donderdag 6 juli 2023

Wie heeft er belang bij voortduren Oekr-oorlog? Baudet verklaart.

Misschien wel weer Baudet's beste speech ooit. Ja, wij zeggen dat wel vaker, maar het is echt waar, net als goed wijn, lijkt hij nog steeds, steeds beter te worden.

Inhoud staat als een huis, alles komt voorbij, van Eidenhouwer tot Blackrock, van NGO's tot de NAVO, corruptie, omkoping en welvaartstransfer.

Wie heeft er belang bij deze dwaze oorlog? Waar gaan die -opnieuw- 170 miljoen Hollandse Euries afgepakt van hardwerkende Nederlanders, naartoe?

3 opmerkingen:

  1. Als je naar de tour de france kijkt zie je weer mondkapjes. De meute moet weer klaargestoomd worden om zo'n masker voor zijn gezicht te zetten. Monkey see, monkey do. Epidemiologische crisis op komst.

    Ik hoor dat in het geheim de russen en de Amerikanen
    gesprekken voeren voor het beëindigen van de oorlog in Oekraïne.

    Kabinet is gevallen.

    Hey. Als ze in het najaar de oorlogscrisis beëindigen en een epidemiologische crisis in de markt zetten. Dan hebben weer constant crisis. Goh wat zou dat mooi uitkomen.

    De kartelpartijen gaan bij eerlijke verkiezingen dik en dik verliezen.
    Wederom verkiezingen in een "epidemiologische" periode met postzak stemmen? Ook weten we dat de uitkomst pas na 3 dagen bekend word en dat containers 's nachts naar "bewaakte" loodsen worden vervoerd.
    Ik hoop het wel, maar vrees met grote vrezen dat mensen blij worden met dooie mus als ze zien dat die verschrikkelijke tandem Rutte Kaag weg zijn.
    Met fraude wint een Christianne van der Wal ofzo. Ik noem maar wat.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er is een klein risico dat een deel van de bevolking naar PvdA/ GL zwaait. Maar normaliter zou Caroline en de BBB een enorme zege krijgen. Als Rutte weg is ligt een coalitie BBB, VVD en CDA , met wat splinters voor de hand. D66 zal worden weggevaagd, zeker als Kaag opstapt (want niemand stemt op Jetten).

      Het stikstofbeleid zal grotendeels uit beeld gaan,en wie weet neemt de steun voor Ukraine een beetje af. Minder vluchtelingenopvang. Voor de rest gaat het land in crisis, met welk kabinet dan ook.

      Voor een epidemie is het nog te vroeg, denk ik. Ik verwacht eerst een LGTB woke golf vanuit de zgn ''linkse'' oppositie komend jaar. Die spiegelen zich nl sterk aan de democrats in een VS verkiezingsjaar.

      Die laatsten hebben weinig anders in te brengen in hun campagne, want een verliezende oorlog is geen pré...

      Er gaan geruchten dat ze Biden/ Kamala, onverkiesbare kandidaten, op een zijspoor willen zetten ten gunste van Gavin Newsom, governor van California. Een charismatische man, die overigens wel California tot een failed state heeft gemaakt.

      Verwijderen
    2. We gaan meemaken wanneer de volgende virus in de markt gezet wordt.
      Financiële meltdown en / of cyber attack gaan ook komen.

      P.s. Politici zijn toch maar poppenspelers. De beleidsmakers zitten bij de ambtenaren. Vooral de NCTV.

      Verwijderen