dinsdag 21 februari 2023

Putin toespraak 21-2-2023 10:00 uur NL-tijd

Deze ochtend, 21-2-2023 vindt de Putin toespraak plaats. Er zal aandac ht zijn voor de speciale militaire operatie. Blik zal deze toespraak volgen, en als er iets interessants te melden valt, dat ook doen, in deze draad of in een nieuwe draad.


 Poetin zal op 21 februari de Federale Vergadering toespreken (BRON)

De Russische president Vladimir Poetin zal vandaag, 21 februari, de Federale Vergadering toespreken. Het bericht zal het eerste zijn sinds de binnenkomst van troepen in Oekraïne eind februari 2022.


Het staatshoofd zal een bericht afleveren bij de Gostiny Dvor in Moskou. Het evenement begint om 12.00 uur. Leden van de regering, afgevaardigden, senatoren, publieke figuren en deelnemers aan de militaire operatie worden uitgenodigd  .

Presidentiële woordvoerder Dmitry Peskov zei dat er in de boodschap veel tijd zou worden besteed aan het onderwerp van de militaire operatie. Volgens hem willen de burgers van de Russische Federatie "een beoordeling horen van wat er gebeurt, een beoordeling van de speciale operatie, een beoordeling van de internationale situatie en de visie van de president op hoe we hiermee omgaan en hoe we het gaan doen". verder te ontwikkelen."

De presidentiële toespraak tot de Federale Vergadering is een jaarlijks terugkerend evenement. Het heeft niet plaatsgevonden in 2022. Poetin legde dit uit door de intense dynamiek van gebeurtenissen, de noodzaak om de resultaten vast te leggen.

1 opmerking:

  1. Putin Speech met live vertaling:

    https://www.youtube.com/watch?v=VO-e_04qag0

    Vanaf minuut 53

    Hij gaat goed los!

    BeantwoordenVerwijderen