maandag 21 oktober 2019

Uw wekelijkse portie anti-Putin propaganda.

In de NRC lezen we vandaag: ( Dit is het hele artikel)

Russen hackten overheden vermomd als Iraniërs

De Russische hackgroep Turla wist Iraanse hackers te hacken en zo tientallen overheidsorganisaties en bedrijven binnen te dringen, onder meer in het VK.
 
Russische hackers hebben Iraanse hackers gehackt en zo, vermomd als Iraniërs, tientallen buitenlandse overheidsorganisaties en bedrijven aangevallen. Dat hebben Britse en Amerikaanse overheidsfunctionarissen maandag bekendgemaakt, aldus persbureau Reuters
De Russische groep, die bekendstaat als Turla, kon op deze manier de afgelopen anderhalf jaar het hack-gereedschap en de computerinfrastructuur van de Iraanse hackers gebruiken. De hackers wisten de Iraanse codes dusdanig te kraken dat ze zelfs eigen ‘Iraanse’ digitale wapens konden ontwikkelen. Op die manier drongen de Russen organisaties in zeker twintig landen binnen en verkregen ze interne documenten. Doelwitten lagen voornamelijk in het Midden-Oosten, maar ook in het Verenigd Koninkrijk.

Geen bewijs van samenwerking

Terwijl de Estse en Tsjechische autoriteiten Turla ervan beschuldigen te werken voor de Russische geheime dienst, menen cyberexperts dat de Iraanse slachtoffers, die hackgroep APT34 vormen, juist voor de Iraanse overheid werken. Volgens de Britse inlichtingendienst GCHQ is er echter geen bewijs van heimelijke samenwerking tussen de Iraanse hackers en Turla. De Russen kozen volgens de Britten APT34 als doelwit omdat bondgenoten Iran en Rusland veelal dezelfde vijanden hebben en de Iraniërs dus geloofwaardige daders zijn.
De Britse inlichtingendienst zei dat hackers steeds beter hun sporen kunnen verdoezelen. Tegelijkertijd wilde GCHQ de „duidelijke boodschap afgeven” dat de Britten hen „uiteindelijk” altijd zullen identificeren. Rusland en Iran hebben vooralsnog niet gereageerd, schrijft Reuters. Beide landen ontkenden eerder herhaaldelijk westerse beschuldigingen van cyberspionage.
Turla is volgens persbureau ANP sinds 2004 actief en wordt ook wel Snake, Krypton, Waterbug, Uroburos, Group 88, WhiteBear of Venomous Bear genoemd. In 2008 zou Turla het Amerikaanse leger zijn binnengedrongen.
        -------------------------------------------
Ik heb de journalist een vraag gemaild:  ( Blauwe tekst)

Dit lijkt als 2 druppels water op VAULT7 , het Amerikaanse  programma dat zich specialiseerde in het hacken met valse identiteit.  De Amerikanen lieten dan Russische vingerafdrukken,  of Iraans DNA of  Chinese codes achter.  
Vault7 bestaat echt. Hoe weten we dat?   Het programma bestaat uit 700 miljoen regels  code, à 25 $$ per regel. Kosten 17 miljard $... Lijkt me wel een bewijs van echtheid.
Vraag aan Kasper van Laarhoven:  Heeft U een link waar ik vergelijkbare bewijzen van Turla  kan vinden?

Mijn standpunt: Ik ga er van uit dat Rusland en China ook hacken. Maar ik vind dat je dan ook over Vault7 moet schrijven.

 Hier goede uitleg van oud CIA man:
https://www.youtube.com/watch?v=TxFGVSUrv9k
          
       ================================

UPDATES:

NB: NRC schrijft: "Turla is volgens persbureau ANP sinds 2004 actief "
Dat is 15 jaar geleden.
En wat zegt RayMcGovern?  Dat Vault7  15 jaar geleden begon....
---------

Het bericht van Kasper van Laarhoven laat zich niet gemakkelijk lezen.

Het NRC nieuws is dus: De Britse geheime dienst beweert dat Russen zich voordoen als Iraniërs en zo in 20 landen hacken.

Volgens Estlanders en Tsjechen werkt Turla voor de Russische geheime dienst.

Maar APT, een organisatie die zich bezig houdt met het opsporen van Hackers, en daar steeds rapporten over schrijft, blijft er bij dat het echt de Iraniërs zijn, en niet de Russen. 
Klik op APT34: https://www.fireeye.com/current-threats/apt-groups.html

Reuters, en dus ook NRC,  komt met een bericht dat de lezer de indruk geeft dat Russen boosaardige hackers zijn.
Maar àndere  deskundigen trekken dit meteen in twijfel.

Over Vault7 horen we nooit meer iets. Terwijl al die Turla-hacks net zo goed door de CIA kunnen zijn gedaan, met Vault7
 

52 opmerkingen:

 1. De Koerden en Israel. Onze Koerdische vrienden moeten zich geen zorgen maken! Maar helaas voor de aluhoedjes onder hen, onze en hun supporters: ze zijn geen kruising tussen demonen, goden en mensen!

  Deze verwarring gaat veel verder terug, en heden is het nogal moeilijk er chocola van te maken.

  Vrijmetselaars? De ''zwarte paus'', Nephilim, Kabballah?

  Uiteraard willen de etnisch bedreigde groepen zoals de Igbo en nu ook de Kurden, evenals andere groepen , zoals de Falashas ook hun "uitverkoren" status opeisen...

  Wat mijn advies betreft: koop een endoscope bij de Action voor onder de E 10, and go Fuck yourself!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er is een mooi verhaal achter die Kurdische Yazidis. Misschien zijn sommigen van hen de nazaten van de migranten uit het Zwarte Zee- gebied dat onderliep rond 8000 jaar geleden. Een van de voorlopers van de niet- semitische Sumeriers. Die de oerversie van het veel latere, en hopeloos uitgeklede, bijbelboekje Genesis produceerden.

  5000 jaar later ontstonden de eerste overleveringen, pas 3000 jaar daarna zwaar gekuist en op schrift gesteld, door arrogante theologen en schriftgeleerden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. [Koerden streden TEGEN de extreme islam met hun jihad en sharia wetten.]

  Ja, en het Westen, SA, de Golfstaten en Israel steunden de extremisten, het trainde ze, bewapende ze. zorgde voor logistieke ondersteuning en regelde de propaganda in de MSM.

  Maar nu opeens klapt Eddy een beetje uit z'n naad van verontwaardiging. Selectieve verontwaardiging, dat dan weer wek natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een beetje spitten in de niet achter een paywall zittende literatuur laat een opmerkelijke genetische verwantschap tussen kurdische en Sloveense haplotypen zien.

   Haplotypen zijn het instrument wat bij het bepalen van donoren en ontvangers van transplantatie gebruikt wordt. Het is veel minder aan snelle aanpassing onderhevig als eigenschappen als haarkleur etc. omdat er veel minder natuurlijke selectie op zit.

   Dus ziet het verwantschap tussen behoorlijk verschillend uitziende volken.

   De meest voor de hand liggende verklaring is dat dit ooit inderdaad 1 volk was, woonachtig in het zwarte zeegebied, wat toen een binnenzee zoals de Kaspische zee was, die ca 200 m onder zeeniveau lag, afgedamd door de Bosporus. Die hebben dat gebied verlaten toen het onderliep, wat ruim een jaar heeft geduurd volgens berekeningen van erosie en watermassas. Verlaten naar hogere grond, Turkije en Roemenie dus (en vermoedelijk ook Oekraine.

   Het is bekend uit de etnologie, dat in het laagland altijd grote migratiestromen en oorlogen plaatsvinden, zodat de populaties daar snel mengen of vervangen worden. In de bergen is dit veel minder, een veroveraar laat die gebieden meestal lings liggen, zodat het genoom van die mensen daar veel meer lijkt op de oorspronkelijke bewoners. De Koerden zijn in hun bergen dus veel minder vermengd geworden met hun Turkse en Arabische veroveraars, en blijkbaar geldt hetzelfde voor de Slovenen en de Germaanse, Romeinse en Slavische veroveraars. Melania Trump is een Sloveense, wat mij betreft een vrouw van grote klasse.

   Verwijderen
  2. Het lijkt er dus op dat de evangelicals het verkeerd om hebben (voor hen een zeer hoge score in accuratie!!!).

   De bijbel is een zeer flauwe echo van het veel interessanter verhaal van de yazidi, de Sumeriers, die op hun beurt een afspiegeling zijn van het nog oudere geloof van die zwarte zee volken (uiteraard hebben de Iraanse, pre Minoische en lokale, nu verdwenen volken ook hun mythologische contributies geleverd, hetzelfde is bij in Egypte gebeurd toen door verdroging de Sahara volken naar de Nijl migreerden, en binnen 1000 jaar door wederzijdse inspiratie de rijke Egyptische cultuur deden ontstaan.)

   Het was in elk geval geen monotheisme, en Jaweh had vermoedelijk meer de rol van de Germaanse Loki (de plaatsvervanger, de imposter). Het Jacob- Ezau verhaal zou een verre echo van deze mythe kunnen zijn (door bedrog verkreeg Jacob, ook Israel genaamd de titel van familiehoofd). Het Genesis en Exodus verhaal is enorm verarmd en gekuist tov. het origineel, maar desondanks is er tussen de regels nog erg veel te lezen!

   Verwijderen
  3. [Heb je jouw flauwekul allemaal uit een stripboekje gehaald Rootman?]

   Nee toktok...

   Dit heet onafhankelijk denken. En breed informeren!

   Als referentie: het genesis zondvloed verhaal had betrekking op het zwarte zee-doorbraak-moment ca 8000 jr geleden, toen de ijsdam in de Hudson bay het duizenden jaren na het einde van de ijstijd eindelijk doorbrak.

   Begrijpen van de bijbel? Dat is een nieuw gezichtspunt! Wie kwalificeert de mate van begrip? En met name: wie oordeelt hier over?

   De katholieken uit de middeleeuwen en zelfs de huidige Soros-paus nemen die autoriteit uit een traditie.

   Maar die traditie is slechts 150 jaar oud! (in 1870 werd eindelijk het dogma van de onfeilbaarheid aangenomen.)

   @ Toktok: wordt vervolgd...

   Waar Jan ons bewust wil maken van de zeer gevaarlijke en negatieve beinvloeding van zich belangrijk ervarende players die zich verwant vinden, identificeren of slechts een gedienstige rol ambieren, heb ik het liever over hun voetsoldaten!

   Ik heb het vaker over het mi. veel grotere gevaar van de Evangelicals! Dat is een IS^2 in de dop, mi.

   Verwijderen
 4. Comverse Infosyses in onze tapkamer.
  Het israëlische stuxnet en de nederlandse installateur die in levensgevaar is gebracht. Het misbruik van de MIVD door de amerikanen.
  Vault7, enz. allemaal veel interessanter. Helaas beschouwt de NRC zijn lezers als dom. Dat kan omdat er maar twee kranten zijn in het nederlandstalig gebied, de persgroep en mediahuis. Over de eigenaar van NRC: NRC

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het 6 minuten filmpje van Ray McGovern is interessant.

  Hij zegt dat in Vault7 ook de techniek zit om met een computer een auto over te nemen en die auto met 180 km per uur ergens tegen aan te laten rijden.
  Zo zijn mogelijk Michael Hastings en Danny Jowenko om het leven gebracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zag vanavond twee Erin Brokoviches: de film met Julia Roberts en de echte Erin:
  Erin Brockovich urges Australia to 'wake up' over PFAS contamination | ABC News

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook de duitse boeren zijn de absurde regeltjes van de overheid zat. Al die absurde stikstof regels terugdraaien.

  Duizenden Duitse boeren in Bonn voor 'Nederlands' protest
  https://nos.nl/artikel/2307201-duizenden-duitse-boeren-in-bonn-voor-nederlands-protest.html

  BeantwoordenVerwijderen
 9. TruNews heeft een uistpraak van Trump dat ze toch nog een stuk van Syrië willen behouden ( met USA soldaten): 'to control the oil."

  scherp: Lindsey Graham:"The big thing is the opil fields..."
  https://youtu.be/YrZ4EodzAXI?t=1923

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb gehoord dat de olieopbrengsten uit de door de koerden bezette gebieden helemaal niet ten goede komen aan de bevolking. Zal wel weer naar een paar families gaan. Ik hoop dat de amerikanen wel zorgen voor een goede distributie van de inkomsten.

   Als vriend van Israel en als vijand van Iran, vind ik het niet verwonderlijk dat Trump niet volledig uit Syrië / Irak weggaat.

   Verwijderen
  2. Oligarch schrijft: "Ik hoop dat de amerikanen wel zorgen voor een goede distributie van de inkomsten."   Oligarch,

   ik stel voor dat ik jouw auto steel, en dan zal ik de opbrengst eerlijk verdelen onder àlle inwoners in mijn dorp. OK ?

   Verwijderen
  3. @Jan, de koerdische leiders geven niks aan hun volk. OK??

   Verwijderen
  4. [TruNews heeft een uistpraak van Trump dat ze toch nog een stuk van Syrië willen behouden ( met USA soldaten): 'to control the oil."]

   Dit is wel zo hondsbrutaal. Ik stel me voor dat Poetin iets vergelijkbaars zou organiseren. Onze MSM zouden stikken in hun eigen verontwaardiging.

   Verwijderen
  5. De olie hoort trouwens toe aan Syrië en niet aan de koerden.

   Verwijderen
  6. Oligarch schrijft: "De olie hoort trouwens toe aan Syrië en niet aan de koerden."

   Dat wilde ik maar zeggen.


   Bodemvoorraden zijn altijd ten gunste van de hele staat en al zijn bewoners.
   ( Werkgelegenheid is lokaal. Schade door verzakking is ook voor de Staat. Heeft lang geduurd daar in Groningen..)

   Verwijderen
  7. Toevallig vandaag op MoA:

   When U.S. Officials Ignore The President The Outcome Is Chaos

   "Since Donald Trump became president many of his subordinates have tried to subvert his policies. Instead of implementing Trump's idea and preferences they have tried to implement their own. Some Have done so because they believed that it is the "right thing to do" while others have ignored Trump's wishes to play their own game."

   "There was also the idea that some 200 soldiers would be left behind in Syria to deny the Syrian government access to its own oil fields in east Syria. Not only would this be obviously illegal but nobody seems to have given a thought on how the logistics for such remote unit could be sustained. The oil fields are geographically large and the company strength unit would have to be dispersed into tiny outposts within a hostile country and resupplied over unsecured roads. To defend them from surprise attacks the U.S. would need to put combat air patrols above them for every hour of each day.

   One hopes that the Pentagon and State Department recognize that the high political and financial costs of such a deployment is not justified for making a minor political point that will not change the inevitable outcome of the war.

   Trump ordered that all U.S. troops leave Syria. An illegal occupation of Syria's oil fields would keep the U.S. in Syria but in an clearly indefensible position. Whoever came up with or supported that idea needs to be fired."

   Misschien is dat idee om de Syrische olievelden te blijven bezetten dus niet meer dan een plan. Een plan afkomstig van stafleden die denken dat het hun taak is om Trump in de wielen te rijden.

   https://www.moonofalabama.org/2019/10/when-us-officials-ignore-their-president-the-outcome-is-chaos.html#more

   Verwijderen
 10. Trump onder vuur om vergelijking afzettingsprocedure met lynchen
  https://nos.nl/artikel/2307227-trump-onder-vuur-om-vergelijking-afzettingsprocedure-met-lynchen.html

  Ik heb sinds de tijd dat Trump de nominee werd voor de republikeinen nog geen enkel positief artikel over Trump kunnen lezen op de staatszender. Jullie?

  Zou de NOS objectief zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. When you're born you get a ticket to the freak show. When you're born in America, you get a front row seat.

   George Carlin

   Verwijderen
 11. Rick Wiles:

  Als die impeachment procedure door gaat en Trump wordt afgezet, krijg je burgeroorlog.

  Als de impeachment prodecure door gaat en Trump wordt NIET afgezet, krijg je ook burgeroorlog.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het winnende geluid hoor je hier.

  FAKE NEWS? NPO GROOTSTE VERSPREIDER! - DE JENSEN SHOW #37
  https://www.youtube.com/watch?v=hXqEW_hVD6E

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Russische ambassade reageert op het internationaal gecoordineerde nepnieuws, dat Iran en Rusland uit elkaar zou moeten spelen:

  "Won't work"

  Heerlijke droge reacties van de Russen. Wie had 30 jaar geleden kunnen dromen dat we genieten van de Russen en ons schamen voor onszelf? Blik niet in ieder geval. Die dacht toen nog dat we atoombommen nodig hadden om ons te beschermen tegen "De Russen".

  https://twitter.com/RussianEmbassy/status/1186627733557829633

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo trots op Tulsi.

  TULSI: “HILLARY & HER GANG OF RICH, POWERFUL ELITE ARE GOING AFTER ME”
  https://www.infowars.com/tulsi-hillary-her-gang-of-rich-powerful-elite-are-going-after-me/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nu ze aan de zijde van het Turkse leger tegen de Koerden optrekken worden ze door de Westerse leugenpers (eat teat Ollongren) 'scum' en 'the worst of the worst' genoemd. Terwijl het gewoon hetzelfde tuig is dat eerder nog bijna liefkozend 'rebellen' genoemd werden door diezelfde media toen ze in andere delen van Syrie dood en verderf zaaiden.

  https://www.moonofalabama.org/2019/10/new-york-times-fakes-the-record-of-arming-the-syrian-rebels.html#more

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vertaling:

   “We kijken niet specifiek naar de Verenigde Staten en hun houding. Dat standpunt is nogal variabel en tegenstrijdig, en natuurlijk is de coalitie onder leiding van de Verenigde Staten illegaal in Syrië, dit is bekend, "vertelde Lavrov aan verslaggevers."

   Verwijderen
 17. Craig Murray doet verslag van zijn aanwezigheid bij een zitting van Westminster Magistrates Court i.v.m. de mogelijke uitzetting van Julian Assange naar de VS.

  Assange in Court 22-10-2019

  'I was deeply shaken while witnessing yesterday’s events in Westminster Magistrates Court. Every decision was railroaded through over the
  Wat citaten:

  over julian Assange'conditie:

  Before I get on to the blatant lack of fair process, the first thing I must note was Julian’s condition. I was badly shocked by just how much weight my friend has lost, by the speed his hair has receded and by the appearance of premature and vastly accelerated ageing. He has a pronounced limp I have never seen before. Since his arrest he has lost over 15 kg in weight.
  But his physical appearance was not as shocking as his mental deterioration. When asked to give his name and date of birth, he struggled visibly over several seconds to recall both. I will come to the important content of his statement at the end of proceedings in due course, but his difficulty in making it was very evident; it was a real struggle for him to articulate the words and focus his train of thought.

  Until yesterday I had always been quietly sceptical of those who claimed that Julian’s treatment amounted to torture – even of Nils Melzer, the UN Special Rapporteur on Torture – and sceptical of those who suggested he may be subject to debilitating drug treatments. But having attended the trials in Uzbekistan of several victims of extreme torture, and having worked with survivors from Sierra Leone and elsewhere, I can tell you that yesterday changed my mind entirely and Julian exhibited exactly the symptoms of a torture victim brought blinking into the light, particularly in terms of disorientation, confusion, and the real struggle to assert free will through the fog of learned helplessness.

  I had been even more sceptical of those who claimed, as a senior member of his legal team did to me on Sunday night, that they were worried that Julian might not live to the end of the extradition process. I now find myself not only believing it, but haunted by the thought. Everybody in that court yesterday saw that one of the greatest journalists and most important dissidents of our times is being tortured to death by the state, before our eyes. To see my friend, the most articulate man, the fastest thinker, I have ever known, reduced to that shambling and incoherent wreck, was unbearable. Yet the agents of the state, particularly the callous magistrate Vanessa Baraitser, were not just prepared but eager to be a part of this bloodsport. She actually told him that if he were incapable of following proceedings, then his lawyers could explain what had happened to him later. The question of why a man who, by the very charges against him, was acknowledged to be highly intelligent and competent, had been reduced by the state to somebody incapable of following court proceedings, gave her not a millisecond of concern.

  The charge against Julian is very specific; conspiring with Chelsea Manning to publish the Iraq War logs, the Afghanistan war logs and the State Department cables. The charges are nothing to do with Sweden, nothing to do with sex, and nothing to do with the 2016 US election; a simple clarification the mainstream media appears incapable of understanding.'

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. over de zitting zelf:

   'The purpose of yesterday’s hearing was case management; to determine the timetable for the extradition proceedings. The key points at issue were that Julian’s defence was requesting more time to prepare their evidence; and arguing that political offences were specifically excluded from the extradition treaty. There should, they argued, therefore be a preliminary hearing to determine whether the extradition treaty applied at all.

   The whole experience was profoundly upsetting. It was very plain that there was no genuine process of legal consideration happening here. What we had was a naked demonstration of the power of the state, and a naked dictation of proceedings by the Americans. Julian was in a box behind bulletproof glass, and I and the thirty odd other members of the public who had squeezed in were in a different box behind more bulletproof glass. I do not know if he could see me or his other friends in the court, or if he was capable of recognising anybody. He gave no indication that he did.

   In Belmarsh he is kept in complete isolation for 23 hours a day. He is permitted 45 minutes exercise. If he has to be moved, they clear the corridors before he walks down them and they lock all cell doors to ensure he has no contact with any other prisoner outside the short and strictly supervised exercise period. There is no possible justification for this inhuman regime, used on major terrorists, being imposed on a publisher who is a remand prisoner.

   I have been both cataloguing and protesting for years the increasingly authoritarian powers of the UK state, but that the most gross abuse could be so open and undisguised is still a shock. The campaign of demonisation and dehumanisation against Julian, based on government and media lie after government and media lie, has led to a situation where he can be slowly killed in public sight, and arraigned on a charge of publishing the truth about government wrongdoing, while receiving no assistance from “liberal” society.

   Unless Julian is released shortly he will be destroyed. If the state can do this, then who is next?'

   https://www.craigmurray.org.uk/archives/2019/10/assange-in-court/

   About Craig Murray
   Craig Murray is an author, broadcaster and human rights activist. He was British Ambassador to Uzbekistan from August 2002 to October 2004 and Rector of the University of Dundee from 2007 to 2010.

   Verwijderen
 18. Dutch MEP @SophieintVeld says another referendum is "in everybody's interest"

  "It's only fair to put it to the people... if you're a diehard Brexiteer, you should have the confidence that people are going to be convinced by your arguments."

  https://twitter.com/BBCNewsnight/status/1186611134993960960

  Juist ja. Als de uitslag van een referendum de verkeerde kant op dreigt te gaan schaf je het referendum af. Is de uitslag de verkeerde kant opgegaan dan adviseer je het referendum nog eens over te doen.

  'it's only fair....'

  BeantwoordenVerwijderen

 19. Johan Vermeulen
  1 seconde geleden
  Ingrid,


  heb je ook een tip hoe we die man van jouw van zijn beledigende gedrag kunnen genezen ?


  Je man Eddy is weer lekker bezig.
  https://blikopnosjournaal.blogspot.com/2019/10/het-wekelijkse-portie-anti-putin.html?showComment=1571826789628#c9135371142142663903


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier de laatste Tips van Ingrid: https://www.youtube.com/watch?v=UhsNxsSsZ54

   Verwijderen
  2. Hier Esther Jacobs, mogelijk de zus van Ingrid ( Ferwerda-Jacobs).

   We zullen haar volgende keer ook op de hoogte zetten.

   https://www.youtube.com/watch?v=ZI53A3_Mp2Q

   Of ga naar : EstherJacobs.nl

   Verwijderen
  3. In die kringen kan dat niet van de echtgenote komen. Maar toktok gaat niet naar de kerk (volgens eigen zeggen). Dan zou hij een eenmans-sekte zijn; dat gebeurt af en toe, zie Ruinerwold etc.

   Wat toktok nodig heeft is een 'pastor', een evangelische leider die hem op maat gemaakt, en bijbels advies geeft.

   Als niet-christen kan ik toktok geen advies geven. Maar ik raad Toktok aan naar Truenews te kijken. Voor mij is het niet veel (want geen christen) Maar binnen zijn geloofsbronnen misschien zelfs voor hem bruikbaar?

   Verwijderen
  4. True News is een van de aardigst e en informatiefste programma's.

   DE paar minuten dat het over God gaat zijn niet hinderlijk.

   Ik ben ook fan van Mercouris: '...Eh......Eh... You are absolutely right !"

   Het wordt pas echt leuk als hij de koffiebekers en T shirts gaat aanprijzen. Altijd in grote serieusheid.

   "Our competitors are very jealous, but they do not have such fantastic mugs. "

   "Next week Erdogan and Putin will drink tea out of the same mugs as ours, because Putin is a Tea drinker and he also likes these kind of mugs...."

   Verwijderen
 20. @ dawg Ja, het is zeer pijnlijk te zien hoe Assange "gepakt" wordt. Mild uitgedrukt. En dan de staatsmedia die zijn lot volkomen koud laat. Vanessa Lamsvelt (wat een achternaam), de GB correspondent van de staats tv (eenvandaag) is op twitter en in de uitzending en bij pauw enkel bezig met afleidingsgewauwel over brexit en de royals. Geen woord van haar over collega Assange. Maar goed, verbazen doet ons dit niet meer.

  @ Memorandum Turkije/Rusland over Noord Syrie: het belang en het succes voor Rusland van dit accoord kan moeilijk overschat worden. Oorlog voorkomen. Op naar verdere stabilisatie van het prachtige Syrie. Rusland is nu letterlijk de politie-agent.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Natuurlijk uitermate opvallend dat de onwil van het Europees Parlement om de mensenrechtenschendingen in Spanje en Frankrijk te agenderen parallel loopt met de onwil van de reguliere media om er adequaat over te berichten...

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1186617221776318464

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Two years of investigations

  And none of his accusers clommitted suicide

  https://twitter.com/wmiddelkoop?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

  Is wel waar.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. spelvaud: clommitted = committed

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Volgns TruNews is de aanklacht van ambassadeur ( dat Trump de Oekraïne vroeg om bewijzen tegen Biden) veel zwaarder dan die van een anonieme CIA medewerker.

  Rick Wiles denkt dat Impeachment nu met succes kan worden uitgevoerd: omdat een aantal Republikeinen óók van Trumpaf willen,maar ze moeten wel een argument hebben.Dat hebben ze nu....

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. The US has backed 21 of the 28 ‘crazy’ militias leading Turkey’s brutal invasion of northern Syria

   @MaxBlumenthal on how Washington's 'moderate rebels' became Turkish mercenaries, and the absurd cover-up of their Western enablers.

   https://twitter.com/GrayzoneProject/status/1185085139333857282

   Syrie voert olv Assad al sinds 2012 een gevecht op leven en dood met het tuig dat in het noorden van Syrie nu Koerden vermoordt. Rebellen = Tuig = Rebellentuig. Weet Eddy ook wel, maar hij kan het liegen nu eenmaal niet laten.

   Wees geen Eddy.

   Verwijderen
 27. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet dat het ergens mee te maken heeft, maar die Saban B is een koerd, geen Turk.

   Er zijn overigens sterke aanwijzingen dat deze man jarenlang zijn gang heeft kunnen gaan, terwijl er talloze aanklachten waren gedaan. Deze schurk heeft dus een Epstein-achtige rol gespeeld.

   Verwijderen
  2. Pehlul (wat een naam!) is een koerdische, geen Turkse naam.
   Gezien het feit dat het een handlanger was, is die etnische oorsprong ook wel voor de hand liggend.

   Saban B is zeer belangrijk voor de radicale feministenlobby die het ''nordic model'' wil invoeren (een verkapt prostitutieverbod), maar als vermoedelijk Mossad agent zal hij zeker andere taken hebben gehad.

   Verwijderen
 28. Spaanse SA in actie

  https://twitter.com/Muze46661333/status/1185562073591353350

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom een tweet van een domme PVVer aanhalen? Er is zeer veel op het politieoptreden aan te merken, maar we kennen de context hier totaal niet. In de comments twittert iemand zelfs over 'Venezolaanse toestanden' wat heel goed de totale ongeinformeerdheid van dit soort typen aangeeft.

   Het Catalaanse conflict is hopeloos gepolariseerd. Een inmiddels groeiende meerderheid van de Catalanen krijgt er schoon genoeg van. Het is slechts door het extreem botte politieoptreden dat dit conflict gevoed wordt. Maar ik zag een interview met een Catalaanse separatistenleider op hardtalk, en deze man was minstens zo koppig en halsstarrig.

   Verwijderen
  2. @ Rootman

   Extreem gewelddadig politieoptreden en de mainstreampolitici em -media die hardnekkig wegkijken. Dat IS de context.

   Er gaat geen belletje af wanneer de dictatuur een feit is.

   Verwijderen
 29. Stel dat het impeachment proces handen en voeten krijgt.

  Dat zou maanden van onderzoek en verweer betekenen, en vervolgens moet het door de senaat.

  Inmiddels worden de eerste primaries al gehouden.

  Stel dat de senaat inderdaad Trump afzet. We zitten dan al bij de zomer, net voordat de echte presidentsdebatten beginnen.

  We zouden dan een half jaartje Pence krijgen, enorme onlusten en over een jaar herverkiezing van Trump (een afgezette president mag zich verkiesbaar stellen).

  De VS is dan wel zowat in staat van burgeroorlog.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Burgeroorlog. Wordt WO3 een wereldwijde burgeroorlog?

  Op zeer veel plaatsen polariseert zich het conflict, en technieken van het zwarte blok en gekleurde revoluties worden door zeer verschillende partijen overgenomen. Inclusief sponsors. Bij Catalonie is dit misschien nog wel het meest duidelijk. Het lijkt er op dat die sponsors helemaal niet uit zijn op onafhankelijkheid of juist eenheid, maar slechts op verwoesting en radicalisatie.

  BeantwoordenVerwijderen