donderdag 11 augustus 2016

Putin roept de bazen van Oekraïne op hun vazal in toom te houden (+video)

De onophoudelijke door de VS gesteunde terreur van Oekraïne in Donbass culminerend in het detecteren van een geplande terreurdaad op de Krim en de dood van twee Russische soldaten op Russisch grondgebied, en de aanslag op een leider van de Volksrepubliek Lugansk, hebben geleid tot een meer dan gebruikelijk getergde Putin.

Oproep

Hij roept de VS op hun "client" (Oekraïne) in bedwang te houden en te laten stoppen met onzinnige provocaties. Fort-Rus interpreteert de ongebruikelijk ferme taal van Putin als een laatste waarschuwing.

Ondertussen bouwen Rusland en Oekraïne aan beide zijden van de Krim grens hun troepen op.

Commentaar Blik

Het westen kijkt al meer dan 2 jaar de andere kant op waar het gaat om de terreur van Kiev in Oost Oekraïne. Waar de Europese burgers onder aanvoering van Nederland het land op de vingers tikken, daar gaan de Europese politici schouderkloppend en breed grijnzend met de vazal van de VS op de foto en aan tafel. Terwijl Poroshenko de bevolking van Donbass het liefst ziet zitten in de schuilkelders. Het is misselijkmakend en het zou goed kunnen zijn dat er een moment komt dat Rusland het welletjes vindt.

Verzaakt

De mainstream media heeft al die tijd hun taak verzaakt. Het zou goed zijn als Rutte met zijn Europese collega's de oproep van Putin ter harte neemt en Oekraïne met haar baas de VS, tot de orde zou roepen en dwingen te stoppen met hun terreur in Europa. Dat zal nog een hele kluif worden. De Amerikanen maken de dienst uit in Kiev. De Oekraïense geheime dienst is een filiaal van de Amerikanen; en waar de Amerikanen en hun vazallen zijn, is de chaos nooit ver weg. Dat weten de Afghanen, de Irakezen, de Syriërs en de Libiërs als geen ander.

369 opmerkingen:

 1. "Het zou goed zijn als Rutte met zijn Europese collega's de oproep van Putin ter harte neemt en Oekraïne met haar baas de VS, tot de orde zou roepen en dwingen te stoppen met hun terreur in Europa."

  Precies, hier draait het allemaal om. Het zijn uiteindelijk de Europese leiders die dit allemaal tolereren (als ze er al niet openlijk aan meewerken).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat fatale van de Europese vazalstatus is overigens ook een punt waar iemand als Paul Craig Roberts steeds weer op hamert. Hier bijvoorbeeld:

   http://www.paulcraigroberts.org/2016/07/27/is-europe-doomed-by-vassalage-to-washington-paul-craig-roberts/

   Verwijderen
 2. BREAKING: Putin - Minsk negotiations now pointless in light of Crimea provocation

  http://www.fort-russ.com/2016/08/unforgiving-rhetoric-vladimir-putin.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Joop

   "But the most important thing is that those [Western governments] who support the current Kiev authorities must decide - what do they want? Do they want their proxies to continue attempting to provoke us? Or do they still want a real peace agreement? And if they still actually want it, I really hope that they finally take some real steps to provide necessary pressure on the current government in Kiev."

   Niet mis. Poetin zegt bijna letterlijk dat Rusland de infiltratiepoging op de Krim opvat als een oorlogsdaad van de VS via hun proxy Oekraine.

   Ex CIA directeur Michael Morell heeft klaarblijkelijk ook last van enige beroepsdeformatie:

   "Former CIA Deputy Director Michael Morell, who has recently endorsed Hillary Clinton, has caused a firestorm when he said that the United States should covertly kill Russians and Iranians in Syria, with Russian lawmakers denouncing the remarks as "monstrous" and experts saying that he merely confirmed what Washington has secretly been doing."

   verder lezen op: Poetin's:

   http://sputniknews.com/politics/20160810/1044124847/us-russia-morell-syria.html

   Verwijderen
  2. Inderdaad;

   LOL!!!

   Left Dissatisfied, Disappointed by Washington, Syrian Rebels Turn to Russia

   Syrian rebels who were trained and equipped by the US now blame Washington for betraying them and not honoring agreements to pay them to fight in Syria; they're now searching for “other options on the table” and thinking of “transferring of loyalties from Washington to Moscow”, according to the US-based news website The Daily Beast.

   The US-backed Syrian rebels, trained and armed by Washington, are now blaming their patrons for betrayal.

   http://sputniknews.com/middleeast/20160806/1043994952/stria-rebels-us-russia.html

   Dat doet Washington toch niet, verraad plegen? Tuurlijk niet!

   Russia's got a point: The U.S. broke a NATO promise

   http://www.latimes.com/opinion/op-ed/la-oe-shifrinson-russia-us-nato-deal--20160530-snap-story.html


   WikiLeaks CONFIRMS Hillary Sold Weapons to ISIS… Then Drops Another BOMBSHELL! Breaking News

   http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2016/08/hillary-clinton-in-trouble.html

   Verwijderen
  3. Julian Assange says “1,700 emails in Hillary Clinton’s collection” proves she sold weapons to ISIS in Syria [Video]

   http://theduran.com/julian-assange-says-1700-emails-hillary-clintons-collection-proves-sold-weapons-isis-syria/

   Verwijderen
  4. Trump slaat Hillary hard om de oren met het ISIS debacle en terecht.!

   Verwijderen
  5. Turkse lira en de Russische roebel in ruil

   http://www.gunes.com/gundem/rusya-ile-alisveristeturk-lirasi-veruble-710367

   Dat krijg je er van als je je bondgenoten verraad en vervolgens een gekleurde revolutie niet goed uitvoert. LOL !

   Verwijderen
  6. Al die proxy oorlogen zijn juist bedoelt om grip te krijgen op de grondstoffen in het midden oosten en centraal azië en om die grondstoffen en handel in die landen aan de dollar gekoppeld te krijgen
   Het omgekeerde van wat zij willen gebeurd!.

   Verwijderen
  7. @ Oli

   Hoe denk jij over Peak Oil? Is voor mij één van die 'feit of fictie' issues. Las gisteren een driedelige artikelenserie waarin vrij overtuigend wordt beargumenteerd dat we op het punt zijn aangekomen waar de schaarstse acuut is geworden:

   http://www.countercurrents.org/2016/07/14/some-reflections-on-the-twilight-of-the-oil-age-part-i/

   Vind het een tamelijk helder en overtuigend stuk, met dien verstande dat m.i. niet goed verklaard wordt hoe het mogelijk is dat juist op het moment dat de olieschaarste acuut wordt de olieprijzen in elkaar zakken. Gesteld wordt dat dit komt doordat eerst de stijgende productiekosten de prijs(stijgingen) stuurden, maar sinds het inzetten van de schuldencrisis in 2008 de afnemers die prijzen niet meer kunnen betalen waardoor een buyersmarkt ontstaat waar de vraagkant de prijs bepaalt. Vind dat een beetje een gekunstelde verklaring.

   Verwijderen
  8. dawg
   "“1,700 emails in Hillary Clinton’s collection” proves she sold weapons to ISIS"

   Waren dat de bonnetjes?

   Waarom zou een minister zoveel emails hieraan wijden?
   Ze zou misschien hiertoe opdracht hebben kunnen gegeven
   Maar dan zorgt ze toch dat ze hier verder buiten blijft (als minister)

   Waarom dan 1700 emails?

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vernietigend artikel over de White Helmets

  "Essentially the White Helmets are nothing more than a terrorist rescue organization funded, directed, and promoted by Western governments, intelligence agencies, and Foundations aimed at assisting Western-backed terrorists in the destruction of secular Syria. The organization serves as a clever and opportunistic tool to be used by Western media for the purposes of sourcing false claims as coming from “impartial” “activist” groups on the ground in Syria and giving the source the credibility of a “human rights” organization.
  .......
  White Helmets was founded by James Le Mesurier, an admitted former British army officer and mercenary with the Olive Group, a private contracting organization that is now merged with Blackwater-Academi into Constellis Holdings.[1] Although White Helmets half-heartedly attempts to hide its source of funding, the organization is linked to George Soros through a PR firm named Purpose Inc., a pro-war firm that argues for Western intervention against Assad. The co-founder of Purpose is Jeremy Heimans, who also helped found Avaaz, a “pro-democracy” group connected to Soros’ Open Society Foundation, SEIU, and MoveOn.org.

  http://www.activistpost.com/2016/05/white-helmets-ngo-a-rescue-and-assist-operation-under-guise-of-human-rights.html

  Dit is dus één van de organisaties die de VS gebruiken van de om oorlogspropaganda te bedrijven en beslissingen in de VN af te dwingen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. White Helmets
   Een organisatie die zich humanitair inzet

   Had u verwacht dat Rusland zoiets zou steunen?

   Verwijderen
  2. @ Jan V

   You're welcome. Als je die video van de door Samantha Power bijeengeroepen VN vergadering geheel of gedeeltelijk heb bekeken

   http://webtv.un.org/meetings-events/watch/aleppo-under-siege-syrias-latest-tragedy-unfolds-security-council-arria-formula-open-meeting-8-august-2016/5075899474001#full-text

   kon je goed zien dat die 'White Helmets'(en aanverwante pseudo humanitaire groepen) een integraal onderdeel vormen van de propagandashow die de VS opvoeren.

   Verwijderen
  3. De White Helmets zijn geen valide bronnen. Ze faken bewijsmateriaal. Dat hebben ze gemeen met organisatiea als het Syrian Observatory voor Human Rights en Bellingcat en daar zijn talloze voorbeelden van bekend.Zoals hier:

   https://apfeurope.com/2016/05/white-helmets-propaganda-stunt-exposed/

   Verwijderen
  4. Hee, u geloofde toch niet in twitter?

   Maar nu wel?

   Verwijderen
  5. @ LGK

   Leuk geprobeerd. Dit voorbeeld laat nou net goed zien waarom. De White Helmets zetten een foto op de Twitter die zogenaamd iets moet bewijzen en alleen omdat er mensen zijn die goed opletten wordt ontdekt dat ze een twee jaar oude foto hebben gebruikt.

   Verwijderen
  6. Kan je nagaan hoe erg de situatie daar is

   Of is het daar nu omgebouwd tot de efteling en leeft iedereen er lang en gelukkig

   Verwijderen
  7. @LGK

   't Is dezelfde foto, alleen anders uitgesneden. Zelfde mensen, zelfde pose, zelfde kleding.

   Verwijderen
  8. Zelfde recept dus als Bellingcat: plaatjes zoeken en daar dan een propagandaverhaal bij verzinnen.

   Verwijderen
  9. Nou, dan mag u aantonen dat Bellingcat oude plaatsjes gebruikt

   Verwijderen
 5. MULTIPLE INVESTIGATIONS Of The CLINTON FOUNDATION Underway…

  http://www.govtslaves.info/multiple-investigations-of-the-clinton-foundation-underway/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Obama is niet de grondlegger/"founder" van ISIS zoals Trump zegt. Het creëren van ISIS is al in 2003 begonnen in camp Bucca.

  US Prison camp in Iraq accidentally formed ISIS by housing the most radial jihadists together and allowing them to organize terror group
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3104859/US-Prison-camp-Iraq-accidentally-formed-ISIS-housing-radial-jihadists-allowing-organize-terror-group.html

  Obama heeft ISIS wel getraind en gefaciliteerd. Dat geeft hij ook ruiterlijk toe.
  Obama Slips Up: "We're Training ISIL"
  https://www.youtube.com/watch?v=p2NkjNvwuaU

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mensen,
  Kijk even op Joop.nl wat Aldetshof durft te schrijven!
  Man is gek geworden.
  Graag enkele korte reacties plaatsen daar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jan Verheul,

   Ik heb je oproep naar mij toe in de vorige draad gelezen maar ik kan daar geen gehoor aangeven omdat ik mijnheer Aldershof niet kan luchten, zien of lezen. Ik vind hem net zo'n achterlijke idioot als die twee trollen hier.

   Verwijderen
  2. Ok Joop,
   Ik zag mijn oproep niet, dus herplaatste die.
   Heb zelf ook weer toegang tot Joop.
   De kritiek op Aldershoff is gelukkig groot en van goede kwaliteit.
   Joop zal ook wel de comments moeten afschaffen. Deze propaganda begint gelukkig contra poductief te worden,door de comments.

   Verwijderen
  3. Aldershoff is inderdaad een karikatuur! Door zijn absurde bias en makkelijk verifieerbare leugens doet hij zijn zaak echter geen goed! Als ´´Filantroop´ zet ik spaarzaam commentaar (je wordt er tegenwoordig wel heel snel geband!)

   Joop: je gaat zo vaak de fout in omdat je persoonlijke emoties een rol laat spelen. Ik heb nieuws voor je: we zitten hier niet in een soap, en hebben daar geen enkele interesse in: ga scheten laten in de stratosfeer om chemtrails te maken en verlos ons van je puberale impulsen!

   Verwijderen
  4. "Joop zal ook wel de comments moeten afschaffen. Deze propaganda begint gelukkig contra poductief te worden,door de comments."

   Het blokkeren van reactiemogelijkheden lijkt een trend. Zegt ook wel iets.

   Verwijderen
  5. Joop.nl zit daarin gevangen, want het heeft anders geen bestaansrecht. Sinds de verandering begin dit jaar verdwijnen de artikelen veel sneller onder de horizon en krijgen zelden meer dan 200 commentaren. Het aantal flut- en knuffelonderwerpen is veel groter geworden en anti-MSM meningen worden veel sneller verwijderd. Voorheen bewaarde ik mijn meer relevante commentaren in word om ze op een ander dagdeel opnieuw te plaatsen, maar dat levert nu al snel een ban op.

   Als het aantal commentaren tot ca. 1/3 is afgenomen geldt dit ook voor de lezers, want zo geweldig zijn die stukjes daar nu ook bepaald niet.

   Benieuwd of mijn felicitatiecomment aan Fidel Castro die gisteren 90 werd wordt geplaatst, dat was ook een beetje een proefballonnetje:

   [@ Bouwman: Nu we het toch over Cuba hebben: Het was vandaag de 90e verjaardag van de grote Fidel Castro! Hopelijk kan hij nog vele jaren van zijn oude dag genieten.

   Dit lied van Celina Gonzalez, de Koningin van de Guajira, is een ode, gezongen in de beginjaren van de revolutie (haar eerdere werk vind ik beter) aan deze held en staatsman:

   https://www.youtube.com/watch?v=hfhvlseipyI ]

   (Ik weet ook wel dat Castro een kind van zijn tijd was en dat er stalinistische elementen in zijn beleid zaten) Cubaanse TV is belerend en saai, maar wel goed voor het Spaans) Anderszijds is het een levende en zeer vruchtbare cultuur. Hopelijk laten ze zich niet voor een paar dubbeltjes inpakken door de VS, en vergeet Putin de latino revolutie niet. Iets wat ik hem vaak wel verwijt!

   Verwijderen
  6. Zoals te verwachten werd het niet geplaatst...

   Verwijderen
  7. Overigens, buiten Aldershof erger ik mij mateloos aan Jaap de Hoop Scheffer die tot op de dag van vandaag vol blijft houden dat Rusland in 2008 de oorlog met Georgië is begonnen. Als je de man daarmee confronteert dan krijg je als antwoord; U kent de nuances niet, vraag je naar die nuances, dan krijg je die ook niet!

   Verwijderen
  8. @Rootman,

   "ga scheten laten in de stratosfeer om chemtrails te maken en verlos ons van je puberale impulsen!"

   Grappig, jij stipt nu een van de oorzaken aan waarom er populatiereductie plaats moet vinden. Laat jij toevallig ook scheten en komt er uit jouw mond ook CO2 als je uitademt? Dan ben jij een gevaar voor jezelf, het milieu, de mensheid, maar vooral voor de elite!

   Verwijderen
  9. @Rootman,

   Kijk @Rootman, van zulke "scheten" van 'experts' moeten wij het hebben!

   "Expert" Says Rising Rapes In Sweden Due To Global Warming Not Soaring Muslim Immigration

   http://www.zerohedge.com/news/2016-08-11/expert-says-rising-rapes-sweden-due-global-warming-not-soaring-muslim-immigation

   Verwijderen
 8. De zogenaamde gematigde rebellen schieten met grote mortieren deze vaten af. Ze beschieten er ook ziekenhuizen mee en geven dan de schuld aan de Russen. http://www.cbc.ca/polopoly_fs/1.2652677.1400879695%21/fileImage/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/16x9_620/syrian-rebels-fire-mortar.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is tactisch gezien ook wel het slimste wat ze kunnen doen.

   Ooit zal er een documentaire gemaakt worden hoe zeer het westerse publiek voorgelogen en gemanipuleerd werd in deze zaken.

   Verwijderen
  2. Kwam bij moonofalabama een open brief, gepubliceerd op 11 augustus 2016, van dokters uit Aleppo aan Obama tegen. Zie: https://www.documentcloud.org/documents/3010504-Aleppo-Doctors-Open-Letter-to-President-Obama.html#document/p1

   Een brief waar elke MSM krant wel een verhaal wist te spinnen over verschrikkelijke Assad en Poetin. Zie hier VK bv: http://www.volkskrant.nl/buitenland/artsen-in-aleppo-roepen-obama-op-tot-instellen-no-flyzone~a4355742/

   Maar met de open brief is wel het een en ander mis... Misschien is eerst zelf de brief lezen alvorens het antwoord bij Moonofalabama te zoeken (ik link alleen de brief en moonofalabama niet, want in de link staat het antwoord wat er fout is met die brief).

   Zie het als een Sanders kruiswoordraadsel, moeilijkheidsgraad 2 van 5 sterren.

   Verwijderen
  3. Ben overigens zo vriendelijk geweest om VK in te lichten dat ze een stukje propaganda in hun krant hebben gezet, wat hoognodig gerectificeerd dient te worden. Dat is het minimale wat je als VK lezer kunt doen om die krant weer wat kwaliteit te geven...

   Verwijderen
  4. De comment onder de draad van Moonofalabama van ene Paveway IV (comment no. 63) is ook meer dan de moeite van het lezen waard. En comment 68, en 74...

   Ik wil niets aan Blik suggereren, maar heb in tijden niet zoiets goeds gelezen over de deconstructie van propaganda. Aparte draad waard?

   Suggereer ik toch.......

   Verwijderen
  5. @ Willem Willem

   Ik denk dat de verklaring van deze paradox in de brief van de doctors van Aleppo aan Obama te maken heeft met het gegeven dat het laatste ziekenhuis in Aleppo ook al een paar keer achter elkaar vernietigd is.

   Bewonderenswaardig dat je nog de moeite neemt om aan de Volkskrant te schrijven. Of het wat uithaalt? Iedere leek, laat staan een professional als een journalist, die zich een beetje verdiept in wat er speelt in Syrie kan inmiddels beter weten dan de propaganda die dagelijks over ons wordt uitgestort.

   Verwijderen
  6. In het kort de procedure voorafgaand aan een persconferentie van Het Witte Huis zols het in het verleden ging;

   Die werd ondersteund via een "Intelligence Assessment", tegenwoordig gaat dat via de "White House Assessment", wat zoveel wil zeggen als; CIA, FBI bedankt voor jullie werk, wij halen de voor ons bruikbare informatie uit die ons beleid ondersteunen!

   Dit wordt ook wel "The intelligence is fixed around the policy" genoemd!

   Verwijderen
  7. Dat is dus wat er op 31 augustus 2013 is gebeurd tijdens de persconferentie van John Kerry over de gifgasaanval in Ghouta, een "White House Assessment".

   Hierdoor ontstond er onenigheid tussen de "Intelligence Community" en "The White House", wat resulteerde in de draai van John Kerry tijdens een persconferentie in Londen na een vraag van een journaliste of de vergeldingsaanval nog afgeblazen kon worden, waarop John Kerry antwoordde; Alleen als Assad zijn chemische wapens inlevert. Deze uitspraak slaat echter nergens op als je tijdens een persconferentie zegt er 100% van overtuigd te zijn dat Assad achter die aanval zat en de "Rode lijn" van het Witte Huis had overschreden. Het artikel van Robert Parry waarin hij schrijft dat er een ruzie was ontstaan over de bewijzen wie de gifgasaanval op Ghouta had uitgevoerd is dus meer dan plausibel.

   Verwijderen
 9. Precies Nexus, net als in 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Videobeelden van bijeenkomst in de Veiligheidsraad over de strijd in Aleppo. De Webcast duurt bijna 3 uur waarvan ik zelf de eerste 20 min. heb uitgezeten. In dat eerste stuk zien we VS vertegenwoordiger Samantha Power de ellende van de burgerbevolking in Oost Aleppo schaamteloos exploiteren in een één-tweetje met vertegenwoordigers van (wie anders) de Syrian Civil Defense (a.k.a. de 'White Helmets'). 

  http://webtv.un.org/meetings-events/watch/aleppo-under-siege-syrias-latest-tragedy-unfolds-security-council-arria-formula-open-meeting-8-august-2016/5075899474001#full-text

  Bovenstaande van Dawg.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Diverse Europese landen verdienen aan wapenhandel met islamisten in Syrië

  snipjes:

  "Landen als Tsjechië en Slowakije, die geen vluchtelingen uit Syrië op willen nemen, hebben boter op hun hoofd. Uit een rapport van het Balkan Investigative Reporting Network (BIRN) komt naar voren dat deze landen, evenals diverse Balkanlanden wapens hebben verkocht aan islamistische rebellengroepen in Syrië, waaronder het Al Nusra-front en ‘Islamitische Staat’.

  Bij de wapens gaat het niet slechts om kalasjnikovs, machinegeweren en raketwerpers, maar ook om tanks, luchtafweergeschut en raketsystemen. Robert Stephen Ford, Amerikaans ambassadeur in Syrië tussen 2011 en 2014, stelde tegenover BIRN dat de handel door de CIA gecoördineerd wordt.

  Alles wijst er op dat de wapens naar groeperingen gaan die van zware mensenrechtenschendingen beschuldigd worden. Als dit klopt zijn de verkopen gezien het Internationaal Recht en in het bijzonder het VN Wapenhandelsverdrag, dat alle EU-lidstaten ondertekend en geratificeerd hebben, illegaal."

  pikant detail:

  BIRN is een netwerk van onderzoeksjournalisten uit diverse landen in voormalig Joegoslavië. Het wordt gefinancierd door diverse Westerse overheden, waaronder de Nederlandse en de Amerikaanse en door het Open Society-netwerk van George Soros (jawel, Dawg). Door dit rapport worden echter niet slechts diverse Centraal-Europese en Balkan-staten geblameerd, maar ook de Verenigde Staten. De CIA en de Amerikaanse luchtmacht spelen immers een cruciale rol in de wapenhandel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. link:
   http://www.novini.nl/diverse-europese-landen-verdienen-aan-wapenhandel-islamisten-syrie/

   Verwijderen
 12. Een foto
  En dan de conclusie trekken dat de rebellen er ziekenhuizen mee beschieten

  Dus een beschuldiging uiten zonder die te onderbouwen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. "It is safe to say that Ankara will most likely give the green light to the closure of Syrian-Turkish border given the ongoing normalization of relations between Russia and Turkey, according to Izvestia, which cited relevant agreements clinched during the meeting between Putin and Erdogan."

  http://sputniknews.com/world/20160812/1044194779/russia-turkey-syria-border-closure.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Huh???
   Maar Erdogan was toch dikke vrindjes met IS?

   Verwijderen
  2. [Huh???
   Maar Erdogan was toch dikke vrindjes met IS?]

   Erdogan is alleen vriendjes met zichzelf. Voor Erdogan is het een optelsom, en de kaarten liggen nu anders: Hij kan de Gülen 5e colonne nu opruimen en krijgt de Turkstream + de Russische toeristen terug. De inkomsten wat betreft IS en al qaida zijn daarmee vergeleken een schijntje, en zijn kansen in Syrië waren toch al gekeerd. Nog steeds lid van NATO en de EU in de vluchtelingen houdgreep denkt hij ook daarvan te profiteren. Hij zal wel (te) hoog spel willen spelen, maar is inmiddels wel een survivor gebleken. Wie weet kan hij zelfs een deel van het Gülen netwerk in centraal Azië (en Europa) naar zijn hand zetten.

   Verwijderen
  3. Zo is dat Root. Bovendien.
   Ik heb een tijdje geleden al gezegd dat een IS'er zal moeten vluchten of sterven. Hun rol is uitgespeeld. Dat was de overeenkomst tussen de amerikanen en de russen. (plan B). Amerikanen krijgen invloed in het Koerdische gedeelte van Syrië en Irak in ruil voor het afzien van het hoofd van Assad en in ruil voor het afzien van support aan IS in Syrië.

   Echter, na het mislukken van de coup tegen Erdogan zullen de amerikanen moeite hebben om de Koerdische invloed in het midden oosten verder uit te rollen.

   Verwijderen
 14. "Een foto
  En dan de conclusie trekken dat de rebellen er ziekenhuizen mee beschieten"


  Wat @LGK hiermee zegt is, dat hij voor z'n eigen zaak en gewin WEL foto's als bewijsmateriaal mag opvoeren waarmee voor 100% de schuldige(n) vast staat(n), maar de verdediging mag dat NIET!

  Dit is conform de werkwijze van het Openbaar Ministerie, er moet een veroordeling komen, ook al is het een onschuldige die via ondeugdelijk dan wel gemanipuleerd bewijsmateriaal wordt veroordeeld.

  Onderbouwing

  Een satellietfoto van een BUK en dan de conclusie trekken dat separatisten MH-17 hebben neergeschoten?

  Het enige geldige bewijs wat dan nog overblijft is een 'heterdaadje', via satelliet dan wel social media beelden, van een BUK met bemanning die een raket afvuurt en MH-17 raakt. Hebben wij die beelden? Nee!

  Conclusie

  Dus, alle fotografische bewijzen uit het verleden waar veroordelingen over zijn uitgesproken kunnen niet als deugdelijk bewijs worden opgevoerd. Hierdoor zullen in de toekomst het aantal meldingen van onschuldig veroordeelden schrikbarend toenemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Blik,
  je zal het wel druk hebben, want de titel is nog niet gecorrigeerd.
  Fazal betekent 'gave, gift' in het Urdu.

  Ik kan het weten, want ik zat enkele dagen geleden in Coventry in een restaurant met die naam: Al-Fazal.

  Ik was op zoek naar de man achter het SOHR.

  Hij is nergens te vinden in Coventry.
  Sterker nog: Niemand heeft ooit van hem gehoord.

  Toch vreemd voor iemand die al 5 jaar lang niet is weg te branden uit duizenden media, wereldwijd. Van de NYTimes en CNN tot de spokesman van Putin: allemaal kennen ze Ossama Suleiman (die zich ook Rami Abdul Rahman noemt).
  Maar in de plaats waar hij woont en twee winkels heeft (volgens de NYT) is hij volledig onbekend.
  Zel;fs in geen enkele moskee heeft men van de man gehoord....

  Zou hij al die tijd in Langley wonen?

  Hier een verslag van mijn zoektocht: http://xevolutie.blogspot.nl/2016/08/544-where-has-syrian-observatory-gone.html


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. RT heeft geinterviewd in Kazachstan. Ze waren naar z'n(?) woning in Coventry gegaan, maar daar troffen ze 'm niet aan. Uit het interview kwam o.a. naar voren dat hij sinds 2000 niet meer in Syrie is geweest.

   https://www.youtube.com/watch?v=YxIZNscLHnc

   Verwijderen
  2. Dit had ik nog niet gezien, Dawg. Dank daarvoor.

   Schijnbaar heeft RT wel een adres gevonden.
   Rami zegt dat dit een mistake is.
   Ik denk dat hij bedoelt dat hij niet woont op dat adres.

   Ik denk niet dat Rami nog in Coventry woont.
   Ik wil wel graag weten òf hij er ooit woonde en òf hij er ooit winkels had.
   Zo niet, dan vertellen Reuters en de NY Times grote leugens.

   Rami vluchtte al in 2000 weg uit Syrië.
   Pas in 2006 richt hij de SOHR op, gelijktijdig met het meer definitief worden van de plannen om Syrië kapot te gaan maken.

   Het doet me denken aan Bouchougouir, de man die ook baas was van een Human Rights organisatie in Libië, en die beweerde in Geneve dat Ghadaffi al 7000 mensen had gedood (*). Dit was het begin van de vernietiging van Libië. Zonder de leugens van Bouchougouir was dit nooit gelukt.
   Later vertelt Bouchougouir op film dat hij niet zeker is dat die 7000 mensen zijn gedood... ( Het is ook niet gebeurd)

   De VS werkt blijkbaar graag met locals die een HR organisatie leiden. Ze wekken de indruk geloofwaardig te zijn.

   Hieronder nog wat toelichting en losse gedachten:
   ----

   Hij wil geen bezoek, omdat zijn leven in gevaar is. Dat is zijn motief om niet te willen spreken met RT.

   OK. Dat zou kunnen. Dat lijkt me niet onmogelijk.

   Maar waarom wordt dan bij ons keer op keer het beeld geschapen van een man met een winkel? Is dat om zijn geloofwaardigheid te vergroten? Om het beeld van een belangeloze activist te creëren?

   Reuters: "Abdulrahman is a few minutes down the road at his clothes shop, which he runs with his wife."
   'Surrounded by the trappings of family life -- a glitter-spangled card made by his young daughter,'

   New York Times: "the grandly named Syrian Observatory for Human Rights is virtually a one-man band. Its founder, Rami Abdul Rahman, 42, who fled Syria 13 years ago, operates out of a semidetached red-brick house on an ordinary residential street.."
   " Mr. Abdul Rahman spends so much time locked upstairs in his tiny study that Amani (zijn dochtertje) figured out how to Skype him from the living room."
   "Money from two dress shops covers his minimal needs for reporting on the conflict, along with small subsidies from the European Union and one European country that he declines to identify."

   (*) https://www.youtube.com/watch?v=MmahzMfw6T4
   http://xevolutie.blogspot.nl/2011/11/171-was-nato-involvement-in-lybia.html
   http://xevolutie.blogspot.nl/2014/06/354-alan-kuperman-proves-ghadaffi-did.html

   Verwijderen
  3. @ Jan V

   Dacht tot dusver dat het enige authentieke aan de heer Abdul Rahman zijn woning in Coventry was. Als dat ook nog een verzinsel is blijft alleen z'n naam over. Wacht even, zelfs die niet.

   Al die figuren en die voor propagandadoeleinden worden gebruikt moeten natuurlijk een soort public image hebben waarmee ze voor kunnen doen als onafhankelijk human rights voorvechters. Dikke kans dat dat image en bijbehorende levensverhalen bedacht worden in de psyops laboratoria van de inlichtingen diensten. Als zo'n verhaal eenmaal één keer in de krant heeft gestaan kan iedereen het overtypen en recycelen naar behoefte.

   Verwijderen
 16. Behoorlijk kansloos bij joop.nl. 3 dagen geleden een nieuwe account gemaakt en nu al de eerste 24 uursblokkade te pakken. En uiteraard ben ik meer dan voorzichtig geweest om geen regels te schenden. (dit was een post waarin ik wat standaard leugentjes zoals ´de agressie´ van Rusland op 08-08-08 rechtzette). Ik had me een maand van posten onthouden. Voorlopig stop ik daar, afgezien van een zeer korte post misschien--BAH!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @ Joop:

  ["Expert" Says Rising Rapes In Sweden Due To Global Warming Not Soaring Muslim Immigration]

  Het heeft te maken met het feit dat Zweden een feministische diktatuur is, waar mannen geen mannen mogen zijn:

  Hun absurde definitie van verkrachting, maar voornamelijk sinds de invoering het anti-prostitutiebeleid volgens het ´Nordic model´. Het grote aantal jonge mannelijke migranten is zeker gezien de eerste 2 faktoren ook een oorzaak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Rootman,

   Yep, maar helaas is hij niet de enige 'wetenschapper' die er rare uitspraken op na houdt als het om "Global Warming" gaat. Je ziet tegenwoordig heel veel 'wetenschappers' die de "Global Cooling" toeschrijven aan "Global Warming". De vraag die bij mij dan opkomt is dan; Is dit professioneel of puberaal?

   Verwijderen
  2. Zou het niet mooi zijn als alle 'wetenschappers' op de wereld met de neus dezelfde kant op staan en doen waar zij voor opgeleid zijn? Geen hockeysticks maken terwijl het in de middeleeuwen warmer was dan nu, gewoon toegeven dat de zon minder activiteit vertoont en ga geen paniek zaaien. De natuur doet toch wat hij wil, daar kan geen enkele 'wetenschapper' iets aan veranderen.

   Verwijderen
  3. @Rootman,

   En ik proef uit jouw verhaal dat wij het feminisme ook toe moeten schrijven aan "Global Warming". Kan je niet gewoon toegeven dat je een beetje gefrustreerd bent?

   Verwijderen
  4. Ga je eens inlezen over de wetenschappelijke methode. Zeker alle natuurwetenschappen zijn gebaseerd op data, klimaatmodellen op hun predictive value en natuurwetten.

   Ga svp miet de desinfosites van big oil napraten: de middeleeuwen waren een lokaal fenomeen, de hockeystick is ondanks de primitieve computermodellen uit 1980 overeind gebleven en door waarnemingen ondersteund
   Welke global cooling? Die uit een 70s populair wetenschappelijk boekje?

   En wat een rare opmerking over het feminisme en frustratie? Ik wordt inderdaad gefrustreerd van zoveel onzin op een rijtje. Ik heb een keer openbare gegevens gebruikt om de correlatie tussen immigranten, het Zweedse model en de definitie van verkrachting te vergelijken (3 duidelijk verschillende ingangsdata).

   Sanders heeft gelijk dat global warming veroorzaker is van vele conflicten, en dat dit gaat toenemen. Syrië is voor de gekleurde revolutie ook door zware droogte getroffen, al hadden de Turkse stuwdammen daar meer mee te maken. Een warme zomer is een blip in de data, waar een goed statisticus rekening mee kan houden.

   Het west-Europees feminisme is een plaag voor mens en cultuur, en hoort bij het cultureel marxistische pakket van knuffelonderwerpen, policorr en social justice wars, een virus dat links op ons continent ernstig heeft gecorrumpeerd.

   Verwijderen
  5. @Rootman,

   "Ga je eens inlezen over de wetenschappelijke methode."

   Wat denk je, zal ik dat niet gedaan hebben, 'wetenschapper'?

   Verwijderen
  6. Het blijkt totaal niet uit je reakties, want je praat slechts authoriteiten na, en dan nog de zeer kleine groep die meest door big oil en de Koch gebroeders wordt gesponsord. Dat blijkt uit je voorbeelden van medieval warming, global dimming en zonneactiviteit. Typische talking points van de klimaatsceptici van 10 jaar terug of langer, en sindsdien allang met de grond gelijk gemaakt.

   https://www.skepticalscience.com/argument.php

   Verwijderen
  7. Nope, mijn uitspraken zijn afkomstig van 'wetenschappers' die elkaar tegenspreken dan wel klimaat fanatici die sceptici de mond proberen te snoeren en zijn geen 10 jaar oud. Waar is dat voor nodig? Laten die 'wetenschappers' eerst maar eens met eensluidende conclusies komen alvorens paniek te zaaien. Vandaar mijn reactie van 14 augustus 2016 23:10.

   Verwijderen
  8. "Welke global cooling?"

   Om nog even op deze vraag terug te komen, die is beantwoord door een klimaat fanaticus met;

   "Global Cooling is het gevolg van Global Warming."

   En met dit soort antwoorden mogen wij sceptici het doen?

   Uit jouw link:

   19 "Al Gore got it wrong"

   "Al Gore's book is quite accurate, and far more accurate than contrarian books."

   Waarom wordt de uitspraak van een Britse rechter hier niet aangehaald?

   29 "Arctic icemelt is a natural cycle"

   "Thick arctic sea ice is undergoing a rapid retreat."

   Wat is dit nu voor een antwoord?

   114 "Earth hasn't warmed as much as expected"

   "This argument ignores the cooling effect of aerosols and the planet's thermal inertia."

   Dit is ook wel een leuke! Lees voor "aerosols" chemtrails!

   "Sea level fell in 2010"

   "The temporary drop in sea level in 2010 was due to intense land flooding caused by a strong La Nina."

   En dit is gewoon een belachelijk antwoord.

   Verwijderen
  9. Misschien heb je gezien dat je bij elk antwoord door kunt klikken voor een uitgebreider stuk. Maar deze vragen en antwoorden lijken een beetje gedateerd, 5 jaar geleden was het precies zo. Domme vragen (´al Gore got it wrong´--Niemand praat nog over Gore, een leek) lokken domme antwoorden uit, want rechters, advokaten en politici hebben hier hoogstens op amateurniveau verstand van.

   Lees overigens voor chemtrails aerosols!

   Wat betreft die icemelt: dat kun je al jaren volgen op de site van

   http://psc.apl.uw.edu/research/projects/arctic-sea-ice-volume-anomaly/

   Ik ben het overigens zeker niet met alle suggesties eens: Op een klimaatconferentie een einddoel formuleren wat al overschreden is (warming 1.5 C) lijkt me zeer contraproduktief.

   [En dit is gewoon een belachelijk antwoord.]

   Omdat je het niet begrijpt is het onzin? In de tropen verdampen ettelijke centimeters, 5- 6 cm water per dag. De gemiddelde terugkeertijd van land naar naar de zee is een week. De meeste waterdamp regent uit op de continenten (gebergten, moessons). Dat zou in warmere streken dus om ruim 15 cm gaan! (probeer zelf maar na te rekenen, en zelf uit te vinden waarom het in werkelijkheid slechts om ca. 7 cm gaat-- Als je het zo goed begrijpt moet dat een peulenschilletje zijn)

   Wil je de andere kant van de aluminiumhoed dan kan ik je de volgende site aanraden, die ook aan curve fitting en overdrijving doet, maar ook enkele zeer scherpe klimatologen heeft, zoals Paul Beckwith:

   http://arctic-news.blogspot.nl/

   Verwijderen
  10. "want rechters, advokaten en politici hebben hier hoogstens op amateurniveau verstand van."

   De rechter oordeelde in dit geval n.a.v. de info die hij had verkregen via een getuige expert, politici zijn er om portemonnee leeg te halen. Heb jij zonnepanelen? Van de energie die jij gratis opvangt, de zon komt tenslotte gratis op en zijn energie is gratis, en terugvloeit in het net, daar mag jij 21% B.T.W. over betalen.

   Was jij niet van plan een windturbine te bouwen?

   Ik waarschuw je alvast maar even.

   http://www.dcclothesline.com/2016/08/15/state-now-claims-it-owns-the-wind-taxing-renewable-energy-out-of-existence/

   Yep, het is in de USA, maar wij zijn op weg naar een Global Government! Geld uit het niets, zonne- energie uit het niets, windenergie uit het niets, politici weten er geld uit te slaan!

   Verwijderen
 18. Vandaag op Market Update:

  Poetin: Rusland zal de dollar verlaten (2011)

  http://marketupdate.nl/nieuws/economie/valutacrisis/poetin-rusland-zal-dollar-verlaten/

  Naar internetmaatstaven een oudje maar nog steeds actueel: dit is nog steeds het plan en niet iedereen is er blij mee. Er zijn er die voor minder naar vrede en democratie zijn gebombardeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Terecht dat je die plaatst. Het verklaart de plotselinge ommezwaai van MSM en politici. We herinneren ons allemaal het bizarre vriendschapsjaar.

   Verwijderen
 19. Heden voert Rusland, China en India beleid dat inhoud het volgende.
  EU landen bestoken Rusland met delegaties om indien de sancties voorbij zijn DIRECT op de Russische markt te kunnen opereren.
  Helaas gaat deze vlieger niet op zolang in Oekraïne oorlog gevoerd word door VS en consorten.
  De sancties NAAR EU gelden ook in China en India.
  De economische schade voor EU is enorm heden maar ook de nabije toekomst.
  VS bedrijven kunnen heden niet investeren in BRICS landen zolang er in Syrie en Oekraine in opdracht VS oorlog gevoerd word.
  Politieke dreiging vanuit VS staat gelijk aan sanctie VS bedrijven naar BRICS.
  Het resultaat laat zich heden raden, EU wie hoort hen nog in de MSM, VS dreigt nog wel maar leert ook heel snel.
  Nieuwe wereld orde word economisch blok BRICS waarbij de VS de taak krijgt om de coupe in Brazilië ongedaan te maken en de schade te vergoeden.
  Verwachting is dat Dollar voor mei a.s. afgedaan heeft als reserve en handelsmunt wereld en dat VS voor einde 2017 politiek uitgespeeld is

  BeantwoordenVerwijderen
 20. LEAP Laboratoire Européen d'Anticipation (PolitiqueLeap/Europe2020)is een grote Franse geopolitieke trendwatcher, opgericht in 1997.

  LEAP/Europe2020 was born from the sudden awareness, at the turn of the 1990s, that the European project was heading towards a dead end by lack of mid-term visibility. Either depending too much on the ruling class or mere «national think-tanks», research centres were unable to comprehend the European dimension.

  "LEAP/Europe2020’s approach therefore consisted of building the structural and methodological means needed to propose a substantial political project to the European Union.

  The group really started gaining momentum when the Santer Commission resigned in 1999. Since 1995, they had anticipated that the European institutions would encounter problems because its machinery lacked democratic mechanisms."

  https://en.wikipedia.org/wiki/Leap2020

  LEAP plaatst het uitbreken van de schuldencrisis nadrukkelijk tegen de achtergrond van het opbreken van oude en het ontstaan van nieuwe geopolitieke allianties. Vond destijds dat ze nogal hard van stapel liepen, maar zou dat nu niet meer durven beweren. Tijd niks van ze gelezen. Deze maand komen ze met een artikel over een prikkelend onderwerp:

  "Putin, mission accomplished." Eind 2016 is een prima moment om op te stappen.

  "Now let’s imagine the effect of such an announcement from Putin: cutting the grass under the feet of his critics, allowing him a well-deserved retirement, contributing to the entry of Russia into the next century (a Russia freed from any suggestion of Soviet rule, a recognized power, ready to play the role of a bridge between the Western powers and the emerging powers in cooperation with Europe)… Putin would remain in the history books as the strong leader having managed the transition period and having left the democratization issue to the heir of a stabilized and strengthened situation. This sounds like a perfect world"

  Vanwaar? Verder lezen op;

  http://www.leap2020.net/dernier-trimestre-2016-poutine-quitte-la-presidence-russe-extrait-du-geab-mai-2016/?lang=en

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Turkije zit middenin dat opbreken en ontstaan van nieuwe allianties. Dit soort berichten maakt daar een deel van uit:

  "Erdogan geeft goedkeuring voor Turkish Stream

  Rusland en Turkije hebben onlangs een overeenkomst bereikt over de aanleg van de Turkish Stream, een gasleiding waarmee Rusland Turkije, Griekenland en in een later stadium ook andere Zuid-Europese landen van energie kan voorzien.

  Op 9 augustus hakte de Turkse premier Erdogan de knoop door, toen hij een bezoek bracht aan zijn Russische collega. Na afloop van dit gesprek bevestigde hij dat de Turkish Stream groen licht krijgt."

  verder lezen op:

  http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/erdogan-geeft-goedkeuring-turkish-stream/

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Soros, overal waar maatschappelijk fricties spelen, tot oorlog of burgeroorlog aan toe, lijk je z'n naam of organisaties die bij hem op de loonlijst staan tegen te komen.

  Geen Stijl komt vandaag met een flinke bombshell:

  "Dit weekend lekten er talloze documenten over George Soros' Open Society Foundation. Daarin staan bewijzen en bedragen over het handelen van de manipulatieve Amerikaanse miljardair in heel Europa. Ook in Nederland. Iedereen kan lekker grasduinen in de documenten, die keurig online staan bij DC Leaks. Want de Nederlandse MSM hebben er nog geen letter over geschreven."

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/08/soros_leaks.html#comments

  OPEN SOCIETY INITIATVE FOR EUROPE (OSIFE)
  Projects supported in the Netherlands up to 2014

  Een handig lijstje met alle in Nederland gevestidge en door Soros gesponsorde organisaties die zich (onder namen die precies het tegenovergestelde suggereren)bezig houden met het opporren van conflicten tussen uiteenlopende bevolkingsgroepen.

  http://www.geenstijl.nl/archives/images/OsifeNetherlands.pdf

  Dit is ook een fijne:

  "Reliable allies in the European Parliament(2014 – 2019)"

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/08/soros_leaks.html#comments

  Een betrouwbare bondgenoot van Georg Soros zijn in het EP? Wat moet ik daar bij voorstellen? Hoe kom je in dat register?
  Schuift het ook nog wat of is het liefdewerk? Moeten we blij zijn dat we in dat register met naam en toenaam het fotootje zien van negen europarlementariers (waaronder de niet te vermijden Hans van Baalen, maar ook Dennis de Jong van de SP.

  Zo, ga nu maar kijken of Gekke Guy en kampbewaker Martin ook op het vriendenlijstje van Soros voorkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat er wat info over Soros vrijkomt, maar DCLeaks is zelf ook niet schoon. Vermoedelijk zelfs door Soros zelf vrijgegeven om de meer duistere kanten van zijn activiteiten te verhullen.

   Men kan veel zeggen over Satan, maar dom is hij niet!

   Verwijderen
  2. Rootman,
   dat heet dan een 'limited hangout' in vaktermen. Je geeft toe dat je wat dagelijkse zonden hebt gedaan, om de drie doodzondes die je ook hebt gepleegd uit de picture te houden.
   Nu heb ik zojuist mijn sympathie voor DC betuigd, hieronder, dus nu wil ik wel graag van jou weten wat er mis is met DC. Ik had nooit eerder van ze gehoord namelijk.

   Verwijderen
  3. Dat antwoord volgt, Ik kan het even niet meer vinden. Geef me een dag of 2 svp.

   Verwijderen
  4. Dat antwoord volgt, Ik kan het even niet meer vinden. Geef me een dag of 2 svp.

   Verwijderen
  5. Dat antwoord volgt, Ik kan het even niet meer vinden. Geef me een dag of 2 svp.

   Verwijderen
  6. Als ik deze lijst door scan ( https://sli.mg/a/Rjhdx8 ) dan valt het eigenlijk wel mee op het eerste gezicht:
   Voor de in Nederland opererende organisaties zoals Prodemos geeft men steun om minder actieve groepen ( Islamieten, surinamers) politiek bewust te maken.
   De bekende Michiel van Hulten ( was sterk pro Oekraine- verdrag, zo mee ik te herinneren) kreeg geld om een soort kieswijzer te maken. ( Wat op zich een goede taak is,maar een beetje in slechte handen bij iemand die een sterke voorkeur heeft).
   Ik geef hier maar een haastige eerste indruk weer.

   Verwijderen
  7. Dat is wat ik bedoel! Het lijstje geeft voornamelijk vrij onschuldige projekten weer, en een onbevangen lezer zou makkelijk denken: nou èn? De leaks lijken maar weinig te bevatten wat het beeld van de goedbedoelende filantroop die linksige idealen en democratie in de hele wereld niet steunt. Bepaald niet de duivel in mensengedaante wat hij in werkelijkhweid is.

   Verwijderen
  8. Ja Rootman (7.37) ik had eigenlijk mijn reactie van (0.49) iets te onnadenkend gepost.
   De omschrijving is mooi neutraal, maar we weten allemaal hoe fanatiek en eenzijdig deze Michiel van Hulten vóór het Associatie-verdrag aan het pleiten was. Dàt was natuurlijk waar hij vooral voor betaald werd.
   PS: op Joop schrijf ik als Johan Vermeulen.

   Verwijderen
  9. Lees deze leak...,

   http://content1c.omroep.nl/urishieldv2/l27m0b2f9699432171a30057b30895000000.116cce5144ae1c6a7a97f5ba08ae6fc9/nos/docs/wikileaks
   /06THEHAGUE1184.pdf

   lees dit artikel en...

   Julian Assange: WikiLeaks will show how US intelligence interferes in European elections

   http://www.orrazz.com/2016/08/julian-assange-wikileaks-will-show-how.html

   combineer.

   Verwijderen
  10. http://investmentwatchblog.com/julian-assange-wikileaks-will-show-how-us-intelligence-interferes-in-european-elections/

   Verwijderen
 23. Market Update nu ook over de Sorosleaks

  "Miljardair George Soros heeft grote bedragen geïnvesteerd om de beeldvorming rondom Oekraine te beïnvloeden, zo blijkt uit geheime documenten die dit weekend door hackers werden vrijgegeven. De Sorosleaks onthullen hoe de miljardair met geld strooide om de ‘Ja’ campagne van het Oekraïne referendum in Nederland te ondersteunen, de berichtgeving over de staatsgreep te manipuleren en om Rusland in een kwaad daglicht te stellen.

  In een drie pagina’s tellend document staat beschreven hoe Soros via de reguliere media en de alternatieve media meer positieve geluiden naar buiten wil brengen over de staatsgreep in Oekraïne. Daarin worden onder andere de Guardian, de Huffington Post, Street Press en Eurozine genoemd als ‘key influencers’ voor de doelgroep die Soros probeert te bereiken.

  Het wordt nog erger, want de gelekte documenten beschrijven tot in detail hoe de publieke opinie bespeeld moest worden. Door in te spelen op de emoties (“We moeten Oekraïne niet in de steek laten”) en door een gevoel van culturele verbondenheid te scheppen zouden twijfelaars over de streep gehaald kunnen worden om toch voor het associatieverdrag te stemmen.

  Om het gevoel van medeleven en verbondenheid te versterken zouden er Oekraïense kinderen in beeld gebracht moeten worden die eruit zien als Nederlandse kinderen (blond haar, sproetjes, enzovoort). Volgens het draaiboek van Soros zouden deze kinderen in het Nederlands liedjes zingen om empathie op te wekken bij de Nederlandse bevolking.

  Waarschijnlijk zullen er de komende dagen meer onthullingen over George Soros en zijn agenda naar buiten komen. Welke Nederlandse media zouden geld gekregen hebben van de Open Society Foundation van Soros?

  verder lezen op:

  http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/sorosleaks-geheime-agenda-george-soros-onthuld/

  Geld gekregen van Soros? Tss, aluhoedje, conspiracydenker....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel positief overigens dat Soros voor de propaganda voor het associatieverdrag met Oekraine dit keer gebruik maakte van levende in plaats van dode kinderen, zoals in Syrie,

   Verwijderen
  2. Ja, Dawg,
   Russia Insider had er ook al een berichtje over.

   Ik las op hun eigen site wie deze DC hackers zijn, en dat beviel me wel:
   About Us:
   DCleaks is a new level project aimed to analyze and publish a large amount of emails from top-ranking officials and their influence agents all over the world.
   The project was launched by the American hacktivists who respect and appreciate freedom of speech, human rights and government of the people. We believe that our politicians have forgotten that in a democracy the people are the highest form of political authority so our citizens have the right to participate in governing our nation. The authorities are just lobbying interests of Wall Street fat cats, industrial barons and multinational corporations’ representatives who swallow up all resources and subjugate all markets.
   We believe U.S. citizens have the right to know how domestic and foreign policies of the United States are shaped and who the real policy maker is.
   Our aim is to find out and tell you the truth about U.S. decision-making process as well as about the key elements of American political life.
   There are no borders or censorship for DCleaks. We are open for cooperation and ready to get valuable information, check its validity and to make it available to the public.

   Verwijderen
 24. LOL

  Vladimir Putin to NATO allies: Drop dead; Russia is ready to hunt you down

  Yep, al veel over gelezen!

  http://www.veteranstoday.com/2016/08/15/it-was-us-and-uk-that-sank-russias-kursk-submarine/
  http://www.veteranstoday.com/2016/08/14/vladimir-putin-to-nato-allies-drop-dead-russia-is-ready-to-hunt-you-down/

  BeantwoordenVerwijderen
 25. leuk: FREDONEVERYTHING:
  "A martial principle of great wisdom says that military stupidity comes in three grades: Ordinarily stupid; really, really, really stupid; and fighting Russia."

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Soros' open society is gehackt. De files staat op:

  http://dcleaks.com/index.php/portfolio_page/george-soros/

  Hier een voorbeeld van zijn rol in Oekraine:

  http://cyber-berkut.org/docs/Soros_Ukraine_March_non-paper%20_2015_v14.pdf

  Maar misschien breng ik oud nieuws...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen oud nieuws, maar wel al gemeld hier. kan helemaal geen kwaad. Als iets twee of drie keer gemeld wordt, weet je dat anderen het ook meldenswaardig vinden. Dat is ook informatief.

   Verwijderen
 27. Het wetenschappelijk bureau van de VVD, de Telders Stichting, heeft historicus Patrick van Schie als directeur.
  In Trouw schrijft deze Van Schie dat Putin wel hondsbrutaal is omdat hij gedenk-penningen liet maken: voor elke bevrijde stad in het Oostblok een penning. ( Bijv. ter herdenking aan de bevrijding van Tallinn een Tallinn penning).
  Van Schie: 'maar in 1945 deporteerde Stalin in totaal 530.000 mensen vanuit de Baltische landen naar Siberie. Schande wat Putin hier doet.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/12684/Patrick-van-Schie/article/detail/4358032/2016/08/15/Poetin-slaat-erg-valse-munten.dhtml
  Ik heb zojuist twee reacties gegeven:
  ---
  Wij Nederlanders hebben zelf nooit tegen Duitsland gevochten, op enkele dagen in mei 1940 na. Rusland vocht 4 jaar en verloor 26 miljoen mensen. Er is ook nu nog geen Rus die niet de naam van een gesneuveld familielid kent. Dan is het logisch dat je die oorlog nadrukkelijk herdenkt, zoals in belgie de herdenking van WO1 veel meer aandacht krijgt dan die van WO2.

  --
  Dat er 530.000 Balten zijn gedeporteerd door Stalin na de oorlog zou kunnen kloppen. Maar die landen hadden dan ook wel heel actief de Duitsers gesteund, en wraak op de Russen genomen. Op de Krim waren het de Tataren die tienduizenden Russen vermoordden in Duits-Tataarse concentratiekampen. Die Tataren werden na de oorlog ook massaal verbannen door Stalin. ( Anders waren ze wellicht door de Russische nabestaanden gelyncht.)
  --


  Verder weet ik dat de (Moskouse) opa van mijn ex echtgenote die als vertaler Duits-Russisch gewerkt had toen het Russische leger de Oostblok-landen bevrijdde, ook naar Siberië moest en nooit is weergekeerd. Stalin vertrouwde niemand meer als die contact met het Westen had gehad.
  Dat is barbaars en onrechtvaardig voor die 99% die ten onrechte wordt verbannen. Maar misschien heeft het wel gezorgd dat Rusland zelfstandig is gebleven na de oorlog, en niet door de VS is overlopen, zoals Patton wilde. De VS wist dat ze geen enkele spion meer in Moskou had (want uiteraard had de VS zijn 'contacten gelegd' tijdens de contacten met Russische officieren en vertalers) .

  Ik wil maar zeggen: Niet alleen de Balten werden hard aangepakt door Stalin, ook de Russen zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik zag het artikel gisteren ook maar heb het voor mijn eigen gemoedsrust niet gelezen. Wat zo'n westerse wijsneus niet wil begrijpen is dat de Russen de Grote Vaderlandse Oorlog vanuit een heel ander perspectief beleven. 22 juni 1941 viel Hitler de Sovjet Unie binnen en vanaf dat moment wordt de gehele bevolking gemobiliseerd om de vijand te bevechten en te verslaan. Eerst in eigen land, vervolgens tot in het hart van Hitler-Duitsland. Ik heb het hier niet over Stalin, maar over de Russische bevolking. En vanuit dat perspectief heeft men ook de Baltische Staten bevrijd en heeft de Russische bevolking enorme offers gebracht om die bevrijding mogelijk te maken.
  Ik bedenk me trouwens nu dat op zo'n gedenkmunt vermoedelijk een datum komt te staan en dat zal niet 1940 zijn toen de Baltische Staten, in Letland op verzoek van het toenmalige parlement, aan de Sovjet Unie werden toegevoegd, maar 1944 toen het Rode Leger de Baltische Staten bevrijdde. Ik denk niet dat onze wijsneus geïnteresseerd is in het feit dat bijvoorbeeld Letland in 1918 onafhankelijk is geworden omdat Lenin de steun van de Letse schutters nodig had om de burgeroorlog te kunnen winnen en in ruil voor hun steun aan de bolsjewieken onafhankelijkheid in het vooruitzicht stelde (een revolutie richt uiteindelijk altijd weer tegen zijn eigen mensen zoals de geschiedenis iedere keer weer laat zien). Je kunt je afvragen in hoeverre de onafhankelijkheid van de Baltische Staten in 1918 juridisch onberispelijk is geweest. Bovendien begreep Stalin heel goed dat een oorlog met Hitler onvermijdelijk was en dus er een buffer nodig was. En als het Molotov-Rippentroppact zo'n doorn is in het oog van de progressieve mensheid, wordt het dan niet eens tijd om alle resultaten van dat pact ongedaan te maken en west-Oekraïne terug te geven aan Polen, want tot 1939 was dat gebied deel van Polen en het werd net als de Baltische Staten in de geheime protocollen aan de Sovjet Unie toegewezen, en dus vanuit het perspectief van onze wijsneus geannexeerd door Stalin. Daar hoor je nooit wat over...

  In het nrc las ik gisteren in het artikel over zomergasten het volgende:
  'Wat is er dan wel misgegaan? Het zou wel eens te maken kunnen hebben met het verdwijnen van de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog.'

  Je kunt vraagtekens zetten bij het drukken van bevrijdingsmunten, maar de herinnering in de Tweede Wereldoorlog leeft in Rusland bij iedereen, van jong tot oud en er zijn maar weinig mensen die het offer van hun familieleden alleen maar in het perspectief van Stalins politiek zien.

  Ten slotte nog dit. Het aantal slachtoffers dat Stalin heeft gemaakt is gigantisch en niet te rechtvaardigen. Dat wil ik even duidelijk gezegd hebben. Maar...
  Een vriendin van mij wiens familieleden ook geleden hebben onder de Stalinterreur (en die dus zeker niet pro-Stalin is) vertelde mij dat haar moeder en oma tijdens het Beleg van Leningrad (900 dagen, met minstens 1 miljoen doden door honger, kou en uitputting) werkten in een instelling voor gehandicapten. Die gehandicapten kregen dezelfde hoeveelheid voedsel als alle andere inwoners van de stad. Daar ligt het verschil tussen Stalinisme en Nazisme...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In het nrc las ik gisteren in het artikel over zomergasten het volgende:
   'Wat is er dan wel misgegaan? Het zou wel eens te maken kunnen hebben met het verdwijnen van de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog.'

   In de VS zijn er al tekenen te herkennen van het 'omvormen' van de geschiedenis over de uitkomst van de Tweede Wereldoorlog. Niet de Sovjet-Unie heeft Berlijn bevrijdt, maar de VS.

   Verwijderen
 29. De dochter van een Russische vriend van mij vertelde dat er, toen zij studeerde, een Amerikaanse student op bezoek kwam, die een collegezaal vol Russische studenten kwam vertellen dat de VS de Tweede Wereldoorlog hadden gewonnen. De Russische studenten stonden op en verlieten met z'n allen de collegezaal. De Amerikaanse student begreep niet wat er fout was gegaan....

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Daar gaan we weer?

  Ambassadeur Richard Mills en de nieuwe directeur voor Armenië van het United States Agency for International Development (USAID), Deborah Grieser, hebben vorige week een ontmoeting gehad met de Armeense premier Hovik Abrahamyan, zo meldt Asbarez.

  http://www.novini.nl/amerika-probeert-armenie-los-weken-rusland/

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @ Dawg: Ik zeg niet dat ik gelijk heb, maar ´Debbie´ (Deborah Grieser) ontmoet ´Bram´(Hovik Abrahamyan) , zo meldt de Hasbara (Asbarez) propaganda...

  Armenen zijn survivors en dus niet dom!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Juridisch ziet het er voor Hillary Clinton niet zo best uit en lijkt een aanklacht voor meineed doorgang te gaan vinden. Toevallig lekt een klokkenluider van een geheime dienst, zo'n beetje gelijktijdig, dat Hillary Clintons bovenkamer niet helemaal goed werkt. Wordt Hillary tijdelijk kierewiet verklaart om aan vervolging te ontkomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @ Joop

  Los van alle aantijgingen aan het adres van Hillary Clinton; ze loopt inmiddels tegen de 70. Da's hoe dan ook al flink op leeftijd voor een functie als die van president van de VS. Dit clipje werd al eerder door Willem Willem gepost:

  https://www.youtube.com/watch?v=azUpfzDNxpw

  Weet niet precies wat er gebeurt, maar vind Hillary hier onheilspellend fragiel overkomen op het mentale vlak.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Confirmatie: persoonlijk assistente Huma Abedin in een van de gelekte emails: ´She´s often confused´

  http://theduran.com/huma-abedin-may-be-the-weak-link-that-brings-hillary-clinton-down/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dawg, Rootman,
   de clips waarin ze eventjes stopt met praten, die vind ik niet overtuigend. We weten niet wat zich in haar blikveld afspeelt.
   Haar reactie van verbouwereerd zijn en pogen te bepalen wat er gebeurt, is mogelijk wel een heel normale reactie. Alleen als je voor de camera staat, dan moet je weten dat je gewoon door moet praten in zo'n geval. Er zijn speciaal mannen die daar op letten: zoals ook een atleet nog een coach nodig heeft.

   Maar die ene keer dat ze met haar hoofd naar achter zwaaide en dat de mensen met wie ze spreekt verschrikt naar haar keken, daar was wel iets niet in orde.

   Verwijderen
  2. @ Jan V

   'k Zag eerder een clipje dat het fragment iets eerder liet beginne, maar kon het aanvankelijk niet terugvinden. Het clipje dat Willem Willem eerder plaatste blijkt iets eerder te beginnen.

   http://libertyblitzkrieg.com/2016/08/08/why-isnt-the-media-covering-hillary-clintons-extremely-bizarre-behavior/

   Ze is aan het speechen, kijkt naar rechts in de zaal en verstart meteen volkomen, alsof ze iemand zag of iets uit het publiek hoorde dat haar compleet van haar stuk bracht. Vond het opvallend dat die grote zwarte (veiligheids?)vent zo snel ter plekke was. Alsof ie de situatie herkende en er op voorbereid was. Zo interpreteer ik althans de gebeurtenissen.

   Verwijderen
 35. Een zeer interessant blog over de VS verkiezingen, met aandacht voor massapsycholgie en -hypnose van niemand minder dan de maker van de strip ´Dilbert´:

  http://blog.dilbert.com/

  Een serieuze aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Directe link naar de site van DC:

  http://dcleaks.com/

  of een nog directere naar de Soros files.

  http://soros.dcleaks.com/

  Heb zelf weinig tijd om een en ander door te spitten, maar misschien zijn er bezoekers van Blik die dat wel hebben en ons op de hoogte willen houden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het lijkt erop dat DC leaks op zich legit is. Ik dacht dat zij de Panama papers hadden geleakt (een inside job), maar deze club is anders.

   Misschien dat Soros slimmer is dan mrs Clinton, en dat hij zijn werkelijk belastend materiaal wèl goed beveiligt.

   Een ´security´ firma over DC leaks:

   https://www.riskbasedsecurity.com/2016/08/dc-leaks-little-known-site-dumps-data-on-george-soros/

   Voor het eerst is de zoon van Soros in de openbaarheid getreden:

   http://theduran.com/alex-soros-comes-out-of-the-shadows-son-of-george-soros-is-putting-politicians-in-his-pocket/

   Verwijderen
 37. Harry van Bommel gaat met pensioen! Wat gaat dit betekenen? Harry, misschien van een wat onschuldiger generatie, naief wat betreft de NGOs, maar zeer goed ingevoerd qua dossierkennis wat betreft de Palestijnen.

  An offer he cannot refuse?

  Hopelijk blijft zijn blog open (reageer er aub!) voordat alles dichtgaat.

  De 3e wereldoorlog bestaat voor 70% uit informatie. De huidige ontwikkelingen doen mij vrezen dat spoedig veel meer op handen is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Harry van Bommel is niet alleen naïef wat betreft NGO's. Zo was Harry van Bommel behoorlijk naïef trots met onderstaand onderwerp, wat mij de bevestiging gaf dat de VS een dikke vinger in de pap hebben in Het Binnenhof.

   http://harryvanbommel.sp.nl/weblog/2011/01/19/sp-in-wikileaks/

   http://content1c.omroep.nl/urishieldv2/l27m0b2f9699432171a30057b30895000000.116cce5144ae1c6a7a97f5ba08ae6fc9/nos/docs/wikileaks
   /06THEHAGUE1184.pdf

   Mijn vermoedens werden later nog eens extra bevestigd door de film "Het uur van de wolf".

   Verwijderen
  3. "Het spel van de wolf", dus!

   http://www.vpro.nl/programmas/2-11-het-spel-van-de-wolf.html

   Verwijderen
  4. @Rootman
   Ik weet niet of je 'Wij' van Zamjatin ooit hebt gelezen? Ik pas recentelijk, wat misschien de reden is waarom je comment me aan dit boek doet denken.

   'Wij' is een dystopie (voorloper van 1984) waar de staat (na honderden jaren oorlog te hebben gevoerd) een aantal zaken heeft doorgevoerd ter meerdere heil en glorie voor de mens:

   1. Om irrationaliteit te voorkomen leven alle mensen in een panopticum, waarbij de staat kan interveniëren als er sprake is van "irrationeel" gedrag. De staat beslist over wat rationeel is en wat irrationeel is.

   2. Omdat de wereld ttv de oorlog geleid werd door 2 gevoelens: honger en liefde, heeft de staat in 'Wij' honger en liefde afgeschaft. Honger door 99,8% van de oorspronkelijke wereldbevolking uit te roeien, en liefde door er wiskundige gedachten voor in de plaats te zetten waarbinnen gevoelens belachelijk worden gemaakt.

   Door die 2 zaken te perfectioneren (berichtgeving speelt daar een grote rol in), is de staat in 'wij' onveranderlijk geworden.

   Gelijkenissen:
   Ad 1. Op het moment dat ik dit zit te typen, wordt deze informatie opgeslagen in een server te Utah voor evt. nadere inspectie (het panopticum is nog niet 100% effectief, maar de bouwstenen zijn er)

   Ad 2. We zijn nog niet tot 0,2% van de wereldbevolking gereduceerd, maar de aanzet is er. Palestina is een goed voorbeeld, een experiment wat zo ook in andere delen van de wereld kan worden ingezet wanneer er met zo weinig mogelijk 'gedoe' een bevolking gedecimeerd moet worden. Kernbommen en andere soorten van oorlog zijn ook erg effectief in het decimeren van de mensheid. En armoede en angst- en haatzaaien ook.

   En liefde, in plaats van dat we daar iets over vernemen in onze media, krijgen we islamofobie, identity politics, etc op ons bordje te verwerken en is de enige rationele vorm van liefde 'succes', wat erg weinig is, want succes is niets meer dan eigenliefde. Een kijkje naar de 'succesvolle figuren' binnen de media zelf, zegt voldoende welke kant dat opgaat.

   Niet dat me dit doet denken aan Harry van Bommel (ik vind het jammer dat hij er mee ophoudt), maar wel aan de opmerking dat 70% van WWIII het bezitten (en aansturen) van informatie betreft.

   Dan helpen boeken als 'Wij' om die informatie te duiden en om het zonder interventie van de staatsmedia op de juiste plaats voor jezelf neer te zetten.

   Overigens ben ik er van overtuigd dat ik overdrijf wanneer ik de wereld door de lens van de media weergeef, die zoals een ieder hier weet een vertekend beeld van de wereld geeft. Ik weet alleen niet in hoeverre ik overdrijf, wat weer met informatievoorziening te maken heeft. En dat heeft dan weer te maken met WWIII

   Meer info over 'Wij' te Wikipedia: https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Wij_(roman)

   PDF (Engelse vertaling), vind je hier: https://leecworkshops.wikispaces.com/file/view/yevgeny-zamyatin-we.pdf

   Verwijderen
 38. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. De townhall meeting met Jill Stein was indrukwekkend! Hopelijk hebben veel Sanders supporters gekeken. Ze sprak uit dat Trump weliswaar een lompe blaaskaak is, maar dat het werkelijk gevaar bij Hillary ligt:

  https://www.youtube.com/watch?v=stenQ4re7SM

  (Voorlopige youtube, want het schijnt nog aan de gang te zijn)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. http://www.ad.nl/buitenland/de-gruwelen-van-aleppo-in-een-veelzeggende-foto~abaa2ab5/
  Dit doen jullie "helden" dus, en jullie steunen dit. Daarom noem ik jullie medeschuldig aan massamoord. Stelletje idioten!! En ja ik scheld deze keer, dat mag ook wel als jullie de "leiders" die dit veroorzaken steunen en tot "heilige" verklaren op dit blog!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uit het artikel van het AD.

   "Of hij en zijn vriendjes uit de wijk Qaterji het slachtoffer werden van een Russische aanval of een van de zijde van president Assad is onduidelijk."

   Tja!

   Verwijderen
  2. Jullie steunen ze allebei stuk verdriet!! God jij bent nog stommer en dommer als ik dacht, en dat was al heel stom en dom!!

   Verwijderen
  3. Ik vraag mij af of alle Clinton aanhangers aan een mentale ziekte lijden?

   Verwijderen
  4. Het blijft evengoed een misdaad tegen de menselijkheid, een wijk met kinderen bombarderen terwijl de "tegenstanders" geen vliegtuigen hebben en zich niet kunnen verdedigen. Maar dat is niet aan jullie besteed, jullie vinden alles wat Putin en Assad doen geweldig, al is het kinderen vermoorden!! Door hun luchtmacht notabene!! Maar ach, jullie zijn terroristenvriendjes tot en met....

   Verwijderen
  5. Ik ben geen Clinton aanhanger, heb geen mentale ziekte. Maar dat jullie zulke smerige bombardementen toestaan en toejuichen is wel normaal wil je zeggen?? Wie heeft er dan een moreel, mentaal probleem?? JIj toch Joop??

   Verwijderen
  6. "Ik vraag mij af of alle Clinton aanhangers aan een mentale ziekte lijden?"

   Ik denk het wel!

   Verwijderen
  7. Je "denkt" wel meer fout dus dit kan op de grote berg met fouten die jij nooit wil erkennen. Ik erken tenminste mijn fouten, dus ik toon ballen. Die heb jij niet eens. Laat staan dat je moraal hebt....maar ja, jij wil dat opperracist en fascist Trump aan de macht komt die gelijk WO3 start....tja, dat zegt genoeg!!

   Verwijderen
  8. "Ik vraag mij af of alle Clinton aanhangers aan een mentale ziekte lijden?"

   Nu weet ik zeker dat het wel zo is!

   Doei, Knelissen!

   Verwijderen
  9. En ik voel me niet aangesproken, ben geen Clinton aanhanger. Ook al meerdere keren gezegd, maar het zegt hoeveel onze Joop aan lezen doet, totaal niks dus!! Hij roeptoetert net als een IS-lid die niks snappen van de islam en de Koran niet eens kennen. Zo kent Joop ook niks van wat hij verkondigt, hij verkondigt het gewoon om ruzie te krijgen....maar verstand?? Heeft hij niet....nooit gehad ook!

   Verwijderen
  10. Doei Kroel. Tot nooit meer ziens

   Verwijderen
  11. De VS heeft weer 150 tanks aan Saoedi verkocht, die zonder enige terughoudendheid Jemen bombarderen. Bijgetankt door de VS en geholpen door instructeurs en huurlingen plegen ze genocide op de Jemenieten, ondertussen samen met Al Qaida samen vechtend.

   Ja die white helmets zijn goed, alleen kloppen de lokaties en datums meestal niet. En ja hoor, ook in het filmpje horend bij deze foto (geen zichtbare verwondingen, maar prima make up artists) daar is-ie weer: de rennende man met kind.

   Het wil natuurlijk niet zeggen dat er nooit onschuldige burgers getroffen worden, maar dat zou onnodig zijn als de ´rebellen´ gebruik zouden maken van Assads amnestieaanbod en zich zonder wapens zouden overgeven.

   Hun zaak is nu helemaal kansloos geworden, nu Iran een basis heeft uitgeleend aan Rusland en China nu meestrijdt samen met Assad.

   Verwijderen
  12. De fascistenbrigade roeptoetert er hier flink op los....zonder feitenkennis, zonder know how, zonder verstand. Doei Oli en Root en Joop!!

   Verwijderen
 41. Volgens deze online poll van abc news stemt 70% van de amerikanen op Trump. Ik weet niet in hoeverre de nieuwszender de stemming kan beïnvloeden of dat het publiek van ABC nieuws pro Trump is.? Ik heb de indruk dat ABC vrij neutraal staat tov Trump. Maar niet te geloven. 70% van de kleine 110.000 stemmers stemt op Trump en maar 8% op Hillary.

  Ik ben nog steeds van mening dat Trump de kandidaat is die de bankiers geen strobreed in de weg gaat zitten. Wellicht is hij zelfs hun favoriet. Net als Obama destijds zegt hij precies de dingen die de bevolking wil horen. Stoppen van globalisering, banen creëren in Amerika, goede relaties met Rusland, een trots Amerika etc.
  Ik denk dat Trump de libertarische agenda gaat uitrollen en dat de Amerikaanse werkers nog verder hun rechten kwijtraken en dat die muur met Mexico nooit gebouwd gaat worden. Verder verwacht ik enorm veel spanningen en conflicten tussen Amerika en China onder het presidentschap van Trump.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://abcnewsgo.co/2016/08/abc-live-poll-who-are-you-voting-for/

   Verwijderen
  2. Kleine 154.000 stemmers excuus.

   Verwijderen
  3. Trump wordt geen president. Mark my words! Hij heeft de halve Amerikaanse bevolking al tegen zich, zelfs zijn eigen partij moet hem niet. Maar je gelooft maar hoor....bevestigt alleen maar hoe "slim" de complotdenkers zijn....liever een fascist en racist aan de macht als iemand met meer politieke ervaring in haar linkerpink dan Trump in zijn hele lichaam!

   Verwijderen
  4. Hillary heeft minstens 4 keer gelogen onder ede, dat is een kleinigheid tegenover de miljarden leugens die Knelissen ons voorschotelt via zijn bronnen!

   https://deutsch.rt.com/nordamerika/40040-meineid-hillary-clinton-soll-unter/

   Verwijderen
  5. Joop doet niks anders als liegen, zeker als hij RT gelooft als leugenbron van het Kremlin die alles wat met het westen te maken heeft afbrand. Toeval?? Nee, maar onwetende mensen zoals Joop zijn zo gemakkelijk te beïnvloeden met hun rotzooi en onbewezen meuk dat Joop er ook geen reet om geeft om met bloed aan zijn handen dictators en vele andere misdadigers te steunen. Hij juicht ze zelfs toe om onschuldige burgers af te slachten, hij vind het jammer dat hij niet zelf mee mag doen!! Ow wacht, hij kan liegen voor die gekken, dat doet hij ook in overmaat hier!!

   Verwijderen
  6. Ik vrees dat Trump tot dezelfde cynische clan behoort die precies het omgekeerde doet van wat hij zegt. En als de muur gebouwd wordt, zullen de Mexicanen misschien niet zo makkelijk illegaal het land binnen komen, maar wel heel makkelijk legaal. LOL.

   Libertariër en......bilderberger Pieter Thiel die in de vorige campagne in 2012 Ron Paul steunde, steunt nu Trump. Andere libertariërs zoals Breitbart en Alex Jones en andere steunen met volle overgave en zonder enige vorm van scepsis Trump.

   Verwijderen
  7. Alle mensen zonder verstand steunen Trump. Dat zeg je nu, maar dat wisten we allang Oli. Jullie steunen ook zonder scrupules de openlijk racistische en fascistische Trump, Putin, Assad enz...dat zegt dan weer genoeg over jullie gebrek aan verstand!!

   Verwijderen
  8. Trumps dochter, Ivanka, is een jodin en zijn schoonzoon een zionist.

   http://aanirfan.blogspot.nl/2016/04/trump-jewish-joker.html

   Verwijderen
  9. @Kroel,
   Denk jij dat Hillary oorlog met Iran (wat ze beloofd heeft) en Rusland zal aangaan als zij president wordt ?

   Verwijderen
  10. Hillary heeft helemaal geen oorlog beloofd. Sterker nog, ze zal Obama's politiek voortzetten. Iran is wat minder streng geworden sinds de nieuwe president daar aan de macht is en daardoor is de VS politiek jegens Iran lichtjes versoepeld. Iets wat jullie totaal gemist hebben zeker, Clinton gelukkig niet. Met Rusland zoekt niemand oorlog, Rusland andersom met iedereen wel!! Maar ook dat zien jullie niet, maar jullie verstand zit ook ergens ter hoogte van jullie kloten, verre van de plaats waar hij hoort...als jullie al verstand hebben, tot nu toe bewijzen jullie "bijdrages" hier namelijk het gebrek aan verstand dan het hebben van verstand...

   Verwijderen
  11. Geeft niet hoor, Knelissen, Hillary vergeet ook een hoop!

   Verwijderen
  12. @Kroel,
   Ik denk dat bijna niemand hier op één van de beide amerikaanse presidentskandidaten stemt. Heel misschien een enkeling op Trump.

   Verwijderen
  13. Nee hoor, zij is tenminste nog slimmer als jullie allemaal bij elkaar. Alhoewel, dat is een kind van 4 nog....dus zegt niet veel. Maar bedankt dat je weer erkend dat jullie het ECHTE nieuws missen maar massaal in de leugennieuwtjes van het Kremlin en vrinden trappen. Heerlijk hoe jij jezelf en je "vrienden" hier weer voor lul zet. Keer op keer op keer op keer op keer.....en ondertussen ook nog massamoordenaars en terroristen steunen en ze aanmoedigen nog meer onschuldigen te doden. Duidelijk!

   Verwijderen
  14. Zoals ik al zei oligarch, heel dom volk dus. Stem dan nergens op!!

   Verwijderen
  15. Ow wacht, we wonen niet eens in de VS....dus wat doen jullie moeilijk?? Ow wacht, complottheoristen maken zich over van alles druk behalve het echte leven, dat kunnen ze niet aan. Dus gaan ze zich met zaken bemoeien waar ze a. niks van snappen en b. totaal geen invloed op hebben....beetje heel erg veel roeptoeteren dus!! Goed zo oligarch, jij doet met Joop mee jezelf voor lul zetten!! Goed bezig!!

   Verwijderen
  16. https://www.davidicke.com/wp-content/uploads/2016/08/get-attachment-200-1-1.jpg

   Verwijderen
  17. @Laag Gekwalificeerd Karakter,

   Dit jongetje van 5 jaar is onderdeel van een toneelstukje. En ik ben blij dat hij nog in leven is. Ik ben ook blij dat de terroristen in Aleppo door goed werk van de russen en Assad niet of heel slecht bevoorraad worden. Ik ben dan ook van mening dat ze nu geen staakt het vuren ed meer moeten afspreken. De stad moet nu maar eens een keertje bevrijd worden. Wat een feest zal dat zijn.

   Verwijderen
  18. @Cruelman1974,

   "Belief in a cruel God makes a cruel man." -- Thomas Paine

   Verwijderen
 42. FW Engdahl Will Hungary Be Next to Exit the EU?

  "Brussels, and clearly Merkel’s Berlin, will oppose Hungary tooth-and-nail to defend their supranational concept. They will do that with the backing of George Soros and his European Council on Foreign Relations think tank. Not surprising, Viktor Orban has repeatedly openly opposed Hungarian-born billionaire speculator George Soros and his NGOs for trying to destabilize Hungary. Soros money also funded the document known as the Merkel Plan, which is the direct opposition to Orban’s defense of national sovereignty over the admission of refugees.

  At this point the unfortunate experiment known as the European Union is flying apart in every direction. Hungary may well be forced to rethink its EU identity after October 2 if not well before as events are going, and that will ineluctably feed the forces of dissolution in the EU, perhaps a not at all bad consequence."

  http://journal-neo.org/2016/08/17/will-hungary-be-next-to-exit-the-eu/

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Bebloed jongetje in Aleppo raakt gevoelige snaar
  http://nos.nl/artikel/2126525-bebloed-jongetje-in-aleppo-raakt-gevoelige-snaar.html

  Jammer dat het zo opzichtig in scene is gezet. Dat jongetje mankeert helemaal niets. Terwijl er honderden jongetjes in aleppo wel iets mankeren. Op de één of andere manier moet bij de globalisten alles fake zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 3x raden door wie het jongetje is gebombardeerd.

   Ik heb eerder al gezegd, zolang Aleppo nog niet geheel door het Syrische leger is bevrijd moeten we ons tenenkrommend door de NATO propaganda heen werken.

   Het goede nieuws is dat Rusland nu vanuit Iran (korte route, minder brandstof en dus meer bommen) af en aan vliegt met bommenwerpers en de terroristen in Aleppo en deir ez zor de hel in bombardeert.

   Verwijderen
  2. Nieuws uur heeft gisteren weer lekker Assad gedemoniseerd.

   'Iedere vorm van marteling die bestaat, wordt gebruikt in Syrische cellen'
   http://nos.nl/artikel/2126579-iedere-vorm-van-marteling-die-bestaat-wordt-gebruikt-in-syrische-cellen.html

   Verwijderen
  3. Eerder deze maand koenders:

   Koenders: internationale druk op president Assad opvoeren
   http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2122638-koenders-internationale-druk-op-president-assad-opvoeren.html

   Wat denkt die sukkel wel niet ?. LOL. De naïeveling denkt nog steeds dat "de internationale gemeenschap" (=iedereen die aan de leiband van de corporatistische wallstreet bankiers loopt) nog iets gaat doen tegen Assad.

   Zbig: We moeten de Russen in Syrië ontwapenen (lees vernietigen).
   NATO generaal: Zbig, dat kunnen we niet. Ze leggen de electronica in onze wapensystemen plat en we zijn nergens meer.

   LOL. Grote mond, kleine pipi die Koenders.

   Verwijderen
  4. @ Oli

   De NOS ging er vanavond in ieder geval weer vol in over Syrie.

   Verwijderen
  5. @ Oli

   Als Koenders over humanitair ingrijpen begint kan je er bijna van uit gaan dat de strijd in Aleppo niet in het voordeel van de opstandelingen verloopt. Ik heb Koenders niet gehoord over het herbewapenen van buitenlandse 'opstandelingen'door de VS.

   Verwijderen
  6. The "Wounded Boy In Orange Seat" - Another Staged "White Helmets" Stunt

   http://www.moonofalabama.org/2016/08/the-wounded-boy-in-orange-seat-another-staged-white-helmets-stunt.html#more

   Verwijderen
  7. Koenders is inderdaad best een goede indicator voor het succes, zeker als ook de hele internationale pers op de sentimentele ´humanitaire´ toer gaat. Blijkbaar zijn de ´rebellen´ terminaal verzwakt in Aleppo.

   Het Amnesty rapport vind ik meer sinister, daar is toch een tijdje aan gewerkt. Een flutrapport, want AI heeft geen mensen in Syrië rondlopen. Slechts 65 mensen, dus hearsay en een minieme sample size. Nergens wordt vermeld hoe de betrouwbaarheid van die 65 slachtoffers is getest. Er worden wat wilde berekeningen opgevoerd, die echter ´waarschijnlijk veel hoger uitvallen´ van HRDAG, een dubieuze club, gesteund door Soros en de NED:

   https://www.amnesty.org/en/documents/mde24/4508/2016/en/

   Dit klinkt als een opmaat voor een nieuwe poging tot regime change, mocht mrs Clinton toch president worden, om het gepeupel alvast warm te maken voor oorlog.

   Men zou de aankondigingen van wekelijkse 48 uursbestanden kunnen duiden als een zet om deze propagandamove te ontkrachten.

   Verwijderen
  8. Han ten Broeke was in ieder geval duidelijk over Assad, er moet een regime change komen in Syrië ook al is Assad een democratisch gekozen president.

   Daarnaast had het NOS journaal gisteren een item over gevangenen in Syrië die via een 3D presentatie aan de kijkers gepresenteerd werd. Ik waande mij weer in 2003 toen Colin Powell zijn WMD verhaaltje hield voor de VN.

   Een ander beeld wat mij voor ogen komt is dat uit een gevangenis in Tripoli waar leden van het LIFG (Al-Qaida) gevangen zaten en na de val van Tripoli werden bevrijd om deel te nemen aan de strijd in Syrië. Ook hier speelde de Nederlandse media een dubieuze rol door deze strijders als normale gevangenen af te beelden. Één van de eisen die de UNSC aan Gadaffi oplegden om van de sancties voor Lockerbie af te komen was het bestrijden van terrorisme en dat is precies wat Gadaffi gedaan heeft, hij bestreed het LIFG in de driehoek Benghazi-Dhana-Tobroek. Daarna volgde de kwestie met ambassadeur Stevens die de wapens uit Libië naar Syrië moest stroomlijnen.

   Verwijderen
  9. "Alleen fascisten trappen in dat vertel"

   Hehehehe

   Verwijderen
  10. @Laag Gekwalificeerd Karakter,

   "en dat Obama eigenlijk 2 horens op zij hoofd heeft"

   Klopt helemaal! Obama heeft de Amerikanen verzekerd dat de $400 miljoen die hij aan Iran heeft betaald niet voor het vrijkopen van Amerikanen was die in Iran vast zaten! Obama heeft dus gelogen! Hillary Clinton is betrapt op 4-voudige meineed!

   Nu komen daar nog 3 Amerikaanse zwemmers bij die hebben gezegd berooft te zijn in Rio, wat ook een leugen blijkt te zijn.

   Zijn er in de VS überhaupt nog mensen die niet liegen?

   Alleen fascisten zoals jij geloven dat nog!

   Verwijderen
  11. Hier hebben wij overigens ook nog wat foto's (buiten het respect wat Obama zegt te hebben voor de Islam) van de Amerikaanse 'humanitaire' behandeling van gevangenen in Abu Graib!

   http://www.antiwar.com/news/?articleid=8560

   Verwijderen
 44. @Root, de "rebellen" zijn net zo wanhopig als de trollen van de too big to fail federal reserve hier.

  Tsja, too bad voor de cynische transnationale too big to fail oligarchen met hun eugenics programma.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Onze vriend Saoedi Arabië vernietigd bewust ziekenhuizen.

  Artsen zonder Grenzen: stop met steun aan Saudi's in Jemen
  http://nos.nl/artikel/2126854-artsen-zonder-grenzen-stop-met-steun-aan-saudi-s-in-jemen.html

  Wimlex is bevriend met deze misdadige koninklijke familie.

  "Ook Nederland zou meer moeten doen, vindt Hehenkamp. "Waar blijven de veroordelingen? Minister Koenders kan zich niet veroorloven om te zeggen dat dit een foutje was. Het maakt mij niet uit of het bombardement doelgericht was of niet, waar het om gaat is dat het voor de vierde keer gebeurt. Waar zijn we nog veilig?"

  LOL!! volgens koenders was dit een foutje. LOL!! Foutje ??. Dit is niet de eerste keer en bij alle keren dat het gebeurden in het afgelopen jaar waren de coördinaten van het ziekenhuis bekend meneer Koenders.

  Minister Koenders:
  Waar is de de noodzaak om door middel van de "internationale gemeenschap" druk uit te oefenen op Saoedi Arabië om te stoppen met de bombardementen in Yemen om dit soort schrijnende gevallen te voorkomen ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die oh zo leuke koning die mega dik betaald krijgt om mee te leven met de sporters in Rio.

   Verwijderen
 46. Nog een artikeltje voor Knelissen & Laag Gekwalificeerd Karakter die zo gek zijn op "The American Way Of Life"!

  To Preserve the American Way: There Must Be War

  http://journal-neo.org/2016/08/19/to-preserve-the-american-way-there-must-be-war/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vervolg;

   http://www.cbsnews.com/news/27-years-of-economic-pain-for-most-americans/

   The numbers don’t lie: We’ve reached the point of no return on our national debt, meaning a collapse is imminent

   Debt: $20.255.583.167.035 oftewel zo'n $150.000 per gezin!

   http://www.newstarget.com/2016-08-18-the-numbers-dont-lie-weve-reached-the-point-of-no-return-on-our-national-debt-meaning-a-collapse-is-imminent.html

   Prettig weekend, trollen!

   Verwijderen
  2. En Rusland is de 'agressor'?

   Congress Seeks to Establish Russia as Permanent Enemy

   http://news.antiwar.com/2016/08/18/congress-seeks-to-establish-russia-as-permanent-enemy/

   Verwijderen
  3. Debt: $20.255.583.167.035 oftewel zo'n $150.000 per gezin!

   http://www.newstarget.com/2016-08-18-the-numbers-dont-lie-weve-reached-the-point-of-no-return-on-our-national-debt-meaning-a-collapse-is-imminent.html

   Prettig weekend, trollen!

   Waarom denk je dat ik zo bearish ben op de dollar. In de praktijk is amerika een bananen republiek. Erdogan wil niet eens meer hun wapens kopen. Uit wanhoop kiest het amerikaanse volk voor de fascist Trump, omdat ze wetend dat Hillary het land verder verder downhill brengt ten favoure van de globalistische agendan.

   Verwijderen
  4. De zielige burger uit Broekhuizenvorst moet nog even reageren!

   Verwijderen
  5. "VS heeft ook de grootste goudvoorraad"

   Die goudvoorraad is al sinds 1953 niet meer ge audit. LOL.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 47. Raw: Russian Jets Leave Iran For Syria

  https://www.youtube.com/watch?v=mLHGJvr0XkU

  Dear US-backed terrorists.

  DUCK!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn er geweest Joop. Ze weten het.

   Verwijderen
  2. Ik geloof dat jij en ik het al eerder wisten!

   Verwijderen
  3. Als de Jihadisten niet snel een grote opening in de omsingeling van Aleppo kunnen forceren, zullen er 5 a 10 duizend arme, hersenloze bruikbare idioten sterven.

   Verwijderen
  4. Totaal zijn er door de NATO, Golfstaten / Soros NGO gefinancierde opstand / aanval op de democratisch gekozen Assad in Syrië waarschijnlijk zo'n half miljoen mensen gestorven. Dus miljoenen onschuldige burgers in Aleppo is wel erg veel Kroel.

   Verwijderen
 48. 'Herverdeling vluchtelingen over EU totaal mislukt'
  http://nos.nl/artikel/2126990-herverdeling-vluchtelingen-over-eu-totaal-mislukt.html

  Jammer genoeg voor Soros en de rest van de Bilderbergers zuigen alleen Nederland, Duitsland en Zweden aan hun slappe lulletje / droge doos (Beatrix)
  Nederland wordt geregeerd door de Nazi familie die zich van Oranje noemt(maar eigenlijk van Ambsberg heet. Heeft niks met de nazaten van de grote vrijheidsstrijder Willem van Oranje te maken.)
  Zweden wordt geregeerd door corporatitische familie Wallenberg.(Heeft in de oorlog Hitler van staal voorzien en de corporatistische familie heeft zich lekker verrijkt aan de oorlog) Duitsland wordt via de nachrichtendienst/CIA aangestuurd. Dat is na de oorlog zo ingeregeld omdat zij de verliezers waren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Joop, h
   Hij en LaagGK behoren tot het NATO/Soros NGO troll leger

   Verwijderen
  2. Knelissen laat zich ringeloren door een, bewezen, liegende Obama, Hillary Clinton en daarmee ook Mark Rutte!

   Verwijderen

 49. The Western corporate media and NGO complex, on the other hand, continue to talk about imaginary "last doctors" in Aleppo, while ignoring the very real suffering of over 1.5 million Syrians in government-secured Aleppo, as well as the doctors who are treating them. This is hardly surprising given that, from the very beginning, the corporate media has toed the NATO agenda on Syria, which is to manufacture every imaginable lie and accusation against the Syrian government, the Syrian Arab Army, and the people themselves, in order to chase the NATO-GCC-Zionist-Turkish dream of imposing a puppet government in Syria. They have failed.

  https://www.sott.net/article/325238-Western-corporate-media-disappears-over-1-5-million-Syrians-and-4000-doctors

  Eva Bartlett doet een boekje open over de corporate en corporate staats media (omdat we in de praktijk met hun invloed en lobby door de too big to fail worden geregeerd). Marcel Gelauff is een brave borst die met volle overgave de Bilderberg verhaallijn voorschotelt aan het nederlandse publiek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Oli


   Weer een prima artikel van Eva Bartlett. Gaat er bij niet in dat een organisatie als de NOS, bulkend van de poen en stafmedewerkers betaald door de belastingbetaler, niet tot betere verslaggeving over Syrie in staat is. Fuck, zelfs een amateur weet na een avondje googlen meer over de werkelijkheid in Syrie dan in een naar het NOS journaal kijken.

   Nogmaals, speciaal voor Gelauff

   "Propagandisten sind Mörder. Sie ermorden die Wahrheit aus niederen Motiven, zum eigenen Vorteil und auf Kosten anderer Menschen. Kriegspropagandisten sind die schlimmste Sorte dieser Propagandaverbrecher, denn sie helfen aktiv bei Massenmord, Vertreibungen und millionenfachem Elend.

   Ohne die Kriegspropaganda deutscher Medien unter Führung der Täter in Washington wäre der Syrienkrieg nicht möglich gewesen, denn bei einer wahrhaftigen Berichterstattung wäre die Öffentlichkeit gegen dieses von westlichen Staaten geplante, geopolitische Menschheitsverbrechen auf die Straße gegangen und deutsche Politiker, die sich daran beteiligt hätten, wären massiv unter Druck geraten. Während die legitime syrische Regierung von der EU mit Sanktionen belegt wurde, bekommen islamistische Terroristen Waffen und mediale Unterstützung aus dem Westen."

   Verwijderen
  2. "Propagandisten sind Mörder Kijk ze kennen jullie al!!!"

   Dus moordenaars hebben een Syrisch jongetje in een stoel gezet voor propagandadoeleinden! Goed zo Knelissen, na twee jaar begin je eindelijk eens iets te leren!

   Verwijderen
  3. Crocodile Tears For Aleppo Poster Child

   http://www.informationclearinghouse.info/article45315.htm

   Verwijderen
  4. Roep maar fascist, klaag maar over complotsites. We weten inmiddels echt wel dat hoe harder je klaagt en schande roept, hoe slechter je al qaida en azov nazivriendjes het doen! Jij bent ook niet meer dan een sensortje, en afgezien van de overbodige ruimte en aandacht die je opeist, in die beperkte functie ook waardevol. Dus ook jij: mijn dank voor je bijdragen (met wat minder begrijpen we het ook wel hoor...)

   Verwijderen
  5. De bazen van Gelauff maken zich zorgen dat wij niet meer in de mindcontrol van de corporatistische media zitten.

   Verwijderen
  6. @Joop,
   CNN’s Kate Bolduan sheds overcome while reporting little boy who survived bomb in Syria
   https://www.youtube.com/watch?v=piqR5EA2Z9A
   Lachen met Kate. Die gaat haar nep huilstem opzetten om emotie op te wekken bij de beelden van Omar. LOL. Gelachen me die Kate. Die huilstem, mijn hele dag is weer goed. Niet alleen is het verhaal fake, ook de emotie van de reporter is fake. LOL.

   Vroeger vertelde die amerikaanse anchers al het verschrikkelijke nieuws met een duidelijke emotieloze stem. Dat is nu blijkbaar verandert. LOL.

   Verwijderen
  7. Ben benieuwd wanneer die Annechien Steenhuizen bij de NOS openlijk gaat jammeren LOL.

   p.s. Annechien is naast de propaganda ook een reden om niet naar het NOS journaal te kijken. Die stem alleen al doet me wegzappen.

   Verwijderen
  8. U bent een moordenaar Gelauff.

   Verwijderen
  9. Een artikel van Lizzie Phelan voor RT. Toch vreemd dat dit niet bij de Nederlandse MSM doorkomt? Er wordt ons duidelijk informatie onthouden. Zo is het onduidelijk in welk gebied dat kleine jochie zich bevond, daar houdt onze MSM wijselijk haar mond over.

   ‘I was playing with friends when it hit me’: Aleppo kids injured in rebel fire tell their stories

   https://www.rt.com/news/356600-aleppo-children-hospital-situation/

   Verwijderen
  10. Kijk, hier gaat het om 500.000 doden kinderen in Irak waar geen traan om gelaten wordt.
   Madeleine Albright says 500,000 dead Iraqi Children was "worth it" wins Medal of Freedom
   https://www.youtube.com/watch?v=omnskeu-puE
   Een niet gewond poster jongetje is zooooooo erg dat er om gehuild moet worden.
   Typisch de valse fake globalistische berichtgeving.

   Net als die fake Mcdonald's clown. Heel veel mensen sterven vroeg door het giftige eten bij die zaak van die fake clown. Het eten zit oa vol met E nummers en alle vezels zijn uit het eten gehaald zodat er heel snel veel suiker in je bloed komt waardoor je een insuline spike krijgt waardoor je suikerspiegel daarna weer heel snel daalt, waardoor je weer honger hebt en nog maar een burger en een ijsje neemt. Het voedsel bevat verder weinig voedingsstoffen en veel calorieën. Je honger stopt pas als je lichaam genoeg voedingsstoffen heeft. Dan kan je bij die lelijke kut clown nog heel wat eten. Ben je uiteindelijk nog duur uit ook.

   Verwijderen
  11. Herinneren wij ons deze nog?

   German state broadcaster fakes interview with Russian “Separatist” using actor

   Nou, wij hebben er nu een equivalent op!

   Actor says he impersonated Russian mercenary in Syria for Sky News report

   https://www.rt.com/news/356422-russia-skynews-syria-actor/

   Verwijderen
  12. Wederom worden de merites van Laag Gekwalificeerd Karakter en Knelissen gelogenstraft.

   Modern America: The Empire of Lies

   "The notion that the United States is an empire of lies would be difficult to dispute by anyone who has followed the events of the last decade. It’s a sad fact that today the absolute majority of Washington’s policies along with the foundation of so-called “American democracy” are built upon blatant lies."

   http://journal-neo.org/2016/08/20/modern-america-the-empire-of-lies-2/

   Verwijderen
 50. De coup is mislukt, maar de aanval van de globalisten op Erdogan is nog lang niet voorbij.

  Document Turkse wapens bezorgt Koenders hoofdpijn
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/3833399/2015/01/20/Document-Turkse-wapens-bezorgt-Koenders-hoofdpijn.dhtml

  Nu Erdogan eindelijk een begin gaat maken met het stoppen van wapenleveranties aan Jihadisten komen er rapporten en komt het Bilderberg nieuws en Europese politici met verhaaltjes dat Erdogan wapens levert aan Jihadisten. (Wat wij al 5 jaar zeggen)

  Tssss

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Koenders wist zogenaamd van niks. Opstelten had hem niks verteld. LOL. Je blijft lachen/huilen met die politici.

   Als hardwerkend Nederland een klein foutje maakt liggen ze er gelijk uit bij hun baas. Deze luizenbossen kunnen zich alles veroorloven.

   Ze dienen het volk niet, ze dienen de agenda van de too big to fail transnationale corporatistische wallstreet oligarchen.

   Verwijderen

 51. 'China dendert over nieuwe zijderoute Europa binnen'
  http://nos.nl/artikel/2127168-china-dendert-over-nieuwe-zijderoute-europa-binnen.html

  Sinds vorige week komen de Chinese slaven goederen ook via de trein van China naar Europa. De zijde route is van start gegaan. Zie hier het belang om invloed te hebben in centraal Azië. Dan heb ik het nog niet eens over het feit dat het gebied in bezit is van de grootste hoeveelheid energie en metalen ter wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Op 10 september 2001 ging het nog maar om een bedrag van $2,3 trillion. Op 11 september 2001 vloog er een raket het accountantskantoor van het Pentagon binnen!

  Pentagon can’t account for $6.5 trillion of taxpayer money – IG report

  https://www.rt.com/usa/356562-pentagon-account-trillion-audit/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou maar niet in dat kantoor gaan werken dat gaat onderzoeken waar de 6,5 tril zijn gebleven Joop. LOL

   Verwijderen
  2. @oligarch,

   Het is wel de enige manier om de bevestiging te krijgen dat het inderdaad een raket was.

   Verwijderen
  3. Gebouw 7 was een perfecte "demolition" zonder raket. Het pentagon heeft een raket inslag gehad en wtc1 en wtc2 hebben allebei een raketinslag gehad en zijn verder verdieping voor verdieping naar beneden gehaald dmv explosieven.

   Verwijderen
 53. @Dawg,
  Ik heb geen inzicht in peak oil. Het (doom)verhaal van Louis Arnoux lijkt me sterk overdreven. Normale olievelden produceren volgens mij rond de 20 vaten olie als je er 1 vat aan olie energie in stopt. Voor Shale rond de 4 vaten voor 1 vat input.
  Dus ja, als hij zegt dat we in 2016 83% van één vat nodig hebben om de olie bij de consument te krijgen vind dat ik heel, maar dan ook heel, ongeloofwaardig.
  Ik ben totaal niet bang voor energie tekorten in de toekomst. Er zijn genoeg andere energiedragers voorhanden dan de op koolstof gebaseerde. Gas hebben trouwens nog tot honderden jaren genoeg.
  In centraal azië en in de poolgebieden zal vast nog veel onontdekte olie zitten. Kost natuurlijk wel veel meer om die naar boven te halen.

  Louis Arnoux wijdt zijn leven aan duurzame energie en duurzaam leven. Tsja, ik zou het artikel maar niet al te serieus nemen. Maar ik denk ook wel dat we langzamer hand de transitie moeten maken naar andere energie dragers, omdat ik wel denk dat olie stukken schaarser en dus duurder zal worden in de toekomst dan dat nu het geval is.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Wat is er in het Syrische Hasaka aan de hand?

  Daar wordt een Amerikaanse basis aangelegd zonder de toestemming van Assad. De Syrische luchtmacht wordt gewaarschuwd niet over het olierijke Hasaka te vliegen!

  US Sets Up New Military Base in Hasaka

  http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13950528000536


  Syrian jets fly over oil-rich Hasaka despite US warning

  http://www.worldbulletin.net/todays-news/176407/syrian-jets-fly-over-oil-rich-hasaka-despite-us-warning

  You can see the absurdity of all this. The US does not have the permission of Syria's government to be in Syria, yet the US has the gall to warn Syrian pilots not to fly over certain portions of their own country!

  BeantwoordenVerwijderen