zaterdag 4 februari 2017

Haviken McCain en Graham roepen op tot offensief Oekraïne

De senatoren John McCain en Lidsey Graham spenderen hun feestdagen rond Kerst en Oud en Nieuw in Oekraïne om die met de troepen van Petro Poroshenko door te brengen. De twee heren zijn volgens NATO havik Robert van de Roer, die niet weg te slaan is uit de Hollandse staatsstudio's, de redelijke krachten in de VS die Donald Trump in toom zouden moeten houden. Luister naar wat de Amerikaanse senatoren zeggen en denk daaraan als u van de Roer op de staatsradio weer McCain hoort loven.

"Jullie strijd is onze strijd" (Waar bemoeien de Amerikanen zich mee? Wat hebben ze daar te zoeken? Hoe zouden ze het vinden als Putin in Noord Mexico staat en Nationalistische Mexicanen op zweept hun verloren teritorium in Califirnië en Texas weer terug te bevechten?)

"2017 Wordt het jaar van de aanval!" (Hallo! Wakker worden! Dit zijn de vrienden van Robert van de Roer, Aanvallen!!!)

"Wij gaan allen terug naar Rusland en zullen ons best blijven doen TEGEN Rusland"

"Genoeg van Russische agressie" (Terwijl het toen juist relatief lange tijd rustig was en hij juist net Oekraine had aangezet tot agressie!)

"Het is tijd dat ze (Rusland) een hogere prijs gaan betalen" (Nou, als dit dan wat Robert van de Roer noemt de gematigde krachten zijn, dan willen we wel eens weten wat de niet gematigde krachten zijn!)

"We vechten niet tegen het Russische volk maar tegen Putin" (Gut-o-gut, meneer Graham probeert hier goedkoop volk en leiding uit elkaar te spelen. Meneer vergeet echter dat er geen land ter wereld is waar volk en leiding zo'n eenheid zijn, als Rusland met een approval rating van richting 90%. Kom daar maar eens om bij Tusk of Wim-Lex of Mark Rutte of Trump.)

"We zullen de wereld informeren om samen te spannen tegen Putin" (De Putin-obsessie van de heren is obsessief)

McCain: "Ik ben ervan overtuigd dat jullie gaan winnen" (Dat is dus niet erg verzoenend; hoe moeten de Donbass mensen dit opvatten? Voor McCain gaat het dus om winnaars en derhalve ook losers).

"Wij gaan er alles aan doen om jullie te voorzien van alles wat je nodig hebt om te winnen" (lees: WAPENS, lees: MEDIA-SUPPORT van bijvoorbeeld NATO-pionnetje Robert van de Roer)

Aan het einde van de video komt de nieuwe ambassadrice van de VS bij de VN aan het woord die alle schuld voor het geweld in Donbass bij Rusland legt.Commentaar Blik

Blik is bang dat het met Trump niet beter wordt dan onder Obama. Niet vanwege de redenen waar de staatsmedia krokodillentranen om huilen zoals inreisbeperkingen, maar om het hierboven geschetste en ook de dreigende taal richting Iran. Dreigende taal die zelfs voortsproot uit een aanval op een schip voor de kust van Jemen die niet eens door Iran was uitgevoerd. Ook de hysterie rond vermeende verkiezingshacks in Nederland van "Rusland, China en Iran" past in dit zorgwekkende beeld. Alsof Iran (!) tijd en energie zou willen steken in het zich interesseren, laat staan beinvloeden, van onze verkiezingen! En waar het zou gaan om bedrijfsspionage, klinkt het niet erg geloofwaardig dat enkel toevallig deze drie landen zich daaraan schuldig zouden maken en alle andere landen van de wereld daar noooooooit mee bezig zijn. Heeeeel gelooofwardig! NOT.

Amerikanen met een track-record aan dood, verderf en invasies in de regio, waarschuwen het geheel omsingelde Iran geen wapens te testen... Waar bemoeit het meest oorloszuchtige land van de wereld zich mee?

We hebben een hele trieste conclusie: het maakt niet uit wie de President van het land is. De VS zijn hoe dan ook uit op, en varen wel bij, geweld, chaos en oorlog buiten hun grenzen. Er gaat helemaal niets komen van verbetering in de relatie met Rusland. Nog geen sanctie is teruggedraaid en gaat ook niet gebeuren.

47 opmerkingen:

 1. Dit is een geweldig goede hartekreet, Blik.

  Zo mag je ze elke week een keer plaatsen.
  En mèt jou ben ik bezorgd, maar dan om het feit dat die Bannon toch wel een erg vreemde man is, en omdat Flynn wel erg dom tegen Iran deed. En vooral omdat Trump wel heel erg omringd is door joodse lieden.

  Maar de hoop is zeker nog lang niet verloren.
  Volgens de Saker zal een aanval op Iran niet best aflopen voor Amerika. En het zal China, Iran en Rusland nog dichter bij elkaar brengen.
  Dat doet Trump nu al: China dreigen, Iran dreigen, Rusland kapitelen.

  En àl die landen staan in hun recht !
  Het domste was Flynn bezig, of die woordvoerder Spacer: Die zei dat Iran hen had aangevallen. Nee: de Houthi's hadden een schot gelost naar een Saudi's schip. Wat doet Saudi daar? Wat heeft Amerika daar te zoeken? Wat heeft Iran er mee te maken? Waarom mogen de Houthi's de indringers niet verjagen?

  Flynn zat er dus viervoudig naast, maar wel dreigen: streep in het zand... Onbegrijpelijk.

  Ik trek me dan maar op aan De Saker die zegt: de VS kan Iran helemaal niet verslaan.

  Luister: er zijn uitspraken van Trump bekend waaruit blijkt dat hij weet welk vlees hij met Israel inde kuip heeft. Hij staat tegen een overmacht. Hij zal ze de illusie moeten geven dat ze aan hun trekken gaan komen. Maar dat moet wel overtuigend zijn, dus ook voort ons is dat niet van echt te onderscheiden.
  We zullen moeten wachten.
  Maar tijd is aan de kant van Rusland, China en Iran. Hoe langer het duurt hoe sterker ze worden. En hoe zwakker de VS.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Imperial overstretch,klassiek voorbeeld.
   Hoogmoed komt voor de val

   Verwijderen
  2. @Blik, bijzondere analyse, helemaal mee eens,de President hangt zijn oren naar de elite die duidelijk op Hillary als winnaar gokte, Trump heeft verklaart dat hij de elite zou gaan aanpakken maar bijt nu nog niet door. Trump heeft goede banden met de NYC maffia vanuit zijn vastgoed imperium, maar zal dat genoeg zijn om de Deep State te stoppen ? We gaan het zien.MC Cain,republikein maar felle tegenstander van Trump, doet nu het EU/VS spel Maidan opnieuw, nu alleen, geen Guy V. en Hans van B.maar oorloghitser MC Cain, Denk dat ie besmet is met Agent Orange tijdens zijn vechten in Vietnam. Ben minder pessimistisch over VS/RU relatie met Blik. De miss verkiezing wordt dit jaar georganiseerd in Moskou, Trumps ding en Tillison als ex ceo Exxon heeft goede banden, en deals.Dus wordt zijn hand gedwongen om Iran en China op de korrel te nemen. Met Israel buigt Trump ook naar joodse elite, aan 1 kant, ambassade verhuizing naar Jeruzalem, anderzijds veroordeeld hij bouw in Gaza. Trump balanceert links/rechts. Wordt vervolgd

   Verwijderen

  3. @Nietsiswathetlijkt.
   http://www.moonofalabama.org/2017/02/russia-ukraine-neocon-ceasefire-sabotage-fails-to-change-trumps-mind-.html#more

   Verwijderen
  4. Ik zal het laatste deel van het MoA artikel hier citeren:

   MoA: My instant micro interpretation of the readout was:
   ( van het gesprek tussen Trump en Poroshenko)

   Trump to Poroshenko (translated): ' I know you started this on order of McCain/Graham/Biden. Screw you. You will win nothing. You are out.'

   Poroshenko had fired up his troops and promised to fight the rebels throughout their autonomous area up to the Russian border. The intend behind that was to sabotage Trump's policies. Poroshenke will now have to revise those plans.

   Trump topped the above readout in an interview with Fox news a part of which was previewed last night (partitial transcript):

   Bill O'Reilly: Do you respect Putin?
   President Trump: I do respect him but -

   O'Reilly: Do you? Why?

   President Trump: Well, I respect a lot of people but that doesn't mean I'm going to get along with him. He's a leader of his country. I say it's better to get along with Russia than not. And if Russia helps us to fight against ISIS, which is a major fight, and Islamic terrorism all over the world - that's a good thing. Will I get along with him? I have no idea.

   O'Reilly: But he's a killer though. Putin's a killer.

   President Trump: There are a lot of killers. We've got a lot of killers. What do you think - our country's so innocent?

   MoA:
   Whoa - Trump is rejecting the U.S. national religion - exceptionalism. The Republicans would have eaten Obama alive had he ever said something like that. "Are you suggesting that Russia which is always killing civilians is morally equal to us who only kill terrorists?" Now the Republicans will be silent about this and the Democrats will howl.

   Taken together the recent statements by the Trump administration are positive for renewed U.S.- Russian cooperation. The Ukraine case will be a non-issue. Poroshenko listened to the wrong master's voice. He will (have to) see the light and leave immediately or he will be kicked out of the way.

   Verwijderen
 2. Als problemen te groot worden voor het overzicht probeer ik ze kleiner te maken door de analogie te leggen met het schoolplein. Daar kon de 'bully' alleen zijn macht handhaven als hij een gevolg had.

  'Bully' Amerika is inmiddels het merendeel van zijn gevolg kwijt, en isoleert zich anders wel van de wereld met immigratie bans, muren langs grenzen bouwen, en een corporate media die er alles aan gelegen is om te laten zien dat de VS met Trump niet meer de 'exceptional' nation is van 0bama (en toen ook al niet 'exceptional' was in de goede zin van het woord, kan de verstokte MSM lezer inmiddels ook wel zonder hulp van social media voor hem of haarzelf concluderen).

  De VS, met Trump, is gedwongen om haar eigen problemen onder ogen te zien als immense werkeloosheid, kapotte infrastructuur, onbetaalbare gezondheidszorg, en het hebben van een in en in corrupt geldverslindend militair industrieel complex.

  De VS kan dan nog wel met McCain en Graham en haar cheerleaders in de media (als Robert van de Roer) de 'bully' in de wereld spelen, maar een bully zonder gevolg, zal wel een toontje lager moeten gaan zingen, wil hij niet van het schoolplein weg gehoond worden.

  En dat is goed nieuws voor de wereld die in een Gallup poll uit 2014 de VS nog als meest gevaarlijk land ter wereld uitriep, ver voor andere landen als Pakistan, Iran of Rusland.

  http://lazerhorse.org/wp-content/uploads/2014/01/Gallup-what-country-is-most-dangerous.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu ben je wel erg optimistisch, Willem.
   De Amerikanen kunnen nog steeds net zo veel geld maken als ze zelf willen. Dat geldt voor geen enkel ander land.
   Ze hebben nog steeds een heel erg groot leger dat in zijn eentje de rest van de wereld kan vernietigen. Het kan 'on the ground' een aantal landen niet veroveren, maar dat is wat anders. Ze zijn nu al de grootste Terrorist ter wereld, en dat kan nog veel erger worden.
   Wacht maar als die 'oorlogsNeocons' er toch in zouden slagen om Trump er in te luizen, dan zal je eens wat zien.
   (Speciaal voor Klinkenberg: Neocons = synoniem voor 'joden' volgens àlle insiders die ik ken. Ik laat het graag wat zachter klinken: joodse vrienden of joodse lieden. Maar het blijft hetzelfde. Het zijn geen Siks, Belgen, Fransen, Nigerianen, Argentijnen etc. etc. die in Rusland 60 miljoen mensen over de kling hebben gejaagd, en die nu miljoenen moslims uit hun land verdrijven. Het zijn joden. Put it in your pipe and smoke it, Klinkenberg.)

   Verwijderen
 3. Bruyneel, geen antisemietische praat als 'joodse lieden' op je site tollereren. De NSB is pasee.
  Israeli News Live! Gelukkig heb je het ontdekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bruyneel, geen antisemietische praat als 'joodse lieden' op je site tollereren. De NSB is pasee.
  Israeli News Live! Gelukkig heb je het ontdekt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zag zojuist George Galloway op RT in gesprek met een professor. Over Marine le Pen.
   Als Le Pen wint, dan zal dat het eind van Europa zijn. ( !!)

   "Maar hoe zit het met de anti-semitsiche bijklank van de naam Le Pen?"
   Daar waren de heren het over eens: dat 'stigma' was 10 jaar geleden misschien dodelijk. Nu is het zo versleten dat er niet eens meer over wordt opgekeken.

   Er is nog véél meer over te zeggen, maar dat laat ik nu maar even.
   Wie is Bruyneel?
   Een Belgische sport commentator, meen ik. Of een oud wielrenner: Ja Johan Bruyneel.
   Wat heeft die Bruyneel er mee te maken, Blik, weet jij dat?

   Verwijderen
  2. About Us
   Israeli News Live is an independent news source, examining world events from a prophetic out look. Not every broadcast is examined in this light but the topics that clearly are fulfilling Biblical prophecy is what we watch for keeping people in the know as Israel awaits her coming Messiah.

   Verwijderen
 5. Prima commentaar op het nieuws @Blik.

  Wat betreft Iran. Gisteren kwam Het Witte Huis met de volgende verklaring van nationaal veiligheidsadviseur Flynn:

  For Immediate ReleaseFebruary 03, 2017
  Statement by National Security Advisor Michael T. Flynn on Iran

  Today, the United States sanctioned twenty-five individuals and entities that provide support to Iran’s ballistic missile program and to the Islamic Revolutionary Guard Corps’ Quds Force.

  The Islamic Republic of Iran is the world’s leading state sponsor of terrorism and engages in and supports violent activities that destabilize the Middle East. This behavior seems continuous despite the very favorable deal given to Iran by the Obama Administration. These sanctions target these behaviors.

  Iran’s senior leadership continues to threaten the United States and our allies. Since the Obama Administration agreed to the Joint Comprehensive Plan of Action with Iran in 2015, Iran’s belligerent and lawless behavior has only increased. Examples include the abduction of ten of our sailors and two patrol boats in January 2016, unwarranted harassment of vessel traffic and repeated weapons tests. Just this week, Iran tested a ballistic missile, and one of its proxy terrorist groups attacked a Saudi vessel in the Red Sea.

  The international community has been too tolerant of Iran’s bad behavior. The ritual of convening a United Nations Security Council in an emergency meeting and issuing a strong statement is not enough. The Trump Administration will no longer tolerate Iran’s provocations that threaten our interests.

  The days of turning a blind eye to Iran’s hostile and belligerent actions toward the United States and the world community are over.

  https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2017/02/03/statement-national-security-advisor-michael-t-flynn-iran

  Dat gaat dus lekker zo. Ik heb inmiddels de nodige voorspellingen gelezen dat het zwaartepunt van Trump's buitenlandpolitiek niet zozeer zal komen te liggen op het het normaliseren van de verhoudingen met Rusland, maar eerder op het uit elkaar spelen van de alliantie tussen Rusland, China en Iran. We gaan het zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heeft Iran werkelijk 10 matrozen en 2 patrouilleboten 'ontvoerd'? In januari?
   Zo ja: waar voeren die boten dan?
   Weet iemand dit?

   Verwijderen
  2. Minister Zarif van BZ van Iran heeft een heel goed en rustig antwoord gegeven op Flynn:
   "Acht jaar lang vroegen we aan vele landen om hulp, omdat Saddam ons met gifgas bestookte. Niemand hielp ons. Niemand!
   Maar toen Kuweit werd binnen gevallen, was er ineens volop hulp en aandacht.
   Wij gebruiken onze wapens Uitsluitend defensief. Uitsluitend.
   Omdat we onze burgers niet willen laten doden zoals in de tijd van Saddam.
   Wie van onze critici kan zeggen dat hij zijn wapens uitsluitend defensief gebruikt ? WIE ? "

   https://www.youtube.com/watch?v=AFf6jf7R0Ko

   I love this guy.

   Verwijderen
  3. Uit een stukje propaganda van de Volkskrant kwam ik er vorig jaar per ongeluk achter dat Khamenei een erg interessante webpagina heeft met allerlei 'alternatief' nieuws. Hier een link:

   http://english.khamenei.ir/news/2164/ISIS-qualifies-for-staging-U-S-s-latest-puppet-show-in-the-region

   Verwijderen
 6. Laten we niet doorschieten in bewondering van Khamenei,Willem
  In een land waar homo's worden opgehangen ,doet het wat wrang aan als Khamenei het over mensenrechten heeft op zijn site.
  http://english.khamenei.ir/Opinions/hrights

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet ook dat homo's worden opgehangen . Tenminste dat wordt gezegd. Maar hoeveel? En hoe hebben ze zich dan gedragen?

   Ik ben er van overtuigd dat homo's ook in Iran redelijk veilig kunnen leven en 'praktiseren', als ze zich aan de ongeschreven regels houden.

   Ik heb gehoord of gelezen dat zelfs in Saudi Arabie, in de grote steden, er straten zijn waar homo's elkaar veilig kunnen ontmoeten in bepaalde gelegenheden. Saudi Arabië !
   ( Of met t a v lesbische vrouwen even tollerant is, weet ik niet .... )

   Verder: Toen er wereldwijd ophef was over een vrouw die gestenigd zou worden, Sakineh Ashtiani, was dat in een periode dat men Iran echt zwart wilde maken. Kleuren revolutie meen ik.
   Later niks meer van gehoord.
   Vrouw leeft nog. Maar ze was niet wegens overspeligheid ter dood veroordeeld: nee, ze had samen met haar nieuwe vriend haar echtgenoot vermoord. Dat detail heeft de westerse media nooit gehaald...
   http://xevolutie.blogspot.nl/2010/08/4m-zijn-er-al-ooit-vrouwen-gestenigd.html

   Verwijderen
  2. Mee eens, alhoewel er veel goede dingen over Iran te zeggen zijn vind ik het nu ook geen voorbeeldland. Maar een heel groot deel van hun plattelandsbevolking is oerconservatief, en dat heeft uiteraard zijn weerslag in de regering. In Polen geldt dit evenzeer, en ook in Rusland verneem ik wel eens conservatieve uithalen waar ik veel vraagtekens bij zet. Het is echter hun zaak.

   Waar het internationaal belang wordt, zoals het sponsoren van terrorisme in Saoedi, maar ook het inadequaat behandelen van resistente tuberculose in Russische gevangenissen, niet behandelen van HIV of niet verstrekken van methadon aan junkies zal ik ieder land scherp veroordelen. Dat zijn verantwoordelijkheden die boven nationaal belang of opvatting uitgaan.

   Wat het ophangen van homo´s kun je gelijk het propagandagehalte zien: De Iraniërs kunnen zeker geen fatsoenlijke galg maken, want waaraan worden homo´s opgehangen???: Iedereen kan het aanvullen: lantaarnpaal!!!

   Verwijderen
  3. Zeker niet doorschieten in bewondering. Ik vertrouw geen enkele politicus of religieus leider, laat staan dat ik hem of haar bewonder. Maar je moet met ze leven en dan vind ik het minstens zo interessant als wat een Khamenei over het westen zegt, als wat het westen zegt over Khamenei.

   Verwijderen
  4. Willem: "Je moet met ze leven'.

   Dat is niet correct, vind ik, Willem.

   ik heb nog nooit een land zonder politici gezien. Die anarchisten zijn er nooit in geslaagd.
   Onmisbaar dus.
   Politici hebben erg veel invloed op ieders leven.
   Dat betekent: dat je de goeden, en zeker de héle goeden, zeker mag bewonderen.
   Zo eenvoudig is het allemaal niet.
   (Denk aan al die partijen die het niet redden)

   Als een politicus slecht is, kun je dat meestal wel merken.
   Maar of een politicus goed is, daarvoor moet je soms wel wat langer wachten. Maar als je lang wacht, is het niet zo eenvoudig om 'in zijn schoenen' te gaan staan: je ziet niet de problemen die hij had, de spanningen die onderhuids een gevaar vormden etc.

   Definitie van een goed politicus: Iemand die er in slaagt de boel bij elkaar te houden en de gewone mensen een evenredig deel van de koek te geven, op zo'n manier dat het ook in de toekomst zou kunnen volhouden.
   (Aardgas-sinterklaas spelen is dus niet goed, volgens mij).


   Verwijderen
  5. Jan, dat punt wat je maakt is waar: er is nog nooit een land geweest wat het zonder politici heeft gered.

   Het is wel geprobeerd ttv de Spaanse burgeroorlog. Dat de anarchisten het daar niet gered hebben is, als ik Orwell's Homage to Catalonia er op na lees, niet de schuld van de anarchisten geweest, maar van de andere partijen die daar samen met de anarchisten tegen de facisten streden (communisten en kapitalisten). Ten tijde van die oorlog speelden die de anarchisten uit door ze in hun strijd tegen de facisten op te sluiten/vermoorden, niet van wapens te voorzien, en hen in een offensief in Barcelona (wat toen nog niet door de facisten was ingenomen) als 'Trotskyfacisten' weg te zetten (de Britse pers deed daar op afstand gewillig aan mee), en daar is de 'goede' oorlog door de anarchisten verloren. Volgens de vertelling van Orwell die er bij was. En waarbij 'goed' stond voor een samenleving die alles deed met het oogmerk dat zij daar allen beter van werden.

   Overigens denk ik niet dat als vanaf morgen all politieke machtsstructuren zijn afgeschaft de anarchistische heilstaat eindelijk gerealiseerd is. Daar ben ik dan weer door een andere schrijver (WF Hermans) beïnvloed die in de novelle 'het behouden huis' de hoofdpersoon een meest prettig verblijf in dat huis gunt terwijl de Duitsers een aantal verdiepingen in dat huis confiskeren (en waarbij de Partizanen een granaat in het huis gooien als dat politiek gezag van de Duitsers door hen is ontmanteld).

   Het is als je het mij (nu) vraagt schipperen met politiek, waarbij mijn wantrouwen gevormd is uit het feit dat ik zo weinig voorbeelden ken waarbij ze voor de burger besluiten hebben genomen, zonder daartoe eerst te willen luisteren naar hoe de burger zelf over die besluitvorming dacht, en vervolgens daar naar te handelen. Of door die burger op een dwaalspoor te zetten door te doen alsof ze namens de burger de beste (maar moeilijk te volgen) besluiten namen (als vrije markt denken, en privatiseren van staatsbelangen) en die uiteindelijk (30 jaar later) Ponzi schemes blijken te zijn en de burger en staat hebben opgezadeld met een schuld die nooit af te betalen is.

   Dat negeren van het belang van de burger door de politiek is problematisch, omdat het de deur voor een volksmenner openzet die eindelijk wel namens hen zal spreken en de reis voort zet naar het einde van de nacht.

   Of Trump die volksmenner is weet ik niet, maar ik ben minder zeker van de goedheid van Trump dan dat ik geweest zou zijn van Sanders (die uitgespeeld is door de DNC...). En waar het in Nederland en Europa de komende jaren qua politiek beleid op uit gaat monden weet ik ook niet. Maar ik ben er niet zeker van en dan lijkt me de wantrouwende en kritische blik van de anarchist naar elke machtsstructuur toe (waar de anarchist mee moet leven) een verstandige keuze.

   Verwijderen
  6. Daar heb je het al: de Anarchisten zijn te braaf voor het echte leven. Ze worden opzij geschoven.

   De anarchist heeft twee problemen:
   1. Een anarchistisch land kan nooit werkelijkheid worden, want er zijn veel te weinig mensen die anarchist zijn en blijven.
   2. Mensen die nu nog leven zijn allemaal 'overlevers' en dat danken ze aan hun genen. En die genen zijn niet heilig: die zijn zelfzuchtig.
   ==
   Sanders was een aardige man. We zouden met hem beter weten waar we aan toe waren.
   Maar zou hij de oorlogsNeocons de baas kunnen?

   Àls Trump ook maar de helft doet van wat hij belooft, dan zou dat al geweldig fantastisch en groots zijn:
   - Stel je voor dat hij samenwerkt met Rusland.
   - TTIP en TPP was de overname van de hele wereld door het bedrijfsleven: Landen zouden worden gedwongen door Big Corporations, en het rechterlijke oordeel was in handen van een groepje dat door die Corporations is aangesteld: Ramp !
   Dàt heeft ie al gedaan!
   - Stel je voor dat hij bedrijven terug naar Amerika kan krijgen, en zo de werkloosheid (Die in het echt véél groter is dan op papier) kan beperken.

   Ik weet niet of Sanders dit zou kunnen doen. Ik weet niet wat hij beloofde. Maar toen hij Hillary begon te steunen zag dat er voor mij niet goed uit..
   ===

   Over anarchie gesproken: Heb je die Wiebes gezien ?
   Op Zijn departement is een coup gepleegd, maar 'We gaan géén schuldigen zoeken hoor!" zei de bewindsman die me toch doet denken aan een licht pedofiele kleuter-oppas. ( Ik wil hem niet besmeuren, hij is een aardige lieve kerel, maar dit kan ècht niet.)

   Verwijderen
 7. George Van Houts is heel goed bezig: http://www.wanttoknow.nl/politiek/valse-vlag-operaties/george-van-houts-en-het-komplot/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Overigens: het is haviken! Een hávik meerdere háviken. Anders zou het havìkken worden. Een uitzonderingssituatie in het Nederlands. Mijn beste schoolmeester ooit: broeder Gerardinus, heeft dit zeer goed uitgelegd toen ik in de 6e klas zat.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. via Boublog:

  President Trump Declares George Soros as “National Security Threat”… Using Obama’s Executive Order

  "Trump had placed a call to Russia to ask about “any and all” files that are related to Soros. He was able to do this thanks to the 2014 Executive Order that was signed by President Obama, entitled “Blocking Property of Certain Persons Contributing to the Situation in Ukraine.”

  http://www.usatwentyfour.com/president-trump-declares-george-soros-national-security-threat-using-obamas-executive-order/

  YEEHAW!!!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=dvOelBCCS0c

  Plusje voor Trump. En zo blijven we ons afvragen wie of wat de Donald vertegenwoordigt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt waar, Dawg ?
   Duis hij gebruitk wetgeving die de oorlogsneocons bedoeld hadden om tegen Russen te gebruiken !
   Prachtig!

   Doet me denken aan het volgende:
   'Men' vindt dat Putin wel erg veel macht heeft in het Russische bestel.
   Klopt. Hoe komt dat? Dat dateert uit de Yeltsin tijd: de Chicago-adviseurs hadden er baat bij dat de President veel zaken op eigen houtje kon besluiten !

   Verwijderen
  2. "Dus hij gebruikt wetgeving die de oorlogsneocons bedoeld hadden om tegen Russen te gebruiken !
   Prachtig!"

   Typische judotruc. Je ben Poetin's kandidaat of je bent het niet!

   Verwijderen
  3. Iran:
   Republikeinse baas :

   "A Lot Of The Toothpaste Is Already Out": Ryan Explains Why The Iran Deal Will Stay In Place
   One day after Iran defied Trump with a new missile tests and threatened enemies with "roaring missiles" following Friday's Iran sanctions, confirming our Friday report, House Speaker Paul Ryan said that despite the troubling escalation in sanctions, the Iran Nuclear deal negotiated by the Obama administration is likely to remain in place.

   "A lot of that toothpaste is already out of the tube. I never supported the deal in the first place. I thought it was a huge mistake, but the multilateral sanctions are done," Ryan said in an interview with NBC's "Meet the Press" airing Sunday.
   One day after Iran defied Trump with a new missile tests and threatened enemies with "roaring missiles" following Friday's Iran sanctions, confirming our Friday report, House Speaker Paul Ryan said that despite the troubling escalation in sanctions, the Iran Nuclear deal negotiated by the Obama administration is likely to remain in place.

   "A lot of that toothpaste is already out of the tube. I never supported the deal in the first place. I thought it was a huge mistake, but the multilateral sanctions are done," Ryan said in an interview with NBC's "Meet the Press" airing Sunday.
   Which, at the end of the day, is the bottom line: will Trump dare to escalate Iran sanctions to the point where billions in recently signed deals are unwound due to political intervention from the White House. For now, despite all the breathless posturing, the market - and certainly BA stock - see no reason to worry that Trump will follow through on his with words with actions.


   http://www.zerohedge.com/news/2017-02-05/lot-toothpaste-already-out-ryan-explains-why-iran-nuclear-deal-will-stay-place

   Verwijderen
  4. En ook in de link,geen Ruslandbashen:
   ''When asked if he was concerned that Iran would retaliate, Ryan said that the U.S. is "appeasing [Iran] already." "But look what they were doing, we're appeasing them already. So it couldn't get worse," Ryan maintained in the interview. Ryan also disagreed with the notion that Russia is a similarly destabilizing force in the region. "Nobody holds a candle to Iran's destabilization. So I think — I don't think you can equate those two," he said.''

   Verwijderen
 10. Heel goede Crosstalk : Over Trump.

  De advocaat Bruce Fein zegt het fantastisch:

  'We vechten op dit moment op 9 plaatsen in de wereld!We hebben Special Forses in 160 landen! We hebben een commitment met 69 landen dat we ze zullen verdedigen als ze worden aangevallen. Sinds 911 hebben we een war-fare staat. Beide partijen zijn het daar over eens: oorlog! Het is echt onbetaalbaar, maar we praten er niet over. Elk jaar plegen 8000 veteranen zelfmoord, omdat ze zinloze oorlogen vochten. We besteden meer tijd aan praten over wc's voor transgenders dan over al die kinderen we wees maken, en de landen die we in puinhopen veranderen. Er zijn 65 miljoen vluchtelingen in de wereld, en we spreken er niet over.
  Het MIC waar Eisenhower voor waarschuwde bleef ook onder Obama aan de macht. Het kost ons 1000 miljard $per jaar,en 16 jaar na 911 zeggen de experts: De terreur dreiging was nog nooit zo groot. Omdat we elk jaar meer terroristen creëeren dan dat we ze doden !
  En als we hier niet mee stoppen, dan gaan we er aan!
  Wij zeggen tegen de Chinezen dat ze sommige eilandjes --6000 mijl van Amerika -- niet mogen betreden. Die Chinezen hebben ook kernwapens en op een bepaald moment zullen ze zeggen: we gaan vechten. "


  https://www.youtube.com/watch?v=UpXZcQvXnGc

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe 1000 miljard dollar er uitziet, kan je in deze animatie zien:

   https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=Tym9AhMNcP0
   En daar mist dus een slordige 6 triljoen dollar van in het budget van het Amerikaanse ministerie van defensie.

   Je vraagt je af waar ze het 'kwijt geraakt' hebben?

   Verwijderen
  2. Gehackt natuurlijk!

   Of er is gehakt van gemaakt!

   Verwijderen
  3. Overigens, op 10 september 2001,

   DUS, ÉÉN DAG VOOR 9/11,

   MISTE ER 'SLECHTS' $2,3 TRILLION UIT HET PENTAGRAM!

   Verwijderen
 11. In navolging van Tulsi Gabbart en Dennis Kuzinich...bezocht een Belgische delegatie van politici ook Aleppo, met een opmerkelijke zelfde uitkomst.

  Belgian Members of Parliament: EU Governments Supported Terrorists in Syria

  http://www.globalresearch.ca/belgian-members-of-parliament-eu-governments-supported-terrorists-in-syria/5572572

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was Filip Dewinter met leden ban Vlaams Belang.
   Filip wil weten of Syrische vluchtelingen terugn naar Syrie kunnen.
   Dat is alles niet onredelijk, maar het is minder krachtig dan als het een parlementaire delegatie zou zijn geweest uit diverse partijen.
   http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3074353/2017/02/07/Filip-Dewinter-brengt-bezoek-aan-Syrische-president-Assad.dhtml?utm_medium=rss&utm_content=buitenlandophlnbedesnelstenieuwssitevoorbuitenlandsnieuws

   Verwijderen
 12. Zakharachenko waarschuwt voor een 3e groot Oekraiens offensief over het hele front:

  http://www.fort-russ.com/2017/02/dpr-emergency-statement-following-trump.html

  Poroshenko is radeloos nu Trump de steun stop wil zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Poroshenko is radeloos"

   Yep, het NOAA, NASA en CDC ook! Moet je maar even over nadenken!

   Verwijderen
 13. Jammer van NASA en het CDC. Bureaucratisch als die clubs zijn, heb je niet ook genoten van de beelden van Pluto? Had je de Hubble opnamen willen missen? Wil je niet weten of er levensvormen op Europa, Mars of Enceladus zijn?

  Clubs als het CDC zijn belangrijk ãls er ooit een echte epidemie uitbreekt. Ondanks de corruptie met big pharma. Beter een paar keer vals alarm. Ebola was overigens geen vals alarm, mijn zwager was in die tijd in Guinee; alhoewel de Cubaanse artsen veel meer voor die bevolking gedaan hebben dan de Amerikanen.

  Dus maak je geen zorgen Joop, met dat nadenken (en informeren) zit het wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Dus maak je geen zorgen Joop, met dat nadenken (en informeren) zit het wel goed."

   Jammer, ik heb alleen jouw gedachten en informatie over de whistleblowers gemist die zeggen dat jij het mis hebt. Zorgen om jou maak ik mij niet, ervaring is een betere leermeester dan pseudo-science.

   Verwijderen
 14. OOk de Saker verwacht een offensief:

  http://thesaker.is/high-risk-of-imminent-large-scale-military-operations-in-the-donbass/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. "You Think Our Country's So Innocent?"

  Zo'n vraag is tegewoordig al een brug te ver in 'the exeptional country'. (video +/- 10 min.)

  http://www.informationclearinghouse.info/46385.htm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kanttekeningen bij de tendentieuze statement/vraag van verslaggever O'Reilly en het antwoord van Trump:

   "Trump’s Apology for ‘Killer Putin’ is Wrongheaded
   On one hand, Trump deserves a measure of credit for the way he handled the testy media questioning. He did not fully capitulate to the assertion about Putin being a «killer»; and, rightly, Trump reminded his interlocutor that American official hands are indeed covered in blood from the killing of countless human beings.

   One can well imagine how other American politicians, including Trump’s defeated presidential rival Hillary Clinton, would have indulged in ramping up the allegations against Putin in a similar media situation.

   However, on the other hand, Trump’s response was far from adequate. What he should have done was hold to legal principle and put his interlocutor on the defense, by asking for evidence to support such a sensational claim that «Putin is a killer»."

   verder lezen:

   http://www.informationclearinghouse.info/46389.htm

   Verwijderen
 16. Nog een mooie van Finian Cunningham

  Trump or Putin? EU Loses Plot on Biggest Threat

  "French President Francois Hollande even said that if the EU did not unite to oppose Trump's populist nationalism, then the bloc was doomed to collapse.

  The irony of the European leaders' existential apprehensions about the new American president is laughable. For months, these same European politicians have been led by the nose by Western state propaganda alleging it was Russian President Vladimir Putin who is the top threat to EU stability.
  ....
  It is consummate proof that the present array of incumbent EU leaders are completely out of touch with reality. No wonder they are quaking in their boots about forthcoming elections. Because one suspects that they fear a day of reckoning with angry electorates who are sick of the incompetence at the helm of government.
  ........
  Yet while these war crimes were carried out on the people of eastern Ukraine, the Kiev regime's president, Petro Poroshenko, was being entertained in Berlin. Which is rather fitting, given the despicable history of Berlin using Ukrainian proxies to carry out extermination programs against ethnic Russian people.

  None of this criminal war in Europe made it on to the agenda of the EU leaders holding their summit in Malta, purportedly convened to discuss future threats to the bloc.
  ..........

  verder lezen op:

  http://www.informationclearinghouse.info/46384.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Amnestie International zegt dat Assad gevangenen na een heel kort proces executeerde met de strop en in een massagraf bracht.

  Volgens Willy van Damme is AI heel vaak onbetrouwbaar en een verlengstuk van de oorlogsNeocons.
  Ook hebben we nog geen massagraf gezien, meen ik.

  Maar dit bericht kan best waar zijn.

  En zo'n bericht kun je zo los van zijn voorgeschiedenis formuleren dat het lijkt alsof Assad bijna onschuldige burgers zomaar ter dood bracht. Joop.nl schaamt zich nergens voor en heeft het over 'Syrische vernietigingskampen'.

  Toch even terug naar de realiteit:
  Assad leidde een land waar 99% van de burgers tevreden was en veilig was. Ook Sunni-burgers.
  Omdat er met een Sunni -meerderheid altijd een basis is voor opruiïng en opstand, moest hij zulke lieden met harde hand in de hand houden. (NB: Kort na zijn aantreden als president heeft hij een meer tollerant bewind gevoerd, maar dat liep helemaal uit de hand. Ik concludeer: onder Syrische condities moet je hard en duidelijk zijn. Zachte heelmeesters veroorzaken daar veel onnodig leed).

  Omdat de VS en Israel het Midden Oosten willen controleren hebben ze daar een 'Lente' op touw gezet. Niet met goede bedoelingen voor de bevolking, want dan zouden Saudi Arabie en Qatar zeker ook een Lente hebben gehad.

  Ze gebruikten daarvoor hun NGO's en hun 5e colonne (Iba Abdo) en een jihadisten-leger en zorgden dat die goed bewapend werden.

  Het mes sneed op meer dan 2 kanten tegelijk voor Israel: Sterke buurlanden van Israel werden tot chaos gebracht, en het imago van de Islam werd enorm beschadigd door deze losgeslagen lieden.

  Vergeet niet dat de Amerikanen zelf die lui hebben bedacht en opgeleid. Samen met Fetullah Gulen. Wat er na 2000 is gebeurd is al bedacht in 1978.

  Syrië wordt dus vernietigd door lever-etende gekken die ook nog mensen in kooien stoppen en levend verbranden.

  Assad heeft ze in rechtszaken die 3 minuten duurden ter dood veroordeeld.

  Even vergelijken: Churchill gooide brandbommen op Duitse steden en doodde honderdduizenden burgers, dat was andere koek.
  Truman gooide een atoombom op Japan toen dat al lang niet meer nodig was. Dat was andere koek.
  De geallieerden lieten in 1945-46 3 miljoen Duitsers vermoorden door wraakbeluste burgers en soldaten sterven van honger en kou in de uiterwaarden van de Rijn. Dat was andere koek.

  De burgers van Dresden, Hiroshima en Sudetenland hadden niets gedaan, maar werden bewust gedood door onze beschaafde leiders.

  Assad veroordeelt de lever-eters en executeert ze direct.

  Een groot vershil, in het voordeel van Assad.

  NB: Er was een moslim-terrorist die door Engeland aan Ghadaffi werd uitgeleverd. Ghadaffi heeft hem enkele jaren gevangen gezet en liet hem daarna vrij. Diezelfde terrorist was een van de leiders van de opstand tegen Ghadaffi en heeft later met zijn jihadi's Tripoli veroverd.
  Is dat wat men van Assad wil zien?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Benjamin Fulford's full report for this week

  http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=68579

  Interessant blog om te lezen. Zit veel info tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hello everyone reading this testimony. I have been rejected by my husband after three(3) years of marriage just because another woman had a spell on him and he left me and the kid to suffer. One day when I was reading through the web, I saw a post on how this spell caster Dr irosi have help a woman to get back her husband and I gave him a reply to his address and he told me that a woman had a spell on my husband and he told me that he will help me and after 3 days that I will have my husband back. I believed him and today I am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back because I am now happy with my husband. Thanks for His great work here is his email: drirosisolutioncenter@gmail.com Or call his number  +2348118829771, Contact Dr irosi and get your relationship problem solved. Great Dr irosi could also help you with the following:
  1) Love Spells
  2) Lost Love Spells
  3) Divorce Spells
  4) Marriage Spells
  5) Binding Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Banish a past Lover
  8.) You want to be promoted in your office/ Lottery spell
  9) want to satisfy your lover
  Contact this great man if you are having any problem for a lasting solution
  EMAIL..... drirosisolutioncenter@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen