dinsdag 2 juli 2019

Israël vermoordt 16 mensen (3 kinderen); NOS zwijgt

Stel je voor dat Nederland een aanval uitvoert op Ramstein, en doodt daarbij 16 mensen, waaronder twee kinderen en een baby. De meeste slachtoffers zouden "buitenlanders" zijn. Amerikanen van de Christelijk zionistische milities van pentagon en CIA. Zou dat dan nieuws zijn?

Nu doet Israel iets vergelijkbaars in Syrië, bij Damascus,en dan heeft niemand het erover. Het NOS 8-uur journaal van PropagandaMeister Marcel Gelauff? Niets. Dat is toch vreemd? Het toont waarschijnlijk aan dat kritiek op Israel not done is. Dan weet je ook wie de media beheren. Of gaan we nu te kort door de bocht?

Eerder hadden we reportages van Eva Bartlett uit het prachtige Damascus, dat weer opkrabbelt. En dan komt Israël weer even langs om rond die stad 16 mensen dood te maken. Dat is toch niet goed voor het toerisme daar? En ook niet voor de CO2 uitstoot. En ook niet voor de mensen van Damascus. Het zou toch ook niet fijn zijn als een buitenwijk van Amsterdam een terreurbombardament krijgt, met 3 dode kinderen en 13 volwassen doden als gevolg? Wat zou dat voor Amsterdam en haar toerisme betekenen?

Foto van de New York Times die over de moordpartij van Israël in Syrie met fluwelen handschoentjes bericht. De NOS kijkt nog steeds eventjes de andere kant op. Jeroen Pauw ook trouwens. Wat zou Frits Barend hier eigenlijk van vinden? En het CIDI.

2 opmerkingen:

  1. Wat israel en joden betreft is in nederland dichtgetimmerd
    Kijk hier maar even naar
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=-ytYRAOr6ps

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Boer Hugo Jansen uit Ossendrecht heeft alweer een nieuwe schuilnaam om zijn anti Israel agenda uit te rollen met onzin propaganda. Bruynzeels krijgt er weer een stijve pik van.

    BeantwoordenVerwijderen