donderdag 13 juli 2023

A Scott Ritter Investigation: Agent Zelensky - Part 1

Volodmir, in de tas bij de MI6? Kijk deze video, met name op het einde, wanneer de puppet de Paus bezoekt.

En..., Volodomir Zelenskiy heeft een aardige vastgoed-portefeuille: Florida, Viareggio, Londen, Georgië.

Deze video, van een goed half uur hebben wij tot het einde uit gekeken, en bracht ons wat punten, die wij niet wisten of helder hadden. Goed werk van Scott. Arme Zelenskiy, zit gevangen als een vogeltje in een kooitje bij de Britten en de Amerikanen. Komen ook aardig wat mensen van Joodse origine voorbij.

75 opmerkingen:

  1. NOS Nieuws

    Vandaag, 17:00
    Kabinet verbiedt ontkenning Holocaust

    Het wordt expliciet verboden om de Holocaust te ontkennen, bagatelliseren of goed te praten. Dat heeft het demissionaire kabinet besloten. Discriminatie en racisme zijn al verboden en ook het ontkennen van de Holocaust was al strafbaar, maar het stond nog niet expliciet omschreven in de wet. Dat gebeurt nu wel. Er blijft een gevangenisstraf van maximaal 1 jaar op staan.

    Het expliciete verbod komt er op voorstel van demissionair minister Yesilgöz van Justitie en Veiligheid. "Ontkenning van dit soort gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid is helaas aan de orde van de dag. Zo zien we regelmatig dat het monster van het antisemitisme weer de kop opsteekt", zegt Yesilgöz. "Dit baart mij ontzettend veel zorgen en we mogen het niet onbeantwoord laten, want de les van de Holocaust is geen geschiedenisles."

    Met het besluit geeft het kabinet uitvoering aan Europese verplichtingen. Het verbod geldt niet alleen voor holocaustontkenning. Ook andere beledigende vormen van vergoelijking, ontkenning of bagatellisering van genocide, misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden zijn hiermee expliciet verboden.

    Rutte in 2009
    In zijn beginjaren als VVD-leider toonde demissionair premier Rutte zich een tegenstander van een verbod op holocaustontkenning. In 2009 stelde hij voor om de vrijheid van meningsuiting te verruimen, waarmee holocaustontkenning ook mogelijk zou worden. Dat leidde tot veel commotie. Het kwam hem op kritiek te staan van onder meer Joodse organisaties en zijn eigen partij. Zijn voorstel heeft hij daarop ingeslikt.

    Vandaag werd Rutte daar nog eens op gewezen op zijn wekelijkse persconferentie na afloop van de ministerraad. "Ik ben heel erg voor een zeer vrije vrijheid van meningsuiting, maar ik heb daar toen onhandige dingen over gezegd", zei Rutte nu. "Het is echt 14 jaar geleden, maar toch."

    Inmiddels kijkt de vertrekkend VVD-leider anders naar een verbod op holocaustontkenning, gaf hij te kennen. "Ik kan hier helemaal mee leven. Ik sta hier helemaal achter."

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. " Discriminatie en racisme zijn al verboden en ook het ontkennen van de Holocaust was al strafbaar, maar het stond nog niet expliciet omschreven in de wet. "

      Wat zou dat betekenen?
      Dat de rechter naar believen kon besluiten wat hij wilde?
      Komen er nu criteria?
      Wat zullen die criteria zijn?

      Laat me eens wat balletjes opgooien.

      A. Wanneer ontken je de holocaust ?

      1. Als je beweert dat er geen gaskamers waren ?

      2. Als je twijfelt aan het bestaan van de gaskamers?

      3. Als je zegt dat er mensen gedood zijn, maar minder dan 6 miljoen?

      4. Als je erkent dat er mensen vergast zijn, maar beweert dat hiertoe pas na Pearl Harbor is besloten? twijfelt aan het getal van 6 miljoen doden?

      5. Als je vind dat elk fenomeen een kwestie is van 'hoeveel' en niet van 'wel' of 'niet'. Water is dodelijk, bij een bepaalde hoeveelheid: bij veel te veel en bij veel te weinig. Als je vind dat het vraagstuk nog niet definitief is beantwoord en er wetenschappelijke studie en discussie nodig is ?

      6. Ben je een holocaust ontkenner als je vind dat een enorm weaponised fenomeen als de Holocaust goed bestudeerd moet worden, en dat elke vergissing of misleiding in de beeldvorming zorgvuldig verwijderd dient te worden, ter voorkoming van een backlashm, dus ter voorkoming van nòg meer holocausts ?

      6. Ben je een Holocaust ontkenner als je de Holocaust vergelijkt met àndere geplande genocides, zoals het Morgenthau Plan? (Duitsers kregen soms slechts 800 calorien per dag. In de kampen kreeg men het dubbele. Geallieerden hielden Rode Kruis voedselhulp tegen. De hongerdoden waren een doel.
      Ben je een ontkenner als je de Holocaust naast het Morgenthau Plan - dat 20 tot 30 miljoen Duitsers zou doen verhongeren, zo was tevoren berekend en besloten- zet ? Maakt dàt je tot een slecht mens? En als je nooit over het Morgenthau Plan spreekt, ben je dan géén slecht mens? Toch zinvolle vragen waar we eerst jurisprudentie voor moeten krijgen, denk ik.

      7 M a w: ben je alleen strafbaar als je één soort misdaad wil bespreken (de holocaust) , en ben je NIET strafbaar als je een àndere misdaad de facto onbespreekbaar houdt. Waarom weet niemand van het Morgenthau Plan? Waarom zijn grote en bekende historici als Beard, Lynn en Taylor ( zie Ron Unz) gecanceld ? ( In de doofpot gestopt. Tot zwijgen gebracht. Totaal onbekend... ) .

      Hoe valt dit te rijmen met de essentie van 'Het Recht '?

      Verwijderen
    2. Nieuwe strategie: De holocaust heeft 6 billion, of desnoods 6 trillion slachtoffers gemaakt; FOEI!

      Verwijderen
    3. Er komt een punt dat feiten er niet veel toe doen. Het wordt mythologie. Niet te vatten door ons rationale brein, superieure kabouterbrein (cerebellum), ons hoefdierenbrein maar heel aardig goed door ons kinderbrein. We hebben vele breinen (lobes). Onze cultuur stimuleert er slechts eentje, en die weet echt niet genoeg...

      Verwijderen
  2. Rutte kreeg een soort heemelse ingeving: Ik moet stoppen met de politiek.

    Doet me denken aan Nina Brink: " Vier dagen voor 911 kreeg ik ineens eeh onderbuik gevoek: "Ik moet mijn aandelen verkopen.'

    Als dit soort ingewijden het hazenpad kiezen ( ook Schouten gaat weg. Kaag kon niet anders.) weet je dat de kladderadatsch er wel eens aan kan komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mag xtreem-ultra Oekr-nationalist Victoria Koblenko, als deze wet van kracht wordt, Bandera nog blijven verheerlijken? Of gaat zij dan ook de knast in?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het holocaust verhaal ligt al lang duidelijk op tafel en is gemakkelijk te vinden op internet.

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kun je mij één link geven waar volgens jou de waargheid beschreven /benaderd wordt, Ben ?

      Verwijderen
    2. Dit is een recente: https://www.unz.com/runz/why-everything-you-know-about-world-war-ii-is-wrong/#question-7-the-holocaust

      En zo zijn er heel veel.

      Verwijderen
  5. Pffffff.....moordend die hitte. Was met maar 0,000036 graden koeler.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Koude start laatste dag Vierdaagse: blarenbedden ingeruild voor warmtedekens
      https://nos.nl/artikel/2483614-koude-start-laatste-dag-vierdaagse-blarenbedden-ingeruild-voor-warmtedekens
      Zo warm is het. Komt waarschijnlijk door de 32 miljard extra voor "duurzaam" van roborobjetten.

      Weet je wat de "grap" is van de windmolens hier voor de kust van Noordwijk? Ze draaien niet of nauwelijks.

      Verwijderen
  6. "Even over biowapens."

    Glenn Greenwald met heel interessante gast ( Saagar Enjeti) :
    YT: Anthrax to COVID: Fauci's Underground Bioweapons Program, w/ Saagar Enjeti | SYSTEM UPDATE
    Anthrax werd ( uiteraard) in het lab gemaakt.
    ( Bruce Ivens werd er van beschuldigd... maar stierf vroegtijdig)
    Maar ook Corona, en Ebola.
    En verder terug: de gevaarlijke variant van Lyme Disease. (Op Plum Island Research, Eastland, Connecticut ontwikkeld).
    "He who controls the money, controls Academia."
    =================-
    PNAC Report:
    Biowarfare: genotypes: pag 78.
    " And advanced forms of biological warfare that can “target” specific genotypes may transform biological warfare from the realm of terror to a politically useful tool."
    ===================-
    Shenzo Ishii , de Japanse Werner von Braun, die Biowapens bedacht en 300.000 Chinezen doodde, werd nooit gestraft door Amerika, maar werd professor in de VS: biowapens ontwikkelen.
    ===================-
    De grote pleitbezorger van biowapens in de VS, ..... , zegt steeds: Het voordeel van biowapens is dat je de vijand zwaar kan treffen terwijl het niet is bewezen dat jij de aanvaller bent.
    De kans op vergelding wordt klein. ------ Einde-----

    BeantwoordenVerwijderen
  7. A Scott Ritter Investigation: Agent Zelensky - Part 2
    https://www.youtube.com/watch?v=hq-Jab4DUhA

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze aflevering kan schokkende beelden bevatten. LOL. Die you tube toch.

      Verwijderen
  8. NOS Nieuws

    Vandaag, 13:21
    Onderzoek: witte kleding is niet koeler bij warmte dan zwarte kleding

    Witte kleding is niet koeler in de warmte dan zwarte kleding. Dat blijkt uit een onderzoek dat hoogleraar inspanningsfysiologie Maria Hopman van het RadboudUMC tijdens de Vierdaagse in Nijmegen dit jaar deed met een team wetenschappers. Daarmee blijkt een algemene aanname niet waar.

    De onderzoekers deelden een groep van veertig mannelijke en vrouwelijke wandelaars op in tweeën. Om hun lichaamstemperatuur te meten, slikten zij allemaal een temperatuurpil: deze meet elke minuut de kerntemperatuur in het lichaam. Daarnaast kregen de deelnemers sensoren op de rug en armen geplakt, die elke 15 seconden de huidtemperatuur maten.

    De ene helft kreeg een wit T-shirt aan, de andere helft een zwart T-shirt. De volgende dag werd dat omgedraaid. In totaal werden zo tachtig metingen gedaan. Er bleek geen verschil tussen de groepen.

    ==========================

    Ben ik nou gek of zijn deze wetenschappers het ?

    Het is toch goed mogelijk dat je in een zwart hemd gewoon meer transpireert, waardoor je je lichaam ( en je huid) op 37 graden houdt ?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Meestal zijn de wetenschappers het. In meer dan 85% van de medische studies zitten fouten volgens Mathias de Smet.

      Ik weet wel dat door de witte ijslaag op de noord- en zuidpool de zonnestralen meer weerkaatsen dan als de polen geen witte laag zouden hebben. (Althans dat zeggen de wetenschappers)

      Naast de temperatuur zouden ze ook de uitscheiding van het transpiratievocht moeten meten. Dan pas kan je een oordeel vellen.

      Verwijderen
    2. WTF??? Ik heb in Florida gewoond! Als je daar in de bush gaat wandelen met donkere kleren hou je het geen 15 minuten uit. Evenmin in Suriname, India, Thailand, DR of Haiti. In meer tropische landen ben ik niet geweest, maar hetzelfde geldt voor onze subtropische mediterrane landen.
      In de universitaire discipline moet worden inbegrepen: Eerst contact met de locals! Ik moest destijds wel, want mijn instrumenten kwamen pas 2 weken later aan.

      Maar hoe dom kun je zijn? Ik zal altijd een beetje science- hobbyist blijven. Er zijn zoveel nauwkeurige sensors, gadgets en instrumentjes verkrijgbaar voor een keertje boodschappen doen, en meten is weten. Zeer verleidelijk dus ik heb een kratje vol (een hobby mag wat kosten, toch?)!
      Maar ook zonder dat: ga maar eens tegen een dikke, roestige, zonbeschenen stalen plaat zitten in de zomer: wel eerst even het brandwondencentrum bellen! Doe hetzelfde met een RVS of wit geverfde plaat, en het is gewoon omgevingstemperatuur.
      Deze typen beweren ''science'' te vertegenwoordigen, terwijl hun boodschap slechts leugen, propaganda en bijgeloof is.

      Verwijderen
    3. @Rootman, tuurlijk is het artikel onzin. Wit weerkaatst de zonnestralen en zwart neemt ze op.
      Welkom in onze orwelliaanse wereld.

      Verwijderen
  9. oh het voorjaars/zomer offensief gaat toch niet zo goed?
    WHOA! Mainstream media beginnen het publiek te vertellen “Oekraïne verliest; territoriale concessies aan Rusland” en “Het Westen kan niets meer doen!”
    https://www.frontnieuws.com/whoa-mainstream-media-beginnen-het-publiek-te-vertellen-oekraine-verliest-territoriale-concessies-aan-rusland-en-het-westen-kan-niets-meer-doen/

    Joh? Echt waar? Als wij als bevolking van deze domme mensen verliezen (oligarchie en marionetten) zijn we echt zielig. Man man man.
    Ik hoorde dat de Amerikanen/Britten de Oekraïners geadviseerd hebben om dwars over de mijnen velden te rijden. LOL LOL LOL.

    Nu Zelensky niet wint wordt hij genegeerd door de NATO (in Vilnius bijvoorbeeld al) Hahahahaha. Het gaat zoals altijd. Dit soort gasten willen niet geassocieerd worden met een loser. Hij krijgt nu de schuld let maar op.
    Deze afschuwelijke man (zo op geld belust als ik Scott Ritter mag geloven en ik geloof hem) in dat groene pakje is dadelijk nergens meer welkom.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een kopie van een quora discussie met een Nederlandse Ukraiener. Laaste post van mij:

    Onze belevingen verschillen te veel om veel commentaar te geven. Ik respecteer uw familie en de uwen, en wens u allen het beste.

    Toch ga ik niet mee in uw polariserend perspectief, alhoewel ik het verlies van iedereen en elke familie wil betreuren.

    Iedereen die gevangen wordt binnen geopolitieke conflicten, groter dan henzelf, en heel vaak volkomen onschuldig, verdient alle medeleven en troost, ook van hoger als men daarin gelooft.

    Tot zo ver. De rest van uw verhaal onderschrijf ik niet, of maar zeer ten dele. Waarom?

    -Ik blijf er bij: territoriaal en raciaal nationalisme is geen deugd, integendeel. Shit happens. Niemand kan veel meer dan 10 generaties teruggaan en voorouders vinden die hetzelfde gebied bewonen. Als ze hun voorouders zelfs maar zouden herkennen, die primitieve, bijgelovige, ongeletterde en stinkende barbaren!!!

    Ik suggereer toch dat elke provincie aldaar ooit opnieuw over hun bestemming kan stemmen in onafhankelijk gemonitorde referenda, niet Putin, Zelenski, u of ik. Elke andere oplossing is arbitrair, en prooi van partijdige invloeden, vermolmde wetten en geopolitiek imperialisme. Pas daarna zijn de ambities van zowel Putin als Zelenski en zijn poppenspelers op waarde te schatten en te veroordelen.

    Over het algemeen sta ik achter de Serven, Hongaren en Duitsers die het belang van hun land nastreven. Orban is bv zeer populair. Merkel was een CIA sell-out, en de North stream was onze gasleiding. Vernietiging was een daad van oorlog en terrorisme tegen eigen NATO partners. De banden met Rusland waren onze banden, al is veel van de resulterende welvaart, evenals onze eigen gasinkomsten verkwist in futiliteit en degeneratie.

    De neocons zijn actief in Polen, Moldavië, Bulgarije, Roemenië, (het ''nieuwe Europa'' van Rumsfeld) en willen het liefst de hele wereld koloniseren. Wie zijn degenen die voor het broodnodige evenwicht zorgen? Zeker niet Biden, Zelenski of vd Leyen. Voor dat verdienen slechts Xi en Putin ons respect, samen met onafhankelijke leiders zoal Orban.

    Nee het zijn geen heiligen en ook zij maken veel fouten. Maar zonder hen worden we door de ratten gebeten en door de maden van binnenuit uitgehold.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dan ook maar de voorgaande discussie:

    -Ik kan niet meegaan in uw Putler narratief. Ik denk serieus dat dat dit een misvatting is. De Russen hebben wel degelijk redenen om het door de neocons geregeerde westen te wantrouwen. Mede daarom ben ik absoluut niet gemotiveerd om ook maar wat dan ook op te offeren voor die agenda.

    Daarnaast pleitte ik voor een haalbaarheidsanalyse: waarom doorgaan met het Zelenski regime steunen als men kan weten dat dit totaal kansloos is?

    --------
    Goeie mentaliteit! Principles zijn duur om aan te houden, dus laat iedereen maar zijn gang gaan. Totdat ze bij JOU aankloppen Bob, dan zal je zeker steen en been klagen.

    --------------
    Domino theorie. Ik onderschrijf die niet.

    Er is niets principieels aan dit conflict. Het land was al tot op het bot verdeeld en het gekonkel van de neocons heeft een fractie aldaar geradicaliseerd wat de hele regio destabiliseerde volgens Brzezinski's Grand Chessboard.

    Wat is er overigens principieel aan om een verloren zaak te steunen? Of na te laten om op zijn minst niet eens objectief over de haalbaarheid van dit hele experiment na te gaan denken?
    --------

    Het kost ons wat geld vanwege de economische terugslag van sancties, maar het zijn van de straat geplukte Ukraiense mannen met enkele reis richting front en hun nabestaanden die de echte prijs betalen! Heel principieel hoor.

    -----------------
    Vrijheids strijders werden vroeger wel gewaardeert in Nederland. Vandaag zoekt men naar gekonkel van neocons. Treurig.

    ----------
    Dat is een andere vorm van vrijheidsstrijd. Serieus!

    ---------
    Voor jouw is het misschien theorie, voor mij, mijn gezin en al onze vrienden en kennissen is het realiteit. Als Rusland dit wint, zijn ALLE Oukrainers de sigaar. Dan gebeurt er precies hetzelfde wat Stalin heeft gedaan.

    De modus operandi is heel eenvoudig: de bewoners van de bezette gebieden in strafkampen houden. Zodra mogelijk, ze op een goederen trein laden en naar Siberie afvoeren. Wie dat overleeft pakken ze later wel weer aan.

    Persoonlijk ben ik niet van plan om mijn bezittingen aan een paar stinkende russen te geven. En zoals U wellicht gezien heeft zijn zelfs de meest 'russies' leunende mensen inmiddels actief Oukrainers geworden.

    En misschien was Oukraine wel een puinhoop op heel veel gebieden. Maar het was ONZE puinhoop. En over de laatste 20 jaar is er een enorme vooruitgang geboekt. En nu komt die zogenaamde bevrijder wat we opgebouwd hadden weer in puin schieten. DAT nemen wij dus niet. Die 'bevrijder' was expliciet niet uitgenodigd. Het land heet Oukraine hier, niet ruslandstan.

    En nogmaals, U onkent het maar Putin is nu al bezig om andere landen meer naar het westen te pakken te nemen. Wel eens van Orban gehoord? Niet gezien wat ze in Moldavie proberen? Servie misschien? Gehoord wat ze in Bulgarije aan het doen zijn? U heeft zichzelf wel eens afgevraagd waarom die Nordstream leidingen er lagen. En hoe komt het dat Schmidt zomaar ineens in de Raad van comissarissen van Gasprom zat? En hoe zit het met die duitse minister van buitenandse zaken die inmiddels in het midden oosten woont. En Merkel die daar jaren rondgespit heeft wist echt niet wat er gaande was?

    Allemaal handje ophouden bij Putin.

    Hij wil Putin the Great genoemd worden en het kan hem niet schelen hoeveel mensen daarvoor de geest moeten geven.
    -----

    Daarna mijn eerder reactie.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. De stukjes van Simon Tisdall in the guardian hebben voor mij een sardconische amusementswaarde.
    Deze journalist en oorlogshitser is echt de waanzin voorbij! Een van de gelovigen die gretig een kernoorlog wil en blijkbaar denkt dat dat voordelig zou zijn. Deze man is gek van de haat en moet echt snel gedwongen worden opgenomen...
    Vandaag weer een ''pareltje'':

    https://www.theguardian.com/commentisfree/2023/jul/23/putin-has-become-a-global-bogeyman-russians-must-exorcise-this-ghoul

    BeantwoordenVerwijderen
  13. We MUST... Dat is altijd de titel en conclusie van de zondagsschrijvers in the Guardian. Hier is weer een nieuwe syncopant:

    https://www.theguardian.com/world/2023/jul/23/west-must-focus-on-preparing-ukraines-troops-or-we-will-all-pay-the-price

    Hoe dan ook, ik waardeer het krantje, omdat het me een makkelijke en snelle toegang geeft over wat men aan de andere kant denkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dag Blik,

    Heb nu pas de Docu gekeken !
    Geweldig !
    Indrukwekkend.
    Ook Jeel van Baardewijk is er van onder de indruk.
    Blacbox heeft hem vertaald en ondertiteld in het Nederlands:


    Youtube:
    >> Nu te zien bij blckbx: Scott Ritters ‘Agent Zelensky’ (incl. Nederlandse ondertiteling) <<

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Voor de culturele innovators, vaak te vinden bij FvD:

    Een artikel over de vernietiging van de prachtige kathedraal in Odessa, vermoedelijk veroorzaakt door resten van afweer+ doelwit. Doodzonde!

    https://www.theguardian.com/world/2023/jul/23/this-is-barbarism-shock-at-russian-strike-on-odesa-cathedral

    Maar dit gebouw is slechts 30 jaar oud! Gebouwd toen ook daar de MIR- gedachte nog springlevend was.

    Voor de makers en architecten onder ons: Zo bouw je dus snel een kathedraal! De kapotte koepel toont hoe dit snel gebouwd is: met sterk plaatmateriaal als verbinding en waarschijnlijk gasbeton, makkelijk in vorm te zaken. Of kalkzandsteen, dan is het lastiger, maar ook prima te doen.. Veel van de ornamenten zijn te hergebruiken en te repareren, maar de vakkennis om nieuwe te maken. Ikonen worden geschilderd volgens traditionele regels, en ook daarvoor zijn vele kunstenaars.
    Het grondplan en de bouwtekeningen bestaan nog wel, en anders is het niet moeilijk om nieuwe te maken, want ook kerkbouw is traditioneel. Misschien is het gebouw tijdelijk te verstevigen en leeg van puin te maken zolang de oorlog duurt. Maar snelle herbouw na bevrijding zal een enorme morele steun voor de komende culturele renaissance zijn.

    Wel een mooie bufferzone instellen!!!.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Sorry voor het slordig taalgebruik en het weglaten van woorden. Een draadloos keyboard kan ook vervelend zijn, want lang voor dat het batterijtje op is gaat hij letters weglaten. het helpt ook niet om handschoenmaat 14 te hebben: Trump zou jaloers zijn!
    Helaas zijn XXL keyboards onbetaalbaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. De afgelopen maanden heb ik als hobby een aantal kerk- en religieuze beelden gekocht en gerestaureerd, uiteraard de traditie volgend, en met alle respect. Soms is het ca 100 jaar geleden overgeschilderd, meestal om het meer op natuursteen te laten lijken. Verfresten in de hoekjes onthullen dan vaak hoe het beeld eigenlijk bedoeld was. Ik probeer het gezicht te vermijden: de nonnetjes die meestal dit schilderwerk deden hadden een meesteres-hand die ik nooit zal bereiken qua skill. Als het niet anders kan maak ik foto's en probeer ik het, maar het is helaas te grof. Het is gelukkig geen ''monkey Christ''. Restaureren verschaft een prachtig beleven, ook van aspecten van onze cultuur die we niet intellectueel meer kunnen begrijpen.

    https://www.youtube.com/watch?v=MilXnOVvpLo&t=544s

    Ik geef een beeld zo weg als cadeau, wanneer dat juist voelt, morgen ga ik een beeld ophalen van San Antonio, onze patroonheilige en ADHD beschermer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. St Anthonius beste vrind, zorg dat ik **** vind....!!!!

      Verwijderen
  18. CIA man Elon Musk doopt Twitter om in X – Moet grootste betalingssysteem ter wereld worden met CBDC’s en kredietscore
    https://dissident.one/cia-man-elon-musk-doopt-twitter-om-in-x-moet-grootste-betalingssysteem-ter-wereld-worden-met-cbdcs-en-kredietscore

    Och och och al die wakkeren die vertrouwen hadden in Elon Musk.
    Eens een WEFer altijd een WEFer. Alleen bij Poetin heb ik mijn (kleine) twijfels. Omdat hij het sterkste leger ter wereld heeft (wellicht op China na) en de meeste kernkoppen kan hij tegenwicht bieden. Hij wil wel meedoen, maar dan op zijn condities.

    Rusland gaat trouwens lekker met de digitale munt. In 2025 is hij er.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. De laptop from Hell !
    Emma- Jo Morris die er het eerst over schreef komt getuigen in het Congres.
    Ze is totaal zonder gene of zenuwen. Knap! Op een bepaald moment barst ze in lachen uit, als ze vertelt hoe de Grote Media haar een leugenaar noemden en haar verhaal over de laptop : "Door de Russen geprodceerd."

    Former New York Post Editor Laughs When Detailing Censorship Of Bombshell Hunter Biden Laptop Story

    Vervolg: 'The Hunter Biden Laptop From Hell Has All Of This?': Stefanik Questions Former New York Post Editor

    Vervolg: Dan Bishop Reads Testimony In Key Case Involving Censorship Of Hunter Biden Laptop Story

    Gaat Biden dit overleven? Dat kan toch niet ?!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik kende deze man helemaal niet !

    YT:
    ‘Als het zo doorgaat, zijn we straks China’ – Igor Beuker

    https://www.blckbx.tv/buitenland/als-het-zo-doorgaat-zijn-we-straks-china-igor-beuker

    BeantwoordenVerwijderen
  21. De beste pundit die ik ken: Douglas Macgregor.
    Luister naar de eerste 3 minuten.
    Luister elke dag van de komende week de eerste 3 minuten.

    Tot U begrijpt dat hier uw recente historie en uw lot en uw ondergang wordt beschreven.
    Youtube:
    >> They Pushed The Russians Too Hard And Now They're All Doomed

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Victoria (ahum geen victoria) Nuland. Ga jij jezelf maar zitten verbijten bij deze beelden loser! (het moet nog bevestigt worden) Wat een heerlijke beelden.
    Deze mannen zijn niet meer bereid om hun leven voor een paar oligarchen. Ze hebben een lekker training gehad buiten Oekraïne om met westerse tanks te vechten of klaar te stomen voor het voorjaars (ahum) offensief. Ja dom konijn kut talmud jood Nuland. Je moet de Russen vertellen dat je een voorjaarsoffensief gaat doen. Man man man. Ja we willen de Krim isoleren van het vasteland. Dus ongeveer daar zal ons offensief beginnen. Hahahahahahahahaha. Ik kom niet meer bij van het lachen. Hahahahahahaha.
    VIDEO: Oekraïense troepen geven zich massaal over; WITTE VLAGGEN op Tanks
    https://www.frontnieuws.com/video-oekraiense-troepen-geven-zich-massaal-over-witte-vlaggen-op-tanks/

    Dit gaat door het Oekraïense leger. Het leger gooit de handdoek in de ring (als de beelden kloppen) . Er zijn met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid al gesprekken gaande tussen de Amerikanen en de Russen. De vuist van Rusland is keihard. Net als dat ik aan het begin van de oorlog al zei. Maar je geen zorgen. Laat die oorlog maar aan de Russen over. Het westen voelt nu even wie de NAZI's heeft verslagen en ze doen het weer!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zie op dit moment slechts verharding. Zelenski en de neocons zijn net zo wanhoping als dat snorretje in die Berlijnse bunker het laatste jaar. Het wordt nog een race tegen de een minuut voor 12 klok tot november 2024. 16 maanden te gaan.

      Verwijderen
  23. Waarom is het zo koel deze zomer? Het is koeler dan normaal omdat het warmer wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hansen is een klimaatwetenschapper die weet waar hij het over heeft, al ben ik het niet eens met zijn conclusies. Hij zou zelf ook beter kunnen weten (zijn eigen gegevens maken duidelijk dat het veel te laat is om een forse opwarming te voorkomen.)

      Maar hij had dit wel voorspeld! De komende ca. 400 jaar komt er in de Atlantische een enorme bel van koud zoet smeltwater ten zuiden van Groenland te liggen, die in onze klimaatzone veel kille NW en W wind zal geven.
      Pas ten zuiden van de Pyreneeen en de Alpen wordt het een beetje warmer. Een weekje of 2 per jaar s'middags echt heet.

      Supermakkelijk tegen te beschermen: een goed omwikkeld ice pack uit de vriezer in een soort binnenzak en je kunt een dagdeel buiten werken.
      De electrakosten voor AC rijzen wel de pan uit, zeker als Russisch gas gesanctioneerd blijft.

      Bosbranden kunnen grotendeels voorkomen worden door niet alleen dennen te planten. Wonen op een heuvel vol brandbaar bos is uiteraard net zo dom als te dicht op zeeniveau te wonen.

      Verwijderen
    2. De volumes smeltwater zijn nu nog relatief klein. De ijskap komt door afsmelten steeds lager te liggen: elke 140 meter een graad warmer, zodat dit vanaf mid 22e eeuw echt vervelend gaat worden. Snert in de zomer, maar afgewisseld met forse hittegolven.

      Verwijderen
  24. https://pbs.twimg.com/media/F2TolUOXwAAVtxN?format=jpg&name=large

    "John Clauser, Nobelprijswinnaar natuurkunde in 2022, zou een speech geven voor het #IMF, waarin hij wilde uitspreken dat er geen #klimaatcrisis is, dat #klimaat niet voor extreem weer zorgt en dat het #IPCC misinformatie verspreidt. Maar zover kwam het niet. Zijn speech werd geschrapt door het #IMF. Wetenschappelijk debat is dood."

    https://twitter.com/Percolator_HNJ/status/1685727897804271618

    'Volg de wetenschap'. Behalve als hun conclusies je niet aanstaan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij geeft uitleg aan het fenomeen wat Matthias Desmet de replicatiecrisis noemt. En wijst op de corruptie/ politisering van het IPCC, analoog aan de Covid ellende. Op zijn minst slordige wetenschap. En erger. Hij noemt ze ''technocons''.

      Maar een klimaatwetenschapper is deze quantum natuurkundige niet.

      Verwijderen
  25. Weer zo'n enorm succevolle speech van Trump voor een zeer groot en enthousiast publiek, in Erie, Pensylvanya:

    BREAKING NEWS: Trump Ruthlessly Attacks 'Biden Crime Family' At Raucous Rally In Erie, Pennsylvania

    Kijk zeker de laatste 5 minuten.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. "Juli was natter dan nat, maar temperatuur en zonneschijn op normaal niveau

    Nat, natter, natst. De maand juli was volgens het KNMI natter dan gemiddeld, maar de temperaturen en het aantal zonuren waren volgens het instituut niet ver onder het gemiddelde.

    Bijna elke dag heeft het de afgelopen maand wel geregend en dat heeft Nederland gemerkt ook: in totaal viel er over het land gemiddeld 98 millimeter neerslag tegenover 78 millimeter normaal. Bij elkaar heeft het 55 uur lang geregend, terwijl dat gemiddeld in de maand juli een volle werkweek is van 40 uur. Vooral in het noordoosten en oosten van het land viel er veel regen.

    Gemiddeld lag de temperatuur rond de 18,1 graden Celsius, bijna gelijk aan het klimatologisch gemiddelde van 18,3 graden in deze zomermaand. Ook het aantal zonuren week niet veel af van het gemiddelde, schrijft het KNMI: 213 deze maand, tegenover 220 zonuren gemiddeld."

    https://nos.nl/artikel/2484965-juli-was-natter-dan-nat-maar-temperatuur-en-zonneschijn-op-normaal-niveau

    "Temperatuur en zonneschijn op normaal niveau". Maar weer is geen klimaat, nietwaar. Behalve als het twee dagen warmer is dan een graad of 28. Dan begint het gewauwel van de Staatsomroep weer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mee eens: waar het KNMI tot voor enkele jaren mainstream- objectief was zijn ze nu erg tendentioneel en extrapoleren behoorlijk. De media veel erger. Sinds ik een maand geen werkende TV (ik had de afstandsbediening weggegooid, en dit model had die echt nodig 🤣😂🤣🙄📺) had is de gewoonte gebroken en kijk ik vrijwel nooit meer.

      Verwijderen
  27. "Media verspreiden desinformatie over klimaat / Karel Beckman- 28 juli 2023

    De afgelopen weken regende het berichten over hitterecords in Europa en elders in de wereld. Op Sicilië en Sardinië zou een record zijn gevestigd van 48 graden. De gemiddelde temperatuur op aarde zou zelfs nog nooit zo hoog zijn geweest: volgens de media waren 3 en 4 juli de “warmste dagen ooit” in “de warmste week ooit”. Maar het blijken bij nader inzien broodjeaapverhalen."

    Meer lezen uit korte bloemlezing over de hele leugens en halve waarheden die de MSM de afgelopen maand verspreidden over
    weer en klimaat:

    https://deanderekrant.nl/nieuws/media-verspreiden-desinformatie-over-klimaat-2023-07-28

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Niger heeft inmiddels 2 medestanders gekregen: Burkino Faso en Mali! De voorlopige agenda is om alle Fransen weg te jagen!
    Het lijkt allemaal behoorlijk positief. Mijn Frans is erg matig dus ik mis erg veel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hmm weet het niet Root.
      Het is de zoveelste stap om Europa naar beneden te drukken. Wat als Frankrijk geen uranium meer krijgt?
      We zitten in de oorlog tegen de mensheid en Europa is de speerpunt hierin lijkt het zo.

      Verwijderen
    2. Frankrijk kan het dan van ze KOPEN.

      Verwijderen
    3. Ze kopen nu al, maar Afrika wil niet meer leveren. De praktijk leert dat je er via een omweg altijd wel aan kan komen.

      Verwijderen
    4. Dat is een opmaat voor onderhandelingen. Als China alles wil kopen vinden ze dat beter, INDIEN er veiligheidsgaranties tegenover staan. ''Jupiter'' heeft het conflict enorm geëscaleerd door te dreigen met een inval. Nu staan bijna alle Franstalige west Afrikaanse staten achter Niger (Ivoorkust, Senegal, Togo, Benin en Algerije en Kameroen twijfelen nog). Een enorme geopolitieke verschuiving. Maar als Macron NATO zo gek kan krijgen heeft de regio een probleem, want ik vraag me af of die landen aanvallen van special forces en bombardementen kunnen weerstaan. Een enorme kans voor Wagner, maar een hele grote kluif voor Rusland.

      Bij NATO special ops kunnen we inderdaad een grote aanwas vluchtelingen tegemoet zien. Dat lijkt erger dan het lijkt, want de landen zijn dun bevolkt.

      De uraniumprijs is 200+ per (?). Het contract met Frankrijk verplicht levering voor E 12 per eenheid.

      Verwijderen
  29. Het is nu nog erg voorbarig, maar wanneer eerst de EU en later de VS als imperium instort, dan komt de opbloei van het 22e eeuwse Europa nog wel. Waar teveel cultuurverarming is opgetreden zal de Russische cultuur voor verrijking zorgen. In die zin is het transhumanisme en de woke cultuur een veel grotere bedreiging. Als we de Sahel echter neokoloniaal laten, dan blijven al die mensen naar het noorden willen trekken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze nieuwe kathedraal illustreert hoe onze culturele gaten gedicht worden:
      https://www.youtube.com/watch?v=9KOCkjEjFhw

      Dit gebouw doet af en toe het bloed stollen, grimmig en tegelijk orthodox. Veel westerse invloed in de iconografie.
      Die adaptatie is blangrijk want starre traditionele traditie is onverteerbaar.

      Verwijderen
    2. Het migratieprobleem is eindig. Wanneer de economie het beter doet in Afrika is het immers veel leuker om daar te wonen als je de taal spreekt en nog deel van de cultuur bent. Een EU in stagflatie is een bitter emigratiedoel, dan moet je echt kansloos zijn aldaar.
      Momenteel hebben Rusland en China een zeer grote verontwoordelijkheid voor de- neo-kolonisatie. Ik kan me de terughoudendheid van de Russen goed voorstellen met hun escalerende Ukraine SMO. Voor ons welzijn hoop ik dat ze het aangaan.

      Verwijderen
  30. Ukraine demografie: Sinds de maidan, afname geboorten 7 % / jaar. Sinds de SMO ca. 20 % / jaar.

    https://www.theguardian.com/world/2023/aug/02/ukraines-birth-rate-plummets-in-aftermath-of-russian-invasion-data-shows.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Over migratie gesproken:

    What’s Actually Happening At U.S.-Mexico Border Is MIND BLOWING!

    https://www.youtube.com/watch?v=Or-nL97vwU0 (videoclip 18 min.)

    Jimmy Dore praat met Robbert F. Kennedy Jr. RFK jr nam zelf een kijkje aan de grens tussen de VS en Mexico en bij de stad Yuma. Wat RFK zag en aan Jimmy vertelt is inderdaad mindblowing. Zoals Jimmy het stelt: een paar minuten praten met JRK leerde me meer over de situatie aan de Amerikaanse zuidgrens dan wat de MSM er over melden. Waar het op neer komt is dat het Amerikaanse immigratiebeleid volledig is overgenomen door misdaadkartels. Op zich is dat gegeven niet helemaal nieuw, maar wat JRK vertelt maakt ook duidelijk dat dit niet anders dan met medeweten en medewerking van Amerikaanse autoriteiten kan zijn gebeurd. (Zou dit in de EU dan echt anders zijn?) Echt een kijktip.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ook bij ons is er het gelukkige feit dat we in het 2e kwartaal meer cultuurverrijkers mochten verwelkomen.

      Verwijderen
    2. Opnieuw: deze stroom is eindig. Onze cultuur heeft zeer zeker verrijking nodig! I love Black Mamas, maar dat terzijde.
      Zolang we onvruchtbare feministen of gecastreerde gender activisten een podium willen geven: Ik hoef niets ten goede of ten kwade te willen wensen: Mala suerte!!!!👎👎👎👎

      Verwijderen
  32. Iedereen die nog niet inziet dat we hier in Europa een energie crisis krijgen is stekeblind. Het zal niet vandaag of morgen gebeuren. Maar wel tussen nu en 2 jaar.

    Wat toevallig dat Afrika geen uranium meer aan Frankrijk verkoopt! of toch niet Klaus Schwab? Had die verachtelijke Meloni (joden, neger, EU en Zelensky kontkusser) niet al gezinspeeld op de hypocriete Fransen die kinderen vermoorden in de Uranium mijnen in hun voormalige koloniën?

    Was het opblazen van de nordstream pijplijn toevallig? Nee toch. De sukkels hebben de munitie niet goedgeplaatst zodat er wonder boven wonder nog 1 pijplijn bruikbaar is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Build Back Better. Maar het moet eerst naar de klote.

      Verwijderen
    2. Meloni heeft hier, als anti micron, WEL een keer de goede kant gekozen.

      Verwijderen
  33. Deel 2 van ''Agent Zelenski'':
    compleet met Roemeense ondertiteling!

    https://rumble.com/v32ixsa-agentul-zelenski-partea-ii.html

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Sjoerd Sjoerdsma stopt ermee! 🥳🥳🥳🥳😂🤣😂🤣

    BeantwoordenVerwijderen
  35. De Maidan was OK, maar de door heel west Afrika en de bevolking gesteunde coup in Niger is ondemocratisch...

    https://www.youtube.com/watch?v=h12zdq1L5cc

    BeantwoordenVerwijderen
  36. OK, ze is een grote teleurstelling en gecompromiteerd. Schijnt een zeer onaangenaam persoon in de omgang te zijn. Meloni.

    Maar wat een oratrice! (OK, ik versta Italiaans). Dit gaat over Niger:

    https://www.youtube.com/watch?v=VzfrvfoM2Cs

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Ook hierom heeft de onafhankelijkheidsbeweging van de Sahel zo'n aantrekkingskracht:

    https://www.youtube.com/watch?v=EN-c_1SoguE

    In Afrika willen ze totaal niks van woke weten!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. De onderstaande lijst bevat uitsluitend verifieerbare feiten.
    Het is dus geen zwartmakerij, geen negatieve vermoedens, het zijn geen ‘media-oorlog kogels’ die worden afgevuurd op de ‘boemand van vandaag’. Het is onze eigen Westerse track record.
    Het zegt iets over ons, Het Westen. Over wie zijn zijn. (Wij denken dat wij de wereld moeten redden, dat we moreel verheven zijn boven alle andere landen. Is dat compatible met deze lijst?


    China 1949 to early 1960s rc ( rc = mislukte regime change)
    Korea and China 1950-1953 Bo ( = gebombardeerd.)
    Albania 1949-53 rc
    Syria 1949 RC ( RC = een gelukte Regime change )
    Greece 1949 RC
    East Germany 1950s rc
    Cuba 1952 RC
    Iran 1953 * RC
    Guatemala 1954 * RC Bo
    Costa Rica mid-1950s rc
    South Vietnam 1955 RC
    Syria 1956-7 rc
    Egypt 1957 rc
    Haiti 1957 RC
    Indonesia 1957-8 rc Bo
    British Guiana 1953-64 * RC
    Cuba 1959-1961 Bo
    South Korea 1960 RC
    Iraq 1963 * RC
    North Vietnam 1945-73 rc
    Cambodia 1955-70 * RC
    Laos 1958 *, 1959 *, 1960 * RC RC RC
    Ecuador 1960-63 * RC
    Congo 1960 * RC
    Guatemala 1960 Bo
    South Vietnam 1963 RC
    Guatemala 1963 RC
    France 1965 rc
    Brazil 1962-64 * RC
    Dominican Republic 1963 * RC
    Cuba 1959 to present rc
    Vietnam 1961-1973 Bo
    Bolivia 1964 * RC
    Congo 1964 Bo
    Laos 1964-1973 Bo
    Indonesia 1965 * RC
    Zaire 1965 RC
    Ghana 1966 * RC
    Chile 1964-73 * RC
    Greece 1967 * RC
    Guatemala 1967- 1969 Bo
    Cambodia 1969-1970 Bo
    Costa Rica 1970-71 rc
    Cambodia 1970 RC
    Bolivia 1971 * RC
    El Salvador 1972 RC
    Australia 1973-75 * RC
    Chili 1973 RC
    Angola 1975, 1980s rc
    Zaire 1975 rc
    Portugal 1974-76 * RC
    Jamaica 1976-80 * RC
    Seychelles 1979-81 rc
    South Korea 1979 RC
    Liberia 1980 RC
    Chad 1981-82 * RC
    Grenada 1983 * RC
    South Yemen 1982-84 rc
    Suriname 1982-84 rc
    Chad 1982 RC
    Fiji 1987 * RC
    Libya 1980s rc
    El Salvador 1980s Bo
    Nicaragua 1980s Bo
    Nicaragua 1981-90 * RC
    Grenada 1983 RC Bo
    Lebanon 1983, 1984. Bo
    Lybia 1986 Bo
    Iran 1987 Bo
    Panama 1989 * RC Bo
    Bulgaria 1990 * RC
    Albania 1991 * RC
    Iraq 1991 rc Bo
    Afghanistan 1980s * RC
    Somalia 1993 rc Bo
    Bosnia 1994, 1995 Bo
    Sudan 1998 Bo
    Afghanistan 1998 Bo
    Yugoslavia 1999-2000 * RC Bo
    Ecuador 2000 * RC
    Afghanistan 2001 * RC
    Afghanistan 2001-2014 Bo
    Venezuela 2002 * RC
    Yemen 2002 Bo
    Iraq 2003 * RC Bo
    Iraq 2003-2014 Bo
    Haiti 2004 * RC
    Somalia 2007 to present rc
    Pakistan 2007- present Bo
    Somalia 2007, 2008, 2011 Bo
    Honduras 2009 RC
    Yemen 2009, 2011 Bo
    Libya 2011* RC Bo
    Syria 2012 rc

    Dr William Blum heef de lijst samengesteld.
    Na 2012 is het nog niet genoteerd.

    RC = gelukte regime change.
    rc = mislumte gegime change.
    Bo = gebombardewerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. En dat alles onder de bezielde leiding van onze vrienden aan de overkant van de plas.

    Zelf mis ik nog wat misdaden tegen de menselijkheid, neem de 2 atoombommen op Japan, neem de inval in Vietnam, het bloedbad in My Lai, een slachting op 16 maart 1968 die werd aangericht door Amerikaanse soldaten tegen burgers, vooral vrouwen en kinderen.
    En de helft van wat er werkelijk is gebeurd mag niet aan het licht komen, moet verzwegen worden, de doofpot in.
    Zelf zijn wij in Vietnam geweest en hebben de bevolking gesproken (voor zover het ging).
    Het bloedbad in My Lai is slechts een topje van de berg en er zijn meerdere dorpen uitgeroeid/afgeslacht, baby's aan de voetjes vastgepakt en tegen een boom te-pletter geslagen. Niet alleen iedereen bij de sloot neerzetten en neerknallen, nee verkrachten door meerdere soldaten en vergis je niet, ook kinderen, meisjes van amper 10 jaar mochten er aan geloven...

    Dus heb ik een bepaald beeld over het westen, amerika (niet met een hoofdletter, dat zijn ze niet waard.

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Youtube:
    Larry Fink & George Soros: Are They Destroying America?

    Als ik het zou zeggen zou het als anti-semitisch worden afgedaan.
    Patrick-bet-David zegt het.
    Ik ben de boodschapper.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Patrick Bet David: De drie grote Index Beleggingsfondsen controleren 88% van de grootste 500 bedrijven ter wereld.
      Daarmee hebben ze in feite een grotere macht dan Biden of Xi of Putin.
      En de oorlogs-industrie is een van de belangrijkste industrieën in hun bezit : Raytheon etc.
      Voor de Machtigen der aarde: oorlog = winst.

      Deze drie Index Beleggers worden volledig gecontroleerd door een kleine etnische groep die ook alle grote Banken controleert.
      En hun orthodoxe religieuze leiders zeggen dat God de wereld aan hèn heeft geschonken en aan niemand anders. De rest moet zich aan dit kleine volkje onderwerpen, en wie dat niet doet moet worden geelimineerd.
      De Leiders van de Westerse Wereld zullen U elimineren, als U niet wil buigen voor elke wens die zij bedenken.

      Verwijderen
    2. Er is een docu van 60 minutes waarop Soros zegt dat hij in zijn jeugd fantaserde dat hij God was. En nu heeft hij de indruk dat hij inderdaad zich als God kan manifesteren, zei hij.
      NB: Soros heeft 22 miljard geinvesteerd in politieke beinvloeding, all over de wereld.
      En van God weten we bijna zeker dat Hij de zaak op[ zijn beloop laat, dus ik vind dat Soros wel een beetje gelijk heeft.

      Wat zou hij met ons van plan zijn?
      Ons uitroeien? Het zou zo maar kunnen. Het staat tenslotte als opdracht in zijn geloof.

      Verwijderen
  41. Goede toespraak:
    Jeffrey Sachs Interview - NATO Enlargement and Russian Resistance

    Sachs: In 1955 verklaarde Oostenrijk dat het altijd neutraal zou blijve en geen Nato lid zou worden. Na die toezegging verlieten de Russische legers Oostenrijk ( dat ze hadden bevrijd van Hitler).
    Rusland vroeg: Kan ook Duitsland verklaren dat het neutraal wordt ? Kunnen we daar over praten.
    De VS zei: Nee.
    Als de VS Vrede had gewenst, zou het Duitsland neitraliteit hebben opgelegd, en dan zou Oost Duitsland waarschijnlijk met West Duitsland zijn vereningd in 1955 !

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Thierry Baudet samen met McLaughlin op de duran:

    https://www.youtube.com/watch?v=cFlNITXYPII

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Weer eentje die z'n opstappen bekend maakt:

    https://nos.nl/artikel/2487031-pvda-leider-attje-kuiken-stopt-na-de-verkiezingen-als-kamerlid


    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze move maakte best wat indruk op mij! Ik zag haar als grote kanshebber, een best wel mooie, charismatische vrouw, zeker niet dom, maar ook niet te slim. Maar wel te fanatiek, op OCD af, en te ideologisch gedreven. Ik kreeg toch ook een vrij eerlijke indruk.
      Tijdens de provinciale verkiezingsdebatten schrok ik wel van de diepe haat die deze mevrouw blijkt te koesteren tov haar opponenten. Een slimmere politica zou dat niet doen, en haar aandacht concentreren op strategie. Haar solidariteit is niet naar het volk maar naar haar ideologie. Dus een potentieel gevaarlijke politica.
      Blijkbaar is ze terzijde geschoven door Timmermans.
      Die laatste gaat ongetwijfeld stemmen trekken, maar zal ook veel mensen bewegen om toch maar te gaan stemmen op de oppositie, waarschijnlijk de BBB of zo, want velen doorzien zijn hypocriete ijdelheid.
      Ik vraag me af wat de gevaarlijke mevrouw nu zal gaan doen.

      Verwijderen
    2. Ik lees net in het NRC dat ze een bewindspositie niet uitsluit...
      Ik denk dat ze het vermogen van Timmermans om stemmen te trekken zwaar overschat.
      Of ze gaat er van uit dat de 2e kamer zodanig verdeeld gaat worden dat er een zgn zakenkabinet geformeerd gaat worden. Dat zou goed passen binnen de a-democratische houding van pseudo-links.

      Verwijderen
  44. En wat komt er voor in de plaats?

    “Timmermans wilde het MH17-knuffelaapje”

    https://ericvandebeek.nl/Timmermans_aapje_MH17.html

    BeantwoordenVerwijderen