donderdag 1 februari 2024

Putin staat weer toe dat oorlogsschip vernietigd wordt

De slappe Putin incasseert klap na klap. Het begint een beetje genant te worden voor de man. Nu weer deze Corvette, die met bemanning en al naar de Zwarte Zeebodem afzinkt. Het blijft allemaal zonder consequenties. De Amerikanen manipuleren de EU-ianen nu zo dat die nog eens 50 miljard aan olie op het vuur gooien (VVD66 en Omtzigt stemmers bedankt), dus Putin kan zijn borst nat maken en nog vele Russische levens offeren aan de Anglo-Ameri-Zio-oorlogslust. Die ratailleren al voordat er iets gebeurd is, of ze verzinnen wel iets. Putin niet. Vorige week zijn vliegtuig met bemanning en al, piloten, begeleiders en 60+ Oekraïense krijgsgevangenen, meeste met Rurrische achternamen, vliegen, notaben boven Rusland zelf (!) tegen een Amerikaanse patriot raket aan. Nu deze Corvette. Het is gewoon prijsschieten voor het FUKUS-syndicaat. De hele demografie van Rusland gaat eraan. Straks nauwelijks nog mannen in de leeftijd 20-40 jaar. Oekraïne, het Russische deel in ieder geval, idem dito. En Putin? Eerst die Wagner baas het leven zuur maken. En daarna Girkin (Strelkov) voor 4 jaar opsluiten. Je mag in het Rusland van Putin wel partriot zijn, maar niet te... 2 opmerkingen:

 1. Ik ben het niet met je eens hoor.
  Die Wagner baas en Strelkin zijn levensgevaarlijke lieden.
  DFie geven de Neocons meteen een alibi om een kleine atoombom op Rusland te gooien.

  Een corvette , en een vliegtuigje met 6 man..... Het is oorlog, BLIK !
  Dit stelt niks voor.

  Kijk hoe geweldig Puti zorgde dat zijn land veel meer munitie heeft dan de hele Westerse wereld samen.
  Kijk hoe die westerse Wereld op sterven na dood is, en alles dank zij de weerstand van Putin.

  Het feit dat deze oorlog al twee jaar duurt is zeer gunstig, volgens mij.
  Des te meer wordt Oekraiene en HetWesten verzwakt.
  Het lijkt me dat Rusland het prima aan kan.

  Kun jij elk schiop en elk vliegtuig vrij van aanslagen houden?
  Dat is gods-onmogelijk.
  Terroristen kunne overal en elk moment toeslaan. Je kan geen 1 miljoen luchtafweer raketten installeren.

  Putin: mijn held.!

  Gewoon wachten: het westen stort in. ( Let op: ik ben een patriot. Onze leiders zijn Satan geworden. Ook voor het Westen is het beter dat dit in stort.)

  En als het in stort zal het nòg heel moeilijk worden voor onze kinderen: Total Surveillance + QR + digitaal geld = Concentratiekamp.
  Daar komen ze in terecht.
  ( Niet in slavernij. Slaven waren gerld waard, en de eigenaar wilde hen in leven houden. Dat geldt niet voor onze kinderen. Die moeten straks een vaccin nemen dat hen ziek maakt en mogelijk zal doden....)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blik, wees blij dat Moskou ondanks alle provocaties van de NAVO het hoofd koel houdt. Het Westen is een vijand die zichzelf aan het vernietigen is. Zo'n vijand moet je zo min mogelijk storen.

  BeantwoordenVerwijderen