vrijdag 25 september 2015

De logica van NATO baas Stoltenberg bij "Ter Zake"

Gisteren was NAVO baas Jens Stoltenberg te gast in het programma Ter Zake, bij de zuiderburen. Wij weten niet of hij op toernee is en of hij ook bij ons nog langskomt, maar het discourse van de man is even voorspelbaar als dat het agressief is en vergelijkbaar met wat wij kennen van Minister Hennis. "De toegenomen dreiging aan onze oostgrens en zuidgrens vereist "extra investeringen" in "Defensie"".Het komt erop neer dat Stoltenberg de zelf veroorzaakte problemen in Oekraïne en Noord Afrika, aangrijpt om te pleiten voor nog meer van hetzelfde en nog meer wapens. Een soort van self fulfilling prophecy politiek. Bij de staats- en concernmedia zit blijkbaar niemand die dit opvalt, want het is opvallend hoe zo veel onlogica en oorloghitserij, zo weinig ophef bij hen veroorzaakt. We spreken hier wel over de wortel van het vluchtelingenprobleem.

Blik spreekt wederom met vluchteling bij Koepelgevangenis - Libië

Jl. woensdag toen we op weg waren naar de VARA studio, hebben we nog even een stop gemaakt bij de Koepelgevangenis in Haarlem. Het was daar rond 21.30 uur behoorlijk druk voor de deur. Wij kwamen uiteindelijk in gesprek met een voormalig inwoner van Libië. Hij vertelde het verhaal zoals dat steeds duidelijker wordt: Libië werd helemaal niet geregeerd door een tiran die het hele volk in doodsangst hield. In tegendeel! Libië was het Zwitserland van Afrika. Alles was er! Voedsel, medische zorg, huisvesting! De levensstandaard was heel hoog! De opbrengsten van de olie kwamen behoorlijk bij de bevolking terecht. Toen het westen aandrong op het vertrek van Khadaffi (waarom eigenlijk meneer Stoltenberg?) bood die aan om het volk bijeen te roepen en verkiezingen te houden. Volgens onze gesprekspartner zou Khadaffi die verkiezing op zijn sloffen gewonnen hebben. De NATO landen gingen dan ook niet accoord met deze verkiezingen en startten hun bombardementen. Ook Nederland "droeg zijn steentje bij". We herinneren ons allemaal de Nederlandse helicopter die plotseling vast kwam te zitten in Libisch zand.

"Libya was perfect, we had everything"

Luister naar het relaas van deze vluchteling en realiseer je waar wij als Nederland zijnde, en dus ook allen die op deze partijen stemmen, voor verantwoordelijk zijn. Later toonde deze jongeman ons zijn werk in de bouw in Libië. Een stralende hemel, moderne nieuwe constructies. We spreken dus met een vakman die er in Libië -onder Khadaffi- een leven op nahield dat niet onder deed voor het leven van zijn evenknie in Noord Europa.

463 opmerkingen:

 1. Inderdaad Blik, Libië had vrij onderwijs en vrije gezondheidszorg. Kom daar maar eens mee in Amerika. (Een kennis van mij betaalde 40.000 dollar per jaar voor haar zuster opleiding.)
  Het bombarderen is een win win voor de corporate elite en een lose lose voor de (werkende) bevolking. De bevolking mogen de kosten van de bombardementen betalen en de kosten voor de vluchtelingen. Terwijl de lonen naar beneden gaan, de huren omhoog en de spanningen in de maatschappij toenemen.

  Ik heb hier iets dat wat aandacht behoeft. Het hoeft niets te betekenen, maar het kan ook zijn dat ze ons aan het voorbereiden zijn op een nucleaire of chemische valse vlag in Oekraïne.
  Ukraine Today: NATO helps Ukraine prepare for dirty bomb attack (VIDEO)
  http://www.kyivpost.com/content/ukraine-abroad/ukraine-today-nato-helps-ukraine-prepare-for-dirty-bomb-attack-ivideo-398475.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We weten ook dat Israël laatst heeft geëxperimenteerd met een tactische nucleaire bom in de woestijn.

   Verwijderen
  2. LOL oli

   U valt wederom weer gewelig door de mand
   "Libië had vrij onderwijs en vrije gezondheidszorg"
   Wat u bedeolt te zeggen is dat er onderwijs is en gezondheidszorg
   Maar die was neit vrij, want alles was uit de staat

   Verwijderen
  3. @LGK,

   "Maar die was neit vrij, want alles was uit de staat"

   Een dom persoon die met de dag dommer wordt en nooit van het "Groene Boekje" gehoord heeft.

   Verwijderen
 2. Dank Oligarch.

  Realiseer je ook dat de meeste aanvallen op Russische belangen plaatsvinden als Putin uit Moskou weg is.

  Maandag is Putin in New York om de VN toe te spreken. Ook zal er een topontmoeting plaatsvinden met Obama die daar niet veel trek in Had.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Blik,
  deze serie mag van mij veel langer worden!
  Ik zou het op prijs stellen als je pakweg 10 of 20 interviewtjes houdt van ca 10 minuten per persoon.
  Probeer alles waaraande persoon kan worden geïdentificeerd weg te laten.
  Van deze man weten we het volgende:
  Hij werkte in de bouw. Hij is geen Libiër, maar een gastarbeider uit een zwart Afrikaans land. Hij werkte 5 jaar in Libië. Hij heeft zijn vrouw bij zich, en zij is Christen ( dus wellicht ook een zwarte vrouw) .
  Dit is meer dan genoeg voor het COA om te weten welke van de bewoners dit is.
  Ik denk dat je dit er uit moet monteren in het vervolg.
  Of je moet ze een lijstje geven met data die ze moeten beweren, en die dus niet waar zijn. ( Bijvoorbeeld : verkeerde leeftijd, huidskleur, geloof, beroep, woonplaats in land van herkomst. Het zijn zaken waaraan iemand te identificeren is, maar die voor ons niet uit maken. We willen weten wat de situatie is in Libië, Syrië en Irak. Niet wat de respondent voor beroep had of hoe oud hij is.)
  PS: Wat ik niet kan zien en waar ik wel benieuwd naar ben is de SES ( sociaal economische status) van de geïnterviewde. Had hij een hoge opleiding of een hoge positie, naar jouw inschatting? Daarbij hoef je het beroep niet te noemen. Of je noemt een beroep dat vergelijkbaar is.

  Het spreekt vanzelf dat je integer bent. Dus de inhoud van wat de man zegt mag niet veranderd worden. Vind hij Ghadaffi /Assad/Putin een duivel: ik wil het weten.

  Ik wil een goed beeld krijgen van de mensen die nu naar Nederland komen, en ook van wat ze van de situatie in het land van herkomst denken. Maar ik zou niet willen dat de
  info die iemand geeft, hem de das om doet.

  Ik denk dat het niet zinvol is om hun vluchtverhaal te vragen. Als ze er zelf over willen praten is dat prima.

  Ik ken je van ziens ( en we hebben kort gesproken) . Jij bent de geknipte persoon om mensen vertrouwen in te boezemen en aan het praten te krijgen: werkelijk op jouw lijf geschreven.
  Laat ons daar allemaal van profiteren aub.

  Groet, JV.

  Nog even ter informatie: uit het blote hoofd: Libië had 6 miljoen inwoners waarvan er 1 miljoen werkten. Verder hadden ze pakweg 2 miljoen gastarbeiders om het werk te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit artikel is, zoals gewoonlijk op deze site, weer 1 grote leugen. Eerst kopieerde Blik al enorm lui alle leugens en bedrog van Strelkov, nu verzint hij een totaal bizarre verhaalreeks rond een uitzending van Ter Zake. Natuurlijk weer om de Russische belangen te verdedigen, want dat is het doel van deze site. Blog is het niet te noemen, het is gewoon een site die niks anders doet als de misdaden van de Russen wit te wassen, tegen elke prijs. Kritiek wordt niet geduld, die wordt zelfs weggehaald zoals in de goeie ouwe Sovjettijd die Blik graag ziet, en discussie wordt niet toegestaan, alleen jaknikkerij en hoezee voor de Russen!! Extreem rechts is deze site ook nog eens, het staat vol met xenofobie en nu ook weer een artikel waarin vluchtelingen worden weggezet als "potentiële terroristen". Terwijl de werkelijke terroristen in Rusland zitten en de wereld proberen te vernietigen met alles wat ze hebben, heel slim gespeeld en wel, moeten wij lijdzaam toezien hoe de wereldmachten tegen elkaar uit worden gespeeld. En wie speelt steeds de vermoorde onschuld?? Rusland....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weer flink aan het Gulpener gezeten?

   Verwijderen
  2. Kroel,
   Je bent vermakelijk. Bedankt voor je ludieke inbreng

   Verwijderen
  3. A Simple Question: CIA’s Role in Emergence of ISIL

   https://www.youtube.com/watch?t=26&v=NqtF69uXhmU

   http://www.globalresearch.ca/muhajireen-brigade-cia-spawned-chechen-terror-group-joins-nusra-front-in-syria/5477901

   Verwijderen
  4. http://www.globalresearch.ca/british-labor-leader-corbyn-isis-created-by-uk-and-us/5477982

   Verwijderen
  5. http://landdestroyer.blogspot.nl/2015/09/turkish-uyghur-terror-inc-americas.html

   Verwijderen
  6. @oligarch,

   Idd, de onkunde druipt er vanaf.

   Verwijderen
  7. @oligarch,

   "Idd, de onkunde druipt er vanaf."

   Daarom maak ik me er ook niet druk om :-)

   Verwijderen
  8. Daarom maak ik me ook niet druk om jullie, de onkunde druipt er bij jullie vanaf; en tegelijk maak ik me wel zorgen....de fascisten begonnen in de vorige eeuw mondjesmaat maar kregen steeds meer aanhang...door "blogs" als deze krijgen ze een vrijbrief om te moorden, verkrachten en meer van dat fraais, met een oli en Joop als nieuwe leiders...mij niet gezien!!

   Verwijderen
  9. Daarom sta jij ook bovenaan de uitroeilijst.

   Verwijderen
  10. @ oli

   Toch is het beter dat de GGZ de Hr Iwan Knelissen niet onbegeleid op weekendverlof laat gaan.

   Verwijderen
  11. Ja, maar de GGZ werkt net zo goed als de NAVO.

   Niet dus.

   Verwijderen
  12. En weer geen antwoord, alleen maar beledigingen....het enige waar jullie zowaar goed in zijn...en domme antwoorden geven uiteraard. Ga weer even andere dingen doen en mijn kunde met mensen delen die WEL willen luisteren en tenminste mensenlievend zijn in plaats van die geweldslovers hier.

   Verwijderen
  13. Het artikel ontleed en aan flarden gereten; Ten eerste beweert Blik dat Oekraïne en Syrië de schuld van de NAVO zijn. Kan helemaal niet, NAVO is geen land, heeft geen eigen leger en geen eigen politiek. Het is ter verdediging van haar leden, die slechts zelden aanvalsmissies doen om terrorisme te bestrijden. In Oekraïne is dat niet gebeurd, en Syrië is onderdeel van de Arabische revolutie. Men wilden van hun leiders af...brengt mij op het volgende; Blik spreekt 1 (jawel hoor, 1!!) Syriër en denkt meteen alles te weten over Syrië!! Waarschijnlijk een partijgenoot en fanatiek aanhanger van dictator Khadaffi maar mag de pret niet drukken; die man zegt Khadaffi is goed, het leven was goed dus is het zo. Blik neemt niet de moeite meer mensen te spreken, hij gelooft de eerste de beste vluchteling die hij ziet...voor een onafhankelijk en beter verslag spreek je er meerderen, zoals iedere journalist weet. Maar Blik doet niet aan waarheidsvinding of journalistiek, maar puur aan roeptoeterij en stemmingmakerij....weten we dat ook weer!!

   Verwijderen
  14. ........en Syrië is onderdeel van de Arabische revolutie. Men wilden van hun leiders af.

   https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

   Kakelende Knelisen, de Liegende Limburger heeft weer eens last van een een mening. Kan Syrië en Libië niet eens uit elkaar houden, maar weet alles van journalistiek.

   Vuilnisman!!!!

   Verwijderen
  15. Whahaha Dawg, echt waar, als er iemand niks van geopolitiek snapt ben jij het. Zoveel is wel duidelijk geworden uit je "bijdragen" op dit "blog". Je laat steeds zien een neonazi te zijn die alles en iedereen haat die tegen je is, dus je bent totaal niet serieus te nemen. Je weet niks van politiek, economie, oorlogsvoering, Oekraïne, Rusland, Syrië enz enz enz....je weet nergens niks van, je kan alleen net als Blik roeptoeteren en stemmingmaken, maar iets werkelijks bijdragen of onderbouwen?? Ho maar. Dus hou jij je grote mond maar en kom pas terug als je echt iets weet....

   Verwijderen
  16. General Wesley Clark: Wars Were Planned - Seven Countries In Five Years

   https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

   Aanvalsoorlogen en regimechanges beraamd door de VS. Zuivere oorlogsmisdaden met honderdduizenden doden tot gevolg. Je verdedigt ze en denkt je straatje schoon te kunnen vegen door anderen voor neonazi uit te kunnen maken.

   Vuinisman!!!!

   Verwijderen
  17. dawg

   En dacht u nu niet dat Kremlin senario's heeft geschreven hoe ze landen in Europa omver kunnen werden???

   U laat blijken niets van een defensie apparaat te begrijpen

   Verwijderen
  18. @ LGK

   https://www.youtube.com/watch?t=1&v=vbnySBqioB0

   Begrijpen? Begin maar eens met het verschil tussen door jou zelf verzonnen wargames en concreet begane oorlogsmisddaden.

   Verwijderen
  19. Tja, dat meer landen kiezen voor democratie komt u niet uit, evenals Putin

   Verwijderen
  20. Geen argumenten, dan maarr ad hominems. 't Is altijd dezelfde bagger met je LGK.

   Verwijderen
  21. We vragen jou en Joop ook al om verdere uitleg maar krijgen het nooit, alleen one liners en verdachtmakingen, maar het hoe en waarom vertellen jullie nooit!! Kortom als jullie eens beginnen met ONDERBOUWEN en BEWIJZEN leveren.....dan hebben we zowaar een echte discussie.

   Verwijderen
  22. Liegende Limburger

   Ik onderbouw mijn stellingname altijd met bronnen. Je moet alleen ZELF op die linkjes klikken, kakelend stuk verdriet.

   Hier probeer maar:

   https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

   Kan je de Amerikaanse generaal Clark hoogstpersoonlijk horen vertellen dat de VS de oorlogen in het MO zelf lang van tevoren hebben gepland.


   .

   Verwijderen
  23. Jouw linkjes zijn enorm vaak afkomstig van complotsites en/of worden ingeleid door complotters; totaal niet serieus te nemen dus. Net zo min als die generaal. Dat is uit zijn verband gerukt, ook al door LGK en mij hier met bewijs weerlegd. Wat kwam daarop van jullie?? NIETS!! Alleen een "herlink" van de video...oftewel, de leugen beantwoordt met...dezelfde leugen!! Jij onderbouwt dus nooit iets Dawg, jij liegt en bedriegt alleen maar!!! En jouw bronnen zijn op zijn zachtst gezegd niet zo erg betrouwbaar....maar lieg vrolijk verder "vriend" en breng dit blog helemaal naar de klote!!

   Verwijderen
 5. @Dawg,
  Ongelofelijk. De premies boven spot op het grijze ijzer zijn weer met $50ct gestegen sinds de laatst keer dat ik keek. Ik meen vorige week.

  Niet verwonderlijk als de US mint weer 20% minder gaat produceren. Waarom minder produceren als je er zoveel van kan verkopen ?
  https://www.youtube.com/watch?v=0S5xknNWX3o

  Ik denk trouwens dat wallstreet echt een dollar probleem heeft. Waarom moest Yellen gisteren plotseling weer op het podium klimmen om te zeggen dat ze later in het jaar toch mogelijk de rente willen verhogen ?. We weten dat ze dat toch niet doen overigens. Kunnen ze trouwens ook niet. Zie ook dit bericht in de wsj een tijdje geleden
  http://blogs.wsj.com/moneybeat/2015/07/28/sp-500-earnings-show-weakest-first-half-since-2009/
  Een rente verhoging doen ze pas als homeland security er klaar voor is en dat is geen ironie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.apmex.com/category/22111/silver-eagles

   Verwijderen
  2. Janet Yellen Falters During Speech, Receives Medical Attention, All-Clear Given
   http://www.zerohedge.com/news/2015-09-24/janet-yellen-falters-during-speech-receives-medical-attention-all-clear-given

   Wat is er aan de hand met Yellen.? Kreeg ze een zenuw inzinking of een hartaanval tijdens de speech. Had ze het besef dat zij aan het roer staat als het schip gaat zinken ? Beseft ze dat de mensen het haar kwalijk nemen dat ze weer precies het omgekeerde gaat doen als wat ze gezegd heeft.?
   Zal ik je wat zeggen. Ze gaan tussen nu en nieuw jaar een massief stimuleringspakket op tafel leggen.QE4 en negatieve rentes. De markt vroeg er om!.

   Verwijderen
 6. Wat vinden jullie van de volkswagen hype. ? Ik vertrouw het niet. Waarom wordt dit zo opgeklopt en waarom moeten er van die enorme boetes betaald worden.?

  We weten toch al veel langer dat die uitstoot data van de autobouwers niet kloppen. Je verbruikt altijd meer dan dat de fabrikant zegt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. GermanWings (Lufthansa) en nu VW? Wat heeft Frau Merkel gedaan wat de neocons niet aanstaat? Minsk 2, Syrië?

   http://tomatobubble.com/id898.html

   Verwijderen
  2. Ah Duitsland moet gestrafd worden omdat Merkel uit de anti Assad coalitie is gestapt. Dan is het logisch, nu begrijp ik het.

   Verwijderen
  3. Right on, brother!

   Verwijderen
  4. Maar wij hebben ook nog Audi, BMW, Opel, Mercedes, Seat en Skoda (beiden VW) op de korrel en als de Fransen vervelend gaan doen Citroën, Peugeot en Renault (Dacia).

   Verwijderen
  5. Hoezo wordt Europa niet gechanteerd door de VS?

   Verwijderen
  6. Ik lees nu dat de nieuwe TD diesels van VW (die trouwens zuinig en krachtig zijn) 10 tot 40 x meer NOx uitstoten dan door VW zelf wordt aangegeven. Dat is natuurlijk wel wat.
   Maar ja, zijn diesels van andere fabrikanten dan schoner ?

   Op dit moment is er zover ik weet nog geen verschil in belastingafdracht tussen diesels die meer of minder schadelijke stoffen in het milieu brengen. Dus dat kan het probleem niet zijn.

   We zullen zien of alleen VW wordt aangepakt of dat andere fabrikanten ook worden afgeslacht.

   Verwijderen
 7. Heeft u een dringende lening of financiële hulp nodig? Wil je
  start een nieuw bedrijf of wilt u duidelijk uit uw schuld? Wij bieden een gemakkelijke
  goedkeuring en snelle overdracht aan de klanten in staat onder een lage rente
  tarief. Solliciteer nu en verander je leven contactpersoon de heer Fred op Bonkeyfred@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Shola, wat komt u hier doen ?. Wilt u gebruik maken van de populaire website "Blik op NOSjournaal" om reclame te maken

   Verwijderen
  2. Whahahahaha in welk universum is dit een populaire website??? En een populaire goeie website had dat bericht nooit laten staan...maar ja, alleen Blikkie is trots dat ie spam krijgt op zijn ultra rechtse site!!

   Verwijderen
 8. Heeft Rusland de beschikking over drone onderzeeërs die de VS hebben omsingeld?

  http://english.pravda.ru/russia/economics/24-09-2015/132119-unmanned_nuclear_submarine-0/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een hoopm onzin wwer van joop dievenverstand van zaken heeft

   :Nor is there an agreement on the limitation of the power of nuclear weapons."

   Die is er dus wel,zie alle overeenkomsten tussen VS nen RU OP DIT GEBIED

   Verwijderen
  2. "Wat een hoopm onzin wwer van joop dievenverstand van zaken heeft"

   Daarom staat er ook een ? achter, nitwit.

   "Die is er dus wel,zie alle overeenkomsten tussen VS nen RU OP DIT GEBIED"

   Ja, en Rusland laat de VS zijn gang gaan met het uitbreiden van haar raketschild, hé nitwit.

   Verwijderen
  3. @LGK,

   Gelukkig geef je wel toe een nitwit te zijn, dat valt mij dan wel weer mee van jou.

   Verwijderen
 9. Ik vind dit inderdaad een interessant plaatje: http://zaplog.nl/zaplog/article/een_interessant_plaatje_dat_veel_zegt_over_is_en_de_vs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Chinese Navy sets off for Syria

  http://english.pravda.ru/news/world/25-09-2015/132137-china-0/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "De toegenomen dreiging aan onze oostgrens"

  Dat klopt, want Rusland annexeert land

  " en nog meer wapens."
  De enige die wapens inbrengt in UA ' westen' in Putin, niet NATO

  "We spreken hier wel over de wortel van het vluchtelingenprobleem. "
  U bdoeld de veto's die Rusland uitsprak over Syrie, hoewel de rest van de wereld die wilde oplossen?

  "Alles was er!"
  En u somt materiele zaken op
  OOiIT aan gedacht dat het volk ook vrijheden wilde

  Ooit aan gedacht dat het moest stoppen dat Gadafie meisjes uitzocht op universiteiten voor zijn sex spelletjes
  Maar volgens blik mocht dit doorgaan

  Vuillak die u bent die dit verdedigd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "OOiIT aan gedacht dat het volk ook vrijheden wilde"

   Leg eerst eens even uit waarom Assad is herkozen.

   Verwijderen
  2. Tja, met scores boven de 85 % weet je het wel, en met soldaten in de stemhokjes....waar kennen we dat toch van?? Ow ja, oost Oekraïne.....

   Verwijderen
  3. Als u Putin volgt is manipulatie een vreemd begrip voor u

   Verwijderen
  4. Waren internationale waarnemers bij aanwezig en er waren geen militairen in stemhokjes aanwezig.

   Verwijderen
  5. Tja, en dat deze twee nitwits internationale waarnemers over het hoofd hebben gezien spant natuurlijk helemaal de kroon!

   Verwijderen
  6. Die heb ik niet over het hoofd gezien Joopje, maar jij ziet alles over het hoofd, sterker nog, jij ziet dingen die er niet eens zijn....maar hou jij je maar bezig met vreemdelingenhaat, fascisme, racisme en mensen bedreigen en zo, schijn jij goed in te zijn. Enigste waar je goed in bent en waardoor je ook vast en zeker een keer een politiecel van binnen gaat zien voor een heel lange tijd....en das geen bedreiging, gewoon weer een nuchtere constatering van feiten.

   Verwijderen
  7. Weer lol met joop

   "Waren internationale waarnemers bij aanwezig en er waren geen militairen in stemhokjes aanwezig."

   "internationale waarnemers"
   U bedoelt die extreem rechte politici die Putin had uitgenodigd??

   "geen militairen in stemhokjes"
   Die waren er wel, de groene mannetjes

   Heeft Putin zelf toegegeven (hier kunt u niet onderuit)

   Maar weer bewijs dat u alleen maar leugens verspreid

   Verwijderen
 12. Staakt-het-vuren bereikt in Syrië

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4150100/2015/09/25/Hezbollah-staakt-het-vuren-bereikt-in-Syrie.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoeveel dagen zijn de Russen in Syrië?

   Verwijderen
  2. Vreemd bericht

   Eerts moeten de rebellen zich terug trekken

   En hierna kan de bevolking zich terug trekken

   Dus wat is het nu?

   Verwijderen
  3. "En hierna kan de bevolking zich terug trekken"

   ???Sorry joh, maar dat staat er niet.

   Verwijderen
  4. Wat is het nu???
   Wie moet zich terugtrekken?

   Verwijderen
  5. Stront in je ogen, voor de zoveelste keer?

   Verwijderen
  6. @LGK,

   En ook nog toegeven dat je stront in je ogen hebt! Chapeau @LGK, je zelfreflectie begint te werken.

   Verwijderen
  7. Ach ja, Joop en Oli zijn alleen in vorm op hun 3rd Reichparties dus tja....ze voelen zich alleen wat met een zwart ss uniform en door iedereen te kunnen bedreigen en de huid vol te schelden....

   Verwijderen
 13. Wat gebeurt hier?
  In een speech hapert Janet Yellen op indrukwekkende wijze.
  Wat is de oorzaak?
  Kreeg ze een speech voor haar neus die ze niet had doorgenomen, en stond die vol onzin? ( Oligarch kan ons vertellen of haar gestamel , inhoudelijk gezien, begrijpelijk is. )
  Of is het van lichamelijke aard?
  Is het een black-out? Of ernstiger?


  https://www.youtube.com/watch?t=3&v=xJ2UAYgIXG8

  Hier nog een video met ondertiteling.
  De comments zijn vaak wel leuk.
  https://www.youtube.com/watch?v=1YAEHJvNscs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie nu dat het antwoord al bekend is: Ze zou erg vermoeid zijn en de speech zou 1 uur hebben geduurd, en ze zou door de lampen en warmte uitgedroogd zijn.
   Ik moet zeggen dat ik wel een aannemelijke verklaring vind.

   Ockhams Razor indachtig zullen we er maar niet meer achter zoeken.

   Verwijderen
  2. Jan,
   Yellen is als de FED. Aan het einde van haar latijn.
   Ze gelooft zelf niet in alle leugens en het gebla bla bla.
   Voor een gezonde vrouw is een speech van een uur geen enkel probleem of zou moeten zijn. Er is meer aan de hand met haar geestelijke en / of haar lichamelijke gezondheid lijkt me.
   In principe weet de FED maar één ding en dat is meer geld drukken.

   Verwijderen
  3. 9.4 Million More Americans Below Poverty Line Than Pre-Crisis
   http://news.goldseek.com/GoldSeek/1443208454.php

   QE heeft geleid tot inkomens ongelijkheid. Ondanks alle juich verhalen over herstel zijn er sinds de crisis 9,4 miljoen mensen extra onder de armoede grens gezakt.

   Verwijderen
  4. Reflexivity Wrecks Fed Credibility, Crushes 2016 Rate Hike Hopes
   http://www.zerohedge.com/news/2015-09-26/reflexivity-wrecks-fed-credibility-crushes-2016-rate-hike-hopes
   De zachte rente poltiek heeft niet geholpen om de markten omhoog te krijgen. Nu dan maar harde rente politiek geblablabla om de markten omhoog te krijgen. De markten gingen inderdaad omhoog vrijdag en de dollar werd sterker. (met behulp van de FED waarschijnlijk). Maar ja Yellen weet ook dat er geen rente verhoging komt en zij wordt verantwoordelijk gehouden. (Stanley Fisher bepaalt wat er bij de FED gebeurt en Janet Yellen moet de tekst voor de camera uitspreken) Daar dacht ze waarschijnlijk aan toen ze ziek werd.
   Of ze dacht er aan dat ze echt de rente gaan verhogen en dat alles in elkaar stort en dat in Amerika de noodtoestand wordt afgekondigd en dat het land dan wordt overgenomen door Homeland security.

   Verwijderen
 14. Een afdeling van Harvard heeft een studie gemaakt van wat er meestal gebeurt als een oude wereldmacht plots een opkomende Macht naast zich ziet verschijnen.
  In 16 van de 20 gevallen wordt het dan oorlog.

  Het hele artikel is meer dan de moeite waard om te lezen: http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2015/09/us-and-china.html

  Mijn toevoeging:
  It's China, stupid! Not Russia.
  Maar dankzij Amerika's hopeloos domme politiek zijn China en Rusland nu heel goede maatjes en economisch (en zelfs militair) erg verweven geworden, bijna één geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 1e Chinese schip is in tartus aangekomen met gevechtsvliegtuigen en helicopters.
   CHINESE AIRCRAFT CARRIER REPORTEDLY DOCKS AT TARTUS, SYRIA
   http://www.infowars.com/chinese-aircraft-carrier-reportedly-docks-at-tartus-syria/
   Proficiat zionistische anglo amerikaanse centrale bankiers maffia. China vecht zij aan zij met de Russen. Brzezinski, ik dacht dat jij zo goed was in het tegen elkaar opzetten van partijen ?. Is het mislukt om Iran op te zetten tegen Rusland en Rusland op te zetten tegen China en India op te zetten tegen China en Europa tegen Rusland ?
   Moet Sisi zijn mistrals ook nog voor de kust van Syrië leggen om jullie huurlegers te bombarderen.
   Heeft Poetin jou schaakmat gezet.?

   Verwijderen
 15. Inderdaad. Zowel China als Rusland voelen zich bedreigt door NATO en bondgenoten en vormen daarom een onoverwinnelijke pact. Althans onoverwinnelijk als India, Japan, Indonesië, Australië en Europa niet met al hun krachten met de Amerikanen, golfstaten, Oekraïne en Turkije mee doen.
  Proxy legers, media propaganda, gekleurde revoluties sancties en financiële engineering moeten Rusland, Iran en China op de knieën krijgen. Helaas pindakaas. Als de zionistische corporatistische centrale bankiers nog iets willen moeten ze een plan B hebben, want wat ze tot nu toe doen is niet voldoende om van Rusland, Iran en China zwakke en falende staten te maken .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoop blabla maar bewijs ontbreekt wederom, zoals dat altijd bij jullie ontbreekt. Hoop nonsens en verzinsels worden er verteld, en als er gevraagd wordt om argumenten en bewijs dan blijft het oorverdovend stil....

   Verwijderen
 16. If a Mainstream Reporter Told the Truth the Pillars of Reality Would Crumble
  http://www.infowars.com/if-a-mainstream-reporter-told-the-truth-the-pillars-of-reality-would-crumble/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Tijd dat er regime change komt in KSA.
  Over alle misdaden die door KSA begaan worden in Yemen zwijgt de staats cq corporate media. Het land mag zomaar zonder enige goedkeuring van de VN de rechten van een ander land Yemen schenden. Dat vind iedereen gewoon.

  Saudi prince promises Bentleys to pilots bombing Yemen, deletes tweet
  http://www.rt.com/news/252325-saudi-prince-bentleys-yemen/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Humanitarian situation[edit]
   CNN reported on 8 April that almost 10,160,000 Yemenis were deprived of water, food, and electricity as a result of the conflict. The report also added per sources from UNICEF officials in Yemen that within 15 days, some 100,000 people across the country were dislocated, while Oxfam said that more than 10 million Yemenis did not have enough food to eat, in addition to 850,000 half-starved children. Over 13 million civilians were without access to clean water.[160][161]
   https://en.wikipedia.org/wiki/Yemeni_Civil_War_(2015)

   Verwijderen
 18. @Joop,
  Webster Tarpley zei ook dat de amerikanen met het Volkswagen schandaal kwamen nadat Duitsland zich uit de anti Assad coalitie had teruggetrokken (ze chanteren iedereen om mee te doen met hun spelletjes en als je niet meer meedoet of gewoon niet meedoet dan wordt je gestraft)
  Frankrijk kreeg Charly Hebdo nadat Frankrijk de sancties tegen Rusland wilde stoppen.
  In de Bilderberg propaganda krant staat een artikel geschreven door Jos Dings. Hij zit in een milieu lobby club in Duitsland. Hij schrijft onder andere:

  Sinds wanneer zijn auto’s veel meer uit gaan stoten dan uit tests blijkt?
  "„Al heel lang. Dit schandaal gaat over stikstofoxiden, NOx. Begin jaren negentig spraken we in Europa af dat de uitstoot 0,8 gram NOx per kilometer mocht zijn. Nu is die norm 0,08 gram, 90 procent lager.

  „Maar in al die jaren is er feitelijk weinig aan de uitstoot van NOx op de weg veranderd. Tien jaar geleden begon dat echt op te vallen. De gemiddelde uitstoot van Nox is nu 0,4 gram per kilometer, staat in een rapport dat we vorige week uitbrachten. Vijf keer zoveel als de norm.”
  http://www.nrc.nl/handelsblad/van/2015/september/26/die-fraudesoftware-is-nooit-gevonden-1541324
  Ze weten al 10 jaar dat de NOx norm niet klopt die de autofabrikanten opgeven!!!!!!!
  En nu BAMM. Met koeieletters en schande schande schande. Een volkswagen diesel smerige auto, besmette auto bah...Is de Volkswagen erger dan andere diesels ? Jos Dinges zegt hier het volgende over:
  Verwacht u nog meer schuldige fabrikanten?

  „Volkswagen doet het niet structureel beter of slechter dan anderen in uitstoottests. Die anderen ontkennen nu, maar dat deed Volkswagen eerst ook. Het is aannemelijk. Maar ik wil verdomme niet dat de Amerikanen het weer gaan vinden. Dit moeten we zelf kunnen.”

  Voor de goede orde. Ik vind dit ook een schandaal, maar het wordt zo enorm gepushed dat ik het verdacht vind. ZE WETEN HET AL 10 JAAR!. Neem ook in ogenschouw het libor schandaal en mortgage gate. Daar zag je af en toe een klein artikeltje over in de krant ergens weggestopt.
  Onze wereld is één grote corrupte beerput. Van politiek tot sport. Misschien is het nooit anders geweest, maar het is nu wel heel erg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij zit in een milieu lobby club in Duitsland.= Hij zit in een milieu lobby club in Brussel

   Verwijderen
  2. @oligarch,

   Verbaast mij niets dat Webster Tarpley daar een artikel aan heeft gewijd. Als econoom en historicus kent hij het klappen van de zweep en wij weten wat de decaan van Paul Craig Roberts heeft gezegd; "All European leaders are bought and paid for". Het is de Amerikaanse manier van 'vriendjes' maken en de naïviteit van Europese leiders dat het niet tegen hen gebruikt wordt als chantagemiddel. Kijk maar naar de JSF, welke achterlijke idioot stapt in een project waarvan hij niet weet wanneer hij daar de vruchten van kan plukken? Als ondernemer zijnde pleeg je zelfmoord, maar als overheid heb je altijd de belastingbetaler als garantie. Net als de Fyra, stinkt dit tot hoog in de hemel, tenslotte zijn; "All European leaders are bought and paid for". Als je als Europees land het beste toestel van de wereld wilt hebben dan zal je toch de Russische markt op moeten gaan.

   "ZE WETEN HET AL 10 JAAR!."

   Ja, natuurlijk weten ze het al jaren en aangezien het ook zo schadelijk is voor de gezondheid zal het mij niets verbazen dat er een dealtje is gemaakt met Big Pharma, wij willen tenslotte allemaal een stukje van de taart.

   Verwijderen
  3. "Ja, natuurlijk weten ze het al jaren en aangezien het ook zo schadelijk is voor de gezondheid zal het mij niets verbazen dat er een dealtje is gemaakt met Big Pharma, wij willen tenslotte allemaal een stukje van de taart."

   Natuurlijk. Maak jij ze ziek, dan heb ik "medicijnen" die ze nog zieker maken of ik heb "medicijnen" waarmee ze de ene kwaal verhelpen en de andere kwaal oplopen.

   Verwijderen
  4. De wel beroemde 'Vicieuze cirkel'.

   Waar je nooit meer uitkomt.

   Verwijderen
  5. Nee joop dat is geen 'Vicieuze cirkel'.

   Dat is de kromme benauwde denkwereld van complottertjes

   Verbanden leggen die er niet zijn en oorzaak en gevolg omdraaien

   Verwijderen
  6. LOL

   Geen argumenten omdat wat joop post onzin is

   Verwijderen
 19. Ah de vluchtelingen worden als pionnen ingezet in het geopolitieke spel. Militair is Assad niet meer te verdrijven. Misschien nog wel diplomatiek. Dus......Bilderberg pr afdeling. Tijd voor een mooi artikeltje.!
  Syrië: een kaalslag en geen einde
  http://www.nrcreader.nl/artikel/9998/syrie-een-kaalslag-en-geen-einde

  "De meeste van hen vluchten niet voor IS, zoals vaak wordt gedacht. De gebieden die IS in handen heeft, zijn betrekkelijk spaarzaam bevolkt. De meeste mensen slaan op de vlucht voor het geweld van het regime, voor de vatenbommen bijvoorbeeld (meer dan 20 duizend bommen en zesduizend burgerdoden in de afgelopen elf maanden). Zij keren niet terug zolang Assad aan de macht is."

  Dus ja, nu willen de Europese burgers ook dat Assad weggaat. Want als Assad niet weggaat, dan gaan de vluchtelingen ook niet weg. En 9 van de 10 Europese burgers willen de vluchtelingen niet. Zo maken ze de vluchtelingen dus een politiek wapen tegen Assad. IK HEB NIEUWS, Die vluchtelingen gaat toch niet terug, ook al gaat Assad weg Of het moet heel erg slecht worden hier. En ik heb nog meer nieuws voor HOERNALIST Marcel Kurpershoek. Die oorlog tegen de terroristen in Syrië is tussen de 6 en 9 maanden afgelopen, dus helemaal geen Kaalslag en geen einde. Wel een spoedig einde tegen de kaalsag!. Gelukkig!.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De arme man is niet goed bij zijn hoofd, 75% van de Syriërs weet dat de VS achter Islamitische Staat zit. Het één (Assad wordt met overgrote meerderheid herkozen) valt niet met het andere (Assad bestookt zijn burgers met vatenbommen) te rijmen.

   Verwijderen
  2. Die arme man heeft een duim van hier tot Tokio waar die alles uitzuigt. Ongelofelijk.

   Verwijderen
  3. Ja, en in principe verdedigt hij Islamitische Staat ook nog in zijn flutartikel.

   Verwijderen
  4. Tsja, IS is van Bilderberg en hij is ook van Bilderberg
   .....dat is hun kleine stiekeme geheimpje.....sssstt......niet door vertellen.

   Verwijderen
  5. Maar dat is nu juist het vreemde, ik heb Poetin nog nooit op een deelnemerslijst voor een Bilderberg-conferentie zien staan. Komt hij via de achterdeur binnen, waar Pauw en P.R. de Vries het verlaten?

   Verwijderen
  6. Bilderberg gaat ook over vredige dingen, dan nodig je een oorlogszuchtige dictator in wording niet uit...hoe logisch is dat??

   Verwijderen
  7. Goh, en wie pleegt die kaalslag??
   Dat is toch Assad

   Verwijderen
 20. De separatisten hebben de verkiezingen in Catalonië gewonnen. Morgen worden zij vanuit Madrid 'terroristen' genoemd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Morgen worden zij vanuit Madrid 'terroristen' genoemd.
   Hehehe

   Verwijderen
  2. Bestaat er ook een Catalaanse 'Poetin'?

   Verwijderen
  3. De enige Catalaan die ik ken is Johan Cruijff.
   Hij heeft overal een mening over. Dat is een voordeel, maar tegelijkertijd ook weer een nadeel. Maar dat is logisch.

   Verwijderen
  4. Eigenlijk wil ik Poetin als Europese president, de gesprekken gaan nu toch al rond dat wij een sterke leider nodig hebben.

   Verwijderen
  5. Ik heb die mensen in Berlijn ook om Poetin horen roepen. Merkel eruit.

   Ik hoop dat Merkel nu zo kwaad is over het VW schandaal, dat ze het gevoel heeft. Ik speel jullie spelletjes niet meer mee! Punt!

   Verwijderen
  6. Zou Merkel integer zijn dat zij deze stap durft te wagen?

   Verwijderen
  7. Poetin als Europese president?? Hitler 2 hoeven we niet hoor....en een zekere oorlog willen we ook niet, iets wat hij overduidelijk wel wil, met proxyoorlogen in Oekraïne en Syrië.

   Verwijderen
  8. Oh, zijn die catelaanse terroristen al begonnen om met bivakmutsen en Ak47's politie buro's te bezetten en overheidsgebouwen.

   Want dat gebeurde er in de Donbas

   Of al iemand van buiten gezien die het eerste schot loste (Strelkov)?
   Of al wapentuig gezien wat helemaal niet aanwezig kan zijn daar (Russisch)?

   Verwijderen
 21. GeenPeil heeft de benodigde handtekeningen verzameld voor een referendum over het associatieverdrag tussen Oekraïne en de Europese Unie. 300.000 waren er vereist, 443.000 zijn er binnengehaald.

  EXIT Oekraïne, inclusief uitreisvisa voor Cruel en LGK.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Keep on dreaming Joopje. Daarbij is er grote kans dat Geen Peil dit terugtrekt, het ging hun er alleen om om te kijken of ze de benodigde handtekeningen konden halen. Dat is gelukt, maar het doorzetten is nog een vraagteken. Maar ja, jij hebt, als de massamoordenaar en misdadigersverdediger pur sang die je bent, en natuurlijk complotdenker, alweer een compleet complot klaar liggen over waarom het allemaal toch weer net niet doorging...

   Verwijderen
  2. Kroel,
   Ik had de indruk dat jij een echte democraat bent. Dit is toch fantastisch!. We zetten die politici onder druk. Ze moeten kleur bekennen. Of het democraten zijn en het volk ook een stem geven of dat ze alleen en dan werkelijk alleen voor de elite werken. Ik kan niet wachten om tegen het assosiatieverdrag te stemmen. En als ze geen referendum uitschrijven en of de uitslag van het referendum naast zich neer leggen, dan wordt wederom bevestigt voor wie zij werken.

   Verwijderen
  3. Weer grappig om te zien
   Dus we gaan een referendum krijgen

   En wat als de meederheid nu voor een associatie verdrag gaat stemmen?

   Rapport van OVV komt in okt en paar maanden later OM

   Hoe zal het sentiment dan zijn...........

   Verwijderen
  4. Kijk, oli komt al meteen met een complot....hoe voorspelbaar!! Ik juich elk referendum toe, ook dit referendum. Maar Jan Roos snapt de materie niet eens, hij zag dit als de enige vorm om een soort van nee tegen de EU wellicht te krijgen...heel omslachtig en tja, als je de materie niet eens snapt hou je dan bij de slappe mislukte satire die je maakt als GS-man...

   Verwijderen
 22. http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4151478/2015/09/28/Handtekeningen-GeenPeil-in-roze-limousine-naar-Heerlen.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Vond deze link op het net
  http://www.occurrencesforeigndomestic.com/wp-content/uploads/2015/04/Madsen-Stoltenberg-II.pdf
  Ja ja een zionisten aanhanger dus

  BeantwoordenVerwijderen
 24. How Edward VII Started World War 1 - Webster Tarpley in 1995

  https://www.youtube.com/watch?t=3274&v=QUHIZQLMo-0

  BeantwoordenVerwijderen
 25. De arab spring is niet uitgemond in een derde wereld oorlog

  There will be no Third World War
  http://www.voltairenet.org/article188860.html

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Als deze satanische vent de immigratie van miljoenen vluchtelingen een goed plan vindt dan weet je zeker dat het slecht is voor Europa.
  Arch globalist and color revolution mastermind George Soros demands Europe “accept responsibility” for the mass influx of Muslims now flooding the continent.
  http://www.infowars.com/soros-demands-europe-accept-a-million-muslims-annually/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ oli

   Je kunt er de klok op gelijk zetten. 't Is bij dit soort types altijd 'alle 13 fout' (net als bij onze huistrollen)

   Vandaag op de site van Niemoller:

   http://joostniemoller.nl/2015/09/moslims-mogen-naar-nederland-meegenomen-kindbruidjes-neuken/#comment-20859

   Soros zal ongetwijfeld z'n partijtje hebben meegeblazen in de homohype tegen Rusland, maar dat we nu in Europa de klok een paar eeuwen gaan terugzetten op het gebied van homofobie en pedofilie is klaarblijkelijk geen punt. Arghhh.

   Verwijderen
  2. Ach, weer selectief lezen van oli
   Soros zegt dat Europa vluchtelingen moet opnemen, wat vanuit humanitair oogpunt zeer menselijk is.

   Maar oli ziet weer andere dingen die er niet zijn

   1 ding is duidelijk, ooi geeft niet om zijn medemens

   Verwijderen
  3. Doet geen 1 hier...behalve wij LGK....maar ja, dat wil niet door die betonnen planken doordringen hier. Ze zijn zo bezig met hun haat en arrogantie dat ze dat niet eens (in) willen zien.Het zij zo...ze verwijten ons wat ze zelf veel meer doen, en veel harder en sneller....kop in het zand steken, hard schreeuwen en er het beste van hopen...wij komen tenminste nog met alternatieven, goed beargumenteerd weerwoord enz....missen we al volledig bij hun!!

   Verwijderen
  4. Soros is een elitaire psychopaat die er prat op gaat dat zijn fijnste tijd uit zijn leven was dat hij als veertien jarig jongetje samen met zijn vader bezittingen ging confisceren van "mede" Joden voor de top nazi Hermann Göring.
   https://www.youtube.com/watch?v=c1Qr7TnWG74

   Verwijderen
  5. Oli

   Je kan er veel bijhalen
   Ik heb ooit ook wel eens een pakje kauwgom gestolen uit supermarkt

   Maar U begrijpt totaal niet waar Soros nu voor staat

   Mensen kunnen veranderen

   Wederom laat u zien niets van geo politiek en Soros te begrijpen waar hij voor staat

   Zieleig

   Verwijderen
 27. Poetin spreekt de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties toe.

  https://www.youtube.com/watch?t=761&v=q13yzl6k6w0

  Onberispelijk optreden van een staatsman die weet wat er op het spel staat.

  added bonus: Onweerstaanbare tongval van de Russische dames die Putin's speech in het Engels vertalen. (Leid gruwelijk af van de inhoud.)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Artikel in Academia:
  The "Snipers" Massacre on the Maidan in Ukraine

  Abstract
  The massacre of almost 50 Maidan protesters on February 20, 2014 was a turning point in Ukrainian politics and a tipping point in the conflict between the West and Russia over Ukraine. This mass killing of the protesters and the mass shooting of the police that preceded it led to the overthrow of the pro-Russian government of Viktor Yanukovych and gave a start to a civil war in Donbas in Eastern Ukraine, Russian military intervention in Crimea and Donbas, and an international conflict between the West and Russia over Ukraine. A conclusion promoted by the post-Yanukovych governments and the media in Ukraine that the massacre was perpetrated by government snipers and special police units on a Yanukovych order has been nearly universally accepted by the Western governments, the media, and many scholars. The Ukrainian government investigation identified members of the special company of Berkut as responsible for killings of the absolute majority of the protesters, but did not release any evidence in support, with the exception of videos of the massacre.
  The question is which side organized the “snipers’ massacre.” This paper is the first academic study of this crucial case of the mass killing. It uses a theory of rational choice and a Weberian theory of instrumental rationality to examine actions of major actors both from the Yanukovych government, specifically various police and security forces, and the Maidan opposition, specifically its far right and oligarchic elements, during the massacre.
  The paper analyzes a large amount of evidence from different publicly available sources concerning this massacre and killings of specifics protestors. Qualitative content analysis includes the following data: about 1,500 videos and recordings of live internet and TV broadcasts in mass media and social media in different countries (some 150 gigabytes), news reports and social media posts by more than 100 journalists covering the massacre from Kyiv, some 5,000 photos, and nearly 30 gigabytes of publicly available radio intercepts of snipers and commanders from the special Alfa unit of the Security Service of Ukraine and Internal Troops, and Maidan massacre trial recordings. This study also employs field research on site of the massacre, eyewitness reports by both Maidan protesters and government special units commanders, statements by both former and current government officials, estimates of approximate ballistic trajectories, bullets and weapons used, and types of wounds among both protesters and the police. This study establishes a precise timeline for various events of the massacre, the locations of both the shooters and the government snipers, and the specific timeline and locations of nearly 50 protesters’ deaths. It also briefly analyzes other major cases of violence during and after the “Euromaidan.”
  Etc.

  http://www.academia.edu/8776021/The_Snipers_Massacre_on_the_Maidan_in_Ukraine

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Conclusion

   This paper shows that the Maidan massacre of the protestors and the police on February 20, 2014 involved the far right and oligarchic parties, and it was a key element of the violent overthrow of the corrupt and oligarchic but democratically elected government in Ukraine.

   Verwijderen
  2. Helder. Een dikke vette False Flag, een leugen dus, die er bij het Hollandse journaille ingaat als koek.

   Verwijderen
  3. De professor gaat niet over 1 nacht ijs, als ik al die links en references zie waarnaar hij verwijst.
   Ik zie dat hij in 2009 en 2010 ook verbonden is geweest aan Harvard en Cambridge. Toen de Arab spring begon moest hij blijkbaar weg bij de "elitaire"universiteiten

   Verwijderen
  4. Jammer dan dat die Russische snippers later gezien zijn in de Krim

   http://www.boomantribune.com/story/2014/3/7/19224/42766

   https://twitter.com/zackforex/status/508315677288333313/photo/1

   https://twitter.com/lennutrajektoor/status/507085692909154304/photo/1

   Verwijderen
 29. Tophumor in Nederland:

  Identiek interview met Olaf Koens, in DWDD en ZML

  https://www.youtube.com/watch?v=I-Y_Rfad3X4&feature=youtu.be&app=desktop

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De ontkenning door de VPRO is nog bizarder. Waarom ontkennen VPRO ?, dit is toch zo klaar als een klontje. Dezelfde stoel, dezelfde kleding, het haar van Olaf hetzelfde. Jongens, de wereld is zo corrupt als de zon groot is. Zelfs de VPRO is tot op het bot corrupt.
   http://www.vpro.nl/zondag-met-lubach/persverklaring.html

   Het lijkt mij duidelijk dat ze de Olaf Koens uit de DWDD gebruikt hebben en die bij ZML erin geplakt hebben. M.a.w. Olaf Koens was niet aanwezig bij ZML (ik heb dat programma nog nooit gezien)

   Verwijderen
  2. Is iemand het met me eens of zie ik het verkeerd ?

   Verwijderen
  3. @ Ben

   Djezus Ben, wat een vondst. Beangstigend tot welke peilloze diepten de Staatsomroepen bereid zijn te gaan om het volk te conditioneren en programmeren met anti Poetin/Rusland propaganda.

   Verwijderen
  4. @ oli

   Ik heb eerder het idee dat de interviewers en Koens twee keer dezelfde lijst met vragen respectievelijk antwoorden afdraaien, met af en toe alleen minieme verschillen in dictie en timing van hun tekst. Alsof er twee keer eenzelfde toneelstuk wordt opgevoerd.

   Krankzinnig, die persverklaring van de VPRO.

   "Betere research kan dit soort fouten in de toekomst voorkomen"

   No way. Het enige wat nu nog helpt is die studio's in de fik steken.

   Verwijderen
  5. @Dawg,
   Ik heb nog eens goed gekeken en er zijn verschillen, dus ja 2x eenzelfde toneelstuk opgevoerd.

   Verwijderen
  6. @ oli

   M.a.w. we kijken helemaal niet naar journalisten, we kijken naar acteurs. Wie schrijft godverdomme het script en wie is de regisseur? Die vragen beginnen zo langzamerhand toch wel een beetje heel erg te klemmen.

   Verwijderen
  7. Een MSM "journalist"is tegenwoordig een acteur die een toneelstukje opvoert n.a.v. een verhaallijn die niet door hemzelf verzonnen is. Het is mogelijk dat hij zelfs niet eens enige vorm van inbreng mbt het script en uitvoering mag hebben.
   De programmamakers van DWDD en ZML weten wie het script voor de vragensteller en voor de acteur schrijven.

   Verwijderen
  8. Ik weet nog dat Huib die "gerenomeerde"Volkskrant journalist opbelde om opheldering te vragen hoe hij er bij kwam dat het donbass verzet, ik meen, die bus hadden opgeblazen.
   Die Volkskrant journalist zei doodleuk dat hij er niks van afwist en dat ze zijn naam onder het artikel hadden geplaatst, zodat het net leek of hij het had geschreven. Wat een shit die MSM

   Verwijderen
  9. LOL

   complottertjes zijn gelijk actief, maar satire niet begrijpen

   Verwijderen
  10. Zoals bij humor zit er ook bij satire altijd een kern van waarheid in. Die kern is dat als we naar zo n "interview" kijken, we dus gewoon naar een script zitten te kijken.

   Ps: complot is Door CIA bedachte term om compleetdenkers weg te zetten. Is dus fantastische geuzen. Dank LPG.

   Verwijderen
  11. Nou ja Blik, laat je dan niet leiden door pure leugens en halve verzinsels wat jullie doen. Nergens kunnen jullie je verhaaltjes onderbouwen met feiten en bewijzen, alleen de slogan "het is zo, kijk maar om je heen!". Kijk enorm om me heen, maar net als de niboeboetjes zie ik geen Ufo meer of minder, zie de wereldbevolking alleen maar schrikbarend toenemen ondanks dat jullie al bewerend dat Agenda 21 al JAAAAREN in werking is...kortom die NWO doet een verdomde slechte job...maar ja, ze hebben jullie als gelovers dus dat verklaart veel waarom het zo slecht gaat met die NWO...

   Verwijderen
 30. Hoe Joegoslavië in de afgrond werd gegooid door het wilde westen:

  https://www.youtube.com/watch?v=waEYQ46gH08&app=desktop

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Pepe Escobar slaat zoals altijd de spijker op de kop:

  Het wilde westen is totaal van de pot gerukt.

  https://m.youtube.com/watch?t=230&v=APcLTLuuW2I

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Soms zegt een plaatje meer dan 1000 woorden.
  This awkward photo of Obama and Putin locking eyes at the UN speaks volumes
  http://www.vox.com/2015/9/28/9410311/obama-putin-toast-photo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Poetin de winnaar, obama de man wiens destabilisatie programma niet goed verloopt

   Verwijderen
  2. Grappig, Poetin had het in zijn toespraak over "De Piramide"! Bedoelde hij die ene met het "Alziende Oog"?

   Verwijderen
  3. “The Islamic State itself did not come out of nowhere,” Putin told the Assembly. “It was initially developed as a weapon against undesirable secular regimes.” He added that it was irresponsible “to manipulate extremist groups and use them to achieve your political goals, hoping that later you’ll find a way to get rid of them or somehow eliminate them.”

   “I’m urged to ask those who created this situation: do you at least realize now what you’ve done?” Putin asked. “But I’m afraid that this question will remain unanswered, because they have never abandoned their policy, which is based on arrogance, exceptionalism and impunity.”

   Russia warned from three years ago that this could happen.

   http://beta.iol.co.za/dailynews/opinion/why-russia-really-supports-syria-1320809

   En...heeft Obama al geantwoord op de chaos die hij met zijn exceptionele houding in Afghanistan, Irak, Libië, Syrië, Jemen heeft achtergelaten?

   Voor wie nog interesse heeft in het sprookjesboek van Hillary Clinton "Hard Choices".

   https://consortiumnews.com/2015/09/29/hillary-clintons-wicked-syrian-choice/

   Verwijderen
  4. @Joop
   Dank je, ik heb geen interesse in het sprookjes boek Hitlery Clinton

   Verwijderen
  5. Ik niet in die van Vladimir Sta(Put)lin....jullie wel. Kortom jullie staan aan de geweldszijde, jullie steunen dictators als Ghadaffi, Assad en Putin....allemaal egogeile leiders die ten koste van hun eigen bevolking zichzelf belangrijker vinden dan wie dan ook. Ook als dit hun bevolking het leven kost....

   Verwijderen
  6. Kroel,
   Volgens mij had Blik bewijs geleverd (middels het interview van een vluchteling) dat het Libië onder Ghadaffi het veel en veel en mega veel beter deed, dan het Libië dat door NATO is bevrijd van Ghadaffi.

   Verwijderen
  7. "jullie steunen dictators als Ghadaffi, Assad en Putin....allemaal egogeile leiders die ten koste van hun eigen bevolking zichzelf belangrijker vinden dan wie dan ook."

   En hoe vindt jij een president die zichzelf "exceptioneel" vindt?

   Verwijderen
  8. oli, 1 vluchteling geloven is geen onafhankelijk onderzoek. Zeker niet als het een Ghadaffi aanhanger is...Je moet er meerdere interviewen, weet elke nitwit. Maar jullie geloven alles en iedereen wat in jullie straatje woont, plast en tekent dus dan mag en kan alles...ben je echter vreemd moet je je er niet mee bemoeien. Kortom ontzettend eenkennig en wereldvreemd. En ach Joopje, Obama is de eerste die oorlogen STOPT in plaats van ze te beginnen!! Maar ja, das ook al weer niet goed voor Joop, die rust pas als iedere westerling, inclusief hemzelf, onder de groene zoden ligt...toch Joop??

   Verwijderen
  9. "Kortom jullie staan aan de geweldszijde, jullie steunen dictators als Ghadaffi, Assad en Putin....allemaal egogeile leiders die ten koste van hun eigen bevolking zichzelf belangrijker vinden dan wie dan ook."

   Kortom, jij bent zeer goed op de hoogte van de situatie in de VS.

   Verwijderen
  10. "En ach Joopje, Obama is de eerste die oorlogen STOPT in plaats van ze te beginnen!! Maar ja, das ook al weer niet goed voor Joop, die rust pas als iedere westerling, inclusief hemzelf, onder de groene zoden ligt...toch Joop??"

   Waarschijnlijk ben je een beetje in de war want Obama heeft zelf toegegeven dat hij oorlogen start via het steunen van proxy legers. Heb je daar ook een antwoord op?

   Verwijderen
  11. Ach, en daar heeft Crueltje weer geen antwoord op. Hoe verrassend.

   Verwijderen
  12. Weer duidelijk hier

   Het fascisme komt weer naar boven bij joop en oli

   ' We gaan voor de leider die we blind volgen, want hij weet het het best'

   Waarom volken in opstand komen is voor joop en oli totaal niet interessant, want voor geldt alleen dat de 'grote' leider gelijk heeft

   Hoeveel onderdanen hij onderdrukt doet er voor joop en olie niet toe

   Verwijderen
  13. Het beste bewijs dat ik gelijk heb is dat er nu duizenden en nogmaals duizenden vluchtelingen uit Libië hier zijn en toen Gadaffi de leider van Libië was, was hier een enkele vluchteling uit Libië hier.

   De Nederlandse belasting betaler heeft eerst de NATO bombardementen op Libië mogen betalen. Nu mag de Nederlandse belastingbetaler de kosten van de immigratie betalen.(incl. de kosten van sociale spanningen en ergenis bij de nederlandse bevolking)

   Volkswagen moet kapot. Opgelegde sancties tegen Rusland. Lukoil en Rosneft komen niet naar Rotterdam vanwege confiscatie gevaar. enz enz

   Europa moet kapot.

   DANK U WEL G. SOROS en uitvoerder van Baalen.(arrogante paardelul die nog nooit gewerkt heeft in zijn leven, terwijl de varkensboeren failliet gaan)

   Verwijderen
  14. Exact Oli, de zelfdestructie in een notendop. Alleen blinden en trollen die dit niet (willen) zien.

   Verwijderen
 33. Vandaag weer in de corporatische Bilderberg fabeltjes krant. Heel artikel. 15 miljoen mensen hebben tekort aan drinkwater en de pr afdeling van Bilderberg NRC spreekt geen enkele keer schande over Saoedi Arabië en coalitie genoten. Over humaniteit gesproken.

  Ik heb het niet over de vluchtelingen die eerst in een turks opvang kamp zaten en nu in een Nederlands opvang kamp. De transitie die Soros zo graag ziet. Kan hij de vluchtelingen gebruiken als uitruiling tegen Assad. Als Assad weg is, kunnen de vluchtelingen weer terug.
  Ik heb het over mensen die morgen sterven aan gebrek aan water en voedsel in Yemen omdat de coalitie onder aanvoering van KSA dit onmogelijk maakt !!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hard Truths: The Refugee Crisis
   https://www.youtube.com/watch?v=xOnZYZEpoA0

   Verwijderen
  2. The Privatization of Water: Nestlé Denies that Water is a Fundamental Human Right

   http://www.globalresearch.ca/the-privatisation-of-water-nestle-denies-that-water-is-a-fundamental-human-right/5332238

   Waar dacht men waar de droogte in Californië vandaan kwam, van de klimaat verandering?

   http://www.globalresearch.ca/the-privatization-of-water-nestle-pays-only-524-to-extract-27000000-gallons-of-california-drinking-water/5471068

   Wat is het?

   Zij verdienen geld als water

   of

   Zij verdienen geld aan water???

   Verwijderen
  3. Schande dat we de waterbedrijven hebben geprivatiseerd. Ze stoppen er stiekem ook weer ongewilde stoffen in zoals Fluoride. (Informatie die ik verkreeg van mijn tandarts assistente, zou me niks verbazen. Iemand zou dat eens moeten uitzoeken). Zo worden we ziek en sterven we vroeg. Precies zoals de too big to fail corporatistische centrale bankiers families het willen.

   Ik had het trouwens over Yemen. Vindt nu een grote humanitaire ramp plaats. Veel erger dan Syrië, waar Assad nog veel goed doet voor de mensen.

   Verwijderen
  4. Houuuuu

   Alu hoedje opzetten!!!!!!!!!!!!!

   Nu ben ik wel benieuwd wat Assd dan doet???????????

   Conclusie is dat joop en oli zich zeer gelukkig zullen voelen onder een dictator
   Nou ga er eens kijken

   Maar joop en oli zijn nog nooit buiten NL geweest

   Dus lekker roeptoeteren vanuit hun flatje 3 hoog is wel heel gemakkelijk

   Eigenlijk zijn joop en olie zeer zielige personen

   Verwijderen
  5. Ben ik volledig met je eens LGK, maar ja, zielige personen moeten er ook zijn. Kunnen we nog ergens medelijden mee hebben....

   Verwijderen
 34. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Er zijn in de wereld enorme grondstoffen en energie handelsbedrijven. (omzet meer dan 100 miljard per jaar) Door de lage grondstof prijzen zitten ze in grote problemen. Veel van deze bedrijven hebben enorme schulden tov hun eigen vermogen. Hun solvabiliteit staat dus op het spel. Zerohedge noemt Trafigura, Mercuria or Glencore.
  Professoren (die natuurlijk een warme relatie hebben met die bedrijven) hebben mooie rapporten geschreven dat de grondstof handelaren geen systeem bedrijven zijn maw deze bedrijven, mochten ze failliet gaan, zijn geen gevaar voor verstoring van de economie of financiële markten............................
  Nu ging de beurs gisteren met meer dan 2% naar beneden vanwege het gevaar dat deze reusachtige bedrijven omvallen!!
  http://www.zerohedge.com/news/2015-09-29/forget-glencore-real-systemic-risk-among-commodity-traders
  Dus ja, blijkbaar -gezien de beursdaling van gisteren- zijn deze bedrijven wel degelijk "systeem risico" bedrijven.....
  Ach die corrupte rapporten toch......niks waard!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Turmoil" - Aussie Miners Mauled, EM FX FUBAR, Japan Jolted, & Asia's "Glencore" Crashes
   http://www.zerohedge.com/news/2015-09-28/turmoil-aussie-miners-mauled-baht-battered-japan-jolted-asias-glencore-crashes
   Je ziet dat risico premies voor verzekeringen tegen failliet gaan van landen en bedrijven omhoog schieten. Obligaties van grondstofhandelaar Noble implodeert.

   Verwijderen
  2. 2x zerohedge aanhalen

   Over zerohedge...

   "who say the news site is full of conspiracy theory and "apocalyptic world view"

   Verwijderen
  3. Waarmee ik maar wilt zeggen dat dit dus geen onderbouwing is van uw argument

   Zelfde dat vele 'sektes' zeiden dat eind van de wereld deze week zou zijn, wegens maan (maansverduistering en dichtbij aarde staan)

   Oli geloofd in dezelfde sprookjes van zerohegde

   Wat eigenlijk oli een sekte aanhanger maakt
   Zich niet meer baseert op objectieve info maar afgaat op sekte websites

   Verwijderen
  4. LPG,
   Glencore crashte gisteren met 30%. Of is dat ook een sprookje. Ga toch lekker naar je moeder, die vertelt je wel een mooi sprookje voor het naar bed gaan. Slaap lekker.
   http://money.cnn.com/2015/09/28/investing/glencore-stock-crash/
   77% naar beneden tot nu toe.

   Verwijderen
  5. Oligarch wind er geen doekjes om. Brengt de info zoals die is.

   Verwijderen
  6. Net zoals voor de FED meeting van 17 september jl. Toen had ik ook mijn "aluhoedje op gezet" en gezegd dat de FED de rente niet zou verhogen.

   Om dat te beseffen hoef je echt niet super intelligent te zijn. Ze doen altijd het omgekeerde van wat ze zeggen, dat is het enige wat je hoeft te weten. In december ook geen rente verhoging. Was getekend Oligarch.

   Verwijderen
  7. Another Regional Fed Survey Collapses - ISM Milwaukee Crashes To 2009 Lows
   http://www.zerohedge.com/news/2015-09-30/another-regional-fed-survey-collapses-ism-milwaukee-crashes-2009-lows
   Niet normaal zulke slechte cijfers.

   Verwijderen
  8. Zerohedge, dus met een enorm vat zout nemen, die verzinnen wel vaker iets....zeg maar rustig altijd!!

   Verwijderen
 36. UN is an ‘entirely corrupt body’ – Pink Floyd’s Roger Waters to RT

  British recording artist, Roger Waters of Pink Floyd fame, told RT that US media is entertainment used to sell soap powder and doesn’t give Americans the news of the world. He also claimed that the UN is a corrupt body, with the US controlling most voting decisions.

  http://www.rt.com/usa/316999-roger-waters-un-entirely-corrupt/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 37. De Russen komen er aan:

  The upper chamber of the Russian parliament is considering using its military outside Russia at a closed session on Wednesday.

  Consent is necessary for deployment of troops for foreign combat missions under the Russian constitution. The speaker of the Upper House has not specified which region of the world is in question.

  The debate comes after Moscow has intensified involvement in Syria, establishing an Iraqi-based military communications center with Damascus, Baghdad and Tehran.

  http://www.rt.com/news/317013-parliament-authorization-troops-abroad/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De trollen wordt dringend geadviseerd om onmiddellijk onder te duiken.

   Verwijderen
  2. Toestemming is er inmiddels!

   Verwijderen
  3. Je weet niet hoe belachelijk je jezelf er mee maakt toch?? Ow wacht, dat weet je ook niet...je schrijft hier al duizenden van die oliedomme opmerkingen en linkjes die je enorm belachelijk maken....Joop, Dawg en oli doen precies hetzelfde, maar ze hebben vervolgens niet door dat al die stukjes bewijs missen, argumentatie, enz...vaak zijn ze ook al lang weerlegd en al...maar ook dat ontgaat ze totaal. Zolang ze maar aan hun bangmakerij kunnen doen en hun haat promoten.

   Verwijderen
  4. Wat ben je toch zeldzaam dom brabbel. Maar goed: "zalig zijn etc.". En je begeleiders houden er een mooie baan aan over.

   Verwijderen
  5. "Wat ben je toch zeldzaam dom brabbel."

   Dat weet brabbel zelf ook en hij geniet er van.

   Wij nu ook.

   Verwijderen
  6. Denk je Joop? Hij heeft niet eens door dat hij permanente begeleiding heeft.

   Verwijderen
  7. Maar weer kun je mijn argumenten en onderbouwing niet weerleggen, Ben, en ook Joop. Wie is er dan dom??? Maar het is goed met jullie, ik ga weer een tijdje weg, heb wel weer genoeg van jullie ultra-rechts nazigebrabbel....

   Verwijderen
  8. Die heb ik ook niet. Jullie wel daarintegen....maar hebben het totaal niet in de gaten!! De wereld zou toch vergaan in september?? Of een crash van mega-weerga?? Weer niks gezien, en de wereld draait vrolijk door...Kortom, de enige domme zwetsers en brabbelaars (jullie dus) die begeleiding nodig hebben ( en ook hebben want deze site wordt echt wel in de gaten gehouden en jullie als neo-nazi's al helemaal) zijn jullie. Ik hoef me nergens zorgen over te maken en kan nu weer een paar weken met vakantie...lukt jullie maar niet he??

   Verwijderen
  9. Zie je. Hij heeft het helemaal niet door.

   Verwijderen
  10. Ik hoef niks door te hebben, jullie zouden dat wel moeten doen maar blijven volharden in jullie stomheid. Ow wacht, jullie doen niet eens alsof....

   Verwijderen
  11. Och gossie. Zou ie ook stampvoeten?

   Verwijderen
  12. Zou jij ooit 1 keer van je leven aan wie dan ook normaal antwoord kunnen geven?? Denk het niet...dus met wie moeten we dan medelijden hebben?? Goed zo, met jou....als asociale neonazi die ook nog complotdenker/maker is....

   Verwijderen
  13. Heel zinnige opmerking Ben. Ziet u allen?? Zo reageert Ben in een discussie, neem hem dus totaal niet serieus, hij doet het met u ook niet!!! Hij gelooft alleen zijn eigen verzinsels, doordrenkt met mensenhaat en bij elkaar verzonnen complotten, maar u mag dat, als normaal denkend mens, niet betwisten, want dan bent U de gek, en niet hij...en hij zet dit hele blog weer voor gek, wat hij aan de lopende band doet!!

   Verwijderen
  14. Begeleider van brabbel: help. Hij heeft nu echt zijn spuitje nodig!

   Verwijderen
 38. Yalta beach:

  https://www.youtube.com/watch?v=Cfz7FAHDsqA&app=desktop

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Free Speech Gets the Death Penalty

  In June, the US Department of Defense released its "Law of War Manual," within which the Pentagon states clearly that journalists may be "unprivileged belligerents," which leaves those reporting on the military in any capacity open to be treated the same as spies - or even terrorists.

  "Unprivileged belligerent" is a legal term that can be applied to combatants (people who are not soldiers in a state-sanctioned military) in a conflict, who are given even fewer protections than combatants openly participating in war.

  Simply by reporting on the US military in a way the Pentagon interprets as "dangerous," journalists could be left open to censorship, incarceration or even the death penalty.

  http://www.truth-out.org/news/item/32999-free-speech-gets-the-death-penalty

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, weer helder complotgezever wat totaal geen argumentatie en bewijs levert...maar dat zijn we gewend op deze site die leugens verkoopt alsof het warme broodjes zijn.

   Verwijderen
 40. Rusland voert bombardementen uit in Syrië, maar niet op IS. Goh hoe verrassend. Poetin helpt mededictator Assad van zijn vijanden af, en neemt het niet zo nauw met de internationale strijd tegen het terrorisme en met name tegen IS. Putin moet tot de elleboog in de reet van Assad zitten want anders heeft hij zometeen helemaal geen (levende) vrienden meer...

  BeantwoordenVerwijderen
 41. De laatste zin van Pepe Escobar :
  Putin now rides into the hellish mess ready to slay the dragon of chaos — and the machinations of the Empire of Chaos. His sword? The UN. No wonder checkmated neocons, neoliberalcons and "humanitarian" imperialists can barely conceal their apoplexy.

  Vrij vertaald:
  Putin rijdt nu het helse slagveld op, klaar om de Draak der Chaos te verslaan- en de manipulaties van het Rijk van de Chaos.
  Zijn zwaard? Dat is de VN.
  Niet vreemd dat de schaakmat gezette Neocons, Neo-liberale bedriegers, en de Veroveraars met de 'humanitaire bedoelingen' nauwelijks hun toestand van shock kunnen verbergen.

  http://www.informationclearinghouse.info/article43005.htm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welnee Jan, het is gewoon dictator helpt mededictator. Hij helpt in wezen juist IS, die goeie Putin van jou!! Hij zorgt dat troepen en warlords die zowel Assad als IS bestrijden nu opgeruimd worden door Russische straaljagers, en vervolgens jaagt IS Assad over de kling en valt Syrië zometeen, met de hulp van Putin, onder het kalifaat. Goh wat is het toch een geweldenaar die Vladimir Putin....

   Verwijderen
 42. Vrij vertaald: (2)
  Putin rijdt nu het helse slagveld op, klaar om de Draak der Chaos te verslaan- en een eind te maken aan de manipulaties van het Rijk van de Chaos.
  Als zwaard gebruikt hij de VN.
  Niet vreemd dat de schaakmat gezette Neocons, Neo-liberale bedriegers, en de Veroveraars met de 'humanitaire bedoelingen' verstijfd van schrik staan te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan het vertalen hoe je wilt Jan, Putin helpt de ware terroristen, IS, aan een klinkklare overwinning. Assad vermoord hij hiermee eigenlijk, maar zo slim is onze Vlad niet....die denkt nu zijn mededictatorvriendje te kunnen helpen, maar hij tekent zijn doodvonnis en het doodvonnis voor Syrië!

   Verwijderen