maandag 3 april 2023

Corona, Climate, 2 words, one Plan

Ziet iemand dit anders? Laat het dan weten in de comments. Anybody seeing this differently? Via @robinmonotti2 opmerkingen:

 1. Het zijn dezelfde mechanismen. Er zullen er nog meer volgen. Het zijn stapjes in de ''mass formation''.

  Ondertussen is deze week de basis gelegd voor de-dollarisatie. WEF Party girl Marin is verslagen in Finland, maar morgen worden ze NATO lid. Bakmut is nu Artemosvk, met de Russische vlag wapperend over het strijdtoneel
  De BBC, en waarschijnlijk alle media verkopen het als een contraproduktieve uitkomst voor Putin; 1600 Km grens met NATO er bij.

  Het kan ook anders gezien worden: 1600 Km grens met dunbevolkt kerstbomenbos erbij met NATO verplichting tot verdediging. Fixeren van veel troepen in een bar gebied dat slechts 3 maanden/ jaar een vakantieland is mits men de muggen kan weren. Een prima excuus om wanneer het nodig mocht zijn vele honderdduizenden militairen op te roepen en daar op te leiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vandaag geeft Trump zich over aan de rechter/politie in Manhattan.
  Dit gaat enorme consequenties hebben: hij heeft nu al alle tegenkandidaten in zijn partij op een zijspoor gezet, De democrats zullen blij zijn, maar zou Biden echt kunnen winnen? Er zijn nog ruim 1 1/2 jaar te gaan, met enorme oorlogsdreiging, nog steeds toenemende wokeness en mass formation en introductie van de CBDC. Warren en Gensler met hun war against Crypto en nog steeds dreigende bankencrisis. Kim interviewde Roger Stone, die denkt dat Trump een ''gag order''- spreekverbod- krijgt opgelegd. De prosecutor is een Soros agent. Er staan nog meer rechtszaken gepland, ivm 6 januari.

  BeantwoordenVerwijderen