maandag 10 juni 2024

Fop-pier blijkt Genocide-pier

Niet dat het ons nog verrast, maar toch... als je denkt dat het niet meer cynischer kan, lukt het de Amero-Zionisten toch weer iets te bedenken dat nog niet eerder vertoond was. Zo ook weer dit weekend, met de "bevrijding" van 3 gijzelaars; een vergelijkbaar aantal gijzelaars liet het leven, plus nog eens circa vierhonderd Palestijnse burgers. VIERHONDERD.

Fop-Pier

De pier was dan een paar weken geleden klaar, maar het beval de hulpverleners niet dat de uitgehongerde Palestijnen niet in hun zondagse pak kwamen, geen buiging maakten, de schoenen niet kusten, en niet allemaal met twee woorden spraken. Dus kregen ze straf. De hulp werd opgeschort. En toen kwamen de sluwe Amero-Zionisten op het gluiperige ideetje om de pier te gebruiken voor een landingsactie. Als dat niet al het plan was vanaf het begin af aan... Ze gebruikten hulp-vrachtwagens voor militair doel; dit is in strijd met alle oorlogsregels, maar die nemen de Amero-Zionisten sowieso niet al te nauw. Die geldt voor anderen. De pier bleek een Fop-Pier te zijn.

Vlieger

Nu bewegen we ons regelmatig op twitter en gelukkig, de meeste mensen walgen van deze genocidiale actie(s), maar er zijn figuren waar de empathie-knop uitgeschakeld lijkt te zijn. Zo bekritiseert Uri van Rosenthal het NOS journaal, want volgens hem, veeeul te Pro-Palestina; Erik de Vlieger is al tijden de weg kwijt en gaat ook vol achter de Zionistische genocidiale moordmachine staan. Dan hebben we het nog niet eens over Wilders die wederom zijn eeuwige trouw aan Israƫl uitsprak. Maar ook de Boerenleidster Caroline van der Plas komt regelmatig met pro-Israel tweets en is nog niet betrapt op enige empathie voor de Palestijnen.

Thierry Baudet

Thierry Baudet neemt de pro-genocide houding van Zio-Caroline en Zio-Geert waar en richt terecht de spotlight erop. Des te pijnlijker dat het Forum niet gelukt is in ieder geval 1 zeteltje in het EU parlament te veroveren. Het is hun niet gegund. Uithuilen en weer opnieuw beginnen. Zwaar, maar niets is onmogelijk. Het blijkt geen sprint te zijn, maar een weg van de lange adem.

En dan nog dit...

Gisteren, zondag, kwam ze de EU verkiezingen duiden. Waarom gaat Kysia Hekster op een verhoging staan? Mag er niet te veel verschil in lengte zijn tussen de aanwezigen? Dient er, net als in de EU, geharmoniseerd te worden bij de NOS? Hebben de camera-mensen anders een probleem? Wist je dat kleinere mensen een hogere levensverwachting hebben? Als ik Hekster was zou ik gewoon trots zijn op mijn postuur en weigeren om op een boek of een tegel te gaan staan.

2 opmerkingen:

  1. Wat een enorm trieste verkiezingsuitslag in Nederland als je erover nadenkt: Genocidiale Zionisten-supporters en oorlog-in-europa fans gaan er met de zetels vandoor.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tja, zoals Einstein al zei: 2 dingen zijn oneindig (1) het heelal en (2) de domheid van het volk en van dat 1ste ben ik niet eens zeker.

      Verwijderen