zaterdag 27 januari 2024

Wouter de Winther laat masker zakken en jij-bakt Zuid Afrika

Was het weer bij Renze dat we Wouter de Winther voor de zoveelste keer zagen zitten? Hij is niet meer van de buis te slaan. Heb je als hoofdredacteur van de Telegraaf dan zoveel vrije tijd? Blijkbaar. Het is ook een flut-vod, die NSB courant.

Genocide Israël

Wouter kreeg een vraag over de aanklacht van Zuid Afrika en de genocide van Israel. Gelukkig zijn er van de gezonde mensen, geen mensen meer die twijfelen dat Israël een moordlustige genocide-entiteit is en dat ook veroordelen. Wouter weet het natuurlijk ook, alleen hij, in tegenstelling tot de gezonde mensen (wat ziet die man er ook verwrongen uit) vindt het schitterend. 

Jij-bak

Hij jij-bakte dat Zuid Afrika, wat daar allemaal gebeurt, beter naar zichzelf kan kijken dan Israël op genocide aan te spreken. Kortom, een jij-bak van jewelste, een vlucht naar voren zoals we van dit soort figuren gewend zijn. En nu voor eens en voor altijd het masker afgevallen van deze de Winther, niet te verwarren met de even verwrongen Leon de Winter eveneens van de de NSB-klup.

Verhelderend

Het is triest dat het zoveel onschuldige dode mensen kost, maar wat leven we in verhelderende tijden. 

Wouter de Winther van NSB-Blatt de Telegraaf, nu volop bezig de misdaden van Genocide-Israël goed te praten, precies zoals zijn voorgangers die van de Nazi's deden goedpraten. Er is weinig veranderd.


Wouter de Winther van NSB-krant liet gisteren zijn masker vallen door Zuid-Afrika te jij-bakken in hopeloze poging genocide Irsaël te verharmlozen. Figuren als zijn schadelijke elementen voor de humaniteit, zoals de Telegraaf was en is.
Geciteerd
vanessa beeley
@VanessaBeeley
The Ministry of Health #Gaza : Israel committed 18 massacres in 24 hours, killing 174 civilians , wounding 310 others. Many victims remain in the streets & under rubble as Israel's military prevents rescue teams from reaching them.
Update - 26257 dead and 64797 injuries.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten