donderdag 1 juni 2023

Escalaties bij Russische tank op Leidse Plein

IJzersterke Max van de Berg ("de fakkelman") rapporteert misstanden rond de Russische tank op het Leidseplein. Wat een spoor van vernieling laten Kaag en Rutte, internationaal en nationaal achter. Ondertussen raken zowel Den Haag als Hilversum in paniek van de dappere Max, die in zijn eentje meer en beter verslag doet dan alle brood- en systeem staats- "journalisten" samen. WEF-pion Rutte verlaagt zichzelf tot het beschimpen van Max als "idioot". 
29 opmerkingen:

 1. Die Max is gewoon een held, en die ruziezoekers zijn hoogstwaarschijnlijk romeo s.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoals ik al zei. Je mag niet bij de tank om vrede vragen en bloemen leggen.
  De tank is er om het volk te doordringen dat we in oorlog zijn met Rusland! Stelletje oorlogshitsers. Er word steeds verder geëscaleerd.
  Nu is plotseling geen enkele Rus waar dan ook ter wereld veilig.
  Maw, de beer BLIJVEN opporren totdat hij misstappen begaat en voor het zicht van de hele wereld te ver gaat, zodat Rusland afgaat en respectloos word en door de wereld geïsoleerd word.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sadam en Khadaffi maakten de fout geen kernwapens met goed bereik op voorraad te hebben liggen; die fout maakt Rusland niet. Lekker doorgaan met porren van de beer. Veel succes EU.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een beer moet je doorboren met een speer. Niet porren.
   Afgelopen uit met die beer.

   Verwijderen
  2. Maar goed dat die beer lange afstands kernwapens heeft?
   Die kremlin mongool zal niet durven er 1 af te schieten naar Europa.
   Die kremlin mongool weet dat Moskou en zijn nest volledig in as zal liggen.
   Die kremlin mongool weet dat het westen ook over lange afstands kernwapens beschikt.

   Verwijderen
 4. Zelenski screwed up so bad! Hij gaf een zeer slecht geschilderd icoon van ''de moeder Gods'' met het kindje Jezus blacked out aan de paus. Alle katholieken en orthodoxen zijn woedend. Zijn etnische afkomst komt eindelijk ook weer eens ter sprake:

  https://www.youtube.com/watch?v=6OB1YUSiwXs

  Dit is een zeer conservatieve katholieke meneer, zeker geen fan van de paus, maar hij gaat imo wel heel ver.

  Maar hij verwoordt wel goed wat men hiervan denkt...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Flierefluiter Blik met de kudde wat achter zijn fluit aan loopt zijn net zo compleet gestoord als madMax.
  Max geeft zelf toe in een ander interview dat hij in de war is met zichzelf en dat hij meerdere persoonlijkheden heeft.
  Niet echt iemand die dus solide in z'n leven staat.
  Zo een labiel mens zoals hij is neemt blik het voor op.
  Schrijf je erover dat verwijderd blik het.
  Want censuur waar Blik een bloedhekel aan heeft past hij zelf wel toe.
  Wat een clown ben je toch Blik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook een gek kan soms gelijk hebben! (3 voorbeelden: Max, toktok en ik)🤣🤣🤣

   Verwijderen
  2. Nou nee niet bepaald. gekken hebben nooit gelijk en ik ben niet gek.
   Wel Max van de Berg en Rootman zijn beiden gek als een deur en maken zichzelf wijs dat ze gelijk hebben.
   Rootman kan lachen om zijn eigen stupiditeit, wat hem zelfs nog gestoorder maakt.

   Verwijderen
 6. https://www.youtube.com/watch?v=CeBAKWxB_4w&t=2s

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. PENTAGON is Discouraged! Russia Has Developed Unique Nuclear Charge For S-400 and S-500 Systems!

   Verwijderen
  2. Allemaal propaganda om Amerika en Europa te breken.
   Het westen is helemaal niet onder de indruk van Russische atoomwapens omdat we weten dat mongool Putin nooit het lef heeft om als eerste een nucleaire aanval op het westen te plegen.
   Het westen zal Rusland ook nooit als eerste nucleair aanvallen.
   Allemaal theater.
   De oorlog wordt conventioneel via lucht en ter land
   verder uitgevochten tot de laatste Rus dood ligt op Ukraïns grondgebied.
   Ben kan dus zijn nucleair theater stukje achter in z'n poepgaatje duwen.

   Verwijderen
 7. Goedemorgen. Een overzicht van een aantal manieren waarop
  @ministerVWS cruciale epidemiologische informatie buiten het bereik van de WOO (voorheen WOB) houdt "omdat anders het functioneren van de Staat in gevaar komt":

  https://twitter.com/dimgrr/status/1664902082497851393

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 1. Door het onderbrengen van anders verplicht te openbaren informatie bij privaatrechtelijke organisaties (commerciële labs, (nieuwe) stichtingen) en het contractueel regelen dat de informatie niet hoeft te worden overgedragen. Zo procedeerde VWS met dit argument tot aan @Raadvanstate om Ct waarden van PCR uitslagen, cruciale informatie voor het duiden van de ernst van een pandemie, uit het publieke domein te houden.

   https://twitter.com/dimgrr/status/1664902082497851393

   Verwijderen
  2. 2. Door het wegsluizen van cruciale epidemiologische informatie (data waarvan b.v. @RIVM eigenaar is) naar @statistiekcbs
   en vervolgens alle WOO verzoeken met vage argumenten af te wijzen en te adviseren om het CBS te benaderen. Het CBS doet dan alle WOO verzoeken standaard af met mededeling dat de gevraagde informatie niet onder de WOO valt, maar onder de "Wet CBS", en dat alleen onder strikte voorwaarden toegang verkregen kan worden tot de gevraagde informatie. https://twitter.com/dimgrr/status/1664682073536200710?s=20 Saillant detail: De Directeur Generaal van het CBS diende tot eind 2020 nog bij het Ministerie van VWS onder Hugo de Jonge.

   https://twitter.com/dimgrr/status/1664902082497851393

   Verwijderen
  3. 3. Door niet-privacygevoelige informatie te koppelen aan privacygevoelige data, of het zelfs veinzen van een verstrengeling tussen die twee, om zo een weigeringsgrond voor te wenden die er helemaal niet is. VWS had er geen enkel probleem mee om detailinformatie van COVID besmettingsgevallen te delen (Dataset Casus Landelijk), inclusief ziekenhuisopname en sterfte en dat tot op casusniveau, maar bij vaccinatie was een dergelijk detail ongewenst. Dat vond de Tweede Kamer overigens ook, want een motie om ook een Casus Landelijk voor vaccinatie beschikbaar te stellen werd verworpen. Teveel transparantie moeten we niet willen met zijn allen.

   https://twitter.com/dimgrr/status/1664902082497851393

   Verwijderen
  4. 4. Door tonnen aan dwangsommen te betalen om maar in gebreke te kunnen blijven, terwijl het juridisch definitief bakzeil heeft gehaald in WOO procedures die het jarenlang heeft weten te rekken. https://villamedia.nl/artikel/ministeries-betalen-tonnen-aan-dwangsommen-rond-vertraagde-wob-woo-verzoeken

   https://twitter.com/dimgrr/status/1664902082497851393

   Verwijderen
  5. 5. Door het steeds uitstellen van de implementatie van Europese transparantierichtlijnen ("te druk met corona"), richtlijnen waarmee veel informatie die nu nog achtergehouden wordt "omdat vrijgave daarvan het functioneren van de Staat zou schaden", gewoon openbaar was geweest. https://digital-strategy.ec.europa.eu/en/news/european-commission-decides-refer-belgium-bulgaria-latvia-and-netherlands-court-justice-european

   https://twitter.com/dimgrr/status/1664902082497851393

   Verwijderen
  6. Transparantie ondermijnt het functioneren van de Staat. Lang leve het obscurantisme. Wat doet de Staat nog meer om haar functioneren te laten slagen? Ze exploiteert een clandestiene #Denktankdesinformatie, via welke ze al drie jaar lang het publieke debat manipuleert https://twitter.com/dimgrr/status/1664752712372699138?s=20 en critici de mond poogt te snoeren. Openheid van zaken geven over deze obscure kliek die volledig buiten elke democratische controle opereert en waarvan niemand weet wat de competenties, belangen en motieven van haar leden zijn? Ben je gek, dat zou het functioneren van de samenzwering alleen maar schaden. https://tweedekamer.nl/kamerstukken/kamervragen/detail?id=2022Z13061&did=2022D26937

   https://twitter.com/dimgrr/status/1664902082497851393

   Verwijderen
  7. Je moet achter dit stiekeme gedoe natuurlijk geen opvattingen hebben laat staan dat je er achterdochtig van wordt want dan ben je een complotdenker die de veiligheid van de staat in gevaar brengt.

   Verwijderen
 8. Als hoedster van de Verdragen moet de EU Commissie dus toezien op de volledige en correcte omzetting van EU-wetgeving in nationale wetgeving.

  In duidelijkere taal,
  Wat Dawg graag wilt zien:
  Eu wetgeving omzetten in NL wetgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De SMO van de russen behelst 2 onderwerpen: Démilitariseren en Dénazificering.

  Ad1) Van de almighty force (8 jaar aan gewerkt) van de Oekkies is nu nog maar 60 a 80 duizendman over. Missie zo goed als geslaagd. Russen hopen op een offencief. In dat geval is de missie spoedig geslaagd omdat de Oekkies helemaal in elkaar gemept worden,

  ad2) Deze fase is Rusland 2 weken geleden begonnen door massale nachtelijke bombardementen. Dit geeft stress en ongenoegen bij de bevolking. De oplossing regime change in ruil voor vrede op een gegeven moment maar al te graag aanvaard.


  (Je kunt het vergelijken met de schapen die dag in dag uit naar de angstporno van de NPO en de oligarch uit Antwerpen (Media huis en DPG) tot zich namen Zo blij met het vaccin!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het regime in Polen volgt lijdzaam het loserachtige beleid (enorme corruptie, Woke, Omgekeerde werkelijkheids wereld, gemaakte schaarste etc.) van het WEF (maw "het Westen") Support ook voor de NAZI's in Oekraïne.
  Gevolg is een zeer ontevreden bevolking vergelijkbaar zoals overal in "het Westen"
  https://nos.nl/artikel/2477717-honderdduizenden-polen-betogen-tegen-regering-en-juichen-voor-lech-walesa

  BeantwoordenVerwijderen
 11. JUN 4, 2023
  Oversterfte in Duitsland: plotselinge en aanhoudende toename van de sterfte vanaf voorjaar 2021

  Volgens een peer reviewed publicatie (1) van twee Duitse wetenschappers, psycholoog prof. Christof Kuhbandner verbonden aan de universiteit Regensburg en wiskundige prof. Matthias Reizner verbonden aan de universiteit Osnabrück, is er vanaf het voorjaar van 2021 een grote onverklaarde oversterfte in Duitsland op te merken. De oversterfte van 2020, gemodelleerd op 4.000 sterfgevallen, werd veroorzaakt door het coronavirus. Dat aantal valt in het niet bij de oversterftecijfers van 2021 en 2022, respectievelijk 34.000 en 66.000.

  verder lezen:

  https://artsencollectief.nl/oversterfte-in-duitsland/

  In Nederland lijken alle registers opengetrokken te worden, om de deksel op de doofpot te houden, maar uit het buitenland druppelen de onderzoeksresultaten met statistische waarschuwingssignalen binnen. Deze keer uit Duitsland. Wat mankeerde er toch aan die frikandellen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. You can not fool all the people all the time.

   Ik wil nog duiden dat de 4000 man extra gestorven zijn in 2020 boven het gemiddelde verwachtte cijfer komt omdat de "corona" patiënten (positief getest door de corrupte PCR test) niet de juiste behandeling kregen die ze moesten hebben. Normaal zouden ze Amoxicilline of een andere antibiotica krijgen tegen hun griep/Covid. Nu werden ze met paracetamolletje naar huis gestuurd omdat niets zou helpen tegen Covid. 2 weken later ofzo was hun zuurstof gehalte zo gedaald dat ze onmiddellijk naar de intensive care moesten. Daar werden hun longen opgeblazen. Wat extra doden heeft opgeleverd. Alle beleid van het regime was slecht voor de mensheid.

   Verwijderen
  2. @ oli

   https://www.thechronicle.com.au/news/coronavirus-us-nurse-claims-nyc-is-killing-patients-with-ventilators/news-story/40e77dddcd158f3c74c33cfaa9c9d1dc

   Vond clips als bovenstaande uit de beginfase van de pandemie aanvankelijk nogal over de top. Nu vraag ik me af: waren die behandelprotocollen onkunde of moord?

   Verwijderen
  3. Wat mij betreft is het moord.

   Verwijderen
 12. Ik heb de NATO nog zo gewaarschuwd. Waarom weet een simpele ziel als Oligarch nu wel wat de legerleiding, de politici en de msm media niet weten.

  Zogenaamd Oekraïense tegenoffensief alweer afgeslagen – Troepen van Kiev verpletterd
  https://dissident.one/zogenaamd-oekraiense-tegenoffensief-alweer-afgeslagen-troepen-van-kiev-verpletterd

  Open terrein met een tot de tanden gewapende en gewaarschuwde tegenstander. OMG.

  BeantwoordenVerwijderen