woensdag 27 augustus 2014

Fransen schieten Donbass te hulp

Een geschiedenisstudent, een winkelier, een militair, en een werkeloze elitecommando besluiten af te reizen naar Donbass. Om tegen het Amerikaanse imperialisme te vechten.

"Hier vindt de echte revolutie plaats. Niet in Kiev".

Nederlands ondertiteld.De Fransen zijn niet de enige buitenlanders die actief zijn aan de Donbass zijde. Volgens de Koerier van Athene en RIA zijn er ook 2 bataljons met Serviërs actief, zelfs 25 Amerikanen en Grieken, die strijden voor "traditionele menselijke waarden".Fransen stellen: "Kiev schiet op burgerdoelen"Achtergronden in het Russisch, HIER.

19 opmerkingen:

 1. Goed stuk over de journalisten die hun werk niet doen. RTL, NOS, Volkskrant, AD, EO, TROS-AVRO, NPO en Telegraaf en hun respectievelijke "Rusland-deskundigen" voelen zich wellicht aangesproken (zou niet onterecht zijn): http://politiek.thepostonline.nl/2014/08/27/door-fastfoodjournalistiek-verzaken-traditionele-kwaliteits-media/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach en wee....ga je weer de serieuze pers afvallen?? Domme Blik toch ook, onze pers mag in vrijheid schrijven, RT en consorten niet!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Theyknew en Dawg, jullie gaan in discussie met Gruwelman, ik denk dat dit zinloos is en zal uitleggen waarom. De eerste keren dat Gruwel reageerde was dat zeker niet zo dom. Een berg verdraaide feiten en een hoop onzin, maar het leek, als je tenminste niet beter wist, best wel steekhoudend. Het lijkt mij duidelijk dat Gruwel zijn argumenten (mogelijk zelfs voorgeschreven bijdragen), van anderen kreeg aangeleverd. Ik denk dat ik kan raden door wie. (Er heeft nog niet zolang geleden zelfs een officiele oproep naar dit soort gasten in de krant gestaan) Toen zijn voorgekauwde argumenten uitgeput raakten zei meneer met veel aplomb dat hij er mee zou stoppen. Nou, hij had beter de daad bij het woord kunnen voegen, want daarna kwam er alleen nog maar zeer dom gezwets en gescheld uit zijn pen (PC tegenwoordig). Als hij zichzelf hier zo voor lul wil zetten, bevestigd dat alleen maar het gelijk van Blik.


   Even een zijsprong, het verband lijkt me duidelijk

   F-16 Missile Attacks Venezuelan Humanitarian Aid Mission in Gaza

   Venezuelan ambassador to Egypt, Juan Antonio Hernandez, said Wednesday that an Israeli aircraft attacked the Venezuelan humanitarian delegation in Rafah along the border post between Egypt and Palestine. The delegation was delivering twelve tons of aid to the Palestinian people. No one was injured during the attack.

   The F-16 airplane dropped a missile very close to the humanitarian site, though it did not explode. The ambassador confirmed that the missile fell approximately 50 to 70 meters from the site.


   Verwijderen
  2. ONZE ! pers mag in vrijheid schrijven?????? Nou, DAAR heb ik ervaring mee. Ik moest van mijn hoofdredacteur zoveel artikelen veranderen en herschrijven, dat ik, jaren geleden al, de brui aan deze vorm van journalistiek heb gegeven. Stom rund is die Gruwelman.

   Verwijderen
  3. Ik ken de oproep van Ivo en de hoogte van het bloedgeld @Gerrit. Het geeft ook de verraders rol weer tegenover 197 vermoordde Nederlanders. Ook daar zit gruwel niet mee en op 10 november doet hij met z'n hypocriete kop net zo rustig mee met de nationale herdenking. Natuurlijk weet ik dat ik beter niet op hem kan reageren, maar ja het is de welbekende rode lap en de stier.

   Verwijderen
  4. Kijk de echte landverraders laten zich in de kaarten kijken...heerlijk!!! Hebben jullie nou nog niet in de gaten dat jullie je vreselijk voor lul zetten en dat ik dat gratis doe?? Ja gratis jongens, ik hoef niet betaald te worden om neo-nazi's uit de tent te lokken, jullie komen maar al te graag met vaag gelul uit en in de ruimte!! Ik verkneukel me hier!! Het is dat het helaas om een zware oorlog gaat anders zou ik me te barsten lachen, maar jullie argumenten, filmpjes en andere onzin laten iedere lezer hier schrikken hoeveel landverraders er nog zijn....

   Verwijderen
  5. Sorry joh, maar je versheidsdatum is ver overschreden.

   Verwijderen
  6. En dat is je inhoudelijke reactie?? Wiens datum is dan overschreden?? Jullie zijn net als Poetin, we geven liever vage antwoorden en een hoop stront ook bekend als propaganda dan ECHT eens in discussie te gaan. Typisch nazi volk dus. Gewoon hersenloos orders opvolgen, iedere criticus belachelijk maken en als straks blijkt dat de Russen en de separatisten toch heel veel oorlogsmisdaden hebben begaan, wat eigenlijk al heel duidelijk is?? Ja hoor, weer die woorden...wir haben es nicht gewusst...

   Verwijderen
 3. Ow en on topic; arme Fransen!! Ze hebben zich tot neo-nazi verklaard door met Donbass mee te vechten!! En ze gaan een gewisse dood tegemoet....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kroniek van een genocide, Engels ondertiteld:
  https://www.youtube.com/watch?v=0ozdz7fMdXI&index=3&list=UUtvrV_ifhx0EDhmPPRl7adQ

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oekraïense leger gaat door -op dit moment- met bombarderen van Donetsk. https://www.youtube.com/watch?v=ygpiCcBnvZA Wanneer zijn ze daar nou een keer klaar mee? Ze gaan die stad toch niet innemen. Niemand die op ze zit te wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is HUN stad, die ze mogen ze terugnemen. Het is nog altijd een OEKRAIENSE stad, geen Russische!!!

   Verwijderen
 6. 5e Bataljon der Karpaten geeft de pijp aan Maarten en kapt ermee. https://www.youtube.com/watch?v=2cOmEHiddzw
  Het lijkt me het enige juiste en een heel verstandige keuze.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waarom de VS deze burgeroorlog steunen: http://www.washingtonsblog.com/2014/08/50000-u-s-backed-troops-fighting-ukraines-civil-war.html

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Cruelman1974.
  Geef het op man, Kiev is Nazi. 100%.
  Ik kom uit een zeer actief anti nazi verzetstrijders familie, ik kan ze ruiken, we weten meer dan een systeem lief is, we weten van hoe en wat verraad is. Als je als ethnische eenheid ZIET dat nazi's het land verscheuren, dan is het logisch dat je er niet mee te maken wil hebben? Als Holland en de provincies omheen Limburg en Friesland als minderwaardige burgers en parasieten gaat bestempelen, geef je ze geen gelijk als ze zich willen verzetten en een eigen regering vormen? De HOS brigade staat op scherp zo te zien, Helden Op Sokken, nou pak een treinticket en ga naar Kiev, maar vergeet niet eerst met uit het front teruggekeerde Ukraine Kiev soldaten te praten.Rusland wil zich hiermee niet mengen, wil het dialoog in, maar man blijft het demoniseren. Zo doorzichtig dit allemaal. Geloof je nog steeds dat de MH17 niet door twee SU25 van de Kiev luchtmacht is beschoten? Nou hier de verrassing dan, de onderzoekers uit het eerste uur hadden het al gezegd! De foto's liggen overal op internet ook. Vergeet niet de eerste berichten van de NOS die daarna niet meer herhaald werden! De NOS zei EEN INCIDENT AAN BOORD omdat het viegtuig een 180 graden bocht maakte! Het zijn Zion Nazis. Door en door moordzuchtig achter hun bureaus. De Nazi HOS brigade, Kiev en pro Kiev Politici. Verraders van de mensheid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ze ons hier een derde wereld oorlog in laten tuinen, en dan sta je nog te juichen en het satanisch kwaad te verdedigen. Tot je kind, die van de buren of een familielid in een lijkenzak terug komt. Want eenmaal zo ver, gaat het dienstplicht weer in. Zijkleppen verwijderen mensen.

   Verwijderen
  2. Juist Earlgray, in Oekraine is ook gelijk de dienstplicht door de Junta ingesteld. Anders zouden geen hond krijgen die op hun broeders zouden gaan schieten (behalve de fascisten van het eerste uur natuurlijk.)

   Het lijkt me overigens zinloos om met Gruwelman een discussie aan te gaan. Ik denk dat hij ook wel weet hoe de zaak echt in elkaar steekt, of hij moet NOG dommer zijn dat in vermoed. Hij schrijft in opdracht van zijn bazen. Nu is het alleen nog maar inhoudsloos gescheld. In het begin kwam hij met allerlei verdraaingen en bewuste leugens, maar in ieder geval met argumenten (lees ze nog maar eens terug). Als leek zou je daar misschien nog wel intrappen, maar het gezwets dat nu uit zijn pen komt laat duidelijk zien dat hij geen voorgekauwde informatie meer toegespeeld krijgt.

   Verwijderen
  3. Kijk, wie is hier dom?? Dat jij nog steeds gelooft dat ik betaald schrijf hier....whahaha!! Het is dat een trieste oorlog is, waar Rusland nu ook actief aan meedoet. Deed het allang maar ja, die waren jullie zo fel aan het verdedigen. De echte nazi's dus!! Zij hebben namelijk alles te winnen en niks te verliezen, terwijl Kiev juist alles te verliezen heeft en niks te winnen. Nou ja niks te winnen, ze willen hun grondgebied verdedigen en daar hebben ze alle recht toe!! Dat jullie dombo's jullie eigen theorietjes verzinnen en nablaten als amoebes prima, maar dan zijn JULLIE dus degenen met oogkleppen op. Doe ze eens af, het zal jullie goed doen!! En anders donder op naar Donbas en ga daar lekker de Rambo uithangen in plaats van hier domme propaganda te verkondigen en door onze strot proberen te duwen!! Jullie zijn de echte nazi's, en jullie doen Goebbels eer aan met zo'n site als deze...goed bezig...NOT!!!

   Verwijderen
  4. Nee Donetsk en co. zijn 200 % nazi, zij schieten juist op alles wat ademt en geven dan Kiev de schuld en hebben o.a. RT als handige propaganda zendertjes om het een en ander met "zogenaamd nieuws" te ondersteunen...dat jullie daar met open ogen intuinen zeg...maar ja, zegt meer over jullie dan over mij. Ben bang dat jullie in de jaren '30 van de vorige eeuw ook als een blok voor Hitler zouden zijn gevallen, want jullie doen hetzelfde nu voor Poetin...en geloven zijn staatsapparaat en nemen alles klakkeloos over...hersenloze lezertjes, iets wat Poetin maar al te graag wil!!

   Verwijderen