzit in de Verenigde Staten, komt niet voortijdig vrij. Dat blijkt uit de zogeheten parole hearing die donderdagavond in Californië is gehouden, zo bevestigt advocaat Rachel Imamkhan tegen Het Parool.

5 opmerkingen:

 1. Ik heb gisteravond 43 tweets naar BNR de Wereld gestuurd:
  Boekestein en De Wijk.

  https://twitter.com/BNRdewereld/status/1618620263536680963

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kremlin propaganda verspreider Jan Verheul twitterde het volgende:


   Waarom zijn in november 2013 maar liefst 3 TV stations opgericht in Oekraine? Voelde men dat de Maidan er aan kwam? Waarom heeft Nederland geld geschonken aan Hromadske TV ? Bohdan Butkevych zei op Hromadske TV: "We moeten 1,5 miljoen Donbassers doden". Is Nederland akkoord?


   Een mooi voorbeeld van klassiek stukje desinformatie waar JV probeert het westen op het verkeerde been te zetten.

   Want klopt dat wel en nemen we klakkeloos maar aan wat JV allemaal uitschijt op het internet ?
   Ik in ieder geval niet.
   Russian propaganda fake: Ukrainian journalist did not call for Donbass genocide
   http://www.juliadavisnews.com/articles-about-russian-propaganda/russian-propaganda-fake-ukrainian-journalist-did-not-call-for-donbass-genocide/


   En zo is het wel vaker met JV.
   Juist daarom zal niemand in de media die mafkees uit Ossendrecht te woord staan.
   Ze laten hem dus gewoon schijten( in dit geval twitter van BNR) maar ruiken hem al op afstand zodat ze met een grote boog om die viezerik heen kunnen lopen.

   Verwijderen
  2. Maar als JV een punt wil maken moet hij misschien eens proberen Julia Davis te overtuigen met zijn Russische stront.

   Julia is a Russian Media analyst, who specializes in exposing Russian propaganda tactics, with focus on the Kremlin’s hybrid warfare and foreign policy.

   Julia’s investigative reports and articles have repeatedly exposed Russia’s propaganda machine, prompting retractions and corrections by RT (formerly Russia Today) and other media outlets.

   Verwijderen
 2. Zal wel fakenieuws zijn want het is MSM en 1 vandaag hè Blik?

  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/belangenbehartiger-buitenlandse-gevangenen-breekt-met-ministerie/

  BeantwoordenVerwijderen