zaterdag 1 augustus 2015

Oekraïne blijft Gorlovka terroriseren

Het feit dat wij er niet dagelijks over publiceren, betekent niet dat het niet dagelijks gebeurt. De door Hans van Baalen (VVD) en Bert Koenders (PvdA) gesteunde Oekraiense terreurtroepen, blijven de bevolking van Donbass dagelijks terroriseren.

01.08.15. Video van ooggetuige

"Ten tijde van de nachtelijke hulpeloze beschieting vanaf de kant van de Oekraiense occupanten, is een peuterspeelzaal getroffen. Zo vecht de Oekraiense staat met de kinderen van Donbass. Om 04.30 vond er, na een korte wapenpauze, een gevecht plaats met gebruik van artillerie en mortieren, ten westen van de stad (Gorlovka). De Oekr-armee beukte tot in de ochtend. Veel vernielingen." BRON

Bericht van de Gemeente Gorlovka

Vanacht zijn als gevolg van beschietingen vanuit posities van het Oekraiense leger 5 burgers gewond geraakt, onder wie een 12-jarig meisje. Scherfwonden van varierende ernst kregen 3 mannen. En een vrouw geboren in 1957 raakte gewond. op dit moment zijn alle vijf opgenomen in één van de ziekenhuizen van Gorlovka." BRON

Yukos

Verder reageert Rusland op dreigingen en acties vanuit het westen. Eén van de zaken die speelt is een -door Rusland geheel niet erkende- uitspraak van een Haags tribunaal waarin Rusland veroordeeld is 50 miljard dollar te betalen aan (ex-)aandeelhouders van Yukos. Sommige landen zoals Belgie en Frankrijk zijn al bezig daadwerkelijk Russische bezittingen te annexeren. De VS dreigen eender te doen. Rusland waarschuwt dat, mocht dit realiteit worden, gepaste tegenmaartregelen zal nemen. Het confisqueren van Amerikaanse beittingen behoort dan tot de mogelijkheden. Rusland is bereid voor de Amerikaandse rechter zich tegen de claims te verdedigen. BRON.

204 opmerkingen:

 1. Het enige wat de zionistische anglo amerikaanse centrale bankiers elite aan het doen is, is landen in schulden steken (Griekenland weer 80 miljard extra schuld, europese burgers weer 80 miljard extra schuld om aan de grieken te geven en Griekse burgers zien geen cent van dat geld, want dat gaat gelijk naar de crediteuren. Ze zijn ook goed in bezittingen van landen jatten/bevriezen. Maar schulden creëren is hun bedrijfsvoering c.q. doel.

  Putin heeft het volste recht om Yukos flink te belasten. Die bedrijven zijn voor een appel en een ei weggegeven door de Jeltsin clan. Er was hier ook een blogger die de relatie tussen de yeltsin oligarchen en de Rotschilds had onderzocht. De elite uit Londen en New York die willen weer macht over de russische grondstoffen en ze willen die grondstoffen weer verkopen in dollars.

  Ook: Het succes van de gekleurde revoluties is over en uit. Poetin heeft het netwerk helemaal ontrafeld en alle landen ingelicht over hoe de operaties werken. Armenië ,Masedonië allemaal mislukt. Soros eat your fucking hart out. LOL
  http://21stcenturywire.com/2015/07/31/fail-us-backed-electric-color-revolution-in-armenia-short-circuits/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Putin heeft dat recht niet.

   U heeft duidelijk geen verstand wat er begin jaren 90 gebeurde in Rusland.
   Zoek maar eens op hoe de staatsbedrijven werden geprivatiseerd. Maar wat u post is klinkbare onzin.

   "russische grondstoffen en ze willen die grondstoffen weer verkopen in dollars."
   Die worden mog steeds verkocht in $, weer onzin wat u post

   "Poetin heeft het netwerk helemaal ontrafeld"
   NOP
   Putin maakt oppositie niet mogelijk.
   Zie moord op Nemtsov
   Is ook een manier om revoluties te onderdrukken

   Verwijderen
  2. However, the real crime that landed Khodorkovsky behind Russian bars was the fact that he was in the middle of making a US-backed coup d’etat to capture the Russian presidency in planned 2004 Russian Duma elections. Khodorkovsky was in the process of using his enormous wealth to buy enough seats in the coming Duma elections that he could change Russian laws regarding ownership of oil in the ground and of pipelines transporting same. In addition he planned to directly challenge Putin and become Russian President. As part of the horse trade that won Putin the tacit support of the wealthy so-called Russian Oligarchs, Putin had extracted agreement that they be allowed to hold on to their wealth provided they repatriate a share back into Russia and provided they not interfere in domestic Russian politics with their wealth. Most oligarchs agreed, as did Khodorkovsky at the time. They remain established Russian businessmen. Khodorkovsky did not.
   http://www.voltairenet.org/article168007.html

   De man Khodorkovsky reed op 1 fiets met de anglo amerikaanse money masters die tot doel hebben om Rusland voorgoed uit een te laten vallen/te vernietigen zo u wilt en om de controle te krijgen over al Ruslands bodemschatten en deze bodemschatten tot in einde der dagen te laten afrekenen in dollars.

   De bedrieger Khodorkovsky hield zich bovendien ook niet aan zijn belofte om zich niet met de russische politiek te bemoeien.

   Verwijderen
  3. Als het westen Rusland op de knieën had willen krijgen en vernietigen dan hadden ze dat meteen bij het uiteen vallen van de Sovjet Unie gedaan. In plaats daarvan hielpen ze juist alles en iedereen (inclusief Rusland) om zich er doorheen te slaan en alle ex-Sovjet staten een nieuwe economie te laten beginnen, inclusief Rusland. Dat weet ook Putin maar zijn haat jegens het westen zit als ex-KGB-er zo diep dat hij alles er aan doet om zo lang mogelijk aan de macht te blijven en alle kritiek en critici letterlijk en figuurlijk dood te maken om zo het westen te blijven tarten. Juist DANKZIJ het westen zit Putin daar, en dat weet hij ook. Vandaar dat hij niet verder durft als nu, omdat hij ook weet dat hij niet zijn hand moet overspelen. Hij zit in een spagaat waar hij niet uit kan komen, niet zonder gezichtsverlies in elk geval. Het hoe en wat zal de toekomst wijzen maar hij zal van het toneel moeten verdwijnen, zoveel is duidelijk....

   Verwijderen
  4. Wat een geweldige Kremlin propaganda van u
   Khodorkovsky had idd aspiraties voor Kremlin, echter werd door Putin in de kiem gesmoord.
   Daar heeft de VS niks mee te maken

   Triest eigenlijk dat altijd u de VS erbij moet halen wat er in Rusland gebeurd

   "Ruslands bodemschatten en deze bodemschatten tot in einde der dagen te laten afrekenen in dollars."

   En wat gebeurt er nu?
   Die worden nog steeds in $ afgerekend

   Alleen heeft Putin nu $200mld vermogen

   Wederom u heeft geen enkel besef wat er in Rusland in de jaren 90 gebeurd
   Het enige wat u doet is Kremlin propaganda website's copy pasten

   Verwijderen
  5. Kom kom LGK, alleen goedgelovige zotten denken dat JP Morgan cs als een soort Marshall hulp zijn opgetreden zoals gij beweert. Putin heeft die hele kliek Rusland uitgelazerd en de bedrijven die Russische bodemschatten exploiteren weer Russisch gemaakt. Dat is 1 van de redenen dat hij Doema acter zich heeft en meer dan 80% van de Russen, itt Obama die huis en congres tegen heeft en (te) laag in de peiling staat. Volgens de theorieën van Machiavelli maakt deze situatie hem warprone: hij krijgt in zijn laatste 1,5 jaar alleen volledige steun als hij een oorlog begint. Dan schaart de natie zich weer achter hem. Aldus Machiavelli. Putin heeft dat niet nodig. Hij wordt al volledig gesteund. De wereld is veiliger met Putin dan met Obama, zogezegd.

   Verwijderen
  6. Nee, ik heb nergens beweerd dat JP Morgan cs als een 'Marshall hulp' zijn gekomen
   Dat maakt u ervan

   Putin heeft ze 'uitgelazerd' omdat hij zelf de contole wilde, getuige zijn vermogen $200mld.

   "Dat is 1 van de redenen dat hij Doema acter zich heeft en meer dan 80% van de Russen"
   Idd al aardig op weg om 100% te krijgen zoals Noord Korea en in der tijd Lybie

   "hij krijgt in zijn laatste 1,5 jaar alleen volledige steun als hij een oorlog begint. Dan schaart de natie zich weer achter hem. Aldus Machiavelli. Putin heeft "

   Die is Putin al begonnen, in de Donbas

   Waaromhaalt u er VS bij, als het Putin is die alles doet?

   Verwijderen
  7. De VS is goed vergelijkingsmateriaal voor lui die blind, doof en goedgelovig worden als het om anti- russen propaganda gaat. Putin hoeft niks: hij heeft de volledige steun van de Russen.

   Verwijderen
  8. En wederom een whataboutism

   Heeft u zelf niks in te brengen?
   Falliet van uw kant

   Verwijderen
  9. Ik breng van alles in. De leer van Machiavelli, bij politologen welbekend. Ik heb goede leermeesters gehad waardoor ik niet alles geloof wat die parmantige duidertjes op het NOS journaal me proberen wijs te maken. Ik geloof in journalistiek wederhoor en als ik dat in NL niet krijg dan haal ik mijn informatie bij Bloomberg, Gardian en RT tv en kwaak niet alles na wat op de EU zenders wordt vertoond: dat is voer voor goedgelovige dementen, zoals blijkt uit de meestal in scheldende vorm gestelde bijdragen van de anti-russen hier.

   Verwijderen
  10. weg, Ik sluit me helemaal bij jouw mening aan

   Verwijderen
 2. Webster Tarpley over de safe zone in Syrië
  http://tarpley.net/coup-d-etat-while-obama-visits-africa-isis-czar-allen-rams-through-no-fly-buffer-zone-in-syria/

  Grote fout van Erdogan.
  Ik begrijp dat het grote doel altijd geweest is om Assad te verwijderen en macht te grijpe in Syrië. Koerden waren bezig om de grens af te sluiten die het onmogelijk maakte om ISIS te bevoorraden.
  Maar......De koerden zijn pissed! en ben bang dat ze niet eerder zullen rusten totdat erDOGan van het toneel verdwenen is. Erdogan doet er mijn inziens iig alles aan om zijn land verder te destabiliseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede raad aan steeds weer dezelfden die om een of andere duistere reden zo anti Russisch zijn om zich niet langer te ergeren aan de waarheid en dit blog niet langer te bevuilen met pathetische anti Russische retoriek. Blijf dan van deze site weg en ga je hart ophalen aan de gecontroleerde MSM berichten. De groeten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook u begrijp er niets van

   Ik ben niet anti Russisch
   Ik ken het land zeer goed, beter dan de andere posters hier

   Het probleem is het Kremlin

   Verwijderen
  2. Je kent het land helemaal niet, anders zou je nooit beweren dat Putin 200miljard bezat, je zou dan weten dat Putin, insgelijks Gaddafi niets nul komma zero om geld geeft en nooit gegeven heeft ook. Daar is ook geen enkel bewijs van al heeft de VS dankzij de ''anti-terrorisme'' verdragen van 9-11 wel alle financiële gegeven van alle Russen, omgekeerd is dat niet het geval. Kremlin is inderdaad een probleem, wanneer je wereld hegemonie nastreeft en je uit bent op de grondstoffen van het Midden-Oosten en Azië, wanneer je de hele wereld probeert op te zadelen met schulden, met oorlogen creëren om je beste export product te promoten, wanneer je uit bent op het vergroten van de invloedssfeer van de NATO, inderdaad, dan heb je een groot probleem met het Kremlin. Cruelman 1974 en jezelf zouden er goed aan doen eens wat meer informatie buiten onze gebruikelijke kanalen door te nemen. Zoek eens naar MATRA, NIMD, NED, lees eens wat het Clingendael instituut betekend in het aanzetten tot oorlog in de Oekraïne. Google eens op de Homradske en the Netherlands Embassy in Ukraine en dergelijke. Wanneer je dan nog overtuigd bent van je gelijk kan ik je alleen nog maar een cursus begrijpend lezen aan bevelen......dan ben je namelijk of niet te helpen of je werkt voor ''de club'', in beide gevallen benijd ik je dan niet.......zdrawoetsj

   Verwijderen
 4. Goede raad aan steeds weer dezelfden die om een of andere duistere reden zo anti Westers zijn om zich niet langer te ergeren aan de waarheid en dit blog niet langer te bevuilen met pathetische anti Westerse retoriek. Blijf dan van deze site weg en ga je hart ophalen aan de staatspropaganda van RT en consorten. De groeten!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vergeten dat deze site wordt vormgegeven zo niet opgericht om de wederhoor te publiceren op de eenzijdige berichtgeving in NL en EU media? U draait de zaken om. Volg daarom het eigen advies op, zou ik zeggen.

   Verwijderen
 5. OSCE to limit monitoring in Ukraine's Schastye, Shirokino where observers came under fire
  http://tass.ru/en/world/811951
  Observeerders OSCE moeten weg vanwege de bombardementen van de oekraïeners.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee de Russen zijn aan het bombarderen. Natuurlijk zegt een Russisch persbureau anders maar de Russen bombarderen hun eigen broeders om zo de oorlog aan de gang te houden.....wanneer dringt dat eens door bij jullie?? Putin geeft geen reet om mensenlevens, hij zaait dood en verderf, puur omdat hij niet meer terug kan. Dan gaat hij af en is zijn politieke carriere over en uit. Dus deze oorlog moet doorgaan....dus als de Oekraïense strijdkrachten en de milities die trouw zijn aan Kiev WEL hun woord houden moet Putin iets anders verzinnen, dus maar vol op zijn "broeders" gaan schieten om toch die oorlog gaande te houden....alles voor zijn eigen ego....

   Verwijderen
  2. Ach

   En OVSE heeft vaker rapport uitgebracht dat ze niet eens DPR gebied in mochten, zonder dat er gevochten werd.

   Maar gewoon omdat DPR niet wilde dat OVSE hen kwam controleren

   Verwijderen
  3. Cru en LGK toch, wat zijn jelui toch weer bozig bezig. Weten jullie niet dat dat hoge bloeddruk veroorzaakt en dus op latere leeftijd dementie? Jelui zijn al vergeetachtig want iedereen weet: de oostelijke provincies wilden niet mee in de pro EU staatsgreep in Kiev en nu wordt er net zo lang op ze geschoten tot ze wel willen. De Amerikanen sturen nu instructeurs om dat wat efficiënter te doen dan het leger tot nu toe doet. Dat is bij voorbaat kansloos, want de Ukrainse militairen zullen niet graag op landgenoten schieten die als enige afwijking hebben dat ze niet mee wilden gaan in de staatsgreep van 2 jaar geleden.

   Verwijderen
  4. "de oostelijke provincies wilden niet mee in de pro EU staatsgreep in Kiev "

   En waar baseerd u dat feit op?

   De gehele opstand is gestart door Strelkov, een Rus, wat hij zelf heeft toegegeven.
   Een FSB/GRU operatie door Putin gestart

   "u wordt er net zo lang op ze geschoten tot ze wel willen"
   Zie eerdere posts, hetblijkt dus dat Rusland schiet op burgerbevolking

   want de Ukrainse militairen zullen niet graag op landgenoten schieten "

   Blijken dus vooral Russen te zijn
   UA heeft sinds annexatie de krim een hekel te hebben aan Rusland, zie de neergehaalde Lenin beelden.

   Maar u noemt het een statsgreep, wel vreemd dan dat 80% van bevolking hieracher staat

   Verwijderen
  5. Het was immers een staatsgreep aangewakkerd door Verhofstad cs -zie het bekende YouTube filmpje. Het zal best dat 80% er achter staat, maar in het oosten niet. En waarom het oosten een democratische keus niet te gunnen die iedereen vanzelfsprekend vindt voor bijvoorbeeld de Falklands en Gibraltar, beide Brits, op vreemd grondgebied?

   Verwijderen
  6. Ach, natuurlijk, de belezen weg denkt dat Verhofstad alles in werking heeft gezet

   Dream on

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Amerika is an oligarchy
   http://www.bbc.com/news/blogs-echochambers-27074746

   Verwijderen
  9. Verhofstadt moet zijn invloed zoveel mogelijk doen gelden om de agenda van Bilderberg te doen slagen. (Bilderberg 2009)

   "Tijdens de conferentie krijgen alle genodigden 10 minuten spreektijd - en daar wordt zeer streng aan vastgehouden, jahaha - en na afloop stelt de 'rapporteur' (Wie? Meneer Fillet vraag het dan!!) een rapport op van wat er besproken is. De aanwezigen worden dan natuurlijk wel geacht gebruik te maken van dit rapport bij het uitzetten van hun beleid in de milieus waarin ze invloed hebben."
   Willy Claes. (2x aanwezig bij Bilderberg)

   Verwijderen
 6. Paul Craig Roberts 'take op de stemming in de UN SC over het tribunaal afgelopen week:

  https://soundcloud.com/rttv/russia-trusted-investigation-mh17

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inhoudelijk

   Wat een onzin wat Paul Craig Roberts verteld tegen RT

   Paul zegt dat NL geen rapport kan produceren

   OVV heeft rapport al af en verstuurd aan landen die betrokken zijn
   Na feedback (waar landen 2 maanden voor hebben, vanaf 1 juni) komt OVV in okt met rapport

   OM zal volgen eind dit jaar met hun rapport

   En het alsmaar quoten dat Paul ooit voor VS regering werkte maakt hem niet geloofwaardiger

   Verwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Scotland Yard heeft Rusland officieel beschuldigd van het uitvoeren van een nucleaire aanval in Londen

  http://www.thedailybeast.com/articles/2015/07/30/scotland-yard-accuses-russia-of-using-nuclear-weapon-in-london.html?via=desktop&source=twitter

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zodra ze een spectrum analyse laten zien van het Polonium, uitgevoerd door een onafhankelijk instituut geloof ik ze. Zolang we geen spectrum analyse te zien krijgen weten we wie de werkelijke dader was. Next.

   Verwijderen
 9. Een uitstekend essay over Putin

  " ‘Russia has become bullying, violent, cruel and—above all—inhuman’

  "Russia in the present international order, in which the regime is trapped with no exit in sight."

  http://newleftreview.org/II/94/perry-anderson-incommensurate-russia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Blijkt nu dus dat Rusland zelf Gorlovka heeft beschoten

  https://twitter.com/RutheniaRus/status/627453074404208641/photo/1

  Zoals Crual al zei, Rusland beschiet zelf de steden om de oorlog daar in stand te houden en om de bevolking daar achter hen te scharen

  Diep triest dat u meewerkt aan de Kremlin propaganda dat u Oekraine beschuldigd van beschieten op burgers terwijl Rusland degene is die dat doet.

  Wat Kremlin en u nog niet begrijpen dat social media de leugens van Kremlin sneller ontmaskerd dan dat u kunt posten (bijna dan)

  U mag van mij achter Kremlin staan
  maar de feiten zijn dat Kremlin zelf op burger bevolking schiet om de oorlog in de Donbas in stand te houden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dementie leidt tot drogredeneringen. Schieten op eigen mensen om een oorlog in stand te houden wordt alleen geloofd door platgelobbyde politici of door propaganda opgehitste dementen.

   Verwijderen
  2. Zie de 'flat bombs Moscow"

   Door FSB uitgevoerd om de oorlog in Tjetjiene te rechtvaardigen

   U beseft nog niet hoe doortrapt Kremlin is

   Verwijderen
  3. Tja, zo lust ik er nog wel een paar. Obama begon met IS te bombarderen met als aanleiding een bedreigd Amerikaans staatsburger. Bush viel Itak aan omdat er een agressief staatshoofd zat, idem Libië. Putin voert zijn doctrine uit dat hij bedreigde russen in een buitenland ondersteunt. Of al deze aanleidingen al het geweld wat daar uit volgt rechtvaardigt, is discutabel.

   Verwijderen
  4. Tja, zo lust ik er nog wel een paar. Obama begon met IS te bombarderen met als aanleiding een bedreigd Amerikaans staatsburger. Bush viel Itak aan omdat er een agressief staatshoofd zat, idem Libië. Putin voert zijn doctrine uit dat hij bedreigde russen in een buitenland ondersteunt. Of al deze aanleidingen al het geweld wat daar uit volgt rechtvaardigt, is discutabel.

   Verwijderen
  5. Tja, zo lust ik er nog wel een paar. Obama begon met IS te bombarderen met als aanleiding een bedreigd Amerikaans staatsburger. Bush viel Itak aan omdat er een agressief staatshoofd zat, idem Libië. Putin voert zijn doctrine uit dat hij bedreigde russen in een buitenland ondersteunt. Of al deze aanleidingen al het geweld wat daar uit volgt rechtvaardigt, is discutabel.

   Verwijderen
  6. U laat hier zien dat uw kennis van Rusland zeer laag is

   Meerdere malen is al aangetoond dat Kremlin zelf op steden schiet.
   Dit om de burgerbevolking achter zich te krijgen en de oorlog daar te rechtvaardigen die ze zelf gestart zijn

   Verwijderen
  7. Wanneer dat meerder malen is aangetoond zie ik daar graag bewijs van. Het is wel meerder malen beweerd. We weten wel dat het Kremlin alle aanvallen op Iran, Libië en Syrië veroordeelt heeft, we weten dat ze altijd tegen ingrijpen, tegen sancties en voor de dialoog zijn, daar is wel bewijs van, zien?

   Verwijderen
 11. Opnieuw excuses voor de herhalingen. WIFI in Canada stuitert wel eens vaker

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Russian Brokered High Level Syria-Saudi Arabia Discussions: Al Assad’s Security Adviser meets Saudi Deputy Crown Prince
  http://www.globalresearch.ca/russian-brokered-high-level-syria-saudi-arabia-discussions-al-assads-security-adviser-ali-mamlouk-meets-saudi-deputy-crown-prince-mohamad-bin-salman/5466149
  Is Poetin nu werkelijk de enige die steeds maar weer probeert om een vredesdeal te bewerkstelligen.
  Eerst de Minsk voorstellen en nu dit weer.
  Waar is de peace president Obama. Ik heb echt het idee dat als ik naar bankiers voorman Obama kijk dat ik in een orwelliaanse wereld leef. PEACE IS WAR.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. global research:

   "Global Research mostly consists of polemicists, many of whom accept (and use) conspiracy theories, pseudoscience and propaganda. The prevalent conspiracist strand relates to global power-elites (primarily governments and corporations) and their New World Order."

   Verwijderen
 13. Waar is trouwens het NRC'tje om de mensen te waarschuwen dat ze tenminste een putje onder hun portefeuille moeten leggen ?

  Ik heb niet het idee dat het NRC'tje voor de middenklasse werkt. Waarom betaalt de middenklasse nog 600 euro per jaar voor een abonementje.?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. NLers zijn politieke onbenullen. Heb 20 jaar terug alle kranten (incl NRC) de deur uit gedaan. Was toen allemaal al onleesbaar en slecht.

   Verwijderen
  2. Je bent zelf ook een Nederlander dus wat maakt dat jou?? En lekkere rijke vent die vroeger alle kranten had?? Dus eigenlijk ben je net Ulfkotte, eerst er voor werken en geld vangen en ze later verraden, jij betaalde er een godsvermogen voor maar nu zijn ze ineens niks meer waard. Maar als het jou uitkomt citeer je er wel uit.....lekker hypocriet!!

   Verwijderen
  3. "Was toen allemaal al onleesbaar en slecht."

   Die zin bevat een onwaarheid

   NRC printe in Lexicon, wat een goed leesbaar lettertype is
   Dus het lettertype maakt de krant niet onleesbaar

   ben bedoelt waarschijnlijk dat hij het niet met de inhoud eens is
   Dat is iets anders
   Zijn andere kwalificering "slecht' duidt waarschijnlijk ook op de inhoudt, want is subjectief

   Maar ben heeft NRC nu ingeruilt voor oa globalresearch.

   Tja wat moet je hier van zeggen????

   Verwijderen
  4. "Maar BEN heeft NRC nu ingeruilt voor oa globalresearch.

   Tja wat moet je hier van zeggen????"

   Goede keus!!

   Verwijderen
 14. William Engdahl-The Gods of Money Wall Street & the Death of the American Century
  https://www.youtube.com/watch?v=b0glgLDDens

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Report From Moscow: Urgent Issues of International Law:
  That it had to happen in Russia speaks volumes about the world reality and about the sincerity of the Russian government and people in their search for the right to live in peace. It also went some way to reviving the lost credo of internationalism that vanished with the disappearance of the Soviet Union, an internationalism that recognized that all the peoples of the world are one and together yearn for the peace and cooperation needed to solve the world’s urgent problems. In that regard, this event was an important step in reaffirming the principles of international law and the need for international solidarity against the forces of militarism and fascism that once again threaten us all. We must hope that the exercise is repeated but next time with broader participation from more countries in the western hemisphere, Africa, the Middle East and Asia and, that it take place in the very near future; for the crisis is upon us and unless the people of the world talk to each other and exchange views with a sincere commitment to international law and to achieving peace and security the crisis will pass into world war.
  http://nsnbc.me/2015/08/02/report-from-moscow-urgent-issues-of-international-law/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vertaal het eens en geef je eigen mening er bij, dat staat al heel anders als hersenloos kopiëren wat je nu doet en je kinderachtige groetjes eronder zetten....

   Verwijderen
  2. Te moeilijk voor ben

   Zeker als de originele tekst al een beginners fout in Engels bevat; 'peoples '

   People is al meervoud

   Verwijderen
  3. Peoples is correct Engels.

   Verwijderen
 16. Afgelopen week in Trouw, de meest Russofobe krant van Nederland, een interview door Marno de Boer met met Mark Leonard, medeoprichter en directeur van de Europese Raad voor Buitenlandse Betrekkingen. Weer zo'n propagandakanaal ..eh denktank met vestigingen in zeven verschillende Europese landen. Volgt onder de titel 'Rusland rommelt aan de grenzen' een klassiek staaltje koude oorlogspropaganda, met daarin oá de volgende vraag:

  Marno de Boer (man, man.....):Hoe kan Europa verdeeld raken? Vreest u dat landen een veto tegen sancties uitspreken?

  Mark Leonard:"De eenheid binnen de EU is opmerkelijk. Dat komt voor een groot deel door het diplomatieke werk van Angela Merkel. Ook belangrijk zijn verbeteringen in het Europese energienetwerk, waardoor Rusland moeilijker individuele landen onder druk kan zetten door de gaskraan dicht te draaien. En zonder de MH17 zou het heel lastig geweest zijn om voldoende steun te vinden voor de zwaardere sancties tegen de Russische economie."

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/4110483/2015/07/30/Rusland-rommelt-aan-de-grenzen.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20150731

  "En zonder de MH17 zou het heel lastig geweest zijn om voldoende steun te vinden voor de zwaardere sancties tegen de Russische economie."

  Misschien een zinnetje waar we niet meer achter moeten zoeken, misschien een zinnetje waar je de koude rillingen van over de rug zouden moeten lopen.

  Via:

  MH17 en PNAC - iets om over na te denken...

  http://degrijzeduif.blogspot.nl/2015/07/mh17-en-pnac-iets-om-over-na-te-denken.html#comment-form

  "zonder de MH17 zou het heel lastig geweest zijn om voldoende steun te vinden voor de zwaardere sancties tegen de Russische economie."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,
   Ben bang dat we er wel wat achter moeten zoeken.

   Zonder mh17 hadden de europese burgers de sancties tegen Rusland niet gepruimd. Nu met mh17 konden de politici de sancties verkopen aan hun achterban.
   Nogmaals Verhofstadt/van Baalen werken niet voor de europese burgers. Zij werken voor de transnationale corporatistische centrale bankiers elite.

   Verwijderen
  2. De Amerikanen zelf noemden de aanslag een 'gamechanger' op het gebied van de sancties.

   Verhofstadt, van Baalen, Rutte, Timmermans, Koenders, Dijsselbloem, Pechtold, in 'Veld en zo kun je nog wel even doorgaan. Alles wat in de politieke mainstream opereert.

   Verwijderen
  3. @oligarch,

   Het blijkt dat de koers die MH-17 op 17 juli 2014 vloog en door iedereen wordt gezien als haar "originele" route, een leugen is. Dit is op te maken uit de woorden van operations director van Malaysia Airlines zelf, Izham Ismail. De originele koers van MH-17 lag véél zuidelijker, over de Zee van Azov. Er wordt gelogen bij het leven.

   MAS operations director Captain Izham Ismail has also refuted claims that heavy weather led to MH17 changing its flight plan.

   "There were no reports from the pilot to suggest that this was the case," Izham said.

   http://www.themalaysianinsider.com/malaysia/article/dutch-pilot-says-mh17-could-have-veered-off-flight-path-in-bad-weather#sthash.svaKluqi.dpuf,

   Verwijderen
  4. Deze link hoort er nog bij.

   http://21stcenturywire.com/2014/07/25/mh17-verdict-real-evidence-points-to-us-kiev-cover-up-of-failed-false-flag-attack/

   Verwijderen
  5. http://www.veteranstoday.com/2015/08/01/neo-malaysia-plays-un-court-jester-in-mh17-vote/

   Verwijderen
  6. Belangrijke Info Joop. ALDUS WOORDVOERDER VAN MALAYSIAN AIRLINES:
   MH17 heeft van kiev daadwerkelijk opdracht gekregen om over de donbass te vliegen ipv over de zee van azov. NOU MOOI IS DAT!. Kiev is dus sowieso minimaal mede verantwoordeljik voor de ramp.

   Verwijderen
  7. joop

   "Het blijkt dat de koers die MH-17 op 17 juli 2014 vloog en door iedereen wordt gezien als haar "originele" route, een leugen is. "

   Nee dat was niet de originele koers, MH17 vloog noordelijker vanwege onweer, maar wel binnen corridor.
   Staat gewoon in voorlopig OVV rapport

   U maakt er zelf van dat er een leugen is, maar die is er dus niet

   "MAS operations director Captain Izham Ismail has also refuted claims that heavy weather led to MH17 changing its flight plan."

   dat was op zo'n beetje de zelfde dag, die man was niet op de hoogte welke keuze de piloten namen

   En dan komt u met 2 kremlin links, nou niet echt overtuigend

   Verwijderen
  8. oli

   En u mist dus dat de koers correctie boven Polen was en UA hiervoor nooit opdracht kan hebben gegeven, want was boven Polen

   De MH17 heeft zelf de koerscorrectie doorgevoerd wegens onweer te zuiden van hun corridor.

   Kunt u gewoon nalezen in voorlopig OVV rapport

   Verwijderen
  9. @oligarch,

   Dat heb je goed begrepen, maar dat niet alleen, er is opzet in het spel. Dus Timmerfranz had bij zij toespraak voor de VN wel een beetje gelijk toen hij zei dat er met 298 mensen een politiek spelletje is gespeeld. Niet door Poetin want ik denk toch echt dat de VS hier achter zitten en dat zou weleens te maken kunnen hebben met de Europese sancties op Rusland.

   Ik ken Michel Chossudovsky en Patrick Henningsen goed genoeg om te weten dat als de informatie niet klopt, zij allang een rectificatie hadden geplaatst

   Verwijderen
  10. @LGK,

   "En u mist dus dat de koers correctie boven Polen was en UA hiervoor nooit opdracht kan hebben gegeven, want was boven Polen"

   Jij durft hier dus glashard te beweren dat Polen zeggenschap heeft over Oekraïens luchtruim en dat Polen wel even uitmaakt hoe MH-17 door Oekraïens luchtruim moet vliegen? Nou, dan kan die verkeerstoren die in Kiev staat wel afgebroken worden want die heeft dan geen enkele dienst. Oekraïne heeft toch niets over zijn eigen luchtruim te zeggen.

   "De MH17 heeft zelf de koerscorrectie doorgevoerd wegens onweer te zuiden van hun corridor."

   Dan zit je weer glashard te liegen want de koerscorrectie vond plaats toen MH-17 Oekraïens luchtruim binnenvloog.

   "Kunt u gewoon nalezen in voorlopig OVV rapport"

   Ja, en wie zegt dat dat "gewoon" de waarheid is, jij? Jij hebt al bewezen een onbetrouwbaar sujet te zijn die zijn oren alleen maar naar de overheid richt.

   Ja, wij hebben dus de bevestiging van een official van Malaysian Airlines dat de route over Donetsk niet de oorspronkelijke route van MH-17 was en dat hij van de piloot geen berichten heeft gehad dat hij werd omgeleid i.v.m. slechte weersomstandigheden. De leugen dat het in het OVV rapport vermeldt staat is niet vol te houden. Er is iets heel anders aan de hand en jij werkt mee aan de cover-up daarvan.

   Verwijderen
  11. LPG, u gaat niet in op wat de woordvoerder van Malasyian airlines heeft gezegd.

   Verwijderen
  12. Oeps, stikte van de vleigtuigen boven Donetsk
   En verrek, daar is ook de koerscorrectie boven Polen

   http://www.bbc.com/news/world-europe-28357880

   Verwijderen
  13. "En verrek, daar is ook de koerscorrectie boven Polen"

   Waar is de koerscorrectie boven Polen? Er wordt met geen woord gesproken over een koerscorrectie, er wordt gedaan alsof het de originele vliegroute van MH-17 was, wat het dus niet was.

   Het was niet de originele vliegroute en er was geen omleiding i.v.m. slechte weersomstandigheden, dat is wat de Malaysian Airlines official heeft gezegd en waar noch jij noch dat stuk BBC propaganda ook maar één woord over zegt dan wel schrijft.

   Verwijderen
  14. Bril kopen joop
   De flightpath maakt knik boven polen
   En ja, was de vleigroute
   Op kaartje staat ook de Mh17 van 16 juli, bijna exact het zelfde

   Slecht weer kunt u terugvinden in OVV rapport

   Over die woordvoeder, zoals al gezegd, datwas vlak na neerschieten MH17 en piloot hoeft niet elke koers correctie door te geven
   En omleiding was er niet, piloot koos zelf om noordelijker te vlrigen om onweer te ontwijken.
   Boven Polen nam de piloot al die beslissing

   Maar waar heeft u gelezen wat wel de vluchtroute moet zijn?

   Verwijderen
  15. "En ja, was de vleigroute"

   Maar niet de originele vliegroute.

   "Op kaartje staat ook de Mh17 van 16 juli, bijna exact het zelfde"

   Maar niet van de 12e tot de 15e, dus de koers boven Donetsk was niet de originele vluchtroute van MH-17 en daar gaat het uiteindelijk om.

   "Maar waar heeft u gelezen wat wel de vluchtroute moet zijn?"

   In The Malaysian Insider, bij monde van een Malaysian Airlines official. Captain Izham Ismail.

   Brilletje nodig, @LGK?

   Verwijderen
  16. Oeps
   Vliegroute MH17 voorgaande dagen

   http://www.nytimes.com/interactive/2014/07/17/world/europe/maps-of-the-crash-of-malaysian-airlines-flight-mh17.html?_r=0

   Alle over de Donbas

   Koers correctie boven Polen

   http://www.dw.com/en/lessons-from-the-mh17-crash/a-17796722

   Dus dit sprookje van het Kremlin is ook weer uit

   Verwijderen
  17. "Oeps
   Vliegroute MH17 voorgaande dagen"

   Oeps...geen vliegroute van MH-17 van voorgaande dagen, alleen van de 17e.

   Dus dit sprookje van @LGK is ook weer uit.

   Verwijderen
  18. Uitvergroting special voor u omdat u slecht ziet

   http://graphics8.nytimes.com/newsgraphics/2014/07/17/mh17/a83820685e5aceed5ab7563c9260f07d248c5f9f/flight-paths-ai2html-460.png

   Vluchten voorgaande dagen MH17

   Jammer dat u alleen maar roeptoetert
   En niet eens aantoont wat de vliegroute dan zou moeten zijn

   Alleen maar Kremlin propaganda posten

   Verwijderen
  19. "Uitvergroting special voor u omdat u slecht ziet"

   Je laat een uitvergroting zien van 6 verschillende vluchten, van 6 verschillende luchthavens, naar 6 verschillende bestemmingen en van 6 verschillende vliegmaatschappijen.

   1. MH-17, van Amsterdam naar Kuala Lumpur;
   2. Air France, van Parijs naar Bangkok;
   3. British Airways, van Londen naar Bangkok;
   4. KLM, van Amsterdam naar Kuala Lumpur;
   5. Lufthansa, van Frankfurt naar Bangkok;
   6. Thai Airways, van Parijs naar Bangkok.

   "Jammer dat u alleen maar roeptoetert
   En niet eens aantoont wat de vliegroute dan zou moeten zijn"

   Jammer dat jij alleen maar kan liegen, dat ook nog eens op zo'n knullige manier en niet eens aan durft te tonen dat voorgaande MH-17 vluchten wel degelijk een veel zuidelijker koers vlogen dan op de 17e juli.

   "Alleen maar Kremlin propaganda posten"

   Tja, als jij Maleisië onder Kremlin propaganda wilt plaatsen is mij best, het geeft in ieder geval wel weer hoe geestelijk verknipt jij bent.

   Dus dit sprookje van @LGK is ook weer uit.

   Verwijderen
  20. Ah

   "1. MH-17, van Amsterdam naar Kuala Lumpur;"

   U heeft het gezien, MH17 vluchten vaan voorgaande dagen
   Ik zie zo'n 15 lijnen, alle over de Donbas

   Waarmee bewezen is dat u een leugen poste, deze;
   "Maar niet van de 12e tot de 15e, dus de koers boven Donetsk was niet de originele vluchtroute van MH-17 en daar gaat het uiteindelijk om."

   Ik hou me bij de feiten

   Maar heeft u die originele vluchtroute al gevonden?
   Ik wel maar ik wil eerst zien of u het lukt

   Verwijderen
 17. US: A shocking fact is that one in every thirty children is homeless, and the average age of America’s homeless population is eleven years old.
  Read more at http://investmentwatchblog.com/us-a-shocking-fact-is-that-one-in-every-thirty-children-is-homeless-and-the-average-age-of-americas-homeless-population-is-eleven-years-old/#8JH3tc0ZpZSfQfWs.99

  In en intriest dat er zoveel daklozen mensen/kinderen in Amerika zijn en schokkend dat de amerikaanse bevolking dit zelf blijkbaar helemaal niet erg vind. Waar is de compassie ?. Geesten in amerika helemaal verknipt door de social engineers die de agenda uitrollen via de msm voor de money masters uit londen en new york.

  “If the American people ever allow private banks to control the issue of their currency first by inflation then by deflation the banks and corporations that will grow up around them will deprive the people of all property until their children wake up homeless on the continent their Fathers conquered... I believe that banking institutions are more dangerous to our liberties than standing armies... The issuing power should be taken from the banks and restored to the people to whom it properly belongs.”
  Thomas Jefferson

  BeantwoordenVerwijderen
 18. In 1980, EIR warned that the strategy behind then-U. S. National
  Security Adviser Zbigniew Brzezinski's "Arc of Crisis
  " was a British plan to destroy the nation-state. The "Bernard
  Lewis plan," as it came to be known, was a design to
  fracture all the countries in the region, from the Middle East
  to India, along ethnic, sectarian, and linguistic lines. This,
  we warned, was the strategic gameplan behind the U.S. overthrow
  of the Shah of Iran in 1979 and his replacement by
  Ayatollah Khomeini, and the Oct. 31, 1984 assassination of
  Indian President Indira Gandhi

  The wars planned to destroy nations
  http://www.larouchepub.com/eiw/public/1992/eirv19n43-19921030/eirv19n43-19921030_026-new_bernard_lewis_plan_will_carv.pdf
  De plannen om het midden oosten te destabiliseren zijn al zo oud. Lydon Larouch publiceerde het Bernard Lewis plan al in 1992

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @ oligarch

  En mochten er geen sectarische scheidslijnen te vinden zijn dan importeer je dat probleem eerst even via massa immigratie.

  Uit het eerder genoemde interview in Trouw:

  Mark Leonard (van die 'denk'tank: "Voor Europa zit de dreiging verder in Russische pogingen om de postmoderne waarden waar de Europese Unie op is gebaseerd, in de lidstaten zelf te ondermijnen."

  Marno de Boer: "U doelt op de Hongaarse premier Victor Orban, die Poetins autoritaire stijl openlijk bewondert?"

  "Naast Orban gaat het ook om de Russische financiering van Marine Le Pen in Frankrijk. Het Kremlin spreekt daarnaast over geld voor het nee-kamp in het Britse referendum over EU-lidmaatschap. Meer algemeen zijn er Russische pogingen om de eenheid tussen EU-lidstaten te ondermijnen. Onrust in Griekenland kan wat dat betreft ook een probleem worden."

  De Boer: moeten Poetins politieke tactieken bestreden worden?

  "We moeten beseffen dat de Europese macht schuilt in eensgezindheid. We moeten duidelijk maken aan bijvoorbeeld Hongarije dat als het de Europese waarden wil ondermijnen, dat land daarvoor een hoge prijs betaalt. Brussel moet zich vooral niet bemoeien met de financiering van politieke partijen in de lidstaten zelf. Dat zou contraproductief zijn. Maar landen kunnen wel naar hun eigen regels over financiering vanuit het buitenland kijken."

  De EU scheurt uiteen door de tegenstellingen die haar eigen beleid oproept. Men heeft behoefte aan een externe vijand om de boel bijeen te houden. Aan nationale politici die de EU de vinger durven te geven heeft men ook niet zo'n behoefte. De crisis in de EU is geheel van eigen makelij, maar Poetin is een ideale zondebok.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal mee eens Dawg. Poetin wordt gebruikt (als gezamelijke boeman) om Europa bij elkaar te houden. De opkomst van het nee kamp in europa heeft niets, maar dan ook helemaal niets met Poetin te maken. Hoe sterker de transnationale entiteiten proberen om de soevereiniteit van de lidstaten te ondermijnen hoe sterker de roep van het volk om de soevereiniteit van de lidstaten te bewaren. Vandaar de steeds sterkere NEE bij verkiezingen en die NEE zal bij de volgende verkiezingen weer groter zal zijn.
   Marine wil gewoon de franse normen en waarden en de franse soevereiniteit zo goed als mogelijk bewaren. Die wil gewoon een ander europa dan de bureaucraten in Brussel. Dat kan en dat heeft niks met Poetin te maken

   Verwijderen
 20. A Japanese journalist is now living in the international zone of Sheremetovo - asking for Russian asylum - because he is tired or lying. In Japan, he says, like in America - journalists who tell the truth are pressured, fired and ostracized.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Americans need to understand that the biggest threat to them resides entirely in the crazed neoconservative ideology of Washington’s hegemony over the world and over the American people, Paul Craig Roberts believes.

  It took two decades for Russia and China to understand that "pro-democracy" and "human rights" organizations operating within their countries were subversive organizations funded by the US Department of State and a collection of private American foundations organized by Washington. The real purpose of these non-governmental organizations (NGOs) is to advance Washington's hegemony by destabilizing the two countries capable of resisting US hegemony.

  Washington's Fifth Columns pulled off "color revolutions" in former Russian provinces, such as Georgia, the birthplace of Joseph Stalin and Ukraine, a Russian province for centuries.

  Read more: http://sputniknews.com/columnists/20150802/1025327077.html#ixzz3hgqd9aiT

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Sanctions Have Failed. 'Buy Russian' Is Working
  It is now more than a year that Russia imposed its food embargo on the EU and other states which had applied sanctions to it over its absorption of Crimea and intervention in southeastern Ukraine. The results of the change-over in overseas suppliers and rising import substitution through the efforts of domestic producers have now become fairly clear.
  http://russia-insider.com/en/politics/sanctions-have-failed-buy-russian-working/ri9050

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oekraïne is één grote mislukking voor den centrale bankiers maffia. Poetin isoleren. LOL. Poetin zit sterker in het zadel dan dat hij ooit zat en hij is populairder dan ooit. DAT HEB JE MOOI BEREIKT SOROS/NULAND en de rest van het achterlijke zootje. Goed werk! LOL

   Verwijderen
 23. Monsters of Ukraine: Made in the USA
  Fascists proliferate as the country slides into a sinkhole

  Remember Ukraine? I seem to recall blaring headlines about a supposedly “imminent” and “massive” Russian invasion of that country: the Anglo-Saxon media was ablaze with a veritable countdown to D-Day and we were treated to ominous sightings of Russian troops and tanks gathering at the border, allegedly just awaiting the order from Putin to take Kiev. And it turns out there has been an invasion, of sorts – although it isn’t a Russian one. It’s the Kiev regime’s own foot-soldiers returning from the front and turning on their masters.

  http://original.antiwar.com/justin/2015/07/30/monsters-of-ukraine-made-in-the-usa/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Het Russische volkslied:
  https://www.youtube.com/watch?t=18&v=-3qmG-PKrsA

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ach ja, je moet doen waar je goed in bent.
  U.S. Tries to Stir Ethnic Division in Crimea:
  On Saturday, August 1st, Ukraine’s President Petro Poroshenko (who now acknowledges that his government is illegitimate and that his predecessor Viktor Yanukovych was overthrown in a February 2014 coup), sent greetings to an international conference of supporters of Tatars in Crimea, at the Second World Congress of the Crimean Tatars. He charged the current Crimean government (the government that Crimeans elected on 16 March 2014, rejoining Russia) of discriminating against Tatars.

  His message attacked the “torn imperial policies of the Kremlin,” and the “temporary occupation of Crimea by Russia.” He said that, “The Crimean Tatar people are again experiencing terror, and tens of thousands are thus forced to flee.” He thanked America’s Sunni ally Turkey for hosting this conference of pro-Saudi, Sunni Muslim, Crimeans.

  According to polls, the 12% to 15% of Crimeans who are Tatars (most of whom are Sunni Muslims) are overwhelmingly in support of Crimea’s having severed its ties with Ukraine and of having become instead a province of Russia, as Crimea had been part of Russia for centuries until the Soviet dictator Nikita Khrushchev transferred Crimea to Ukraine in 1954.

  That linked poll there was taken in January 2015, but its findings were similar to earlier ones. For example, it showed that 82% of Crimeans said that they “endorse Russia’s annexation of Crimea.” Another 11% said they “mostly endorse” it. That’s overall 93% approval. By comparison, an April 2014 Gallup poll of Crimeans showed that 82.8% said that, “The results of the referendum on Crimea’s status likely reflect the views of most people here.” Only 6.7% did not agree. So, those two polls seem to have agreed: both showed overwhelming acceptance by Crimeans of the referendum’s result: Crimea’s becoming again a part of Russia.

  http://www.globalresearch.ca/u-s-tries-to-stir-ethnic-division-in-crimea/5466472

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Global Research mostly consists of polemicists, many of whom accept (and use) conspiracy theories, pseudoscience and propaganda. The prevalent conspiracist strand relates to global power-elites (primarily governments and corporations) and their New World Order.

   Verwijderen
 26. De regering in Kiev is illegaal:
  https://www.youtube.com/watch?v=iKbJK0hL85M

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 27. De DSB heeft contact opgenomen met RT:
  Dutch Safety Board asks for RT’s assistance in MH17 probe after documentary
  http://www.rt.com/news/311419-mh17-crash-rt-inquiry/

  Zouden ze op zoek zijn naar de waarheid? Onwaarschijnlijk lijkt me, want dan hadden ze die al lang gevonden.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee dombo. Ze zoeken eerst alle bewijzen en aanwijzingen ( en dat zijn er nogal wat dus) en onderzoeken dan minutieus wat waar is en wat niet. Daarbij hebben ze graag de hulp en info van zoveel mogelijk instanties en bedrijven, zoals RT. Daarna onderzoeken ze alles en scheiden ze zin van onzin en feiten van leugens etc...RT heeft nog nooit de waarheid gesproken dus lijkt me raar als ze het nu wel doen. Zij waren het tenslotte die met tig varianten kwamen over hoe MH17 neer is gekomen en door wie...maakt ze nou niet echt betrouwbaar....maar goed, de DSB neemt iedereen serieus, dus ook RT, en gaat alles onderzoeken zoals het een goede dienst betaamt.

   Verwijderen
  2. Ah, dan kan OVV eens goed kijken, frame voor frame, naar de hoogtemeter van de su25 in de RT docu.
   De hoogtemeter waar 'voet' op staat en waar de voice over van RT zegt dat het meters zijn.

   En dit gaat allemaal worden meegenomen door OM
   Zij zullen zeker de leugens van Kremlin naar voren brengen, met de vraag waarom Rusland zoveel liegt.

   Verwijderen
 28. Russia Pulls UN Cover Off MH17 Propaganda

  Russia's veto of the recent United Nations Security Council (UNSC)
  resolution regarding the Malaysia Airlines MH17 disaster over
  Ukraine a year ago has garnered immediate condemnation across the
  West. Predictably, Russia has been decried as obstructing justice
  with language intentionally used to further heap guilt upon Moscow...
  which might perhaps be why Moscow itself had no faith in a UNSC
  resolution regarding MH17 to begin with.

  http://journal-neo.org/2015/08/03/russia-pulls-un-cover-off-mh17-propaganda/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Journalist from Finland about media coverage of the war in Ukraine:
  "The Russian media have done good work."
  https://www.youtube.com/watch?v=c3JoxTjikAg&feature=youtu.be

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Nog een kind gestorven in Gorlovka:
  http://timer-odessa.net/news/skonchalsya_rebenok_ranenniy_vo_vremya_obstrela_gorlovki_956.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alweer het werk van de Russen.....ze doden hun eigen bevolking voor propagandadoeleinden!!

   Verwijderen
 31. Weer twee burgers gedood in Donetsk, 9 jarig meisje ernstig gewond:
  http://en.hunternews.ru/?p=2098

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Prachtige video van St. Petersburg:
  https://www.youtube.com/watch?v=G08OGPA2mTk

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Op social media scheppen de terroristen van DPR op dat ze afgelopen nacht maar liefst 450 granaten hebben afgeschoten.

  https://twitter.com/GirkinGirkin/status/627403026421125120

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Blijkt nu dus dat Rusland zelf Gorlovka heeft beschoten

  https://twitter.com/RutheniaRus/status/627453074404208641/photo/1

  Zoals Crual al zei, Rusland beschiet zelf de steden om de oorlog daar in stand te houden en om de bevolking daar achter hen te scharen

  Diep triest dat u meewerkt aan de Kremlin propaganda dat u Oekraine beschuldigd van beschieten op burgers terwijl Rusland degene is die dat doet.

  Wat Kremlin en u nog niet begrijpen dat social media de leugens van Kremlin sneller ontmaskerd dan dat u kunt posten (bijna dan)

  U mag van mij achter Kremlin staan
  maar de feiten zijn dat Kremlin zelf op burger bevolking schiet om de oorlog in de Donbas in stand te houden

  BeantwoordenVerwijderen
 35. National Endowment for Democracy is Now Officially “Undesirable” in Russia
  http://journal-neo.org/2015/08/03/national-endowment-for-democracy-is-now-officially-undesirable-in-russia/

  Opzouten met die oproerkraaiers om de natie staat te vernietigen.

  HIERVOOR SALUEER IK VOOR POETIN

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Democratie is door Putin niet toegestaan

   Moet toch heerlijk voor u zijn om in zo'n land te leven
   Niet meer zelf denken...

   Verwijderen
  2. "Niet meer zelf denken..."

   Waar jij al lang geleden mee gestopt bent.

   Verwijderen
  3. REGIME CHANGE BLUEPRINT: THE NED AT WORK
   http://www.infowars.com/regime-change-blueprint-the-ned-at-work/

   Verwijderen
 36. Videoclip (+/- 15 min) met ex senator Ron Paul over the National Endowment of Regime Change:

  https://www.youtube.com/watch?v=6l4Rzy7yzKY

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ron Paul institute is een kremlin trol machine

   http://ukraineatwar.blogspot.nl/2014/08/rpi-executive-director-daniel-mcadams.html

   next...

   Verwijderen
  2. "Ron Paul institute is een kremlin trol machine"

   Ja, en jij bent een NAVO trol machine.

   Verwijderen
  3. @Joop.
   LPG wordt ééntonig vind je niet ?

   Het standaard zinnetje op iedere post is tegenwoordig "Kremlin troll machine"

   Hij moet van zijn baas op iedere anti NATO post commentaar leveren. Tsjaa....je moet wat.

   Verwijderen
  4. En nu de onderbouwing??

   Waar ik aantoon dat Ron voor een kremlin trol machine werkt staan jullie met lege handen

   Verwijderen
  5. @oligarch,

   "LPG wordt ééntonig vind je niet ?"

   Ja, en hij raakt ook in de war. Hij plaatst nu zelfs links die zijn beweringen niet onderbouwen.

   Verwijderen
  6. "Waar ik aantoon dat Ron voor een kremlin trol machine werkt staan jullie met lege handen"

   O, waar toon jij dat aan dan?

   Verwijderen
  7. Ron Paul werkt voor een Kremlin trol machine

   En waar is uw onderbouwing????

   Verwijderen
  8. Het Ron Paul institute laat zijn mening horen in alle media die het maar horen willen. DUS OOK RT!!.

   Het zijn libertariërs!. DIE KUNNEN GEEN OVERHEID DULDEN. Die willen geen eindeloze oorlogen. Die zijn ziek en misselijk van alle executive orders die bankiers puppet Obama in grote getalen uitvaardigt en alle oorlogen die VS voor de bankiers moet vechten. etc etc. Dus ja ook geen amerikaanse inmenging in Oekraïne

   Verwijderen
  9. "En waar is uw onderbouwing????"

   Hé leuk, El Ge Kaatje gaat weer dumb assje spelen.

   Verwijderen
  10. Nog geen onderbouwing gezien dat Ron Paul in een Kremlin trol fabriek werkt
   Ook nog niet dat ik voor NATO post

   Verwijderen
  11. "Het zijn libertariërs!"
   Prima, maar is bij wel eens de gedachte naar boven gekomen dat het wel Kremlin was die buk UA inreed en de MH17 neerschoot?

   Verwijderen
  12. "Nog geen onderbouwing gezien dat Ron Paul in een Kremlin trol fabriek werkt"

   Ik kan goed lezen hoor @LGK, want hierboven schrijf jij dat jij je eigen onderbouwing nog niet gezien hebt en dat klopt daarop zitten wij nu juist te wachten!

   "Ook nog niet dat ik voor NATO post"

   Die onderbouwing kan alleen jij geven maar ik verwacht van jou niet dat je dat zal doen. Die eerlijkheid ontbeer jij namelijk.

   Verwijderen
  13. Waar is de onderbouwing dat het kremlin de mh17 neer heeft gehaald.?

   Verwijderen
  14. Wederom geen onderbouwing van joop, jammer dat hij zich zo diskwalificeert.

   Met die onderbouwing is OM druk bezig

   Verwijderen
  15. Maar de onderbouwing is op tegenovergestelde manier te geven

   De Kremlin pers conf van 21 juli 2014, vol met leugens
   - su25 zien, wat delen zijn van de uitelkaar vallende 777
   - een buk uit een sat foto toucheren, alle sat beelden voor en na 17 julie laten wel een buk zien
   - de plaats waar de dieplader met buk reed, was was een leugen

   waarom verteld Kremlin zoveel leugens?

   Verwijderen
  16. @ LGK

   *De Russen hebben hun radargegevens tenminste overgedragen. Mogen en kunnen experts uitmaken wat daar precies op te zien is. Da's andere koek dan UA die bewijsmateriaal blijft achter houden en fake bewijsmateriaal een dag te vroeg op het internet zet (wat neerkomt op een schuldbekentenis)
   * Bellingcat beweert dat die satelietfoto's bewerkt zijn, Daar zijn ze door experts op geroosterd.
   * Niemand minder dan Arsenal Avakov de minister van binnenlandse zaken had zelf gezegd dat dat clipje bij Krasnodon was geschoten.

   http://humanrightsinvestigations.org/human-rights-documents-2/supporting-documents/statement-of-ukraine-interior-minister-arsen-avakov-18-july-2014/


   Verwijderen
  17. En wanneer hebben ze dat gedaan
   Fred is zelf 2 maanden geleden naar Moskou gereist omdat er niets kwam uit Moskou
   En als wel, dan ziet OM ook dat de stipjes delen van de 777 zijn

   Deskundigen hebben dat al lang geleden geconcludeerd

   http://www.pprune.org/rumours-news/543733-mh17-down-near-donetsk-55.html

   Dat de sat foto door Kremlin bewerkt is kunt u zelf eenvoudig constateren met Google Earth

   http://uk.businessinsider.com/google-earth-trick-proves-russia-lied-about-mh17-2015-6?r=US&IR=T

   En wat zei die man nog meer
   "Analysis of this and other collected information is ongoing."

   Maar dat de dieplader naar Rusland reed, klopt

   Hij reed namelijk hier

   https://maps.yandex.ru/222/luhansk/?text=Украина%2C%20Луганск%2C%20улица%20Нечуя-Левицкого&sll=39.264598%2C48.545328&sspn=0.020599%2C0.002351&ll=39.264483%2C48.545752&z=17&l=map%2Cstv%2Csta&ol=geo&oll=39.273688%2C48.540562&ost=dir%3A143.14062328068795%2C0~spn%3A89.99999987427145%2C46.037351203412626

   Aub

   De Kremlin propaganda van u is te weerleggen met 2 openbare bronnen; Google Earth en Yandex
   De derde door een forum van piloten

   De onderbouwing bij u is ver te zoeken
   Maar Kremlin propaganda is haast niet te onderbouwen omdat het leugens zijn

   Verwijderen
  18. "En wanneer hebben ze dat gedaan
   Fred is zelf 2 maanden geleden naar Moskou gereist omdat er niets kwam uit Moskou
   En als wel, dan ziet OM ook dat de stipjes delen van de 777 zijn."

   Alsof jij ook maar bij benadering weet hoe de onderzoeksagenda van OVV en OM er uitzien of hoe de informatie uitwisseling tussen de betrokken instanties verloopt.


   "Dat de sat foto door Kremlin bewerkt is kunt u zelf eenvoudig constateren met Google Earth"

   Nee dus, dat was nu net een onderdeel van de vernietigende kritiek op het gemanipuleer van Bellingcat.

   Maar goed, waar hebben we het over. Als je op 16 juli al 'afgeluisterde gesprekken'van 17 juli op het net zet dan is dat behalve een epische fuck up, ook een schuldbekentenis.

   Verwijderen
  19. "Alsof jij ook maar bij benadering weet hoe de onderzoeksagenda van OVV en OM er uitzien of hoe de informatie uitwisseling tussen de betrokken instanties verloopt."

   Fred is van Om, en heeft zelf in interview gezegd dat hij naar Moskou ging omdat ze nog niets hadden ontvangen.

   Rusland is gewoon betrokken bij onderzoek van OVV

   En heeft u Google Earth al geinstaleerd en de coordinaten ingevoerd
   Dan in historie kijken.

   Op alle beelden is de buk te zien waarvan de koepel 45 graden gedraaid is
   Behalve op de sat foto van Kremlin
   Dit was op basis 1428 en is deze buk

   http://4.bp.blogspot.com/-wezTwN6R-Ek/VEVVQXQWikI/AAAAAAAAWlA/8O4LJVio6pg/s1600/v3qmBIluNFw.jpg

   Wederom weer met openbare bron (vk) een leugen van Kremlin bewezen.
   Deze buk is niet bruikbaar en Kremlin wilt ons laten geloven van wel door de buk te retoucheren op sat foto.

   'afgeluisterde gesprekken'
   En wie zei dat, een Rus
   Goh
   Wel vreemd dan dat Omzegt de autenticiteit heeft gecontroleerd en deze gebruikt voor opsporen van getuigen

   Wederom heeft u 2 Kremlin propaganda leugens gepost die weer eenvoudig te weerleggen waren

   Verwijderen
  20. "Rusland is gewoon betrokken bij onderzoek van OVV"

   "Alsof jij ook maar bij benadering weet hoe de onderzoeksagenda van OVV en OM er uitzien of hoe de informatie uitwisseling tussen de betrokken instanties verloopt."

   Verwijderen
  21. @ LGK

   Wel ongewoon is dat vier NAVO landen, waaronder een mogelijke dader het voor elkaar gekregen hebben van van de onderzoeken een soort close shop te maken met geheime geheimhoudingsafspraken.

   Verwijderen
  22. @ LGk

   'afgeluisterde gesprekken'
   En wie zei dat, een Rus

   Nee, het was geen Rus die vaststelde dat de 'afgeluisterde gesprekken' al op 16 juli waren geupload. De SBU heeft ze maar offline gehaald

   Verwijderen
  23. En welke informatie moeten ze uitwisselen?
   Rusland heeft toch helemaal niks met de situatie in de Donbas te maken?
   Kremlin stuurt toch geen wapens en troepen?
   Er zaten toch geen Russische burgers in de MH17

   Als Rusland info heeft kan die ze aan OM geven.
   Dit zou kunnen zijn; radarbeelden (omdat grens vlakbij is), sat beelden (ja RU heeft ook spionage sat's) en info over het wapen, de buk is een Russische fabrikant.

   Dat was het

   Verder moet Rusland gewoon wachten op onderzoeken van OVV en OM
   Net zoals bv Chili ook moet wachten op de rapporten

   Verwijderen
  24. @LGK

   En los van alle door Bellingcat en de SBU geconstrueerde details is het hele idee dat de Russen heimelijk een TELAR over de grens zouden smokkelen zonder de bijbehorende lang afstandsradar sowieso van een tranentrekkende onwaarschijnlijkheid.

   Verwijderen
  25. De buk stond binnen bereik van een commando unit die net over de grens in Rusland staat

   Of die verbinding er was weten we niet
   Technisch kan het

   Dus dit feit maakt het dat de buk geen lang afstandsradar met zich mee moest nemen

   Verwijderen
  26. @LGK

   't Kolder om een TELAR te sturen zonder Snowdrift. Zeker in een gebied waar buitenlandse verkeersvliegtuigen vliegen. Vragen om moeilijkheden.

   Als er verbinding was met een lang afstandsradar heeft de SBU nog een paar onmogelijke telefoongesprekjes afgeluisterd. Bijvoorbeelde dat telefoontje waar de bemanning te horen krijgt dat er een 'grote vogel' aankomt op 2 minuten vliegen.

   Verwijderen
  27. Tja, nogal dom

   Kunnen 2 reden zijn
   -of dat men ervanuitging verbinding te kunnen maken met commando unit
   -of men had vooraf een doel voor ogen

   Die man stond in Gorlovka,buiten bereik van snowdrift, een zogenoemde spotter

   Zoek eens op welke vluchten er over Gorlovka vlogen?

   Verwijderen
  28. @ LGK

   "Tja, nogal dom"

   Nogal onwaarschijnlijk.

   Verwijderen
  29. En gezien welke vluchten er normaal over Gorlovka vliegen?

   (MH17 vliegt daar niet normaal)

   Verwijderen
  30. @ LKG

   Ik heb niet gegekeken, maar kan wel raden dat de niet bestaande spotter ongetwijfeld een niet bestaande AN26 'zag'.

   Verwijderen
 37. Goed dat je het zegt Jimmy

  Jimmy Carter Rages At What The U.S. Has Become: "Just An Oligarchy With Unlimited Political Bribery"

  http://www.zerohedge.com/news/2015-08-03/jimmy-carter-rages-what-us-has-become-just-oligarchy-unlimited-political-bribery

  BeantwoordenVerwijderen
 38. NED Is a CIA Front. No Wonder Russia Shut It Down Despite what Washington Post who gave space to its President would have you believe. Founded by the CIA, funded by US Congress and headed by a neocon the National Endowment for Democracy was an instrument of a regime-change-minded foreign government.

  https://consortiumnews.com/2015/07/30/why-russia-shut-down-ned-fronts/

  BeantwoordenVerwijderen
 39. En Kremlin gaat maar door met liegen

  Boek over oorlogsmisdaden in de Donbas:

  https://twitter.com/ARothWP/status/628250991863984128/photo/1

  Decover blijkt fake

  http://www.stopfake.org/v-seti-rasprostranyaetsya-fejkovoe-foto-goryashhego-donetska/

  Hoe lang gaat Kremlin nog door met liegen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Andrew Roth is een NATO troll

   Next!

   Verwijderen
  2. En nu de onderbouwing?
   Of gaat joop achterna die ook alleen maar roeptoetert

   Feit blijkt dat de kaft van het boek fake is

   Kremlin lijkt het liegen maar niet af te leren

   Verwijderen
  3. "Of gaat joop achterna die ook alleen maar roeptoetert"

   Ik heb net aangetoond dat jij roeptoetert en dat je een uitvergroting hebt gebruikt van:

   6 verschillende vluchten, van 6 verschillende luchthavens, naar 6 verschillende bestemmingen en van 6 verschillende vliegmaatschappijen.

   1. MH-17, van Amsterdam naar Kuala Lumpur;
   2. Air France, van Parijs naar Bangkok;
   3. British Airways, van Londen naar Bangkok;
   4. KLM, van Amsterdam naar Kuala Lumpur;
   5. Lufthansa, van Frankfurt naar Bangkok;
   6. Thai Airways, van Parijs naar Bangkok.

   en die moeten volgens jou allemaal voorgaande MH-17 vluchten voorstellen. Jezelf méér voor lul zetten kon je toch al niet en nu bevestig je ook nog eens dat jij inderdaad de leugenaar bent waarvan ik je altijd beschuldigt hebt. Je hebt bewezen een lul te zijn @LGK, gefeliciteerd daarmee!

   Verwijderen
  4. "1. MH-17, van Amsterdam naar Kuala Lumpur;"

   U heeft het gezien, MH17 vluchten van voorgaande dagen
   Ik zie zo'n 15 lijnen, alle over de Donbas

   Waarmee bewezen is dat u een leugen eerder poste, deze;
   "Maar niet van de 12e tot de 15e, dus de koers boven Donetsk was niet de originele vluchtroute van MH-17 en daar gaat het uiteindelijk om."

   Ik heb geen leugen gepost, de afbeelding komt van NYT
   En deze hebben dat van bv flightradar

   U roeptoetert alsmar dat MH17 op 17 jullie niet vloog zoals voorgaande dagen, dat is dus nu weerlegd

   Maar welke route vloog de MH17 dan wel in voorgaande dagen?

   Verwijderen
  5. "U heeft het gezien, MH17 vluchten van voorgaande dagen
   Ik zie zo'n 15 lijnen, alle over de Donbas"

   Ja, op 21 juli 2014, toen had FlightRadar24 hun data al aangepast, evenals FlightAware en dan is het héél erg simpel om alle MH-17 vluchten over de Donbas te laten vliegen. Maar wij hebben nog steeds de uitspraak van de Malaysian Airlines official dat de originele vluchtroute van MH-17 over de Zee van Azov lag en niet over Donetsk en dat de Malaysian Airlines official enig bericht van de piloot van MH-17 heeft ontvangen dat zijn vlucht werd omgeleid als gevolg van slechte weersomstandigheden.

   Verwijderen
  6. Ohhhh, flightradar maakt uit van complot
   En heeft gelijk alle data aangepast ook van voorgaande dagen

   Wel vreemd dat niemand kan aantonen dat flightradar data aanpaste
   Op www is namelijk in cache terug te vinden wat er eerder op websites stond

   Niemand heeft dat aangetoond

   Dus u heeft nu al 3 beweringen gepost die u niet kunt onderbouwen

   1) Mh17 vloog normaal andere route
   2) enige onderbouwing dat flightradar data niet juist is
   3) Mh17 vloog buiten zijn corridoor

   Waar blijft de onderbouwing?
   Wanneer stopt u met leugens te verspreiden?

   Verwijderen
  7. "Wel vreemd dat niemand kan aantonen dat flightradar data aanpaste"

   Jij dus ook niet.

   Verwijderen
  8. Heb ik juist gedaan

   Als er wel aanpassingen waren had iemand dat opgemerkt en in de cache gedoken
   Dat is dus niet gebeurd, zelfs niet door pro Kremlin bloggers

   Dat maakt het dat de data niet is aangepast

   En cache op www, daarom dacht Strelkov zijn tweet weg te halen en dat daarmee zijn geschiedenis omtrent de tweet weg was.
   Echter zit wel in cache en dus nooit geheel weg te halen

   Verwijderen
  9. @ LGK

   "Wel vreemd dat niemand kan aantonen dat flightradar data aanpaste"

   Ik heb al een keer of drie gelinkt naar een artikel van iemand die dat uitgezocht heeft. Ik ga jouw selectieve geheugenverlies niet faciliteren door dat een vierde keer te doen.

   Verwijderen
  10. "Heb ik juist gedaan"

   Waar dan? Aan die gluiperige woorden van jou heb ik niets.

   Verwijderen
  11. Ohhhhhhh

   Ik heb al 10 keeer gepost dat flightdata niet is aangepast
   Maar Ik ga jouw selectieve geheugenverlies niet faciliteren door dat een tiende keer te doen.

   Ziet u nu in hoe belangelijk uw argumentatie is?

   Verwijderen
  12. Heb ik juist gedaan;

   Als er wel aanpassingen waren had iemand dat opgemerkt en in de cache gedoken
   Dat is dus niet gebeurd, zelfs niet door pro Kremlin bloggers

   Dat maakt het dat de data niet is aangepast

   En cache op www, daarom dacht Strelkov zijn tweet weg te halen en dat daarmee zijn geschiedenis omtrent de tweet weg was.
   Echter zit wel in cache en dus nooit geheel weg te halen

   Verwijderen
  13. Nou, nog maar een keer dan!

   Waar dan? Aan die gluiperige woorden van jou heb ik niets.

   Ik vraag om onderbouwing van jou en jij kan alleen maar antwoorden met die gluiperige woorden van jou?

   Verwijderen
  14. Uit uw antwoordt begrijp ik dat u weinig van www/internet en bijbehorende cache afweet.

   Maar u heeft nog steeds het volgende niet aangetoond:

   Dus u heeft nu al 3 beweringen gepost die u niet kunt onderbouwen

   1) Mh17 vloog normaal andere route
   2) enige onderbouwing dat flightradar data niet juist is
   3) Mh17 vloog buiten zijn corridoor

   Waar blijft de onderbouwing?
   Wanneer stopt u met leugens te verspreiden?
   Wanneer stopt u met roeptoeteren?

   Verwijderen
  15. "Uit uw antwoordt begrijp ik dat u weinig van www/internet en bijbehorende cache afweet."

   Ja, en jij des te meer begrijp ik, daarom kan je het ook niet onderbouwen.

   Verwijderen
  16. @ Joop

   Berg die dingen op:

   http://2.bp.blogspot.com/-XM-3EUbnLL8/U9ir1bqOVZI/AAAAAAAAALQ/9HgTGuAqsXw/s1600/16thNewChanged.jpeg

   http://2.bp.blogspot.com/-v8lJRaPiuIc/U9isNVKhvaI/AAAAAAAAALY/NDvVaoKW3Fk/s1600/16thOriginal.jpeg

   http://2.bp.blogspot.com/-XM-3EUbnLL8/U9ir1bqOVZI/AAAAAAAAALQ/9HgTGuAqsXw/s1600/16thNewChanged.jpeg

   http://2.bp.blogspot.com/-fAIh-BunLJI/U9pNoU2ZatI/AAAAAAAAAMU/yQAhl58ekNY/s1600/MapOfFlightPath.png

   Verwijderen
  17. Cache is een soort van geheugen op internet en hiermee is verwijderde pagina's naar boven te halen

   Dus ga zoeken en kom met een antwoordt op volgende vragen:

   Maar u heeft nog steeds het volgende niet aangetoond:

   Dus u heeft nu al 3 beweringen gepost die u niet kunt onderbouwen

   1) Mh17 vloog normaal andere route
   2) enige onderbouwing dat flightradar data niet juist is
   3) Mh17 vloog buiten zijn corridoor

   Waar blijft de onderbouwing?
   Wanneer stopt u met leugens te verspreiden?
   Wanneer stopt u met roeptoeteren?

   Verwijderen
  18. Ah, de vlucht van 16 juli
   Eigenlijk zocht joop naar eerdere vluchten, maar hiervan heb ik eerder een mail gepost

   Link 2 & 3 zijn hetzelfde, of ik zie het over het hoofd
   Verschil tussen 1 & 2 is de actual en geprognotiseerd
   Op 16 juli is dus al te zien dat het midden van de coridoor over Donetsk gaat
   Werkelijk vloog MH17 op 16 juli dus zuidelijker van Donetsk

   En we weten allemaal waarom MH17 op 17 juli noordelijker vloog van Donetsk, wegens onweer, wat weer in OVV rapport te zien is.

   En uw laatste link laat weer duidelijk zien wat ik al de hele tijd zeg

   Koers correctie boven Polen wegen onweer zuidelijker

   Hoop dat joop het snapt

   Verwijderen
  19. "Dus ga zoeken en kom met een antwoordt op volgende vragen:"

   Nee hoor, het is jouw cache claim dus kom jij maar op de proppen met je cache.

   Verwijderen
  20. "En we weten allemaal waarom MH17 op 17 juli noordelijker vloog van Donetsk, wegens onweer, wat weer in OVV rapport te zien is."

   Er was geen onweer, communicatie tussen Malaysian Airlines official en piloot van MH-17 bevestigen dat.

   Je zit weer te liegen.

   Verwijderen
  21. @Dawg,

   Dank, maar ik heb ze al. Deze heb ik ook nog.

   http://beforeitsnews.com/alternative/2015/02/mh17-historic-flight-paths-altered-to-make-flying-into-a-war-zone-look-normal-3107290.html

   Verwijderen
  22. "Link 2 & 3 zijn hetzelfde, of ik zie het over het hoofd"

   Ja, je ziet het over het hoofd maar dat zijn wij al gewend van jou.

   Verwijderen
  23. "Nee hoor, het is jouw cache claim dus kom jij maar op de proppen met je cache."

   Hoe moet ik iets vinden wat er niet is?

   U beweerd dat flighradar zijn data aanpaste

   Dus het is aan u om dat aan te tonen

   Degene die beweerd moet bewijzen

   Onweer kunt u terug vinden in OVV rapport
   Zou wel vreemd zijn dat als Maleisie als land in OVV zit een rapport goedkeurd wat ingaat tegen de Maleisie woordvoerder

   Nogmaals die woordvoerder wist dag na neehalen MH17 niets van koerswijziging, omdat de piloot hem niet opbelt dat hij beslist om 4 mijl noordelijk te gaan vliegen.

   U haalt 2 zaken door elkaar,afwijken vliegroute (naar buiten coridoor) en aanpassen vliegroute binnen corridor.

   Uit uw link
   "Tracking web sites was changed from four days after the plane went down."

   Dus er is dan cache data, want duurde 4 dagen

   Waar is die cache data dan?

   Wederom staat nog open (want u beweerd dus u onderbouwd)

   Dus ga zoeken en kom met een antwoordt op volgende vragen:

   Maar u heeft nog steeds het volgende niet aangetoond:

   Dus u heeft nu al 3 beweringen gepost die u niet kunt onderbouwen

   1) Mh17 vloog normaal andere route
   2) enige onderbouwing dat flightradar data niet juist is
   3) Mh17 vloog buiten zijn corridoor

   Waar blijft de onderbouwing?
   Wanneer stopt u met leugens te verspreiden?
   Wanneer stopt u met roeptoeteren?

   Verwijderen
  24. @ Joop

   In feite is dat punt van de gebruikelijke route iets wat vrij eenvoudig door navraag bij personeel van luchtvaartmaatschappijen is vast te stellen, zoals die captain van Malaysian Airlines Hetzelfde geldt voor de weersomstandigheden boven de zee van Azov. Al die discussie is dus feitelijk nogal overbodig. Uiteraard zou ook uit de communicatie tussen verkeersleiding en de bemanning en wellicht ook uit de opnames van de flightrecorders van alles zijn vast te stellen.

   Wat die black boxes betreft, hoorde afgelopen weekend Joost Niemoller overigens nog in een interview naar aanleiding van het uitbrengen van zijn boek vorig jaar zeggen dat de Russen niet aanwezig waren bij het uitlezen van die boxes. Vind ik opmerkelijk.   Verwijderen
  25. Nog uit uw link:
   "The article will keep getting improved as I find out more information.'
   Laatste bericht, 13 feb

   " I present you with my screen shots to demonstrate that."

   Waar zijn die dan?

   "Note normally MH17 flew below the pink coloured conflict zone."
   NOP
   Mediaan van corridor gaat over Donetsk
   Eerder gepost door dawg

   "over-flying the war zone in the Ukraine. After all, many military aircraft were being shot down there"
   Onzin, want piloten gaan af op NOTAM
   Zo vliegt KLM nog steeds over Sinai woestijn, noord Korea en Irak

   "Roughly one every two days. At very least, the US/Canada/France/UK/Aus had told their airlines not to fly over the battle zone."

   Waar slaat die zin op????

   Op 14 juli was er een briefing van UA, waarin UA Rusland beschuldigde vleigtuigen neer te halen wat Rusland ontkende, want volgens Rusland is er geen oorlog en zijn ze niet betrokken

   " Malaysian Airlines was sensible in following suit"
   NOP
   Ze waren niet op die briefing

   "Note also, that Russia had closed its air space boundary with the battlefield about 12 hours earlier"
   Deze zin is dan wel opmerkelijk
   Waarom had Rusland 12 uur voor MH17 het luchtruim gesloten?
   Wist Rusland wat er ging gebeuren?

   "A NOTAM issued by URRV (Rostov Flight Information Region) today, 17 July, at 0000 announced the closure of the air route MH17 filed to fly:"

   Een leugen
   Want alleen een land kan een NOTAM afgeven
   Als Rusland wilt dat hun maatschappijen niet meer daar vleigen kan men die daartoe verzoeken
   Maar alleen een lan kan een NOTAM uitgeven voor zijn luchtruim   Wat een slechte Kremlin propaganda is deze website

   Ik haal er al een aantal fouten uit en de schrijver weet niet waar die het over heeft

   Geen comments zegt ook al genoeg

   link van joop natuurlijk
   De Kremlin verspreider van Nederland

   Verwijderen
  26. dawg

   En toevallig ken ik 2 piloten, afwijken van vluchtplan komt vaak voor

   Onweer was boven land, rond Zaphorizha

   Russen niet aanwezig waren bij het uitlezen van die boxes. Vind ik opmerkelijk.

   Waarom is dat opmerkelijk?

   Rusland heeft toch niks te maken met de ATO in de Donbas?
   Rusland had toch geen burgers in de MH17 zitten?
   Rusland levert toch geen wapen en troepen aan de Donbas?

   Net zo opmerkelijk dat Chili niet bij het uitlezen van de zwarte dozen zat
   Of China van mijn part

   Verwijderen
  27. Voor joop

   Wederom staat nog open (want u beweerd dus u onderbouwd)

   Dus ga zoeken en kom met een antwoordt op volgende vragen:

   Maar u heeft nog steeds het volgende niet aangetoond:

   Dus u heeft nu al 3 beweringen gepost die u niet kunt onderbouwen

   1) Mh17 vloog normaal andere route
   2) enige onderbouwing dat flightradar data niet juist is
   3) Mh17 vloog buiten zijn corridoor

   Waar blijft de onderbouwing?
   Wanneer stopt u met leugens te verspreiden?
   Wanneer stopt u met roeptoeteren?

   Verwijderen
  28. @LGK

   Opmerkelijk. Naast de door UA achterovergedrukte communicatie dus ook alle gelegenheid om de informatie van de black boxes te manipuleren.

   Verwijderen
  29. LGK heeft doorzichtige discussietrucs. Een opponent in de details trekken, vervolgens tegen spreken en dan het etiket Kremlin propaganda plakken.
   Nog maar eens: Op grond van de bekende Putin doctrine is hooguit de raket geleverd om bommenwerpers op weg naar oost Ukraine uit de lucht te halen. De meest gehoorde speculatie is dat MH17 daarmee is getroffen. Al meer dan een jaar wordt daarop gestudeerd. De anti-russen propaganda heeft daardoor vrij spel door MH 17 valselijk te linken aan de Russen.
   Heel anders ging het in 1988 toen het USA kruiser Vinciennes per ongeluk Flight 655 van Iran Air uit de lucht schoot. Dit bleek zeer snel uit de onmiddellijk vrijgegeven vluchtgegevens door Iran, waar USA toen niet mee in oorlog was. Dit gebeurde dus niet met een geleverd wapen, maar op eigen USA commando. USA weigerde excuses te maken, omdat men zoiets nu eenmaal niet deed en bevorderde zelfs de commandant van de Vinciennes.
   Vergelijk deze gang van zaken eens met de treurige, op vergeetachtigheid rekenende anti-russen propaganda rond MH17.

   Verwijderen
  30. Enige doorzichtige "discussietrucs" die ik zie, want echte discussie kunnen ze niet eens voeren, komen van Dawg, Joop, Ben, Weg, oligarch en andere terroristengezinde mensen hier. Ze weerleggen niks, antwoorden met oneliners en/of scheldkannonades, hun bronnen zijn totaal niet te vertrouwen en aantoonbaar in het verleden gepakt met leugens, feiten zijn hun totaal vreemd en kennis van zaken hebben ze niet (noch wapen- noch aviatiekennis) maar ze stellen wel dat hun antwoorden, die pure leugens zijn, de waarheid zijn. Iets klopt er dan niet. Maar dat is al zo vaak gebleken dat ik Weg niet eens snap dat hij het voor ze opneemt. Wat betreft je Iran zaak, je hebt een klein punt. Iran en de nabestaanden werden echter vergoed met een afkoopsom, wat eigenlijk gelijk staat aan excuses. Rusland doet niet eens poging om mee te helpen laat staan waarheidsvinding te doen....dan is de VS toch veel beter bezig met voormalig aartsvijand Iran dan Rusland bezig is met de rest van de wereld.

   Verwijderen
  31. @LGK,

   Je gaat de discussie niet winnen als je mijn linken niet leest. Staat er allemaal in met beelden en al.

   Toedeledokie, ik blijf niet aan de gang.

   Verwijderen
  32. LGK heeft doorzichtige discussietrucs. Een opponent in de details trekken, vervolgens tegen spreken en dan het etiket Kremlin propaganda plakken.
   Nog maar eens: Op grond van de bekende Putin doctrine is hooguit de raket geleverd om bommenwerpers op weg naar oost Ukraine uit de lucht te halen. De meest gehoorde speculatie is dat MH17 daarmee is getroffen. Al meer dan een jaar wordt daarop gestudeerd. De anti-russen propaganda heeft daardoor vrij spel door MH 17 valselijk te linken aan de Russen.
   Heel anders ging het in 1988 toen het USA kruiser Vinciennes per ongeluk Flight 655 van Iran Air uit de lucht schoot. Dit bleek zeer snel uit de onmiddellijk vrijgegeven vluchtgegevens door Iran, waar USA toen niet mee in oorlog was. Dit gebeurde dus niet met een geleverd wapen, maar op eigen USA commando. USA weigerde excuses te maken, omdat men zoiets nu eenmaal niet deed en bevorderde zelfs de commandant van de Vinciennes.
   Vergelijk deze gang van zaken eens met de treurige, op vergeetachtigheid rekenende anti-russen propaganda rond MH17.

   Verwijderen
  33. Op uw link ben ik uitgebreid ingegaan

   En heb uw link op 4 leugens kunnen betrappen en deze gepost

   Dus zeg niet dat ik niet uw links lees

   Verwijderen
  34. weg

   "de raket geleverd om bommenwerpers op weg naar oost Ukraine uit de lucht te halen"

   Als dat zo was, wat deed die buk dan dicht bij de Russische grens?
   Waarom was die niet dichter bij de frontlijn?

   Verwijderen
  35. "En heb uw link op 4 leugens kunnen betrappen en deze gepost"

   Tja, de verkeerde link. Maakt mij niet uit hoor, je fröbelt je wat mij betreft maar door de linken heen.

   Verwijderen
  36. Nog uit uw link:

   http://beforeitsnews.com/alternative/2015/02/mh17-historic-flight-paths-altered-to-make-flying-into-a-war-zone-look-normal-3107290.html

   De link die u poste

   "The article will keep getting improved as I find out more information.'
   Laatste bericht, 13 feb

   " I present you with my screen shots to demonstrate that."

   Waar zijn die dan?

   "Note normally MH17 flew below the pink coloured conflict zone."
   NOP
   Mediaan van corridor gaat over Donetsk
   Eerder gepost door dawg

   "over-flying the war zone in the Ukraine. After all, many military aircraft were being shot down there"
   Onzin, want piloten gaan af op NOTAM
   Zo vliegt KLM nog steeds over Sinai woestijn, noord Korea en Irak

   "Roughly one every two days. At very least, the US/Canada/France/UK/Aus had told their airlines not to fly over the battle zone."

   Waar slaat die zin op????

   Op 14 juli was er een briefing van UA, waarin UA Rusland beschuldigde vleigtuigen neer te halen wat Rusland ontkende, want volgens Rusland is er geen oorlog en zijn ze niet betrokken

   " Malaysian Airlines was sensible in following suit"
   NOP
   Ze waren niet op die briefing

   "Note also, that Russia had closed its air space boundary with the battlefield about 12 hours earlier"
   Deze zin is dan wel opmerkelijk
   Waarom had Rusland 12 uur voor MH17 het luchtruim gesloten?
   Wist Rusland wat er ging gebeuren?

   "A NOTAM issued by URRV (Rostov Flight Information Region) today, 17 July, at 0000 announced the closure of the air route MH17 filed to fly:"

   Een leugen
   Want alleen een land kan een NOTAM afgeven
   Als Rusland wilt dat hun maatschappijen niet meer daar vleigen kan men die daartoe verzoeken
   Maar alleen een lan kan een NOTAM uitgeven voor zijn luchtruim   Wat een slechte Kremlin propaganda is deze website

   Ik haal er al een aantal fouten uit en de schrijver weet niet waar die het over heeft

   Geen comments zegt ook al genoeg

   link van joop natuurlijk
   De Kremlin verspreider van Nederland

   Verwijderen
 40. Langzaam gaat de luchtmacht van amerika ingezet worden tegen Assad

  Obama Authorizes "Defensive" Airstrikes Against Assad Regime In Syria
  http://www.zerohedge.com/news/2015-08-03/obama-authorizes-defensive-airstrikes-against-assad-regime-syria

  Zo was het volgens mij altijd bedoeld toen de luchtmacht een jaar geleden ging opereren. Het vernietigen van de natie staat moet doorgang vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een natie waar een dictator aan het hoofd staat en die behoord tot een minderheid die de meerderheid onderdrukt.

   Daar is geen ruimte meer voor in 21 eeuw

   Verwijderen
  2. In de 21e eeuw is er geen ruimte meer voor de private centrale bankiers.
   Wel voor de democratisch gekozen Bashar al Assad.

   Verwijderen
  3. Maar ze vinden het niet erg om de $ 1,5 mld van Assad te beheren

   http://www.theguardian.com/world/2012/jul/19/bashar-al-assad-950m-fortune

   Verwijderen
  4. Jammer voor de private centrale bankiers heeft Assad het overgrote gedeelte van zijn geld in Rusland en hongkong. De rest van zijn geld heeft het boeven tuig al bevroren.

   Goed gedaan Bashar!

   Verwijderen
  5. Ohhh, het is beter dat Putin over je geld kan beschikken

   Maar gaat nog interessant worden
   Erdogan zet zich steeds meer af tegen Putin
   En Putin wilt dat zijn gas door Turkije naar zuid Europa gaat

   Verwijderen
  6. Poetin is een zeer kleine boef in vergelijking met de private centrale bankiers uit Londen en New York.

   Verwijderen
  7. Erdogan is lost. Heeft totaal geen vrienden meer.

   Verwijderen
  8. Ohhh en daarom wordt het vermogen van Putin geschat op $200mld

   Was afgelopen weekend nog een rel in Rusland
   Putins woordvoerder trouwde (derde keer) en droeg een horloge van zo'n 600.000 euro

   Gehele Russische bevolking zag gelijk waar hun belasting naar toe gaat

   En dan durft u te spreken over 'kleine' boef?????

   LOL

   http://www.z24.nl/bijzaken/rel-in-rusland-poetins-woordvoerder-draagt-horloge-van-568-000-euro-579196

   Verwijderen
  9. Het bezit van het horloge is al weer ontmaskerd als anti russen propaganda.Hij kreeg dat horloge van zijn (zeer) rijke vrouw. Bron: NRC van afgelopen zaterdag. U heeft blijkbaar nog nooit de polsen bekeken van de miljardairs in het USA Congres en Senaat. Weer een voorbeeld van selectieve verontwaardiging. Een duur horloge, toe maar. Het peil van de anti-russen propaganda daalt.

   Verwijderen
  10. Heb even gekeken op NRC, maar kan dat artikel niet vinden.

   Wel op social media,
   Het was peskov zelf die zei dat het een kado was

   LOL
   We geloven hem gelijk

   Verwijderen
 41. Lijkt wel of de Krim een vakantie eiland wordt voor extreem rechts

  http://khpg.org/index.php?id=1438522254

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Porky, Yats en Oleh Tyahnybok zijn pas extreem rechts

   Verwijderen
  2. Ik zou zeggen, voordat je zo'n boude bewering doet, ga er zelf eens kijken.....ook op de Krim hebben ze last van mannen als Wilders en dom gevolg, EVE enz., jammer maar weinig aan te doen, het is namelijk een democratie.....

   Verwijderen
 42. THE RENT IS TOO DAMN HIGH – SAN FRAN RESIDENTS PAY $1,000 A MONTH TO LIVE IN SHIPPING CONTAINERS
  http://www.infowars.com/the-rent-is-too-damn-high-san-fran-residents-pay-1000-a-month-to-live-in-shipping-containers/

  De hoge huren zijn in nederland ook een probleem hoor!

  Waarom moeten de huren ieder jaar omhoog ? Wie heeft een antwoord ?

  1Het huis wordt in de loop van de jaren niet beter
  2De kosten van geld zijn niet toegenomen.

  Mijn idee is dat ze dit doen om de huizenprijzen hoog te houden. Huizenprijzen moeten hoog blijven om de hoeveelheid schuld in omloop hoog te houden en dus de geldhoeveelheid in omloop. Het geeft een goed gevoel bij de eigenaren van huizen. Het houdt de banken overeind.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En u vergeet even dat de woningbouw bedrijven veelal een stichting zijn

   En ook dat die ook nieuwe woningen bouwen, uitbreiding of oude slopen en nieuwe bouwen

   Dat wordt niet goedkoper

   Nogal een nauwe kijk heeft u op economie

   Verwijderen
 43. @ Oligarch

  Niet de auto, maar wonen is de nationale melkkoe geworden. Door een rigide ruimtelijke ordening wordt het aanbod krap gehouden, terwijl de vraag juist wordt gestimuleerd door fiscale bevoordeling van hypotheekschuld. Dat leidt tot zeepbelprijzen voor huizen. Op lokaal niveau profiteert een congsi van bouwbedrijven, projectontwikkelaars en lokale overheden. Op nationaal niveau (voor zo lang als het duurt tenminste) de Nederlandse economie. Tussen 1995 en 2005 werd jaarlijks gemiddeld zo'n 40 miljard aan extra koopkracht in de eonomie gepompt via de hypothecaire kredietverlenining. Nederland is echt kampioen hypotheekschuld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dawg,
   Weet je gelijk voor wie onze politici werken. Dat zijn de lui die zoveel mogelijk schuld willen verkopen aan de maatschappij

   Verwijderen
  2. @ Oligarch

   In de tweede helft van de jaren '90 gingen de remmen van de hypothecaire kredietverlening helemaal los in Nederland. Huizenprijzen stegen vijf of zes jaar achtereen met gemiddeld 15% per jaar. 'k Kan het me allemaal goed herinneren omdat ik destijds in de markt was voor een koophut. Absurd, maar iedereen die iets met het verkopen of financieren van huizen te maken had deed of het de normaalste zaak van de wereld was. 'Huizenprijzen konden alleen maar omhoog'. Toen het IMF op een gegeven moment een rapport uitbracht waarin werd gesteld dat de huizenprijzen in Nederland 30% overgewaardeerd waren schoot iedereen in een kramp en ontkende verontwaardigd om het hardst: makelaars, gemeenten, Zalm, de banken, pseudo-wetenschappers. Op de site Lux et Veritas heeft Jesse Frederiks een aantal goede artikelen geschreven over de huizenbubbel in Nederland.

   In dit plaatje kan je je zien Nederland er in internationaal opzicht opstaat kwa hypotheekschuld:

   http://www.ftm.nl/wp-content/uploads/content/images/Hypotheekschuld5landen(1).png

   En hier kun je zien hoe ver de huizenprijzen weg zijn van iets als een lange termijn gemiddelde. (Let op dat puistje van rond 1980, niet te vergelijken met waar we nu zitten)

   http://www.beursplaza.com/web_analyses.asp?id=183&analyse=55736

   Overigens kan je gerust stellen dat ook ten aanzien van die zeepbelprijzen op de woningmarkt de MSM een zeer bedenkelijke rol hebben gespeeld en nog spelen.En nu zijn we dus op het punt aangekomen dat we de huurders financieel gaan klemzetten (en criminaliseren als scheefhuurders) om de prijzen van koophuizen te stutten.

   Verwijderen
 44. S&P Dares To Go There: Downgrades European Union To Negative Outlook
  http://www.zerohedge.com/news/2015-08-03/sp-dares-go-there-downgrades-european-union-negative-outlook

  Ik hierover niks gelezen in de NRC en RTL nieuws. Waar zijn zij om de burgers te waarschuwen die aandelen en woningen willen kopen. Als Rusland een negatieve outlook krijgt dan zijn ze er als de kippen bij om dit in KOEIE LETTERS te melden aan de nederlandse bevolking. Dit nieuws wat de nederlandse burgers direkt aangaat, melden ze niet (nog niet iig). Waarom betaalt de middenklasse nog €600,- voor een abonnementje ?

  BeantwoordenVerwijderen
 45. En ondertussen in de fascistische staten:

  Shock Video: Cop Handcuffs Tiny Child and Watches as he Screams in Agony

  In an extremely disturbing video, school resource officer, Kenton County Deputy Sheriff Kevin Sumner, can be seen handcuffing a sobbing 8-year-old boy, referred to in court documents as S.R. The child is so small that Sumner has to lock the child’s biceps together behind his back. What makes the case even more appalling is that the child has a history of trauma and has been diagnosed with ADHD.


  Read more at http://thefreethoughtproject.com/shock-video-cop-handcuffs-tiny-child-watches-screams-agony/#Pafrogsj1IavuFI7.99

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 46. En ondertussen in fascistisch Oekraïne:

  UKRAINE, ODESSA: NEONAZIS STÜRMEN AM 2. AUGUST EINE GEDENKFEIER AN DIE OPFER DES ODESSA-MASSAKERS VOM 02.05.14
  Ukrainische Nazis griffen die Bürger Odessas an, die schwarze Luftballons als Zeichen der Trauer zum Gewerkschaftshaus trugen. Repressalien, Unterdrückung von Andersdenkenden gehören in der Ukraine zum Alltag. Rund Hundert von Aktivisten des sogenannten „Euromaidans“ in der Tarnkleidung griffen die Teilnehmer einer Gedenkfeier an die Opfer des Odessa-Massakers vom 02.05.14.

  http://news-front.info/2015/08/03/ukraine-odessa-neonazis-sturmen-am-2-august-eine-gedenkfeier-an-die-opfer-des-odessa-massakers-vom-02-05-14/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen