vrijdag 20 augustus 2021

Wie is Pepijn van Houwelingen en wat is Microfobie?

Hoe groter de gemeente, hoe lager de verkiezingsopkomst.

Pepijn van Houwelingen praat heel open en vloeiend, in goed begrijpelijke taal. Hij heeft wel een trits aan (afgemaakte) studies op zijn lijst staan van technisch tot economisch, tot linguistisch (Japans). Hij is ook getrouwd met een Japanse.

Pepijn wordt geinterviewd door Zihni Ozdil, die door zijn omgeving (grachtengordel) aangesproken werd op zijn voorgenomen gesprek met de FvD'er. Hij heeft zich er gelukkig niks van aangetrokken en het is een interessant gesprek geworden.

68 opmerkingen:

 1. Ärztezentrum Nordstadt Hannover:

  WICHTIGER HINWEIS!
  Sehr geehrte Patientinnen und Patienten, Interessentinnen und Interessenten !

  Wir möchten Sie an dieser Stelle darauf aufmerksam machen, dass wir ab 1. Januar 2022 nur noch geimpfte und genesene Patientinnen und Patienten mit Impfnachweis in unserem Zentrum behandeln. Patientinnen und Patienten unter 18 Jahren sind aufgrund der fehlenden STIKO-Empfehlung hiervon gegenwärtig ausgenommen, ebenso Patientinnen und Patienten, die nachgewiesenermaßen und ärztlich attestiert eine – uns nicht bekannte – Kontraindikation gegen eine solche Impfung haben.
  Wir haben uns zu diesem Schritt entschlossen, da spätestens bis zu diesem Zeitpunkt alle Bundesbürger ohne Ausnahme die Gelegenheit haben, sich impfen zu lassen. Sofern jemand für sich zu dem Entschluss kommt, ungeimpft zu bleiben, so respektieren wir das, lehnen es aber ab, uns selbst, unser Personal und die anderen Patienten einem erhöhten Infektionsrisiko durch Ungeimpfte auszusetzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De leugen-msm werd langzamerhand wakker. Twan H. grijpt vertwijfeld naar zijn hoofd op 0:45 0:46 en beseft, dat ook hij proefkonijn is. Rat Pierik weet zo gauw niet te antwoorden. Gedeelte uit de volledige uitzending, alwaar het gewraakte stukje rond 10:00 min plaatsvindt.

  Intro: Vertrouwen in de overheid neemt af. Wat doen we eraan?
  0:50 Neem jij het vaccin? "Zodra het er is" en let dan even op die Big Smile erachteraan met de gezichtsuitdrukking: Yeah right.
  10:25 Kan het verkeerd uitpakken?
  11:00 We zijn allemaal proefkonijnen en grijpt naar zijn hoofd; duidt op vertwijfeling.
  13:20 Vertrouwen is tanende. Tegenactie: laat de boodschap verkondigen door externe instellingen. (Houden ze ons echt voor zo dom?)
  14:05 Introductie feksienplicht, waarbij Rat Pierik helemaal losgaat. Daarvoor zit hij daar ook aan tafel.

  Ik weet niet of het jullie opvalt: het hele gesprek is weer een zoveelste neuzen-onderonsje, zoals we dat eigenlijk ALTIJD zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik beweerde gisteren nog, dat gefeksineerden bloed mochten doneren. Schijnt ook al niet meer te gebeuren.
  Dan meer weer een halve liter aftappen en zelf in de vriezer bewaren voor 'je weet maar nooit'. Ziekenhuisopslag vertrouw ik ook al niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Senator Rand Paul is gisteren van zijn YT-kanaal geschopt. Je moet maar durven, bij zo'n populair figuur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan toch niet hebben dat zo'n Rand Paul puppet Fraucdi onder de bus gooit en dat de hele corona psyop ten einde komt.
   Kapot maken die Rand Paul. Wegwezen. UIt de publiciteit en snel. Fraudci is de redder van de natie in nood. Daar moet met bewondering over gesproken worden.

   Verwijderen
  2. @oli: bespeur ik hier enig cynisme?

   Verwijderen
 5. Ranzig stukje angstporno van RTL:

  "Corona is geen griepje: Covid-19 is doodsoorzaak nummer 3 in Nederland • Z zoekt uit" (video (+/- 3 min.)

  https://www.youtube.com/watch?v=ExqqAbC3Sq4

  Zou een mooie casestudy zijn voor middelbare scholieren en studenten op hogescholen en universiteiten over het thema 'How to lie with statistics'.

  Min of meer centraal in de korte repo staat een grafiek die de aan corona toegeschreven oversterfte in maart/april 2020 prominent in beeld brengt. Voor de lezer thuis een leuke opdracht om tenminste 10 factoren te noemen die het misleidende gebruik van deze grafiek en de toelichting daarop bloot leggen. Een voorzetje:

  1. De sterfte wordt op de vertikale as vermeld. Deze as begint echter niet bij 0, maar bij 2500, de spike in maart/april 2020 lijkt daardoor visueel veel groter dan als de as op 0 was begonnen.

  2. In de grafiek wordt alleen de oversterfte over de jaren 2010, 2020 en 2021 weergegegeven. Zou je alleen al de (over)sterfte van de jaren 2017 en 2018 in je grafiek opnemen ontstaat een heel ander plaatje;

  https://www.youtube.com/watch?v=ExqqAbC3Sq4

  3.De grafiek maakt geen gebruik voor een voor bevolkingsomvang en leeftijdssamenstelling gestandariseerde getallen. Dat betekent dat geen rekening wordt gehouden met bevolkingsgroei en, vooral de vergrijzing van de bevolking. Die vergrijzing betekent dat er in een paar jaar tijd honderduizenden personen opschuiven naar de leeftijdscohorten ouder dan 65, de cohorten waar de eindigheid van ons aardse bestaan zichtbaar wordt.

  4. Punt 3 klemt des te meer vanwege de gebrekkige registratie van doodsoorzaak waarbij het onderscheid 'dood door corona' en 'dood met corona' schimmig is.

  5. ......  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De MSM zijn het virus. De ziekteverwekker is daarbij meestal niet de glasharde leugen, maar het weglaten of manipuleren van context.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Doen ze al heel, heel erg lang.

   Ja, I know. Maar elke keer als ik er tegen aan loop ben ik toch weer van de kook als ik zie hoe brutaal en geroutineerd dat gebeurt. Hoe die uitzending ook begon: met die achtergrond van een stapel schedels......

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 6. On Topic.

  Pepijn van Houwelingen is een heel interessante man die een belangrijk onderwerp aan snijdt: de destructie van onze samenleving door
  'groter- groter- anoniemer - inefficienter- bureaucratischer - vervreemdender - armoediger - onmenselijker'. (dit zijn mijn woorden, is mijn vermoeden waar dit "groter - groter" toe leidt )

  Maar Ozdil is veel te opgewonden. Het gesprek geeft Pepijn ook geen kans om goed uit de hoek te komen.

  Jort Kelder interviewt/spreekt Pepijn veel rustiger. Beter om naar te luisteren: Op Spotify, de Jortcast. https://open.spotify.com/episode/3kORoS0ceiPAbmeJt77f1u?si=11c1cdc75a7d4825

  Maar ook op De Nieuwe Wereld is een kritischer,rustiger interview , door Jelle van Baardewijk : https://www.youtube.com/watch?v=d2lSF4tc-AA

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tip.

  Jorn Luka interviewt een mij onbekende mevrouw:

  The Trueman Show #39 Drs. Karen Hamaker-Zondag

  Duurt 2,5 uur. ( Heb nu 1 uur beluisterd)

  Goed werk!
  Hamaker hjeeft alles dat invloed heeft bestudeerd: Rothschilds, Rockefeller, Gates.
  Maar ook de oorsprong: The Fabian Society, de Bilderberg , de Triliteral Commission, het Council on Foreign Relations.

  Ik ben benieuwd of het tweede deel ook zo veel nuttige info bevat.

  Extra goed: Ze controleert quotes op waarheid. Dat is dus zeer belangrijk, en maakt haar een zinvolle bron.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tip.

  Jort Kelder spreekt met de 80 jarige Wouter van Dieren.

  Ik was skeptisch, want volgens alternatieve bronnen is de hele milieu beweging bedacht door hoge bankiers en rijke lieden.

  Maar Wouter van Dieren heeft een fascinerend leven geleid: een oom die al in de jaren 30 over Het Niliue schreef. Nobel-prijs winnaars kwamen regelmatig op bezoek bij zijn ouders. Hij werkte met heel veel bekende mensen: Godfried Bomans, Wolkers, maar ook Gorbachov etc.
  Terschellinger, familie runt 'De Appelhof'.
  Zegt: Als we niks doen zal dezeespiegel enorm stijgen..... 2 meter, 6 meter, 10 meter en over 300 jaar 20 meter.

  Oplossing: Houd de Noordpool bevroren.
  Hoe? 300 schepen die steeds zoutkristallen omhoog blazen waardoor een weerksaatsende deken boven de pool en het poolijs komt, zodat dat ijs niet smelt.

  Een heel opmerkelijk gesprek. Goed helder, deze 80 jarige. Niet saai.

  Jort Kelder, podcast #356 356.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Dus Wouter van Dieren komt uit een nest van natuur-liefhebbers en zeer slimme lieden. Hij lijkt me geen idioot.

   Nu beweerde hij dat over 300 jaar de zeespiegel wel eens met 20 meter zou kunnen zijn gestegen.

   Dat leek me erg ongeloofwaardig, want zoveel ijs kan er onmogelijk op Groenland en Antyarctica liggen, dacht ik.

   Dus even zoeken hoeveel ijs daar ligt.

   Kom ik op een video die zegt dat er novg véél meer ligt dan ik dacht: als het allemaal zou smelten dan stijgt de zeespiegel met 63 meter !
   Gelukkig: in het huidige tempo duurt het wel 5000 jaar voor het zo ver is: het smelten gaat traag, blijkbaar.

   SDR schrijft: [ WIJ moeten ons aanpassen aan Moeder Natuur in plaats van andersom.]

   Nou ja, als de huidige stijging ( 20 cm in de 20ste eeuw, 6 cm inde 19e eeuw, dus een flinke versnelling) zo dor gaat, en als die zoutkristallen geen enkel kwaad kunnen en niet zo duur zijn en het smelten stop zetten, dan lijkt het me een heel goede aanpassing van de mens aan de natuur.
   Dus geen fratsen, maar zinvol gedrag.

   Hoeven we ook niet panisch te doen over de vraag of we het nu zelf veroorzaken of niet.

   Scherp: https://youtu.be/pIxRVfCpA64?t=106

   Verwijderen
  3. Als je met geo-engineering begint krijg je allereerst enorme conflicten, en waarschijnlijk oorlogen. Machtige landen, zoals oa Rusland zullen weigeren hun investeringen in noordelijke landbouw te zien verdampen; ik haat het al nu mijn vijgen vanwege de slechte zomer niet willen rijpen!

   Daarnaast geeft het een vrijbrief om weer fors fossiel te stoken, incl kolen. Mi. moet er een evenwicht zijn tussen besparen/'duurzaamheid' en alles opstoken, dus rustig afbouwen dat opstoken met schoon aardgas gedurende de komende ca. 200 jaar. Maar geen biofuel, geen armoede, maar ook geen kolen.

   Net als wat met de huizenprijzen gebeurde bij de introductie van woekerhypotheken, zo zal de uitstoot ook vele malen hoger worden.

   Gezien de afbraaktijd van CO2 zal dat zout gedurende tienduizenden jaren in de atmosfeer gepompt moeten worden. Dat vereist dat onze technische beschaving minstens zolang continu stabiel moet blijven.

   Een zeer naieve veronderstelling, typisch voor 1960's futurologen. Wordt er mee opgehouden, dan stijgen de temperaturen binnen een jaar of tien echt onaanvaardbaar.

   Dus wat mij betreft zijn het inderdaad fratsen!

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. JV: [als het allemaal zou smelten dan stijgt de zeespiegel met 63 meter]
   Oh ja? Het kan ook wel eens gaan dalen.

   En een vriendje wist mij midden jaren 60 te vertellen, dat 'ze' met bommenwerpers steenkoolgruis wilden uitstorten boven de Noordpool, om een ijstijd te voorkomen. Dat was tóen het narratief volgens de Club van Rome. We zouden allemaal bevriezen.
   Volgens mij kunnen we beter buiten die discussie blijven, want het leidt alleen maar af van de werkelijke problemen. "Opwarming van de Aarde" is net zo'n gekunsteld probleem, als "Covid-19".

   @Rootman stel ik de vraag hier nog maar eens, aangezien ik bij de buurman nooit antwoord heb gekregen: Is het nooit eens in jou opgekomen, dat hetgeen ze jou op de Universiteit hebben geleerd, wel eens volkomen verkeerd kan zijn geweest?
   In dat kader zou ik wel eens een discussie willen voeren m.b.t. de germ & terrain theorie. Of anders mag je een onderwerp pakken uit dit rijtje. Met name de proeven van Dr. Robert Willner vind ik reuze interessant. Wie pakt de handschoen op?

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 9. Je doet het voor een ander...?/ Pepijn van Houwelingen · 21 augustus 2021

  "Misschien wel voor het eerst in onze moderne medische geschiedenis worden mensen bewogen een (experimentele!) medische behandeling te ondergaan (met alle risico’s van dien) met als (voornaamste) beweegreden dat ‘je het doet voor een ander’. Dit is bijzonder opmerkelijk en een breuk met meer dan tweeduizend jaar oude westerse waarden waarop onze beschaving gevestigd is."

  Begin van een artikel waarin Pepijn van Houwelingen uitlegt waarom vaccinatiedwang op zowel ethische als meer praktische gronden onverdedigbaar is.

  meer lezen:

  https://www.fvd.nl/je-doet-het-voor-een-ander

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze Great Resist. Ze will own nobody and ze will be unhappy.

  https://twitter.com/AZegsman/status/1429040819852521475

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Australische legerveteraan: ‘3 van de 24.000 kinderen die prik haalden in stadion zijn dood’
  https://www.ninefornews.nl/australische-legerveteraan-3-van-de-24-000-kinderen-die-prik-haalden-in-stadion-zijn-dood/

  3 kinderen zijn blijkbaar al dood. De massa prik voor kinderen naar de vrijheid. Zo is het verkocht. Kinderen die nooit aan het virus zouden zijn overlijden zijn nu dood. Wie weet hoeveel er volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op deze manier worden de geesten wel rijp gemaakt. In Australië is nu de pleuris uitgebroken. Al diverse opnames gezien, waar de honden van de staat zwaar klappen krijgen.

   Verwijderen
  2. Houdt Skynnews.com maar in de gaten. Op twitter nog veel meer klappen te zien.

   Verwijderen
 12. We zullen naar Friesland moeten verhuizen, lijkt het..

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/08/18/fryslan-frij-het-begint/#more-77811

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een arts in Mexico heeft ontdekt dat het ontsmettingsmioddel waarmee ons kraanwater vanaf 1960 tot 2005 werd ontsment, chloordiooxide, heel effectief is tegen Corona. Wel moet er een heel lichte dosis worden toegepast, slechts iets sterker dan waarmee we de waterleidingen schoon hielden.
  99,6 % van de mensen met Covid in de ziekenhuizen ging gezond weer naar huis.

  https://zelfzorgcovid19.nl/wateroplossing-van-chloordioxide-om-covid-19-te-behandelen-of-te-voorkomen/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb gehoord dat als je drie keer de deurknop omdraait voordat je ergens binnen stapt ook heel effectief is in de bestrijding tegen Covid-19.

   Weer anderen denken dat gentherapie de oplossing is.

   Verwijderen
  2. Willem,

   je hoeft jezelf helemaal niet te informeren van mij.

   Als je graag onwetend blijft, ga je gang. Steek de draak met anderen die wel op zoek zijn naar waarheid, dat voelt beter ( want ergens diep in jezelf knaagt er iets, natuurlijk. En dat moet je even overschreeuwen. I know. No offense.)

   Verwijderen
  3. Over waarheid gesproken. Heb jij nou al eens ruiterlijk erkent dat je er begin maart 2020 compleet naast zat, of geloof je nog steeds in ‘dat dodelijke virus’ die de mensheid gaat verzwelgen?

   Laat het los Jan, daar knap je van op

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Willem schrijft:

   [ Heb jij nou al eens ruiterlijk erkent dat je er begin maart 2020 compleet naast zat, of geloof je nog steeds in ‘dat dodelijke virus’ die de mensheid gaat verzwelgen? ]

   Ik schreef in februari 10 blogs met de titel: Het Coronavirus ... waar eindigt dit?"

   Niemand had het zo goed gezien als ik.
   Een betere titel zou niet denkbaar zijn, blijkt achteraf.

   De kranten schreven: griepje.
   De Blikkers schreven: biertje.

   Terwijl alle Blikkers al 18 maanden over een biertje aan het schrijven zijn, heb ik heel veel geleerd over het virus, over de medische maffia , over de Media, massa psychologie etc etc.

   Ik daag je uit om één fout aan te wijzen in mijn 120 blogs over Corona.
   Ga je niet vinden.

   De vergissing die jij maakt is: achteraf blijkt het virus vele malen minder besmettelijk dan in februari werd gedacht.
   Destijds: RIVM : Rnul = 2,5

   Daarop baseerde ik mijn voorspellingen/ waarschuwqingen.

   Maar de enige dr. die onderzoekscentra had geleid die zich bogen over besmettelijkheid van Corona virussen, dr Wathelet, zei destijds: Rnul is 7.

   Mijn waakzaamheid was dus de enige correcte houding in februari, en roepen dat het een biertje is, was compleet onverantwoord. Dat is: een mening verspreiden die in feite een wens is , een geloof. Een vooroordeel.

   Een 'juiste opstelling' (bij een nieuw verschijnsel) wordt bepaald door de kennis die je op dat moment hebt. Niet door hoe het later afloopt.

   Verwijderen
  6. oktober 2019; oefening over, toevallig, corona:

   november 2019; Moderna krijgt opdracht tot het vervaardigen van een vaccin:

   december 2019; Corona breekt uit in Wuhan, China:

   februari 2020; Bruno Bruins krijgt tijdens een live uitzending op televisie een briefje in zijn handen gedrukt waarop het eerste covid-19 geval in Nederland vermeldt staat. In de loop van 2020 blijkt dat Arie Slob nog eens €17 miljoen extra aan de NPO heeft overgemaakt:

   Daarnaast blijkt uit 3 FOIA verzoeken (Canada, Ierland en het VK) deze landen het bestaan van de coronavariant, die de ziekte COVID-19 veroorzaakt, niet aan heeft kunnen tonen. Natuurlijk heeft Hugo WOB verzoeken inzake dit virus in Nederland niet toegestaan.

   De simpele conclusie met deze virusvariant en de simpele tijdlijn in deze is, deze virusvariant bestaat niet, het is een hoax en niet meer dan een biertje. Behalve dan de verdwijning van de 3-jarige voorraad aan de End To Life middelen in het VK.

   Maar ja, het is maar net welke bronnen je raadpleegt. Een tijdje zonder Blik geeft ook weer nieuwe inzichten. Het is een hoax, niets anders en diegene die ernstig ziek zijn geworden of zijn overleden, was het gevolg van de griep.

   Verwijderen
  7. Chloordioxide lijkt me niet gezond. Is ook niet nodig. Quercetine (zit in grote hoeveelheid in kappertjes) met zink, selenium, vitamine D en C

   Verwijderen
  8. @ Oligarch,

   een heel lage dosering is de bedoeling. En als je dreigt te stikken,mag je wel een klein risico nemen.

   @ Joop.
   In mijn hele leven had ik nog nooit gehoord dat ioemand van griep was overleden. Maar over Corona hoor ik dat wel.

   Op de obductietafel is ook duidelijk dat het een echte ziekte is.

   Je moet dit niet verwarren met het feit dat de ziekte wellicht moedwillig is verspreid, en met de bedoeling om de Macht te vergroten en het volk te verzwakken. Dàt is óók aan de hand.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. @JV,

   "In mijn hele leven had ik nog nooit gehoord dat ioemand van griep was overleden. Maar over Corona hoor ik dat wel."

   Dat klopt, omdat wij gewend zijn aan de griep en dat deze onderdeel uitmaakt van ons leven. Maar het valt niet te ontkennen dat het CBS jaarlijks de sterftecijfers bijhoudt van de griep, Die overlijdens zijn er wel, wij kijken er alleen niet naar juist omdat het een onderdeel van het leven uitmaakt. Het is een 'gewoonte' geworden.

   Verwijderen
 14. Voor iedereen die denkt dat de Afghanistan oorlog niet succesvol was.

  Hij was nooit bedoeld om succesvol te zijn. Hij was bedoeld om heeeel lang te duren. De bedoeling was om zoveel mogelijk geld uit Amerika en Europa te trekken om dat geld aan een internationale veiligheids elite te geven.

  https://twitter.com/trtworld/status/1428707315004362753
  Julian Assange.

  Ik zeg opsluiten die vent. Dit mag de wereld niet weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Karen Hamaker-Zondag:
  https://youtu.be/k2UQ4mX9nzM?t=4598

  Op haar verhaal geïnspireerd wil ik dit beweren:
  Als je een Wereld-regering wil vestigen, kun je 'Angst' gebruiken, want dat is een sterke motivator ( evolutie: als het overleven bedreigd wordt, worden alle andere zaken secundair.

  Zoek een vijands die niet erg zoichtbaar is ( klimaat, virussen, terroristen) en maak iedereen bang, en zeg dat we het alleen Samen kunnen oplossen: met een wereldregering.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @ SDR,
   Zal wel een standpunt over klimaat zijn, maar ik weet niet wat je bedoelt.
   Ik hoor zo veel klimaat info voorbij komen dat ik het niet meer weet.
   Ja. Maurice Strong als initiator , links met Rockefeller. Maar dat weet ik allemaal al.
   Al die zaken betekenen niet dat het klimaat niet verandert.

   Erg interessant was: dat ze de horoscoop er bij haalde. Ik geloof wel in de voorspellenmde kracht van de horoscoop. Heb het zelf mee gemaakt namelijk: dat je iemand na een paar jaar ineens door krijgt. En dat je dan bij toeval een week later een goed astrologieboek in handen krijgt waar het al heel nauwkeurig in beschreven staat .... ! Dan ben ik overtuigd.

   Zij gelooft dat er over een jaar of 10 een betere wereld komt, minder financieel, meer op menselijke relaties. Ze denkt dat de PTB hun hand overspelen.
   Maar ik betwijfel of dàt in de sterren staat. Het kan ook heel ànders zijn, maar dan negatief.

   Verwijderen
  3. [Al die zaken betekenen niet dat het klimaat niet verandert]

   Het klimaat verandert voortdurend. Altijd gedaan, zal het ook altijd doen met of zonder mensen.

   De mensen die achter de covid pandemie/hoax zitten, zijn dezelfde die achter de C02hoax zitten.....
   Beide issues zijn psyops om onze vrijheden, onze welvaart/welzijn en onze gezondheid af te nemen en absolute controle over de mensheid te verwerven.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 16. Kennen jullie deze al? ( Ik kende hem nmiet. Moet nog luisteren)

  The Trueman Show #14 met Jan Storms

  ( Ik meen dat Karen Hamaker zijn naam ook noemt.)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Net bericht gekregen van Pepijn van Houwelingen dat hij de bevindingen uit mijn e-mail omtrent de coronacrisis in het volgende coronadebat onder de neus van de minister gaat schuiven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je jouw e-mail hieronder plaatst, kunnen we het allemaal volgen tijdens het debat. Leuk!

   Verwijderen
  2. Houwelingen, P. van

   Geachte heer De Jong,

   Veel dank voor uw e-mail, hier heb ik zeker wel tijd voor en ik ga uw mail gebruiken voor het stellen van vragen!

   Hartelijke groeten!

   Pepijn

   Verwijderen
  3. Van: Joop
   Verzonden: zondag 22 augustus 2021 23:37
   Aan: Houwelingen, P. van
   Onderwerp: [CONTR_DKIM]RE: Coronadebat   Verwijderen
  4. Beste Pepijn,

   Dank voor je reactie. Ik zal hieronder de links plaatsen met daarbij een korte omschrijving.


   Verwijderen
  5. Uitzending Een Vandaag van 17 augustus 2021 (een dag voor het coronadebat) waarin wordt gemeld dat er in 170 verpleeg/verzorgingsinstellingen een corona uitbraak heeft plaatsgevonden ondanks dat de bewoners volledig waren gevaccineerd.

   https://eenvandaag.avrotros.nl/item/eenvandaag-17-08-2021/


   Verwijderen
  6. Sinds gisteren online als onderdeel van de BPOC2020 site. Inmiddels zijn de overlijdensgevallen helaas al boven de 1500 opgelopen. Hierbij moet ik nog opmerken dat Pieter Kuit getracht heeft in gesprek te komen met Hugo de Jonge, wat op niets is uitgelopen. Inzet was de sommatie het vaccinatieprogramma op te schorten tot er gedegen onderzoek naar de vaccins is gedaan.

   https://meldpuntvaccinatie.nl/


   Verwijderen
  7. Video van advocaat Niels Vanaken, welke eerder door YouTube werd verwijderd.

   https://stichtingcoronaonderzoek.nl/bijwerkingen-vaccinaties-melden/


   Verwijderen
  8. Onderstaande video is van vrijdag 20 augustus 2021 en zeer verontrustend. Het betreft een onderzoek wat door Mike Yeadon (voormalig topfunctionaris bij Pfizer) artsen en advocaten is verricht met betrekking tot een 3-jarige voorraad aan End Of Life middelen, die in begin 2020 ineens waren verdwenen. In de link gaat het om zitting 66 en het desbetreffende interview begint op 4 uur en 40 minuten. Overigens moet je niet schrikken van deze video, waarin fictief wordt voorgesteld dat de Duitse regering om de een of andere reden is afgetreden. Persoonlijk vond ik het wel hilarisch, want het deed mij denken aan Event 201 (oefening van een pandemie (toevallig corona)) in oktober 2019. De volgende tijdlijn is ook wel interessant:

   Oktober 2019; Oefening:
   November 2019; Moderna krijgt opdracht tot het vervaardigen van een vaccin (jaja, de angst moet er even goed ingewreven worden dat er nog geen vaccin is.):
   December 2019; Corona breekt uit in China:
   Februari 2020; Bruno Bruins krijgt tijdens een live uitzending op televisie een briefje in zijn handen gedrukt waarop het eerste coronageval in Nederland staat vermeldt.

   Wat mij dan weer doet terugdenken aan een video van Ab Osterhaus, waarin hij de whiskyfles liet aanrukken bij de melding van het eerste varkensgriepgeval in Nederland en dat betrof een meisje van 4 jaar. Of een artikel uit Der Spiegel (toch geen Duits boulevardblad), waarin wordt vermeld dat Angele Merkel met een ander vaccin is gevaccineerd dan het Duitse gepeupel. Dan ga je toch wel je vraagtekens stellen bij de persmomenten waarin Mark en Hugo zich laten vaccineren? Een ding is wel duidelijk, de bijwerkingen en overlijdens komen enkel voor bij mensen die niet in de regeringscoalitie of Tweede Kamer fracties zitten (daar beschuldig ik jou of de FvD fractie niet mee, want ik ga er gewoon vanuit dat de FvD fractie zich niet heeft laten prikken).

   https://corona-ausschuss.de/


   Verwijderen
  9. Persoonlijk ben ik meer dan voldoende geïnformeerd (ook van gebeurtenissen uit het verleden) die mij het vertrouwen in de regeringscoalitie en Tweede Kamer fracties (op het FvD na) heeft doen verbleken.
   In het begin van 2020 zei ik al dat dit virus uit een lab afkomstig was. Met de kennis van nu zeg ik dat dit virus niet bestaat. Dit concludeer ik uit 3 WOB verzoeken (Canada, Ierland en het VK) waarin zij het bestaan van de coronavirusvariant, die de ziekte COVID-19 zou veroorzaken, niet hebben kunnen aantonen. Wat uit bovenstaande tijdlijn ook is op te maken.


   Ik laat het voorlopig hierbij. Mocht je nog meer informatie willen hebben (over bijvoorbeeld 9/11, MH-17 (hierbij is vooral Artikel 57 van de Rijkswet Onderzoeksraad voor Veiligheid interessant) een wet waar zelfs Pieter Omtzigt en Thierry Baudet zich niet aan wilden branden, dan is ook hier een ding zeker, bij MH-17 mocht het geen Oekraïens gevechtsvliegtuig zijn omdat dit het hele referendum over het associatieverdrag met Oekraïne de grond in zou boren. Daarom geven wij Poetin maar de schuld. Mark Rutte mag nog zoveel videootjes over 9/11 hebben gezien en hebben gezien wat het was “een complottheorie” dan weet hij de helft nog niet of hij doet alsof hij het niet weet.

   Wat de laatste anderhalf jaar wel heel erg duidelijk heeft gemaakt is, dat wij niet bestuurd worden door Mark Rutte maar door buitenlandse entiteiten, wat al duidelijk was tijdens Bilderberg conferenties, waar geheimhouding was verplicht via de Chatham House rules, wat bij mij te boek staat als hoogverraad aan het Nederlandse volk.


   Met vriendelijke groet en sorry dat mijn e-mail zo lang is geworden. Ik belast je waarschijnlijk nu met zaken waar je helemaal geen tijd voor hebt.


   Joop de Jong


   P.S.

   Sorry, ik ben nog niet klaar. Ik weet niet of jij hiervan op de hoogte bent, maar via de BPOC2020 is er een klacht naar het ICC gestuurd over misdaden tegen de menselijkheid en zover ik heb begrepen is daar vanuit het ICC iemand opgezet dit te onderzoeken. Ik heb begrepen dat er vanuit Frankrijk zo’n zelfde verzoek is gedaan. Daarnaast zijn er nationaal en internationaal advocaten bezig een Class Action Lawsuit te starten tegen alle individuen, wereldwijd, die iets met de coronacrisis te maken hebben. Mark en Hugo mogen hier dan wel hun schouders over ophalen maar zij komen aan de beurt. Het is wachten op een rechter die niet in het systeem (met Thierry’s woorden in het kartel zit) en dat is een kwestie van tijd.

   Verwijderen
 18. Maurice de Hond host op z'n site een artikel van Anton Theunissen over de registratie van bijwerkingen van de covid prikken.

  “Gebruik van niet-goedgekeurd Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin, uitsluitend geautoriseerd voor gebruik in noodgevallen, is toegestaan onder voorwaarde dat de vaccinatieverstrekker verantwoordelijk is voor de verplichte melding van ernstige bijwerkingen, inclusief overlijden, ongeacht de toeschrijving aan vaccinatie.”

  citaat: https://labeling.pfizer.com/ShowLabeling.aspx?id=14471&format=pdf&

  citaat uit het artikel:

  "Wanneer wel en wanneer niet melden?

  De uitrol van vaccinaties moet informatie opleveren die uit de korte trials niet naar voren kon komen, met name over bijwerkingen. Voor het opbouwen van een waardevolle database zouden aandoeningen of overlijdens binnen enkele weken -een veel gehanteerde termijn is 28 dagen- na vaccinatie ALTIJD gemeld moeten worden, ongeacht of een relatie met de vaccinatie waarschijnlijk of zelfs mogelijk wordt geacht. Dit is dan ook een voorwaarde voor de toelating van de vaccins, een voorwaarde die niet wordt nageleefd. Dat is te zien aan het lage aantal meldingen in Nederland.

  In het kort: Als de hele ouderenpopulatie van ca 3,5 miljoen 65-plussers is gevaccineerd en elk overlijden na vaccinatie was gemeld, dan hadden er vele duizenden, misschien wel tienduizenden meldingen van sterfte moeten zijn. Het zijn er momenteel zo’n 500. Dus zelfs de ergste mogelijke bijwerking, overlijden, wordt nauwelijks gemeld.

  Voor goed begrip: het gaat dus niet om overlijdens vanwege de vaccinatie. Het gaat om mensen die overleden zijn nadat ze gevaccineerd werden. Instanties zoals het Lareb moeten aan de hand van de meldingen uitzoeken of er patronen te vinden zijn in doodsoorzaken en of mogelijke verbanden met het vaccin zijn. Maar als er slechts weinig en dan ook nog willekeurige meldingen zijn, worden er geen patronen zichtbaar.
  ......
  Uit de cijfers blijkt dat alleen al van de 65-plussers er 8.100 overleden zijn vier weken na vaccinatie. Over alle leeftijdscategorieën zijn er bij Lareb echter maar ca. 500 gemeld.
  ......
  Het gaat niet eens om de exacte getallen maar om de ordegroottes. Het is absurd om voor te kunnen rekenen dat er 5.000, 10.000 of 15.000 mensen zijn overleden na vaccinatie, dat er daarvan nog geen 500 zijn gemeld en dat uit die ondermeldingen vervolgens conclusies worden getrokken."

  https://www.maurice.nl/2021/08/20/te-weinig-dood-na-vaccinatie/

  Tsja. Een van die dingetjes die mij blijft verbazen/verbijsteren. Een experimenteel vaccin wordt massaal uitgerold via een noodvergunning, maar dan volgt er geen systematische registratie van de bijwerkingen. Het gevolg is een massale onderregistratie die ten koste gaat van het zicht op de veiligheid en de effectiviteitvan het spuitmiddel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toevallig net vandaag....

   "Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine wins full U.S. FDA approval

   Aug 23 (Reuters) - The U.S. drug regulator on Monday granted full approval to the Pfizer Inc (PFE.N)/BioNTech SE COVID-19 vaccine - the first to secure such Food and Drug Administration validation - prompting President Joe Biden to made a fresh pitch to vaccine skeptics to get the shot to fight the relentless pandemic.

   The FDA, which gave the two-dose vaccine emergency-use authorization in December, gave its full approval for use in people age 16 and older based on updated data from the companies' clinical trial and manufacturing review. Public health officials hope the action will convince unvaccinated Americans that Pfizer's shot is safe and effective."

   https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/us-fda-grants-full-approval-pfizer-biontech-covid-19-vaccine-2021-08-23/

   Djezus, 't is toch 'safe and effective'

   Verwijderen
 19. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen