dinsdag 6 juni 2023

RIGHT SAID FRED - Goed begin van de dag

We gaan de dag luchtig beginnen vandaag met Right Said Fred in de auto met een geweldige versie van "I 'm too sexy for my shirt", HIER.

Wij hielden al van de muziek van Right Said Fred voordat wij wisten dat zij de Corona hysterie zo helder doorprikten, maar het maakt hun muziek nog mooier. Volg de jongens ook op Twitter, waar ze heel bereikbaar zijn, wij babbelen daar gezellig met deze legends: @TheFreds

Onderstaand tref je ook hun nieuwe muziek, "It's a spiritual war"
Kort Nieuws

Blik richting 3.000 Twitter volgers

En dan nog kort wat nieuws, dat we ook via twitter al gecommuniceerd hebben. Volg ons ook daar als je onze berichten als eerste wilt ontvangen: @BlikopNOS. We zitten inmiddels boven de 2800 volgers, op naar de 3.000.

RTL-nieuws kent schuldige Dambreuk direct

Wat ons opviel de laatste dagen? Allereerst dat RTL nieuws vanmorgen al direct wist dat "de Russen" de dam bij Cherson hadden opgeblazen. Knap dat ze dat zo snel wisten, en dat notabene terwijl de cui bono vraag met Oekraine beantwoord kan worden. Maar ja, wat verwacht je van een organisatie die fact-fiction menger Olaf Koens nog altijd de hand boven het hoofd houdt, iets wat zelfs de Volkskrant niet meer aandurft. 

Wout Weghorst nijd bij oud-NSB Blatt De Telegraaf en AD

Wat is het toch met die Wout Weghorst nijd? Omdat hij als een van de heel weinige voetballers zich openlijk uitsprak geen injectie te nemen? Omdat hij er tegen Argentinië 3 in schoot in een mum van tijd? AD en Telegraaf halen nu groot uit dat met Wout Weghorst het klasseverschil tussen Manchester United en Manchester City overduidelijk werd, in het voordeel van FA-Cup-winnaar City. Maar Weghorst werd en pas tegen de 80ste minuut ingebracht, en speelde slechts 10 minuten! Het is voor elke invallende spits nagenoeg onmogelijk, of in ieder geval heel moeilijk, om in 10 minuten, bij een achterstand, iets klaar te spelen. Daar heb je veel geluk bij nodig en of bruikbare ballen. Van beide was geen sprake jl. zaterdag. Je kunt je eerder afvragen waarom ten Hag zo lang wachtte met het inbrengen van de super-sub. De achterstand bestond namelijk al vanaf circa de 60ste minuut.

Perceptie-mangement

Stan van Houcke timmert behoorlijk aan de weg met messcherpe atikelen op zijn blog, zo ook dit artikel over Perceptie-management en Youri Albrecht.

Je kunt over dat "incident" van Albrecht natuurlijk heel veel zeggen, maar ook volgende: Dat soort pionnen zijn bereid om de leugen desnoods met geweld te verdedigen. Alles voor de perceptie. "Oekraïne is goed", en daar mag geen haar in de boter bij vallen. Daarom dat RTL ook zonder scrupulus direct met de vinger naar Rusland wijst. Dat is weer WEF-punten voor deze WEF-zender. Ze gaan daarin soms dus nog verder en sneller dan de NOS. Die doen het subtieler. Die laten het nog in het midden, maar die hebben dan weer een presentator die gaat vragen dat "als Rusland het gedaan heeft, welke nieuwe sancties moeten er dan tegen Rusland komen". Kijk, dan lieg je niet, zoals RTL knullig odet, maar het effect qua perceptie-management is hetzelfde, Toppie!!! Bonus-Bonuspunten!

10 opmerkingen:



  1. "Rusland: na ons de zondvloed…

    Er zit geen ondergrens aan de terreurdaden van #Poetin. Vreselijk weer voor alle Oekraïners die hierdoor getroffen worden."

    https://twitter.com/rubenbrekelmans/status/1666031272437727232

    "Opnieuw een terroristische daad van het terroristische regime van Poetin.

    De gevolgen? Overstromingen Kherson, leefbaarheid Krim holt achteruit, stabiliteit van een kernreactor onder druk."

    https://twitter.com/swsjoerdsma/status/1665954123538104320
    Opruien en provoceren zonder ondergrens door Brekelmans (VVD) en Sjoerdsma (D66).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We gaan de dag luchtig beginnen vandaag met Right Said Fred in de auto.
    Nou sorry Blik, ik was iets vroeger op het asfalt dan menig Nederlanders.
    En dan ga ik echt niet vrolijk mee blêre op een homo plaat gezongen door een stel homo's.

    Doe mij maar wat anders:
    past ook beter bij de zomer en is niet echt geschikt voor homo's hahahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Toktok, je hebt wat mij betreft helemaal gelijk: zowel de muziek als de video is een winner!!! Leuke dancehall classic!

      Verwijderen
  3. Als ik het zo mag beleven gaat het alleen maar om perfecte boddys, figuurtjes, slanke jonge dames met forse borsten, kleine strings, massa mee huppellen, volgen , volgen en nimmer nadenken.

    Ik denk wel iets voor Uw nivo en dan de macho van het terras zijn.
    Op ieder strand op ibiza of de cote is iedere stukadoor ineens een ondernemer, zelfstandige.

    Geldt denk ik ook voor U, je beter voordoen dan dat je werkelijk bent, showbow. Dikke BMW/AUDI/VOLVO, in ieder geval een beamer om te laten zien hoe goed je al dan niet bent, je zelf moeten blijven bewijzen… Jij hebt, jij doet, jij mag, jij kan, jij, jij, jij, jij, jij, jij, jij, jij, jij, jij, jij, jij, jij, jij, jij, jij.
    Mag ook Scania, Man, Volvo, Renault, Merceses, Petterbild, Mac en dergelijke zijn…

    Je kortzichtigheid met betrekking tot anders denkende, of het nu gaat om homosexualiteit, dus ook lesbo’s, en nog een heel grote groep geeft juist jouw bekrompenheid van geest aan.

    Ik heb het al meerdere keren aangegeven, voorgesteld om je te laten helpen om uit deze situatie te komen, Je bent niet de enige.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Daar hebben we remi in de leer van dr Phill ook weer.
    Jong, ga toch anders met jouw achterlijke flauwekul naar een homo bar, gay parade in Amsterdam of iets anders achterlijks i.p.v mij de les proberen te geven.
    Ik lach jou vierkantig uit met jouw achterlijk psychisch gezwam.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het 1e kenmerk van een false flag is dat degene die het zelf gedaan heeft onmiddellijk weet wie het gedaan heeft.
    De NATO landen wisten onmiddellijk te vertellen dat Rusland achter de aanslag zat.
    Oekraïne zit met het "voorjaars" offensief in haar maag. Zoals we al kunnen zien loopt dat uit op een drama. Nu hebben ze een reden om het voorjaarsoffensief verder uit te stellen en hopelijk af te stellen. Trouwens wie gaat er nu zeggen dat hij gaat aanvallen. LOL. Hahahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Niet mijn muziek, maar een mooi idee. De tekening vind ik sterk. Bepaald geen woke propaganda. De Chinese vlaggenfabrieken doen goede zaken met de nieuwe regenboog+transvlaggen die elk openbaar gebouw ontsieren. Hun industriële capaxiteit moet nog snelle opgeschroefd worden dan die van Boeing en Raytheon.

    Tot nu toe heeft het counteroffensief geen terreinwinst opgeleverd, wel verlies van 52 tanks, 200+ andere voertuigen en 4000+ manschappen. Dit is ongeveer 1/ 8 van de nieuwe NATO getrainde brigades in 3 dagen.
    Het front is ingekort tot Zaporyzhe, en bij Siversk winnen de Russen terrein

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. (ik had het dus over die ''spiritual warfare'' clip)

      Verwijderen
  7. Veel donors beginnen zorgen uit te spreken over de leeftijd en het functioneren van Biden. Kamala als Veep kandidaat inspireert hen nog minder. Trump doet het uitstekend, maar heeft een grote groep die fundamenteel tegen hem zijn. De Santis mist het charisma, ondanks dat hij zwaar gesteund wordt door alle gebruikelijke deep state machten. Kennedy heeft zijn gebroken stem tegen en zijn wappie reputatie, terecht of niet. Hij wordt uiteraard niet de kandidaat, maar kan misschien een rol spelen door Biden NIET te steunen, anders is hij een sheepdog in de lijn van Bernie Sanders.

    Trump had kunnen winnen, maar het abortus onderwerp had veel vrouwen tegen hem gekeerd, die met geknepen neus toch maar op Biden stemden.

    Dit keer is de oorlog niet in het voordeel van Biden: net als hier vindt men het erg lang duren, en als er geen overduidelijke vorderingen gemaakt worden na alle investeringen zonder resultaat krijgt een war president hetzelfde lot als Lyndon B Johnsson.

    SEC chef Gensler gaat door met zijn war on crypto, hij heeft nu de Binance exchange voor de rechter gedaagd. Vrijwel alle altcoins, inclusief grote jongens als Solana zijn volgens hem nu securities die slechts door brokers verhandeld mogen worden. De markt zakte ca 10 %, en de dag erna daagde hij de coinbase exchange voor de rechter. paradoxaal genoeg steeg daarna de bitcoin prijs weer bijna naar het oude niveau.
    De meest crypto bezitters beseffen dat de VS crypto markt minder dan 15 % van het wereldtotaal is, dat de SEC helemaal niet zeker is van een overwinning. Als Trump zich tegen ''operation stranglehold 2.0'' keert is hij zeker van de overwinning.

    Ook Trump is een oude man, begrijpt er weinig van. Nadeel is dat crypto een belangrijke rol buiten de ''rule based order'' speelt, en dat zijn naieve adoratie voor de dollar hem misschien gaat verwarren. Wat niet helpt is dat de Santis openlijk pro-crypto is (zolang hij kandidaat is).

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Long read in de Washington Post van december vorig jaar:

    Inside the Ukrainian counteroffensive that shocked Putin and reshaped the war December 29, 2022

    https://www.washingtonpost.com/world/2022/12/29/ukraine-offensive-kharkiv-kherson-donetsk/

    In dit artikel een quote van de Oekraiense bevelhebber generaal Andrey Kovalchuk:

    “Kovalchuk considered flooding the river. The Ukrainians, he said, even conducted a test strike with a HIMARS launcher on one of the floodgates at the Nova Kakhovka dam, making three holes in the metal to see if the Dnieper’s water could be raised enough to stymie Russian crossings but not flood nearby villages. The test was a success, Kovalchuk said, but the step remained a last resort. He held off.”

    Met andere woorden, Kiev had plannen liggen om de Nova Kokhova dam in geval van nood op te blazen en voerde vorig jaar zelfs live beschietingen van de dam uit om de haalbaarheid van die plannen te testen.

    En daarom, de inmiddels hoog opgespeelde verontwaardiging en insinuaties zijn nog steeds geen argument of bewijs. En al helemaal niet als ze afkomstig zijn van onze nimmer liegende premier:

    https://nos.nl/video/2477966-rutte-dit-is-een-schending-van-het-humanitair-oorlogsrecht

    Volgens Rutte is er “geen enkele aanleiding” om te vermoeden dat Oekraïne hier achter zit. “Die hebben nul motieven.”

    BeantwoordenVerwijderen