donderdag 2 februari 2017

Hysterische NOS headline Nieuws in Rusland

De NOS en Nederland hebben het weer geschopt tot prime time nieuws op het Russische nieuws. Het gaat om het stoppen met electronische verwerking van de stemresultaten als maatregel zogenaamd tegen Russische hacks. Wij hebben zelf Plasterk (PvdA) hysterisch horen verhalen over "Russische hacks". De Russische tv heeft het over Asscher, een krant die we zelf niet direct kunnen identificeren, en vooral de NOS.

Met diverse plaatjes van meer en minder toeristische hoogtepunten wordt het nieuws omlijst over de hysterie in Nederland over vermeende Russische hacks.

De Russiche tv meldt dat de NOS 3 manieren noemt waarop de Russen zouden proberen verkiezingen te beïnvloeden: 1. Propaganda via Engelstalige Russische kanalen (lees: RT); 2. Het verspreiden van leugenachtig nieuws over het Europese estableshment; 3. Via phishing informatie vergaren om zo Europese deputaten verder in diskrediet te brengen, net zoals met de servers van de Democratische Partij is gebeurd.

Deze krant werd getoond met wat volgens ons de kop is: "Rusland voert de strijd op met liefde". Het lijkt op Trouw of wellicht de Volkskrant, maar wij hebben het artikel niet kunnen vinden. We hebben wel een ander, niet onaardig, artikel gevonden met de kleindochter van Chroestjov in Trouw. Maar mogelijk is het enige commentaar onder het artikel nog wel het raakst, van ene Victor:

Waarheid wordt in Nederland gekneed

Victor 23A - donderdag 2 februari 07:36

De waarheid wordt in het westen en ook in Nederland al jaren gekneed, daar is president Poetin niet uniek in. Over tal van onderwerpen wordt in het westen gelogen en/of de waarheid verdraaid. Alle amerikaanse oorlogen na WO2 zijn met leugens en verdraaien van waarheid gestart. En Nederland huppelt daarin getrouw mee, ook wij zitten in Irak, in Afghanistan en doen precies wat de grote baas(USA) ons verordineert. Wordt USA weer vriendje van Rusland, dan draait Nederland gewoon mee.

6 opmerkingen:

 1. Hoe Rusland mij beïnvloedt: Rachmaninov's derde!

  https://m.youtube.com/watch?v=MOOfoW5_2iE

  BeantwoordenVerwijderen
 2. https://www.facebook.com/occupy.politiek/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe kan er gehackt worden? In België wordt ook elektronisch gestemd, maar die computers zijn niet aangesloten op het internet dus er valt niets te hacken. Het zijn niet meer dan wat veredelde telmachines.
  Als ze in Nederland wel op het net zijn aangesloten is dat vragen om moeilijkheden want niet Rusland, maar iedere partij die daar baat bij heeft, dus juist diegenen die laag in de peilingen staan kunnen de uitslag dan ook beïnvloeden, en dan natuurlijk gemakshalve Rusland de schuld geven als die bepaalde partij verliest, terwijl Rusland daar totaal geen baat bij heeft.
  Als ik Putin was dan zou ik voor een poosje de gaskraan dichtdraaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is allemaal onderdeel van de propaganda tussen westen en Rusland, beiden veel ervaringen vanuit het verleden hierin. Geo politiek gezien taal van Asscher op Malieveld, weer een spontane soros actie, cs richting Amerika is krankzinnig, je belangrijkste bondgenoot (vriendelijke bezetter voor ons sinds 1945)zo publiekelijk aanspreken en schofferen, wie is hier populistisch bezig ? Denkt nog dat ie 38 zetels vertegenwoordigd.Gooit ernog in, een jongetje van 5 die opgesloten zit aan de grens, oho wat erg zeg, in Duitsland meisje van 6 met gordeltje om opgepakt. Als je vanaf kind zo wordt geprogrammeerd.....Die pvda zijn gek op de zielige kinderen in te zetten voor hun "sociale " propaganda. Computer hack verhaal is het oorlogs verhaal wat nog in NL rondzingt,het argument dat RT van invloed zou zijn. Wel voor mij als wederhoor, het afzetten tegen hoor en conclusies trekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kijk slechts zelden naar het Staatsjournaal, maar als ik het doe zie ik altijd wel een Russofoob item. Zoals gisteren die Plassterk die weer even bezorgheid kwam faken om Russische inmenging bij de Nederlandse verkiezingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hello everyone reading this testimony. I have been rejected by my husband after three(3) years of marriage just because another woman had a spell on him and he left me and the kid to suffer. One day when I was reading through the web, I saw a post on how this spell caster Dr irosi have help a woman to get back her husband and I gave him a reply to his address and he told me that a woman had a spell on my husband and he told me that he will help me and after 3 days that I will have my husband back. I believed him and today I am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back because I am now happy with my husband. Thanks for His great work here is his email: drirosisolutioncenter@gmail.com Or call his number  +2348118829771, Contact Dr irosi and get your relationship problem solved. Great Dr irosi could also help you with the following:
  1) Love Spells
  2) Lost Love Spells
  3) Divorce Spells
  4) Marriage Spells
  5) Binding Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Banish a past Lover
  8.) You want to be promoted in your office/ Lottery spell
  9) want to satisfy your lover
  Contact this great man if you are having any problem for a lasting solution
  EMAIL..... drirosisolutioncenter@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen