woensdag 28 juni 2023

Vredesmars Amsterdam + Overeenkomsten Coyona/Climate

Max is goed bezig. Morgen is het (boeren)protest in Den Haag. Iemand die erheen gaat? Max in ieder geval wel. In één van de redes in de video is dat Stan van Houcke die spreekt? Toppers daar. Laffe en zieltogende NOS kijkt weer evend de andere kant op.


En dan hebben we nog Coyona en Climate; beginnen allebei met de C van corrupt, maar hebben meer overeencomsten:26 opmerkingen:

 1. Effe kijken, beelden van 6 dagen geleden:

  Rob Jetten vertelt hoeveel impact het Klimaatpakket heeft op de temperatuurstijging - Tweede Kamer (clip +/- 5 min.)

  https://www.youtube.com/watch?v=CIV9huLfr5k

  In antwoord op een vraag van TK lid Alexander Kops (PVD) vertelt Rob Jetten dat de 28 miljard die hij gaat uitgeven aan z'n 'klimaatpakket' in 2030 zal leiden tot een temperatuur die 0,000036 graden lager zal zijn dan bij ongewijzigd beleid.

  jAcht-en- twintig miljard verbranden om zogenaamd een temperatuurstijging van 0.000036 graden te voorkomen met maatregelen waarvan het effect onmogelijk te meten zal zijn, laat staan te voorspellen. Zoiets kan alleen in een gekkenhuis besloten worden.

  Als Jetten nog eens bevestigt dat het inderdaad om 0,000036 graden gaat zie je hem moeite doen een glimlacht te onderdrukken (1.12 min). Is dit uit schaamte omdat de feiten hem in verlegenheid brengen of is het iets anders? Leon de Winter denkt hier het zijn van. Linkje naar de column van De Winter in de Telegraaf werkt helaas al niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ondanks alles: wat is het nut om zich weg te zetten als wappies door de sectarische term ''Coyona'' te gebruiken???

  Heel voorzichtig beginnen ontwikkelde mensen uit de mainstream de achtergronden van de pandemie en het idiologische lockdown/ vaxx beleid te overwegen. De druk is er een beetje af en men begint heel voorzichtig weer een beetje na te denken.

  Of men wil denken dat men ''wakker'' is, misschien zelfs wel omdat men wil denken moreel of intellectueel superieur te zijn.
  🤮🤮🤮
  In een wat groter perpectief is dit niks anders dan sabotage!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Root, had Blik nou maar Corona geschreven in plaats van Cojona. Dan was die parlementaire enquete vast wel doorgegaan. Nu is dat 'voorzichtige nadenken' meteen al weer in de knop gebroken:

   'Tweede Kamer staakt corona-enquête: alleen PVV, Forum en Van Haga willen nu meedoen

   De Tweede Kamer trekt voorlopig de stekker uit de parlementaire enquête naar de corona-aanpak. Na kritiek op de insteek en de werkdruk gaat het onderzoek op de lange baan. Eerst wordt een nieuw rapport van de OVV afgewacht. Of er ooit nog een parlementaire enquête - inclusief verhoren van Mark Rutte en Hugo de Jonge - over de crisisaanpak komt, is daardoor onzeker.

   verder lezen:

   https://www.ad.nl/politiek/tweede-kamer-staakt-corona-enquete-alleen-pvv-forum-en-van-haga-willen-nu-meedoen~a3740304/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

   Verwijderen
  2. Alle machinaties ten spijt wordt er helemaal niks beslist in Den Haag. De enkele keer dat dit wel gebeurt: zie het Ukraine en het Europese grondwet-referendum.
   Beslissingen worden gemaakt in Davos, Brussel en Washington.

   De meeste mensen hebben niet meer dan een vaag vermoeden dat er wat dingen loos zijn, en het algemene vertrouwen in instituties daalt geleidelijk.

   Dat voorzichtige nadenken: we zitten een beetje in de luwte van een serie mass formations (Greta, Covid, Ukraine). Desmet beschrijft een bijna rouwproces wat men moet doormaken om los te komen van het sectarisch meute-denken. Ook kleine aanleidingen kunnen groepen meteen weer in de polarisatie doen schieten. Door dit soort nutteloze terminologie (wat wil men uiteindelijk zeggen, en aan wie wil men dat duidelijk maken?) plaatst men zich meteen als outgroep.
   Jensen heeft deze term waarschijnlijk bedacht, en hij kan het dus met enige autoriteit en charisma bezigen (helaas horen we bijna niks meer van hem, want hij is overal gebanned). Anderen die de terminologie overnemen zetten zich meteen neer als volgers, en de functie beperkt zich dan grotendeels tot virtue signalling voor de eigen parochie.

   Verwijderen
  3. In de VS heeft het transgenderdebat zelfs de corruptie van de Biden familie en de dementie + absolute incompetentie van Biden Harris overschaduwd. Ondertussen duwen de neocons alles zover als mogelijk naar de afgrond.
   Europa blijkt ondanks alles veel resistenter tegen de excessen van het wokism dan de VS, niet vanwege de energie die er ingestoken wordt. Maar wie weet gaan wij voor de bijl door klimaatbeleid en onderwerping aan regelzucht. In die zin zijn we meer zoals de OH-Canada-ezen. Het blackface Trudeau regime is inmiddels dictatorialer dan de Grote Heerser Al-Tukrman-Bashi, de voormalige president van Turkmenistan, die op elk pleintje een gouden beeld van zichzelf had opgericht.

   Verwijderen
  4. Na het Wagner debacle hebben de Russen hier en daar wat akkertjes moeten prijsgeven. Ik neem aan dat die velden groter zijn dan hier, wat groter dan 1 Km^2. Ondanks dat de NATO pizzeria in Kramatorsk is uitgeschakeld, zijn er nieuwe strategiëen, die op intelligente manier lijken te zijn ontleend aan de Russische. En ook zij beschikken blijkbaar over de tech van ''distance mining'': zware anti-tank mijnen die via artillerie worden verspreid en die zich blijkbaar ingraven of zo.

   Verwijderen
  5. Als het stof optrekt zouden we over een week of zo wat nieuwe strategie kunnen zien. Ik hoop dat Putin en Surovikin het eens worden, en dat beiden bereid worden tot enige verbeteringen!

   Want als één ding duidelijk is geworden: In Rusland, in de onafhankelijke wereld, en zelfs bij de kleine minderheid hier:

   Het moet een keer genoeg zijn met alle ruimte voor die nazi's!

   Verwijderen
 3. Friet bakken in Kramatorsk, welke Nederlander bedenkt dat?
  Waar het wemelt van de NATO-huurlingen, dicht bij de frontlijn... ja, waarschijnlijk het resultaat van goede markt-research, segmentering, en uiteindelijk positionering; vraag naar een patatje oorlog moet er hoog zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit stinkt als een frietkar. Ze zijn slachtoffer spyops, false flag of stomweg naïviteit van deze bezorgde frietbakkers. Ze zijn een goede dekmantel voor logistiek en voor de oorlogspropaganda.
   Er is ondertussen iemand opgepakt voor het filmen van de militaire voertuigen voor de pizzatent. franky en coens utube https://www.youtube.com/@frankyandcoenintothebreach1579/videos staat vol met filmpjes van militairen en hun voertuigen. Ook is te zien dat bus half vol ligt met hollandse frieten en blikjes cola.
   op hun gelikte site https://www.frankyandcoen.nl/over-ons zeggen ze:
   Franky en Coen kwamen veel in de media waardoor ze financiële steun kregen van mensen zoals u en ik. Franky en Coen hebben vele reizen ondernomen
   Wij steunen ook de stichting Symvol Viry.
   Dit is een kleine Oekraïnse stichting die uniek werk doet. Ze zorgen er voor (met gevaar voor eigen leven) dat medicijnen vanuit Kiëv bij mensen in het meest gevaarlijke oosten komen.

   Verwijderen
  2. RT:
   Two Ukrainian generals were killed in a Russian high-precision strike on the Donbass city of Kramatorsk on Tuesday, the Defense Ministry in Moscow said on Thursday, citing “updated data.”

   The ministry had earlier claimed that the strike targeted the temporary base of the Ukrainian Armed Forces 56th Motorized Infantry Brigade. Since then, the ministry has added that the base was hosting a “staff meeting” involving dozens of Ukrainian officers and foreign advisers.

   The attack resulted in the deaths of “two generals, up to 50 officers of the Ukrainian Armed Forces, as well as up to 20 foreign mercenaries and military advisers,” according to the Russian Defense Ministry's daily briefing.

   Verwijderen
 4. "Gisteren is ons verzoek voor onderzoek naar de omvang en ernst van de bijwerkingen van de coronavaccins door een meerderheid van de Tweede Kamer verworpen:"

  https://twitter.com/PvanHouwelingen/status/1674063129792184320/photo/1

  Uitslag van de stemming:

  https://pbs.twimg.com/media/Fzt3iuFWwAMAjAP?format=jpg&name=large

  Wat je ook van de motie vindt, de uitslag van de stemming laat (telkens) weer zien dat een wurgende fractiediscipline elk rationeel debat in de kiem smoort.

  En maar krokodillentranen huilen over 'bedreigingen van de democratie'.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Verontwaardiging, walging, afkeer, boosheid in de voltallige mainstream:

  "Premier boos over delen van telefoonnummers CDA'ers: 'Pure intimidatie'

  Politici reageren verontwaardigd op een bericht dat rondgaat op sociale media waarin telefoonnummers van CDA'ers worden gedeeld. In het bericht staan een foto van Farmers Defence Force-voorman Mark van den Oever, een aankondiging van het boerenprotest vandaag in Den Haag en daaronder de namen en telefoonnummers."

  verder lezen:

  https://nos.nl/artikel/2480682-premier-boos-over-delen-van-telefoonnummers-cda-ers-pure-intimidatie

  Maar, is het ook waar?

  https://www.ninefornews.nl/als-hongerige-hyenas-sprongen-kartelpolitici-op-de-desinformatie-over-fdf-voorman-mark-van-den-oever/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. [Escalatory drip-feed continues. US to approve ATACMS for Ukraine. Why now, and not before? Because the Biden admin's sole goal is to bleed Russia and prolong the proxy war as long as possible'

  https://twitter.com/aaronjmate/status/1674466160484683776

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Wat de wokies, simpletons en normies niet begrijpen door hun emoties, is dat de VS de Oekraïne helemaal niet willen helpen. Ze willen Rusland en Europa verzwakken. Met Oekraïense levens als wisselgeld.

   Anders hadden ze direct veel meer en betere wapens gestuurd ipv te doseren.'

   https://twitter.com/patricksavalle/status/1674505687471124509

   Verwijderen
 7. "Greta Thunberg arrived in Kyiv

  A Swedish eco-activist arrived in Ukraine as part of the International Working Group on the Environmental Consequences of Hostilities, Zelensky's press service said.

  The group also included former Swedish Foreign Minister Margot Wahlström, Vice President of the European Parliament Heidi Hautala and former Irish President Mary Robinson.

  The participants of the meeting discussed the consequences of the explosion of the Kakhovskaya hydroelectric power station . Thunberg thanked Zelensky for the invitation and stressed that she would involve representatives of public organizations in a dialogue on the main tasks of the working group."

  https://twitter.com/SpriterTeam/status/1674450227535773702

  Greetje is eigenlijk een soort crisisactor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh duikt ze nu ook op in Oekraïne hahaha, het uithangbord van global elite. The poster child.

   Ze heeft zogenaamd overal verstand van, terwijl ze in werkelijkheid niks weet. (ze kan geen enkele vraag beantwoorden en we weten dat iemand anders haar twitter account beheerd)
   Maw de bekende Omgekeerde werkelijkheid wereld.
   Wat de globale elite zo heerlijk vinden om het publiek voor te schotelen.

   Verwijderen
  2. Alles wat ze de mensen voorschotelen is nep en vals. Wat moeten die een hekel hebben aan de mensheid zeg.

   Verwijderen
 8. De bijeenkomst in de NATO pizzeria te Kramatorsk moet belijkrijk zijn geweest op meer dan slechts tactisch militair niveau:

  https://www.theguardian.com/world/2023/jun/30/ukrainian-author-victoria-amelina-critically-injured-in-kramatorsk-strike

  Een Galicia Darya Dugina kloon? Deze vrouw was een felle activiste, en in haar gezelschap waren enkele Colombiana's (waarschijnlijk uit death squad paramilitaire kringen?) uit een club om de Latino wereld achter Ukraine te krijgen.

  De pizza party had dus ook een sterk ideologische component,en wie weet wie er nog onder het puin ligt of gevlucht is. 2 generaals en een tiental nog onbekende bobo's gedood, dat weten we inmiddels.

  Minimaal een poging op hoog niveau om het leger en de nationale en internationale info en propagandamachine op een lijn te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kramatorsk belijkrijk...😂 Kramatorsk- Crematorium, waar de lijken zijn.

  Ik bedoelde belangrijk, maar het was wel grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas is Toktok niet hier om er kritiek op te leveren...

   Verwijderen
 10. De Graham (Lindsey Graham, die dus) Blumenthal Resolution

  "Graham and Blumenthal noted their resolution holds that any use of a tactical nuclear weapon by Russia, Belarus or their proxies, or the destruction of a nuclear facility that disperses radioactive contaminants into NATO territory would be viewed as an attack on NATO itself, requiring an Article V response."

  https://www.lgraham.senate.gov/public/_cache/files/c6b346b8-036d-48ca-9a85-ed46f37e978b/nato-article-v-response.pdf

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Als het Oekraïense leger de Zaporozhye NPP beschadigt en de media daar Rusland de schuld van zouden geven, dan zou deze resolutie automatisch artikel 5 en dus WO3 starten.

   Gelukkig liegen onze media nooit en organiseert de CIA/NATO nooit false flags.

   Deze resolutie is een uitnodiging aan Oekraïense saboteurs om de centrale te beschadigen omdat ze dan NATO hulp krijgen."

   https://twitter.com/patricksavalle/status/1675554367007490048/photo/1

   Verwijderen
 11. Artikel 5 geldt hier niet!
  Er zijn wel rode lijnen, die als ze ingewikkeld gevlecht, gebreid en gestrikt zouden worden wat oorlogstrommeltjes zouden kunnen activeren.
  Het werkt uiteraard wel eventjes prima om onze gehypnotiseerden en meelopers op zombie manier één kant op te krijgen. Misschien net lang genoeg om in Vilnius nog een enkele escalatie op gang te krijgen.

  Achter de huidige Russische legerleiding staan rijen bullebak generaals met legers te watertanden om los te mogen gaan. Competenter en beschaafder, dus veel gevaarlijker dan Prighozin.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Toktok: je reageert niet veel, dus prettige vakantie toegewenst van de enige smurf in uw leven! 😂🤣😂

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De regering wil extra geld naar Kiev sturen. FVD vraagt een debat aan en Baudet houdt weer een uitstekend betoog. Weer voor een, m.u.v. een vertegenwoordiger van de PVD, lege Tweede Kamer. (video +/- 30 min.)

  Van Kennedy tot Baudet: 60 jaar tegen militair-industrieel complex
  https://www.youtube.com/watch?v=6Rcy6tuq3BU

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zoals velen had ik vroeger een glimlach voor de dierenpartij, de lijsttrekster was best leuk om naar te kijken. Maar toen er dolken in de ruggen werden gestoken, en na lange ziekteverloven werd dat minder. De dames worden ook wat ouder, en ook hun veganistische dieet geeft hen een magertjes charisma. (Greta is overigens nauwelijks gegroeid, en aangezien ze nu al 20 jaar is zal ze niet veel groter worden. https://bodysize.org/en/greta-thunberg/ ). In elk geval heeft ze tenminste een A-cupje kunnen ontwikkelen en hebben de Goden haar nare-schoolmeisjes persona een vleugje vrouwelijkheid kunnen geven.

  Maar tegenwoordig drukken ze vreselijke maatregelen door: Hertenkampjes, met prachtige damhertjes en andere leuke dieren, die eigenlijk in een dierenparadijs wonen, en belangrijk zijn voor ontmoeting met kinderen moeten verboden worden!
  Ze gaan helaas ook helemaal mee met stikstof, etc.

  BeantwoordenVerwijderen