zaterdag 17 februari 2024

Rutte met NL-Staats TV op oorlogspad met Rusland

Hij begint steeds harder te schreeuwen, en de NL-staatsmedia steunen hem er steeds feller in: Rutte is op oorlogspad met Rusland. Hij is levensgevaarlijk. Hij brengt ons en de wereld in gevaar. Samen met zijn NATO en NOS-vrindjes. Het is een klein clubje, niemand van de Nederlanders wil het (zie uitslag Oekr-referendum en "inlegvelletje"), maar ze walsen door. Het lijkt wel: die Grote oorlog in Europa moet er komen. 

Gisteren zagen we de kop van Rutte ook weer voorbijkomen, we menen bij Nieuwsuur met staats-journalist Jeroen Wollaars (maar het kan ook elke andere staatsjournalist geweest zijn). 20 Miljard moet er naar het Ministerie van Oorlog en Wapens. Op een economie van nederland van circa 1.000 miljard, zitten we dan aan de 20 miljard.

Dat is 20.000.000.000. 20 duizend miljoen. Of 20 miljoen briefjes van Duizend. Elke inwoner van Nederland, baby's en oude vandagen meegeteld wordt per jaar DUIZEND Euro uitgezogenom om te dreigen en te stoken tegen Rusland.

In het parlement zijn Baudet, Pepijn en Gideon de enigen die hier iets tegen inbrengen. Wilders is al aan het draaien ook tegen Rusland. Voor Rutte kan er geen nieuw kabinet komen als dat niet doorgaat met miljarden steun aan het corrupte en gewelddadige Oekraïne. Qua kranten hebben we de Andere Krant en Gezond Verstand. Van die laatste hieronder de video van karel van Wolferen.

Wat hebben oorlogszucht, Agenda 2030 en de Green Deal met elkaar te maken / Karel van Wolferen

De terreuraanvallen van Oekraïne op Russische burgers gaat door. Ook hier weer een barbaarse Oekr-aanval op Yasinowata. Ze hebben, met collaboratie van Rutte, een 14-jarig kind dood gemaakt. BRON (en zie onder). Hoe lang laten Putin en Shoigu dit nog gebeuren?

17/02/24. Relevant.

➡Foto 1-2: " ❗💥3 mensen, waaronder een kind, stierven als gevolg van een nieuwe barbaarse beschieting van Yasinovataya door militanten van het Kiev-regime. De strijdkrachten van

Oekraïne beschoten opnieuw de buitenwijk Yasinovataya - in Panteleimonovkahet huis werd volledig verwoest.
Nog eens zes mensen raakten gewond, onder wie een meisje geboren in 2013.
Gisteren woonde daar een gezin en was het gelach van kinderen te horen. Maar vandaag heeft het Oekraïense leger dit huis ‘van leven’ beroofd, en daarmee van drie mensen, waaronder een tienermeisje geboren in 2009.

6 opmerkingen:

 1. Hoeveel terreuraanvallen heeft het Russische leger uitgevoerd op Ukraïne waarbij Ukraïnse jonge onschuldige burgers van hun leven zijn beroofd?
  Je ziet Blik nooit schrijven daarover.
  Hoe komt dat toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het Kremlin is van plan om tegen 2024 de uitgaven voor defensie te verhogen tot ongeveer 30 procent van de totale overheidsuitgaven, zo blijkt uit documenten afkomstig uit het Russische ministerie van Financiën.
  Het voorgestelde budget van 10.800 miljard roebel, omgerekend ongeveer 103 miljard euro, betekent een stijging van 68 procent ten opzichte van 2023.
  Dat zijn dan dus 103 miljoen briefjes van duizend. (blik's rekensommetje)
  Rusland telt grof geteld 142 miljoen inwoners.
  Zo wordt iedere Rus 725 euro oftewel 72 duizend roebel uitgezogen om RT staatsmedia Russische propaganda te slikken en te kijken naar hoe Ukraïnse gebouwen en infrastructuur vernietigd wordt en Ukraïnse onschuldige burgers slachtoffer geraken als gevolg van de geldverslindende oorlogs economie van Rusland.
  Je zal maar belastingbetaler zijn in Rusland waar de lonen al niet niet zo geweldig zijn en het leven peper duur is.

  Even jouw artikel hiermee aanpassen Blik anders is het allemaal zo'n eenzijdige berichtgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met de NAVO terreureenheden om je land heen, wil je graag belasting betalen voor je leger.

   Als inwoner van een NATO-agressor land zou iedere NATO burger moeten strijden tegen geld naar hun agressie-leger.

   Verwijderen
  2. Ik snap het al.
   Rusland heeft het liefste zwakke tegenstanders.
   Een zwak Europa zonder NATO leger is makkelijker op z'n knieën te krijgen.
   Wat heeft die oetlul Putin toch vette pech dat Europa zich juist de handen in elkaar slaat en de NATO steunt.
   Hoepel op naar Rusland Blik. Je hebt hier in Europa niks te zoeken.

   Verwijderen
 3. Beste mensen,

  Ik heb een grondig Navalny blog gemaakt:
  https://xevolutie.blogspot.com/2024/02/1435-er-is-een-rechts-extreme.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het bestaat uit drie bronnen:
   1) De stiekem opgenomen gesprek tussen MI 6 en een Navalny-medewerker in 2010, waarin die medewerker zegt bezig te zijn met het ondermijnen van Putins regering.

   2) Een document waaruit blijkt dat Navalny een extreme racist was. "Moslims moet je dood schieten"

   3) Een boek van kolonel Baud, dat aantoont dat Navalny geen novichok kreeg en terecht in de gevangenis kwam. etc.

   Verwijderen