zondag 12 februari 2023

Jongeman Odessa opgepakt en afgevoerd

In de Hollandse gecontrolleerde leugenpers wordt gedaan alsof iedere Oekraïner staat te springen om naar het front gebracht te mogen worden. De waarheid zit soms toch net iets anders in elkaar. Zie onderstaand hoe een jongeman in Odessa opgepakt en afgevoerd wordt.

02/11/23. Een bericht van het leger.


“ 🔥Vandaag loop je door Odessa en morgen heeft Zelensky je vier uur van het leven in Artemovsk gegeven.

Dan een kort bericht aan uw familieleden "vermist " en dat is het... Oekraïners worden wakker, u wordt vernietigd. Met zo'n succes zal de hele mannelijke bevolking van het land worden vernietigd. En dan is het zeker het einde van de geschiedenis van Oekraïne.”

Beelden + BRON

23 opmerkingen:

 1. Een week oud het volgende nieuws. Blik besteed daar bewust geen aandacht aan.
  Russische officier wat er niet mooi op staat mogen Nederlanders lezers niet lezen bij Blik.
  Onderaan de link, maar ik zet het hele verhaal hier gewoon neer.

  Een Russische officier die tijdens een heavy metal-concert met de schedel van een Oekraïense soldaat zwaaide, werd neergeschoten in een 'executie-achtige' hit.
  Een kapitein in het Russische leger, die eerder als propagandist werkte, werd dit weekend in Oekraïne van dichtbij in het hoofd geschoten, volgens rapporten.
  De Britse krant The Telegraph meldde dat Igor Mangushev zaterdag vroeg met een "korte afstand" schotwond in het hoofd naar een ziekenhuis in de stad Stakhanov werd gebracht.
  Volgens The New Voice of Ukraine, onder verwijzing naar niet-geverifieerde rapporten van artsen, werd Mangusjev "executie-stye" neergeschoten bij een controlepost in de door Rusland bezette regio Loehansk Oblast.
  Hij overleefde, maar wordt nu behandeld voor de schotwond door een neurochirurgie-afdeling in een ziekenhuis in Kaddivka, in het oosten van Oekraïne, aldus de outlet.
  Het Institute for the Study of War, een Amerikaanse denktank, zei zaterdag dat Mangushev banden had met de particuliere militaire aannemer de Wagner Group.
  Het merkte ook op dat Mangusjev bekendheid verwierf voor een stunt met de schedel van wat hij zei dat een Oekraïense soldaat was die was gestorven in de Azovstal-fabriek in Marioepol.
  Afgelopen zomer werd Mangushev gefilmd terwijl hij met de schedel zwaaide tijdens een heavy metal-concert. Volgens The New Voice of Ukraine riep hij tijdens de opname op tot de vernietiging van al diegenen die het bestaan van Oekraïne steunden.
  Volgens MailOnline heeft Mangushev herhaaldelijk opgeroepen tot de moord op Oekraïense burgers in Telegram-berichten.
  The Daily Beast meldde dat Mangusjev ook banden had met neonazistische groepen.
  Beelden die op Telegram zijn vrijgegeven, lijken een verbonden Mangushev onder het bloed te tonen, liggend op een ziekenhuisbed.
  The Telegraph meldde dat de foto's werden gedeeld door Mangushev's vriend Boris Rozhkin, die door Oekraïne is gesanctioneerd voor het pushen van pro-Kremlin propaganda.
  "Ik denk dat we dit veilig als een hit kunnen beschrijven", zei Mark Galeotti, een in Londen gevestigde expert op het gebied van Russische veiligheid en directeur van Mayak Intelligence, in een reeks tweets over het incident.

  https://www.businessinsider.com/russian-soldier-flaunted-ukrainian-skull-shot-in-head-report-2023-2?international=true&r=US&IR=T

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. idioten heb je overal, niet toktok? En Galeotti heeft nergens vestand van en kan beter zwijgen en zichzelf niet voor paal zetten.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Jij staat zelf voor paal dwergkabouter.
   Jij kan beter jouw domme smurfenklep dicht houden en jouw smurfenvingertjes ergens anders nuttig aan maken dan dat toetsenbord van je.

   Verwijderen
 2. Er zitten uiteraard wel twijfelachtige lieden in Mozart en Wagner.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laat ik ook eens wat twitter volgen. Normaal niet mijn ding.
  Maar om Dawg's "overtuiging" eens in een ander daglicht te plaatsen.
  Mauro Gilli on twitter.
  Last night I read the Seymour Hersch's piece. I am probably late to the party and I am sure much more competent people than me have already take a stab at it, but here I wrote down a couple of points about the part on the activation of underwater mines.
  If you haven't read Hersch's essay, here you can find it. To me it reads as a great Hollywood script, more than an accurate account of events. Below I explain why.
  This seems to be a really weird way of doing it. Organizing a "widely publicized" exercise (Hersch's words) in the very area you are planning a massive secret sabotage does not seem to be very smart.
  Moreover, the idea of leaving these explosive devices for three months seems rather wild. Why run the risk that someone might discover them (e.g. during maintenance) or that something happens to the explosive devices during the three months?

  https://twitter.com/Mauro_Gilli/status/1624019378311163906

  Gewoon alles lezen, want er is nog meer wat Seymour Hersch's verhaal in twijfel trekt en onrealistisch maakt.

  Wie is hij?
  Mauro Gilli is een senior onderzoeker in militaire technologie en internationale veiligheid. Hij promoveerde in 2015 in politieke wetenschappen aan de Northwestern University, met een major in internationale betrekkingen en een minor in methodologie. Hij heeft een MA van de School of Advanced International Studies, Johns Hopkins University en een BA van de Universiteit van Turijn. Voordat hij bij CSS kwam, was hij een postdoctorale fellow aan het Dickey Center, Dartmouth College.
  https://css.ethz.ch/en/center/people/gilli-mauro.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. Gilli overtuigt totaal niet.

   Hij stelt bijvoorbeeld:

   [This seems to be a really weird way of doing it. Organizing a "widely publicized" exercise (Hersch's words) in the very area you are planning a massive secret sabotage does not seem to be very smart.]

   Maar vind het dan weer vreemd dat de Amerikanen de explosieven niet laten afgaan in dezelfde periode dat de oefeningen plaatsvinden.

   [ Moreover, the idea of leaving these explosive devices for three months seems rather wild. Why run the risk that someone might discover them (e.g. during maintenance) or that something happens to the explosive devices during the three months?]

   Verwijderen
  2. De Russen zijn ZOOO dom dat ze niet eens hun eigen pijplijn (volgens de Neocons zouden de Russen zonder de gasinkomsten binnen de kortste keren failliet zijn) vlakbij Rusland opblazen, maar doen ze dat vlak voor de kust bij Denemarken en Duitsland!

   Wie neem je nou in de maling joh? Een voor Drs. doorgestuurde/geïndoctrineerde bruikbare idioot waarschijnlijk, maar Oligarch niet.

   Verwijderen
  3. Zowel Dawg en oligarch hebben duidelijk niet de hele twitter draad gelezen.
   Mauro Gilli ontkracht nog meer aannames van Seymour Hersch.
   Het verhaaltje van Seymour Hersch houd geen stand.
   Duidelijk is in ieder geval dat oligarch en Dawg beiden 100% idioten zijn en heel makkelijk te beïnvloeden zijn geweest door internet puur omdat Amerika en Europa sancties hebben afgekondigd en geen gazprom gas af te nemen van Rusland via de baltische pijpleiding wat naar Duitsland gaat.
   Waar voorheen dit een inkomstenbron was voor Ukraïne bij de land pijpleiding wat over Ukraïns grondgebied loopt.

   Ik ga verder niet meer in discussie met die achterlijke domme gasten zoals oligarch en Dawg.
   Ze komen er vanzelf achter dat ze hun gelijk nooit en te nimmer kunnen halen.
   Laat ze maar gewoon tegen de muur aanlopen met hun domme koppen. :-)

   Verwijderen
  4. Gilli: Ondanks zijn positie als ''senior onderzoeker in militaire technologie en internationale veiligheid'' heeft hij een softe opleiding in ''political science'' en is dus niet gekwalificeerd.

   Maar ik zie dus best goed waar hij het verhaal kneedt.

   Eigenlijk doet hij een beetje hetzelfde als ik hier vaak doe: met beperkte, vaak wat verwrongen informatie tussen de regels lezen en een aannemelijk verhaal produceren.


   Het organiseren van oefeningen en ondertussen een terrorisme aanslag op de schaal van 9-11 is een briljant idee. Waar de Russische waarnemers zich op de militaire aspecten concentreren leggen enkele scheepjes en een duikersteam limpet mijnen over enkele km van de pijpleidingen. Een remote detonatiesysteem geeft de kans het verband tussen de oefeningen op te heffen, ondanks het risico dat het na maanden minder goed kan werken. De ontkenbaarheid hoeft niet voor eeuwig te zijn: als het publiek eenmaal de eerste uitleg geslikt heeft komt de ontmaskering vrij zacht aan later. Omdat de pers geheel in het propagandakamp zit dempen die het veel verder af. Zelfs Seymour Hersh werd binnen een uur na verschijnen van zijn artikel in Wikipedia al een conspiracy theorist genoemd. Niet gerelateerd.

   Verwijderen
  5. Maar waar is nu jouw bewijs Rootman?
   Je kan Seymour Hersch wel blijven herkauwen.
   Je loopt alweer tegen de muur op.

   Verwijderen
 4. Dit is hoe je terug vecht tegen de (woke) agenda. Niet over je heel laten lopen. Niet in meegaan, niet toegeven, in de openbaarheid komen en terugvechten.

  Engeland – Verpleegster ontslagen omdat ze Blank is
  https://dissident.one/2023/02/13/engeland-verpleegster-ontslagen-omdat-ze-blank-is/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lula says Brazilians can receive financial aid only if they have taken the vax. Bolsa Família will require vax certificates from participants & their children: We can't play, it's a question of science. If I have 10 covid vaccines to take, I will take all that is necessary. 💉 💰
  https://www.bing.com/search?q=blik+op+nosjournaal&cvid=01ce8a4eab5e43c6b308ad7a4479278c&aqs=edge.1.69i57j0l8.10754j0j1&pglt=2083&FORM=ANNTA1&DAF1=1&PC=ASTS
  We komen eerst voor de ouderen en dan voor de armen en de dommen zoals Jacques Atalli al zei. De doodscult gaat verder en verder als ze niet gestopt wordt door de bevolking.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar de amazone indianen krijgen wel weer wat lucht.

   Verwijderen
  2. Links is zwaar door Soros uitgehold en heeft nu een heel zwakke plek in wokeness en het streven naar 100 % gevaar preventie.

   Een uitstekend voorbeeld vind ik Attje Kuiken: Ze komt op mij als redelijk integer, en best aantrekkelijk over, maar met een neiging tot ideologie, fanatisme en een enorme regelzucht. Maar ondanks waarschijnlijk goede bedoelingen richt ze erg veel schade aan waar ze de kans krijgt. Bearbock was ooit misschien ook zo, maar die is echt afgegleden naar de dark side.

   Verwijderen
  3. Begin met de enige goede definitie van links. Dan wordt het allemaal een stuk gemakkelijker.

   Verwijderen
  4. Lula is dus door de mand gevallen.

   Verwijderen
  5. Vroeger zou ik zeggen: Ik ben links! Misschien moet ik nu zeggen: paleolinks.
   Als de PSP nog zou bestaan zou dat mijn partij zijn: Meer gelijke kansen en een (strategische) vredesagenda.

   Verwijderen
 6. Verklaring over de ballonnen en Onbekende Voorwerpen:
  https://youtu.be/uvt4HpLa0ug?t=985

  Redacted , vanaf 16:30
  YT:
  Deja Vu! They did the SAME thing to get us into WW2 and WW1 | Redacted with Clayton Morris

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben toch wel een beetje trots: 17000 views op quora, en ik ben er pas na nieuwjaar mee begonnen! (Engels en Nederlands) meest geopolitiek maar ook wat filosofie en science. (dat die ik hier en op Blik ook wel eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het lijkt een beetje voorbij: Inmiddels verdwijnen mijn reacties, of worden helemaal onderaan, of in een duplicate geplaatst.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik moet het af en toe fact checken, maar het is duidelijk dat ik voorlopig moet minderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gelukkig hebben de Russen mij helemaal niet nodig!

  BeantwoordenVerwijderen