vrijdag 7 juni 2024

Nederland heeft (niet) gesproken...

We hadden onze tweet vanmorgen maar in het -verfoeide- Engels gedaan. De Nederlanders weten het al, maar zodat ook onze internationale volgers op de hoogte zijn.

Ongeveer de helft van de stemgerechtigden is opgekomen; de andere helft had iets beters te doen... Daarom, Nederland heeft (niet) gesproken.

Wonden likken

FvD kan de wonden likken, of ze moeten zondag miraculeus toch een zetel binnen slepen, maar daar ziet het op dit moment niet naar uit.

Voor zover wij het kunnen beoordelen hebben Thierry en zijn team gedaan wat ze konden. De standpunten waren helder, de inzet met de Vredeskaravaan was goed. Maar mogelijk is het niet gelukt buiten de eigen bubbel te komen. Of anders gezegd, zijn de Nederlanders in de luie stoel ook niet op zoek gegaan.

Analyse

Wij hebben in Hoofddorp Brigitte Antolini zien spreken. En we vonden dat zij het zeer goed deed. Misschien is het tijd voor een frisse wind? Brigitte als running mate van Thierry de volgende keer? Wat is jouw analyse van deze verkiezingen? Laat het weten in de comments.


Brigitte Antolini, raadslid in Haarlemmermeer, sterk optreden in Hoofddorp, jl. dinsdag 4 juni 2024


The Netherlands has voted, for a destructive Green Labour on the one side and a blonde genocide-supporting Zionist on the other side, resulting in: More taxes War with Russia Genocidal support More Windmills More WEF More NATO More WHO More Secret Service Have a nice day...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten