dinsdag 24 augustus 2021

Waarom Zwamt Jensen over 9/11?

Voor alle duidelijkheid, wij kijken Jensen regelmatig. Sterker: wij kijken Jensen dusdanig regelmatig dat zijn beroep vorige week op de kijkers om weer eens een donatie te doen, van onze zijde beantwoord is met een kleine gift.

En alsof de duvel ermee speelt, nadat hij maandenlang niet meer gezwamd had over Chinezen en ander pro Zionistisch, pro VS gezwam, kwam hij vandaag in een split second weer met enorm gezwam over 9/11. De Saoedie Arabieren hebben dat op hun geweten. Volgens Jensen dan.

Maar beste Robert, jij die altijd voor de waarheid gaat, hoe kom je daar dan bij? Dat paspoort dat bovenop het smeulende puin lag? Of die verhalen van die instaplijsten? Of dat verhaal van die Nederlandse vlieginstructeur (er zal eens niet een Nederlander betrokken zijn bij een goed verhaal; was er bij die shoe-bomber niet ook een Nederlander betrokken?)?

Laten we er geen doekjes om winden en gewoon de zaken helder houden. In het Pentagon is zeker geen vliegtuig gevlogen. Op dat weiland zijn ook erg weinig vliegtuigonderdelen gevonden. Dus het verhaal van de vliegtuigen, bestuurd door stoere (Saoedie) Arabieren zonder doodsangst, rammelt sowieso. Dan hebben we nog het derde gebouw in New York. Weinigen die daar twijfelen over een controlled demolission. En wat die twee torens dan betreft? Laten we het zo zeggen: wie er zeker geen belang bij hadden, waren de Arabieren uit Irak, Syrie, Libanon of Libie. Ook de  Afghanen hebben er geen voordeel uit gehaald. En welk piepkleine landje en welke banken er wel baat bij hadden? Qui bono? Dat weet jij toch zelf ook wel? We hoeven je toch niet alles uit te leggen?

Dus Robert, doe met deze informatie wat je wilt. Een rectificatie zou mooi zijn, maar dat deed je na onze vorige opbouwende kritiek ook niet, dus onze verwachtingen zijn laag. 

Bekijk Robert's zwamfragment op 18:43, HIER. Het is maar een enkele seconde op urenlange verder prima shows, maar wel een cruciale seconde. Waarom doet Jensen dit? Waarom blijft Robert het Arabieren verhaal in de lucht houden? Terwijl Arabieren met het hele 9/11 niks te maken hadden. Als Robert niet bang is om de mysteries rond Antartica bespreekbaar te maken (prima!), misschien, met 9/11 in zicht, ook daar eens wat dieper in duiken?

34 opmerkingen:

 1. Ik zie het zwamfragment niet zo. Hij benoemt het feit, dat de terroristen allemaal uit SA kwamen en niet uit Afghanistan. Althans, volgens het nu (nog) officiële verhaal. 9/11 was de smoes om Afghanistan binnen te vallen. Inmiddels heeft o.a. de buurman dat beeld wel een beetje veranderd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wolf, ik kan je niet altijd goed volgen.
   Probeer zo duidelijk mogelijk te maken wat je bedoelt.
   (911 was toch de smoes om 7 moslimlanden kapot te maken?)
   ( Wie bedoel je met 'bvuurman? Pakistan?)

   Maar vooral: probeer te begijpen wat Blik bedoelt.

   Volgens mij bedoelt Blik: Het is niet geloofwaardig dat Jensen niks heeft meegekregen van de 911 Truth beweging en domweg het officiele verhaal lijkt te geloven.

   Verwijderen
  2. Met de 'buurman' bedoel ik jou.

   Ik begrijp Blik volledig. Jensen gaat niet even een nieuwe discussie beginnen over 9/11, omdat dat nu niet zinvol is. Hij benoemt het zijdelings als ondersteuning van het totaalplaatje. In dat geval moet je geen nieuwe inzichten in de discussie gooien, want dat leidt weer af van het onderwerp van de discussie.

   Verwijderen
  3. Ik begrijp Wolfi wel. Het officiële verhaal is dat kapers uit SA komen. Dan is het gek dat je een aanval begint in Irak en Afghanistan toch?
   Robert had duidelijk moeten maken dat hij zich nu even aan de officiële verhaallijn houd.

   Maar inderdaad Blik. 9/11 is uitgevoerd door de neocons in opdracht van de cult met behulp van de Mossad en de Cia. De vliegtuigen zijn later in de beelden gemonteerd. Geen 1 vliegtuig is in de gebouwen gegaan.
   SA em CIA agent Tim Osman zijn mooie zondebokken om Israël uit de verhaallijn te houden.
   Het Officiële verhaal van 9/11 is net zo zwak als het Covid verhaal. Maar ja, mensen geloven wat ze horen, doen geen eigen onderzoek, halen hun schouders op en gaan door met hun leven.

   Verwijderen
  4. @oli: [Dan is het gek dat je een aanval begint in Irak en Afghanistan toch?]
   Dat ook weer niet helemaal. Het officiële verhaal luidt, dat OBL de leider was van de aanval. Hij zou zich nadien schuilhouden in Tora Bora in Afghanistan. Mullah Omar wilde hem wel uitleveren (zo leerde ons de 'buurman'), maar dat ging om duistere reden niet door.
   Irak werd ook -gekunsteld- gekoppeld aan de kapers en daarbij hadden ze ook nog eens de beruchte WMD, die binnen 40 minuten Londen konden platgooien. Ja, je moet het maar kunnen verzinnen. Die WMD zijn -voorspelbaar- nooit gevonden, maar toen lag Irak al plat en was SH (we got him) inmiddels opgehangen. Daarna werd er niet meer over geschreven door de msm en aangezien het 'collectief geheugen' maximaal 48 uur duurt, kraait er geen haan meer naar.

   Verwijderen
  5. Oké, dan was het een slecht verhaal van Jensen en ben je het eens met Blik. Waarom zou je dan doneren?

   Verwijderen
 2. Wolf: "moet je geen nieuwe inzichten in de discussie gooien, want dat leidt weer af van het onderwerp van de discussie"

  Alles staat of valt met, alles begint bij, het begin, en dat is 9/11.

  Als jij, als Jensen zijnde, nog steeds blijft napapagaaien, rondbazuinen dat het een stel (Saoedie) Arabieren waren, dan duurt het ook langer voor je begrijpt wie achter "Coyona" zit.

  Jensen praat wel stoer altijd over "die gasten", maar hij doet nu net of "die gasten" een stel (Saoedie) Arabieren waren. Het waren niet eens vliegtuigen. Laat staan met Arabische terroristen erin. Waren het volgens Jensen wel vliegtuigen? Toon me dan 1 overtuigende foto van het Pentagon of dat weiland. Complete fail. Essentiële fail. In dat kleine landje aan de Middelandse Zee, waar Jensen trouwens in het meest luxueuse hotel verbleef, zijn ze heel tevreden met "de" Jensen. Ik ben weer ff genezen van Robert. Was er toch weer ingetuind.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stukje logica:

   Major premisse de media = het virus
   Minor premisse: Robert Jensen is (of nou wilt of niet) onderdeel van de media

   Conclusie…

   Verwijderen
  2. Aan Robert hoef je niks te doneren. Ik heb wel een paar T shirts gekocht omdat ik de boodschap wil uitdragen.

   Verwijderen
  3. [Aan Robert hoef je niks te doneren.]

   Ik ga per e-mail aan hem vragen, of hij verantwoording wil afleggen m.b.t. donaties. Dat kan via een simpele pagina op zijn site.
   Dit om toestanden te voorkomen, dat we, net zoals W.Engel, zijn stukjes land in Spanje gaan betalen. Voor het in stand houden van zijn (Robert) website, wil ik best wel doneren. Ik kijk er dagelijks naar.

   Verwijderen
  4. Wat maakt het uit wat hij met het geld doet? Je doneert omdat je zijn werk waardeert. Wat hij verder met de valuta doet moet hij zelf weten. Alhoewel hij wel zegt dat jou geld hem in de lucht houdt. Dus ja, dan moet hij het geld daarvoor gebruiken.

   Ik weet niet hoe specifiek Engel is geweest met wat hij doet met donaties. Als hij niet specifiek is, dan mag hij van mij dat geld gewoon besteden aan land in Spanje. Ik zou nooit land willen hebben/kopen in dat verschrikkelijke Spanje ten tijde van die dictator goal keeper voor de Bill and Melinda Gates foundation maar dit terzijde.
   Familie Engel is multi miljonair en Jensen was begin 20 al miljonair. Denk dat andere kanalen het harder nodig hebben zoals Flavio of dissident.

   Verwijderen
  5. Ik ben benieuwd of Jensen zijn inkomsten en uitgaven voor de show openbaar maakt. Maar ik kan je nu al zeggen dat hij dat niet gaat doen.
   Als je zijn werk waardeert moet je gewoon doneren en dan mag hij er mee doen wat hij wil toch?

   Verwijderen
  6. [Wat maakt het uit wat hij met het geld doet?]
   Voor mij heel wat. Hij vraagt er om, om de website in de lucht te houden. Daarvoor wil ik wel wat geven. Maar als hij miljonair is, dan is de website voor hem een leuk betaalde hobby, hij is er zeker niet van afhankelijk v.w.b. dagelijks brood op de plank. En als ik doneer, is er wel aan het eind van de maand een gaatje, snap je? Het is per se niet een kwestie van gunnen of niet gunnen.
   Het is te vergelijken met een zakelijke deal: Ik heb een abbo op een krant en daarvoor krijg ik dan nieuws. Als dit nieuws geen nieuws is maar propaganda, dan bedank ik ervoor en zeg mijn abbo op. Simpel.

   Dat van W.Engel wist ik ook niet. Die gebruikt de situatie als springplank naar de politiek (=macht). Daarom verloor hij zijn geloofwaardigheid (in mijn ogen dan) toen ik van die politieke ambities hoorde. Het is gewoon een opportunist.

   Verwijderen
  7. Aangezien ik geen weelderig inkomen heb, ben ik kritisch, wie ik ondersteun. Dan geef ik liever aan Jan Bonte, want die heeft het keihard nodig, met een hypotheek en 2 opgroeiende kindertjes en geen vaste baan. Ik kan niet zien, hoe zijn praktijk loopt, maar hoop daar 1 dezer dagen achter te komen. Hij is in de problemen gekomen door zijn principes, die ik geheel kan onderschrijven. Daarnaast vind ik, dat hij fantastisch werk doet en dat is een beloning waard.

   Verwijderen
 3. Israel May Deny Green Passports to People Who Have Not Received COVID Booster
  https://www.haaretz.com/israel-news/israel-may-deny-green-passports-to-people-who-have-not-received-covid-booster-1.10147312

  Zoals ik al zei: Als je meegaat in het spel om je vrijheid terug te krijgen kom je bedrogen uit. Het is namelijk nooit genoeg om je vrijheid terug te krijgen. Dan moet je weer hieraan voldoen en dan moet je weer daar aan voldoen.
  Net als met de prins uit Nigeria die steeds meer geld van je nodig heeft voordat hij jou je beloofde deel zal uit betalen wat hij nooit zal uitbetalen.
  Het houd nooit op met de eisen en je krijgt nooit je vrijheid terug.  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn broer de sukkel heeft het vaccin genomen om solidair te zijn met zijn vriendin en om te kunnen reizen.
   Ik hoop voor hem dat hij in september nog even naar Portugal kan.
   In November is het zeker te laat, want dan is het virus er weer.

   Verwijderen
  2. @ Oli

   Ja, met compliance bouw je je eigen gevangenis.

   Verwijderen
 4. Dit Ierse ziekenhuis ziet een ‘zorgwekkend aantal’ volledig ingeënte patiënten binnenkomen
  https://www.ninefornews.nl/dit-ierse-ziekenhuis-ziet-een-zorgwekkend-aantal-volledig-ingeente-patienten-binnenkomen/

  Ik heb nog iemand helpen verhuizen naar Ierland. Nederland was een fascistisch land in zijn ogen. Kut protestanten, Ierland rebel island, etc etc. LOL. Zo zie je maar. Wat een tirannie in "rebel island" en de bevolking pikt het maar.
  P.S IJsland was toch ook zo wakker met de bankiers die ze aangepakt hebben ten tijde van de krediet crisis. Hun leiders hebben er maar mooi voor gezorgd dat ze de beste leerling van de klas waren mbt het zo snel mogelijk inspuiten van de experimentele GMO.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Huig Plug LIVE # 82: Gidi Markuszower (PVV) over minister Dekker
  https://hetanderenieuws.nl/huig-plug-live-82-gidi-markuszower-pvv-over-minister-dekker/

  De kliek rond Demmink kliek rules.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Video: Biden Suggests Kamala Harris Will Be President “Pretty Soon”
  https://banned.video/watch?id=612563bf92e112699e44c87e

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Trust science, trust Hugo.

  https://153news.net/watch_video.php?v=H8O3GA21OR5G

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hebben allemaal hun ziel verkocht, die satanistjes op hun sinaasappel kistjes
   De opruim truc werkt goed iedere 100 jaar: schon seltsam alle 100 jahren eine seuche

   Verwijderen
 8. Alles wat beweert dat er vliegtuigen in de twin torens vlogen noemt Blik gezwam.


  Maar ik kan net zo gemakkelijk beweren dat Blik zelf ook aan het zwammen is.
  Er is al zoveel onderzoek gedaan naar materiaal wat beschikbaar is.
  Dat gebouw 7 gecontroleerd ten val is gekomen staat vast. Daar zijn ook geen vliegtuigen in gevlogen.
  Maar dan kun je niet daaruit concluderen dat er ook geen vliegtuigen zich in de twin torens boorden.
  Met fake filmpjes zijn er namelijk ook theoriën op internet geslingerd die zouden moeten hard maken dat er geen vliegtuigen zijn gebruikt om een aanslag op het financiele hart van New York te plegen.
  Wie het masterbrein achter die aanslag was laat ik buiten beschouwing. Het kan namelijk ook de Amerikaanse overheid zelf zijn geweest wat buitenlandse terroristen heeft geronseld.
  Aangezien ik daar geen waterdicht bewijs van heb,blijft dat giswerk.
  Zelfs voor de complotdenkers wat er al jaren lang zich iedere dag over dit onderwerp hun kop over breken.
  De joden discussie doe ik niet aan mee.
  Van Jan Verheul wordt ik alleen maar strontziek van.
  Die komt hier alleen maar voor zijn gelijk te halen en is net zo doordrammer als clown Hugo de Jong of die lamzakken Ab Osterhaus en Diederik Gommers.
  Gewoon alle drie door de plee spoelen.
  Voor de rest blijf ik de gedachte delen met Blik dat corona niets meer is dan een lekker biertje.
  Fijne avond nog.  BeantwoordenVerwijderen
 9. Stel dat ik je vertel dat India nu ook een fekzien tegen covid19 heeft ontwikkelt. En dat ze dat dan doodleuk Zykov-D noemen. ZYKOV-D!!!

  En dat het WEF reclame maakt voor die ZyCov-D......
  https://twitter.com/wef/status/1430228511999016961

  Kijk zelf maar.  BeantwoordenVerwijderen
 10. De Jonge in TG: 'Met 1,8M niet-immuun kan dat 16-32K Zkh Opn veroorzaken.

  Als dat in KORTE TIJD over de zorg heen walst, is dat te veel'

  https://t.co/JgYwh8gm9R?amp=1

  Tja, in mrt '20 waren er ca 18M (10x zoveel!) niet-gevaccineerden die in 6 mnd tot 12K Zkh opnames leiden..'

  https://twitter.com/wouterkeller/status/1430060077692727324

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Had niet anders verwacht van Jensen, misschien draait hij nog bij de komende weken...of er vliegtuigen naar binnen vlogen doet er niet eens toe. De 3 torens zijn gecontroleerd neergehaald, dat was voor mij voor de twin towers al duidelijk op de dag zelf.
  Net als met Corona ook voor mij duidelijk was vanaf dag 1:
  Corona is en blijft gewoon een lekker biertje
  Na het zien van deze docu misschien eindelijk ook voor onze buurman met zijn 120 foute blogs tot nu toe:
  Germ theory, Covid 19 and the contagion myth thoroughly debunked and destroyed. Game over. Period. If you believe in viruses, mutated strains, herd immunity, 99.7% survival rate and any other such nonsense, you won't after you see this.
  The Church of Virology debunks Corona Duur: 2u20m
  Wie na het zien van deze docu nog gelooft in de viruswaanzin, die kan maar beter snel de spuitjes bij Huggotje gaan ophalen.
  Voor ongeduldigen is hier ook een samenvatting van 19 minuten:
  You will never "catch" a virus again after this. Ever.
  Cov-19 Immunity in 19 Minutes Duur: 19m, maar de echte bewijzen staan in de complete versie.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit verzin je niet: World Economic Forum promoot ZyCov-D, een Covid-19-vaccin dat 66,6% effectief is

  Het is nog net geen Zyklon-B, naar het begint er aardig op te kijken.

  https://www.ninefornews.nl/dit-verzin-je-niet-world-economic-forum-presenteert-zycov-d-een-covid-19-vaccin-dat-666-effectief-is/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Het is nog net geen Zyklon-B]
   Joden schijnen nu ook ineens over humor te beschikken, maar dan wel de uiterst zwarte variant ervan. In ieder geval levert ZyCov-D wel die associatie op, zeker bij snel lezen.

   "Politiek econoom Kees van der Pijl voegt toe: “Het zou ook nog kunnen dat ZyCov-D en Zyklon B hetzelfde effect hebben, namelijk uitroeiing van de mensen die eraan blootgesteld worden.”"
   (cyn)Tuurlijk KvdP, wat ben jij een komplotter zeg!(/cyn)
   Maar wir haben es nicht gewußt, yeah right.

   Verwijderen
 13. Ha, ze zei het. Persvoolichter Jen Psaki van het Witte Huis zei het: 'global pLandemic'. 'Our efforts to adress the global pLandemic...'.

  Hoor het haar zeggen:

  https://twitter.com/TyTannenbaum/status/1430621613410619394

  Of zou ze een splaakgeblek hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Officiële bevestiging door woordvoerder Witte Huis:
   "Global Plandemic". Het is een grappig verschijnsel ooit briljant gebruikt in "Fawlty Towers: "Don't mention the war." Dat wat je absoluut niet mag zeggen ligt constant op t puntje van je tong. Heerlijk."

   https://twitter.com/georgevanhouts/status/1430775071409385472

   Verwijderen
  2. Uit het draadje van GVH: Vaccine Mandates and the "Great Reset".
   Bijschrift: "ABSOLUTE MUST READ: Dit is de helderste analyse van de "Covid-vaccinatie-noodzaak" die ik tot nu toe las. Philipp Bagus schrijft dit voor het Mises Insitute. Een innig verbond tussen Big Pharma, gekozen politici, Big Media, NGO's zeer helder uiteengezet".

   Verwijderen
  3. Wekelijkse testplicht voor alle ongevaccineerde Grieken
   26 augustus 2021 11:31

   Grieken die niet gevaccineerd zijn, moeten zich vanaf volgende maand verplicht wekelijks laten testen. Testen kost 10 euro per keer en moet zelf worden betaald.

   Grieken die niet gevaccineerd zijn mogen zonder recente test door hun werkgever op onbetaald verlof worden gestuurd en mogen ook niet naar school of de universiteit. Andere gelegenheden, zoals sportscholen, bioscopen en restaurants, mogen ongevaccineerden zonder test weigeren aan de deur.

   Twee keer per week
   Voor wie werkt in het onderwijs, de horeca of in de toeristische sector is één test per week niet genoeg: zij moeten zich zelfs twee keer per week laten testen willen ze aan het werk blijven.

   De regels gelden ook voor scholieren vanaf twaalf jaar. Voor hen zijn de tests wel gratis.

   Volgens minister Kikilias van Volksgezondheid zijn de nieuwe regels, die op 13 september ingaan, een morele verplichting van het land. "We zijn het verplicht aan iedereen die overleden is aan corona voordat er een vaccin was, aan iedereen die zich al 18 maanden aan alle beperkingen houdt, aan iedereen die zijn baan is verloren of zijn bedrijf is kwijtgeraakt."

   'Oneerlijk en onethisch'
   Hij zegt het ook 'oneerlijk en onethisch' te vinden als gevaccineerde Grieken niet in een ziekenhuis terecht zouden kunnen met hun aandoening omdat alle bedden vol liggen met ongevaccineerde coronapatiënten.

   De vaccinatiegraad in Griekenland is lager dan in Nederland. Iets meer dan de helft van alle Grieken is volledig gevaccineerd. In Nederland is dat meer dan 60 procent.
   https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5250238/griekenland-vaccin-test-plicht

   Was covid maar een ziekte als hiv. Dan gingen alle deugmenschen de straat op om met regenboogvlaggen te demonstreren tegen discriminatie en uitsluiting.

   Verwijderen
  4. Binnen Europa is ALLES onderdeel van een in 2018 vastgelegd EU-plan. Maar ieder land volgt eigen route om bij dat einddoel te komen: de hele bevolking incl. de kinderen geinjecteerd + biopaspoort.

   https://twitter.com/KeesvdPijl1/status/1430907132702978056

   Wat is er nog over van de rechtstaat, de democratie en de mensenrechten in de EU als lidstaten onweersproken de lichamelijke integriteit van hun inwoners mogen schenden voor een ziekte met een IFR die niet hoger is dan die van influenza en door inenting met een experimentele onvoldoende geteste stof die bovendien niet eens besmetting voorkomt.

   Verwijderen
  5. https://twitter.com/i/status/1430813352490590209

   "Ik moest het 3x luisteren, maar de CDC zegt hier toch echt dat mensen die zich eerder hebben laten vaccineren MEER risico lopen om ziek (severe disease, Dawg)te worden. Met name de kwetsbaren. Waar het zogenaamd allemaal om te doen was."

   https://twitter.com/WarriorPoet_72/status/1430813352490590209

   Misschien slopen die fekziens je immuumsysteem. Ben je nog steeds besmettelijk en wordt je ook nog eens ernstiger ziek.

   Verwijderen