maandag 15 september 2014

Exchange POW's 37 Ukraine to 37 Noworossiya ENG-subs

Happened this weekend. English translation and subtitles with thanks to Slavyangrad.org and Olga Luzanova @olga_13region.

7 opmerkingen:

 1. Afgelopen week bracht de Unie van Russische Ingenieurs een rapport uit over de aanslag op vlucht MH17. Voor de Nederlandse medie uiteraard het vermelden niet waard.

  http://linkis.com/vineyardsaker.co.nz/2rT8S

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee aangezien de Russen al een paar keer ons belogen en bedrogen hebben. Eerst zien dan geloven, eerst daden en dan pas praten. Het feit dat Poetin tot op de dag van vandaag geen vinger heeft uitgestoken om het conflict te stoppen maar alleen maar aan te wakkeren zegt mij genoeg. En gelukkig 99,99 % van NL ook...alleen een paar complotdenkertjes hebben nog andere ideetjes...maar tja, die gaan binnenkort een IS ook knuffelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nzievriend, alleen in een totalitaire samenleving willen de staat en haar vazallen bij de nieuwsmedia bepalen wat de burger te lezen krijgt. Een open, democratische samenleving hoeft zich niet te verlagen tot dit soort censuur. Dat je Poetin er weer met z'n (weinige) haren bij moet slepen geeft eens te meer aan dat je inhoudelijk niks te melden hebt.

  Dat je nu nog steeds niet door heb dat moslimextremisme het instrument is waarmee de VS hen onwelgevallige regimes (in dit geval Syrie) ondermijnen laat eens te meer zien hoever je het spoor bijster bent en wat je mening waard is: niks dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zegt de lezer die geen idee heeft wat hij hier doet, wat hij hier verdedigt en wat voor zaak dit helemaal is. En zich alleen kan verdedigen met schelden, want de kennis over de rest ontbreekt gewoon. Je bent een domme lezer die hersenloos reageert op de verkeerde blogs. Eigenlijk moet je gewoon terug naar school, maar om je daar keer op keer te laten zakken voor de klas vind ik ook gewoon zielig. Kom pas terug met een onderbouwd antwoord zonder steeds scheldend te beginnen als je ECHT weet wat er speelt...en niet doen alsof.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nazivriend, je bent als een slechte komiek met maar één melige grap: de jij-bak. Werkelijk ieder comment van je bestaat uit het omdraaien van feiten of inzichten waar je zelf al eerder mee ben afgebrand, aangevuld met bot opzichtig gelieg. Je bewijst het zelf: nazi's en humor gaan niet goed samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee hoor, hier bewijs je toch weer dat jij de enige bent die scheld, jij bakt en totaal non-argumenten brengt en dus niet in staat is een volwassen discussie te voeren. Kleutergedrag dus. Prima maar je liegt en bedriegt iedereen ermee, inclusief jezelf. Dat je dat nog niet door hebt is eigenlijk nog het ergste van alles...maar ga vooral verder, ik geniet ervan en het is heerlijk voer voor psychologen.

  BeantwoordenVerwijderen