vrijdag 17 februari 2017

Lieve Jeanine, Geachte mevrouw Hennis!

De geesten worden in Nederland rijp gemaakt om de uitgaven voor wapens en militairen te verhogen met een astronomische 6 miljard Euro in Nederland alleen! 2% van wat we met zijn allen verdienen zou besteed moeten gaan worden aan dodelijke wapens en soldaten. Het spenderen aan wapens door de NAVO landen kent nu al zijn gelijke niet in de wereld. Alleen de wapen uitgaven van de VS zijn al vele malen hoger dan die van Rusland.

Met de andere lidstaten erbij, dus de NAVO verdragspartners samen, spenderen we helemaal een veelvoud aan wat de Russen aan hun defensie uitgeven. Maar het moet dus meer, meer, meer, worden, als we de mainstream media en de mainstream politici moeten geloven. Want ja, de Russen hè?! Toch?! Niet dan?!


Open brief aan minister Hennis-Plasschaert (VVD)

Ministerie van Defensie

Postbus 20701

2500 ES Den Haag

Hooggeachte mevrouw Hennis-Plasschaert,

Gisteren zat u bij de vergadering met alle EU Defensie ministers, toen de Amerikaanse minister van Defensie Mattis eiste, jawel eiste, dat alle NAVO leden hun militaire uitgaven verhogen tot 2% van het BNP. Voor Nederland is dat een waanzinnige 6,7 miljard euro. “Wij stappen eruit!” zou het enige juiste antwoord van een minister van Defensie moeten zijn en als Trump serieus zou zijn over zijn “America first”-uitspraak, dan zou hij er ook uit moeten stappen. Maar dat is hun probleem. Mattis laat weer eens zien dat als we niets doen Nederland het schoothondje van de VS is. Wij zullen de eerste stap moeten zetten om Nederland weer groots te maken door direct uit de NAVO te stappen.

De NAVO is een fossiel uit de Koude Oorlog en wordt nu een oorlogspact om Poetin te provoceren. Wij worden niet veiliger met miljarden voor een JSF als de ander duizenden kernkoppen bezit.

Wij als aanhangers van echte vrijheid en vrede in Nederland vinden het tijd om uit de NAVO te stappen, oorlogen te beëindigen en aan vriendschappelijke betrekkingen met alle naties te beginnen.

De komende Tweede Kamerverkiezing moet een referendum zijn over vrijheid voor Nederland en Nederlanders. Iedere keer dat wij internationale organisaties toelaten om geld van onze belastingbetalers af te pakken, laten bepalen hoe wij onze economie moeten laten draaien, hun standaarden op onze normen en waarden toepassen, ons laten vertellen hoe wij onze kinderen moeten opleiden of hun halfslachtige maatregelen voor onze veiligheid accepteren, verliezen wij onze vrijheid.

Om deze reden steunen wij hartgrondig een referendum over ons EU lidmaatschap. Wij willen Nederland uit de Europese Unie. Eenmaal verkozen, zullen we vooraan staan om het “NEE” kamp van de Nexit tot een overwinning te leiden. De EU is een klassiek voorbeeld van een grote, bureaucratische overheid die vrijheid inperkt. Beslissingen worden genomen door bureaucraten die ver van de samenleving staan en die nauwelijks ter verantwoording kunnen worden geroepen. Dit moet stoppen. Maar een NEXIT is niet genoeg. Als wij echt onze Nederlandse belangen op de eerste plaats willen zetten en onze vrijheid willen herwinnen, moet Nederland uit de NAVO stappen. Om die reden is het allereerste wat de LP in Den Haag gaat doen: een referendum over ons NAVO lidmaatschap uitroepen.

De NAVO is een zelfmoordpact verworden met instabiele, minder ontwikkelde Oost-Europese landen waar we onze handen niet mee moeten binden. Het dwingt ons tot het besteden van talloze miljarden aan luchtkastelen als de Joint Strike Fighter. Eenmaal in het parlement zullen wij stappen ondernemen om dit project tot een einde te brengen voor Nederland. Dit geld kan beter aan infrastructuur, ziekenhuizen, een significante belastingverlaging en daadwerkelijke veiligheid worden besteed.

Wij hebben de desastreuze effecten van NAVO-interventies in Joegoslavië, Afghanistan en Irak gezien. Wanneer de NAVO deze landen buiten het internationale recht binnenvalt, worden de levens van miljoenen ontwricht, vloeit onnodig Nederlands bloed en verdampen miljarden aan belastinggeld. Het creëert een humanitair probleem dat ook ten koste gaat van onze veiligheid. De nieuwe oorlogen brengen grote vluchtelingenstromen op gang uit derdewereldlanden, waar veelal radicale islamisten actief zijn. Deze oorlogen hebben de weg vrijgemaakt voor de opkomst van ISIS en radicaliseert de jeugd verder, ook in ons land. Wij moeten deze vicieuze cirkel doorbreken. Het is hoog tijd om uit de NAVO stappen.

De NAVO verlaten is de eerste stap in het herwinnen van onze vrijheid. Vele partijen gebruiken het woord “vrijheid” in hun partijnaam of verkiezingsprogramma, maar staan achter het dodelijke beleid van de NAVO. De aanstaande TK2017-verkiezing is een referendum over onze vrijheid, maar toch steunt regeringspartij VVD zowel NAVO als EU-lidmaatschap en de oorlogen die extremisten ruim baan geven en onze kant op drijven.

Uw zogenaamde vrijheidspartij is hypocriet, omdat het jullie aan morele moed ontbreekt om NEE te zeggen tegen de NAVO. Wij moeten ophouden met de Nederlandse kiezers een loer te draaien. Als we écht om vrijheid geven moeten we nu de NAVO verlaten en de LP zal deze strijd leiden.

Hoogachtend,

Robert Valentine

Voorzitter en lijsttrekker LP

Robert Valentine, lijsttrekker Libertarische Partij

32 opmerkingen:

 1. Alhoewel de verhoging van de bijdrage tot 2 % verspilling is zie ik de strijd hiertegen als een verloren zaak. De vazallen zijn nu al bezig met een achterhoedegevecht, en zelfs in programmas als Crosstalk worden er grapjes gemaakt over de EU landen die hun eigen broek niet willen ophouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Huub, weer terug van een reisje? Wij begonnen je al te missen maar nog net niet zover om je als vermist op te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Joop, wel in Berlijn geweest, maar dat was maar 1 nachtje, dus daar wil ik het niet op gooien.

   Druk met wat andere dingen, even beetje afstand. Jullie waren wel steeds in mijn gedachten. :-)

   Verwijderen
  2. Oké, alle begrip daarvoor. Toch blij dat je heelhuids terug bent.

   Verwijderen
 3. Alhoewel ik het eens ben met de inhoud van de brief, mis ik toch de directe confrontatie. Persoonlijk had ik deze link erbij geplaatst, met vraag om uitleg.

  Newly-Declassified U.S. Government Documents: The West Supported the Creation of ISIS

  http://www.washingtonsblog.com/2015/05/newly-declassified-u-s-government-documents-the-west-supported-the-creation-of-isis.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En ja hoor, de Telegraaf is alvast begonnen met stemmingmakerij. Iemand verbaasd?
  http://www.telegraaf.nl/telesport/27641931/__Huiveringwekkende_boodschap_Russische_hooligans__.html

  Blik is in ieder geval van plan wel naar dit WK te gaan. Misschien spreken we wel een dag, tijd en plaats af voor een Blik meeting in Rusland?! Al is het maar voor een paar biertjes om daarna allen weer zijnsweegs te gaan! Visaprocedure zal versimpeld worden (te regelen bij aankomst of zo; wel checken).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welkom terug Blik, leuk dat we ook op afstand in jouw gedachten zitten. Wel positieve gedachten hoop ik ;-)

  Bovenstaand artikel is prima, maar om de hoofdpartijen mee te krijgen is andere koek, want zelfs het Christelijke (!!)CDA wil graag gewapende drones aanschaffen die met "vredesbommen" de problemen zouden kunnen oplossen.
  Onschuldige burgerdoden? Nee dan kan niet met hun precisie drones. Waar heb ik dat nog meer gehoord?

  En als ik de peilingen zo eens bekijk zal het heel moeilijk worden om een coalitie te vormen zonder CDA.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank Matt :-) . Zeker positieve gedachten!

   Ik denk dat we met de LP wel een serieus alternatief hebben voor Forum en niet stemmen. Daarover kunnen we hier (later, dichter bij verkiezingen) discussieren en wellicht consensus bereiken.

   Verwijderen
  2. @Matt,

   Bij een peiling van Één Vandaag afgelopen week was de PVV van Geert Wilders ineens 5 zetels kwijt. Het is elke keer hetzelfde als er verkiezingen naderen, worden Nederlanders ineens 'verstandig' en stemmen op het gevestigde establishment. Laat ik dat nu net niet geloven!

   Verwijderen
  3. Oei, zijn de Russen nu al bezig met beïnvloeden??

   Verwijderen
  4. Ach, de CIA, o sorry, medewerkers van de Amerikaanse ambassade, hebben ook innige connecties met het hoofd van de AIVD en dat zal niet gaan om binnenlandse Nederlandse aangelegenheden?

   Verwijderen
 6. Hier een goede video over het "intellect" van Amerikaanse hooggeplaatsten.
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9YnWr5FQTPY

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zes komma zeven miljard euro. Dat is een bedrag gelijk aan de totale kosten van het voortgezet onderwijs in Nederland. Zeg maar wat we uitgeven aan het onderwijs aan alle kinderen in de leeftijdsgroep 12 - 18 jaar. En dat terwijl alleen al de Europese NAVO landen nu al drie maal zoveel geld aan bewapening uitgeven dan de Russische Federatie.

  Europese politici weten donders goed dat de VS hun handen niet van Europa af zullen trekken als ze hun bijdrage aan de NAVO niet zullen verhogen. Het oorlogsimperium staat niet voor niks te trappelen van ongeduld om nog meer troepen langs de Russische grenzen te stationeren. Jezelf tot schietschijf en gijzelaar maken bij een derde wereldoorlog op het Europese continent en daar dan ook nog (meer) voor willen betalen is van kranzinnige misdadigheid/ misdadige krankzinnigheid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij, in België (slechtste betaler aan de NAVO, wat ik heel prima vind) en Nederland zijn ondertussen zowat kapot bezuinigd.
   Daar zijn grenzen aan en ik vermoed dat het bij de gewone mens heel moeilijk gaat worden om zulke bedragen PER JAAR te gaan ophoesten.

   Voor de verkiezingen wel leuke praatjes de wereld in helpen als zou de economie flink groeien, en dat klopt ook wel enigszins, maar dan alleen aan de bovenkant, de grote bedrijven en multinationals die steeds minder belasting hoeven af te dragen en goed verdienen.
   De gewone mens die er niet op vooruit gaat zal dat niet lang meer pikken en dan krijgen we straks (die misschien door de elite gewenste) burgeropstanden.

   De bevolking begint ook stilaan door te krijgen dat de zogenaamde Russische dreiging toch niet zo bedreigend is, maar praatjes om ons meer geld voor defensie uit de zak te kloppen.

   Verwijderen
  2. Nu kan ik wel voorspellen dat de oudjes in Nederland alle begrip hebben als de hen beloofde €8 miljard voor ouderenzorg wordt overgeheveld naar defensie.

   Verwijderen
  3. Die (de oudjes)kunnen straks helemaal geen pap meer zeggen.
   Dat houd in dit geval niet in dat 'wie zwijgt stemt toe'.
   Ik zie ze nog niet in opstand komen met hun rollators.

   Verwijderen
  4. @Matt,

   "Ik zie ze nog niet in opstand komen met hun rollators."

   Zij kunnen ook niet in opstand komen, hun rollators zijn verscheept naar de Russische grens als ondersteunend materieel voor de Nederlandse infanteriebrigade aldaar.

   Verwijderen
 8. WikiLeaks releases 'CIA espionage orders' for 2012 French presidential election

  https://www.rt.com/usa/377619-wikileaks-cia-election-france/

  Zoals de waard is......

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is dit al in de MSM besproken?

   Russia's 'meddling' in US elections raken ze niet over uitgepraat bij de MSM, zonder dat er ook maar een spoortje bewijs is.

   Is er bewijs dat de VS zich met de Franse verkiezingen bemoeit, zijn ze stil bij de MSM.

   Verwijderen
 9. Ik zou bijna zeggen: " Welkom terug op je eigen blog, Blik"
  (Ik heb mijn huiskamerdeur open gezet tijdens je afwezigheid.)

  Ter zake.
  De berichten uit 'punditland' zijn verwarrend:
  velen schrijven dat Trump nu al de grote strijd verloren heeft tegen de Deep State (In dit geval verstaan we daaronder volgens mij vooral het MIC, de Neocons en de CIA).

  Het grote doel blijft dus de Amerikaanse Hegemonie voor nog eens 100 jaar. ( Dus niet wa Trump wil: handel en vrede met alle landen, alleen strijd met terroristen.)
  Daarvoor is een verzwakt Rusland een eis. Rusland is militair heel sterk en Putin zet af en toe de voet dwars. Dus moet hij weg.
  Trump zal die dooi met Moskou er niet meer door krijgen.
  Dat is de ene ( trieste) kant van het nieuws.

  Maar tegelijk lees ik op Russia Insider dat ' de 7e verdieping' van Buitenlandse Zaken in zijn geheel de laan is uitgestuurd. En daar zaten als ik het goed begrijp al de oorlogszuchtige en pro Clinton ' schaduwregering' :
  http://russia-insider.com/en/great-draining-begins-trump-purges-state-departments-7th-floor-shadow-government/ri18969

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Busted,WP reporter uitgekleed door FOX news

  The Washington Post Actually Takes Russian Government Money (Unlike The Websites It Helped Slander)

  Earlier this week, Tucker Carlson interviewed the Washington Post’s Erik Wemple and brought up the fact that the paper regularly receives money from the Russian government to publish propaganda known as “native advertising” within the contents of the newspaper. This was news to me.
  http://www.zerohedge.com/news/2017-02-17/washington-post-actually-takes-russian-government-money-unlike-websites-it-helped-sl

  LOL ,er zit geen rem meer op ,prachtig:

  Trump Declares CNN, NYT, CBS, ABC And NBC Are "The Enemy of The American People"

  Incidentally, this was the second tweet, after Trump removed the first version one, which some thought was deleted as it was just a little too "aggressive" but as it turned out, simply ommitted ABC and CBS.

  http://www.zerohedge.com/news/2017-02-17/president-trump-declares-cnn-nyt-and-nbc-are-enemy-american-people

  BeantwoordenVerwijderen
 11. WO3 wordt in de ruimte uitgevochten EMP laser wapens worden al ingezet
  http://breakingdefense.com/2015/05/pentagon-reports-on-chinas-satellite-killers/
  http://www.space.com/19-top-10-space-weapons.html

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lieve Jeanine?
  Geachte mevrouw ?
  Sinds wanneer voelen wij genegenheid of hebben wij respect voor iemand die toch ook moet weten dat ze mee werkt met de veroveraars, met de moordenaars ?
  Voor de niet-ingewijden onder ons: mevrouw is ook een lid van de Tribe. Een nichtje van Victoria Nuland als het ware. Ze weet wat de agenda is.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Is dit niet een onderwerp om petitie te starten ik heb jammer genoeg erg weinig verstand van computers anders had ik het gedaan kan iemand dit doen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soraya, dan moet je op deze site zijn.
   Een nieuwe partij die referenda hoog in het vaandel heeft.
   https://forumvoordemocratie.nl/

   Verwijderen
 14. Goed interview met Catherine Austin Fitts.

  Over Trump die men aanvalt door zijn luitenanten ( Priebus, Bannon) van hem te verwijderen.
  Door de vrouwen in zijn levn aan te vallen ( Melania, Ivanka en Kelleyann Conway). Als Alpa male kan ij ht niet laten daar eeltijd aan te besteden.

  Verder : wat de VS steeds doet is landenvernbietigen, maar wel de allerslimste mensen uit die landen naar de VS halen, ( als een culling-machine ). Dat wil Trump stoppen, en dat is heel goed voor die landen. ( Vroeger werd dit wel de brain drain genoemd.)

  http://www.zaplog.nl/zaplog/article/kan_trump_de_titanic_keren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is allemaal zwartmakerij, om strks een False Flag geloofwaardig te maken en zo een oorlog te kunnen beginnen tegen Rusland.
   Noem Jinek en die anderen wat ze zijn: wegbereiders voor massamoord.

   Uit het boek van Victor Ostrovsky:

   Victor Ostrovsky ( By way of deception….), ex Mossad agent, beschrijft op pag 117 waarom leiders worden zwart gemaakt in langdurige campagnes:

   "After the bombing of Libya, our friend Qadhafi is sure to stay out of the picture for some time.( Na een False Flag op een discotheek met Amnerikaanse militairen.)

   Iraq and Saddam Hussein are the next target. We're starting now to build him up as the big villain. It will take some time, but in the end, there's no doubt it'll work." ( Dit boek kwam in 1990 uit, en was dus al geschreven vòòr de eerste Golf oorlog.) http://www.mailstar.net/ostrovsky.html

   Verwijderen
 15. Even een korte reaktie op de Jinek show van gisteren: Naast andere onderwerpen kwam ook Tolokonnikova van pussy Riot aan tafel.

  Jinek ging diep onder haar gebruikelijke libelle- niveau en gaf slechts kleine opzetjes; geen enkele kritische of zelfs maar enigszins inhoudelijke vraag.

  Nu vind ik Tolikonnikova een best interessante, en zeer aantrekkelijke vrouw, maar ze was er niet op vooruit gegaan: haar mooie haar was plukkerig geknipt, en mijn indruk was dat ze nogal zwaar onder de invloed van iets was. Desondanks sloot ze niet goed aan bij het infantiel- sentimenteel niveau van het intervieuw. Af en toe had ze geen idee wat ze moest zeggen; het leek alsof ze vergeefs zocht naar diepere achtergronden achter de vragen. Ze wilde een bepaalde moed achter haar houding tijdens de rechtszaak en in de gevangenis laten zien, maar zoiets slaat helemaal niet aan in het NL infotainment, dus ging het uiteindelijk slechts om : I ghate Putin! Jaja, Putin is heel slecht.

  Mijn subjectieve indruk was dat mw Tolikonnikova best moeite moest doen om te verzwijgen dat die gevangenisstraf qua carrière het beste is geweest wat haar ooit heeft kunnen overkomen!

  Waarschijnlijk zijn haar landgenoten veel minder achterlijk, en zien de $oro$ munten glinsteren in haar ogen. Ze leek verbaasd te zijn dat dit aspect niet aan de orde kwam...

  http://www.npo.nl/jinek/17-02-2017/KN_1688606/POMS_KN_7495100

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Een heel ander nieuwsverhaal is de Oroville dam: Na een paar droge dagen zijn er wat gaten gestopt (beton heeft maanden nodig om zijn uiteindelijke hardheid/ slijtvastheid/ breuksterkte te benaderen), en er zoveel mogelijk water afgevoerd als mogelijk.

  Maar nu komt er via de jetstream een ´rain bomb´ of zelfs een ´rain train´. Wel wat zuidelijker dan Sacramento en dit stroomgebied, maar wel héél dicht bij!

  Het gaat hier om 100 km noordelijker of zuidelijker, maar wordt het noord dan kan het een doorbraak worden:

  https://www.sott.net/article/342823-Projections-of-rainfall-will-overtop-emergency-spillway-by-13-feet-at-Californias-Oroville-Dam

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het een is altijd het gevolg van het ander.
  Doordat Rusland weer van zich doet laten gelden zijn er minder gebieden waar de VS zijn wapens kunt gebruiken en zo zijn wapenindustrie(60% BBP) intact te houden.
  Dat geeft als resultaat dat Dictator VS zijn grote Vazal EU dwingt tot wapenaankoop en waar mogelijk via NATO uiteraard te gebruiken.
  Gevolg is dat de grote VAZAL EU dit jaar voor 515 Miljard dollar in de VS spendeert.
  Het is 100% weggegooid geld maar dat is goed over te laten aan politici die hebben er ruimschoots ervaring mee hoe dat moet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. NB: 515 miljard $, maar dat is uiteraard alles bij elkaar. Niet alleen maar wapens.
   Overigens koopt de VS meer bij ons dan wij bij hen.

   Dit zijn de getallen over 2014: U.S. goods and services trade with the EU totaled nearly $1.1 trillion in 2014 (latest data available for Goods and Services trade). Exports totaled $495 billion; Imports totaled $587 billion. The U.S. goods and services trade deficit with the EU was $91 billion in 2014.

   Verwijderen
 18. Hello everyone reading this testimony. I have been rejected by my husband after three(3) years of marriage just because another woman had a spell on him and he left me and the kid to suffer. One day when I was reading through the web, I saw a post on how this spell caster Dr irosi have help a woman to get back her husband and I gave him a reply to his address and he told me that a woman had a spell on my husband and he told me that he will help me and after 3 days that I will have my husband back. I believed him and today I am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back because I am now happy with my husband. Thanks for His great work here is his email: drirosisolutioncenter@gmail.com Or call his number  +2348118829771, Contact Dr irosi and get your relationship problem solved. Great Dr irosi could also help you with the following:
  1) Love Spells
  2) Lost Love Spells
  3) Divorce Spells
  4) Marriage Spells
  5) Binding Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Banish a past Lover
  8.) You want to be promoted in your office/ Lottery spell
  9) want to satisfy your lover
  Contact this great man if you are having any problem for a lasting solution
  EMAIL..... drirosisolutioncenter@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen