woensdag 19 augustus 2015

Hoe de bevolking van Gorlovka denkt over de OVSE

Hoe de bevolking van Gorlovka over de zogenaamd neutrale OVSE waarnemers denkt, maakt onmderstaande filmpje, ook zonder ondertiteling, helder duidelijk.

Volgens berichten van burgers uit zowel Gorlovka als Donetsk was de afgelopen nacht een zeer rustige nacht. De burgers dromen ervan weer in rust hun leven te kunnen leiden, dat de Oekraiense soldaten naar huis gaan, en dat deze dwaze oorlog afgelopen is. BRON.

360 opmerkingen:

 1. Ze kunnen de OVSE wel aanvallen maar die gooien geen bommen op hun huizen. Ze moeten naar Poetin gaan, die doet dat wel, rücksichtlos als hij is!! Alles om maar te kunnen blijven oorlog voeren en dat hij Oekraïne op de knieën krijgt, dus gewoon onschuldige burgers blijven vermoorden, ook al zijn het "zijn" Russen.....het zal hem worst wezen!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OVSE is een organisatie die moet waarnemen, rapporteren op het naleven van Minsk 2, het schenden van Minsk 2 en of er oorlogsmisdaden dan wel misdaden tegen de menselijkheid worden gepleegd.

   -De OVSE neemt waar, maar niet wat zij waar moeten nemen;
   -De OVSE rapporteert, maar niet wat zij moeten rapporteren.

   Dat is op hun eigen website waar te nemen. Wij hebben dus te maken met een organisatie die er alleen maar loopt voor de vorm en waarvan het mandaat een wassen neus is. De burgers uit de Donbas worden niet serieus genomen over klachten van artilleriebeschietingen want voor verificatie daarover consulteert de OVSE de tegenstander daarvoor. Het is een soort van labbekakkenorganisatie, zeg maar.

   Verwijderen
  2. Zij zijn er tenminste om waar te nemen en te rapporteren, beter als jullie helden op sokjes die wel Oekraïne tot op de dag van vandaag tot de grond toe af willen branden maar van toeten noch blazen weten. Al te zien aan de vele leugens en verzinsels die jullie geproduceerd hebben.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Hallooo wrede man 1974,
   Met name wreed voor je eigen gedachten...!!!!!
   De slachtoffers daar vallen niet door Putin, Rusland, of de separatisten.
   De slachtoffers vallen door de fascistische Oekraïne, gesteund en aangespoord door de Fascistische Staten van Amerika...

   Btw... Hoe gaat het met je hondje..??

   Verwijderen
  5. Heej Paratist, het is overduidelijk dat de Russen het meest gebaat zijn bij een oorlog. Zij zijn ook degenen die de oorlog koste wat kost in stand willen houden. Oekraïne is al bijna failliet, kan niet eens meer aan wapens komen en munitie, maar verdedigt wel nieuwe aanvallen vanuit Rusland. Dat Rusland hierbij ook zogenaamd "separatistentrouwe" plaatsen aanvalt is algemeen bekend, er wordt zelfs geschoten met wapens die ALLEEN Rusland heeft, en nog geven ze Oekraïne de schuld. De bevolking zegt totaal niks meer, angst voelen ze alleen nog. Maakt niet uit wie schiet, zij willen alleen maar dat het geweld ophoudt. Maar het zijn de Russen die schieten, moorden en verkrachten. Niet de Oekraïense strijdkrachten, die verdedigen alleen hun land en soevereiniteit tegenover Russische bezetters!!!

   Verwijderen
  6. Toch raar dat ze dan steeds weer land af pakken van Oekraine, doen ze dat dan zonder te schieten? Donetsk Airport, Debaltseve.
   Dat ze toch steeds verder proberen te komen richting Avdiivka, Shyrokyne en Mariupol.
   Dat doen ze allemaal zonder een schot te lossen?

   Of misschien toch niet?
   Наступление сил ЛНР на позиции ВСУ
   https://www.youtube.com/watch?v=0N0rplcH32g

   Oekraine heeft in al die tijd geen enkel stuk land terug gekregen, die hebben blijkbaar alleen verdedigd. Zou de oplossing dan misschien zijn om inderdaad alle zware wapens terug te trekken en dat het geweld dan stopt?

   Verwijderen
  7. Precies wat jij ook al zegt Kroel, het lijkt wel of iemand er baat bij heeft dat het oorlog blijft.
   Dat is in ieder geval niet Oekraine.

   Verwijderen
  8. De Amsterdamse beurs had woensdag de wind vol tegen. De handel begon al met verlies vanwege hernieuwde zorgen over China en andere opkomende markten. In de middag zorgden een tegenvallend Amerikaans inflatiecijfer voor meer verkoopdruk. Een fikse daling van de olieprijs en een flinke min bij zwaargewicht Shell drukte de AEX vervolgens onder de 470 punten.

   Beetje problemen in China heeft toch geen effecten voor de europese beurzen en voor aandelen als unilever en heineken aldus mennie

   Verwijderen
  9. http://www.telegraaf.nl/dft/stemming/damrak/24390476/__Volle_tegenwind_drukt_AEX_onder_470__.html

   Verwijderen
  10. Alleen dat is niet wat ik zei, de huidige wisselkoers is gunstig voor de winst van deze bedrijven heb ik gezegd.
   Maar olie ziet weer verbanden en complotjes waar ze er niet zijn, as usual.

   Verwijderen
  11. "Dat is in ieder geval niet Oekraine."

   Nee, dat klopt, dat zijn de bankiers. Die hebben al 70 jaar baat bij oorlogen. Eigenlijk al véél en véél langer.

   Verwijderen
  12. "maar van toeten noch blazen weten."

   Nou, als jij dan wel van toeten en blazen weet, leg ons dan maar even uit waarom Poetin nog niet in Kiev staat als hij zo graag oorlog wil? Wij hebben inmiddels begrepen dat hij niets heeft te vrezen van de VS/NAVO want die durven een oorlog met Rusland niet aan. Maar heb jij dan een antwoord waarom er zoveel VS/NAVO militairen en materieel rondom Rusland zijn samengetrokken als het bij voorbaat toch al een verloren exercitie is? Wij hebben het dus eigenlijk aan de goedheid van Poetin te danken dat hij nog niet in Kiev of op het Binnenhof staat.

   Verwijderen
  13. Hee Cruelman, dit is BlikopNos, jij zegt alleen alles wat NOS zegt. Dan kijk ik net zo goed NOS ;)

   Verwijderen
  14. "leg ons dan maar even uit waarom Poetin nog niet in Kiev staat als hij zo graag oorlog wil?"

   U begrijpt dus totaal nietwat Putin wilt
   Het gaat niet om absoluut land veroveren
   Het gaat om relatief land veroveren

   Daarom beschiet Putin steden zoals Donetsk

   Verwijderen
  15. Ik zeg wat NOS zegt, wat CNN zegt, wat TF1 en weet ik hoeveel tienduizenden zenders te zeggen hebben over o.a. Oekraïne en ander nieuws...als jij alleen bij RT en strelkov.com blijft hangen mag dat hoor, maar daar blijf je enorm dom bij!! Kijk eens wat meer als alleen Kremlin-meuk, zal je goed doen!!

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De minimum looptijd van het contract was 28,5 jaar, zodat de gemiste inkomsten uitkomen op ruim €700 mln. Daartegenover staat dat HbR geen investering van €200 mln hoeft te doen voor de aanleg van havenfaciliteiten.

  Dat heeft weer te maken met de ingrijpende veranderingen die sinds de ondertekening van het contract in 2011 hebben plaatsgevonden in de internationale geopolitieke relaties – de ruzie tussen Rusland en de EU – en in de interne politieke verhoudingen in Rusland. De steun voor het project is daardoor weggevallen.
  http://fd.nl/ondernemen/1111280/russische-olieterminal-in-rotterdam-gaat-definitief-niet-door

  Dankzij volgevreten degeneré Hans van Baalen mist de gemeente rotterdam 700 miljoen. (zit op dit moment aan zijn stukje taart en koffie, nadat hij vanmiddag om 13:00 uitgebreid een heerlijke biefstuk maaltijd met een belgisch witbiertje naar binnen heeft gewerkt.) wordt de gemeente Rotterdam armlastig. En die gemeente is toch al niet zo rijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Roses Have Thorns

  "An ongoing series covering the Ukrainian Crisis from the start of the Euromaidan protests. Events are presented in chronological order without commentary, relying solely on raw footage, news reports, witness interviews and official statements. Available to download as an mkv file or watch on Youtube."

  De serie bestaat inmiddles uit 17 delen van ongeveer 60 min.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. link:
   http://www.watchdogmediainstitute.com/p/blog-page.html

   Verwijderen
 5. Het enige dat de OSCE kan doen is waarnemen en opschrijven, het is heel erg dat Rusland en hun rebellen zich niet aan de afspraken houden.

  Vandaag kwam er nog meer nieuws uit:
  - Nadiya Savchenko en andere gevangenen nog steeds illegaal vast gehouden in Rusland, zouden vrij moeten komen volgens Minsk. Nadiya Savchenko is helemaal een apart geval want zij is op Oekrainse grond gevangen genomen en toen ontvoerd naar Rusland.
  http://osce.usmission.gov/aug_19_15_savchenko.html

  - Een andere ontvoerde persoon is de een grenswachter van Estonia die een jaar geleden werd ontvoerd en nu is veroordeelt voor 15 jaar.
  http://www.swissinfo.ch/eng/eu-slams-russian--abduction--of-estonian-officer--demands-release/41611450

  BeantwoordenVerwijderen
 6. LEAKED: GM Sees Overcapacity Fiasco in China, Hopes Americans Will Buy Lots of Chinese-Made Buicks
  http://wolfstreet.com/2015/08/19/leaked-gm-sees-overcapacity-fiasco-in-china-hopes-americans-buy-chinese-made-buicks-shift-manufacturing-to-china/

  Amerikaanse belastingbetalers hebben GM uitgekocht in 2008/9. Nu kan GM zijn auto's niet meer kwijt in China. Dus komen de in china gemaakt Buicks naar de VS.
  Leuk dat je je baan kwijt raakt bij GM in amerika als je het bedrijf zelf hebt uitgekocht. Stank voor dank.

  Dank u wel too big to fail corporatistische centrale bankiers oligarchy!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohhhh

   Moet Philips zijn radio's nu ook in NL produceren??

   Verwijderen
 7. Chinese Stocks Continue to Collapse as World Economy Prepares for Nosedive
  http://www.armstrongeconomics.com/archives/36121

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Op 3 maart 2015 was er een bijeenkomst van Stratfor in Chicago. Stratfor is de geopolitieke denktank van de VS. De club die onder andere nadenkt over hoe de dominante positie die de VS heeft gehandhaafd kan worden in de wereld. In de persconferentie van de CEO van Stratfor, George Friedman, wordt daar een schokkende onthulling/ bekentenis gedaan.

  Hij geeft aan dat de VS geen samenwerking wil zien tussen Europa en Rusland omdat zij dit in hun geopolitieke voordeel zien.

  Deze denktank ziet een Europa, specifiek Duitsland, met hun kennis, techniek en kapitaal gecombineerd met Russische grondstoffen en arbied als één van de grootste bedreigingen voor de huidige positie van de VS in de wereld. En ze zien dat al meer dan een eeuw zo.

  Drie Duitsers die over zijn uitspraken spreken en de belangrijkste onderdelen van de speech waarin deze onthulling wordt gedaan door Friedman is met dank aan Willem Zweers in het Nederlands ondertiteld.

  https://www.youtube.com/watch?t=20&v=8I_Ur4jHmrM

  https://www.youtube.com/watch?v=Sh3dp_AnlQI

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Amerikanen hebben Europa en Rusland de financiële oorlog verklaard. De Dollar is het wapen. Heel opvallend ook dat van de vijf Amerikaanse systeembanken juist Lehman Brothers in 2008 moest omvallen: deze bank had de meeste betrekkingen met de Euro-zône. Ook de Duitse site DWN alsmede veel vooraanstaande Duitse economen maken melding van deze financiële oorlog.

   Als we dit vunzige zaakje -slechts één van de zeer vele in de afgelopen twintig jaar- nu eens plaatsen naast de uitspraak van Mark Rutte: “We moeten onze vrienden van de NATO helpen” dan denk ik dat het nederlandse volk toch wel iets anders verdiend heeft dan een landverrader als minister-president.

   Ja beste mensen: “We moeten ONZE VRIENDEN VAN DE NATO helpen”.

   Dat zijn dan wel heel rare vrienden van Mark Rutte. Vrienden die op vliegveld Volkel kernwapens hebben liggen (nog recentelijk bevestigd door oud-premier Ruud Lubbers) waar onze regering niets over te zeggen heeft. Vrienden die ons afluisteren en begluren. Vrienden die over de hele wereld aanvalsoorlogen voeren en plunderen om hun zieltogende Dollar overeind te houden.   Dit is wat onze ‘vrienden’ nu bewezen onder Operation Gladio allemaal uitgevreten hebben…

   (11-21) De voormalige Italiaanse premier, een Italiaanse rechter, en het voormalige hoofd van de Italiaanse contraspionage hebben toegeven dat de NAVO, met de hulp van het Pentagon en de CIA, terreur aanslagen in Italië en andere Europese landen in de jaren ’50 hebben uitgevoerd en de schuld gaven aan de communisten zodat mensen support gaven aan de regeringen in Europa bij hun rally in de strijd tegen het communisme. Een deelnemer aan dit voorheen geheime programma verklaarde: “Je moest burgers, vrouwen, kinderen, onschuldige mensen, onbekende met elk politiek spel aanvallen. De reden was heel simpel. Zo moesten deze acties het Italiaanse publiek overtuigen en dwingen zich te wenden tot de staat om te vragen om meer veiligheid (Toetreding tot de NAVO) Zo werden ook terroristische aanslagen uitgevoerd in Frankrijk, België, Denemarken, Duitsland, Griekenland, Nederland, Noorwegen, Portugal, het Verenigd Koninkrijk en andere landen. (Noot: Zie de overeenkomst met het heden waar de communisten nu zijn ingeruild voor ISIS en Moslims en land na land ten prooi vallen in de EU aan valse vlag aanslagen)
   (11) de moord op de Turkse Premier (1960)
   (12) bombardement in Portugal (1966)
   (13) het Piazza Fontana bloedbad in Italië (1969)
   (14) terreuraanslagen in Turkije (1971)
   (15) de Peteano bomaanslag in Italië (1972)
   (16) schietpartijen in Brescia, Italië en een bomaanslag op een Italiaanse trein (1974)
   (17) schietpartijen in Istanbul, Turkije (1977)
   (18) het Atocha bloedbad in Madrid, Spanje (1977)
   (19) de ontvoering van en moord op de Italiaanse premier (1978)
   (20) de bomaanslag op het treinstation van Bologna in Italië (1980)
   (21) beschieten en doden van 28 shoppers in de provincie Brabant, België (1985)


   http://gedachtenvoer.nl/page/54-valse-vlag-aanslagen.html

   Verwijderen
  2. Dit is toch totaal absurd dat wij hier niets over leren bij de geschiedenisles…
   Als we de MH17 ramp boven de Oekraine, maar ook Germanwings Airbus 320 die ‘spontaan’ uit de lucht valt omdat Europa weer toenadering zocht met Rusland ook eens in dit licht bekijken…

   Verwijderen
  3. Als we dat doen, dan ben je echt een domme onnozele complotdenker.

   Verwijderen
  4. @ mennie

   Soms, heel soms, komt dat complot heel even aan de oppervlakte:

   https://www.youtube.com/watch?v=CL_GShyGv3o

   Blijft van het zorgvuldige geregisseerde theaterspel "Voor vrijheid en democratie" opeens niks anders over dan een ordinaire powergrab.

   Verwijderen
  5. aldus het stumpertje van de elite

   Verwijderen
  6. Ja Fuck the EU, maar MH17 was een fuckup van Strelkov.
   Die dat eerst op zijn VK meldde, maar het later weer introk.

   Dit blog toonde al in juni 2014 aan wie er achter de oorlog in Oekraine zitten.
   De nationalistische Alexandr Dugin en de man die met het geweld begon Igor Strelkov, maar jullie hebben liever een complot.
   http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2014/06/the-ghost-of-lieutenant-our-name-is.html

   Verwijderen
  7. @ mennie

   Begin maar gauw over iets anders. Deze clip laat zien hoe achter de Amerikaanse facade van vrijheid en democratie regime changes worden geplot.

   Verwijderen
  8. Dat is niet waar, zij hebben een voorkeur, zij denken waarschijnlijk ook nog steeds dat in Amerika alles het beste is en de wereld om hun draait, wij weten wel beter.
   Maar 1 klein dingetje, Nuland wil Yats op de troon, Yats heeft nooit 1 dag op de troon gezeten. Als het daar echt om ging, dan zat hij er nu.
   Maar daar ging het niet om, het volk wou het zelf anders, net als in een hopo van die andere ex-Soviet landen, en het volk heeft zelf gekozen.

   Verwijderen
  9. @ mennie

   "Nuland wil Yats op de troon" En wat is die troon dan? Yats is premier geworden.

   Het volk wilde verandering, maar geen burgeroorlog. Daar hebben de Amerikanen op aangestuurd volgens klassieke recept. Een agressieve extremistische speerpunt heeft het volksprotest met provocaties laten uitdraaien op een staatsgreep tegen de zittende macht en is daarna in het machtsvacuum gestapt.

   Verwijderen
  10. Premier ja dus niet de president.
   De Russen zijn de burgeroorlog begonnen.

   Eerst op de Krim:
   Alexander Dugin and the Philosophy Behind Putin's Invasion of Crimea
   https://www.foreignaffairs.com/articles/russia-fsu/2014-03-31/putins-brain

   Daarna Odessa:
   Dugin Tells Separatists in Ukraine What to Do Next
   http://www.interpretermag.com/dugin-tells-separatists-in-ukraine-what-to-do-next/

   Toen zijn mannetje Strelkov, die zoals bekend het geweld begon:
   The ghost of a lieutenant: our name is Strelkov
   http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2014/06/the-ghost-of-lieutenant-our-name-is.html

   En hier de rest van zijn plannen:
   Alexander Dugin: Horizons of our Revolution From Crimea to Lisbon
   http://openrevolt.info/2014/03/07/alexander-dugin-crimea/

   Verwijderen
  11. En je hoeft helemaal niet in een complot te geloven, de man schrijft er zelf over. De resultaten duidelijk zichtbaar.

   Hier nog even allemaal samen op de foto:
   http://www.interpretermag.com/is-colonel-strelkov-making-a-comeback-or-has-he-been-tamed/

   Verwijderen
  12. @ mennie

   Tsja, pleeg je een staatsgreep zijn er bevolkingsgroepen die zo onsportief zijn tot gewapend verzet over te gaan.

   Verwijderen
  13. Er zijn gewoon verkiezingen geweest volgens de grondwet, helaas is er geweld begonnen en daardoor kunnen een hoop mensen hun Oekrains stemrecht niet gebruiken.

   Verwijderen
  14. @Dawg,

   Je zou het niet zeggen maar @mennie is een behoorlijk meegaand type, vindt je niet? Als er nu een coup d' état in Nederland gepleegd zou worden door Wilders zou @mennie daar het volste begrip voor op kunnen brengen, óók als de elite naar de guillotine wordt geleid. Het is tenslotte de wil van het volk.

   Verwijderen
  15. Stratfor Chief's "Most Blatant Coup in History" Interview Translated in Full

   http://russia-insider.com/en/2015/01/20/2561

   Verwijderen
  16. "Russia calls the events that took place at the beginning of this year a coup d’etat organized by the United States. And it truly was the most blatant coup in history."

   KOMMERSANT: You mean the termination of the agreement of February 21, or the entire Maidan?

   GEORGE FRIEDMAN: The whole thing. After all, the United States openly supported human rights groups in Ukraine, including financially. Meanwhile, Russia’s special services completely missed these trends. They didn’t understand what was taking place, but when they did realize what was going on they were unable to take action to stabilize the situation, and then they misjudged the mood in East Ukraine.

   Is George Friedman nu ook al kremlin propaganda

   Verwijderen
  17. Huub, bedankt voor je mooie posts

   Verwijderen
  18. Jullie hebben het de hele tijd over een coup maar Yanukovych is zelf vertrokken hoor. Daarna zijn er verkiezingen geweest volgens Oekrainse grondwet.
   Als er 1 ding is dat Rusland NIET doet is het de situatie stabiliseren, dat doe je niet met soldaten en tanks.

   Verwijderen
  19. @ mennie

   Een staatsgreep werkt per definitie destabiliserend. (Yanukovych 'vertrok' niet, hij moest vluchten. Woorden hebben hun betekenis.). ook. Het leger op de Donbass afsturen was ook destabiliserende powerplay. Je heb klaarblijkelijk een beetje moeite met het uit elkaar houden van oorzaak en gevolg.

   Verwijderen
  20. Inderdaad, mooie bijdrage van Huub; maar ook de bijdragen van Dawg, Oli, Joop, C. Paratist zijn pareltjes. Daar zouden sommige andere reaguurders zich eens beter in moeten verdiepen voordat ze weer iets proberen op te kalken.

   Verwijderen
  21. Wat een onzin hierboven

   Punt is uit post huub:
   "VS geen samenwerking wil zien tussen Europa en Rusland"
   Er is meer samenwerking tussen VS en RU dan tussen EU en RU
   Samenwerking op space gebied

   Er is wel handel tussen EU en RU
   Die was er al in de koude oorlog (import gas)
   Verder is er handel omdat Rusland veel koopt van EU en EU koopt energie

   Dus het argument dat er teveel 'samenwerking' is is een te groot woord

   Verwijderen
  22. dawg

   "Yanukovych 'vertrok' niet, hij moest vluchten'

   hij vluchte naar Donetsk, waar blijkt dat hij ook geen steun had (maar 11% van Donbas steunde hem
   Toen stuurde Putin 2 helicopters (wat dus ook illegaal was) om hem op te halen

   Verwijderen
  23. oli

   "You mean the termination of the agreement of February 21"

   Die Rusland zelf niet ondertekend heeft

   Rusland gebruikte excusses dat de onderhandelaar niet bevoegd was.

   Rusland wilde zelf niet de uitvoering van de overeenkomst van 21 feb

   En op 23 feb wisten we waarom

   Verwijderen
  24. joop

   "coup d' état in Nederland gepleegd zou worden door Wilders "

   Verschil is dat meerderheid in NL niet achter de NL coup zou staan

   In UA stond 80% achter uw zogenaamde coup

   Verwijderen
  25. "zo onsportief zijn tot gewapend verzet over te gaan."

   Tja, typisch Kremlin gedrag

   Verwijderen
  26. dawg

   'Het volk wilde verandering, maar geen burgeroorlog. Daar hebben de Amerikanen op aangestuurd volgens klassieke recept"

   Wat heeft de VS dan gedaan???

   Het was Strelkov die de trekker overhaalde
   Of dwong VS nu dat Strelok de trekker overhaalde?

   Dat was een FSB/GRU operatie, heeft VS niets mee te maken

   Verwijderen
  27. Blik
   ik verdiep me erin en plaats mijn feedback

   Echter als die feedback niet in uw staartje past........

   Verwijderen
  28. Doggie, volgens mij ben jij dat die oorzaak en gevolg niet uit elkaar kunnen houden.

   Bijvoorbeeld:
   Separatist militants took control of the city administration building, police offices, and SBU building in Sloviansk, a city in the northern part of Donetsk Oblast, on 12 April.[104]
   The separatists gained control of the city's police weapons cache and seized hundreds of firearms, which prompted the Ukrainian government to launch a "counter-terrorism" operation to retake the city.[107][112] This government counter-offensive began on the morning of 13 April.[113]
   As a result, an entrenched standoff between pro-Russian forces and the Armed Forces of Ukraine ensued, marking the start of combat in Donbass.[114]

   Dus eerst pakt Strelkov mijn zijn militanten de gebouwen van de overheid (oorzaak) en DAARNA stuurt Oekraïne het leger en begint het geweld (gevolg).

   Ik begrijp dat dit in de ogen van Blik geen parel bijdrage is want het is niet pro-Russisch, maar het is wel de waarheid.

   Verwijderen
  29. @ mennie

   staatsgreep februari = begin burgeroorlog

   Verwijderen
  30. Doggie schrijft geschiedenis.

   Verwijderen
  31. @ mennie

   Jij ontkent de geschiedenis om je mythes in stand te houden.

   Verwijderen
  32. Klopt wat mennie schrijft en dawg heeft het verkeerd

   Ten eerste was er geen staatsgreep
   President vluchte het land uit en toen is ie door rada afgezet

   Maar in oosten moesten ze nodig gebouwen bezetten en wapens veroveren, waarom?

   Verwijderen
  33. Doggie, ik citeer uit betrouwbare bronnen, van mensen die er bij betrokken zijn, van een zorgvuldig bewerkte encyclopedie.
   Jij haalt jouw complotjes uit vage websites waar niet eens bekend is wie of wat er achter zit of direct uit propaganda.
   Wie doet er nu aan mythes.

   Verwijderen
  34. @ mennie

   Ik heb als link het afgeluisterde telefoongesprek van Nuland en Pyatt gegeven. Niemand zal de echtheid van dat gesprek betwisten. Daarnaast heb ik een link naar een interview net Georg Friedman van Stratfor gegeven. Dus begin niet over vage linkjes of websites.

   Verwijderen
  35. @ mennie

   Ik heb als link het afgeluisterde telefoongesprek van Nuland en Pyatt gegeven. Niemand zal de echtheid van dat gesprek betwisten. Daarnaast heb ik een link naar een interview net Georg Friedman van Stratfor gegeven. Dus begin niet over vage linkjes of websites.

   Verwijderen
  36. Doggie, en wat zegt dat? Helemaal niks!
   Er word helemaal niet gesproken over een staatsgreep!
   En wie is George Frietman? Iemand die zijn geld verdient met voorspellingen en complotten! Zie je nu wat ik bedoel?

   Verwijderen
  37. @ mennie

   Op 21 februari vorig jaar bemiddelde een EU delegatie een compromis tussen de zittende macht en de oppositie. Besloten werd o.a. dat in december van dat jaar vervroegde verkiezingen gehouden zouden worden.

   Dat Nuland en Pyatt al op 6 of 7 februari van vorig jaar met elkaar de kabinetsformatie van UA met elkaar aan het bespreken waren zegt je alleen niks als je in standje struisvogel staat.

   Overigens was de VS niet bij het overleg van 21 februari betrokken. Diezelfde avond werd wel het bereikte compromis aan flarden geschoten door sluipschutters.

   Verwijderen
 9. Rebels in Ukraine's Donetsk plan referendum on joining Russia: media
  http://news.xinhuanet.com/english/2015-08/19/c_134535215.htm

  Aansluiting bij Rusland

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oekraïne nu in san francisco in gesprek met schuldeisers. Hoe gaat de schuld van 22,7 miljard geherstructureerd worden.
  http://www.globalresearch.ca/mirroring-greece-ukrainian-economy-in-free-fall/5470113
  Het land zal ook wel zijn bezittingen moeten overdragen aan de wallstreet hyena's.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als Victor eens iets terug stort van de $60mld die hij gestolen heeft, dan is dit probleem in 1 keer opgelost

   Verwijderen
  2. Inderdaad, LGK, maar dat doet hij niet. En hier spreekt daar ook niemand schande van, want Victor was een held omdat hij net als Putin mensen vermoordt wanneer het hem uitkomt, land en andere dingen pikt wanneer hij maar wil enz...Kortom de schurken zijn helden en de vredesstichters zijn nazi's, dat is het oordeel hier. Beetje verknipte wereld gesticht door de verknipte lui zelf!!

   Verwijderen
 11. @mennie.
  Heb je al een brief naar het openbaar ministerie geschreven dat je weet wie mh17 heeft neergeschoten. Het was strelkov!!. Ik heb bewijzen dat hij het gedaan heeft, want hij heeft het op zijn twitter account gemeld en later er weer afgehaald.

  Waar wacht Mark Rutte op.?. We hebben sluitend bewijs!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OM weet meer dan u
   En gezien de acties dieze ondernemen, is het idd Rusland die achter MH17 zit

   PS Strelkov wist zelf niet eens dat er een buk in de Donbas was
   Dat was een FSB/GRU operatie

   Verwijderen
  2. "OM weet meer dan u"

   Natuurlijk weet het OM meer dan ons, daarom wordt er ook zoveel geheimgehouden.

   "En gezien de acties dieze ondernemen, is het idd Rusland die achter MH17 zit"

   Ja, voor simpele zielen zoals jij staat de uitkomst al vast, maar jij weet niet hoe het OM werkt, in nauwe samenwerking met hun Amerikaanse partners. Het zij niet eens collega's meer, nee, het zijn partners, alsof men er mee getrouwd is, die er eigenlijk helemaal niets mee te maken willen hebben, volgens jou. En omdat de VS zich er niet mee willen bemoeien, daarom verkondigt John Kerry op de televisie dat zij de beelden hebben die aantonen dat de Russen er achter zitten. Maar die beelden mogen wij niet zien, die zijn geheim. Daarom zegt voormalig CIA analist Ray McGovern ook dat, als de VS zeggen over de bewijzen te beschikken en deze niet vrijgeven, dat er op die bewijzen iets anders staat dan de VS ons verteld. Maar dat kan je zo'n simpele ziel als LGK niet aan zijn verstand brengen, welnee, wij kunnen LGK rustig voor de rechter brengen met vervalst bewijsmateriaal, die door Bellingcat, via de door NSA opgerichte en gecontroleerde social media is gefabriceerd en LGK knikt ja, ik heb het gedaan. Maar LGK is geen useful idiot en wordt op eerlijke gronden veroordeeld.

   Verwijderen
  3. Maar heb je bewijs voor je verzinsels Joop?? Nee he?? 0.00000000000 bewijs....eigenlijk heb je gewoon niks in handen, alleen een zeer levendige fantasie...maar daar bewijs je in de grote mensenwereld niks mee, in de kinderwereld kom je er misschien mee weg...

   Verwijderen
  4. Ik heb in ieder geval het bewijs dat jij een zwakzinnige idioot bent, dat bewijs jij iedere dag opnieuw en daar hoef ik geen enkele moeite voor te doen dat te bewijzen, dát doe je zelf al.

   Verwijderen
  5. Hahaha, zelfs dat heb je niet....alleen een grote mond en niks daar...wat een zielig mannetje ben je ook...je bewijst niks, je weerlegt niks, oke verzinnen doe je heel goed en liegen en bedriegen ook, maar ja, daar win je niks mee...

   Verwijderen
  6. "maar ja, daar win je niks mee..."

   Jij ook niet.

   Verwijderen
  7. Ik hoef ook niets te winnen, heb tenslotte de waarheid aan mijn zijde....dan hoef je noch te winnen noch verliezen...dan zit je gewoon goed. Iets wat bij jou nooit zal gebeuren!!

   Verwijderen
  8. "heb tenslotte de waarheid aan mijn zijde...."

   Nou, als je dan met die leugen kan leven is er niets aan de hand, toch?

   Verwijderen
  9. A. dat is geen leugen, en B. de enigste die met leugens leeft en ze hier keer op keer neerzet en verzint ben jij!! Maar jij kan er mee leven, dat zijn we van je gewend. Hoe zieker de leugen en verzinsels, hoe beter jij je voelt. De oppertrol in werking!!

   Verwijderen
 12. LOL

  In het oekie leger word je ook opgeroepen als je geen armen meer hebt. Gaan we in de toekomst beter doen.
  Ukraine Army Drafts Disabled Man With No Arms
  http://www.zerohedge.com/news/2015-07-17/ukraine-army-drafts-disabled-man-witth-no-arms

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat is de bron?

   Oh, een Kremlin propaganda kanaal

   Verwijderen
  2. waarheid is zwaar voor jou om onder ogen te zien

   Verwijderen
  3. "Wat is de bron?"

   Oh, Twitter, Facebook, Linkedin, een door het NSA in het leven geroepen gecontroleerde social media!

   Oh, Bellingcat, Ukraine@war etc. etc.etc. Atlantic Council stooges en NGO gesponsorde media.

   Verwijderen
  4. "door het NSA in het leven geroepen gecontroleerde social media! "

   Ohhh, NSA beheert die 100mln accounts, dat wist ik niet

   Maar ik geloof u direct, die als bron heeft het vk account van Strelkov en quote uit globalresearch.ca

   Verwijderen
  5. "Ohhh, NSA beheert die 100mln accounts, dat wist ik niet"

   Heb jij op Mars gezeten of zo?

   http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2348972/the-cia-joins-twitter-and-facebook

   Verwijderen
 13. Britain: The Pedophilic Establishment

  First appeared: http://journal-neo.org/2015/08/19/britain-the-pedophilic-establishment/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Kijk eens aan...
  Stuurde Putin eerst nog T64 ( waar Strelkov zich over beklaagde toen voor hem Slavyansk viel)

  Nu zet Putin voor het eerst zijn T90A in

  https://twitter.com/Defence_blog/status/634106760219922432/photo/1

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wapen leverancies Rusland

  https://twitter.com/finriswolf/status/634101347198046212/photo/1

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @Dawg
  When Greenspan Worries About Bubbles——-Take Cover!
  http://davidstockmanscontracorner.com/when-greenspan-worries-about-bubbles-take-cover/

  Greenspan is bang dat de obligatiemarkt naar beneden komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. One of the more extraordinary aspects of the Ukraine war has been the brutal war crimes committed against civilians, by and large exclusively by one side: Kiev.

  http://russia-insider.com/en/new-aussie-film-ukraine-civilian-bombings-pr-disaster-us-eu/ri9276

  Wat een prachtige organisatie is dat OVSE ook, een meer loyaler kan je je als Europa niet wensen.

  Grote poep er op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En nog weet u niet dat Rusland lid van OCSE is en bijna de helft van de waarnemers in UA Russen zijn?

   Verwijderen
  2. "En nog weet u niet dat Rusland lid van OCSE is en bijna de helft van de waarnemers in UA Russen zijn?"

   Ja en?

   Verwijderen
  3. En dan anderen dom noemen....Joop je valt voor de zoveelste keer keihard door de mand!!! En je zal het vast zelf weer niet in de gaten hebben....

   Verwijderen
  4. "Joop je valt voor de zoveelste keer keihard door de mand!!!"

   Ja bij jou, maar dat is niet erg omdat ik weet wie het zegt.

   Verwijderen
  5. Ja degene die jou doorheeft, daarom durf je ook niks meer te zeggen!!

   Verwijderen
 18. Goed stuk van Joost Niemöller, de Jammerdan Premier:

  http://joostniemoller.nl/2015/08/rutte-de-jammerdanpremier/#comments

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volksverlakkerij via (schijn)Vrijheid en (schijn)Democratie. Jammer dan!

   Hans van Baalen was in zijn studententijd een rechtsextremist. Daarvoor werd hij door Bolkestein geadviseerd uit de VVD fractie te stappen. Maar ja, dan kan je altijd nog bij het EP terecht en je ideeën op het Maidanplein kwijt. Jammer dan!

   Verwijderen
  2. Joost Niemöller en goeie stukken schrijven, dat is de grap van de eeuw!!

   Verwijderen
  3. Heb je het gelezen dan, de jammerdan premier? Probeer het eens onbevooroordeeld te lezen. Of ben je zo'n Rutte fan en kritiek op Mark raakt je als een wespesteek?

   Verwijderen
  4. Gelezen? Nee! Cruel gilt eerst voordat hij geslagen wordt

   Verwijderen
  5. Nee ik haat Rutte, maar heb Joost simpelweg nog nooit een goed doordacht stuk zien schrijven. EN ja ik lees ze allemaal....zowaar...maar ja, jullie zijn fans van iedereen die medecomplotter is dus zeer logisch dat jullie hem fantastisch vinden!!

   Verwijderen
  6. Ik zeg helemaal niet dat ik Joost fantastisch vind; maar dit specifieke stuk, vind ik een goed stuk. Maar jij speelt klaarblijkelijk liever op de man dan op de bal; je wilt niks over het stuk zeggen; jammer dan.

   Verwijderen
  7. Zie niet wat er nu zo goed aan is

   Feit is dat Rutte nu iets doet wat hij eerder beloofde niet te zullen doen.

   Echter hij doet het nu wel, dat heet voortschrijdend inzicht

   En dat voortschrijdend inzicht getuigd van intelligentie.

   Alleen domme mensen blijven vasthouden aan 'belofte', zelf al stort de hele wereld in, dat is pas dom

   Verwijderen
  8. "Alleen domme mensen blijven vasthouden aan 'belofte', zelf al stort de hele wereld in, dat is pas dom"

   Dit is een nog dommere uitspraak want ook zonder beloften stort de wereld in elkaar. Je moet alleen de visie hebben om dat te zien. Rutte heeft al aangegeven niet over visie te beschikken en jij blijft volhouden wel over visie te beschikken terwijl overduidelijk blijkt dat jij er ook niet over beschikt.

   Verwijderen
  9. "En dat voortschrijdend inzicht getuigd van intelligentie."

   En met "intelligentie" bedoel je? Zal ik je het even uitleggen.

   In 2003 liep J.P. Balkenende met papieren onder zijn arm die alleen voor zijn ogen bestemd waren. Het waren de 'Downing Street" memo's die hij van Tony Blair had gekregen en waarin feitelijk stond dat Saddam Hoessein niet over WMD's beschikte, maar hoe daar met een 'juridische draai' omheen kon worden gefietst. En in 2010 zeg je gewoon dat dat in 2003 nog niet bekend was.

   Dat heet "voortschrijdend inzicht", wat door jou wordt gezien als intelligentie maar in feite gewoon liegen is. Maar ja, jij haalt wel meer de begrippen "intelligentie" en "liegen" door elkaar.

   Verwijderen
  10. Heb toch gezegd dat ik het een slecht stuk vind Blik?!? En dat vind mij dan selectief lezen en antwoorden....wat een miskleun van je!! En Joop jij verzint van alles, niet eens door elkaar halen maar gewoon ter plekke verzinnen....dat is erger!!

   Verwijderen
  11. @ Joop

   Het is zeer onwaarschijnlijk (en dan druk ik me heel terughoudend uit) dat Rutte niet wist dat de Griekse staatsschuld niet meer onder controle was. Dat er dus op afgeschreven zou moeten worden of dat de Grieken nog meer krediet zouden moeten krijgen. Dat was in 2010 al (letterlijk) op minder dan een A4-tje uit te rekenen. Markt Rutte vertelde dus een verkiezingsleugen of is te incompetent om premier te zijn.

   Verwijderen
  12. @Dawg,

   Ben ik met je eens. Ik ben er ook nog steeds niet uit wat Rutte nou zat te mompelen over die €50 miljard.

   B.T.W. Tsipras is afgetreden. Tijd voor een wat EU vriendelijker regering.

   Verwijderen
  13. De redenatie van Rutte is ook opmerkelijk.... De Grieken hadden er natuurlijk al een zooitje van gemaakt, maar met Ceriza blijkbaar nog meer, een dusdanige grote puinhoop dat meneer Rutte het reden vond om in plaats van zijn verkiezingsbelofte (geen geld voor Grieken), ze toch maar weer een zilvervloot te sturen.

   Dus, hoe grotere puinhoop de kredietvrager er van maakt, hoe meer geld hij van Rutte krijgt.

   Aldus de logica op het Binnenhof anno 2015... Daar valt niemand over in dit land. Jinek veel te druk met Sail en Typhoon en andere popmuziek...

   Verwijderen
  14. Het is Syriza!! Maar ja, voor iemand die nooit iets volgt als alleen RT valt het me nog mee dat je niet meer fouten maakt. Maar je bent al fout op zich dus tja...

   Verwijderen
 19. Yatsenyuk will flee the ruins of Ukraine because "it's not his historical homeland"

  Kolomoysky owned TV channel "1+1" showed a government meeting, where Yatsenyuk sensationally responded to the statement of a minister that “we have to live in this country.” He blurted out: “Ukraine is not my historical homeland and I don’t intend to live here.”

  According to the channel, the prime minister frankly stated at a cabinet meeting that “after resignation he will immediately leave the country,” and journalists have noted that he “has increasingly begun to show signs of hysteria and apparently intends to prematurely resign.”

  http://fortruss.blogspot.ca/2015/08/yatsenyuk-will-flee-ruins-of-ukraine.html

  Waar gaat hij heen dan, naar de VS, net als zijn nieuwe landgenoot Saakashvili?

  Eigenlijk zegt "Yatz" gewoon; "Hé, die coup was niet mijn idee hé. Ik ben door Nuland alleen maar gevraagd om het land naar de kloten te helpen en aangezien ik toch geen geboren Oekraïner ben had ik daar geen enkel probleem mee. Ik heb nu mijn zakken volgepropt, net als Janoekovitch, want die stomme Oekraïners zien het verschil toch niet, en kies het hazenpad. Misschien zoek ik wel een mooi plekje op de Krim met uitzicht op zee."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Joop

   Waar ligt je loyaliteit? Bij de hoogste bieder natuurlijk. Yatz laat alleen maar zien waar de NWO-metaliteit om draait. De dood voor de democratie, maar als landen niet meer zijn als vestigingsplaatsen voor multinationals is dat ook geen verlies. Heb je allen maar last van die democratie.

   http://corporateeurope.org/power-lobbies/revolving-doors

   Verwijderen
  2. Ohh, net zoals Strelkov en Borobai dus deden.

   Een oorlog starten in de Donbas en dan terug naar Rusland de Donbas in puin achterlatend

   Verwijderen
  3. @Dawg,

   Precies, zo werkt corporatisme (fascisme), er zijn alleen een aantal personen hier die dat nog niet begrijpen. Dat komt wel, als het te laat is, óók dat heeft de geschiedenis ons geleerd.

   Verwijderen
  4. "Een oorlog starten in de Donbas en dan terug naar Rusland de Donbas in puin achterlatend"

   Kan je nog dommere opmerkingen plaatsen of heb je inmiddels je top bereikt?

   Verwijderen
  5. Precies, zo werkt corporatisme (fascisme), er zijn alleen een aantal personen hier die dat nog niet begrijpen. Dat komt wel, als het te laat is, óók dat heeft de geschiedenis ons geleerd.
   @Joop
   Inderdaad. En oligarch is er niet meer om LPG, Kroel en Mennie te redden, want ik word eerder opgepakt. dan hun...nl. .net na Blik, Jan en Joost.

   Nee Yatz maakt het niet uit waar hij woont. Rothschild maakt het ook niet. Sjalkasvilli en andere ook niet. Alleen plebs zoals wij (incl lpg, mennie en kroel) mogen binnenkort nog maar beperkte bewegingsruimte vanwege onze CO2 voetprint. Ze maken het eerst zo duur dat we niet meer kunnen en daarna mogen we niet meer.

   Dit terzijde. Wat heb ik vandaag weer een leugens gelezen in het Bilderberg propaganda vodje niet normaal.!

   @Dawg.
   Greenspan heeft gewaarschuwd voor staatsobligaties. Investeerders zullen dan netto verkopers worden van obligaties. Waar gaan ze het geld naar toe brengen. Is goud en in mindere mate grondstoffen de uitgelezen categorie waar dan het geld naar toe gaat. of gaat het geld pas naar die categorie als Yellen vanuit een helikopter dollar biljetten uitstrooit boven de stedelijke gebieden en trailerparken.

   China, india, vietnam en indonesië moeten alle 4 de lonen van de werknemers met 15% verhogen (wettelijk) en als de FED dan QE voor het volk introduceert, wordt ik weer positief dat de deflatie een halt wordt toegeroepen. (om te beginnen een half biljoen)

   Verwijderen
  6. Helaas verwacht ik dat de zionistische anglo amerikaanse elite maar 1 antwoord heeft op de deflatie en dat is zoals gebruikelijk OORLOG.

   Verwijderen
  7. @ oligarch

   'k Moet aan Steve Keen denken als je het over QE voor het volk heb. 'k Denk dat ik zelf behoorlijk op z'n lijn zit. 'k Vermoed dat je in grote lijnen wel bekend ben met z'n opvattingen.

   'k Las zopas dat de mondiale verhouding tussen schuld en bbp sinds 2008 met dertig procent is toegenomen. We zitten dus hoe dan ook op een doodlopende weg zou je zeggen.

   Verwijderen
  8. Dank Dawg. Ik had nog nooit van Steve gehoord. Ik ga het checken.

   Verwijderen
  9. @ olgarch

   Doen. Steve Keen is één van de weinige economen die consistente kijk heeft op de invloed van schuld op de economie, de schuldencrisis ook voorspelde en aangeeft in welke richting we de oplossing van de schuldencrisis moeten zoeken.

   Verwijderen
 20. UK Media's Handling of MH17: Crude Propaganda

  http://russia-insider.com/en/uk-medias-handling-mh17-crude-propaganda-video-
  excerpt-rt-show/ri9280

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tuurlijk zegt het JIT dat het nog niet vast staat, onderzoek is nog niet afgerond.

   Echter wie social media volgt weet allang dat Putin erachterzit

   Verwijderen
  2. "Echter wie social media volgt weet allang dat Putin erachterzit"

   En waar komen die berichten van social media dan vandaan, van 'experts' zoals Bellingcat, Ukraine@war en LGK? En het door de VS achterhouden van bewijzen wijst er juist op dat Poetin er niet achter zit. Er is iets niet goed met je perceptievermogen, @LGK, daar heb je al een hele tijd last van.

   Verwijderen
  3. @ Joop

   Punt is dat de Britse kranten de uitspraken het JIT niet juist weergegeven. Dat er op de social media van alles beweerd wordt door iedere fantast met een twitteraccount zal best.

   Verwijderen
  4. @Dawg,

   Het zijn niet alleen de Britse media die de uitspraken van het JIT niet juist weergeven, maar bewust verdraaien. Ook de VS heeft uit monde van o.a. Jen Psaki, Marie Harf en Philp Breedlove gezegd dat gegevens van social media even goed zouden zijn als satellietbeelden en een welkome aanvulling voor het MH-17 onderzoek. Wat wij echter zien is, dat er voor het MH-17 onderzoek alleen gebruik wordt gemaakt van gegevens die van social media afkomstig is en dat kan toch niet de bedoeling zijn van een grondig en onafhankelijk onderzoek.

   Verwijderen
  5. joop volgt duidelijk de social media niet

   joop haalt bloggers aan
   volg twitter, dan krijgt u nieuws uit 'first hand' voordat MSM erover bericht

   Verwijderen
  6. en voor dawg is filteren zeer moeilijk
   Schijnbaar is voor hem RT heilig en alles wat daar vanaf wijkt is onjuist

   Dan bent u niet in staat om objectief te filteren

   Verwijderen
  7. joop weer met zijn sat beelden van VS
   Dat heeft alleen Rusland gezegd dat VS sat beelden zou hebben

   VS heeft alleen gezegd dat met een waarneming had van een SAM uit sepa gebied

   Verwijderen
  8. "gegevens van social media even goed zouden zijn als satellietbeelden"

   En dat heeft VS ook jiet gezegd

   joop begint nu wel oost indonisch doof te worden (door de Kremlin propaganda)

   VS heeft gezegd dat hun waarneming door social media onderbouwd wordt

   SAM uit sepa gebied, ja, binnen een uur for=to van trail buk
   Veel video materiaal van buk op transport
   En joop, dat was niet UA die met een dieplader in sepa gecontroleerd gebied reed.

   En VS doelde ook op de vele social media berichten dat Kremlin leugens verspreid die vrij snel debukd werden

   Maaaar...

   Waar is de social media die de 'leugens van westen' debukt????????

   Behalve een paar Kremlin propagande websites zie ik het niet

   Verwijderen
  9. "VS heeft gezegd dat hun waarneming door social media onderbouwd wordt"

   Dan wil ik daarvan van jou nu het bewijs zien. Kom maar op.

   "Waar is de social media die de 'leugens van westen' debukt????????"

   Gaan wij nu een open deur intrappen, @LGK?

   "Behalve een paar Kremlin propagande websites zie ik het niet"

   Nee, maar jij hebt ook maar een beperkt zicht.

   Verwijderen
  10. Vs zei; zie social media

   Als u dat niet wilt lezen is niet mijn probleem mar de uwe, u bent niet volledig ingelicht.

   De vele berichten die ik gepost heb

   Het bekendste vb is de leugen van RT

   "Nee, maar jij hebt ook maar een beperkt zicht."
   HEEFT U NOG NOOIT AANGETOOND
   U HEEFT ALLEEN GEZEGD DAT U HET NIET EENS ME MIJN BRONNENE

   U heeft geen enkele keer onderboud wat er onjuist i aan mijn posts

   Verwijderen
 21. Crosstalk over de outrage van Samantha Power, de Amerikaanse ondiplomaat bij de Verenigde Naties.

  https://www.youtube.com/watch?t=17&v=xeNqzgB6qC4

  Over de weaponization, het misbruik, van mensenrechten.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Staatsomroep in de bocht:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/08/nos_nog_dieper_met_hoofd_in_eigen_aars_dan_pang_pang_pechtold.html

  https://twitter.com/jandejong/status/629630573615665152

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/08/nos_assisteerde_eigen_emmynomi.html#comments

  Opheffen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welke bocht??

   geenstijl overtuigd niet

   Verwijderen
  2. Misschien met een t ipv een d? Als je toch wilt overtuigen... Want zoals je het nu opgeschreven hebt, ben ik niet erg overtuigd...

   Verwijderen
 23. De steden in Rusland met de 'trol factories'

  https://meduza.io/en/news/2015/08/19/blogger-uncovers-evidence-using-google-trends-of-several-new-pro-kremlin-troll-factories

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij hebben de UK en US ook duizende trollen in dienst. De oorlog wordt op vele fronten bevochten.

   Verwijderen
  2. Perception management is alles.

   Ik heb de afgelopen dagen nog eens wat beeldmateriaal terug zitten kijken van de gebeurtenissen rond euromaidan en de Krim. O.a. deze docu:

   https://www.youtube.com/watch?v=wwVUp4IWEKw

   Terugkijkend met de kennis van nu vallen dan bepaalde zaken veel meer op dan destijds. Zo zie je bijvoorbeeld dat Obama in mediaoptredens heel nadrukkelijk, maar volkomen in tegenspraak met de realiteit op de grond, een beeld schetsen van een vreedzame democratiseringsbeweging die voortdurend bedreigd wordt door de hardhandige ordetroepen van Yanoukovich. In werkelijkheid zijn het het juist die ordetroepen die aanhoudend gemolesteerd worden door een harde kern van zeer gewelddadige demonstranten die duidelijk uit zijn op een confrontatie.

   Verwijderen
  3. oli
   "Volgens mij hebben de UK en US ook duizende trollen in dienst."

   En enige onderbouwing
   Het artikel wat ik poste laat dmv Google trends duidelijk zien waar mensen zitten die zoeken naar 'hits' en hierop reageren

   Verwijderen
  4. dawg

   De video gaat al mis na 2.32 min
   Men deelt het land in 2 dmv welke taal er gesproken wordt

   Dit betekent niet dat men een voorstander isva Rusland

   Een kapitale fout van de maker van de video

   Dat is ht zelfde als zeggen dat de helft van Belgie voorkeur heeft voor NL omdat ze NL spreken

   En u wilt er weer VS bijhalen
   "Obama in mediaoptredens"
   Die hebben niks met Minsk2 te maken, VS staat aan zijlijn

   Overduidelijk dat u altijd een ander erbij moet halen om uw gelijk te bewijzen
   Echter die ander heeft er niets mee te maken

   Het is het volk van UA dat een keus maakt!!!

   Maar dat wilt u nog steeds niet zien

   Verwijderen
  5. "Die hebben niks met Minsk2 te maken, VS staat aan zijlijn"

   Precies, daarom kan de VS vrij manoeuvreren, zij hoeven zich niet aan een akkoord te houden. Snap je het nu, @LGK?

   Verwijderen
  6. @ LGK

   Zinloos gespartel. Obama is hier heel duidelijk zichtbaar de publieke opinie aan het manipuleren.

   Verwijderen
  7. @ Joop

   Minsk 2? Is nog lang niet niet in beeld in het tijdsbestek dat de docu beschrijft.

   Verwijderen
  8. @Dawg,

   Klopt, ik geef alleen maar aan waarom de VS zich afzijdig van Minsk 2 heeft gehouden. De VS heeft niets te maken met Minsk 2 zodat zij rustig verder kunnen gaan met het bewapenen en trainen van Oekraïense nazitroepen.

   Verwijderen
  9. joop

   VS heeft er niks mee te maken
   Maar dat gat boven uw niveau om dat te begrijpen

   Verwijderen
  10. dawg

   "Minsk 2? Is nog lang niet niet in beeld in het tijdsbestek dat de docu beschrijft."

   Jmmer dat DPR er zih niet aan houd

   Verwijderen
  11. Triest

   "zodat zij rustig verder kunnen gaan met het bewapenen en trainen van Oekraïense nazitroepen."

   Een post zonder enkele onderbouwing

   Maar dat zijn we al gewend van Kremlin trol joop

   Verwijderen
  12. "Een post zonder enkele onderbouwing"

   Kijk, nu ontkent @LGK zelfs dat er UK en VS instructeurs in Oekraïne zijn om Ukkie nazitroepen te trainen. Hij gaat hiermee tegen de uitspraak van de Britse minister Philip Hammond en de Amerikaanse vredes president Barack Obama in. @LGK als woordvoerder voor het 'heilige' westen, weet niet meer in welke bocht hij zich moet wringen om onder zijn leugens uit te komen. De oplossing; nog meer leugens! En dat zit hier zomaar, zonder enige vorm van gene, de ene leugen na de andere te fabriceren, gewoon, omdat dat kan in het vrije westen.

   Verwijderen
  13. Weer een leugen van joop

   "Hij gaat hiermee tegen de uitspraak van de Britse minister Philip Hammond en de Amerikaanse vredes president Barack Obama in. "

   Obama heeft nooit gezegd dat "UK en VS instructeurs in Oekraïne zijn om Ukkie nazitroepen te trainen. "

   Verwijderen
  14. Ach Joop liegt en bedriegt maar al te graag om zo het in zijn straatje passend te krijgen....

   Verwijderen
  15. "Obama heeft nooit gezegd dat "UK en VS instructeurs in Oekraïne zijn om Ukkie nazitroepen te trainen."

   Neuspikkerij.

   Verwijderen
 24. Wow, ruble 33% gedaald tov $ in 3 maanden tijd

  http://www.xe.com/currencycharts/?from=USD&to=RUB&view=1Y

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Wow, ruble 33% gedaald tov $ in 3 maanden tijd"

   Ja en? De koers van de $ wordt met kunst en vliegwerk kunstmatig hooggehouden, evenals de Dow Jones overigens. Dat is om personen als @LGK ervan te overtuigen hoe geweldig het met de westerse economieën gaat.

   Verwijderen
  2. LPG,
   Een zwakke roebel is toch goed voor Poetin en voor de russische bedrijven. Heb je zelf gezegd. Lekker veel roebels voor je olie, gas en sukhoi's.

   Verwijderen
  3. "De koers van de $ wordt met kunst en vliegwerk kunstmatig hooggehouden"

   Hoe?

   Eerst zei men dat de $ zou vallen omdat de FED geld print
   Is niet gebeurd

   Ook zei men dat Rusland van $ af wilt en daarom goud koopt
   Ook niet waar
   Rusland is de 2de goud delver in de wereld, echter de RU banken kunnen het goud niet verkopen, dus koopt de CB het op

   En de $ blijft sterk
   Dus er is veel vraag naar

   Oa uit Rusland
   De daling van ruble is te gedeeltelijk te verklaren uit daling olie
   Echter de olie is niet zo snel gedaald als ruble

   Dat betekent dus dat er in Rusland veel vraag is naar $

   Verwijderen
  4. oli

   Als de daling van olie gelijk loopt met daling van ruble, is dat geen probleem voor Kremlin
   De inkomsten voor Kremlin blijven gelijk

   Echter Rusland produceert zelf bijna niks
   Ze importeren voor 55%
   Gelukkig voor Rusland is de yuan ook gezakt

   En ja, in principe goed voor RU bedrijven, die exporteren
   Echter exporteert Rusland zeer weinig
   Olie en gas worden verhandeld in $ dus dat maakt niks uit

   Je ziet nu bv wel dat EU profiteert dat de euro laag staat tov $ en de export van EU toeneemt

   Ik heb nog geen enkel verhaal gelezen dat de export van Rusland toeneemt omdat de ruble zo laag staat
   Door sancties van Rusland moeten ze eerst zelf aan behoefte voldoen

   Zolang dat verhaal er niet is (export toename) raakt Rusland steeds meer in een isolement.

   Verwijderen
  5. Nuclear Power in Saudi Arabia
   http://www.world-nuclear.org/info/Country-Profiles/Countries-O-S/Saudi-Arabia/
   Ik denk ook aan de meer dan 100 sukhoi's die rusland mag leveren

   Volgens jou zijn deze orders naar Rusland gegaan vanwege de lage roebel. Het zijn niet mijn woorden.

   Verwijderen
  6. "Volgens jou zijn deze orders naar Rusland gegaan vanwege de lage roebel"

   Waar zeg ik dat?

   Verwijderen
  7. "Hoe?"

   Hoe blijft de $ zo hoog als de VS een schuld heeft van $18 triljoen?

   "En de $ blijft sterk
   Dus er is veel vraag naar"

   Ja, omdat de olie in $ worden verhandeld. Maar wat gebeurd er nu als dat wegvalt, blijft de $ dan nog zo sterk?

   Waarom gaat de VS dan oorlog voeren met Saddam Hoessein, onder het mom dat hij WMD's heeft, als hij zegt zijn olie in € te gaan verkopen?

   Verwijderen
  8. "Ik heb nog geen enkel verhaal gelezen dat de export van Rusland toeneemt omdat de ruble zo laag staat"

   Het contract van $1 miljard met de VS voor raketmotoren vergeet @LGK maar even voor het gemak.

   Verwijderen
  9. "Volgens jou zijn deze orders naar Rusland gegaan vanwege de lage roebel"

   Waar zeg ik dat?

   Een half jaar geleden. Soms heb ik een erg goed geheugen.

   Ik zei wat is er mis met een europese kerncentrales. Waarom mag europa daar geen centrales bouwen.
   Toen zei jij. Dat komt omdat Siemens te duur is geworden tov de russische leveranciers.

   Verwijderen
  10. joop

   " als hij zegt zijn olie in € te gaan verkopen?"
   dat is voor VS geen problem, dat maakt u ervan

   "Het contract van $1 miljard met de VS voor raketmotoren"
   Wow, dit red de gehele economie van van RU

   U snapt werkelijk niets van globaal economie
   Dez order staat in geen verhouding tot de gehale economie


   Verwijderen
  11. @LGK,

   Wat gek, elke keer als jij in een hoek gedreven wordt ga je gekke antwoorden zitten verzinnen. Je raakt toch niet mentaal ontwricht door mijn rake antwoorden?

   Verwijderen
  12. De feiten over Rusland

   http://www.tradingeconomics.com/russia/indicators

   Ik schat dat de uitvoer van de Russen zo'n 20% van het bbp bedraagt en de invoer zo'n 10%. Ondanks de lage roebel koers houden de Russen nog steeds een bescheiden overschot op de lopende rekening.

   Dat de Russen 55% (van wat dan ook?) importeren lijkt me ballony.

   Verwijderen
  13. Je hebt gelijk over de euro en de dollar Joop. De dollar zou een zacht eitje zijn als het niet de reserve munt van de wereld was geweest. Sadam moest weg o.a omdat hij een gevaar was voor de dollar. Syrië was een schulden vrij land. Daarom moet oa (er zijn nog vele andere redenen) Assad weg. Syrië moet diep in de schulden. Moet de grondstoffen aan de too big to fail geven/verkopen, die gaan de grondstoffen op zeker tot einder der dagen netjes in dollars verkopen.

   Dawg heeft gelijk over de dollar. Eerst wordt hij heel sterk, daarna implodeert hij. Als een ten onder gaande ster.

   Verwijderen
  14. Ik zag dat de russen in Juni 2x zoveel exporteren dan importeren. En dat met een lage olie/grondstoffen prijs!. Als die cijfers juist zijn, betekent dat dat ze behoorlijk competatief zijn.

   Verwijderen
  15. @ oligarch

   Punt is dat je bij depreciatie van je munt onmiddellijk te maken krijgt met de nadelige effecten (bijv. inflatie door hogere invoerprijzen, renteverhogingen en een afnemend overschot/toenemend tekort op je lopende rekening. Invoer- en uitvoervolumes hebben altijd een zekere tijd nodig om zich aan te passen omdat bestaande contracten afgehandeld moeten worden en nieuwe eerst nog gesloten). Zo bezien valt de schade voor de Russen tot nu toe nog behoorlijk mee.

   Verwijderen
  16. GDP is $3500
   Export $470mld
   Import $324 mld

   Dat maakt export 13% en import 11%

   En Rusland is voor 52% afhankelijk van import
   Ze kunnen het zelf niet maken, voornamelijk auto's en andere voertuigen

   https://atlas.media.mit.edu/en/profile/country/rus/

   Verwijderen
  17. Ach LGK, je weet toch wel inmiddels dat ze hier niks met feiten op hebben?? Liever verkondigen ze leugens en verzinsels van Putin en zijn vriendjes...die liever oorlog willen dan vrede!!

   Verwijderen
  18. @ LGK

   Dit is echt wartaal LGK. Eerst reken je (foutief overigens) uit dat de Rusland ter waarde van 11% van het bbp importeert en vervolgens meldt je zonder blikken of blozen dat de Russen voor 52% afhankelijk zijn van de invoer. Volslagen onzin dus.

   Daarnaast maak je een rekenfout bij dat invoerpercentage en klopt je cijfer van het Russische GDP (= bbp = bruto binnenlands product) niet.

   export = (470/3.500) x 100% = 13,4% (t.o.v. bbp)
   import = (324/3.500) x 100% = 9,2% (t.o.v. bbp)

   Het Russische bbp bedroeg volgens onderstaande bron in 2014 $ 2079
   miljard dollar.

   http://www.tradingeconomics.com/russia/gdp

   Laat ik er gemakshalve van uitgaan dat de door jou opgegeven invoer en uitvoerwaarden wel kloppen dan zijn de juiste percentages dus:

   export = (470/2.079) x 100% = 22,6% (t.o.v. bbp)
   import = (324/2.079) x 100% = 15,6% (t.o.v. bbp)

   Verwijderen
 25. Tsipras to Resign, Call Snap Elections; Sweeteners Before the Screws; Campaign Promise You Can Believe In
  http://globaleconomicanalysis.blogspot.nl/2015/08/greek-prime-minister-to-resign-call.html
  Hoppa. Nog iemand die voor de bankiers gewerkt heeft wordt uitgekotst. LOL!!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Former Merck Employee Targeted After Speaking out Against Forced Vaccinations
  https://www.youtube.com/watch?t=342&v=hYxvZO2chj4

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Now oli
  Al jij van de bijbel beld komt en tegen vacinatie bent, prima

  Maar ga niet uw geloof hier verkodigen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heeft niks met bijbel belt te maken. Gewoon beslissen over je eigen lichaam.
   Is dat nou het land van de vrijheid.? Dan ook nog een vrouw/medewerkster intimideren omdat ze zich er tegen uitspreekt. Schandalig. We gaan echt, maar dan ook echt helemaal de verkeerde kant op.

   Verwijderen
 28. Exact Oli, wat dit met de bijbelbelt te maken heeft is mij ook een raadsel; is weer die bepaalde framing die te pas en te onpas -schadelijkerwijs- uit de kast gehaald wordt.

  Ben trouwens beniwued wat er zou gebeuren als mensen gewoon (de kostprijs) voor hun vaccinaties moeten gaan betalen. Zou je eens moeten zien hoeveel mensen dan zelf na gaan denken en eens kijken hoeveel mensen dan hun kinderen nog steeds blijven volspuiten....

  "U wilt uw kind 20 shots geven? Dat is dan 1200 euro. Wilt u contant betalen of pinnen?"
  "Weet u wat, we gaan er nog even over nadenken; komen volgende week wel terug. Of niet."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jij er van maakt is ook volstrekte lariekoek. Maar het is goed, jij wil dus meer mensen laten omkomen door ziektes dan nu. Mag hoor, geen probleem...maar dan ben jij dus degene die framed en die liever doden als levenden ziet. Het is genoteerd!! Natuurlijk heeft iedereen het recht om vaccinaties te weigeren, maar ze redden meer levens dan dat ze kosten. Maar jij weet het beter dr. Blik....vertel!! Of ga je nu onzin over Agenda 21 vertellen??

   Verwijderen
  2. "Of ga je nu onzin over Agenda 21 vertellen??"

   Gaan wij jou met zulk soort opmerkingen serieuzer nemen?

   Dacht het niet!

   Maar je blijft wel een ignorant knulletje van 41.

   https://www.youtube.com/watch?v=-uGWut6IRfA

   https://www.youtube.com/watch?v=imNno2zhDe0

   Verwijderen
  3. Ach ja, jou heb ik nooit serieus genomen en 99,99999999% van Nederland doet dat ook niet!! Dus jij blijft maar rondcirkelen in je benauwde wereldje bij je mede terroristenvriendjes bij Blik en ik kan de wijde wereld inkijken met totaal geen vrees voor wat dan ook!! Bij jou is dat wat anders....

   Verwijderen
  4. "Ach ja, jou heb ik nooit serieus genomen"

   Ik vraag toch niet of je mij serieus moet nemen, ik vraag of jij je domme opmerkingen voor jezelf wilt houden en voor de rest kijk jij maar de mooie wijde wereld in.

   Verwijderen
  5. Die reactie zegt genoeg over jouw bekrompen enorm kleine wereldbeeld....maar dat wil ons wel de les lezen over oorlogen en geopolitiek maar heeft een tunnelvisie van hier tot ehhh...Tjietsjerkadeel....veel verder kom je niet...dan laat maar!! Kan veel beter een LGK of mennie lezen, daar word ik tenminste pas wijzer van!!

   Verwijderen
  6. Ja, je neemt dezelfde leugens over. Dat is de kijk van jou in die mooie wijde wereld.

   Verwijderen
 29. Sixty-Two Years after a CIA Coup Ousted Iranian Prime Minister Mossadegh for Nationalizing His Nation’s Oil Reserves: US Foreign Policy Still Relies on Color Revolutions, which Must be Outlawed like Poison Gas
  http://tarpley.net/cia-coup-ousted-mossadegh-for-nationalizing-irans-oil-reserves-us-still-relies-on-color-revolutions/
  Dezelfde truckjes hebben we laatst gezien in operatie "arab spring" en in de oekraïne.
  Regime change operaties in armenië en macedonië zijn dit jaar mislukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Het feit dat IS nog nooit één vinger heeft uitgestoken naar Israël – terwijl IS voortdurend claimt dat de Arabische wereld Israëliers de zee in wil drijven – is op z’n minst toch opmerkelijk te noemen?

  Als IS werkelijk was wat wij moeten geloven dat het is…., waar hebben dan al die jaren de met miljarden gevoede inlichtingendiensten gezeten? Dat zo’n goed georganiseerde beweging uitgerust met het laatste wapentuig onder de radar heeft kunnen blijven. Natuurlijk!!!!!!!

  Als IS werkelijk was wat wij moeten denken, waarom hebben ze dan niets gedaan voor hun mede moslimbroeders, de Palestijnen?? Alles wat IS doet, komt Israël en Amerika heel goed uit. Nog meer chaos en verdeeldheid zaaien in het MO en in één beweging door de gehele Islam belachelijk maken.

  Toevallig zijn die landen die door Israël tot vijand zijn gemaakt het werkgebied van IS. Dat was toch het Yinon Plan??

  http://www.timesofpol.com/the-yinon-plan-greater-israel-syria-iraq-and-isis-the-connection/

  Maar goed.

  Laten we eens een blik werpen op ongelooflijke eigenaardigheden rondom ISIS. ISIS is een psy-op van de CIA en verdient een grondige analyse. Ik denk dat de mensheid intuïtief voelt dat er iets niet klopt aan ISIS. Laten we er deze keer niet intrappen. De ISIS “wilden” hebben kennis die onderwijs vereisen, moderne technische vaardigheden, structuur, conformiteit aan maatschappelijke normen en een transparante verbinding met de buitenwereld.

  Lees verder op:
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P2575

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, en die onthoofdingsvideo's komen allemaal van SITE, een site van Rita Katz!

   https://news.siteintelgroup.com/

   Verwijderen
  2. Het promotie bureau voor IS wil nu nieuwe leden aantrekken door er op te wijzen dat je de vrouwen mag verkrachten van de gebieden die je veroverd. Dit wordt door hun media flink gepushed.
   Zo wanhopig zijn ze op zoek naar bruikbare idioten om Assad omver tewerpen

   Verwijderen
 31. Ah weer een bekende van de veiligheidsdienst:

  "De man die vrijdagavond het vuur probeerde te openen op passagiers in een volle Thalys was een 26-jarige Marokkaan die bekend was bij de inlichtingendiensten. De man wordt ondervraagd, maar weigert te praten."

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/8/Schutter-Thalys-was-bekend-bij-veiligheidsdiensten-2674928W/?masterpageid=158493

  "Door een bizar toeval, mislukte het plan van de schutter. Volgens de lokale krant La Voix Du Nord hoorden twee Amerikaanse militairen in burger die toevallig langsliepen het geluid van een doorgeladen wapen op het toilet. Toen de man van het toilet kwam, vielen ze hem aan."

  Toeval?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amerikaanse militairen in burger ????. Hmmm Zijn we nog steeds bezet door de amerikanen ??(zionistische anglo amerikaanse centrale bankiers oligarchy)

   Verwijderen
  2. @ oligarchie

   Gun die jongens ook 'A Night in Paris'.

   Ik vraag me wel af hoe die militairen in burger een doorgeladen wapen konden horen. Zo'n wapen maakt nl. net zo veel geluid als een niet geladen wapen: geen. Maar misschien bedoelt men het doorladen van een wapen. Treurig dat je berichtgeving over al dan niet geslaagde terreuraanvallen moet wantrouwen als geen andere.

   Verwijderen
  3. @Dawg. Tsja, het zou gewoon waar kunnen zijn. Ik ben iig ook wantrouwig bij iedere terroristische aanslag.

   Verwijderen
 32. Weer een tegenvaller voor de elite. (relatie tussen amerika en pakistan was toch al lang niet meer goed)

  Pakistan turning away from US, warming up to Moscow — WSJ
  http://www.strategic-culture.org/news/2015/08/21/pakistan-turning-away-from-us-warming-up-to-moscow-wsj.html

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Beurs is nu 12% gezakt in de laatste 2 weken. Geen enkele dag met een fatsoenlijke opleving. Blijkbaar worden aandelen massaal gedumpt en is de prijs nog lang niet laag genoeg voor bodem vissers. Ook al zouden we volgende week een opleving van de koersen krijgen en dus een lagere top maken, dan nog denk ik dat we veel verder zakken dan de 420 die ik eerst voor ogen had. Ik denk nu meer aan 380 voor over begin volgend jaar.
  Dit kan nog lager uitvallen als we volgende week gewoon verder dalen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de VS houden ze rekening met 2 scenario's:

   1. Crash;
   2. Crash + oorlog

   En gezien de Oekraïense troepenbewegingen (tussen de 65 en 90.000 man) richting Donetsk, houdt ik het op scenario 2. Trouwens, de Russen hebben ook 50.000 man samengetrokken aan de Oekraïense grens en hebben Kiev gewaarschuwd Minsk 2 niet op militaire wijze op te lossen.

   Er wordt wel beweert dat iedere generatie een wereldoorlog meemaakt, ik denk dat wij er héél dicht tegenaan zitten. Die vluchtelingenstroom is ook niet toevallig, er moet gewoon chaos worden gecreëerd in Europa.

   Wordt dit de apocalyps waar wij al die tijd op hebben zitten wachten?

   Verwijderen
  2. We zien eigenlijk een zelfde soort scenario als tijdens de twee voorgaande wereldoorlogen. In de Eerste Wereldoorlog waren het Belgen die massaal naar Nederland vluchtten en tijdens de Jodenvervolging in Duitsland waren het Joden die massaal naar Nederland vluchtten.

   Verwijderen
  3. http://thesaker.is/is-an-ukronazi-attack-imminent-yes-so-what-else-is-new/

   http://nsnbc.me/2015/08/21/moscow-warns-kiev-against-military-solution-in-ukraine/

   Verwijderen
  4. De zionistische anglo amerikaanse centrale bankiers maffia heeft één antwoord tegen depressie. Oorlog is het antwoord tegen de depressie.
   Zowiezo een groot conflict om de donbass deze winter. Groot machten Iran, Turkije, Amerika, Rusland en Israël gaan zich binnen een aantal maanden direct bemoeien met de strijd in Syrië met hun eigen legers.

   Verwijderen
 34. Long live the King: 5 Elvis songs covered by Russian musicians

  August 17, 2015 Anna Sorokina, RBTH
  On Aug. 16, 1977, legendary American singer Elvis Presley passed away in Memphis, Tennessee. In memory of the man known to fans all over the world as "the King," RBTH has found 5 Russian singers who sing – and even look – like Elvis.

  - http://rbth.co.uk/blogs/2015/08/17/long_live_the_king_5_elvis_songs_covered_by_russian_musicians_48567.html)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Jeb Bush
  The Real Truth About Jeb Bush, CIA Sociopath
  https://www.youtube.com/watch?v=4381_kVfs2I

  meer info
  http://www.infowars.com/exclusive-jeb-bush-linked-to-cartel-money-laundering-while-serving-cia/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog meer over Jeb

   Jeb Bush’s Lehman Connection
   http://teapartyeconomist.com/2015/08/22/jeb-bushs-lehman-connection/

   Verwijderen
 36. ВREAKING: ExpIоsion at chоmical warehouse in China's #Shandong provinc
  https://www.youtube.com/watch?v=acW52C67h68

  Wat is er aan de hand in china ?. Weer een chemische fabriek in de fik. Is dit een manier voor wegwerken van overproduktie ?.
  Dat is op dit moment aan de hand in de wereld. We hebben een overproductie aan grondstoffen, aan onroerend goed, aan productie fasciliteiten, aan landbouw producten in de wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. FALSE FLAG TEGEN ASSAD.
  De bom aanslag op de marktplaats in Douma.(laatste overgebleven stukje bolwerk van de zionistisch anglo amerikaanse proxies in damascus tegen Assad)

  Geen lijken!!. Geen lichaamsdelen. niks, nakkes, nada.

  First, there is the allegation that more than 100 civilians were killed in an airstrike carried out by the Syrian military. There are certainly plenty of pictures that seem to bolster that claim, with debris scattered everywhere, aid workers carrying victims, and frightened civilians rushing around the destroyed marketplace. However, when one looks at the videos, even those provided by outlets such as The Guardian in the above linked article, one curious thing seems to be missing: bodies.
  Indeed, it does seem odd that an airstrike could obliterate a crowded market on a Sunday, killing over a hundred people, and no videos or images would show bodies torn apart by the blast? One would expect to see mangled corpses, limbs scattered on the ground, pools of blood, etc. None of that seems visible.
  http://21stcenturywire.com/2015/08/21/the-douma-market-attack-another-fabricated-pretext-for-intervention-in-syria/

  BeantwoordenVerwijderen
 38. "Blablabla
  Dit is dezelfde websites die de verhalen verspreid van Sputnik, RT, The Saker, Eric Zuesse, Peter Haisenko, etc.."

  Hmmm....je bent zeker vergeten het onderstaande te lezen.
  .
  "Global Research does not necessarily endorse the views presented in this article."

  Het NOS journaal berichtte ongeveer hetzelfde. Het vuur zou zijn geopend op een luidspreker die opgesteld staat bij de grens van Noord en- Zuid-Korea en die na jaren van stil te zijn geweest weer is geactiveerd voor het uitkramen van propaganda en daarmee het provoceren van Noord-Korea. Ongetwijfeld is deze luidspreker een onderwerp van vroegere onderhandelingen geweest maar de VS heeft dus besloten om ook de spanningen in dit gebied op te voeren na de uitspraken van Kim Yun Un.

  "Zouden de gekkies hier nou eens een keer wakker worden en realiseren dat ze gebruikt worden door Stalinistische regimes?"

  Het "gekkkie" dat dit geschreven heeft, heeft niet in de gaten dat "het" gebruikt wordt voor het verspreiden van westerse propaganda.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. War by media and the triumph of propaganda

  snipjes:

  In the 19th century, the writer Alexander Herzen described secular liberalism as "the final religion, though its church is not of the other world but of this". Today, this divine right is far more violent and dangerous than anything the Muslim world throws up, though perhaps its greatest triumph is the illusion of free and open information.

  "When the truth is replaced by silence," said the Soviet dissident Yevtushenko, "the silence is a lie."

  It's this kind of silence we journalists need to break. We need to look in the mirror. We need to call to account an unaccountable media that services power and a psychosis that threatens world war.

  http://johnpilger.com/articles/war-by-media-and-the-triumph-of-propaganda

  BeantwoordenVerwijderen
 40. The Coming War between America and China - the new documentary project from John Pilger

  https://www.youtube.com/watch?v=EsFfkDLRqd8

  BeantwoordenVerwijderen