maandag 21 augustus 2023

100% discussie van Hooijdonk; 0% debat over F16's

Hallo allemaal, sorry dat we wat stil waren en niets lieten horen de laatste maand. Maar we gaan het langzaam en rustig weer oppakken. Daarnaast maken we ons helemaal geen zorgen dat jullie alles doorzien wat gaande is. In ieder geval tot op een bepaald niveau. Want ook zij weten niet wat we (nog) niet zien.

Verder spitten...

Wat we in ieder geval wel zien is iets grappigs: hebben jullie de rel gezien rond Pierre van Hooijdonk met zijn wankele uitspraken over Ajax-trainer Steijn? Die zou "duistere dealtjes" gesloten hebben in zijn tijd als trainer bij NAC. Pierre kon het echter geenszins hardmaken en Steijn dreigde met een kort geding. Die dreiging werkte en Pierre bood excuses aan. De NOS, die de werkgever is van Pierre, hield Pierre uit de uitzending van gisteren. Je zou denken, affaire opgelost, zand erover. Maar wat schetste onze verbazing? Terwijl van der Vaart nog solidair meldde dat Pierre gauw terug moest keren, "want we zijn een team", daar ging de andere NOS-medewerker, baas Arno Vermeulen de rel juist weer voeden (team 1-2-tje?): "we zijn de zaak (Steijn) aan het onderzoeken; we hebben nog niks van enige betekenis gevonden, "maar we spitten verder"" Hoe smerig is dit? En hoe zeer is dit in tegenspraak met de rectificatie en excuses? NOS: Nooit Oprecht, altijs Smerig.

Rutte doet het echt

Genoeg over dit relletje. We gaan over naar de F16's. Rutte doet het dus echt. "We" gaan nu zelfs deze vliegtuigen leveren aan Oekra├»ne en tegen Rusland. Een land waar we nooit een probleem mee gehad hebben; dat ons diverse malen in de geschiedenig enorm, maar dan ook enorm, te hulp is geschoten. Wij noemen het verslaan van Napoleon, wij noemen het verslaan van Hitler. Rutte, als rechtgeaarde WEF pion, met zijn handgebaartjes en aalgladde praatjes, gaat gewoon deze gevechtmachines leveren. Dit zou zo maar eens keihard een illegale strafbare daad kunnen zijn. Hij brengt onnodig ons, het Nederlandse volk, in gevaar met compleet onnodige agressie tegen een bevriende andere bevolking. 

Over Rutte's F16's geen debat, geen spitten, bij de NOS

Wat hebben de zaak van Hooijdonk en Rutte's F16's nou met elkaar te maken? Nou, dat we over de eerste, eigenlijk onbeduinde zaak, doodgegooid worden, en de NOS er dusdanig geen genoeg van krijgt (ze lusten er wel pap van) gewoon nog even doorgaat met "spitten". Een echte dubieuse zaak, Rutte's gevechtsmachines tegen onze Russische vrienden, daar vind je 0 debat over, en 0 "spitten" van of bij de NOS: Nooit Oprecht, altijd Smerig. Matt, wellicht tijd voor een mooi nieuw logo of tekening voor "onze" NOS?

NOS Chef-Voetbal, Arno Vermeulen; terwijl Pierre excuses aanbiedt en zand over de zaak, daar gaat Chef-Voetbal verder spitten in Steijn's dossier. Smerig. Ondertussen gewoon Hollandse F16's naar het Oeekr-regime. Daarover geen discussie bij NOS, laat staan spitten naar deze echt duistere deal.

En dan nog dit...

Dit weekend is een jonge Duitse man neer gestoken in de buurt van Ramstein. Twee Amerikaanse militairen, twintiggers ook, worden ervan verdacht. Deze twee militairen zijn inmiddels in handen van... de Amerikanen zelf. Dit alles volgens verdragen. Wie si er de baas in Duitsland?

UPDATE
Inmiddels willen duizenden mensen Rutte achter slot en gendel voor zijn levering/schenking (!) van F16 aan het geweldadige Oekr-regime.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten