dinsdag 18 april 2023

Deel 2: Hoofddorpse schooldirecteuren pesten leerling weg

In deel 1 heeft u kunnen lezen hoe twee nietsvermoedende weerloze kinderen van 10 en 11 door een oudere zus van een klasgenoot, die vanuit een wanordelijke gymles telefonisch opgeroepen was, aan haren en schouder van achteren tegen de stoeptegels waren gesemeten en met de dood werden bedreigd, inclusief handgebaar langs de keel. Dit alles bij het verlaten van de gymles van Tabitha in Hoofddorp. De dag erop is de directeur van Tabitha, wiens eerste reactie was, "het was niet mijn school", op visite gegaan bij de gewelddadige familie. De dag daarna werd de organisatrice van het geweld met high fives en "topper" binnen gehaald. De slachtoffers en hun klasgenoten werd het verboden over hun eigen mishandeling te praten. Er werd door de directeur verdere obstructie van de waarheidsvinding gepleegd door ook de ouders schriftelijke communicatie te ontzeggen. Nu volgt hieronder het vervolg.

Dossier-constructie

Daarop hebben de ouders zich middels een schrijven van 3 pagina’s gewend tot de directeur van Meer Primair, de heer Eef N. Meerprimair beheert 17 basisscholen  in en om de Haarlemmermeer, waaronder CBS (Christelijke Basisschool) Tabitha. Hij stelde voor om er een officiële klacht van te maken en de brief aan te vullen, waarop de ouders wederom een drietal pagina’s toevoegden. Daarop volgde dan het eerste en enige gesprek tussen de ouders en de directeur van Meer Primair. Dit was half December en wederom werd aangegeven, nu dan  door Eef N., dat het ongewenst was om over de mishandeling van hun dochter op 6 September te praten. Hij zei toe alles met Tim K. te bespreken en dan met een reactie te komen. En die reactie kwam er, maar anders dan verwacht. Niet de druk op het geweldsslachtoffer werd verminderd maar juist opgebouwd. Een flinterdun dossier werd geconstrueerd rond het kind van de briefschrijvende ouders.

Gloria-lied

Toen op de laatste dag voor de Kerstvakantie de ondergeschikte van Tim K. in de klas een glorialied voor de aanslag-organisatrice inzette, en de slachtoffers daar niet bij meezongen, werden deze apart genomen, intimiderend toegesproken en werd hen voor na de vakantie straf  en een plek op de gang in het vooruitzicht gesteld.

Tegen de muur

Het 11-jarige meisje, dochter van de briefschrijvers werd daarna nog diverse keren apart genomen en geïntimideerd en toegeschreeuwd door ondergeschikten van Tim K. en als finale wordt het groep 8-meisje op maandag 13 Februari jl. de hele schooldag lang tegen de muur geplaatst bij groep 3 aan groep 3 meubilair zonder deugdelijk onderwijsmateriaal. Reden: een klasgenoot zou haar bij de gymles van de vrijdag ervoor voorgesteld hebben de dertienjarige aanslagpleegster af te gooien met trefbal. Met trefbal, een spel waarbij het afgooien het doel is van het spel. Een poging tot afgooien is er niet geweest. En afgooien zelf al helemaal niet. Deze afgooi-suggestie bij trefbal van notabene een ander meisje is dus van de dertienjarige aanslag-organisatrice naar de gymleraar gegaan, die is er naar de klasseleerkracht mee gegaan, die naar haar directeur van Tabitha en die naar de directeur van Meer Primair. De ouders werden pas 72 uur na het vermeende “trefbal-incident” verwittigd en pas nadat hun kind al een schooldag lang tegen de muur van groep 3 was gezet. Na deze straf werd het kind daarenboven gedwongen sorry te zeggen, op straffe van schorsing. Aangezien zij geen sorry kan zeggen voor een afgooi-suggestie bij trefbal, en al helemaal niet van een ander kind, volgde daadwerkelijk schorsing en direct daarop definitieve schoolverwijdering. Dit alles luttele maanden voor het afsluiten van de basisschooltijd, van de school waar de leerling circa 8 jaar lang had doorgebracht. Eef N. gaf subsidiair aan dat hij te weinig vertrouwen voelde bij de ouders en het “wangedrag” van het geweldsslachtoffer te groot. We citeren een greep uit zijn klachten uit zijn eigen brieven, die in handen zijn van Blik op NOS-journaal:

“kijken elkaar aan”,  “maken signalen”, “rollen met de ogen”, “wenkbrauwen optrekken”, “lachen”, “boos kijken”, “had geprobeerd leerling af te gooien (met trefbal, red.)”.

Niet binnen de taken

De ouders hebben de voorzitter van de Raad van Toezicht van Meer Primair ingelicht over de gang van zaken bij de heren Tim K. en Eef N. Deze antwoordde dat het “niet past binnen de taken” van de Raad van Toezicht. De vertrouwenspersoon van Meer Primair is ook op de hoogte gesteld maar deze reageerde helemaal niet.

Afscheidsbrief

Bij zijn afscheidsbrief van 6 maart jl. wordt alles duidelijk, de leerling heeft dan inmiddels 3 weken lang gedwongen thuis gezeten door toedoen van Meer Primair directeur Eef N. en schrijft hij, en wij citeren uit zijn brief in handen van Blik op NOS-journaal:

“U ontvangt deze brief omdat ik tot mijn genoegen vernomen heb dat X vandaag als leerling op basisschool Y begint. Nu zij geen leerling van CBS Tabitha meer is, laat ik u bij deze weten dat hiermee de verwijderingsprocedure van tafel is. Ook ga ik uw klacht over CBS Tabitha en Meer Primair afronden, door uw klacht hierbij ongegrond te verklaren… Rest mij nog om X op basisschool Y die fijne laatste periode van haar basisschooltijd te wensen, die ik haar zo van harte gun.”

Het schoolplein van de Christelijke basisschool Tabitha. De directeuren Tim K. van Tabitha en zijn baas van Meer Primair, Eef N.  verwijderen samen leerling, notabene slachtoffer van geweld onder hun verantwoordelijkheid, na circa 8 jaar, luttele maanden voor het schooleinde, onder andere omdat zij haar wenkbrauwen zou hebben opgetrokken, en een klasgenoot aan haar een afgooi-suggestie had gedaan bij trefbal. Tabitha hanteert als marketing slogan "Iedereen uniek en samen compleet".
Iedereen uniek en samen compleet


132 opmerkingen:

 1. Dag Blik,
  het is duidelijk dat de kwestie je erg raakt, omdat je de betrokkenen goed kent. En omdat de ene onrechtvaardigheid op de andere volgt, in dit dossier.
  ( Ik moet een slag om de arm houden , want de 'school' heeft geen comment bekend gemaakt. Het is dus noodgedwongen eenzijdig).

  Stel nu dat de 10 jarige en de 11 jarige het 13 jarige meisje hebben geplaagd of gepest. ( Dat beweeert de 13 jarige, meen ik.)

  Dan moet die 13 jarige dit melden bij de school, en moet het zo worden opgelost.
  Niet gebeurd.
  De 13 jarige riep haar 16 jarige zus ( Ik denk dat twee meiden van die leeftijd samen 100 kilo wegen) en die vielen uit een hinderlaag de twee jonge meisjes (samen 50 kilo) aan. Hoofd op de stenen, lichte hersenschudding.
  Een vedergewicht bokst nooit tegen een zwaargewicht. Hier wel, en toch kiest 'de school' als volgt:
  - niet voor geweldloosheid. Geen flinter straf voo rde geweldplegers.
  - geeft de zwaargewicht het groene licht om de vedergewicht onreglementair aan te vallen.

  En dit is nog maar het begin.
  De partijdigheid gaat door, van september 2022 tot voorjaar 2023.

  En geen volwassene te bekennen in dit dossier:
  Niet de baas van Meer Primair.( Eef N)
  Niet de Raad van Toezicht. ( "Hoort niet op ons bordje".... Dat zal juridisch misschien wel zo zijn, maar als je een raad van Toezicht wil zijn moet je juist hier wèl Toezien. En oordelen.)
  En zelfs de Vertrouwenspersoon loopt weg voor zijn/haar echte taak !

  Al deze mensen nemen een functie aan, maar weigeren hem uit te voeren: ze vinden altijd wel een 'geitenpaadje' om zich er buiten te houden.

  Als de slachtoffers tenslotte de school verlaten slaken ze een zucht van opluchting en doen de boeken dicht.

  Proficiat! Ze hebben van een matige school een slechte school gemaakt.
  Door NIET op te treden laat je zien dat het recht van de brutaalse geldt. Niks Christelijk. Heidenen zijn het.
  Wat ze tonen is lafheid en weduiken.

  In een laffe omgeving groeit de misdaad en de boosaardigheid.
  Dàt is wat ze onze kinderen hebben geleerd: agressie loont. Wegkijken is de norm.

  Dit is mijn comment. Ik kan er natuurlijk naast zitten, want ik heb het verhaal van één kant.

  Maar sommige zaken zijn feiten: de leeftijden, de aanval, de gewonde kinderen, het weglopen van Directeur + Toezicht + Vertrouwenspersoon. Allemaal zaken die niet deugen.

  Gelukkig zijn de kinderen op een andere school, en er is een goede kans dat ze door deze ervaring een voorsprong hebben op andere kinderen: ze weten nu dat ze in een samenleving leven vol met lafaards.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er ook achter gekomen dat mensen op een enkeling na enorme lafbekken zijn.
   Ook in de maatschappij zie je dat als het regime een hoax als Covid 19 in de markt zet.

   Dit gelezen hebbende moet ik denken aan de vandalen die door Soros worden gesponsord en hele binnensteden plat branden en voor terreur zorgen. Dat werd ook verheerlijkt in de media.
   Einde van onze (westerse) beschaving. - als we de zaak niet heel snel kunnen kantelen, wat ik trouwens niet verwacht dat we dat kunnen, maar sluit het niet uit-

   Verwijderen
 2. Nederland koopt Leopard tanks en artillerie granaten. Hoopt wat geld terug te krijgen van de Europese VREDESfaciliteit.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/nederland-en-denemarken-kopen-14-leopard-2-tanks-voor-oekra%C3%AFne/ar-AA1a5wWD?ocid=msedgntp&cvid=2221c1fba574495ea6ffabdac60cc1d2&ei=23

  Vrede = oorlog
  Slachtoffer = Dader

  Hebben jullie het al door? Dit is het nieuwe normaal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier ook weer.
   Laffe collega's cancelen slachteroffer coronaprik. Dit is hoe het kwaad kan zegevieren.

   Orthopedisch chirurg die het covid-“vaccin” en een carrière beëindigende gezondheidstoestand kreeg, zegt dat hij “in de steek is gelaten” door zijn collega’s
   https://www.frontnieuws.com/orthopedisch-chirurg-die-het-covid-vaccin-en-een-carriere-beeindigde-gezondheidstoestand-kreeg-zegt-dat-hij-in-de-steek-is-gelaten-door-zijn-collegas/

   Verwijderen
 3. Tenenkrommend relaas. Allemaal zo fout als maar kan. Wat beweegt zo'n directie en bestuur? Iets anders dan lafheid. Iets anders kan ik zo gauw niet bedenken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat het bestuur van de school kwaad is. Niet laf. Vrij metselaars verwacht ik. De leraren, de begeleiders en de ouders van de kinderen zijn laf. Durven hun mond niet open te doen en door het te accepteren en het mee te spelen wordt ook hun kritische afstand name en hun ethiek aangetast. Alhoewel ze dat niet direct door zullen hebben of willen erkennen. Erg jammer allemaal.

   Verwijderen
 4. Ja dat zijn 3 analyses die mij raken, to the point, wat een verrot systeem van a tm z. Nu de aanval van NPO op ON, list en bedrog, L&B wwas leuke kroeg in 020

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je ziet het ook met het cancellen van Tucker Carlsen. Het tegengeluid kunnen ze niet blijkbaar niet gebruiken/handelen

   Verwijderen
 5. However, this optimistic conclusion for the anti-Russian coalition was not completely confirmed. On the contrary, processing and exports from the Russian Federation are at their peak, completely destroying the essence, principles and basis of Western embargoes and price ceilings on oil, as well as products from it. All the sanctions efforts of the West are obviously humiliated.
  https://en.topcor.ru/34555-bloomberg-evropejskie-sankcii-i-istoricheskij-rekord-jeksporta-nefteproduktov-iz-rf.html

  Weet je nog hoe de sancties Rusland op de knieën zouden krijgen volgens het oligarchen nieuws vorig jaar toen ze de sancties invoerden.

  Oligarch wist wel beter. Sancties zijn niet tegen Rusland. Win win win voor Rusland

  Zoals gezegd: De sancties zijn tegen de Europese bevolking. In de ogen van de oligarchen zijn we veels en veels te rijk.

  BeantwoordenVerwijderen

 6. Rand Paul legt Antony Blinken het vuur aan de schenen: Kijk hier:

  JUST IN: Rand Paul Directly Confronts Antony Blinken About COVID-19 Research Funding Records

  Op minuut 5.30 zegt Rand Paul: Darpa (*) heeft opdracht gegeven om een Furin cleavage aan te brengen in een corona virus, om het besmettelijker te maken. Dàt is dus een vraag van DARPA om een wapen te maken van dat virus , een bio wapen.
  Covid 19 heet zo'n furin cleavage stukje DNA, en daarom is het zo'n kwaadaardig virus.
  De Yanks hebben Corona gemaakt !

  Rand wil het nu nòg beter zwart op wit: in de onderzoeks opdracht mbt het geld dat naar Wuhan ging.
  Maar Blinken wil het gewoon niet geven. Blijft er om heen draaien.

  Gain of function = virussen tot wapen maken.
  ( men verkoopt het onder de ingewikkelde redenering: "Als we nu zelf eens een gevaarlijk virus maken, dan kunnen we daarop een medicijn bedenken. En als het virus dan in de natuur zou ontstaan,. dan hebben we het medicijn klaar liggen. )

  (*) Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) is a research and development agency of the United States Department of Defense responsible for the development of emerging technologies for use by the military.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er niet goed uit voor Gonzalo Lira!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De meesten hier hebben weinig met lokaal nieuws....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nu Toktok niet meer reageert is het erg saai geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heeft die met gif gevaccineerde haatsmurf weer eentje minder om tegen te trollen. Dan wordt het saai voor zombie smurf.
   Wat heerlijk om eens zelden te reageren of iets te plaatsen. En vooral die flauwekul van jullie allemaal alleen maar te lezen.
   Doe jullie best om zelf te doen waarvan jullie juist anderen hier van beschuldigen.
   Site blikopnosjournaal is niet meer wat het geweest is en zal het ook nooit meer worden.

   Verwijderen
 10. Een grote groep personen heeft gisteravond op station Bijlmer Arena in Amsterdam iemand geschopt en geslagen en op het spoor geduwd. Volgens de politie is de jongen of man op het perron onder meer tegen zijn hoofd geschopt. De politie spreekt van een heftig geweldsincident en weet nog niet wie het slachtoffer is.

  Het gebeurde rond 21.25 uur. Beelden van het incident gaan rond op sociale media. Een politiewoordvoerster noemt het heftige beelden: "Wie het slachtoffer in deze zaak is, staat nog niet vast. Op de beelden is te zien dat iemand in een blauw vest keihard tegen zijn hoofd wordt getrapt, terwijl hij al op de grond lag."


  Op een gegeven moment wist het slachtoffer toch op te staan, maar werd hij vervolgens het spoor op geduwd. "Het zou goed zijn dat hij nagekeken wordt door zorgprofessionals", zegt de politiewoordvoerster.

  De politie roept getuigen van het incident op zich te melden en komt graag in contact met het slachtoffer. Ook roept de politie op de video niet verder op sociale media te verspreiden en beelden van de mishandeling alleen met de politie te delen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De wouten willen geen verspreiding omdat het om een kolonie apen draait.

   Verwijderen
  2. Herstel: het was geen kolonie apen maar een roedel zwarten.

   Verwijderen
  3. Zullen we de hooligans en gangs gewoon ergens buiten laten knokken zonder racistisch te worden. Tuig is tuig, en ze moeten geweerd worden van publieke plaatsen.

   Verwijderen
  4. Met dit soort nutteloze haatopmerkingen bevuil je een site als deze. Ik hoop dat het weggehaald wordt. Ga maar over chemtrails zwammen!

   Verwijderen
  5. Dat is aan Blik want ik haal het niet weg.
   Het is geen haatopmerking maar een constatering, vandaar het herstel.

   Verwijderen
 11. Laat je niet misleiden door dat gejank van Prighozin of hoe heet die vent. Hij weet precies wat hij zegt en wanneer. Wagner heeft zijn werk gedaan. Nu wordt de resterende 3% van Bachmoet "schoongeveegd" door dat afschuwelijke TOS1-a
  https://www.frontnieuws.com/videos-hel-in-bakhmut-russen-branden-laatste-oekraiense-bolwerk-af-met-tos-1a/

  Nu komt het counter offensive lijkt het draaiboek van de oorlog tussen NATO EN Rusland aan te geven. Maar als de Oekraïners aanvallen zal het een zelfde soort slag worden als de Battle of the Bulge in de Ardennen. Honderden moderne T90 tanks staan klaar om de Oekraïense jongens en meisjes neer te knallen. De russische vloot wordt in de Azov zee gelegd en de kanonnen zullen onafgebroken bulderen. Succes daar met je counter offensief NATO. Stelletje losers!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wagner strijders worden afgelost door Akhmat van Kadyrov.
   Prigozhin heeft met zijn verklaringen en video's nog wat Ukrops naar Bakmuth gelokt die inmiddels ook zijn gecremeerd.
   Jammer dat die schurftige kankerjood Zelensky nog ademt maar dat duurt hopelijk niet lang meer.
   De Russen zijn er klaar mee en klaar voor.

   Verwijderen
 12. De (christelijke) blanke is de vijand van de eltie. Het geweld en de invasie is al door Oligarch voorspeld toen de bootjes met Afrikanen en mensen uit het midden oosten in 2015 en masse de middellandse zee overkwamen en mw Merkel het wel zou regelen. Moderne heers en verdeel. Alleen de brave deugers (het zijn er nog zoveeeeeel) zien het niet.
  https://dissident.one/2023/05/07/het-extreme-anti-blanke-geweld-in-de-bijlmer-vandaag-maakt-duidelijk-dat-we-niet-samen-kunnen-leven-alleen-segregatie-is-een-oplossing/
  Het extreme anti-Blanke geweld in de Bijlmer vandaag maakt duidelijk dat we niet samen kunnen leven – Alleen segregatie is een oplossing

  Ben het trouwens niet eens dat segregatie de oplossing is. Het is JUIST de door het regime gecreëerde segregatie die de spanningen en de haat veroorzaakt.
  KOZP voorman heeft niet voor niks een lintje gekregen.
  We mogen nooit samenkomen tegen het regime!


  Nog even over het tegenoffensief door Oekraïne. Wie gaat er in hemelsnaam vertellen dat hij van plan is om aan te vallen en dan nog specfifiek zeggen dat je de krim terug wilt hebben??? Dat doe je toch alleen maar als je wilt verliezen. Zijn ze zo dom? of is het een van te voren gepland draaiboek waarbij Rusland mag winnen? en het westen vernederd wordt en afglijdt naar het (welvaats) niveau van Afrika cq de rest van de wereld. (one world)

  Ik weet het wel dat bijna niemand in Nederland op de hoogte is dat de Permanente Corona Wet eind deze maand door de 1e kamer gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Of niet door de 1e kamer gaat uiteraard. Maar die kans acht ik niet zo groot. Hoop het wel natuurlijk.

   Verwijderen
  2. Wet of geen wet heb ik schijt aan.
   Wetten zijn er om de belangen van degenen die ze uitvaardigen te beschermen.
   Goede reden dus om er geen acht op te slaan en ze te negeren.

   Verwijderen
  3. Mee eens, maar de deugers gaan zich massaal aan de wet houden en jij als uitzondering wordt er tussenuit gepikt. (uitgelachen door de deugers, die daar plezier in hebben omdat jij niet meedoet en geen deuger bent) En geloof mij maar dat het regime achter je aankomt. Hoge boetes zul je betalen, loonbeslag, mogelijk zelf bankbeslag en / of vrijheid berovende straffen opgelegd.

   Dit gezegd hebbende. Ik me ook niet houden aan de regels beseffende dat ik het mezelf heel moeilijk ga maken.

   Verwijderen
  4. Laat ze maar lachen, hoe meer hoe beter., is gezond voor ze.
   Wat betreft regimeterreur ben ik volledig op de hoogte hoever ze willen gaan maar zijn ze op de hoogte hoever veel mensen willen gaan?
   Echte vrijheid heeft nou eenmaal een prijs.

   Verwijderen
  5. Er zijn duizenden speelvelden! Qua categorie worden ze nu stukje bij beetje gecensureerd. Voorlopig hoeven slechts enkele helden een prijs te betalen, zoals Assange, Dugina en Gonzalo Lira. De meeste slimmerikken blijven beneden het maaiveld en zoeken andere trapveldjes, de winnaars.

   Verwijderen
  6. Uiteindelijk betalen we allemaal een prijs.

   Verwijderen
  7. @Rootman. Wat bedoel je op andere trapveldjes?

   Verwijderen
  8. [ De meeste slimmerikken blijven beneden het maaiveld en zoeken andere trapveldjes, de winnaars. ]
   Winnaars.. dat zie ik niet zo.
   Lafaards: dat wel.
   Als onze voovaderen ook zo waren geweest, behoorden we bij de loosers, de volken die er al eeuwen niet meer zijn.

   Verwijderen
  9. Het is heroisch om toch behoorlijk onbenullige strijdpuntjes te bevechten... Men mag zich af en toe wel afvragen waarvoor men wil vechten... Voorvaderen, losers, volken die er niet meer zijn....
   Het is wel heel genetisch...! Een geldige, goed doortimmerde visie. Ja dan wordt het wel een probleem!
   Maar met mijn vrijblijvende visie over reíncarnatie en karma zie ik minder problemen: Ik kom wel terug in een gunstige beschikbare familie nadat ik alles over dit leven in de hemelen heb geleerd en nieuwe conclusies heb getrokken.

   Verwijderen
  10. Ik vind cultuur essentiel: daar kun je voor vechten. Ras niet. Dat konden ook de Romeinen niet, en qua migratie zitten we in een vergelijkbare periode: volksverhuizing.

   Verwijderen
 13. Nog meer lokaal nieuws:

  Uit Amsterdam Zuid-Oost, plaatselijk bekend als de Bijlmer:

  https://twitter.com/irEnriqueCortes/status/1655246349212819457

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik word nog steeds witheet , vuile klootzakskes.
   Een paar jaar geleden werd er een grens- of scheidsrechter kapot getrapt door een zooitje marokkaantjes en ook toen werd geprobeerd het geheim gehouden om wat voor volk het draaide.

   Verwijderen
 14. Hier kun je de petitie tegen de permanente gevangenis wet tekenen. Heb nog nooit gezien dat een petitie helpt. Maar goed. Je kan laten weten aan de "volksvertegenwoordigers" dat je het niet eens bent met de wet

  https://cultuurondervuur.nl/petities/teken/geen-nieuwe-lockdowns-eerste-kamer-stop-de-pandemiewet

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Paar dagen na onze publicaties is Eef N., de directeur van MeerPrimair blijkbaar in de pen geklommen en heeft een lof-artikel over zichzelf aangeleverd aan het plaatselijke suffertje.

  HCnieuws verhult niet eens dat het om een "aangeleverd" stuk gaat en laat de directeur met de dubieuze praktijken over zichzelf schrijven dat hij een stevig fundament gelegd zou hebben:

  "Met de aanstaande pensionering van de huidige voorzitter van het College van Bestuur, Eef Niezing, startte voor Meer Primair een spannende zoektocht naar een waardige opvolger die kan voortbouwen op het stevige fundament dat door Eef Niezing en Margreet Vendel voor Meer Primair is gelegd."

  https://www.hcnieuws.nl/lokaal/onderwijs/923223/nieuwe-bestuurder-voor-stichting-meer-primair?utm_medium=twitter&utm_source=dlvr.it

  Het fundament van Eef N. lijkt eerder op een moeras, een moeras waar kindermishandeling, doodsbedreiging, incompetentie, achter de ellebogen, zelfbewierroking, en kinderen met een kluitje in het riet sturen en schimmige spelletjes spelen de norm lijken geworden. Goed nieuws is wel dat de man vertrekt, ookal was dat al gepland.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heren, ik was een paar dagen afwezig. Goed te zien dat jullie nog actief zijn.

  Hier een post die ik ook bij mezelf plaatste:
  --------------------

  Ik heb totaal geen tijd om het uit te zoeken, maar misschien iemand anders wel?

  Feit: Op anti Nato demonstraties in vier Europese steden liepen steeds drie mensen met precies dezelfde kleine spandoekjes mee.

  'Men' concludeert: dat kan geen toeval zijn. Dan moet dat door een Russische geheime dienst zijn geproduceerd.

  De weinig geïnteresseerde burger zal dit als een stevig bewijs zien: Putin organiseert het anti Nato protest.

  Hier kunt U het artikel zien, en via de tweet kijken of ze een overtuigend verhaal hebben waarom het Putin is.

  https://www.bndestem.nl/buitenland/live-rusland-organiseert-nep-demonstraties-in-europa-ook-in-nederland~ab17f733/

  Mij ontbreekt de tijd volledig.

  Maar ik heb wel een rebuttal:
  1) Geheime Diensten nemen meestal zeer intelligente mensen aan. Zo'n domme fout maakt ook Rusland niet.

  2. Dit verhaal overtuigt wel de weinig-geinteresseerde burger ( de 98 % van de mensen die zelf geen onderzoek doen en geen idee hebben over wat er in de wereld gebeurt. Niks over Wolfowitz, Cheney, Brzezinsky, PNAC, Gene Sharp, Aegis raketten, biolabs, Dylyana Gantandzhieva , etc etc weten. En daar gaat het maar om.
  Het is dus wel zinvol voor de CIA om zo'n psy-op te bedenken en uit te voeren.

  3. Alle demonstranten staan altijd met hun gezicht op de foto in de krant en op de video. Hier niet. We kunnen de mensen die met deze borden liepen, dus niet traceren. Voo rmij een aanwijzing dat het doro de VS is gedaan, en niet door Rusland.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. En nog meer lokaal nieuws, wordt steeds gezelliger in "Ville de la Tete" (Hoofddorp)... "vechtpartij tussen jongeren in druk Hoofddorps winkelcentrum"

  https://www.nhnieuws.nl/nieuws/318644/vechtpartij-tussen-jongeren-in-druk-hoofddorps-winkelcentrum-bekende-groep

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In plaats van dat ze hun woede en frustratie richten tegen het regime. Gaan ze onderling in gevecht. Alleen samen kunnen we de overheid stoppen.

   Verwijderen
 18. In de dorpen in Brabant werd er tussen de dorpen ook gevochten - om het vechten- in de jaren 50, zo heb ik vroeger gehoord.
  Echt heel vreselijk is het dus niet.
  Maar met een hele groep tegen één: dat deden ze toen niet.
  Iemand tegen het hoofd schoppen: dat deden ze toen ook niet, volgens mij.
  Zwarten kunnen wel heel wreed uitpakken.

  Over 80 jaar zijn er meer zwarten dan niet-zwarten, als ik het goed heb.
  En ik geloof het: Ik zag een man en vrouw in Mali op een video: Ze hadden een 9- ling !
  Nègen kinderen tegelijk !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rutten en het regime kijken tevreden toe hoe de maatschappij zich ontwikkeld. Wat hun betreft kunnen er niet genoeg blanken in elkaar getimmerd worden. De haat en nijd tussen de bevolkingsgroepen moet aanzwellen.

   Verwijderen
 19. Doortrekken van statistiek is zelden geldig. Bovendien maakt het niet uit na onze generatie. Dit is een tijd vergelijkbaar met het eind van het Romeinse rijk. Niet de eerste, niet de laatste... Power to them!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Waarom zou iemand sympathie moeten opbrengen voor onze autochtone bevolkingen die te FUCCKING GAY zijn om te weten hoe ze het moeten doen???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blanken weten heus wel hoe ze het moeten doen maar begrijpen beter dan zwarten dat er een prijskaartje aan vermenigvuldiging hangt en dat dasr niet een ander voor op moet laten draaien, wiggers daargelaten.

   Verwijderen
  2. Ons prijskaartje is uitsterven dan. Maakt mij niet uit, want ik zie dat genetische ''ons'' niet zo:
   Over 10 generaties, dus 300 jaar, bevat je nageslacht nog maar 0.1 % van jouw specifieke DNA.
   In de populatiebiologie betekent het begrip ''fitness'' slechts 2 dingen: overleven en voortplanten.

   Cultureel onderschrijf ik wel het begrip ''ons'', al vrees ik dat daar tussen ''dwarsligger'' en mijzelf vrijwel geen sprake van is😂.

   Verwijderen
  3. ''Wiggers'' of ''wigga's''. Even opgezocht: een blank persoon die gedragingen en cultuur van de zwarte minderheid overneemt.
   Gaat dat in NL om hangjongeren die slang uit Sranan en Mocro gebruiken? Zolang ze elkaar niet neersteken of zich vergiftigen met drugs: power to them. Misschien geen ideaal voorbeeld, maar nog altijd beter dan de cultureel (etc.) gecastreerde 25+% LGTB jeugd.

   Verwijderen
 21. Al voor het begin van het millenium, zeker vanaf de sixties, is er een tendens tot verminderde vruchtbaarheid. Ook in arme landen. 9 kinderen in een land met hoge kinderstertfte is niet gek. Mali en Somalia staan wel helemaal aan de top van de lijst!

  https://ourworldindata.org/fertility-rate#:~:text=The%20most%20commonly%20used%20metric,global%20fertility%20rate%20has%20halved.
  geeft een grafiek geboorten/ kindersterfte. De lijn vanaf 1950 gaat naar beneden in alle landen. Het duurt alleen ruim een generatie, en de grafiek is veel vlakker in agrarische gebieden.

  Bovendien zijn er slechts 22 miljoen Malinezen (die met veel moeite hun rijke Sufi cultuur in Timboctou bewaren, niet meer door de Fransen worden uitgebuit en nu door Wagner worden beschermd 😎).

  Ik maak me qua immigratie zelf meer zorgen over noord Afrika. En slum steden, waar de tradities worden verwaterd en gemixed met mafia praktijken, of het nu Honduras of Nigeria is

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Geweldig interessant gesprek tussen Campbell en Malhotra.

  https://www.youtube.com/watch?v=_J1Tr90dFuQ&t=2451s&pp=ygUNY2FtcGJlbGwgam9obg%3D%3D

  Minstens 2 keer beluisteren !

  Tip: Speed naar 0,75. Evt ondertiteling aan.

  De docu die Malhotra maakte in 2015 staat in deshownotes, maar kost 20 euro.
  The Big Fat Fix - A Movie to Save Millions of Lives

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Poetin zei het goed. De westerse elite is vergeten wie de NAZI's heeft verslagen (en dat nu weer doet) . Wederom win win win voor Rusland.
  Wil je verslagen worden? Moet je vooral de beer treiteren, aanvallen en boos maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Afstel voorjaars offensief. LOL. De mannen weigerden aan te vallen. Ze weigerden (letterlijk) te vallen voor het regime. Gelijk hebben ze. Terecht. Je gaat geen verloren oorlog voeren.

   In de tussentijd gaat Rusland verder met soldaten door de vleesmolen halen. Dat houdt pas op als Rusland haar eisen worden ingewilligd. (incl regime change Oekraïne en opheffen sancties) En.......gestolen deviezen terug.

   Verwijderen
 24. Ken je die mop van het voorjaarsoffensief van NAZI Oekraïne. Die kwam er niet.
  en dat uitvalletje in Bachmoet kostte bijna alle 1000 Oekraïners hun leven. Meeste tanks ook vernietigd.
  Trouwens als ze het offensief proberen (wat de Russen hopen) wordt het een faliekant debacle.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. En "Droppie" (Eduard (Eddy) de haat smurf), trapt er weer in met een haat reactie, zo zit de man in elkaar, zo is hij nu eenmaal.
  Barendrecht, denk ik, daar zoeken ze nog chauffeurs, wel personen die met klanten kunnen omgaan, iets met vriendelijkheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Er waren nog "wakkeren" die in oligarch Elon Musk geloofden.

  Elon Musk stelt een WEF-slet aan als nieuwe baas van Twitter
  https://dissident.one/2023/05/12/elon-musk-stelt-een-wef-slet-aan-als-nieuwe-baas-van-twitter/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oligarch zal wel jalours zijn op Linda Yaccarino dat hij haar slet noemt. En ook nog een vrouw die hij persoonlijk niet kent.
   Oligarch heeft niet het inkomen wat Linda Yaccarino heeft.
   Waar oligarch zich toch niet al aan stoort hè?
   Ik kom hier niet bij van de lach.
   Maar nu ben ik weer weg hier.
   Mijn tijd hier verspillen heb ik goed over nagedacht.
   Buiten schijnt de zon verder zonder twitter tijdverspilling. Ik bedoel maar.

   Verwijderen
  2. Keep on trucking Eddy. Lekker wegblijven als je nikst te melden hebt.

   Verwijderen
 27. Belangrijk: Jimmy Dore interview met Matthias Desmet.

  https://www.youtube.com/watch?v=pcloijv9kW8

  BeantwoordenVerwijderen
 28. De raketaanval op Ternopyl, mid-west Ukraine enkele dagen geleden. Aanwijzingen dat de DU granaten van de Britse challenger tanks zijn opgeblazen: de radioactiviteit is lokaal toegenomen:

  https://www.youtube.com/watch?v=UokRdPs_bf0

  De nieuwe storm- Britse lange afstandsraketten zijn nog wel een probleem: weer een kleine kazerne diep in Lugansk opgeblazen.

  Net als bij de himars, die nog maar weinig problemen opleveren, is er een nieuwe tactiek en software nodig voor de afweersystemen. Dat kost maanden, dus ze zullen een probleem vormen gedurende het zomer counteroffensief.

  De Britten blijken een van de vervelendste tegenstanders te zijn. Als ik Surovikin was zou ik daar veel aandacht aan besteden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik Surovikin was, was the City of London nu the Crater of London én koning Sjarel den derde in de hel!

   Verwijderen
  2. Gelukkig ben jij geen Surovikin. Want dan zijn wij ook in de hel.

   Verwijderen
  3. Hier komt sowieso niemand levend weg!

   Verwijderen
  4. Es la vida: no vida sin muerte.

   Verwijderen
 29. Zelenski doet weer een rondje Europa en weet behoorlijk wat geld en spullen los te krijgen. Ze leren het nooit! Goed voor de demilitarisatie van NATO.
  Zelenski denkt dat er nog één rondje bedelen nodig is om de Russen er uit te jagen.
  Het klinkt zeer ongeloofwaardig, maar het geeft wel de fanatieke vastberadenheid van de neocons weer.
  Ik had in de prognoses tot voor heel kort niks over die storm/shadow drones gehoord. Het blijkt dus dat ook NATO landen nog wel wat achter de hand hebben. Het word blijkbaar nu opgehoest omdat ze behoorlijk wanhopig weten dat als er deze zomer geen overwinningen komen, de steun niet veel langer zal duren. Immers, de spaarpotjes van veel mensen beginnen behoorlijk licht te worden.

  Al met al lijkt de oorlog in een meedogenloze fase te zijn beland.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. De magazijnen van de NATO zijn nog lang niet leeg. Hoogste tijd voor Rusland om, op wat voor manier dan ook, vernietigend toe te slaan.
  Go big, or go home!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een evenwicht: de troep kan ook in west Ukraine uitgeschakeld worden, en Britse schepen kunnen zomaar op een niet eerder waargenomen rots varen.
   In het grotere perspectief is het beter als NATO zich uitput.

   Verwijderen
  2. Wat als deze oorlog alleen een afleiding is tot het gewenste doel van een one world order?

   Verwijderen
  3. Ze kunnen zoveel willen. Gelukkig is er in de mensheid zoveel dynamiek dat dit toch niet kan lukken. Dat betekent niet dat het de komende 100 jaar zo leuk zal worden.

   Ik vind een goed voorbeeld de reformatie en de beeldenstorm, waarbij de barbaarse geuzen cultuurschatten vernietigden en een zwarte kousencultuur met brandstapels instelden, en slechts een 50 jaar later begon de gouden eeuw (niet dat dat mijn favoriete beschaving is, maar toch).

   Verwijderen
  4. De demoralisering van de westerse bevolking is bedoeld om los te raken van god en familie zodat de nieuwe marxistische cultuur 2030 geïnstalleerd kan worden. Dat we daardoor een heerlijke vrije maatschappij hebben gehad is voor hen minder van belang
   P.s. Ben het met je eens dat het onwaarschijnlijk is dat ze hun plannetjes kunnen uitvoeren. Daarvoor moeten nog meer oogjes geopend worden over de werkelijke agenda.

   Verwijderen
 31. Nucleaire noodsituatie West-Oekraïne – Stralingsniveaus blijven stijgen, bevolking op de vlucht
  https://dissident.one/2023/05/15/nucleaire-noodsituatie-west-oekraine-stralingsniveaus-blijven-stijgen-bevolking-op-de-vlucht/

  Och och wat een prijs moet Oekraïne toch betalen omdat het het speerpunt van de New world order moet zijn en een voorbeeld voor heeeel Europa. Eigenlijk een speerpunt voor deze 52 landen die het Nazisme niet veroordelen (waaronder Nederland uiteraard)
  Die kut Britten. Zo vals en onbetrouwbaar als altijd.
  Why France and 51 other countries voted against UN resolution condemning Nazism.
  https://www.lemonde.fr/en/les-decodeurs/article/2022/11/09/why-france-and-51-other-countries-voted-against-the-un-resolution-condemning-nazism_6003471_8.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De wind was dus zuidoost. De afstand is ca 10-20 km en de radioactiviteit ongeveer 1.4 x de achtergrondstraling. Gelukkig vrij dunbevolkt en veel nazi sympathiéen daar. Voor zonnebloemen zal het wel kunnen in de olie komt maar weinig. Maar beter geen veevoer telen, want dan accumuleert het. Beter daar en alles in een keer dan in geheel Novorossiya.

   Verwijderen
  2. Een close up van het kaartje toont dat het stof veel verder kwam: met zuidoostenwind eerst w Ukraiene en z Polen, dan afbuigend via Tjechië tot in z Duitsland. Ik hoorde wel een expert zeggen dat de ergste verspreiding via nabije impacts gaat: bij het treffen van een nabij doelwit verhit het al gloeiendhete uranium door de kinetische energie tot flink boven de 1600 graden. Pas dan treedt verdampen en totaal oxideren op, wat microfijnstof oplevert. In dit geval is het stof waarschijnlijk veel grover, waardoor gevaarlijk oppervlaktecontact minder zal zijn, en het spul sneller neerslaat.
   De vorm van de explosie, boven de gebouwen wijst wel op een paddestoelwolk van enkele km waar nog vuur in zit, wat wijst op een explosie vergelijkbaar met een tactische nucleaire bom.
   Die zou een veel helderder flits moeten geven, dus dit moet een wel zeer grote conventionele bom zijn geweest, maar wie weet.

   Verwijderen
  3. Een nabij doelwit is dus binnen een tank, of tegen een muur.

   Verwijderen
 32. 🔹Russian Federation Ministry of Defense:

  Tonight, the Armed Forces of the Russian Federation delivered a concentrated strike with long-range air and sea-based high-precision weapons at the points of deployment of the Armed Forces of Ukraine, as well as at the places of storage of ammunition, weapons and military equipment delivered from Western countries.

  - The goal of the strike was achieved. All assigned objects are hit.

  🚀A high-precision strike by a hypersonic missile system "Kinzhal/Dagger" in the city of Kiev hit a US-made Patriot anti-aircraft missile system.

  @DDGeopolitics

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tikt lekker aan zo:
   In 2 minuten tijd 1350 miljoen US$ naar de kloten.
   1,2 miljard voor de patriot en 150 miljoen voor 30 raketten.

   Verwijderen
  2. Hahaha, ik heb je post niet gezien. Denk dat de kleine Jood weer een rondje Europa moet doen voor wat raketten. LOL

   Verwijderen
  3. Zou hiermee de Nederlandse Patriot batterij zijn vernietigd?

   Verwijderen
 33. Tering he.
  Oekraïne schiet even in 2 minuten voor € 160 miljoen aan raketten weg om een Kinzhal raket tegen te houden. Te vergeefs. Die Oekies leren het nooit. De NATO heeft nog zo gezegd om de raketten te bewaren voor vliegtuigen, drones en helikopters.
  https://www.frontnieuws.com/videos-amerikaans-patriot-raketsysteem-vuurt-30-raketten-af-boven-kiev-maar-wordt-uitgeschakeld-door-russische-treffer/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoorde dat de patriot batterij zijn raketten kwijt wilde zijn voordat de Kinzhal zou inslaan. Ook een versie. Uiteraard stond het afweer (net als de munitie depots in NAZI Oekraïne) in een woonwijk, zoals het bij despoten betaamt.

   Verwijderen
 34. Je gaat het waarschijnlijk niet horen van de Staatomroep of lezen in de ....kuch kwaliteitskranten, maar Durham is eindelijk met zijn rapport over Russiagate gekomen. Zelfs CNN's Jake Tepper kan er niet om heen dat de conclusies van Durham 'devastating' zijn voor het handelen van de FBI en dat Trump definitief wordt vrijgepleit van de (achterlijke) beschuldiging als een agent van Poetin de presidentsverkiezingen won.

  https://twitter.com/i/status/1658210317476974593

  Durham stelt vast dat er geen feitelijke gronden waren voor het FBI onderzoek naar Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen en dat zal voor degenen voor degenen die deze zaak via onafhankelijk media gevolg hebben allerminst een verrassing zijn. Van meet af aan was duidelijk dat Russiagate een hoax was van via een feedbackloop tussen MSM en inlichtingendiensten hoog opgespeelde beschuldigingen op basis van verzinsels.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Terzijde

   Zoals te verwachten schikten de vaderslandse kuch kwaliteitspers en de Staatsomroep zich in de kwestie Russiagate gewillig in hun rol als transatlantische lakeien. Gedurende het presidentschap van Trump serveerden ze wekelijks of zelf dagelijks een stevige portie NEPNIEUWS.

   Goh, al weer 5 jaar geleden dit epische verzinsel van Eelco Bosch van Leugenthal:

   Donderdag 25 januari 2018, 21:00

   'Hackteam AIVD gaf FBI cruciale info over Russische inmenging verkiezingen
   De Nederlandse inlichtingendiensten hebben een belangrijke rol gespeeld bij het lopende FBI-onderzoek naar Russische beïnvloeding van de Amerikaanse verkiezingen. De inlichtingendiensten AIVD en de MIVD gaven de Amerikanen cruciale informatie door die zij hadden onderschept bij de Russische hackgroep 'Cozy Bear'. Dat blijkt uit gezamenlijk onderzoek van Nieuwsuur en de Volkskrant.

   De Nederlandse diensten hebben ten minste een en maximaal tweeënhalf jaar unieke toegang gehad tot een groep Russische hackers die volgens westerse inlichtingendiensten in opdracht handelden van de Russische staat. Ze zagen hoe de Russen onder meer binnendrongen bij het Witte Huis, het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en de DNC, het dagelijks bestuur van de Democratische Partij.'

   verder lezen:

   https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2213762-hackteam-aivd-gaf-fbi-cruciale-info-over-russische-inmenging-verkiezingen

   Verwijderen
  2. Goeie timing van Vera Jourova. Vera doet iets met 'Values and Transparency' in de Europese Commissie. Ze wil dat de EU-lidstaten meer geld besteden aan 'strategic communication'. Dat jullie er verkeerde opvattingen op na houden komt namelijk door Russische propaganda en desinformatie. En dat moet dus gecounterd worden met die 'strategic communication'.

   De EU vernietigt zich zelf. Daar is geen Russische hulp voor nodig.

   https://swentr.site/news/576362-eu-transparency-russian-propaganda/

   Verwijderen
  3. Wat mij betreft hoeft Trump niet terug te komen.
   Moeras dempen, de muur en zo. Niks van terecht gekomen. Vaccins gepromoot, Cojona maatregelen geaccepteerd. Uiteindelijk heeft hij alleen de oligarchie rijker gemaakt.

   Heb Trump tot aan het einde van zijn ambstermijn verdedigd als het betere alternatief (hij heeft geen oorlog gevoerd, dat was het goede en belangrijk natuurlijk). Maar nu wil ik hem niet meer.
   Als jet het niet in de 1e 4 jaar doet, dan doe je het ook niet in een 2e termijn.
   Laat er maar een impopulair iemand president worden. Dat exposed veel beter of.....Kennedy natuurlijk. Dat zou het beste zijn.

   Verwijderen
  4. Met Biden zijn de neocons direct aan het stuur, en dat zou halverwege met Kamala Harris nog erger worden. De wereld heeft geen ruimte om dit nog 4 jaar te ondergaan: dan zou een nucleaire ondergang en een totale economische verwoesting wel erg dichtbij komen. Van Trump zijn geen revolutionaire veranderingen te verwachten, maar van tijd tot tijd doet hij iets verstandigs. Mij lijkt het er op dat Trump toch wel het een en ander geleerd heeft en dat hij geen figuren als Bolton, Pompeo en Nikki Haley meer zou aanstellen. Kan hij de deep state uitschakelen? Nee, zeer onwaarschijnlijk. Als hij niks geks doet met China krijgt de multipolaire wereld 4 jaar om zich te sterken, en dat zou wat later wel eens beslissend kunnen blijken. Het grootste nadeel is dat Trump Europa en de wokeness in eigen land enorm radicaliseert. Maar dat doen ze zonder Trump ook wel.

   Verwijderen
  5. @Oli

   Het gaat me niet om de persoon Trump, maar om het juridische en mediageweld dat de zogenaamde Deep State weet te mobiliseren om een democratische gekozen president te delegitimeren. De hele termijn van Trump werd er door overschaduwd.

   Verwijderen
  6. @D
   Ik begrijp wat je bedoelde. Ik heb alleen mijn mening over Trump gegeven.

   Verwijderen
 35. Onder negerhoer Giorgia Meloni is de Afrikaanse immigratie met 292% toegenomen
  https://dissident.one/2023/05/16/onder-negerhoer-giorgia-meloni-is-de-afrikaanse-immigratie-met-292-toegenomen/
  Meloni is geen negerhoer. Ze is een WEF slet.
  Kan me wel ergeren aan dat polariserende taalgebruik van Dissident.
  De snappies moeten niet naar gekleurde mensen kijken als vijand. De oligarchie/corporatisme is de vijand.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. De Oekraïners worden steeds gekker. Net zo als de MSM.

  Oekraïne wil een gedemilitariseerde zone tot 100 kilometer in Rusland om toekomstige conflicten te voorkomen.
  https://www.msn.com/nl-nl/geldzaken/nieuws/oekra%C3%AFne-wil-een-gedemilitariseerde-zone-tot-100-kilometer-in-rusland-om-toekomstige-conflicten-te-voorkomen/ar-AA1bmYlH?ocid=msedgntp&cvid=3e284ececb0144289d3c5397d3fd1a3e&ei=19

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze is ook leuk

   Zelensky komt met adviesraad voor herstellen macht op de Krim
   https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/zelensky-komt-met-adviesraad-voor-herstellen-macht-op-de-krim/ar-AA1bmDxq?ocid=msedgntp&cvid=bb1b786987de4214bd7076492c994411&ei=16

   Verwijderen
 37. Hoofddorp???

  https://www.youtube.com/watch?v=F1UDJsGKibc

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wat een hoop gehersenspoelde Russische soldaten die daar voor Putin marcheren in dat filmpje van onze tuinkanouter.

  je moet haast wel blind zijn om niet de overeenkomsten te zien met hoe Hitler zijn soldaten wist te hersenspoelen.

  De geschiedenis herhaalt zich. Echt wel!
  Het zullen wel weer de joden zijn.
  Vraag maar aan de jodenhaters zoals Jan Verheul of die andere mafklapper dwarsligger.
  Die twee zijn gewoon ras echte nazi's die vorige eeuw in de jaren 40 ook zo'n jodenhaat hadden.
  Kom maar weer binnen bij blik stuk schorem met jullie jodenhaat.
  Ik heb de knuppel weer in dit achterlijke blik hoenderhok gegooid Hahahahahaha.
  En ik ben weer vertrokken, want het zonnetje schijnt heerlijk buiten egaal wat jullie weer voor een achterlijk commentaar geven met verheerlijking van Russiche agressiviteit en moordpartijen.
  Toedeloe. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Marcherende soldaten op marsmuziek. Dat ziet eral duizenden jaren zo uit. Geen goed criterium voor beoordelen. Op 9 mei marcheren ze in Moskou om het verslaan van de nazis te vieren. (met hints betreffende het verslaan van de nazis in Ukraine). Wel even anders....

   Verwijderen
  2. Je ziet het niet. Laat ook maar, daar ben je ook geestelijk te dom voor.
   Vervolgens doe je dat waar je altijd goed in bent. Duimzuigen en achterlijke verzinsels neer plempen.
   Je bent zelfs zo dom dat je je eigen leugens niet meer herkent.
   Ik heb zo'n sterk vermoeden dat die gifspuiten jouw hersenen kapot gemaakt hebben.
   Dat is ook effekes wat anders............

   Verwijderen
  3. ''Ik heb zo'n sterk vermoeden dat die gifspuiten jouw hersenen kapot gemaakt hebben.
   Dat is ook effekes wat anders............''

   Met een knellende helmmaat 5XL (ze maken niet groter!) heb ik genoeg overcapaciteit. Maar je hebt gelijk: door de vaxxxen is er veel kapot gegaan. Het was het meer dan waard! Zonder de inentingen had ik niet naar Spanje kunnen reizen en zou ik nu niet verloofd zijn met de ware liefde van mijn leven!

   Verwijderen
  4. "Zonder de inentingen had ik niet naar Spanje kunnen reizen"

   Kortom gezegd: big farma had Rootman bij de ballen.
   Behalve een dikke kop 6XL heeft hij ook nog eens een kromme rug.
   Gezwicht door chantage. "je doet het voor een ander"

   Liefde kan soms blind maken.

   Verwijderen
  5. Soms is het waard ook een grote prijs te betalen!

   Verwijderen
  6. Arthur Schopenhauer:

   De grootste dwaasheid is het opofferen van uw gezondheid voor wat dan ook.

   Verwijderen
  7. Schoppenhauer??? Hij was ongetwijfeld goed in zijn vak, maar wordt wel de filosoof van het pessimisme genoemd. Zoiets als Prediker: ''alles is ijdel''. Niet mijn feestje.

   Verwijderen
  8. Schoppenhauer??? Hij was ongetwijfeld goed in zijn vak, maar wordt wel de filosoof van het pessimisme genoemd. Zoiets als Prediker: ''alles is ijdel''. Niet mijn feestje.

   dit was het feestje van Rootman

   Geprikt dus reden voor feest?
   Hoe achterlijk moet je wel niet zijn om te feesten vanwege een gifnaald in je arm? LOL

   Verwijderen
  9. Hier nog een van Arthur:

   Iedereen leeft, ook al is zijn omgeving dezelfde, toch in een andere wereld.

   Verwijderen
  10. Het is volgens mij een enorme misvatting om te denken dat een rationele keuze altijd, overal, en voor iedereen hetzelfde is.

   Verwijderen
  11. Er komt ook nog een enorm stuk elitair denken bij: De meeste mensen hadden nauwelijks keuze, itt mijzelf.
   Daarnaast moeten we niet vergeten statistiek te gebruiken: de meeste mensen hebben uiteindelijk minimaal of geen last van de vaxxxinaties. Zoiets als onder de rook van de hoogovens wonen. Als Alkmaarder ken ik veel (ex-) medewerkers van de hoogovens. Geen van hen vindt het een zinnig idee om een Vollenbroekje te doen naar hun voormalige werkgever.

   Verwijderen
  12. Altijd weer uitvluchten zoeken. Daar is Rootman meester in.

   Verwijderen
  13. Toktok, als jij niet gelooft dat mensen zelf dingen kunnen besluiten gaat je hele geloof er aan! Met name jouw hedendaags christelijke tak die er van uitgaat dat men moet besluiten Jezus als verlosser te aanvaarden. Als je niet in bewuste keuze gelooft is dat bewust aanvaarden een illusie.

   Verwijderen
  14. Geloof jij dan maar mooi in de Hugo de Jong gifspuiten puntmutske met je bewust gemaakte keuze.

   Verwijderen
 39. https://twitter.com/i/status/1659332250180231170

  'Wanneer de politieke 'leiders' van een land in het volle zicht naar een geheime bijeenkomst gaan, dan weet je dat de democratie een farce is.'

  https://twitter.com/WarriorPoet_72/status/1659543553477943297

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Samen met mijn Britse, Deense en Belgische collega's verwelkomen we het nieuws dat de Verenigde Staten klaar staan ​​om de opleiding van Oekraïense piloten op F-16 straaljagers goed te keuren. De details worden de komende weken uitgewerkt. Oekraïne kan blijven rekenen op de niet aflatende steun van Nederland en zijn internationale partners.'

   https://twitter.com/MinPres/status/1659589458927255553?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1659589458927255553%7Ctwgr%5Ed34049d25d9894cb8e7f612d6ad767e7c97fecd3%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Frutte-maakt-zich-niet-populair-u-wilt-gewoon-escaleren%2F

   Zijn oorlog. Hij moet en zal hem krijgen.

   Verwijderen
  2. Het komt veel te laat. Tegen die tijd is er geen startbaan meer over.

   Verwijderen
  3. Tsja, niet als Poetin in het (wrange) spel zit en dat deze oorlog afleiding is voor de dossiers die er nu nationaal (WPG, Pensioen wet, Landbouw akkoord etc.) en internationaal (WHO one health controle, digitale identiteit, CBDC etc.) doorheen gedrukt worden. Deze optie hou ik open.

   Verwijderen
  4. @ Rootman

   Of ze worden uit de lucht geblazen door de Russische luchtafweer. Weer een Wunderwaffen minder. Maar ook hier : daar gaat het me niet om.

   We staan er bij en kijken erna hoe Rutte ons naar de kloten laten gaan met deelname aan een oorlog en al.

   "Artikel 100
   Met gevangenisstraf van ten hoogste tien jaren of geldboete van de vijfde categorie wordt gestraft:

   1°. hij die, in geval van een oorlog waarin Nederland niet betrokken is, opzettelijk enige handeling verricht waardoor het gevaar ontstaat dat de staat in een oorlog wordt betrokken, of enig van regeringswege gegeven en bekendgemaakt bijzonder voorschrift tot handhaving van het niet deelnemen aan de oorlog opzettelijk overtreedt;

   2°. hij die, in tijd van oorlog, enig voorschrift van regeringswege in het belang van de veiligheid van de staat gegeven en bekendgemaakt, opzettelijk overtreedt."

   https://maxius.nl/wetboek-van-strafrecht/artikel100

   Verwijderen
  5. Wie gaat Mark Rutte aanklagen?

   Waarschijnlijk mag Mark Rutte ook niet deelnemen aan besloten vergaderingen (Bilderberg en bepaalde WEF vergaderingen) zonder dat er tekst en uitleg wordt gegeven aan het parlement over wat er besproken is.

   Wie klaagt het kabinet van Engeland aan voor het zenden van granaten met verarmd uranium? Miljarden deeltjes zijn de lucht ingeschoten en verspreiden zich over de hele wereld met alle gezondheidsrisico's van dien.

   Verwijderen
 40. https://xevolutie.blogspot.com/2023/05/1392-aliens-en-vrije-energie-op-12-juni.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zit die boer JV soms aan paddo's i.p.v. spruiten en maïs?
   Wat zal z'n volgende "project" zijn?
   De platte aarde of de holle aarde?
   Dan gaan we nog meer van zijn onzin beleven in het blik circus. :-)

   Verwijderen
  2. Mijn zus accepteert slechts advies van mannen in pakken. Zo is Kim Iversen ingepalmd door deze ufo ''dokter''. Het gebeurt soms, deze dingen. Ze is slim genoeg om haar foutje in te gaan zien....

   Verwijderen
 41. Dit heet volgens mij een blowback als het engelse verarmd uranium naar west Europa gaat. (Gaat uiteindelijk de wereld rond, maar goed)

  ‘Radioactive cloud’ threatening western Europe – Russian security chief
  https://swentr.site/russia/576569-patrushev-radioactive-cloud-europe/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank u Londen
   Het Britse geschenk dat blijft geven – Met uranium bestraalde wind en regen ook voor Polen, Duitsland, Nederland en Londen
   https://www.frontnieuws.com/het-britse-geschenk-dat-blijft-geven-met-uranium-bestraalde-wind-en-regen-ook-voor-polen-duitsland-nederland-en-londen/

   Verwijderen
 42. Redacted:
  Klokkeluiders van de FBI zeggen onder ede dat de FBI baas heeft gelogen (onder ede), voor het Congres, toen hij zei dat er geen FBI agenten mee liepen in Jan 6 Capitool kraak. !!

  FBI agent: "Ik raad elke FBI agent aan om geen klokkeluider te worden, want je wordt fijngemalen, kapotgemaakt door de FBI. "

  https://youtu.be/Q2bEABmrYHM?t=160

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wéér een Conspiracy verhaal dat waar blijkt te zijn:

   https://youtu.be/w1gc9Desq1w

   Er waren wellicht honderden FBI agenten temidden van de januari 6 'coup plegers'.

   EN ze waren de gangmakers !

   Redacted had het al eerder gemeld, maar de Jimmy Dore video heeft meer details. Redacted: https://youtu.be/Q2bEABmrYHM?t=160

   Verwijderen
  2. @ Jan

   De stilte in de MSM over de rot in Washington is oorverdovend, veelzeggend en onheilspellend.

   Verwijderen
 43. "Is het mogelijk dat er straks een nieuw virus zal worden losgelaten om verder toenemende oversterfte te verklaren?"

  https://twitter.com/reindevries76/status/1661287623015448578

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://twitter.com/reindevries76/status/1661287623015448578/photo/1

   Verwijderen
  2. En dan beschikt Nederland sinds gisteren toch maar mooi over het wettelijk instrumentarium om de decreten van de WHO zonder enige weerstand door te voeren.

   Verwijderen
 44. Ik reageer veel minder op quora tegenwoordig, maar ik heb soms een klankbord nodig om gedachten te formuleren; vandaar:

  Het is veel ingewikkelder. Het heeft te maken met diepe culturele verschillen in wereldvisie, de een op zich niet minder geldig dan de andere. Men kan zich aansluiten bij de ene of de andere. Ikzelf probeer liever neutraal te blijven, want ik heb geen ''skin in the game''. Niet makkelijk, want zoals iedereen zit ook ik er middenin.

  Het zijn totaal verschillende manieren van denken over geopolitiek en samenleving; met name gedreven door cultuur en tijdgeest; goed en kwaad speelt hier geen rol, dat bestaat slechts op individueel niveau en qua ideologie, aan beide kanten, en is dus onafhankelijk hiervan.

  Er bestaan 4 verschillende samenlevings ''eenheden'' op het wereldtoneel:

  Individuen, partijen of populaties, landen, en allianties.

  Voor makkelijker begrip worden landen, maar ook allianties en partijen vaak gepersonificeerd, waarbij ze gevoelens worden toegedicht. We doen dat ook bij dieren; biologen noemen dat anthropomorfisme.

  Alleen personen zijn goed of slecht, landen, partijen en allianties uiteraard niet. Hun denkwijzen en ideologiëen in zekere zin soms weer wel (de meeste mensen geloven het wel en doen hun eigen ding).

  In het zeer geïndividualiseerde westen denkt men in deze zin over landen een beetje als personen, vandaar de nadruk op: ''Ze hebben het recht niet dat…'', en dader-slachtoffer denken.

  Het meer collectivistisch ingestelde Azië, of moet men zeggen niet-westen, legt meer de nadruk op ''wij'', en legt zo een andere nadruk op landen, allianties en partijen Het collectieve begrip is dynamischer, en zo kunnen allianties en partijen van tijd tot tijd veel belangrijker worden dan individuen en landen.

  Dus wordt de NATO alliantie door hen veel makkelijker als een bedreigende entiteit gezien en werden destijds de ''separatisten'' ook veel makkelijker als een geldige eenheid gezien.

  De rode lijn die Rusland legde op de Ukraiense kwestie was voor hen dus ''Wij- Rusland'' tegen ''Wij- NATO''. En vanuit dit perspectief volkomen geldig. Vanuit ons landjes-als-persoon perspectief verkeerd of zelfs abject.

  Waar mijn interpretatie klopt, tegeninterpretaties zijn welkom uiteraard, zou men naar Putin en de Russen moeten gaan met:''Hé, je ziet het fout!'' (Ik zou Przigozhin mijden…). Veel succes.

  Wat betreft het conflict: In ruimere zin zie ik deze 2 visies de komende vele honderden jaren niet veranderen. Elkaar een kopje kleiner maken gaat niet lukken, want we hebben het over zienswijzen van blokken van miljarden mensen. Dan verdwijnt ook de mensheid.

  De enige oplossing lijkt me onderhandelingen en referenda per provincie (internationaal toezicht). Hoe langer het conflict doorgaat, hoe groter het gebied wordt waar men dit zal moeten doen, wie weet zelfs veel verder dan Ukraine.

  BeantwoordenVerwijderen