dinsdag 27 juni 2017

AD en Volkskrant collaboreren bij VS-terreur tegen Syrie

Het AD en de Volkskrant fungeren vandaag als gewillige spreekbuizen van de Amerikaanse oorlogsmachine. Deze oorlogsmachine staat te trappelen om het opkrabbelende Syrie van Assad weer met een enorme aanval terug te werpen. De bladen hebben inmiddels een lange traditie van volledige onderworpenheid aan de oorlogsmachine uit Washington.

Als pathetische leugenaar: AD stapelt leugen op leugen

Wat is het geval? Assad is terrein aan het terugwinnen en de Amerikanen zouden nu informatie hebben dat Assad een NIEUWE gifgasaanval voorbereidt. Punt is echter dat nog nooit bewezen is dat Assad een gifgasaanval heeft uitgevoerd op zijn eigen bevolking. Het AD stapelt dus leugen op leugen. En dat ten faveure van het meest gewelddadige land in de wereld. Hetzelfde land dat Irak kapot gemaakt heeft omdat het massavernietigingswapens gehad zou hebben... En het AD gaat gewoon door met het ongeneerd en onkritisch napapegaaien van deze oorlogzuchtige leugenmachine. Wat voor een krant ben je dan? Wat voor een persoon ben je dan als je voor zo'n organisatie werkt?

Assad en zijn vrouw op een archieffoto uit 2012. De Westerse pers met vandaag weer het AD in een hoofdrol doet er alles aan om dit stel te demoniseren. En dan vinden de kranten het nog vreemd dat bijna niemand nog voor hun oorlogshitserij gelardeerd met liters en kilo's oninteressante sport, wil betalen.

Veel waarschijnlijker: Amerikanen bereiden nieuw false flag voor

The Duran brengt het nieuws wel in het juiste perspectief. De Amerikanen zijn juist bezig met weer een false flag te organiseren. Want waarom zou Assad een gifgasaanval uitvoeren op zijn eigen bevolking?

12 opmerkingen:

 1. Vanochtend citeerde ik het trouw artikel, waarin zonder meer alle beschuldigingen als feit werden gepresenteerd (rechstreeks overgenomen van Spicer dus).

  http://www.ad.nl/buitenland/vs-syrie-bereidt-nieuwe-gifgasaanval-voor~ae51b5db/

  Dit artikel is in elk geval wat realistischer (doch ook partijdig), want het benoemt in elk geval dat Syrië en Rusland het er totaal oneens mee zijn.

  Hopelijk gaat dit met een sisser aflopen want dit is het zoveelste 1 voor 12 moment.

  Het follow up artikel:

  http://www.ad.nl/buitenland/vs-en-rusland-op-oorlogspad-in-geval-van-chemische-aanval-in-syrie~a27eafe0/

  , ziet in elk geval de ernst van de situatie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rusland bashen met CNN
   LOL die bovenste video
   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/06/cnn_ons_trumpruslandnieuws_ber.html

   Verwijderen
  2. Dat onze mediavrienden stil zijn over de laatste revelaties van Hersh (Trump wist dat Assad geen gifgas had gebruikt tegen zijn eigen bevolking ttv dat bombardement in april jongstleden, maar bombardeerde dat vliegveld in Syrie uit 'vergelding' toch), geeft mij wel aan hoe medeplichtig onze zwijgende media wel niet is in het aansturen en aanwakkeren van die oorlog daar in Syrie.

   Dat ze Hersh publicatie proberen onder te sneeuwen met hun fake nieuws dat 'voorspelt' dat Assad binnenkort gifgas tegen zijn eigen bevolking gaat inzetten, geeft mij aan dat de spindokters inmiddels wanhopig aan het worden zijn.

   Verwijderen
 2. CENTCOM weet van geen ophanden zijnde aanval met chemische wapens door Assad.

  CENTCOM officials have “no idea” about White House claim that “Syria is planning chemical weapons”

  http://theduran.com/centcom-officials-call-trumps-syria-planning-chemical-weapons-attack-compete-bs/

  White House ‘warning’ of ‘imminent threat of chemical attack in Syria’ is phoney. Here’s why

  http://theduran.com/white-house-warning-imminent-threat-chemical-attack-syria-phoney/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo juist naar buiten gekomen via Matt Lee van AP dat het bericht een reactie is op het artikel van Seymour Hersh waarin de VS stelt dat zij in april activiteiten op de Syrische luchmachtbasis Shay’rat hebben waargenomen die duidde op een aanval met chemische wapens.

   http://theduran.com/breaking-pentagon-justifies-white-house-chemical-weapons-statement/

   Verwijderen
  2. Hersh: Trump Ignored Intel Before Bombing Syria

   By Real News video
   http://www.informationclearinghouse.info/47348.htm

   Verwijderen
 3. Moon of Alabama over de Amerikaanse bedreiging van Syrie:

  http://www.moonofalabama.org/2017/06/white-house-says-it-will-fake-chemical-weapon-attacks-in-syria.html#more

  Interessante verwijzing naar een French connection via Macron.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kranten moeten propaganda en nepnieuws verspreiden of failliet gaan, dus deze hoernalistiek begrijp ik wel. Punt van zorg is dat israel nu 15 syrische soldaten heeft afgeschoten en er dus op deze manier geescalleerd wordt, kritiek op israel is in het westen verboden, dus ben ik benieuwd naar de spin maar wss zal er geen bericht over komen.
  http://syriancivilwarmap.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geloof dat de luchtmacht van het zionistische regime de bombardementen op Syrische stellingen van de neocons hebben overgenomen na de Russische waarschuwing. Plotseling zijn er ook toestellen van de zionistische luchtmacht in Saudi-Arabië gestationeerd.

   Verwijderen
 5. Ik verwacht wel bezoekje van blik bij de balie op dond 29 juni over dit onderwerp:
  https://www.debalie.nl/agenda/podium/voeren-de-media-ons-ten-oorlog%3f/e_9782941/p_11769169/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er in elk geval.
   Ik heb een houten been, en een zwart lapje voor mijn ene oog.

   Vraag maar aan Eric v d Beek wie 'Johan' is.
   ---
   De Link van Paul over CNN en Project Veritas is interessant, omdat je daar ziet dat ze nu bij Geen Stijl ook geen idee meer hebben wat er allemaal gebeurt in de wereld.

   De 'onthulling' van Project Veritas
   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/06/cnn_ons_trumpruslandnieuws_ber.html
   is volgens mij een 'limited hangout' : Veritas laat een stiekem gefilmde CNN producer zeggen: "We praten wekenlang over Russia Gate omdat dit de kijkcijfers op stuwt, niet omdat er bewijs is omtrent Russia-invloed. Trouwens: Amerika doet niet anders dan verkiezingen overal beinvloeden. Het is allemaal voor de kijkcijfers."

   Maar dat is niet het hele verhaal natuurlijk.
   CNN staat ter beschikking van de Zeer Machtige 0,01%, en zij willen vooral Rusland zwart maken zodat een oorlog met Rusland 'aanvaardbaar' wordt.
   Dàt is waarom men er wekenlang over door zeurt: Zo verander je de 'communis opinio': door bloed + puin, of door langdurig bashen.

   De strategie staat al beschreven in Ostrovsky's boek over de Mossad, dat verscheen vóór er 1 kwaad woord over Saddam was geschreven, dus vóór Kuweit, in 1990: "Iraq and Saddam Hussein are the next target. We're starting now to build him up as the big villain. It will take some time, but in the end, there's no doubt it'll work."

   Verwijderen
 6. Het martelen door de VS gaat ook gewoon door .
  Duitse TV heeft zo'n locatie gefilmd ,zie filmpje onderaan.
  http://www.informationclearinghouse.info/47327.htm

  BeantwoordenVerwijderen