woensdag 15 februari 2023

Wat gaat er 21-24 Februari gebeuren?

We doen het even uit de losse pols, dus voel je vrij alles te checken, en te bevestigen of juist af te wijzen. Onze informatie is dat de VS F16's willen sturen en dan met Amerikaanse piloten. Tevens staan er 21 Februari toespraken van zowel Biden als Putin op de rol. 

Wat gaat Putin aankondigen? Gaat het verwachte offensief beginnen? Of zelfs meer? Het mag nu toch wel duidelijk zijn dat de North Stream door Amerikaanse / NATO terreur is vernietigd. Dagelijks vinden er branden en explosies plaats op Russisch grondgebied als gevolg van terreuraanslagen. Ambassades van diverse landen raden hun landgenoten aan (Wit-)Rusland te verlaten. Hou 21-24 Februari in de gaten.

6 opmerkingen:

 1. Blik, wat voor soort explosies en branden heb je opgemerkt in Rusland?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blik lult maar wat aan elkaar.
   Hij bedoeld: branden en explosies vinden dagelijks plaats op Ukraïns grondgebied.
   Hij noemt dit gebied Russisch omdat Moskou het met geweld veroverd heeft.
   Dat mag wettelijk gezien niet.
   Dat noemt men diefstal bij klaar lichte dag.
   Maar ja, leg dat achterlijke Hollanders wat zoiets hier goed praten maar eens uit.
   Onmogelijke zaak.
   Dus gaat Ukraïne gewoon door om die Russen van hun land af te jagen.
   Als daar grof geweld voor nodig is. SO BE IT.

   Verwijderen
  2. Rheinmetall wint grote order voor medium kaliber munitie
   300.000 ronden voor Gepard luchtafweertank
   Het Duitse ministerie van Defensie heeft Rheinmetall namens Oekraïne de opdracht gegeven om 300.000 kogels 35 mm munitie te leveren voor de Gepard luchtafweertank, die nu door het Oekraïense leger wordt ingezet. De orderwaarde ligt in de lage driecijferige miljoen euro range.

   Rheinmetall zal 150.000 rondes leveren, elk van Armour Piercing Discarding Sabot – Tracer (APDS-T) en High Explosive Incendiary – Tracer (HEI-T) munitie. Dit zal een effectieve betrokkenheid van een groot aantal doelen mogelijk maken. De eerste APDS-T rondes worden in de zomer van 2023 geleverd. Een verschuiving in de productie van APDS-T naar HEI-T is gepland voor medio 2024.

   In zijn fabriek in Unterlüß creëert Rheinmetall momenteel extra productiecapaciteit voor munitie van middelhoog kaliber, die in de zomer van 2023 in gebruik moet worden genomen. Met de bouw van deze nieuwe productielijn speelt Rheinmetall in op de sterk toegenomen wereldwijde vraag.

   Rheinmetall is een van 's werelds toonaangevende makers van geavanceerde wapensystemen voor luchtverdediging. De marktleider in op geweren en geleide raketten gebaseerde systemen, het is 's werelds enige single-source leverancier van vuurbeheersingstechnologie, automatisch kanon, geïntegreerde geleide raketwerpers en Ahead airburst-munitie. Een van de meest geavanceerde luchtverdedigingssystemen op de grond is de Skyranger 30, gemonteerd op het multifunctionele Boxer gepantserde transportvoertuig op wielen.
   https://www.rheinmetall.com/en/rheinmetall_ag/press/news/latest_news/index_38976.php

   Verwijderen
 2. Komt allen op 11 Maart naar de boeren demo in Den Haag.

  No farmers, no food!

  Wil je niet afhankelijk zijn voor voedsel van de marxisten (achter hun groene maskertje) van het kartel. Zorg dan dat we onze boeren behouden.
  Dadelijk hebben we 30 miljoen inwoners en geen boeren meer. Kun je je die hel voorstellen?
  https://www.ninefornews.nl/fdf-voorman-draait-warm-zorg-dat-je-erbij-bent-zorg-dat-het-de-grootste-demo-ever-wordt/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lula blijkt inderdaad helemaal in het Soros en CIA kamp te zitten! Hij steunt nu Ukraine, veroordeelt Putin en heeft banden met de VS aangehaald. De directur van hun open society is nu collega van Lavrov. Wat is er met deze man gebeurd? Er zijn heel veel paralellen met de VS verkiezingen Biden/ Trump

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lula Sealed His Deal With The Devil By Condemning Russia During His Meeting With Biden
   https://www.greanvillepost.com/2023/02/11/lula-sealed-his-deal-with-the-devil-by-condemning-russia-during-his-meeting-with-biden/

   Verwijderen