zondag 3 augustus 2014

Analyse Oekraïene situatie, door Johnito

Ik kwam dit blog van Johnito voor het eerst tegen met een keigoed artikel over Oekraïene. Hij legt daarin vooral heel mooi de hypocrisie van Timmermans bloot, die Odessa afdoet als Russische propaganda (Dit is echt een serieuze overtreding). Maar hij legt ook het hele conflict nog eens even in heldere bewoordingen uit. Leestip voor de zondagavond of de maandagmorgen. http://johnito.nl/blog/

Leden van het verzet bij een blockbost, die volgens Oekraïense media net was ingenomen door regeringstroepen, tonen dat de blockpost weer stevig in handen van het verzet is, 31 juli 2014. Maar wat dit filmpje toont, rond 30 seconden, is dat de oekraïeners er wel geweest waren en hun Amerikaanse oploschocomel verpakkingen er nog liggen. Het Oekraïense leger vecht dus op Amerikaanse Chocomel! Het is reden voor het verzet ook nog even de groeten aan Obama te doen.

7 opmerkingen:

 1. Ook weer een nutteloze pagina. Net als deze blog een onderdeel van Poetin's Propaganda Pagina's. Zulke eenzijdige informatie dat geen wel denkend mens dit serieus neemt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En dat jullie beiden al die onzin nog steeds lezen, dat vind ik helemaal opmerkelijk. Zijn juliie broers van elkaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het fenomeen 'trollen' is onlangs in verband gebracht met kritiek op handelswijze van de EU en de VS. Dat gebeurt vaak door korte, provocerende berichtjes te plaatsen met weinig inhoud en het liefst vanaf een anoniem account.

  Zo te zien maakt de politieke agenda niet uit, trollen zijn er toch wel.

  @Blik .... kudos en respect voor je blog. Misschien als meer bloggers informatie delen en bundelen dat een objectievere en eerlijkere berichtgeving op gang kan komen.

  Als Wilders aan te klagen is voor "minder, minder", zijn er dan ook mogelijkheden om bewuste desinformatie en oneerlijke berichtgeving aan te pakken?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik geloof mijn ogen niet! Heb gisteren de reconstructie van de vliegramp door http://johnito.nl/blog/ met veel interesse gelezen. Vandaag komt de NRC met een eigen 'reconstructie' een opeensomming van allemaal 'feiten' die door johnito juist worden afgedaan als broodjeaapverhalen. Dus dacht ik plaats gewoon zijn reconstructie als reactie als alternatief voor de NRC-onzin. Dus schrijf ik: 'Graag uw aandacht voor een HEEL ANDERE RECONSTRUCTIE' + de link. Wordt mijn reactie tot 3 keer toe binnen paar minuten verwijderd. Ik kan het bijna niet geloven...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou het tegenovergestelde -dus als de reactie langer dan 3 minuten zou blijven staan- niet kunnen geloven :-) "NRC, de steen waar ezels continue hun kop aan kunnen blijven stoten!" (als variant op slijpsteen voor de geest!)

  BeantwoordenVerwijderen