zondag 20 september 2015

Blik praat met Syriers Koepelgevangenis Haarlem

Blik snapt er zelf weinig van wat er in Syrie gebeurt. Als we de onbetrouwbare Nederlandse massamedia moeten geloven is het vooral Assad die de eigen burgers bombardeert. Als we de Russische media geloven dan is het Assad die zijn best doet het land voor meer onheil te besparen.

Nu we om Syriërs te spreken niet meer naar Boedapest, München of Kroatië hoeven, maar gewoon om de hoek de vragen kunnen stellen, toog Blik vrijdag jl. met camera naar de Koepelgevangenis in Haarlem. We stelden daar de vragen waar we al een tijdje mee spelen. Volgens de jongemannen die we spraken is het vooral Assad die de bommen gooit. Hoe de problemen begonnen zijn is hen niet duidelijk. Dat het nu een grote bende is met "too many groups", is wel duidelijk. En over de opvang na de eerste nacht Haarlem hebben ze wel een aandachtspuntje: "Eat and drink in the same place." Wellicht kan burgemeester Sneijders hier naar kijken en mogelijk wat aan doen...Hennis

Zojuist was Minister Hennis bij Paul Witteman te gast in Buitenhof. Witteman vroeg zich af waarom "Nederland" niet begint met bombarderen in Syrie... Hennis gaf, ter "geruststelling" aan al veel te bombarderen in Irak. Misschien schakelden we te laat in, maar, daar kwam van Witteman geen enkele vraag over. Het feit dat onder commando van Hennis Nederlandse bommen op Irak vallen, schijnt voor Witteman voldoende te zijn.

Uit ons aller naam, terwijl wij of de Dam tot Dam loop rennen, een dansje doen in een disco, of een croissantje eten voor de buis, worden uit onzer naam bommen afgeworpen op Irak.

Is er iemand onder de lezers die antwoord kan geven op de volgende vragen, die Witteman klaarblijkelijk niet relevant vindt:

1. Hoeveel bommen worden en werden er afgeworpen? Gaat dat per dag, per uur, per week?

2. Wie bepaalt de doelen en wat zijn die doelen?

3. Hoeveel "terroristen" zijn daarbij dood gemaakt, en hoe zeker weten we dat dat "terroristen" waren?

4. Hoeveel burgerslachtoffers zijn daarbij gevallen? Hoeveel minderjarige mensen heeft "Nederland" gedood?

5. Etcetera, etcetera.

Het schijnen vragen te zijn die bij Witteman niet opkomen. Hij vist liever weer naar de snode plannetjes van Putin. De voorzetjes van de "grand old man" van de Nederlandse talkshow industrie zijn doorzichtiger dan ooit: "Hoeveel zorgen maken de mensen zich in Oost Europa? Hoeveel dreiging voelen ze uit het Oosten?". Het moge duidelijk zijn dat met dergelijke opzetjes Hennis wel raad weet. "Ja, we doen er alles aan om de mensen gerust te stellen. Putin is voorspelbaar en onvoorspelbaar. We hopen maar dat hij slim genoeg is om geen Navo land aan te vallen. We hebben een rapid-reaction force. Etcetera. Etcetera."

156 opmerkingen:

 1. Wat ik wel weet is dat er in een jaar tijd ruim 6700 sorties zijn gevlogen die $4 miljard hebben gekost. Daarbij zijn meer burgerslachtoffers gemaakt dan terroristen en als wij de Iraakse, Iraanse, Koerdische, Russische berichten mogen geloven, worden er boven I.S. gebied meer wapens en voedsel gedropt dan 1000 bommen en granaten, &*%@#^!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, dat bedoel ik dus Joop...

   Verwijderen
  2. Waarom wist Iba Abdo (een Syrische vluchtelinge die in Nederland politicologie heeft gestudeerd en nu is verbonden aan het Instituut Clingendael) op 26 februari 2011, via facebook vanuit Nederland, dat op 15 maart 2011 de hel in Syrië uit zou barstten? Mag ik hieruit misschien de conclusie trekken dat de Syrische opstand ook weleens uit Nederland gecoördineerd zou kunnen zijn?

   http://www.eenvandaag.nl/buitenland/syrie/39740/waarom_steunen_rusland_en_china_syri_

   https://willyvandamme.wordpress.com/2013/09/01/syride-niet-zo-spontane-spontane-opstand/

   http://www.clingendael.nl/person/iba-abdo?lang=nl

   Verwijderen
  3. Ook wel slim van deze meid om haar naam niet meer in verband te brengen met dit blog.

   http://www.syrischeopstand.blogspot.nl/2011/02/syrische-opstand-verwacht-op-15-maart.html

   Verwijderen
  4. http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2015/09/us-finances-isis.html

   http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2015/09/us-finances-isis-2.html

   Zo simpel is het!

   If Western countries are serious about defeating these same terror groups – as they claim to be – then they should be supportive of the Syrian government, as Russia is.

   http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2015/09/russia-should-ignore-washingtons-blind.html

   Verwijderen
 2. Vanavond weer Jelle op tv met Grensland; de uitzending kan ook SAMEN met hem bekeken worden, vanavond vanaf 20.00 uur in Amsterdam, Bos en Lommerweg 191

  http://www.vpro.nl/buitenland/nieuws/2015/09/Rusland-meetup.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 09.19.2015: News Update on Syria, Fed Rate non-hike, Apocalyptic signs in the skies
  https://www.youtube.com/watch?v=scHkK2V26iU

  Paul Sandhu

  BeantwoordenVerwijderen
 4. US Readies Battle Plans For Baltic War With Russia: Report
  http://www.zerohedge.com/news/2015-09-19/us-readies-battle-plans-baltic-war-russia-report

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens dit onderzoek vindt 81% van de Syriërs dat de VS verantwoordelijk zijn voor ISIS
  http://www.zerohedge.com/news/2015-09-19/81-syrians-believe-us-blame-isis

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. DUS VOLENS EEN KREMLIN WEBSITE......

   Verwijderen
  2. "DUS VOLENS EEN KREMLIN WEBSITE......"

   Die het weer heeft overgenomen van een.....

   NEOCON WEBSITE.....!

   Verwijderen
 6. Olaf Koens gisterenochtend op Radio 1 tussen 9-10.00 uur.
  http://www.radio1.nl/popup/terugluisteren-uren/2015-09-19/09:00

  Hij spreekt ook met liefde over Rusland (leuk), maar desalniettemen, "niet leuk meer", "het klimaat is dusdanig omgeslagen", "De Oekraine oorlog heeft bij de Russen geleid tot "Krieg im Kopf""

  Dus waar gaat Koens naartoe.... naar ISRAEL! Hele verbetering! 2.000 Palestijnen met honderden kinderen vorige zomer in Gaza afgemaakt. Echt een land van verheven moraal...! Way to go Koens!


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. blik laat weer duidelijk blijken dat hij er niets van snapt

   Koens heeft een nieuwe baan, correspondent in Israel.

   En oens doet verslagn van de gewijzigde situatie in Rusland
   Geheel objectief

   Verwijderen
  2. "En oens doet verslagn van de gewijzigde situatie in Rusland
   Geheel objectief"

   Het meervoud van oen is oenen, geen oens @LGK, en oenen zijn nooit objectief, kijk maar naar jezelf.

   Verwijderen
  3. Geheel objectief. Tuurlijk.

   Iedereen is subjectief (dat is nou eenmaal zo, is ook geen probleem), maar nee, de heer Koens is objectief. Interesting.

   Verwijderen
 7. Als wij onderstaande kunnen onthouden, dan weten wij welke richting op gaan.

  http://1.bp.blogspot.com/-7RiEquvIsVQ/Vf2NFMujVNI/AAAAAAAAlKM/HAB_vRtbaqw/s640/quotes-sayings-franklin-roosevelt-famous-best-wise.jpg

  Een waarheid als een koe!

  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2015/09/henk-hofland-en-de-massa-110_20.html

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaddafi’s voorspelling komt uit: Europa zal worden overspoeld door vluchtelingen.

  De miljoenen vluchtelingen die Europa binnenstromen komen voor westerse politici als een verrassing. Dat zou niet het geval zijn geweest als het Westen had geluisterd naar de Libische leider Muammar Gaddafi.

  Een aantal van deze vluchtelingen zou niet op zoek zijn naar een toevluchtsoord in Europa als hun huis niet was vernietigd als gevolg van het kortzichtige, agressieve westerse beleid.

  In maart 2011 waarschuwde Gaddafi dat Europa zonder een verenigd en stabiel Libië geen vat zou kunnen krijgen op de talloze migranten uit Afrika en het Midden-Oosten. In tegenstelling tot westerse leiders begreep hij kennelijk dat miljoenen naar Europa zouden vluchten als Tripoli zou vallen.

  Zee van chaos

  “Miljoenen zwarten kunnen de oversteek maken naar Frankrijk en Italië,” vertelde hij aan France 24. “Libië speelt een belangrijke rol bij de veiligheid in het Middellandse Zeegebied.”

  Gaddafi’s zoon Saif, die de doodstraf heeft gekregen, zei in hetzelfde interview: “Libië wordt mogelijk het Somalië van Noord-Afrika, van het Middellandse Zeegebied. Je zult piraten gaan zien in Sicilië, op Kreta en op Lampedusa. Er zullen miljoenen illegale immigranten komen. De terreur komt steeds dichterbij,” zei hij.

  Kolonel Gaddafi zei: “Het Middellandse Zeegebied zal veranderen in een zee van chaos.”

  Niemand luisterde naar hem. Het Westen besloot het land te bombarderen om hem af te zetten. En wat is er van Libië geworden? Het land wordt uit elkaar getrokken door rivaliserende facties en radicalen.

  Zoals Gaddafi voorspelde is het Middellandse Zeegebied veranderd in een zee van chaos. Duizenden vluchtelingen proberen in gammele bootjes de kust van Italië te bereiken. Voor velen is het de laatste reis die ze ooit zullen maken.

  De Arabische Lente, ondersteund door het Westen, en de militaire interventies in het Midden-Oosten onder leiding van Amerika, worden gezien als de belangrijkste oorzaken van de exodus. Als de westerse landen de echte oorzaken van de overweldigende instroom van migranten niet onder ogen zien, zullen steeds meer mensen worden gedwongen om met gevaar voor eigen leven hun land te verlaten en elders een veilig heenkomen te zoeken.

  Bekijk de video op:
  http://sputniknews.com/world/20150917/1027135147/gaddafi-libya-refugees-exodus-arab-spring.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/p720x720/11896106_10153191192290838_7432817340196278819_n.jpg?oh=3af50a60df5f8a2b9cda83fb670872cb&oe=567F1CEA

   Richting Amerika
   https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11026803_1088180457864182_5524484692034755013_n.jpg?oh=9d346c0fa5240712caffb9e59c6e7225&oe=560B0965

   Verwijderen
 9. Yinon plan, The Coudenhove-Kalergi Plan, hoeveel plannen bestaan er wel niet om ons om zeep te helpen?

  http://www.zengardner.com/coudenhove-kalergi-plan-genocide-peoples-europe/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. In de zomer van vorig jaar, kort nadat de 23 jaar eerder in het archief opgeborgen oorlogsplannen tegen Rusland waren afgestoft, hield het Pentagon naar aanleiding van de crisis rond De Krim in totaal 16 oorlogssimulaties om te zien of de NAVO in staat zou zijn om de Baltische staten in Oost Europa te verdedigen, mocht het tot een gewapend treffen met Rusland komen. Na afloop keerden de topmilitairen van het Westerse bondgenootschap depressief naar huis terug, want de uitkomst van alle 16 verschillende scenario’s was steeds dezelfde: de NAVO zal zo’n oorlog verliezen van het in alle opzichten twee keer zo sterke Rusland.

  Lees verder op xandernieuws
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/16-oorlogssimulaties-Pentagon-met-zelfde-uitkomst-NAVO-verliest-oorlog-van-Rusland

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is maar goed dat die Amerikaanskies zo gek op computersimulaties zijn. Zo ontwikkelen zij software die een gebouw symmetrisch in elkaar kan laten donderen doordat één enkele kolom het heeft begeven.

   Verwijderen
 11. Ezra Levant fileert Angela Merkel.

  https://www.youtube.com/watch?t=71&v=j_8kc19DL70

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk Dawg !

   Een jood met het hart op de juiste plaats: Hij maakt zich zorgen om Duitsland en haar volk !
   Waar heb ik dat eerder gezien? Eh... nee. Dit is de allereerste keer.
   Duitsland is na 1945 bezet, beroofd, vernederd, veroordeeld, afgemaakt, zwart geteerd, beschuldigd en naar de hel verwenst.
   Nooit één jood gehoord die zich er tegen verzette.
   Maar nu plotseling wel.

   Waarom vertelt Ezra niet eerlijk wat er aan de hand is:
   1. Israel voert het Yinon Plan uit: àlle arabische landen moeten in burgeroorlog uiteen vallen.
   2. Hoe meer vluchtelingen hoe beter. Hoer zwakker die landen, hoe beter.
   3. Een deel van de vluchtelingen zijn in augustus massaal naar Europa gestuurd.
   3. Alles uiteraard begeleid door perfecte publiciteits-foto's. ( De foto van Aylan is haast al even geniaal als die mannen in oranje kleding op het strand, die onthoofd gingen worden door ISIS.
   4. Dit mòet Europa splijten: de eerste helft van de mensen heeft een zelfbeeld dat zegt: Laat ons die stakkers helpen. De tweede helft zegt: Ik ben het helemaal zat met nòg meer moslims in ons land. Zeker als het er tienduizenden zijn.
   5. Ezra stookt die tweede helft op tot razernij. Zijn neef heeft de foto van Aylan gekozen als beste inzending om de eerste helft tot tranen toe te bewegen.

   Dat is mijn interpretatie van wat we meemaken, Dawg.

   Verwijderen
 12. Als je alles heb gehad is daar altijd nog Eucalypta.

  http://www.nu.nl/politiek/4129512/neelie-kroes-oneens-met-vluchtelingenstandpunt-vvd.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bilderberger en persoonlijke vriendin van die oude heks in het paleis.

   Verwijderen
 13. US: Assad Must Go
  Russia: No
  US: Seriously
  Russia: We're Sending Tanks
  US: We're Flexible on Timing
  Russia: Fighter Jets
  https://twitter.com/ianbremmer/status/645253723447500800
  LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 14. In de leugenachtige MSM willen ze je doen geloven dat er in Syrië een sektarische oorlog gaande is en dat de leiding van de Baath partij van Bashar al Assad uit alawieten bestaat.
  Niks is minder waar!. Er is totaal geen sektarische oorlog. Het land wordt aangevallen door betaalde rebellen en door buitenlandse huurlingen.

  Hier is de syrische leiding en wat hun achtergrond is.
  http://syrianperspective.com/2015/06/liars-syrper-pulls-the-veil-off-the-alawi-canard-syria-is-ruled-by-sunnis-and-sunnis-only.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ oli

   De psyops rond Syrie draait de laatste weken op volle toeren. Misschien heeft het te maken met de manier waarop de Russen zich profileren. Poetin dwingt de VS voor het oog van de wereld tot het bekennen van kleur: steun Assad of steun ISIS.

   Vind dat de Russische diplomatie, in ieder geval naar buiten toe althans, een een capabele en zelfverzekerde indruk maakt. Goed beschouwd wordt de Russische Federatie voortdurend in het defensief gedrongen, maar daar wordt heel doordacht en zelfverzekerd op gereageerd.

   Verwijderen
  2. Uw kennis van de situatie daar is wel erg laag als u stelt dat er maar 2 partijen zijn

   Verwijderen
 15. http://airwars.org/wp-content/uploads/2015/08/airwars-cause-for-concern-civilians-killed-by-coalition.pdf

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Willy gaat helemaal los over Syrië:
  https://willyvandamme.wordpress.com/2015/09/21/syride-korte-en-de-lange-termijn-van-john-kerry/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Obama’s Fateful Syrian Choice

  President Obama faces a choice that could define his legacy and the future of the American Republic: He can either work with Russia’s President Putin to stabilize Syria or he can opt for a confrontation that could lead to an open-ended war with grave risks of escalation, writes Robert Parry.

  https://consortiumnews.com/2015/09/18/obamas-fateful-syrian-choice/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zo, kunnen de trollen hun Fins weer eens oppoetsen:
  THE US CREATED ISIS!
  ...says Finland's leading newspaper HS.fi - Helsingin Sanomat. Up to now the paper has been the leading warmonger rag in Finland, calling for war on Libya, war on Syria, war on Ukraine and war on Donbass.

  http://www.hs.fi/ulkomaat/a1305875285284?jako=4cb69317d0eb896c9954e994b58e2c74&ref=fb-share

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 19. "Goudreserves Rusland zijn in augustus met 31,1 ton toegenomen. De Centrale Bank van Rusland deed daarmee een van de grootste goudaankopen dit jaar. De 31,1 ton komt overeen met 1 miljoen ounce goud. In maart van 2015 kocht de Centrale Bank van Rusland een gelijke hoeveelheid goud op. Door de aankoop in augustus zijn de totale goudreserves Rusland toegenomen met 2,4% naar 1306 ton."

  http://thebullionhouse.nl/goud-prijs/goudreserves-rusland-9/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, Russische banken kunnen goud niet verkopen aan buitenland, dus koopt de CB het goud op

   Verwijderen
 20. Russische mariniers slaags met I.S. strijders bij Latakia. Verschillende I.S. strijders gedood en gevangengenomen. Deze bleken te beschikken over satellietbeelden van het vliegveld van Latakia waarop 4 SU-30SM's zijn te zien.

  Sinds wanneer beschikt I.S. over spionagesatellieten of zegt het Pentag(ram)on; "Wij zeggen tegen de wereld dat wij samenwerken met de Russen en geven I.S. de satellietbeelden en de opdracht de Russen aan te vallen?"

  http://www.infowars.com/report-russian-marines-battle-isis-in-syria/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sat beelden kan je gewoon kopen

   Maar joop ziet weer complotjes

   Verwijderen
  2. Hierbij de beelden

   Vreemde is wat Rusland met SU30 moet in Syrie
   Het is een gevechtsvliegtuig voor dogfights

   https://twitter.com/TheStudyofWar/status/645640965361958912/photo/1

   Verwijderen
  3. Verrek, nog 12 Russische su24 op sat foto

   http://spioenkop.blogspot.nl/2015/09/further-russian-air-force.html

   Verwijderen
  4. "Vreemde is wat Rusland met SU30 moet in Syrie"
   Het is een gevechtsvliegtuig voor dogfights"

   Tja, en een SU-25 is een gevechtsvliegtuig tegen gronddoelen, maar je kan er ook héél goed een passagiersvliegtuig mee neerhalen.

   Verwijderen
  5. Tja, is al veel over gezegd, en nog geloofd u de leugen van Kremlin
   Zelf Kremlin steunt dit sprookje niet meer

   Verwijderen
  6. "Verrek, nog 12 Russische su24 op sat foto"

   Ja en? Die zijn daar om I.S. te bestrijden, iets wat de VS in een jaar tijd niet is gelukt ondanks 6700 sorties, $4 miljard, droppen van wapens en voedsel aan I.S. en de bommen op de verkeerde mensen laten vallen.

   Verwijderen
  7. "Tja, is al veel over gezegd, en nog geloofd u de leugen van Kremlin"

   Inderdaad, maar dat een SU-25 een passagiersvliegtuig neer kan halen is geen sprookje, laat staan een leugen. Het ontkennen, dat is een leugen.

   Verwijderen
  8. Ook uw kennis van de situatie in Syrie is zeer laag

   Het is Putin niet in eerste instantie te doen om IS te bestrijden, maar om Assad te steunen, die nog maar 10% van zijn land onder controle heeft

   Verwijderen
  9. "Het is Putin niet in eerste instantie te doen om IS te bestrijden, maar om Assad te steunen, die nog maar 10% van zijn land onder controle heeft"

   Nogmaals, ja en? Jij gaat de discussie toch uit de weg dat I.S. een VS creatie is om Assad uit de weg te ruimen. Mag Poetin van jou Assad niet steunen en daarmee Russische belangen, simpele ziel die je bent? China schijnt ook al troepen in Syrië te hebben om zich bezig te houden met Oeigoeren, waarvan in 2001 al een trainingskamp in Afghanistan is ontdekt. Beter je huiswerk doen, @LGK.

   Verwijderen
  10. Nog nergens gelezen dat IS een VS creatie is.
   Alleen dat de kans bestaat dat IS zou kunnen groeien als Assad verzwakt wordt.
   Dat is iets anders dan dat VS IS steunt

   En welk belang ' Russisch belang' heeft Putin in Syrie??
   - steunen van een dictator?
   - veiligstellen van zijn haven?
   - zorgen dat Russische militaire export wordt veiliggesteld?

   Verder loopt u alleen te roepteoteren zonder ook maar 1 onderbouwing
   Sprookjes zijn dat

   Verwijderen
  11. "Nog nergens gelezen dat IS een VS creatie is."

   O, jij leest geen interne NSA rapporten. Oké, dan zijn wij toch uitgepraat.

   "Verder loopt u alleen te roepteoteren zonder ook maar 1 onderbouwing
   Sprookjes zijn dat"

   Ik kan concluderen dat jij geen artikelen leest die jou onwelgevallig zijn, dat is op en top @LGK.

   Verwijderen
  12. "En welk belang ' Russisch belang' heeft Putin in Syrie??
   - steunen van een dictator?
   - veiligstellen van zijn haven?
   - zorgen dat Russische militaire export wordt veiliggesteld?"

   O, jij hebt liever dat Assad Amerikaanse wapens koopt, dan is het minder erg. Wat een lulletje rozenwater ben je toch, hé @LGK?

   Verwijderen
  13. " leest geen interne NSA rapporten."

   Beter lezen joop, want wat u leest staat er niet, dat 'VS IS gecreerd heeft' .

   Ik lees juist wel berichten uit Rusland, ook in Russisch
   Dan pas kan je oordelen wat propaganda is

   Maar wat is nu het belang van Rusland in Syrie?

   Verwijderen
  14. "Beter lezen joop, want wat u leest staat er niet, dat 'VS IS gecreerd heeft' ."

   Wat staat er dan wel volgens jou?

   "Maar wat is nu het belang van Rusland in Syrie?"

   Rusland, of is dat te moeilijk voor jou om dat te begrijpen? Ik vind het prima als jij je zo dom op blijft stellen.

   Verwijderen
  15. @LGK,

   Wat wil je nu eigenlijk bereiken met je ontwijkend gedrag, @LGK? Het maakt je je in ieder geval niet slimmer op, alleen maar dommer.

   http://www.theguardian.com/commentisfree/2015/jun/03/us-isis-syria-iraq

   Verwijderen
  16. Wat er staat is dat door steun aan gematigde rebellen er rumte is voor IS om zich te ontwikkelen. Er staat nergens dat VS IS gecreerd heeft

   ""Maar wat is nu het belang van Rusland in Syrie?"

   Rusland, of is dat te moeilijk voor jou om dat te begrijpen? Ik vind het prima als jij je zo dom op blijft stellen."

   Maar wat is nu het belang van Rusland??
   Nog steeds geen antwoord

   En dan komen met een link van een opinie stuk....

   LOL, dat is geen onderbouwing

   Verwijderen
  17. Maar blijft grappig met u

   De website infowars meld dat IS sat foto's heeft die van Pentagon komen
   Terwijl ik u net bewezen heb dat die gewoon op internet staan en commercieel verkrijgbaar zijn.

   Maar volgens joop komt het van Pentagon.....

   Tja, als je zelfs dat maar moet verzinnen om te ondersteunen dat VS IS creëerde

   Verwijderen
  18. "Wat er staat is dat door steun aan gematigde rebellen er rumte is voor IS om zich te ontwikkelen. Er staat nergens dat VS IS gecreerd heeft"

   O ja joh? Sinds wanneer zijn Al-Qaida en Jabhat al-Nusra bij jou "gematigde" rebellen? Wie heeft de status "terroristen", die Al-Qaida in 2001 had weten te bemachtigen, verandert in "gematigde" rebellen, @LGK?

   "Maar wat is nu het belang van Rusland??"

   Rusland, of is dat te moeilijk voor jou om dat te begrijpen? Ik vind het prima als jij je zo dom op blijft stellen.

   "Nog steeds geen antwoord"

   Bestaat er voor jou maar één natie in de wereld?

   Verwijderen
  19. "Maar blijft grappig met u"

   Ja, met jou ook! Vooral als je jezelf in dezelfde reactie tegenspreekt.

   "De website infowars meld dat IS sat foto's heeft die van Pentagon komen

   Maar volgens joop komt het van Pentagon....."

   Verwijderen
  20. joop laat weer zien geen verstand te hebben van situatie in Syrie

   Hij weet niet eens welke groepen steun krijgen vanVS

   En nog steeds heeft joop geen antwoordt op wat het belang is van Rusland

   Je blijft lachen met joop

   Verwijderen
 21. Blik,
  aardig initiatief.
  Die ene jongen vroeg (op 2 min.) of je turks sprak. Mogelijk dat je met een turkse tolk wat meer vertrouwen hebt en meer te weten komt.
  De man die goed Engels sprak leek me erg slim. Het was natuurlijk verstandig van hem om niet in beeld te komen.
  Deze jongens lijken me eerlijk, maar ze zullen wel begrijpen dat ze geen asiel krijgen als ze Assad een prima kerel vinden. Dus dat antwoord kan je niet helemaal zeker nemen. Ik hoor ook dat ze zeggen: Daesh.

  Het enige min-puntje is dat ze in een gevangenis wonen. Dat ervaren ze een beetje alsof ze iets misdaan hebben. Jij schrijft dat ze problemen hebben met eten en drinken in dezelfde ruimte. Maar dat is niet wat ze bedoelen: ze hebben een wc op hun kamer ( zoals elke cel in de gevangenis). En in diezelfde kamer moeten ze eten. Dat lijkt me zeker in een heet land als Syrie volledig ondenkbaar. Dat zijn ze dus echt niet gewend. Dat zou in Syrië ook onleefbaar zijn. Dus daar zijn ze heel verbaasd over en dat vinden ze erg vervelend. Ik zou voorstellen om die wc's weg te halen, blinde flens op het gat in de grond, en allemaal naar een wc verderop in de gang. Kost niks en is in een handomdraai weer in de oude situatie te herstellen.

  Ik zou het leuk vinden als je de man die goed Engels spreekt, te 'bevrienden': nodig hem thuis uit. Je zal ons over een maand vast alles kunnen vertellen. Maar zorg wel dat hij niet in beeld komt. En misschien is het beter dat je deze film van het net haalt. Een stem kan ook iemand verraden.


  BeantwoordenVerwijderen
 22. Als Jeremy Corbyn premier van Engeland wordt dan grijpt het Britse leger in !!! Hurray for democracy!

  http://www.globalresearch.ca/british-army-would-use-whatever-means-possible-should-jeremy-corbyn-become-prime-minister-british-general/5477206

  BeantwoordenVerwijderen
 23. And now it is confirmed, Islamic State (ISIS) is a US creation

  The Islamic State, like Osama bin Laden and al Qaeda has been consciously created by the U.S. This has now been confirmed by the release of classified documents of the US Defense Intelligence Agency by Judicial Watch that obtained these through a federal lawsuit in the US.

  indiatvnews.com/news/world/islamic-state-is-a-uscreation-25872.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, en schitterend gewoon hoe uitgebreid onze politiek en mainstream daarover berichten!

   Niet, dus.

   Verwijderen
  2. @ Joop

   Hoogtijd dat de UN ingrijpt:

   http://www.independent.co.uk/news/world/anger-after-saudi-arabia-chosen-to-head-key-un-human-rights-panel-10509716.html

   OMG

   Verwijderen
  3. @Dawg,

   Krijgen wij hier nu ook openbare onthoofdingen?

   Verwijderen
  4. @ Joop

   Als we niet heel snel stoppen met Zwarte Piet waarschijnlijk wel.

   http://www.dutchnews.nl/news/archives/2015/08/un-committee-calls-for-changes-to-zwarte-piet-negative-stereotypes/

   Verwijderen
  5. Ben,
   dat IS e.a. bedacht en gemaakt zijn door mensen die in contact staan met Amerikaanse organisaties, dat is wel zeker.
   In feite heeft Brzezinski dat ook toegegeven, en Hillary ook.

   Wat hier staat is dat men de opkomst van IS gade sloeg, en dat men het opportuun vond om het te laten ontwikkelen.
   Die Flynn heeft dat ook bevestigd.

   De kwestie is al langer bekend. Begin augustus schreef ICH er ook over: http://www.informationclearinghouse.info/article42567.htm
   Als je op de tweede link in dat artikel klikt krijg je honderden documenten te zien die middels FOIA ( wob bij ons) zijn opgevraagd. Bijv. ook over de begrafenis van Osama. Blijft geheim tot 2031. ( een simpele begrafenis ! Zou er iets meer aan de hand zijn ? ) Op het eind van die reeks documenten is wel een briefwisseling. Iemand schrijft dan dat er geen soldaten zijn die de begrafenis op het schip hebben gezien.

   Verwijderen
  6. @Dawg,

   "Als we niet heel snel stoppen met Zwarte Piet waarschijnlijk wel."

   O, nou dat is leuk. Wordt dat onze nieuwe 'identiteit'?

   Hoe zit het nu eigenlijk? Zwarte Piet moet verboden worden omdat dat te veel herinnert aan het slavernijverleden, maar hoe zit het dan met Witte Piet en wanneer krijgen wij excuses voor onze.....

   BLANKE SLAVINNEN ???

   Verwijderen
 24. Er was een demonstratie in Moskou, tegen Putin, neem ik aan.
  De organisatoren zeggen dat er 8000 mensen waren, mar de Westerse media beweren dat er 25000 mensen waren .....

  Overgenomen uit de comments bij de Saker:
  Uncle Bob 1 on September 21, 2015 · at 3:33 am UTC
  So it seems the awaited Navalny protest rally took place in Moscow today. The police say the crowd was around 4 thousand,the protest organizers say the crowd was around 8 thousand.But the Western MSM said the crowd was 25 thousand.Its pretty embarrassing to have the West claiming a much,much,bigger crowd than even the “organizers” are claiming.But to give a context to it all.Moscow is a city of around 14 million people (metro) and the heartland of the Russian liberal 5th column.So they weren’t even able to come anywhere near .1% of the population turning out.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jan Verheul,

   Jan, jij bent toch bang dat Poetin iets zal overkomen bij zijn aanwezigheid bij de VN?

   Onderstaande valt ook niet uit te sluiten.

   http://www.nydailynews.com/entertainment/gossip/confidential/susan-sarandon-worries-pope-assassinated-n-y-article-1.2367545

   Verwijderen
  2. Putin is in mijn ogen veilig maar van de paus weet ik het niet zeker. Voor de tegenstanders van de NWO zou dat misschien goed nieuws zijn (een aanslag) want de 'pope' gaat het vervolg van agenda 21 aankondigen en verdedigen.
   Was vandaag op het VRT journaal, in tegenstelling wat sommige blogs verkondigen vind ik die doelstellingen helemaal zo slecht niet, ik kon er tenminste niet uit opmaken als zou er een elite zijn die de ondergang van (een deel van)de mensheid als doel heeft. Waar wel de nadruk op werd gelegd is dat er van agenda2000 (Doelstellingen voor 2015) bitter weinig terecht is gekomen. Aan het woord was 1 van de architecten.
   Joop, eens een keertje 'n potje schaken?

   Verwijderen
  3. De Navalny demonstratie...

   Hoe Kremlin propaganda bedrijft
   Maakt een fake foto dat de VS ambassadeur hieraan deelneemt, om aan Russisch volk te laten zien dat VS de 'vijfde colone' steunt

   Weer een grote leugen van Kremlin

   http://www.rferl.org/content/russia-photoshop-us-ambassador-tefft-opposition-rally-ren-tv/27260885.html

   Verwijderen
  4. "Weer een grote leugen van Kremlin"

   En dan komt hij met een link naar Radio "Free" Europe/ Radio "Liberty"

   Het moet niet gekker worden met die @LGK.

   Verwijderen
  5. Maar het feit dat Kremlin fake foto's verspreid om VS in kwaad daglicht te stellen skipt joop maar even

   Verwijderen
  6. En dat de VS fake berichten op face-book als waarheid beschouwd vergeet lgk ook maar even, en dat er met bewijzen word gerommeld word ook maar ff vergeten. Amerika is heilig he lgk?

   Verwijderen
  7. En weer roeptoeteren

   Zojuist post ik een bewezen leugen en respons van matt is "doet VS ook" maar geen enkel bewijs.

   Verwijderen
  8. "bewezen leugen"

   Waar dan? Ik heb niets gezien, alleen een link naar een site van het Militair Industrial Complex/NAVO.

   Verwijderen
  9. Bewijzen genoeg, meer dan jij maar die wil jij niet zien, past niet in jouw beperkt plaatje

   Verwijderen
  10. U hoeft niet te lezen
   De foto laat zien dat het fake is

   Verwijderen
  11. Heb even gezocht en kwam met dit bewijs

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2836245/Report-slams-new-surveillance-photos-released-Russian-state-broadcaster-MH17-shot-shoddy-fake.html

   Wederom fake foto verspeidt door Kremlin media

   Verwijderen
  12. "Heb even gezocht en kwam met dit bewijs"

   Oud nieuws.

   Next.

   Verwijderen
  13. @Matt,

   "Joop, eens een keertje 'n potje schaken?"

   Wil je wit of zwart?

   Verwijderen
  14. Er is zeer veel oud nieuws dat Kremlin propaganda verspreid
   Is al sinds de jaren 20 in de vorige eeuw.

   Meest hilarische vond ik een USSR filmpje uit jaren 70 wat liet zien dat men in NL ook in de rij moest staan voor brood.
   Was een wachtrij voor een opening

   Maar toen was er geen internet
   Nu worden de leugens van Kremlin al binnen een dag ontmaskerd

   Verwijderen
  15. "Was een wachtrij voor een opening"

   Ja, van een bakker en wat is daar gelogen aan dan?

   Verwijderen
  16. En joop laat weer eens blijken niets te weten van Rusland

   Dat was Kremlin propaganda aan eigen volk dat men in het westen ook in de rij moest staan om brood te komen, wat in Rusland elke dag gebeurde

   Verwijderen
  17. "En joop laat weer eens blijken niets te weten van Rusland"

   Kijk, krijgen we die weer. Het valt mij nog mee dat jij Rusland binnenkomt met je anti Rusland propaganda. Dus eigenlijk is het zwaar overdreven wat jij allemaal over Rusland zit te schrijven.

   Verwijderen
 25. Rutte plots ook naar de Koepel...

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/rutte-bezoekt-opvanglocatie-vluchtelingen

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Deze is voor Jan. Vind je de vluchtelingen nu nog steeds onschuldig? video is van vorig jaar. Hun aantal was toen nog niet groot genoeg maar heden wordt dat in rap tempo aangevuld.
  http://www.mmnews.de/index.php/politik/54004-moslems-is
  of klik de link
  moslims- IS

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mag ik je eens wat vragen , Matt?

   Heb je iets om aan te tonen dat jij je in de jaren 90 actief hebt verzet tegen de onverstandige en geheel onnodige massa-immigratie die toen plaats vond?
   Of was je een van mijn tegenstanders en riep je toen dat ik een fascist was ?

   Ander punt.
   Kopenhagen heeft 1,2 miljoen inwoners en met de buitenwijken er bij 2 miljoen. Een gebied van 2,3 miljoen mensen is op Kopenhagen gericht , voor werk etc. In dat grotere Kopenhagen wonen 150.000 islamieten, vooral in het stadsdeel Norrebro,waar die demonstratie was.
   Ik schat dat 1% van die mensen in de demonstratie mee liep.
   Wat is daar zo vreemd aan?
   Wat is daar zo bedreigend aan?
   In elk land en van elke bevolkingsgroep of religie is 1% extremist.
   Dat is nu eenmaal zoals we als mens de evolutie zijn doorgekomen: voor heel speciale omstandigheden is die 1% nuttig en doet ze de groep overleven.
   Van die 1% moet je niet bang zijn. Die hoort er bij, net zoals die 1 % extreem pacifisten er bij hoort en die 98% meer gematigden. Het is de normaalverdeling.
   Ik moet je zeggen dat ik nu heel erg met de moslims te doen heb: hun landen worden uitgemoord door lieden (die 1% extremisten) uit hun eigen gelederen die door Richard Perle zijn opgeleid ( en door Fetullah Gulen) en gedirigeerd ( zonder dat te weten uiteraard). En dan krijgen ze als moslims ook nog eens de schuld. Ze zijn dus dubbel slachtoffer. En als ze de door U aangerichte ellende ontvluchten dan staat U klaar om hen te beschuldigen.
   Als al dat onheil mij werd aangedaan zou ik me misschien ook terugtrekken in mijn godsdienst en me daar enorm aan vastklampen.
   ( Je weet dat dit een algemeen menselijk verschijnsel is: in moeilijke tijden worden de rokken langer en gaat men meer ter kerke).

   Voor de goede orde: ik word ook niet blij van zo'n optocht. Maar ik wist 25 jaar geleden al dat je dit soort zaken kon verwachten. Is het ooit anders dan, als je etnische groepen massaal met elkaar gaat vermengen? Het was onnodig en onverstandig, maar wie dat zei werd door de Masters of Discourse ( je zou nu onderhand moeten weten wie ik daar mee bedoel, en je zou onderhand moeten weten dat dit inderdaad een heel bruikbare term is, omdàt die lieden bepalen wat Matt dit decennium aan heilige overtuiging heeft. Net zoals ze controleerden wat Matt in de jaren 90 als overtuiging had. (Ik neem zomaar aan dat jij 25 jaar geleden de immigratie verdedigde. Niet aardig van mij hè. Jij bent een van de mensen wiens denkwereld ze controleren, Matt. )   Verwijderen
  2. Matt schrijft:
   "Deze is voor Jan. Vind je de vluchtelingen nu nog steeds onschuldig? "
   Probeer heel goed te begrijpen wat ik wel schrijf, en wat ik niet schrijf, Matt. Niet zelf zomaar wat bedenken.
   Of de vluchtelingen ergens schuld aan hebben of niet, dat weten we pas als we ze per individu natrekken en beoordelen.
   De jongens waarmee Blik sprak lijken me ongevaarlijk in elk geval.
   Dat ze niet uit lijfsbehoud zijn gevlucht vanuit Turkije, en dus hier geen asiel behoren te krijgen, lijkt me duidelijk. ( Die ene sprak Turks, dus hij woont vermoedelijk al enkele jaren in een vluchtelingenkamp in Turkije.)
   Maar dat de landen waar ze vandaan komen ( Syrië, Somalië, Afghanistan) door ons kapot zijn gemaakt, dat is ook duidelijk. ( Door ONS ja. Of heb jij je actief verzet tegen die invallen? )
   WIJ hebben hun van huis en haard verdreven.
   Is het feit dat ze hun huis en dorp verlieten nu hùn schuld, of ònze schuld? \

   Vraag voor Matt: Waaraan zijn de vluchtelingen dan volgens jou schuldig ?


   Verwijderen
  3. Jan, persoonlijk ben ik altijd, dus ook in de jaren 90 tegen een te grote instroom van asielzoekers en zeker tegen economische gelukzoekers geweest. Ik stemde in die tijd op Vlaams belang. Niet omdat ik iets tegen die mensen heb maar omdat ze hier misbruik maken van onze sociale zekerheid die dan grote gaten vertoond en wij zwaar moeten bezuinigen. Vroeger had je hier w.w. (dop)uitkering onbeperkt in de tijd, nu niet meer omdat het onbetaalbaar is. Rij maar eens op een doordeweekse dag door Antwerpen en tel de blanke bevolking die rondslentert (ben je zo klaar) en tel dan de gekleurden.
   En ja, ik was altijd en nu nog steeds TEGEN de bemoeienissen van het westen in welk ander land dan ook. Ik heb voluit mee geprotesteerd tegen de Amerikaanse kernwapens in België. Het heeft niet geholpen want er liggen er minimaal 9 in Kleine Brogel, door acties van Green-pace schoorvoetend toegegeven door de Belgische regering. Wat dat betreft geef ik je dan ook gelijk als je zegt dat wij de vluchtelingen stroom zelf over ons hebben afgeroepen. Maar dan, ze komen hier en willen ons hun geloof en zogenaamde waarden opleggen en als je daar tegen bent hebben ze blijkbaar het recht jou te doden want zo staat het in de koran en daar pas ik voor. Ze passen zich aan aan onze maatstaven en waarden of ze blijven weg. Zo simpel is dat. Als ik daar op vakantie zou gaan moet mijn vrouw ook een hoofddoek dragen en geen stukje bloot vel laten zien. Zelfs jullie koningin deed dat toen ze daar op bezoek was. Wij moeten ons altijd aanpassen aan hun, maar het werkt ook de andere kant op.
   En wie gaat straks hun land weer opbouwen?
   En laat ze mij maar controleren, graag zelf, want dan heb ik weer inspiratie voor een passend cartoon.

   Verwijderen
  4. Matt,
   op het Vlaams Blok stemmen zou mij wat te ver gaan. Het is ook niet echt dat je dan een risico loopt of je nek uitsteekt.
   Ik heb wel 1 keer op Janmaat gestemd, om 'een signaal af te geven' zoals dat heet.
   Ik heb ook een relatie min of meer verloren, omdat de kinderen van die vriendin mij als een halve duivel zagen. ( Ze zijn nu wellicht veel en veel kritischer op immigranten dan ik destijds was) . Maar dat waren teenagers, die kan je dat nauwelijks kwalijk nemen.

   En ik heb een keer in de krant gestaan omdat ik een eenmans protest voerde. Circa 1995, denk ik.

   Verder moet je goed nadenken.
   Als je iets van de evolutie af weet, dan weet je dat in verschillende klimaten het overleven andere eisen stelt. Bij ons is dat: flink aanpakken. In warme of hete klimaten is dat niet precies hetzelfde.
   Als je mensen uit die streken hierheen haalt, moet je weten dat ze minder geneigd zijn om flink hard te werken.
   Dat kun je als luiheid zien, of als hun fout. Maar JIJ hebt ze toch gehaald! JIJ hebt ze later toch toegelaten ! Die mensen zijn nooit veranderd. JOUW verwachtingen waren onjuist. ( Omdat de Masters of Discourse indertijd ijskoud aantoonden ( wetenschap! ) dat er geen IQ verschillen waren, en dat er geen rassen bestaan. !! Stephen Jay Gould en Richard Lewontin.)
   Hoe het ook zij: de verwijten die jij aan die immigranten maakt zijn niet op zijn plaats: het is onze eigen schuld. Maar ik geef toe: de Masters of Discourse hebben het wel heel moeilijk gemaakt om dat te doorzien en om tijdig bij te sturen. In feite zijn wij een onnozel werktuig in hun handen.
   Het zal niet goed aflopen met ons, vrees ik. We worden tegen elkaar opgezet en tegen elkaar uitgespeeld. Twee honden vechten met elkaar, en de aanstichter wrijft in de handen. Twee domme, ongeïnformeerde, geïndoctrineerde honden.

   Verwijderen
 27. OT

  Minister van der Steur moet zwaar door het stof voor het op een zijspoor zetten van forensisch expert George Maat.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/09/ard_van_der_steur_nu_zelf_overleden.html#more

  Een bananenrepubliek is er niks bij, zij het dan dat Nederland niet eens een republiek is. Was Maat misschien niet inschikkelijk genoeg bij het manipuleren van bewijsmateriaal? Just asking.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dawg,
   nog bedankt voor de link naar het artikel van Pat Buchanan. Ik heb er gisteren meteen een blog van gemaakt, en vandaag al een enthousiaste reactie ontvangen. Voor mij een hele gebeurtenis: ik krijg vrijwel nooit reacties.
   Het artikel van Buchanan is ijzersterk, volgens mij.
   En door de vraag die een reageerder aan mij stelde zie ik nu heel duidelijk een paralel tussen 1940 en 2015.
   In mijn antwoord aan die reageerder leg ik dat uit:
   http://xevolutie.blogspot.nl/2015/09/441-wie-veroorzaakte-wo2-wie-wilde-die.html?showComment=1442931349660#c2941184686422492550

   Verwijderen
  2. Wat een hoop geschiedenis vervalsing staat in de link die u post

   Maar u had uw alu hoedje op, de werkelijkheid was buiten uw bereik

   Verwijderen
 28. Er is een 27 minuten durende documentaire over de Amerikaanse gevangenissen die wordt gepresenteerd door Abbey Martin.
  Zeker de feiten in het eerste kwartier zijn de moeite meer dan waard: Is dit de hel op aarde die ons allen te wachten staat als de bazen van de VS ook echt onze meesters worden?
  http://www.informationclearinghouse.info/article42916.htm

  Voor de goede orde: ook de gevangenissen in Rusland zijn erg slecht. Maar mogelijk minder erg dan in de VS.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. We zullen het LGK vragen, dat is een Rusland kenner.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Tortured & Enslaved: Enter the World's Biggest Prison
  The Empire holds by far the most prisoners than any other country on earth, in both absolute numbers and per capita. Abby Martin explores the dark reality of America's prisons: their conditions, who is warehoused in them, and the roots of mass incarceration.

  https://www.youtube.com/watch?v=RNAaIoZZFJY

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Oekraine wat u niet wordt verteld

  https://www.youtube.com/watch?v=Ix__lWBuJ1E&feature=youtu.be&app=desktop

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Oliver Stone Says America, Not ISIL, Is World’s Greatest Threat

  The director has a reputation for making films that rattle the establishment. "JFK," "Wall Street," and "Born on the Fourth of July" all question American dogma. Oliver Stone’s latest venture continues that trend. His new documentary series points out the true history of American exceptionalism, something more dangerous than ISIL.

  Read more: http://sputniknews.com/us/20150922/1027364838/Oliver-Stone-Untold-History.html#ixzz3mY0Ub6CR

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ‘CIA fingerprints’ all over Kiev massacre – Oliver Stone:
   http://www.rt.com/news/218899-stone-kiev-massacre-cia/

   Verwijderen
  2. LOL

   Al eens de commentateren gelezen op JFK??

   Nee dus, wat uit uw post blijkt

   Maar roeptoeteren gaat u goed af

   Verwijderen
  3. stone:lpg = 10000000000:1

   droeftoeter dus

   Verwijderen
 33. Kijk aan, Blik geeft geen reet meer om Oekraïne maar gaat met hetzelfde gemak naar Syrië. Niet omdat hij een reet geeft om de inwoners of de vluchtelingen/slachtoffers, nee, hij moet de Russen "witwassen". Dat is het enige doel van zijn "nieuwsblog', zeg maar gewoon propagandakanaal. Alles om Russische agressie wereldwijd goed te praten, want hoewel je een punt hebt dat de VS wereldwijd passief en actief geweld steunt en bedrijft, gaat Rusland er in de overdrive overheen. Maar dat is dan weer goed, want Poetin doet het dus is het goed. Hypocrisie ten top wederom maar dat zijn we van Blik en zijn vriendjes gewend!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De gek is weer terug. Ontsnapt aan zijn begeleider. Die zijn ook niet meer wat ze geweest zijn.

   Verwijderen
  2. "vluchtelingen/slachtoffers"

   Door de miljoenen bronnen van Cruel over het hoofd gezien.

   'Getackelde vluchteling was lid van terreurgroep'

   http://www.ad.nl/ad/nl/13868/Burgeroorlog-in-Syrie/article/detail/4148110/2015/09/23/-Getackelde-vluchteling-was-lid-van-terreurgroep-.dhtml

   Verwijderen
  3. @Ben,

   "De gek is weer terug."

   Helaas nog gekker dan voorheen. Ik vermoed nu toch elektronische observatie.

   Verwijderen
  4. "Alles om Russische agressie wereldwijd goed te praten, want hoewel je een punt hebt dat de VS wereldwijd passief en actief geweld steunt en bedrijft, gaat Rusland er in de overdrive overheen. Maar dat is dan weer goed, want Poetin doet het dus is het goed."

   Dom, dom, dom, dom, dom!

   Verwijderen
  5. Anissa Naouai interviews Russia’s ambassador to the UN Vitali Churkin

   http://thesaker.is/anissa-naouai-interviews-russias-ambassador-to-the-un-vitali-churkin/

   VS bombardeert in Syrië zonder toestemming van de UNSC.

   Verwijderen
  6. Lekkere vakantie gehad, Grueweltje?

   Verwijderen
  7. Welkom terug kroel, en al meteen beginnen met Washington en Brussel propaganda, dat belooft weer....

   Verwijderen
  8. Joop beschrijft jullie heel goed, namelijk met dom, dom dom!!! En het was geen vakantie Blik, was jullie gefantaseer en dom gezever gewoon hartstikke moe. Het luie gefantaseer en het verkeerd interpreteren van nieuws is bedroevend slecht voor je gezondheid, dus doe ik gezondere dingen. En kom ik heel af en toe kijken hoe jullie jezelf vergiftigen met jullie haatzaaierij, racisme, fascisme en negativiteit. Maar doe er niet meer aan mee...zoals Joop al zei, jullie zijn dom dom dom...want hij snapt het niet.

   Verwijderen
  9. Hij is echt terug. Nog gekker.

   Verwijderen
  10. kroel zegt: " slecht voor je gezondheid, dus doe ik gezondere dingen. En kom ik heel af en toe kijken hoe jullie jezelf vergiftigen met jullie haatzaaierij, racisme, fascisme en negativiteit. Maar doe er niet meer aan mee.."
   Dus kom je jezelf weer vergiftigen kroel? want wat doe je hier anders?
   Moet toch heerlijk zijn zoals jij leeft: haat zaaien, fascist, racist, nou nou...

   Verwijderen
  11. "Joop beschrijft jullie heel goed"

   Je bent nog steeds moe in je hoofd, een langere afwezigheid hier zou je enorm goed doen en ons ook.

   Verwijderen
  12. Matt kan al niet lezen; maar had zijn IQ zowiezo al niet hoog ingeschat. Heb het over jullie als fascisten, rascisten, haatzaaiers enz....en Joop, ik geef je gelijk, ben dat nazigelul van jullie door en door zat dus zal weer voor een lange tijd verdwijnen. Echter enige die dat goed doet is mezelf, jullie blijven jezelf vergiftigen met haat en dergelijke...maar dat is jullie eigen keus.

   Verwijderen
  13. "en Joop, ik geef je gelijk, ben dat nazigelul van jullie door en door zat dus zal weer voor een lange tijd verdwijnen."

   Ja, natuurlijk heb ik gelijk, dat had ik de hele tijd al. Jij moet gewoon geestelijk tot rust komen om in jezelf te ontdekken dat je een neonazi bent en dat die kennis tijd kost om te verwerken natuurlijk. Het is ook een hele schok om dit in jezelf te ontdekken.

   Verwijderen
  14. joop

   Door uw posts heeft u al lang bewezen een facist te zijn
   Dat heb ik eerder al aangetoond

   En Cruel heeft gewoon gelijk
   Het is blik niet te doen om UA maar om Rusland, want dat is het paradijs op aarde volgens blik

   Maar wat hij filmt als hij in Rusland is zijn tieten

   Verwijderen
  15. Diep trieste reactie van joop

   "'Getackelde vluchteling was lid van terreurgroep' "

   En?
   Wist de reporter dat het een terrorist was?
   Waarom trapt die reporter nog naar andere mensen?

   Feit is dat die reporter geen respect heeft voor een ander

   En u laat ook zien dat u ook geen respect heeft voor een ander

   joop de fascist!! heeft weer gesproken

   Verwijderen
  16. "Maar wat hij filmt als hij in Rusland is zijn tieten"

   Waar dan?

   Verwijderen
  17. LOL

   Nog nooit een fimpje van blik bekeken

   Nog zelfs deze maand was er een commentaar dat blik zijn camera hoger moest houden

   Deed blik ook een tijd terug, alleen maar tieten en konten filmen

   Verwijderen
 34. Niet alleen de Russen ondersteunen de huidige Syrische regering met manschappen en materieel in de strijd tegen de terroristen. De chinezen gaan dat ook doen! volgens deze bron.

  However, according to a senior officer in the Syrian Arab Army (SAA) that is stationed inside the Syrian coastal city of Latakia, Chinese military personnel and aerial assets are scheduled to arrive in the coming weeks (6 weeks) to the port-city of Tartous – he could not provide anymore detail.
  http://www.almasdarnews.com/article/chinese-military-personnel-expected-to-arrive-in-syria/

  Nog een land dat zich actief gaat bemoeien "met de strijd tegen IS."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @oligarch,

   Betekent het einde van de VS in het Midden-Oosten.

   Verwijderen
  2. De terroristen voeren een verloren strijd en Assad gaat echt niet vertrekken.

   Nee, op de korte termijn niet het einde van de VS in het midden oosten. Ze hebben nog behoorlijk wat invloed in Irak en KSA, maar op de lange termijn zie ik de VS een regionale macht worden en dus weinig macht hebben in het midden oosten.
   Amerikaanse bevolking is ziek en dom gemaakt door de eugenisten. Fabrieken zijn geoffshored naar lage lonen landen. Ze zijn nog steeds goed in geld produceren. Maar ja, als je macht tanende is en je economie is tanende, dan wil op een gegeven moment niemand meer je geld hebben en dan is Amerika een (tijdelijk) een derde wereld land geworden.
   Ik weet zeker dat als de amerikanen bevrijd zijn van de centrale bankiers, dat hun land weer zal floreren.

   Verwijderen
  3. Israël en Rusland overleggen met mekaar over de bombardementen zodat ze mekaar niet in de weg zitten en mekaars vliegtuigen niet per ongeluk neerschieten.
   Hier stel ik me een paar vragen bij: Israël bombardeert niet de IS maar juist de troepen van Assad, die door Rusland verdedigd worden. Wat gebeurd er als er toch een Israëlische jet word neergehaald?
   Wat doet Amerika dan? Rusland aanvallen? En wat gebeurd er als er een Russische jet word neergehaald door Israël?

   Verwijderen
  4. Oli : "Ik weet zeker dat als de amerikanen bevrijd zijn van de centrale bankiers, dat hun land weer zal floreren."
   Oli, ik denk dat dat voor zowat ieder land ter wereld (op een stuk of 5 na) zal gelden als de centrale bankiers het loodje leggen.

   Verwijderen
  5. zeker Matt. Alleen Amerika is als machtig land de thuisbasis van "de beast" en hebben daardoor het meest te lijden.

   Een akelige en verarmde maatschappij met een gigantische gevangenis populatie. Gemilitariseerde politie. GMO voedsel. Medicijnen en drugs gebruik is enorm, geen zorg meer voor elkaar. Continue oorlog voeren voor de too big to fail en de US dollar reserve syteem etc etc.

   Verwijderen
  6. Wat gebeurd er als er toch een Israëlische jet word neergehaald?
   Wat doet Amerika dan? Rusland aanvallen? En wat gebeurd er als er een Russische jet word neergehaald door Israël?

   Daarom overleggen ze ook met elkaar.
   Israël doet niet ze gek veel boven Syrië. Amerika vliegt er wel veel. Een ongelukje kan gebeuren, maar als partijen er achter komen dat het neerschieten expres is, dan slaat de vlam in de pan. Dan worden de relaties pas echt kil.
   Als de zionistische anglo amerikaanse maffia Iran en Rusland haar gang laat gaan, dan is mijn inschatting dat in de zomer van 2016 IS, al qaeda is uitgeroeid. Ik weet niet of ze Poetin c.q. de Ayatollahs dit succes gunnen.

   Verwijderen
  7. "Wat gebeurd er als er toch een Israëlische jet word neergehaald?"

   Is al gebeurd door Syrische luchtafweer van Russische makelij.

   "Wat doet Amerika dan? Rusland aanvallen?"

   De Amerikanen zij gek, die laten het niet op een confrontatie met Rusland uitlopen zolang de VS met Russische ICBM's bestookt kan worden.

   "En wat gebeurd er als er een Russische jet word neergehaald door Israël?"

   Naar mijn weten is Israël geen coalitiepartner in het conflict in Syrië, daarom zal Netanyahu wel een bliksembezoek aan Moskou hebben gebracht en daar door Poetin, op niet mis te verstane wijze, op de hoogte zijn gebracht.

   Verwijderen
  8. En weer laat joop zien niets te begrijpen van situatie in Syrie

   "Naar mijn weten is Israël geen coalitiepartner in het conflict in Syrië, "

   NEE, Assad heeft zelf gezegd dat hij Israel wilt vernietigen

   Dus als Putin Assad steunt is Rusland een vijand van Israel.

   En Israel heeft Putin dus op "niet mis te verstane wijze," duidelijk gemaakt waar Israel voor staat

   Verwijderen
 35. Een tijdje geleden zag ik in de MSM plotseling allemaal artikelen verschijnen (zo ook van HOERNALIST Carolien Roelants) dat als je een strijder van de IS bent, dat je dan de vrouwen mag verkrachten in de gebieden die je veroverd hebt. Toen wist ik dat de zionistische anglo amerikaanse oligarchy ten einde raad was en een tekort aan strijders had. Het was een wanhopige public relations stunt om toch maar strijders aan te trekken. Het zijn immers allemaal frustoos zonder vrouw, zonder kinderen en zonder werk. Dus een potje van hatsikidee zien ze wel zitten.

  Nu las ik vandaag in Bilderberg propaganda een artikel:
  Spijtoptanten prikken glorieus beeld van IS door.
  http://www.nrc.nl/handelsblad/van/2015/september/23/spijtoptanten-prikken-glorieus-beeld-van-is-door-1540427
  Wat het propaganda vodje niet meldt is dat de spijtoptanten erachter kwamen dat ze voor de zionisten vochten. En ja dat is de reden waarom er steeds minder afreizen om hun leven te geven voor 72 maagden. Joh, we werden in Turkije door de CIA getrained. Joh, we moeten Assad aanvallen ipv Nethanyahu die kut zionist. Blijf maar lekker zitten waar je zit.

  Ik salueer nogmaals voor de onafhankelijke journalistiek, waar de door de centrale bankiers gecontroleerde MSM niet meer tegenop kan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat wel grappig is dat het vodje haar eigen VERLIES toegeeft. Immers, zij hebben zelf dat glorieuze beeld van IS geschapen.Zo waren ze onoverwinnelijk, ze reden trots met hun veroverde pick up truckjes rond. Stoere strijders waren het die een missie hadden. Iedere keer als IS een stad veroverde werd dat met KOEIE LETTERS vermeld in de krant met een heldhaftige foto erbij.etc etc.
   Jammer voor de NRC die voor hun mooie tijden zijn voorbij en nu geven ze hun verlies toe. LMAO

   Verwijderen
  2. LOL

   Dus een westerse krant (NRC) brengt propaganda door veroveringen van IS met 'KOEIE LETTERS' te melden????

   Hoe dom kan je zijn.....

   Krant brengt nieuws

   Maar voor oli is NRC onderdeel van alu hoedjes complotters

   Verwijderen
 36. Joop,

  ik heb weinig vertrouwen in dit verhaal.
  Het wordt niet gebracht door ICH en ook niet door Global Research, als ik me niet vergis.
  Ik vind Veterans Today niet zo betrouwbaar.
  En de inhoud klinkt ook niet overtuigend. Agent FXX. Wie is dat dan wel?

  Ik weet dat er een Rus was die altijd beweerde dat er een atoombommetje was gebruikt. Maar er zijn zo veel zaken beweerd, door deskundigen.

  Ik kom er niet goed doorheen, door die tekst. Maar er wordt bijvoorbeeld beweerd dat diverse bronnen zeggen dat er kernwapens zijn gebruikt. ( Editor’s note: Nuclear weapon use at ground zero is confirmed from multiple sources)
  Nou, datr was mij nog niet opgevallen. behalve die ene Rus dan.

  Ik heb geen tijd om er echt een studie van te maken, maar ik ben heel sceptisch.
  En veel maakt het niet uit: of ze nu nanothermite gebruikten of een atoombommetje: ze hebben het zelf gedaan. Niet de moslims. Daar gaat het maar om.

  Ik kan het artikel niet geheel lezen, maar scannend zie ik deze regel: "The flash would be hidden from sight due to the underground detonation. Most of the light was in the non-visible light spectrum any way."
  De ontploffing was dus onder de grond. Maar dan zouden we toch de bovenkant van de gebouwen intact moeten zien blijven, terwijl ze naar beneden gelden. Het zouden dan de onderste etages zijn die steeds in het niets verdwenen.
  Maar op de video's zien we dat de bovenste etages al verdwenen zijn als de onderste er nog staan.

  Ik ga er geen discussie over houden. Als je denkt dat het klopt vind ik het ook goed. Maar ik twijfel heel sterk.

  Ik zag ook niet zo gauw waarde Russen nu hun info in brachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Blik op de Bilderberg pr afdeling:

  Is Syrië de troefkaart van Poetin?
  http://www.elinea.nl/artikel/is-syrie-de-troefkaart-van-poetin

  Die waardeloze leugenachtige krant weet weer eens niks beter te melden dan dat Poetin een ongenode gast is in Syrië. En dat hij samenwerkt met partner in crime Iran. Syrië wordt wisselgeld voor Oekraïne en de sancties. Bla bla bla.

  Nee NRC. Poetin is niet ongevraagd, hij komt op voordracht van de democratisch gekozen premier van Syrië dr. Basher al Assad. Rusland en Syrië zijn bondgenoten en als 1 van hun in de problemen zit, dan komt de ander hem tegemoet. Net als met NATO landen. Iran is ook een bondgenoot die IS en Al Nusra wil opruimen en is dus geen partner in crime. Nee, Syrië is geen wisselgeld voor Oekraïne. De sancties zullen Poetin zijn kont kussen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mensen betalen 600 euro per jaar om voorgelogen te worden. LOL

   Verwijderen
  2. NRC werkt samen met partner in crime amerika

   Verwijderen
  3. Matt, het zijn de transnationalisten of zoals je wilt globalisten, ze zien de wereld als hun domein. Ze gebruiken Amerika alleen maar, omdat het vroeger zo'n succesvol en machtig land was, als een parasiet in de gastheer hebben ze Amerika de afgelopen 100 jaar gebruikt voor hun belangen en leeggezogen.

   Ze haten Amerika vanwege haar vrijheden en constitutie. Het liefst zouden ze morgen alle rechten van de amerikanen afpakken. Dat kunnen ze niet want de Amerikaanse bevolking is bewapend en dan moeten ze rennen voor hun leven. Dus ze moeten heel voorzichtig te werk gaan en liegen en bedriegen om hun heilstaat te verwezenlijken. De globalisten hebben enorme invloed in heel veel landen in de wereld. Ze gebruiken heel veel landen voor hun doelen en ja Amerika is hun belangrijkste land.

   Verwijderen
  4. @ oli

   Ik trek het echt niet meer: Staatsjournaal Buitenhof, NRC, Trouw, Volkskrant. Maak er geen seconde meer aan vuil. In de rij voor de kassa van de super check ik alleen nog even de frontpagina's van onze kwaliteitsmedia om te weten welk dwaalspoor ik nu weer geacht wordt te geloven. Waardeloos.

   Verwijderen
  5. @Dawg,
   Ach ja, we zitten toch bij "Blik op NOSjournaal" ;-)

   Ik vind die media nog wel nuttig om er achter te komen wat hun agenda is.

   Ik wil hierbij aandacht voor Poetin toen hij in Moskou één van de grootste moskeeën van Europa opende.

   “It will be a source for education, spreading humanist ideas and the true values of Islam,” Putin underscored.

   He went on to say that the mosque is a central part of Moscow’s efforts to counter recruitment by extremists.

   The Russian president further stated that terrorist groups such as Daesh Takfiri group have distorted the image of Islam.
   http://www.strategic-culture.org/news/2015/09/24/russian-president-opens-moscow-grand-mosque.html

   Wat een goede president. Denk maar niet dat de priester in die moskee door Saoedi Arabië wordt betaald. Hier wordt geen segregatie en haat gepredikt.

   Verwijderen
  6. Priester persoonlijk geselcteerd door Putin???

   U stelt het weer zwart wit
   Alsof iedere iman haat predikt.....

   Maar Putin staat andere gedachten niet toe, hoe geweldig

   Verwijderen
 38. Zo is dat Jan. De oligarchie heeft het zelf gedaan en dat heeft hen geen windeieren gelegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. @Jan Verheul,

  Ben het met je eens, ook ik ben niet overtuigd dat er nucleaire wapens zijn gebruikt. Het was ook maar bedoelt als een indicatie hoeveel mensen er van overtuigd zijn dat het geen 19 moslims waren.

  "Ik heb geen tijd om er echt een studie van te maken, maar ik ben heel sceptisch.
  En veel maakt het niet uit: of ze nu nanothermite gebruikten of een atoombommetje: ze hebben het zelf gedaan. Niet de moslims. Daar gaat het maar om."

  Ik heb er een paar duizend uur aan gespendeerd tot het mij duidelijk was hoe het in elkaar zat. Correspondentie met Steven Jones en Richard Gage daarover gehad. De meest duidelijke indicatie over de betrokkenheid van de zionistenstaat met 9/11 ligt in het feit van de 5 dansende Israëli's die op 9/11 ook zijn opgepakt (bevestigd door Colin Powell). Dat waren Mossad agenten die de gebeurtenis op video vast wilden leggen en dat kan je alleen maar weten als je voorkennis hebt, evenals de insider trading van put options op American en United Airlines, die gingen van de VS naar Europa en Azië. Er waren dus een hele hoop mensen, vooral in de financiële wereld maar ook in politieke kringen, die er vanaf wisten.
  Zelfs in Nederlandse politieke kringen weet men dat het een inside job was maar zij laten het zoals het is. Het geeft gewoon de corruptie binnen het politieke bestel weer. Ik kots op dat stelletje amateurs wat zich onze volksvertegenwoordiging noemt.

  "Ik zag ook niet zo gauw waarde Russen nu hun info in brachten."

  Ik denk echter wel dat Poetin het e.e.a. weet wat zich op 9/11 heeft voorgedaan. Het zou ook behoorlijk interessant zijn om Vladimir Poetin aan "The Grand Chessboard" te zien zitten met Zbigniew Brzezinski. Ik weet wie er wint.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Geinig, de mistral schepen gaan waarschijnlijk naar Egypte
  Egypt agrees to buy warships built for Russia from France
  http://www.bbc.com/news/world-europe-34335224

  Laat dat nou net een partner van Rusland zijn.
  Sisi, verkoop die schepen maar gelijk door aan Rusland. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Net zoals Finland dan ook een partner is van Rusland????

   U laat weer blijken niets van geo politiek en keuzes van landen te snappen

   Verwijderen
 41. Obama's Islamic State War Czar Stepping Down
  http://www.bloombergview.com/articles/2015-09-22/obama-s-islamic-state-war-czar-stepping-down

  WOW wat een goed nieuws!! WOW wat een goed nieuws!!

  Volgens Tarpley was Allen de man achter IS. Dit betekend het einde van IS!! Definitief!
  Toen Frankrijk en Duitsland achter Poetin stonden om IS te bestrijden was dat al goed nieuws. Toen kwam Kerry en nu is de architect achter IS ONTSLAGEN.

  oh wat is die LPG stil.lalalalalalalala........

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL

   Uit artikel
   "after serving just over one year. "

   Dus volgens oli was hij "de man achter IS." maar nog maar 1 jaar in functie

   Dat rijmt niet

   Verwijderen
  2. "Dat rijmt niet"

   Wat rijmt er niet? Dat er ook voor jou een andere fascist inzetbaar is, voel jij je zo onmisbaar, heb je jezelf daarom in het kwart(deb)iel geplaatst?

   Verwijderen
  3. Volgens iedereen bestaat IS al meer dan 1 jaar

   Dus hoe kan Allen dan invloed hebben als hij nog maar 1 jaar in die positie zit?

   Verwijderen
  4. "Volgens iedereen bestaat IS al meer dan 1 jaar

   Dus hoe kan Allen dan invloed hebben als hij nog maar 1 jaar in die positie zit?"

   Dus ik moet jou ook nog eens gaan uitleggen dat poppetjes die op posities zitten door andere poppetjes vervangen kunnen worden.

   Hoe vaak wil jij nog bewijzen hoe dom jij wel niet bent?

   Verwijderen
  5. Nu valt u de post van oli af
   Hij beweerde dat Allen verantwoordelijk was

   Maar volgens u is er een ander 'mannetje'

   Wie mag dat dan zijn?

   Verwijderen
  6. LPG,
   Allen is vorig jaar in september 2014- vlak nadat IS door de zionistische anglo amerikaanse centrale bankiers maffia werd losgelaten- "Special Presidential Envoy for the Global Coalition to Counter the Islamic State of Iraq and the Levant"geworden. (laat je niks wijs maken door de orwelliaanse naam van de functie)
   Hij moest er voor zorgen dat IS het regime van Assad omver zou werpen. Hij moest er ook voor zorgen dat IS geen gebied zou veroveren wat de "elite" voor de koerden bestemd heeft.
   Nu de Russen en de Iraniërs in Syrië zitten en de Chinezen er aan komen. Nu Europa, onder aanvoering van Duitsland en Frankrijk- door de instroom van migranten-, geen verdere chaos in Syrië willen hebben is de kans dat IS Assad omver werpt verkeken en de IS tsaar Allen stapt van het toneel. Hij heeft hopeloos gefaald.

   Verwijderen
  7. Joop valt helemaal niet mijn post af LPG.

   Verwijderen
 42. Ach

  Net zoals Putin/FSB de Moskou flat bommen heeft georganiseerd in 1999?

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Heeft u een dringende lening of financiële hulp nodig? Wil je
  start een nieuw bedrijf of wilt u duidelijk uit uw schuld? Wij bieden een gemakkelijke
  goedkeuring en snelle overdracht aan de klanten in staat onder een lage rente
  tarief. Solliciteer nu en verander je leven contactpersoon de heer Fred op Bonkeyfred@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen