zondag 29 augustus 2021

Terreur-Amerikanen slaan weer toe

Terwijl Boekestijn en de Wijk op het verloederende BNR nog doen alsof de Amerikanen en "het Westen" gezichtsverlies lijden in Afghanistan.

Ze zwammen, net als anderen in de MSM maar een beetje raak. "Het Westen", en de VS met Israël al helemaal, zijn gewoon het kwaad in de wereld. En alsof Biden iets te zeggen heeft. Over de Central Bankers en hun entourage, hun belangen en hun spelletjes, zul je bij de MSM niet gauw iets horen.

Kijk DIT dan: Amerikaanse raket-aanval op een woonwijk, "met vermoedelijk terroristen", kind dood. Kopt de Telegraaf.

Nu is dit Kabul, dus voor ons ver weg; maar wat als het Almere, Rotterdam, of Venray geweest was? Wie hebben de VS überhaupt gevraagd om daar bommen en raketten te komen gooien? En 9/11 blijft een Hoax en een False Flag, zonder een enkel vliegtuig.


10 opmerkingen:

 1. ISIS, Al Quada en de Taliban. Allemaal gebruikt als proxi's van de VS en/of als legitimatie om landen ver van huis aan te vallen. Nu met z'n allen in Afghanistan. 'Psyop in progress', rommelt de inmiddels afgetrainde onderbuik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Hoe meer ik nadenk over #Afghanistan en de timing. Dit is geen ongeluk. Dit is een tweede 9/11 precies op tijd voor het jubileum. Het creëeren van een enorm probleem en een vijand, ten koste van 1000 en mensenlevens (friendlies), om het daarna op te kunnen lossen. Call me crazy."

   12:43 p.m. · 29 aug. 2021

   https://twitter.com/JanBenninkCom/status/1431930502060126211

   Verwijderen
  2. Je hoeft niet eens benul te hebben van wat dan wel de plot zou moeten zijn. 't Is genoeg om een antenne te hebben voor de wijze waarop de MSM eenstemmig de aandacht aan het afleiden zijn met via thema's als 'gezichtsverlies van het Westen'(zie topicstarter), de incompetentie/dementie van Biden, en de hypocriete betrokkenheid met het lot van vluchtelingen.

   Verwijderen
  3. Volgens Assange was de inval bedoeld om zoveel mogelijk valuta uit Amerika en Europa te trekken en dit te kanaliseren special interest/de cult.

   P.s. Net zo min als dat de bevolking opstaat tegen de covid maatregelen, net zo min is de bevolking opgestaan om terugtrekking van de troepen te eisen. Laat staan om te voorkomen dat we er heen zijn gegaan.
   Tja, we zijn weer misleid en eenmaal misleid is het heeeel moeilijk om dat toe te geven.

   Verwijderen
  4. Vertrekken uit Afghanistan is inderdaad geen ongeluk wat mij betreft.

   Verwijderen
 2. Enorme protesten voor medische vrijheid in Londen, Parijs en Berlijn: ‘Ze blijven maar doorgaan en doorgaan’
  https://www.ninefornews.nl/enorme-protesten-voor-medische-vrijheid-in-londen-parijs-en-berlijn-ze-blijven-maar-doorgaan-en-doorgaan/

  We gaan door!
  Zet zondag 5 september in je agenda en laat je horen op de dam
  https://parallelle-economie.nu/samen-voor-nl-5-september-amsterdam/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog een journalistje slachtoffer van het fekzien. Dit moeten we hebben. Breng het maar naar buiten.

  Australische journalist Denham Hitchcock deelt gruwelijke bijwerking Pfizer-vaccin vanuit ziekenhuisbed
  https://dissident.one/2021/08/29/18278/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Камнем лежать или гореть звездой?

  https://janbennink.com/als-we-onze-vrijheidsstrijd-willen-winnen-moeten-we-ergens-in-geloven-net-als-klaus-schwab/

  BeantwoordenVerwijderen