donderdag 25 september 2014

Oekraïense leger laat spoor van massagraven achter zich met vermoorde burgers

English summary below. Volgens een reportage van Nikolja Dolgatjev bereikt het aantal massagraven dat de Oekraïense strafexpeditie achterlaat reeds een tiental.

Alleen gisteren 24 September al, zijn bij verschillende dorpen, drie massagraven gevonden. In de grootste zijn de overblijfselen gevonden van meer dan 30 mensen. Het is duidelijk dat het beestachtige gedrag en het uitbuiten van de burgerbevolking plaats vond over het hele gebied dat door de Oekraïense troepen bezet werd.

In één van de massagraven zijn ook de lichamen gevonden van een man en een vrouw die met plakband aan elkaar verbonden waren. Plaatsen waar de graven gevonden zijn betreffen: Kommunar, Nizhnaya Krinka, Telmanovo en Starobeshewo. Het aantal doden kan in de honderden lopen. Degenen die niet gedood werden, werden geterroriseerd. Daar waar de Oekraïense eenheden zich bevonden, werden plunderen en diefstal de norm. Hele gezinnen en families zaten dagenlang in kelders uit angst om naar boven te komen.

Waar de Oekraïense troepen enkele dagen geleden vertrokken zijn, en het verzet de posities inneemt, daar keert nu het normale leven terug en de mensen ook.Bekijk de video HIER ENG subs. Bron.

Dat het Oekraïense leger er ook beestachtige martelpraktijken op nahoudt, blijkt uit onderstaande video, die geplaatst werd op 22 September (ENG-subs). Kijk ook vanaf circa minuut 2:00 hoe zij een hakenkruis ingebrand hebben bij een krijgsgevangene.ENGLISH SUMMARY

Nikolya Dolgatjev reports on a number of mass graves (tens), in which peacefull civilians have been burried by the Ukrainian army. Yesterday 3 graves were disclosed. the biggest one containing the remains of over 30 people. among them a couple tied together with scotch tape. Moreover in the video evidence is shown of the Ukrainian army torturing Prisoners of war and arrested civilians. From minute 2:00 you can see how a POW was burnt with a swastika.

82 opmerkingen:

 1. Extra info: http://en.itar-tass.com/world/751115 en hier: http://en.itar-tass.com/russia/751129 (Russen willen onderzoek naar deze massagraven)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Russen hebben niks te willen, of ze geven daarmee toe dat ze een partij zijn in de strijd. Iets wat al heel lang vaststond maar Rusland maar niet toe wilde geven. Totdat ze de Krim bezetten.
  Overigens die massagraven zijn een perfecte misdaad van de separatisten. De Oekraïense strijdkrachten houden zich WEL aan de Geneevse conventie, daar waar de separatisten maar even de doodstraf invoerden omdat ze anders de verraders niet konden stoppen. Dus rara wie zijn de veroorzakers van de massagraven en bijbehorende executies?? Men doet dus echt ALLES eraan om Oekraiene in een slecht daglicht te stellen. Men verzint dat nazi-verhaal, schiet eigen burgers neer om vervolgens droog te beweren dat de andere kant het heeft gedaan en laat gewoon Russische soldaten toe die de boel juist erger maken i.p.v. beter. Perfect volkje die separatisten. Intussen op de Krim; Krim tartaren worden en-masse getreiterd, weggejagen en vermoord door de Russen. Zie daar het ware gezicht van de "verlossers". Maar hier blijft een stelletje mafkezen die terroristen en moordenaars keihard verdedigen....gaan we zometeen ook IS knuffelen?? Lijkt er wel op, Rusland veroordeelt namelijk de aanvallen op IS. Goh soort zoekt soort??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cruelman1974 schreef "Russen hebben niks te willen, of ze geven daarmee toe dat ze een partij zijn in de strijd. Iets wat al heel lang vaststond maar Rusland maar niet toe wilde geven. Totdat ze de Krim bezetten."

   Wat een onzinnige argumentatie. Als de Russen om een onderzoek vragen naar een moordpartij, zijn ze DUS partij in een strijd?? Maar misschien heb jij gelijk en is dit een logische gevolgtrekking. In welk geval ik de conclusie moet trekken dat het Westen overal in de wereld bij conflicten betrokken is aangezien wij, vaak via de UN, altijd vragen om onderzoeken naar (in onze ogen) schendingen van mensenrechten in conflicten waar wij op het oog niet bij betrokken zijn. Met jouw opmerking over De Krim laat je zowel je gebrek aan historische kennis blijken als je vermogen de zaken in perspectief te zien


   Cruelman1974 schreef "Overigens die massagraven zijn een perfecte misdaad van de separatisten. De Oekraïense strijdkrachten houden zich WEL aan de Geneevse conventie,"

   Oh ja joh? Ten eerste was het gebied waar die massagraven gevonden zijn al maanden in handen van het Oekrainse leger, ten tweede stapelen de bewijzen zich op dat het leger van Oekraine zijn POW's mishandeld en martelt. Maar dat is volgens jou niet zo. Dat is propaganda.


   Cruelman1974 "Men doet dus echt ALLES eraan om Oekraiene in een slecht daglicht te stellen"

   Dat hoeft men niet te doen, daar is Kiev zelf heel erg goed in.


   Cruelman1974 schreef "Men verzint dat nazi-verhaal,"

   Verwacht je dat ik jou serieus blijf nemen? Men verzint het nazi-verhaal! Hoe kom je er op! Er vecht aan de kant van Kiev een heel bataljon mee wat er openlijk voor uitkomt!


   Cruelman schreef "Intussen op de Krim; Krim tartaren worden en-masse getreiterd, weggejagen en vermoord door de Russen."

   Oh ja joh? Kom met bewijzen, geef een link.


   Cruelman1974 "Rusland veroordeelt namelijk de aanvallen op IS. Goh soort zoekt soort??"

   Nee, Rusland veroordeelt niet de aanvallen op IS. Rusland veroordeelt de aanvallen op IS binnen de soevereine staat Syrië. Die aanvallen worden daar uitgevoerd zonder toestemming van de wettige regering. Dit in tegenstelling tot Irak waar de wettige regering de V.S. om hulp heeft gevraagd. Dit is ook de reden dat Nederland wel mee wil doen met aanvallen op IS maar alleen binnen het grondgebied van Irak.

   Verwijderen
 3. RT pakt het verhaal ook op. Lees ook de comments onder het artikel. http://rt.com/news/190564-mass-graves-three-osce/

  Gaat het NOS journaal hier om 20.00 uur mee openen? (Hypothetische vraag...) Ergens anders in de Nederlandse pers hier al iets over te lezen...?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tuurlijk moet dit gespinde verhaal door het door Kremlin geregisseerde RT opgepakt worden. Het zou ook eens niet. Maar goed....het wordt vechten tegen de bierkaai hier...de propaganda wordt steeds erger en de terroristenverdedigers hier steeds feller met steeds onzinnigere posts. Met niet 1 argument of bewijs...maar ach, ben ik inmiddels gewend. Wordt toch onderhand tijd dat ik hier ga, is geen verstand meer te krijgen in de rare geesten hier...

   Verwijderen
  2. Ja, het wordt inderdaad tijd dat je gaat. Maar dat zul je niet doen.

   Verwijderen
  3. Dat ga ik dus wel doen, ik ben er uit. Ik ga niet fijn tussen aanhangertjes van terroristen zitten. Of het nou separatisten zijn of IS, jullie verdedigen het allemaal met verve. Hoop dat de AIVD jullie eens fijn aanpakt. Jullie gaan lekker door met dom zijn en elkaar nablaten. Fijne schaapjes die zelf niet aan onderzoek doen en denken gelijk te hebben. Fijn, jullie hebben gelijk, ik geef me gewonnen. Nou ja gewonnen. Ik acht me slimmer en pak me biezen bij dit stelletje fans van wereldwijd terrorisme!!

   Verwijderen
  4. Ik hoop ook dat de AIVD binnenkort bij mij op de stoep staat, kan ik eens een goed gesprek met hen hebben.

   Heb je het bericht op de NOS al gevonden wat de reden is dat Nederland IS alleen in Irak wil aanpakken? Of moet ik dat even voor je opzoeken en hier plaatsen?

   De rest van jouw bericht laat ik voor wat het is, het is een herhaling van zetten en je geeft zoals gewoonlijk geen enkele onderbouwing. Het wordt dus inderdaad tijd dat je gaat.

   Verwijderen
 4. Alweer onzinnige antwoorden. Alsjeblieft SDR, geef geen antwoord meer, je zet jezelf enorm voor paal met dit geblaat. Typische propaganda wat je overal neerkalkt en zogenaamd pareren van kritiek. Je laat jezelf enorm kennen en de onzin die je uitkraamt wordt met elke letter erger. Maar goed, ik ga je niet tegenhouden want je doet het toch, kenmerk van een psychopaat die ten koste van alles gelijk wilt hebben!! Oke je hebt gelijk, nou je zin?? Blijf vooral fel terroristen verdedigen, gaat je heel goed af en laat zien hoe belangrijk je vrijheid vind. Totaal niet dus.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De enige die zichzelf voor paal zet, ben je zelf. Je hebt geen weerwoord, het enige wat je doet, is anderen beschuldigen van onkunde en propaganda. Of wil jij beweren dat ik ongelijk heb met wat ik schrijf over de deelname van Nederland aan het bombarderen van IS?

   Verwijderen
  2. Blik, dat ik niet meer reageer betekent niet dat ik je blog niet lees, hoor. Het is met kop en schouders de beste informatiebron in het nederlands wat Oekraine betreft. Maar nu die door de AIVD betaalde neo-nazi eindelijk is opgehoepeld, nu hij volledig voor paal is gezet omdat hij met niet een, werkelijk nier 1 bewijs van zijn geschifte gebral kan komen, kan ik ook weer reageren als ik dat nodig of in mijn ogen belangrijk vind.
   Ik hoop alleen maar dat hij van zijn AIVD bazen mag stoppen, maar ik ben bang van niet.

   Verwijderen
  3. @GerritH. denk je werkelijk dat Cruelman1974 voor de AIVD werkt? Ik geloof er niets van, zijn reacties zijn daar echt niet goed genoeg voor.

   Verwijderen
  4. Gerrit, goed je weer te zien.

   Verwijderen
  5. @GerritH. ik trek mijn vorige bericht deels terug. Ik ben nog steeds van mening dat zijn reacties niet goed genoeg zijn voor de AIVD, echter jij kunt wel eens gelijk hebben dat hij inderdaad betaald wordt door een of andere organisatie om 24 uur per dag op internet te reageren.

   Verwijderen
  6. Blik, ik ben nooit weggeweest, ik kijk dagelijks op je blog.
   Ik wilde me alleen niet laten beledigen door een fascist

   Verwijderen
  7. Zegt de grootste fascist van allemaal.....

   Verwijderen
  8. En daar is tie weer! Heintje Davids! Met hetzelfde deuntje, een ander liedje kent hij niet.

   Al gelezen waarom Nederland IS alleen in Irak gaat bombarderen? Zelfs SBS meldt het nu.

   Verwijderen
 5. Als Rusland niks met de separatisten te maken heeft, waarom zijn er vandaag nog weer Oekraïense controleposten beschoten bij Mariupol?
  https://twitter.com/EuroMaydan/status/5151233683 …

  Je weet wel, dat stukje op grote afstand van DNR / LHR gebied, zeg maar de Landbrug naar de Krim, waar jullie "vrolijk verzet" vanuit Rusland de Oekraiene binnengevallen zijn.

  En waarom zijn er dan vanmiddag weer GRAD's afgevuurd op het vliegveld van Donetsk, door diezelfde "lieve" "Separusjes" ?
  https://twitter.com/EuroMaydan/status/5151233683 …

  En ondertussen zijn de Separusjes onderling ook aan het knokken, dat wil zeggen, Kozakken en Separusjes, ergens in het LHR gebied.
  https://twitter.com/patriot_petya/status/5150791 …

  En jullie die luitjes maar doodknuffelen....echt jullie zijn heel vredelievend...ahum!!
  Was er nog eentje om het af te leren en Gerrit effe te pesten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nazivriend, wat ben je toch een treurwilg. Kom je eens met linkjes (van een uiteraard zeer foute organisatie) werken ze weer geen van allen. Mwoehaha.

   Verwijderen
 6. Nog even een geschiedenislesje voor onze SDR.
  In 1991, toen het land na 80 jaar onderdrukking eindelijk bevrijd werd van de Sovjets, zocht Oekraïne direct toenadering tot de EU. De EU heeft dat 22 jaar lang afgehouden omdat Oekraïne simpelweg niet aan de voorwaarden voldeed. Vorig jaar zou het dan eindelijk zover zijn en prompt schiet Poetin in de kramp, dreigt met dubbele gasprijzen en 'problemen met de binnenlandse veiligheid' en voert die dreigementen uiteindelijk ook precies zo uit. Poetin annexeert de Krim, Poetin regisseert en voedt een burgeroorlog met duizenden slachtoffers tot gevolg en intussen brult het Kremlin dat niet Poetin maar "het westen" de agressor is - tuurlijk, tuurlijk...
  Die duizenden demonstranten in Moskou afgelopen weekend, blijkbaar zijn dat de enige Russen die nog zelf na kunnen denken - een bedroevend kleine groep. De rest hangt wezenloos aan de lippen van Poetin terwijl hij het zoveelste riedeltje onzin uitkraamt, ze 'verlangen' zelfs naar hun reguliere portie propaganda, zoals @60 het uitdrukt.
  Iedereen weet dat Poetin heilig gelooft dat de 'unipolaire wereldorde' verschrikkelijk slecht is voor de wereld en dat er volgens hem dus een nieuw soort Sovjetunie 'nodig' is. Iedereen kent ook de 'Poetin doctrine' die stelt dat Rusland zijn macht moet uitbreiden door de handel (in grondstoffen). Iedereen heeft ook gezien dat Poetin erg succesvol was met die doctrine in zowel de ex-Sovjetstaten als Europa en dat hij zo voor een aardige groei van de Russische macht én welvaart heeft gezorgd.
  Maar in Oekraïne heeft Poetin zijn hand overspeeld. De annexatie van de Krim liep nog soepel, maar in Oost-Oekraïne werd het een ramp, helemaal toen die dronken idioten onder leiding van Borodai en Girkin per ongeluk MH17 uit de lucht schoten. Poetin's binnenlandse populariteit steeg intussen tot recordhoogte dus hij kon onmogelijk meer terug. Maar de prijs is veel hoger dan hij gedacht had. De handelsbanden met Europa zijn nu ernstig verstoord. De South Stream pijpleiding naar Zuideuropa gaat er nu waarschijnlijk nooit komen. Rusland is nu weer de paria van de wereld, de economie stort in, alles waar Poetin 14 jaar lang voor gevochten heeft levert hij nu weer in, alleen om zijn binnenlandse positie niet te verliezen.
  Nu de economische en politieke opbrengsten van Poetin als sneeuw voor de zon verdwijnen blijven alleen zijn overige, minder glorieuze daden over: het snijden in de persvrijheid, het beperken van de burgerrechten, het de kop indrukken van politieke tegenstand, het vervalsen van verkiezingen, zijn wanprestaties in Tsjetsjenie, Beslan en Moskou, noem maar op.
  De wereld zal Poetin herinneren als ex-KGB mannetje die zich tsaar voelde, die Rusland weliswaar op het pad van het kapitalisme zette maar zelf vastgeroest bleef zitten in Koude Oorlog denken en -retoriek. En die uiteindelijk zichzelf en zijn eigen strategie onderuit haalde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En daar is tie weer! De Heintje Davids van Blik op Journaal. Je zou toch weg blijven? Je had toch een beslissing genomen? Als je zo doorgaat, ga ik nog denken dat GerritH. gelijk heeft, je bent in dienst van een of andere organisatie.Een organisatie die jou betaalt om de hele dag, 7 dagen per week op internet te reageren.

   Het enige wat ik op jouw "geschiedenisles" zeg, is dat die "paria van de wereld" (jij bent er zo een die denkt dat het westen de "hele wereld" is) het niet slecht doet voor een paria. Over een aantal jaar zal wel blijken wie er gelijk heeft. Jij of ik. Voorlopig heb ik betere dingen te doen dan jou bezig te houden een zinloze discussie te voeren. Zoals Dawg schreef "jij kijkt zonder te zien". Gegroet.

   Verwijderen
  2. Vaclav Klaus, voormalig president van Tsjechie over de huidige situatie

   Vaclav Klaus: the EU is at war with liberty. An interview with the former Czech president, possibly the West’s last truly outspoken leader.

   " It’s not just on the economy that Europe has got it wrong, says Klaus. He doesn’t agree with the western elite’s current hostility towards Russia, which he believes is based on a false and outdated view of the country. ‘I remember one person in our country who at one moment was minister of foreign affairs, telling me that he hated communism so much that he was not even able to read Dostoevsky. I have remembered that statement for decades and I am afraid that the current propaganda against Russia is based on a similar argument and way of thinking. I spent most of my life in a communist Czechoslovakia under Soviet domination. But I differentiate between the Soviet Union and Russia. Those who are not able to understand the difference are simply not looking with open eyes. I always argue with my American and British friends that although the political system in Russia is different from the system in our countries and we wouldn’t be happy to live in such a system, to compare the current Russia with Leonid Brezhnev’s Soviet Union is stupid.’

   Voor het volledige interview http://www.spectator.co.uk/features/9322652/europe-needs-systemic-change/

   Verwijderen
  3. Putin heeft westen niet nodig vriend cruel ,deals met zuid Amerika ,China ,Syrië en deze winter smekende EU landen, om hun gas en olie

   Verwijderen
 7. Kijk, de reacties laten voor zich spreken; heb hier echt met diehard plotters te maken. Heb inmiddels daar al ervaring mee dat daar geen zinnig woord mee te wisselen wis. Het ga jullie goed terroristen vriendjes, knuffel zometeen IS ook maar helemaal te pletter. Aangezien jullie de terroristen annex separatisten/Russen ook zo lief vinden. Zij die ongewapende mensen executeren en vervolgens weer alles andersom spinnen, RT voor hun karretje spannen en zelf, net als hun fans hier, zo laf zijn om zelf eens na te denken en gewoon iedere criticus gewoon executeren. Bij deze, ik ben nu echt weg. Jullie zijn mijn woorden niet eens waard...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier zit ik toch wel even helemaal stuk van, nazivriend. Hoe heeft het ooit zover kunnen komen?

  https://www.youtube.com/watch?v=hSJ2Ol3bJtk

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Interessant artikel op Slavyangrad.org http://slavyangrad.org/2014/09/24/the-russia-they-lost/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die site heeft meer interessante artikelen. De eerste reactie (van ene David Lemire) op het door jouw genoemde artikel is ook interessant.

   Verwijderen
  2. Nu Gruwel hier met bebloede kop, zwaar aangeslagen en zich volkomen voor lul gezet hebbende, het slachtveld heeft verlaten, heb ik het stille vermoeden dat hij zich van zijn AIVD bazen nu moet richten op 'Herstel de republiek'.
   Daar is in een bliksenschicht een nieuw intelect verschenen onder de naam HD47. Uiteraard inhoudsloos gebral en alleen maar kretelogie.

   Verwijderen
 10. Nog even een inhoudelijk antwoord op Gerrit; nee mafkees, ik ga niet op NOG slechtere sites zitten, aangezien ik dit allemaal onbetaald doe. Wil wel mijn tijd enigszins kwalitatief doorbrengen. Maar het grote doorprikken van jullie is heel simpel; daar waar ik feiten check, doen jullie dat niet. Geen een!!! Elkaar nablaten doen jullie wel heel goed en dan anderen schapen noemen, geweldig!!! Maar goed, zoals ik al zei, wil nu mijn tijd kwalitatief indelen, en dat betekent dus niet meer hier zijn. Maar desgevraagd geef ik toch antwoord. Daarbij, de enige die hier in de touwen liggen zijn jullie terroristenvriendjes. Want jullie kunnen niet zonder me door toch weer te reageren...heerlijk!! Stelletje rare kwibussen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. NOG een "inhoudelijk" antwoord, Heintje?

  Nu je hier toch weer bent, kom je nog met een andere bron dan degene die je gegeven hebt? Dat Twitteraccount is namelijk een propaganda account van Kiev wat door niemand met enig gezond verstand nog serieus wordt genomen, gezien de enorme berg aantoonbare leugens die het verspreidt. Niet erg hoor dat je je informatie daar vandaan haalt maar beschuldig anderen dan niet van het verspreiden van propaganda.


  "en dat betekent dus niet meer hier zijn." schrijft Cruelman1974 voor de zoveelste keer. De Heintje Davids van Blik op Journaal houdt zich hier nooit aan waardoor hij steeds ongeloofwaardiger wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ach SDR, jij die alleen maar propaganda doorgeeft van de Russen. Terroristenvriendje pur sang, die het dus eens is met de moord op 198 Nederlanders. Staat je echt goed joh. Ga lekker in Donetsk wonen, want je bent niet een gewone "kritische" nederlander. Een kritische Nederlander bekijkt alle kanten van de zaak, maar jij verkiest alleen RT als bron te accepteren en meerdere propagandakanalen. Prima, maar doe je dan niet beter voor dan je bent meneer de landverrader.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Begrijpend lezen, is ook niet een van je sterkste kanten. Je trekt conclusies en poneert stellingen die je totaal niet kunt onderbouwen.

   Het feit dat jij, Heintje Davids, die je nooit aan je woord houdt (wat mij een goed inzicht geeft in wat voor soort persoon jij bent) mij een RUSSISCH vriendje noemt, beschouw ik als een compliment. Dat jij de Russen als terroristen ziet, is begrijpelijk vanuit jouw benauwde wereldbeeld en is als zodanig een groot compliment voor de Russen. Dat jij mij een landverrader noemt omdat ik weiger een groep/land zonder enig bewijs te veroordelen voor een vreselijke daad, zie ik ook al als groot compliment.

   Zodra de werkelijke daders van het neerhalen van MH17 bekend worden, zullen we wel zien wie er gelijk heeft.

   En Heintje Davids, ga je je nu eindelijk aan je woord houden en blijf je weg? Ik denk het niet meneer de ongeloofwaardigheid zelve.

   Heb je al gekeken naar de reden waarom Nederland (die zich hiermee dus in dezelfde groep schaart als Rusland) weigert om IS in Syrië te bombarderen?

   Verwijderen
  2. Hahahahahahahahaha ongeloofwaardig uit jouw mond klinkt verdomde grappig trouwens. Maar goed, blijf vooral dom....

   Verwijderen
 13. Ja dat weet ik al, maar waarom zou ik mensen die bewust dom willen blijven slimmer willen maken?? Dat je dom bent blijkt al dat je toch steeds dezelfde vragen stelt...en ook nog trots bent om als terroristenvriendje bekend te staan. Maar had niet anders van je verwacht. Ben benieuwd als idd de werkelijke daders bekend zullen zijn. Zal het hier oorverdovend stil zijn....omdat iedereen weet dat ze constant terroristen hebben opgehemeld die bijna 200 Nederlanders in koelen bloede hebben vermoord. Maar ga vooral verder met dom blijven en je wereldbeeld lekker klein houdend. Want niet ik houd die wereld klein, jullie doen het. Daarin zeer domme fouten makend, en als er dan iemand komt die netjes op die fouten wijst en jullie nog wil corrigeren dan meteen weggezet wordt als nazivriend. Tja weet je meteen met welke Tokkies je te maken hebt; eerst schelden en dan pas...ow nee, nadenken doen ze ook nog niet eens. Alleen elkaar nablaten...echt cool hoor. En tja, ik kom steeds terug omdat jullie me vragen stellen. En ik dus in tegenstelling tot jullie WEL respect heb en dus netjes antwoord geef.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En daar is tie weer! Heintje Davids! Ongeloofwaardig tot op het bot (als je je al niet aan je eigen woord houdt), een propaganda account nablatend en anderen beschuldigen propaganda te verspreiden, en dat noemt zich een kritisch persoon die beide kanten van een verhaal bekijkt! Hahahahahahahahaha!

   Ik stel je geen vraag, je hoeft dus niet terug te komen.

   Dag Heintje, gegroet. Tot de volgende keer want je zult het niet kunnen laten ook hier weer op te reageren al staat er geen enkele vraag in. Wat mij betreft, kun je dus gewoon wegblijven.

   Verwijderen
 14. Gruwel ik heb hier nog een oud zakje papegaaien zangzaad voor je liggen.
  Dit is geen vraag hoor, dus hoef je hierop niet 'netjes een antwoord te geven'..

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heerlijk, hier zitten mensen die de klok wel hebben horen luiden maar niet eens weten waar de klepel hangt laat staan hoe die eruitziet. En je mag je Heintje Davids noemen wat je wilt SDR. Das nog altijd een compliment uit de mond van een onwetende sukkel die zich hooggeleerd voordoet en zich laat provoceren. Man man man....echt een leeggelopen psychiatrisch ziekenhuis hier en 1 broeder die vertwijfeld nog probeert de mensen wat te kalmeren maar nu ook zoiets heeft van laat maar....ik geef nog keurig antwoord maar das ook alles....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cruelman1974 schreef voor de zoveelste keer ".ik geef nog keurig antwoord maar das ook alles...."

   Niemand had je een vraag gesteld, niemand verplicht je hier terug te komen. Maar zoals gewoonlijk kom je toch gewoon terug en blijf je reageren. Jezelf met de dag ongeloofwaardiger makend ......................

   Tot zo Heintje. Voor de goede orde: ik heb je GEEN vraag gesteld, je hoeft dus NIET te reageren. Ik zet het maar even in hoofdletters want je begrijpt het blijkbaar niet.

   Verwijderen
 16. Jawel je vraagt om hulp, constant....anders reageer je niet als een zwaar gestoorde terroristenvriendje op een blog als dit...tis goed, stil maar...je bent onwetend, kan je niks aan doen, en je moet blijven reageren op me...jullie kunnen niet zonder dr Cruel, anders hebben jullie geen leven. Jullie hebben niet in de gaten dat door TOCH weer te antwoorden op me jullie laten zien wat voor zwakzinnigen jullie zijn...ieder ander had me gemeden en doodgezwegen...nee de patienten hier moeten toch weer reageren...Daarom bescheur ik me bij elke reactie van jullie...zo onwetend, zo dom, zo kinderlijk....ergens aandoenlijk maar jullie geloven gewoon elke plotsite die maar tegen het "vreselijke kwaad" (lees Westen/VS/EU) aanschopt...En dan kun je nog zo "geleerd" overkomen, het laat zien hoe bekrompen jullie geest is. En hoe jullie bevestiging nodig hebben, al is het maar reageren op een criticus van jullie. Zielig eigenlijk...en kom er maar in SDR, volgende zielige opmerking van je die dus eigenlijk een jammerlijke roep om hulp is....

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Met 1 simple telefoontje naar de AIVD heb ik eindelijk Gruwel zijn ware identiteit kunnen achterhalen
  http://kanaalridder.blogspot.co.uk/2011/12/henriette-heintje-davids.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De "antwoorden" van Heintje worden steeds driester! Hahahahahaha! Hij zit al zo lang zonder argumenten dat hij zich nu alleen nog maar beperkt tot schelden, hahahahahahahaha en ons wegzetten als dom, hahahahahahaha.

   Hij is verslaafd, zwaar verslaafd aan het hier reageren, ik denk dat we hem ook maar als zodanig moeten behandelen. Als een zwaar verslaafde zielenpoot, die de geopolitieke werkelijkheid niet kan overzien of (waarschijnlijker) er bang voor is en het daarom "plotten" en "haat tegen het westen" noemt. Zo iemand die in een inrichting zit en roept dat niet hij maar de buitenwereld gek is. Eén ding is nu wel zeker, uit zichzelf gaat hij hier nooit weg. Hoe vaak hij dit ook roept (net zoals een verstokte verslaafde die iedere dag zegt morgen toch écht te stoppen), hoe zwaar belachelijk hij zich ook maakt, hoe ongeloofwaardig hij er ook van wordt, hij gaat niet weg, hij zal net zo lang blijven reageren totdat Blik hem uit zijn lijden verlost en hem een ban geeft.

   Verwijderen
  2. Gerrit H. schreef "Met 1 simple telefoontje naar de AIVD heb ik eindelijk Gruwel zijn ware identiteit kunnen achterhalen
   http://kanaalridder.blogspot.co.uk/2011/12/henriette-heintje-davids.html"

   De beschrijving klopt precies, hahahahahahahahaha! Vooral beroemd geworden door de eeuwige laatste shows maar kon qua optreden niet in de schaduw van een echte beroemdheid staan, hahahahahahaha!

   Verwijderen
 18. Whahaha het blijft lachen met je Gekke Gerrit. Gekke psychopaat van me!! Zou willen dat ik betaald kreeg, zou ik nog meer lachen dan ik al deed. Maar het laat zien hoe gestoord je bent...lekker terroristenvriendje dat je d'r bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Net zegt die trol dat hij alleen nog antwoord als hem iets gevraagd wordt...... en ja hoor, Heintje Gruwel kan het weer niet laten. Ik vroeg jou toch niks, papegaai !
  Geef het toch op man, je bent al lang als idioot door de mand gevallen.
  En dit is weer GEEN vraag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die trol spreekt zichzelf de hele tijd al tegen en weet vandaag niet meer wat hij gister geschreven heeft. Dat heb je met verslaafden.

   Verwijderen
  2. Gaat het een beetje meneer SDR?? Jij gelooft zeker ook dat IS door de CIA is geschapen?? Tuurlijk hoor....zo gek ben je wel...en verslaafd...whahaha...wie reageert er steeds?? Jullie toch?? Ik niet...ik voldoe alleen aan jullie verslaving om hulp vragen...jullie zijn psychisch niet helemaal in orde, ik daarintegen wel. Sterker nog, ben onderhand een soort internet moeder Theresa dat ik jullie verslaving maar onderhoud...ach alles voor psychotische terroristenvriendjes....zo blijven ze tenminste ongevaarlijk. Als ze niet meer gaan reageren draaien ze door en worden ze echt gevaarlijk.....

   Verwijderen
  3. Ik heb hier nooit geschreven niet meer te zullen reageren. JIJ wel! Meerdere keren zelfs. JIJ zegt zo ongeveer om het andere bericht dat je hier NOOIT meer gaat reageren en JIJ bent degene die hier steeds toch terugkomt. Het enige wat wij doen, is jou herinneren aan datgene wat je zelf steeds schrijft en waar je je niet aan houdt.

   Inmiddels heb je ook een ziekelijke obsessie met IS ontwikkeld. Nu je bent afgegaan vanwege jouw stelling dat Rusland IS niet zou willen bestrijden, doe je verwoede pogingen de aandacht daarvan af te leiden door ons van IS knuffelen te beschuldigen. Volgens jouw logica wil ook Nederland IS niet bestrijden omdat zij weigert IS op Syrisch grondgebied te bombarderen. Dus, wederom volgens jouw logica, is Nederland nu ook een terroristenknuffelaar. Dat is nu vervelend voor je. Je woont in een land wat terroristen knuffelt en beschermt. Je verdedigt een (politieke) elite die weigert terroristen te bestrijden.

   Tja daar gaan je hersens wel van ontploffen, zeker als je zwaar verslaafd bent.

   Wat mij betreft, hoe je niet te reageren maar je zult het toch niet kunnen laten, dus tot straks, Heintje.

   Verwijderen
  4. Jezus zeg wat een domheid in 1 berichtje. Wie gaat hier nou af als een gieter?? En bedankt dat je laat zien dat je een complotter bent oftewel iemand die zonder logica nadenkt. En zichzelf tegenspreekt zonder dat hij het van zichzelf weet, das nog het ergste. Het laat zien wat voor kneusjes jullie zijn zeg, elkaar op de schouder slaand van heej vriend, kijk eens hoe dom we samen zijn. We plempen lekker domme berichtjes op dit blog, kijken of we die Cruel weg krijgen. Jullie blijven jezelf zo ongelooflijk voor l*l zetten dat het ergens zielig wordt. Maar aan de andere kant blijft het ook zo leuk. Jullie trappen er met open ogen in en zijn er vervolgens nog trots op ook!! Hoe hilarisch!! Daarbij jullie wereldbeeld , wat zo verwrongen is, dat zelfs een gemiddelde kleuterklas het nog beter weet als jullie.
   Ik geef jullie idd niet bij de AIVD aan, die hebben belangrijker werk te doen als een paar psychisch gestoorde brabbelaars te volgen. Ik geef jullie denk ik wel aan bij Stormfront als nieuwe leden, want fanatieke terroristenknuffelaars kunnen ze daar nog wel gebruiken die propaganda en naziverheerlijking heerlijk vinden. Het is werkelijk te zielig om te zien hoe jullie een mislukte poging doen jezelf belangrijk te vinden en te denken dat dit blog zo veel gelezen wordt. Jullie maken jezelf onsterfelijk belachelijk en in plaats van dat tegen te gaan, gaan jullie er in overdrive overheen door nog belachelijker te reageren als een stelletjes peuters wat een ander pest. Nogmaals, voer voor psychologen en psychiaters, die hersenspinsels van jullie.

   Verwijderen
  5. Cruelman1974 schreef "En bedankt dat je laat zien dat je een complotter bent oftewel iemand die zonder logica nadenkt. En zichzelf tegenspreekt zonder dat hij het van zichzelf weet, das nog het ergste"

   Wat een jij bakken weer! Ik heb JOUW logica gebruikt om de stelling te poneren. Dat je dat niet ziet, zegt meer over jou dan over mij. Wat een zielenpoot ben jij zeg.


   Cruelman1974 "We plempen lekker domme berichtjes op dit blog, kijken of we die Cruel weg krijgen."

   Wat mij betreft, hoef je niet weg. Nogmaals (voor de zoveelste keer maar het dringt niet door) je bent ZELF degene die steeds roept nu toch écht weg te gaan maar niet gaat. Je komt steeds weer terug, je kunt het niet laten, Heintje. Dat is het enige waar wij jou aan herinneren: je eigen woorden.


   Cruelman1974 "Ik geef jullie idd niet bij de AIVD aan, die hebben belangrijker werk te doen als een paar psychisch gestoorde brabbelaars te volgen"

   Weer een omtrekkende beweging. Je beweert iets heel stellig, spreekt jezelf in hetzelfde bericht tegen en gaat nu een domme verklaring geven waarom je het toch maar niet doet. Wat doorzichtig! En wat dat plotter zijn betreft (ook al zo'n obsessie van jou) als jouw definitie van plotter is "iemand die zonder logica nadenkt" dan heb je die kwalificatie al te pakken en ben je er zelf een.


   Cruelman1974 "Ik geef jullie denk ik wel aan bij Stormfront als nieuwe leden, want fanatieke terroristenknuffelaars kunnen ze daar nog wel gebruiken die propaganda en naziverheerlijking heerlijk vinden."

   De enige naziknuffelaar ben je zelf. Aan de kant van Kiev vecht een heel bataljon nazi's mee die er openlijk voor uitkomen en er nog trots op zijn ook! Maar ook die actie van jou zie ik graag tegemoet, al zal ook hier, net als van de rest van jouw "beloften" niets van terecht komen. Straks meld je dat het het toch maar niet doet om wat voor domme reden dan ook.

   Tot straks Heintje. Het duurt nu wel even langer voordat ik jouw verslaving kan voeden want ik moet naar mijn werk.

   Verwijderen
  6. Ow moet je het Stormfront- weblog weer beheren?? Tja dat betaalt goed he?? Ook aan Pro-Russische kant vechten er nazi's mee, meer en nog opener als aan Oekraïense kant. Weet je zelf verdomde goed want je bent er zelf 1! Ik heb niks met nazi's en/of neo-nazi's, ook al meerdere malen gemeld. Maar jij draait alles weer om, want jij wil zogenaamd "goed"overkomen. Valt me trouwens ook al meerdere malen op bij de pro-Russen....ze zeggen tegen Amerika te zijn en de CIA-inmenging...en waar zwaaien ze heel trots mee?? De Yankee vlag!!!Stelletje dommeriken!! Vandaar dat ik jullie ook niet hoog heb zitten, als jullie net zo "slim" zijn als die amoebes dan is dat "novorussya" geen lang leven beschoren, ze gaan ten onder aan domheid!!

   Verwijderen
 20. Nee jullie vallen als rijpe eikels van de boom af, en jullie blijven maar terroristen verdedigen. Moeten jullie zelf geen aanslagen plegen om jullie broeders te wreken?? Kan ik het meteen aan de AIVD melden. Ach en de antwoorden worden steeds kolderieker. Dorpsgekken, wat zeg ik, staatsgekken Gerrit en SDR kunnen een duo beginnen met hoe maken we onszelf onsterfelijk belachelijk. Stop maar hoor, allang gelukt. EN hoe meer jullie hier terroristen verdedigen hoe meer jullie jezelf voor paal zetten. Maar ga vooral door, het verhoogt mijn amusementswaarde alleen maar...jullie hebben het gewoon niet in de gaten, ik denk dat ik maar eens een hoop lezers hierheen stuur puur voor het leedvermaak! Ach wel nee, ik wil ook niet dat ze de psychotische gedachten van jullie nog serieus gaan nemen ook...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cruelman1974 "Moeten jullie zelf geen aanslagen plegen om jullie broeders te wreken?? Kan ik het meteen aan de AIVD melden"

   Doe dat! Meldt aan de AIVD wat wij hier allemaal schrijven. Kunnen ze meteen zien, mocht je zelf bij hen in dienst zijn, wat voor prutswerk je levert. Mocht je niet bij hen in dienst zijn dan maak je je in ieder geval daar onsterfelijk belachelijk door ons aan te geven. En zoals ik gister al schreef, stuur de AIVD maar op me af, dan kan ik eens een goed gesprek met ze aangaan. Maar dat doe je niet, net zoals je niet wegblijft wat je al zo vaak beloofd hebt.


   Cruelman1974 "ik denk dat ik maar eens een hoop lezers hierheen stuur puur voor het leedvermaak!"

   Ja doe dat ook! Hoe meer zielen hoe meer vreugd.


   Cruelman1974 "Ach wel nee, ik wil ook niet dat ze de psychotische gedachten van jullie nog serieus gaan nemen ook."

   Nee dat zou ik ook niet doen als ik jou was. Dan zien ook jouw vriendjes dat je hier afgaat als een gieter. En wederom spreek je jezelf tegen in 1 en hetzelfde bericht.

   Verwijderen
  2. Jij een gesprek met de AIVD aangaan?? Ze praten niet met psychiatrische patienten, die laten ze behandelen....daarbij ze hebben het drukker met echte gevaren i.p.v. een uit de kluiten gewassen dorpsgek...

   Verwijderen
 21. SdR, zullen wij samen met de pet rond gaan? Het is duidelijk dat Gruwel zijn pillen op zijn en dat hij geen nieuwe meer kan kopen.
  Zal de AIVD hem er uit geknikkerd hebben omdat hij zelfs voor die club te stom was?
  En Gruwel, dai is WEER GEEN vraag aan jou.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, laten we dat maar doen voordat hij zichzelf nog iets aandoet, hahahahaha.

   Ik denk dat hij een beoordelingsgesprek bij de AIVD heeft gehad, gewogen is en veel te licht bevonden, hahahahahaha. Niet onlangs maar al een hele tijd geleden. Hij doet nu erg zijn best om nog een beetje serieus genomen te worden want hij wil toch wel graag dat baantje maar helaas. Het lukt niet, hahahahaha.

   Verwijderen
  2. Met de pet rondgaan?? Hoef toch niet ?? Ga eerst die pillen er in doen die jullie zelf slikken als psychiatrische patienten met een nazi-sympathie van hier tot Tokio en het zo geweldig vinden dat er 198 Nederlanders onschuldig zijn vermoord...

   Verwijderen
  3. Ik heb hier nog nergens op het blog kunnen lezen dat ook maar iemand het geweldig vond dat er zoveel mensen zijn gedood bij de aanslag op vlucht MH17. Jij ook niet, trouwens. Maar wat geeft 't, nazivriend? Je kan altijd weer ranziger, nietwaar? Dit is nu eenmaal de manier waarop jij je medeleven met slachtoffers en nabestaanden uit.

   Verwijderen
  4. Ik uit het tenminste nog, is nog altijd beter dan wat jij doet...totaal niks hebben met de slachtoffers, nee liever de daders keihard verdedigen!! Dat is pas ranzig vuile terroristenvriendje!!

   Verwijderen
  5. Nazivriend, er is nog steeds niet bewezen wie de dader is van de aanslag. Wie iets anders beweert liegt. We kunnen hooguit vermoedens hebben.
   Goed te praten is zo'n daad nooit. Doet ook niemand. Probeer eens een keer niet te liegen.

   Verwijderen
  6. Doe ik ook niet, jij doet niet anders....maar ja, daarom reageer je hier ook zo fel pro-Russisch...

   Verwijderen
  7. Nazivriend, laat maar zien dan die citaatjes uit comments waar ik het opneem voor de daders van de aanslag op MH17. Doe ook maar meteen die citaatje waar iemand meldt het geweldig te vinden dat er zoveel mensen zijn omgekomen bij de aanslag op vlucht MH17.

   Verwijderen
  8. Nee dat ga ik even niet doen, omdat je mij maar blijft aanspreken met nazivriend terwijl de enige aantoonbare nazivriend jij zelf bent. En ik ga geen befehl van je opvolgen mafkees. Jij bent en blijft de uberverdediger van de separatisten die heel graag aansluiting willen bij Rusland. Wie leverde de BUK die MH17 neerhaalde?? Rusland!! Wie zie ik hier constant de separatisten en Russen verdedigen?? Jij terroristenvriend!! Dus ga mij asjeblieft niet de les lezen want jij bent degene die bijna letterlijk pist over de graven van de omgekomen mensen door de daders consequent te blijven verdedigen!!! Dat maakt mij pissig en dan durf jij, onderkruipsel, mij aan te spreken met nazivriend terwijl je zelf de moordenaars van bijna 300 mensen verdedigt. Je moet je echt schamen maar helaas, ook dat doe je niet. Daar ben je simpelweg te dom en te bruut voor en te ongevoelig. En voor dat ik ergere dingen ga zeggen stop ik er mee...

   Verwijderen
  9. Wreedmans, het enige dat vast staat is dat Rusland BUK luchtdoelraketten maakt. Dat ze gebruikt zijn bij de aanslag op vlucht MH17 staat helemaal niet vast, laat staan dat bewezen zou zijn welke partij zo'n raket heeft afgevuurd. Naar de daders van de aanslag wordt (laten we dat tenminste hopen) nog onderzoek verricht en totdat de onderzoeksresultaten bekend zijn zullen we het moeten doen met onze vermoedens. Zelf vermoed ik dat er goede redenen zijn om te vermoeden dat de regering in Kiev of misschien wel oligarch Kolomoisky verantwoordelijk is voor de aanslag, maar dat vermoeden kan niet als een vaststaand feit worden gepresenteerd. Om dezelfde reden kan evenmin als vaststaand feit worden gesteld dat het verzet van Novorussia of de Russen schuldig dan wel onschuldig zijn aan de aanslag op MH17. Zo liggen de feiten nu eenmaal en daar op wijzen maakt mij op geen enkele manier iemand die de verantwoordelijken voor de dood van de 300 passagiers en bemanningsleden verdedigt. Wie de daders uiteindelijk ook blijken te zijn, ze zullen berecht en gestraft moeten worden. Lijken me bepaald geen standpunten waar je zo hysterisch op zou moeten reageren

   Verwijderen
  10. Kijk, jij hebt ook al vermoedens, die totaal niet gestaafd kunnen worden met aanvullende bewijzen. Terwijl bij de variant met de separatisten de bewijzen zich blijven stapelen en stapelen, en alleen om de politieke vrede te bewaren niemand hardop durft te zeggen wie het zijn....en jij verdedigt dat tuig, dus je bent zelf net zo erg. Punt!! Het misselijkmakende omtrekkende bewegingen maken wat jij doet is stuitend en laat zien wat voor laag bij de gronds- volk hier zit....

   Verwijderen
  11. Nee hoor, jij bent hysterisch. Ga anders ook lekker een bomgordel dragen voor IS, die vind jij ook vast leuk. Zijn we ook meteen met goed fatsoen van je af....

   Verwijderen
  12. Dawg schreef "Dat zeg ik: hysterisch"

   Eens en het wordt steeds erger. Heintje scheldt er steeds harder op los en in plaats van weg te blijven, reageert hij op ieder bericht van ons.

   Ook op dit bericht zal hij wel weer reageren. Hij is verslaafd en niets anders.

   Verwijderen
 22. Een nazivriend is als een kakkerlak; niet van af te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Raad iedereen hier aan om eens naar de aflevering van vandaag, 26 september 2014, van 1vandaag te kijken. Gedegen internetresearch wat serieus genomen wordt, nog altijd beter als dit broddelwerk hier. EN met een verassende uitkomst..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is GEEN gedegen onderzoekswerk. Dit is, integendeel, weer zo'n reportage die laat zien hoe peilloos diep onze staatstelevisie is gezonken. Als je op het internet op zoek gaat naar de herkomst van de BUK lanceerinstallatie met het nummer 312 raak je verstrikt in een doolhof van tegenstrijdige foto's, video's, verklaringen en uitspraken die uiteindelijk alleen maar een grote wolk van desinformatie oplevert. Lanceerinstallatie 312 blijkt inmiddels overal waargenomen te zijn. Bijvoorbeeld (jawel) in een kolonne van het regeringsleger van Oekraine:

   https://www.youtube.com/watch?v=Bj-VZB0ZdEA#t=37


   Uiteraard verzwijgt Een Vandaag dit soort zaken en hoewel ook nu weer niet kan worden aangetoond dat seperatisten en/of Russen met een BUK-installatie, (al dan niet nummer 312) op vlucht MH17 hebben geschoten, constateert het staatspropaganda apparaat dat het net rond de Russen zich weer wat verder heeft gesloten. Volgens beproefd recept mag ook de onvermijdelijke talking head van Clingendael nog even, zonder weerwoord uiteraard, z'n zegje komen doen om te beschuldigen door middel van suggestie in plaats van door bewijs.

   Hoe armzalig amateuristisch en bevooroordeeld Een Vandaag opereert blijkt overigens alleen al uit het feit dat ze een discussie die al in de eerste week na de aanslag op MH17op het internet woedde en sindsdien min of meer is doodgebloed nu opeens, twee maanden later, als groot nieuws brengen.   Verwijderen
  2. Damn wat een complottertaal pleur je uit je vingers hier...goeiendag zeg. Hebben we ook ergens enige onderbouwing gehoord met feiten van je?? Nee!!! Zien we dat wel in de reportage?? JA!!! En daar zijn ze ook eerlijk dat er nog enige slag om de arm is en het pas aan het onderzoeksteam is om ECHT alles uit te spreken maar dat dit wel zeer sterk bewijsmateriaal is. En als je Clingendael even afdoet als zijnde een achterafschooltje ben je echt niet goed bij je hoofd....kortom enorme complotterstaal, struisvogel op en top en je zit in je complotterwarboel ondergronds, wars van enige kritiek en hier lekker op je schouder geklopt door Blik, Gekke Gerrit en andere paar domme mensjes die liever terroristen verdedigen dan ECHT onderzoek te doen en er dan achter te komen dat ze gruwelijk fout zitten....maar ach, ik kan hier zeggen wat je wil. Je domme hersentjes laten het toch niet toe en je blijft lekker in je cirkelredenering hangen....En wat zie ik hier als nieuw artikel?? Jawel hoor, we gaan nu ook IS knuffelen!!! Stelletje terroristen hier!!

   Verwijderen
  3. Buklanceerder 312 is het derde voertuig in de kolonne van het Oekraiense regeringsleger. Ik begrijp je frustraties, maar probeer de discussie eens zakelijk te houden. Ad hominems zijn nog steeds geen argumenten.

   Verwijderen
  4. Ach uberdomme Dawg....ik geef het op jouw nog slimmigheid bij te brengen. Mensen die per se dom willen blijven en liever terroristen willen knuffelen prima. Ik geef het op bij je, mensen met hersens ter grootte van een erwt kan je domweg niks bijbrengen omdat ze niks bij willen en kunnen leren. Je hebt geen gevoel, geen IQ, eigenlijk ben je gewoon een beest dat probeert ergens mens te worden maar dat totaal niet lukt, gezien je adoratie voor terroristen.....

   Verwijderen
  5. Cruelman1974 schreef "Ach uberdomme Dawg....ik geef het op jouw nog slimmigheid bij te brengen."

   Dat zeg je al weken maar je doet het niet.

   Verwijderen
 24. Gewoon negeren dit landveradend varken.
  Deze soort gaat binnenkort toch uitsterven.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oke ga ik Dawg voortaan negeren. Dankjewel voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Dit leek me wel toepasselijk voor een bepaald persoon wiens (schuil)naam ik niet uit mijn bek kan krijgen.
  https://www.youtube.com/watch?v=PQFscWmqzyA

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach Gerritje, is het zo erg met je gesteld dat je niet meer kan spreken?? Tja als er zoveel vuiligheid uit je vingers komt wil ik niet horen wat er uit je bek komt.

   Verwijderen
 27. En nu blijkt het om 9 lijken te gaan
  DPR heeft bevestigd dat Lavrov loog

  BeantwoordenVerwijderen