maandag 29 augustus 2016

Blik op zoek naar Slachtoffer Nice

225 opmerkingen:

 1. Mijn Frans is niet al te best.

  Het schijnt dat de camerabeelden, die de stad Nice automatisch van de boulevard heeft opgenomen op 14 juli, vernietigd moesten worden. Waar de burgemeester van Nice al dan niet (nogmaals, mijn Frans is niet al te best) mee ingestemd heeft.

  http://www.nicematin.com/faits-divers/la-ville-refuse-deffacer-les-images-de-videosurveillance-du-14-juillet-66336

  Camerabeelden kunnen Gaetano op weg helpen. De burgemeester van Nice evt ook.

  Het gebeurt niet vaak dat helden afwezig blijven in terroristische aanslagen. Gaetano's held wordt vast gevonden.

  Veel verder kom ik momenteel niet.

  Terzijde: goede vakantie (gehad)?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En zij hebben er nog een mooie verklaring voor ook.

   http://www.gearoidocolmain.org/french-government-orders-destruction-cctv-videos-nice-attacks/

   Verwijderen
  2. The Nice Attack: Things we dare not think about

   http://www.gearoidocolmain.org/the-nice-attack-things-we-dare-not-think-about/

   Verwijderen
  3. Joop,
   ik ben het grotendeels met Colmain eens. En ik vind deze oude man geen bewijs dat er echt slachtoffers zijn gemaakt.
   Wat is zijn achternaam? Uit welk dorp in Italie komt hij? Als we dat wisten, konden we iets verifieren.
   Wie is die mevrouw op de achtergrond die hem regisseert? Zijn echtgenote. Kan. Hoeft natuurlijk niet zo te zijn.

   Maar wat belangrijker is in dit geval, enwaarom ik Colmain toch niet steun is dit: de mogelijke daders, als het een soort False Flag is, malen niet om een aantal dood gereden mensen. Dus waarom zouden ze risico nemen? Waarom zouden ze de mensen niet echt dood rijden?
   Ik denk dus dat de slachtoffers in Nice echt zijn, maar dat de dader mogelijk tot zijn daad is aangezet door 'een vriend'.

   Verwijderen
  4. Jan,

   Ik heb geen enkele reden om te twijfelen dat Gaetano slachtoffer is van de aanslag in Nice. Er zijn genoeg aanwijzingen om aan te nemen dat het hier gaat om een False Flag (Duitse journalist die toevallig op twee plekken is waar een aanslag wordt gepleegd, hoe groot is die kans?)

   Verwijderen
  5. Joop,
   je weet dat er vaak twijfels zijn of er werkelijk doden vallen bij die aanslagen. Colmain heeft die twijfel ook: hij schrijft dat de truck die vele mensen dood reed, geen sporen van bloed vertoont.
   Maar ik vraag me dan af: Wat zou die criminele False Flag plegers kunnen motiveren om deze burgers te sparen? Ze nemen dan een onnodig risico. Waarom zouden ze die mensen niet echt dood laten rijden? Dan zaaien ze veel minder twijfel. Wat interesseert hen die doden?

   Deze Gaetano woont niet in Frankrijk, en hij heeft geen achternaam en geen adres. Maar hij komt wel in de krant.
   Dat maakt mij dan achterdochtig. Waar is die gewone Fransman, met naam, adres en familie aan het bed? Waarom zien we die niet op de foto in de krant?


   Verwijderen
  6. Jan,

   Ik weet dat er, voorafgaande aan de 4e juli, er een terreuroefening heeft plaatsgevonden in Cannes. Dat gebeurd de laatste tijd of misschien moet ik wel zeggen altijd als er ergens een aanslag wordt gepleegd. Bekend is ook dat veel, zo niet alle, aanslagplegers worden doodgeschoten en dus nooit verhoord kunnen worden. Zo ook met die CCTV beelden, wat staat daar op waarom die beelden vernietigd moeten worden? Het zal niet voor de angst voor I.S. zijn of voor de gevoelens van de nabestaanden.

   Al eerder had ik geschreven dat MI6 jonge moslims uit een grote moskee in Londen rekruteert voor inzet in het Midden-Oosten. Je weet ook wat er met deze jonge moslims gebeurd als zij terugkomen uit het Missen-Oosten, worden zij gevangen gezet of worden zij in de gaten gehouden?

   Verwijderen
  7. Joop,
   Ik ben het volgens mij helemaalmet je eens. Jij beschrijft precies hoe het werkt.
   Nu is er alleen nog de vraag: zijn de slachtoffers echt gevallen, òf zijn er geen ( of heel weinig ) slachtoffers?
   Colmain twijfelt: hij vind het vreemd dat er mensen zijn doodgereden door een truck, en dat er geen bloed op die truck zit.

   Ik wil alleen dit punt maken: Waarom zouden ze die mensen niet echt dood rijden? Wat voor nut heeft dat? Ze zouden alleen maar onnodig risico nemen.
   En toch heb je de indruk dat er niet echt ( veel) doden zijn gevallen: verdwenen CCTV, weinig echte begrafenissen in beeld, etc. etc.

   Verwijderen
  8. Jan,

   Ik begrijp alleen niet goed wat jij bedoelt met "het onnodig risico lopen"? Suggereer jij nu dat de slachtoffers op de hoogte zijn van de False Flag en de daders zouden kunnen identificeren?

   Als wij kijken naar de Gladio False Flag bij het station in het Italiaanse Bologna, daar vielen ongeveer evenveel doden en gewonden. Toen wist niemand over het bestaan van Gladio, laat staan dat zij wisten dat zij door hun eigen bondgenoten naar de eeuwige jachtvelden werden geholpen alleen om de communisten in een kwaad daglicht te zetten.

   Verwijderen
  9. Joop,
   stel dat we bewijs krijgen dat er in Nice niet x doden zijn gevallen ( ik weet niet hoeveel er officieel zijn gevallen) , maar slechts 2 of 3. Dan is dus bekend dat er iets niet klopt.
   Dat is een risico dat je loopt als je de mensen niet echt doodt.
   Over Bataclan en over Zaventem gaan ook de geruchten dat er nauwelijks doden zijn gevallen.
   Stel dat dit uit zou komen, dan hebben ze de poppen aan het dansen.
   Dus: kunnen ze beter wèl die mensen doden.
   Wat kan het hun schelen? Niks.

   Verwijderen
  10. Jan,

   En wie moet dit dan naar buiten brengen zonder voor complottheorist in de MSM te worden uitgemaakt?

   Verwijderen
  11. Een False Flag kan natuurlijk.
   Maar waarom zou je de moeite doen om zulk toneel op te voeren?
   Dacht je dat de mensen achter een false flag werkelijk om een mensenleven meer of minder geven?
   Bovendien moeten er veel meer mensen in het complot zitten, dan bij een achte aanslag met echte slachtoffers.
   Je hoeft alleen een echte dader te vinden, en die zo aansturen dat die denkt dat hij het zelf heeft bedacht.
   Dan verschaf je hem de gelegenheid en middelen, en alles gaat vanzelf.

   Verwijderen
 2. Islam Karimov, de bejaarde president van Uzbekistan, is geveld door een hersenbloeding zonder een duidelijke opvolger te hebben.

  Het is een ver land, maar de ontwikkelingen aldaar moeten goed in de gaten gehouden worden! Naast Russische belangen is er China en de zijderoute, al qaida en de salafisten, Gülen en Turkije. En uiteraard de VS met NGOs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het establishment geeft de russen overal de schuld van.

  Democraten bang voor Russische manipulatie verkiezingen VS
  http://nos.nl/artikel/2128884-democraten-bang-voor-russische-manipulatie-verkiezingen-vs.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @ Oli

   Een schoolvoorbeeld van projectie. Als je een deep state vertegenwoordigt die niet andersdan gewend is zich te mengen in de binnenlandse politiek van andere landen dan wordt je uiteraard een beetje achterdochtig. Iets met waard en gasten.

   "DECLASSIFIED American government documents show that the US intelligence community ran a campaign in the Fifties and Sixties to build momentum for a united Europe. It funded and directed the European federalist movement.
   The documents confirm suspicions voiced at the time that America was working aggressively behind the scenes to push Britain into a European state. One memorandum, dated July 26, 1950, gives instructions for a campaign to promote a fully fledged European parliament. It is signed by Gen William J Donovan, head of the American wartime Office of Strategic Services, precursor of the CIA
   ...........
   The head of the Ford Foundation, ex-OSS officer Paul Hoffman, doubled as head of ACUE in the late Fifties. The State Department also played a role. A memo from the European section, dated June 11, 1965, advises the vice-president of the European Economic Community, Robert Marjolin, to pursue monetary union by stealth.
   It recommends suppressing debate until the point at which "adoption of such proposals would become virtually inescapable".

   http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/1356047/Euro-federalists-financed-by-US-spy-chiefs.html

   Verwijderen
 4. Uiteindelijk gooien de amerikanen iedereen onder de bus. Ik heb al zo vaak hier gezegd hoe is het mogelijk dat de amerikanen in de afgelopen 15 jaar zowat alles verkeerd hebben gedaan in het midden oosten. Ze hebben op KSA na geen enkele bondgenoot meer. Met bloed zweet en tranen hebben de koerden (met behulp van de amerikanen) Manbij op IS veroverd en vele gebieden in noord syrië. Nu moeten ze dat gebied ten oosten van de eufraat weer opgeven (met behulp van de amerikanen) aan de jihadisten en de turken. Wat moeten de koerden nu denken van de amerikanen ?. Dit vergeten ze echt niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Koerden kiezen na verloop van tijd weer voor Assad.

   Verwijderen
  2. Oligarch zegt: "hoe is het mogelijk dat de amerikanen in de afgelopen 15 jaar zowat alles verkeerd hebben gedaan in het midden oosten."
   Of je iets goed danwel verkeerd doet, hangt van jouw doel af.

   Als hun doel is om Democratie en een beter leven voor de bevolking van Irak etc. te brengen, ja, dan deden ze alles verkeerd.
   Als hun doel is om de olie te controleren, ja dan zijn ze nu verder van huis dan toen ze begonnen, 15 jaar geleden.

   Maar let op: wie is 'Amerika' in dit geval? Wie hebben die oorlogen doorgedreven? CIA ? Pentagon? Congres? Witte Huis?

   Nee: altijd waren het de Neocons.
   (Een anecdote uit een boek van Cockburn: Zoon Bush vraagt aan vader: 'Wat is een definitie van Neocon?" Papa Bush zegt: "In één woord? Israel."

   Uit ALLES blijkt dat de Neocon Ooorlogen maar 1 doel hadden: Israel lebensraum geven. De buurlanden in chaos en ellende brengen.
   Het was een gigantisch succes !

   Verwijderen
  3. Het was een gigantisch succes !

   Nou, gigantisch.....Van de 7 landen waar ze democratie zouden brengen hebben ze alleen in Libië en Somalië een puppet zitten. In Libië is de strijd nog gaande.
   De grote prijs voor Israël is Iran. Iran is sterker dan ooit. Neem de Iran deal. Iran heeft uitstekende relaties met Irak. In tegenstelling tot de periode tot 2003.
   Assad zit nog op zijn post. De aanvoerlijnen naar Hezbollah zijn nog steeds in tact en Hezbollah heeft meer raketten en is beter getrained dan ooit te voren. Assad heeft weliswaar zijn chemische wapens ingeleverd, maar de S300 raketten heeft Assad nog. Vanuit Neocon standpunt moet eerst Assad weg en daarna moeten de geestelijke leiders uit Iran weg.
   Tsja...Ik vind dat ze tot nu toe weinig bereikt hebben de afgelopen 15 jaar.

   olie/dollar
   De controle over de olie uit Irak hebben ze niet meer. Het enige is dat de olie uit Irak nu in dollars wordt afgerekend en niet in euro's zoals Saddam wilden. Daar staat tegenover dat Iran nu zijn olie in euro's afrekent.

   Verwijderen
  4. Oligarch,

   als het doel was om die 7 landen te verzwakken, dan is dat heel goed gelukt.
   Akkoord dat Iran nog niet zo erg verzwakt is, maar àls het land op weg was naar nucleair (en wie zou dat onredelijk vinden?) dan is het dat nu niet meer.... Dat is een enorme winst voor Israel. Een gigantische winst, want nu zijn ze heer en meester, ook over Iran, dank zij hun nucleaire capaciteit.
   Wat er nog over is van Syrië is een schaduw van wat het was: land verwoest en gedesintegreerd. Het sociale verband is weg.
   Om over Libië en Irak en Afghanistan maar niet te spreken.
   Somalië is echt een puinhoop en Sudan is in twee gesplitst.

   Niet slecht als je dat in 15 jaar voor elkaar krijgt.
   Besef dan wat deze mensen met Rusland en China van plan zijn, en je moet er niet aan denken hoe de wereld er over 15 jaar uit zou kunnen zien....   Verwijderen
  5. @Jan, ze hebben niets bereikt.

   Verwijderen
  6. Vraag aan Oligarch:
   1. Wie zijn 'ze'?
   2. Wat hadden deze 'ze' willen bereiken?

   Ik versta onder 'ze' de neococons, m.a.w. de pro-Israel gekken die van nature 'iets kapot willen maken'.
   Die neiging uit zich het beste in 'The Ledeen Doctrine':
   “Every ten years or so, the United States needs to pick up some small crappy little country and throw it against the wall, just to show the world we mean business.”

   Ik weet dat ze 'vrij spel voor Israel' willen bereiken. Misschien wel 'Eretz Israel': een Israel van de Nijl tot de Eufraat.
   Dat lees ik althans in het Yinon Plan.

   Nu ben ik benieuwd naar jouw antwoorden op die twee vragen. Want misschien heb jij het over heel andere mensen en heel andere doelen. Maar dan moet je wel aantonen dat DIE mensen de buitenland politiek van de VS hebben gevormd, en niet de lieden waar ik over spreek.


   Verwijderen
 5. Reactie gehad van Sjoerd Fennema inzake de Één Vandaag zomerserie "Complot or not".

  Geachte Heer, Mevrouw  Als maker van de serie ‘complot or not’ wil ik u danken voor de mail waarin op de serie reageert. Veel mensen hebben dat gedaan, en bij sommigen was er teleurstelling over het feit dat er geen ‘echte complotdenkers’ aan het woord kwamen. Ook is door velen gesuggereerd dat er meer aandacht besteed had kunnen worden aan specifieke theorieen die je ‘complotconstructies’ kan noemen.

  De opzet van de serie was om de meest voorkomende complot-constructies tegen het licht te houden, en daarbij complotten waarvoor geen bewijs is gevonden af te zetten tegen historische complotten waarvoor wel bewijzen zijn. Dat is ook steeds zo aan de kijker gecommuniceerd.


  De meest voorkomende complotconstructies over actuele kwesties kun je in ruime mate op internet vinden, daar is er veel belangstelling voor, het is het platform bij uitstek waarop complotdenkers hun ideeen uiteenzetten. Voor deze complotconstructies hoefden wij dus niet ver te zoeken. Om deze theorieen tegen het licht te houden en te bespreken hebben wij experts, wetenschappers, schrijvers en ervaringsdeskundigen benaderd die vanuit hun expertise zicht hebben op het feitenmateriaal rond de thema’s die aan de orde kwamen. Op zich volstaat dit in onze ogen al voor een gebalanceerde benadering van het onderwerp.


  Toch hebben we ook contact gezocht met makers van complotsites. Al gauw bleek dat wij te maken kregen met een grote mate van wantrouwen. En een zeer geringe bereidheid om mee te werken. Ons werd duidelijk gemaakt dat we pas als gesprekspartner geaccepteerd zouden worden, als we eerst zouden toegeven dat we de opzet of zelfs (overheids) opdracht hebben om bepaalde ‘waarheden’ aan het oog van het brede publiek te onttrekken. In onze ervaring is dat niet zo, maar wat ons betreft is er wel een minimum aan vertrouwen in onze professionaliteit en integriteit vereist om een zinnige dialoog aan te gaan. Dit, en het gegeven dat hun visies wel uitgebreid op internet staan, heeft ons doen afzien van verdere pogingen om complotdenkers te interviewen.


  Toen de serie werd uitgezonden kwamen er wel veel reacties van uit kringen van wat ik voor het gemak even ‘complotdenkers’ noem. Daar zat veel emotie bij, maar het is niet zo dat er nieuwe feiten of andere zaken dan wij al hadden aangetroffen naar voren zijn gekomen.


  Wel heb ik naar aanleiding alle reacties over het thema van de ‘bewijslast’ een extra ‘blog’ op de site van Een Vandaag gezet. Mocht u die nog niet gelezen hebben raad ik u dat zeker aan.

  http://complot.eenvandaag.nl/extra/68453/complot_or_not_bewijslast  Op alle individuele reacties op alle verschillende platforms konden we niet ingaan, daarom wil ik u bij deze graag bedanken voor de door u getoonde belangstelling voor ons programma. U zult begrijpen dat wij onmogelijk ALLE complot constructies die er zijn uitputtend hebben kunnen behandelen of tot een definitief oordeel erover te komen.

  We hebben ook zelf in eerste aflevering van de serie aangeven dat er grote waarde kan schuilen in de vragen die door complotdenkers worden opgeroepen. Ook al zijn alle antwoorden op deze vragen niet altijd te vinden en te geven.

  Wat wij hebben willen doen is in ieder geval aandacht besteden aan het verschijnsel als een relevant en groeiend fenomeen dat van alle tijden is, maar met name nu in het internet tijdperk een rol opeist in de manier waarop tegen de actualiteit wordt aangekeken.

  Ik hoop dat met deze uitgebreide toelichting de meeste van uw vragen zijn beantwoord.

  Met vriendelijke groet, Sjoerd Fennema


  Verslaggever EenVandaag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou nee geen goed uitgelegd antwoord. Joop hebben ze niet benaderd en ze hebben hem niet eens gevraagd of hij nog condities had waaronder hij wel of niet wilde meewerken. Bij gebouw 7 9/11 werd meen ik gezegd dat duizenden mensen van dit complot geweten moeten hebben. Dus het is niet waar. Om 20 over 5 kwam gvd een gebouw in vrije valsnelheid naar beneden. De oorzaak was dat er wat brandjes in het gebouw waren en er was wat puin van de andere 2 gebouwen op het gebouw gevallen. Dat had Fennema gvd moeten zeggen. Door wat puin en wat brandjes kwam wtc 7 in VRIJE VALSNELHEID naar beneden. Rara hoe kan dat ??. Incident is nooit door enige officiële instantie ontkent, ook niet door de lease eigenaar (lucky) Larry Silverstein. Incident is nooit door de 9/11 commissie onderzocht. Waarom niet ??

   Nee Oligarch,....9/11 is een complot dat nooit is bevestigt door de overheid, dus is het een onbewezen complot. Van 9/11 moeten duizenden mensen van afgeweten hebben, dus is het onwaarschijnlijk dat het een complot is en dat het officiële verhaal niet klopt.

   wtc 7 kwam door dieselbrandjes en puin naar beneden. Ga maar weer lekker slapen Oligarch.

   Verwijderen
  2. dat het een complot is en dat het officiële verhaal niet klopt. = dat het een complot is en dat het officiële verhaal wel klopt.

   Verwijderen
 6. De Franse conservatieve intellectueel Guillaume Faye beargumenteerd, op grond van m.i.zeer aannemelijke argumenten, dat rond Kaliningrad een crisissfeer wordt gefabriceerd door de NAVO om een gewapend conflict met de Russen uit te lokken.  "Having failed to bait Russia in Eastern Ukraine and Crimea, NATO has now pivoted to the Baltics, where it is hell-bent on provoking a war with Russia."

  There is a worrying risk of a military clash between NATO and Russia over the Russian enclave of Kaliningrad, jammed between the Baltic countries and Poland, which are all new members of the EU and NATO. Military pressure keeps increasing in the Baltic region. The situation is far more dangerous than it was during the crisis of Eastern Ukraine and Crimea, because Kaliningrad is a Russian enclave at the core of the EU and NATO.

  "Officials and the Western media, as well as the governments of Poland and the three Baltic countries governments – and of course, Washington – are accusing Putin’s government of machiavellianism and ‘provocation’, seeking a casus belli with Kaliningrad. On the contrary, the Russians are the victims of a provocation: NATO is seeking an armed conflict, limited if possible, to be able to put down the regime of Putin that they hate so much. Will Kaliningrad be the pretext?"

  verder lezen op:

  http://russia-insider.com/en/there-danger-war-europe/ri16014

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kaliningrad is zeer goed verdedigd, evenals de Krim. Volgens mij geen kans op dit moment.

   Ik maak me meer zorgen over Finland, de Baltics en Donbass.

   Uzbekistan een beetje.

   Allemaal kinderspel vergeleken met Brasil! Mevrouw Dilma Roessef staat op het punt uitgeschakeld te worden: een parlementaire coup! Als we niet uitkijken wordt het hele ´continent van de hoop´ teruggebracht in een nieuwe Monroe bananrepubliek! En wij maar blij zijn dat er weer een wijkje in Damascus bevrijd is geworden...

   Hallo!!!! Voorlopig zijn de neocons ruim aan het winnen en zijn wij de verliezers! Ja, ook in de informatieoorlog.

   Het breekt mijn hart, maar het is wel waar!

   Verwijderen
  2. "Hallo!!!! Voorlopig zijn de neocons ruim aan het winnen en zijn wij de verliezers! Ja, ook in de informatieoorlog."

   Hoezo? Je werkt er zelf aan mee met je geloof in Global Warming en de grote stap naar de New World Order/One World Government.

   http://yournewswire.com/george-soros-paid-al-gore-millions-to-lie-about-global-warming/

   Verwijderen
  3. Van een Amerikaan die er dichtbij zit.

   NASA, which stands for Never A Straight Answer (I know; I used to work for them) is still pushing the human-caused global warming nonsense to justify a carbon tax even though we have had several record-setting winters and are headed into yet another. It is already snowing in the northern hemisphere, including Colorado, California, Calgary and winter sports venues in northern Europe are opening early this season.

   The Old Farmer's Almanac is saying we have another hard winter coming, and frankly, having worked for NASA, I trust the Almanac on this one.

   Verwijderen
  4. No global warming at all for 18 years 9 months – a new record – The Pause lengthens again – just in time for UN Summit in Paris
   http://www.climatedepot.com/2015/11/04/no-global-warming-at-all-for-18-years-9-months-a-new-record-the-pause-lengthens-again-just-in-time-for-un-summit-in-paris/

   En dan gaat over 6 jaar de zon in een slaaptoestand. Krijgen we een (mini) ijstijd.

   Verwijderen
  5. Op Oahu is de wintertijd op 1 augustus ingegaan, tijd voor de winkeliers om de kerstboom alvast neer te zetten.

   Dit is geen grap!

   Verwijderen
  6. [ http://www.climatedepot.com/2015/11/04/no-global-warming-at-all-for-18-years-9-months-a-new-record-the-pause-lengthens-again-just-in-time-for-un-summit-in-paris/ ]

   Een republikeinse denktank die miljoenen van de fossil industry heeft opgehaald!!! Een artikel van bedriegers als de so-called ´Lord´ Monckton´, een staaltje curve fitting!


   [En dan gaat over 6 jaar de zon in een slaaptoestand. Krijgen we een (mini) ijstijd.]

   Ook enige verklaring waarom de zon in slaap zou vallen? Met berekening waarom dit effect sterker zou zijn dan het broeikaseffect (wet van Arrhenius + feedbacks?).

   Zullen we gelijk ook even het Loch Ness monster gaan vangen?

   Verwijderen
  7. [Op Oahu is de wintertijd op 1 augustus ingegaan]

   Waar ligt dat? Inderdaad, net zo irritant als een zwartepiet discussie in mei of een boerkinidiscussie nu.

   Ik vind het een zeer deprimerend moment wanneer de speculaasstank weer de supermarkten vult: een aankondiging dat de zomer echt voorbij is: gelukkig hebben we nog een maand!

   Klimaatverandering of niet, in Nederland is het s´winters altijd kutweer!

   Verwijderen
  8. "Een republikeinse denktank die miljoenen van de fossil industry heeft opgehaald!!! Een artikel van bedriegers als de so-called ´Lord´ Monckton´, een staaltje curve fitting!"

   Wij zijn er inmiddels achter dat er geen verschil bestaat tussen Democraten en Republikeinen. Al Gore is rijk geworden door de leugens van de neocon George Soros en Al Gore had in 2006 een energierekening van $31.000. Prins Charles vindt dat jij maar één keer per week mag douchen, terwijl hij apart van Gordon Brown met vliegtuig naar Kopenhagen vliegt.

   Ben jij zo'n elitair ettertje, Rootman?

   "Ook enige verklaring waarom de zon in slaap zou vallen?"

   Waarom kom jij niet met een verklaring over de ijstijd? Jij kan je eigen agenda hier wel proberen te verdedigen maar dat gaat niet lukken met lollige oneliners.

   Verwijderen
  9. "Ik vind het een zeer deprimerend moment wanneer de speculaasstank weer de supermarkten vult: een aankondiging dat de zomer echt voorbij is: gelukkig hebben we nog een maand!"

   Ze hebben er pilletjes voor, een welkome aanvulling voor Big Pharma!

   Verwijderen
  10. Soros verspreidt leugens + waarheid, ruwweg geschat 1: 3. Van dat laatste staat veel in de Soros DC leaks, maar in tegenstelling tot Clinton heeft Soros zijn servers wèl goed beveiligd.

   Waar Soros, en in zekere zin Gore ook, rijk van zijn geworden zijn echter geen leugens, maar keiharde (insider trading) waarheid. Soros en Clinton zijn evenals hun al dan niet hypthetische voorbeeld met horentjes en vleermuisvleugels weliswaar tricksters, doch geen pathologische leugenaars.

   Verwijderen

  11. Joop schrijft:
   Wij zijn er inmiddels achter dat er geen verschil bestaat tussen Democraten en Republikeinen. Al Gore is rijk geworden door de leugens van de neocon George Soros en Al Gore had in 2006 een energierekening van $31.000. Prins Charles vindt dat jij maar één keer per week mag douchen, terwijl hij apart van Gordon Brown met vliegtuig naar Kopenhagen vliegt.

   Joop, dit zijn geen argumenten waarmee je aan toont dat er geen opwarming is.

   Joop schrijft: "Ben jij zo'n elitair ettertje, Rootman?"
   Waar slaat dit op, Joop?
   Is dat een discussie, of toch weer 'pathologisch ruziemaken'?

   Over de zon die in slaap zou vallen.
   Dat is een nieuwe bewering. Als je daar mee komt moet je er bij vertellen waar je dat op stoelt. Zo hoort dat.

   Een verklaring voor de ijstijd is oude koek, en heeft er niks mee te maken.
   Dit is geen discussieren. Dit is 'iets terug roepen'.

   Verwijderen
  12. Hoewel mijn energierekening zeer laag is en ik geen geld heb om vaker dan eens in de paar jaar naar mijn geliefde latina vakantieparadijs te gaan geloof ik niet zo in spaarlampen indraaien en andere symbolische maatregelen.

   Er zijn veel dingen fout met de klimaatbeweging, zeker waar het biofuels en subsidies betreft. Ook dat het deel van het cultureel marxisme, met zijn goeddoenerijen, geworden is. Het feit dat Soros en Gore hard hebben gewerkt dit belangrijke onderwerp te hacken zegt nog niets over de scientific value van het onderzoek. Ook al speelt in de echte wereld de tragedy of the commons.

   Dat Rusland nog vóór het midden oosten in de neocon crosshairs ligt zou uiteindelijk met de voor honderden jaren wereldproductie voldoende, brandschone voorraden aardgas in het methaanijs te maken kunnen hebben. Neocons doen niet aan spaarlampen.

   Verwijderen
  13. "Joop, dit zijn geen argumenten waarmee je aan toont dat er geen opwarming is."

   Is het wel een argument om aan te tonen dat er wel een opwarming is?

   "Joop schrijft: "Ben jij zo'n elitair ettertje, Rootman?"
   Waar slaat dit op, Joop?
   Is dat een discussie, of toch weer 'pathologisch ruziemaken'?"

   Ik ben niet bezig met ruzie zoeken, Jan, ik ben bezig met het ontmaskeren van een elitair ettertje!

   "Over de zon die in slaap zou vallen.
   Dat is een nieuwe bewering. Als je daar mee komt moet je er bij vertellen waar je dat op stoelt. Zo hoort dat."

   Ik dacht dat het Maunder minimum hier al eerder besproken is.

   "Een verklaring voor de ijstijd is oude koek, en heeft er niks mee te maken.
   Dit is geen discussieren. Dit is 'iets terug roepen'."

   Oké, dus jij bent ook een elitair ettertje!

   Verwijderen
  14. "Er zijn veel dingen fout met de klimaatbeweging, zeker waar het biofuels en subsidies betreft. Ook dat het deel van het cultureel marxisme, met zijn goeddoenerijen, geworden is. Het feit dat Soros en Gore hard hebben gewerkt dit belangrijke onderwerp te hacken zegt nog niets over de scientific value van het onderzoek. Ook al speelt in de echte wereld de tragedy of the commons."

   De "scientific value" is dat er geen "scientific value" is, er bestaat namelijk geen consensus. En wie ben jij nu helemaal?

   Verwijderen
  15. Onderstaande lijkt mij een aardig argument.

   "De "scientific value" is dat er geen "scientific value" is, er bestaat namelijk geen consensus."

   Verwijderen
  16. @Rootman,

   "Allemaal kinderspel vergeleken met Brasil! Mevrouw Dilma Roessef staat op het punt uitgeschakeld te worden: een parlementaire coup!"

   En wie wordt de opvolger van mw. Rousseff ?

   Verwijderen
  17. @Rootman,
   Waar heb jij de info dat Lord Monckton lobbied voor de fossiele energie club.??
   en......en dat is een feit volgens de foto's van de nasa. Het noordpool ijs is +/- 5% minder dan in 1980.

   Wat heeft deze pipo van de propaganda zender NOS ?

   Tweederde minder zee-ijs op de Noordpool
   http://nos.nl/artikel/2054838-tweederde-minder-zee-ijs-op-de-noordpool.html

   Wat voor agenda heeft deze man ?. Waarom die bangmakerij ?. Moet autorijden, vliegtuig vliegen en huis verwarmen weer zwaarder belast worden ?. Zodat we de hogere prijzen voor zoete koek slikken ?

   Verwijderen
  18. NOS, PR bureautje van het (corporatistische) overheidsbeleid.

   Verwijderen
  19. Mw Roessef is afgezet door de corrupte parlementariers die CIA en bewezen corrupte Temer steunen. Wanneer een volksopstand nu geen resultaten boekt is het land, en daarmee het continent voorlopig verloren.

   Verwijderen
  20. Ja, op naar de volgende verkiezingen over een jaar of 4.

   Verwijderen
  21. Monckton is een fraud, is dat nu zo moeilijk te vinden?

   http://www.sourcewatch.org/index.php/Christopher_Monckton

   Bovendien is het geen mens maar een kikker.

   Verwijderen
  22. Oligarch,
   Cruise vaart bedrijven doen aan geld verdienen, niet aan propaganda.
   Er is nu voor het eerst een cruise schip dat via de Noordelijke Ijszee zal varen, van A naar B.
   Hadden ze vroeger geen interesse, of was het toen echt onmogelijk, zoals die Cruise-lui zeggen?

   Foto's van de Nasa.......
   Tot welke club behoren die, volgens jou?

   Verwijderen
  23. "Bovendien is het geen mens maar een kikker."

   Plaats even een foto van jezelf, @Rootman, dan zullen wij voor jou wel bepalen wat jij bent!

   Verwijderen
  24. @Rootman,

   En je plaatst een link waar Al Gore als goeroe wordt gezien terwijl jij afstand van Al Gore had gedaan!

   Verwijderen
  25. Stoppen met je bullshit, @Rootman!

   Gore's climate film has scientific errors - judge

   https://www.theguardian.com/environment/2007/oct/11/climatechange

   Verwijderen
  26. Joop, je lijkt steeds voor big oil en het establishment te kiezen, trekt het blog naar beneden door kibbelen en het verkondigen van samenzweringstheoriëen. Aan welke kant sta je eigenlijk?

   Verwijderen
  27. @Rootman,

   Waar haal jij dat nou vandaan, @Rootman? Dus als ik tegen een Anthropogenic Global Warming ben, ben ik voor het establishment? Dan spreek jij jezelf aardig tegen! Daarnaast haal ik het blog niet naar beneden maar jou en samenzweringstheorieën bestaan.

   "Aan welke kant sta je eigenlijk?"

   Kennelijk niet aan jouw neocon kant, die een global carbon tax willen invoeren!

   Verwijderen
  28. Even iets duidelijk maken joop: Dat ik het over het algemeen met de klimatologische concensus eens ben betekent niet dat ik het met de voorgestelde maatregelen eens ben. Ik noem dat symbolisch spaarlampen indraaien.

   Ik heb het vaker over het methaanijs gehad, wat volgens mij zowel het probleem als de oplossing is. Inzichten hierover zijn nog groeiende, en slechts enkele jaren oud. Ik heb nooit geloofd in vrijwillige besparingen en als we geen carbon tax krijgen plukken ze het heus wel op een andere manier van ons af. Google eens ´tragedy of the commons´ en zie waar ik heen wil.

   Het is waar dat Soros etc. dit en vele andere onderwerpen gehacked heeft, maar als je er dan maar blind tegen verzet heeft hij je ook in zijn greep. het gaat erom zelf te oordelen, want Soros zijn invloed gaat door goede en slechte onderwerpen, waarheid en leugen heen. Je laat je piepelen!

   Verwijderen
  29. Joop je haalt het blog naar beneden door:

   1. Je tegenstanders uit te schelden.
   2. Vaak geen argumenten aan te voeren maar schijn-argumenten of gewoon maar iets te roepen dat in de buurt komt.
   3. Lange reeksen van --niet-originele en dus saaie -- scheldpartijen met Cruelman en LGK (of wie zich er toe leent) hier te plaatsen, waardoor het blog oninteressant wordt voor de andere mensen, en daardoor werken vele mensen hier in feite voor een veel kleiner publiek dan mogelijk zou zijn als jij jouw pathologische ruziemakerij zou kunnen bedwingen.

   Je noemt jouw tegenstanders steeds met dezelfde scheldnaam.
   Een sprankelende, vindingrijke scheldpartij kan een lust zijn om te lezen. Persoonlijk houd ik meer van een wat bedekter manier. ( Zoals Wim Sonneveld in de rol van aankomend schoonvader zei over zijn potentiele schoonzoon: " Ik press hem regelrecht het graf in. Dat ie zo goed de afwas deed, etc.")
   Jij neemt 100 keer de moeite om LGK aan te duiden met Laag Gekwalificeerd Karakter,
   Zelfs de eerste keer dat je dat bedacht had was het al niet leuk, Joop.

   Joop, het is helemaal niks. Stop er mee.
   Schrijf gewoon over de wereld en de geopolitiek , en laat de trollen hun ding doen.

   Verwijderen
  30. @Jan Verheul,

   Blijf jij aan de gang of geef je nog eens antwoord op de vragen waar jij geen antwoord op hebt maar zo voor de hand liggen, net zo als je blindheid omtrent het nazi gebouw in Brussel?

   Verwijderen
  31. @Rootman,

   Stap nu eens van je klimatologie studie af en stop met het verdedigen van je pseudo collega's.

   Over 30,000 scientists say 'Catastrophic Man-Made Global Warming' is a complete hoax and science lie

   Learn more: http://www.naturalnews.com/055151_global_warming_science_hoax_climate_skepticism.html#ixzz4J1wfy0F8

   Verwijderen
  32. Climate Science is NOT Settled

   http://clexit.net/wp-content/uploads/2016/08/clexit.pdf

   Verwijderen
 7. @Jan,

  Met "ze" bedoelde ik ook de Neocons. Deze lieden willen niet zomaar iets kapot maken. Ze willen Iran kapot maken. Nu heeft Iran het voor elkaar gekregen dat de sancties tegen het land zijn opgeheven. Iran heeft invloed in Irak gekregen. (Voor 2003 was Irak geen vriend/wellicht meer vijand van Iran). Iran heeft meer invloed in Syrië dan ooit te voren. Iran heeft Hezbollah meer bewapend en geoefend dan ooit te voren. Iran heeft meer invloed in Yemen dan ooit te voren.

  Wat is er dan bereikt de afgelopen 15 jaar voor de neocons ?

  Degene die de afgelopen 15 jaar gewonnen hebben in termen van geld zijn de bankiers, het militaire industriële complex, de corporaties, neocon politici (incl de clintons).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ologarch, als ze Iran kapot willen, waarom hebben ze dan Afghanistan, Sudan, Somalie en Libie kapot gemaakt?

   Iran maakte helemaal geen kernwapens, maar wel kernenergie. Die sancties hebben ze onverdiend opgelegd gekregen.
   En nu zijn de sancties weg in ruil voor : eeuwige ondergeschiktheid aan kern-macht Israel.

   Typisch Israel: vals beschuldigen, en dan iets gedaan krijgen van de vals beschuldigde slachtoffer. Ze doen nooit anders.

   Ze nemen een land van onschuldige Palestijnen af, en als die dat niet goed vinden, zijn zìj de boosaardigen !
   De dief beschuldigd zijn slachtoffer !
   Maar ze komen er mee weg, omdat de mensen te stom zijn om voor de duvel te dansen. Je kan ze ALLES wijsmaken, zo zei Bertrand Russell al. ALLES.

   Verwijderen
  2. Ologarch, als ze Iran kapot willen, waarom hebben ze dan Afghanistan, Sudan, Somalie en Libie kapot gemaakt?

   Vanwege geopolitieke, commerciële belangen.

   Iran is de hoofdprijs voor de neocons.

   Verwijderen
  3. Wie heeft er al geld verdiend ( of denkt dat binnenkort te gaan verdienen) aan de destructie van Libië ?
   En Somalië? En Sudan? En Afghanistan?

   Voor wie, voor welke commerciele belangen doen die Neocons al die moeite?

   Zoals Hillary in haar email schreef: Syrie moet kapot, want dat is goed voor Israel.

   Waarom al die andere moslimlanden kapot moeten is zelfs mij een raadsel. Ik weet wel dat de Amerikaanse tax betaler er dood arm van wordt.

   Verwijderen
  4. "En Somalië? En Sudan?"

   Waarom denk jij dat Boko Haram in Somalië en Soedan zitten? Als Al-Qaida en I.S. al een kind van de VS zijn, wat denk je dan wat Boko Haram is of Al-Shabaab? China moet weg uit Afrika, Jan!

   https://en.wikipedia.org/wiki/China%E2%80%93Somalia_relations

   http://www.nu.nl/buitenland/3873790/chinese-militairen-beveiligen-olievelden-zuid-sudan.html

   http://www.euronews.com/2015/02/16/cia-and-mossad-are-behind-boko-haram-and-isil-says-sudan-president

   Verwijderen
  5. Ja en Syrië en Iran zijn nog lang niet kapot beste Hillary. Sterker nog. Assad is nog nooit zo veilig geweest als nu (met de russische bescherming) en dat zijn de woorden van John McCain.

   Verwijderen
  6. Over Sudan : Keith Harmon Snow woonde vele jaren in dat gebied en beschreef nauwgezet hoe de Amerikanen en Israeli's er voor zorgden dat Sudan in twee werd gesplitst. En hoe Kagame de macht greep in Rwanda. En hoe daar vele miljoennen mensen de dood vonden.
   Ik weet dus dat de VS er achter zit. En ik weet dat ze het o.a. deden om te voorkomen dat China dat hele Afrika in bezit neemt. Daar hebben de Amerikanen wel wat miljoenen doden voor over.
   ( Engdahl gelooft trouwens niet dat er een echte humanitaire ramp in Darfur is geweest. Hij acht dat grotendeels door de media bedacht. De paar beelden die er zijn van de ellende , kun je elke 5 jaar wel schieten in Sudan.)
   Nee, het ging er om dat een groot moslimland zou worden verzwakt, en dat China werd gedwarsboomd. En dat de VS olie in handen zou krijgen. Maar ik denk niet dat ze die olie in handen kregen. Het enige dat dus wel altijd lukt is de specifieke Neocon goal: de islam zwart maken en kapot maken.

   Onze naïeve ( en daardoor wreedaardige) journalisten stonden te juichen toen Zuid Sudan onafhankelijk werd. Ieder normaal mens wist dat dit alleen maar ellende kon betekenen. De Israeli's hadden schepen vol met wapens ( in de Oekraine gekocht) aan de Zuid Sudanezen verkocht. Een gruweldaad dus.

   1) Video met Harmon Snow: https://www.youtube.com/watch?v=GF0Z_OEkuuE
   2)
   https://racismandnationalconsciousnessnews.wordpress.com/2009/04/09/the-winter-of-bashir%E2%80%99s-discontent-africom%E2%80%99s-covert-war-in-sudan-keith-harmon-snow/

   Verwijderen
  7. @ Oligarch.
   Oligarch,
   Als het de woorden van John McCain zijn, dan zou je toch moeten weten dat je met onzin te maken hebt.
   Syrië is volledig kapot gemaakt. Klaar.
   Ik hoop dat Assad kan blijven, want hij is de enige die nòg groter ellende kan voorkomen. Maar Putin zal Rusland echt niet opofferen voor Assad. Het is dus een heel wankele toestand voor Assad, zeker nu hij de oorlog misschien toch gaat verliezen.

   Verwijderen
  8. Krijg ik nog antwoord, Verheul?

   "Ik weet dus dat de VS er achter zit."

   Waarom schrijf je dan dat je het niet weet?

   Verwijderen
  9. Joop schrijft : ( eerst om 0.44 uur en dan om 1.10 uur)

   ""Krijg ik nog antwoord, Verheul?
   "Ik weet dus dat de VS er achter zit."
   Waarom schrijf je dan dat je het niet weet? ""

   Joop EIST de volle aandacht. Joop EIST dat je hem antwoord geeft, en wel onmiddellijk.
   Niet dat Joop precies weet wat er geschreven is.
   Niet dat Joop bereid is om enige onduidelijkheid te accepteren.( Joop vindt dat wij de tijd moeten nemen om elke bewering uitvoerig en zonder ruimte voor twijfels te formuleren, zoals een jurist dat doet in een contract.)
   Doe je dat niet, dan denkt hij dat ie je op een detail kan pakken.
   Kortom: Joop gedraagt zich als een patient die een obsessie heeft.

   Hier komt je antwoord Joop:
   Ik schreef: "Waarom al die andere moslimlanden kapot moeten is zelfs mij een raadsel."
   Uitleg: Syrië en Irak en Libië moeten kapot voor Israelische lebensraum.

   Maar Yemen? Sudan? Somalië? Waarom moeten die kapot?
   Ja, de VS zit daar voor de olie, de coltan en al die andere stoffen.
   Maar moet je daarvoor een land volledig kapot willen maken? Moeten daar 6 miljoen Afrikanen voor sterven? Is het niet mogelijk ( en véél verstandiger) om dat zonder al die doden te doen?

   Is er iemand die me dat kan duidelijk maken?

   Verwijderen
  10. "Is er iemand die me dat kan duidelijk maken?"

   Ja, ik en jij ook als je een beetje nadenkt!

   Het gaat niet altijd om de zionistische 'lebensraum' maar ook om de elite. Als je naar de woorden van George W. Bush hebt geluisterd dan weet je dat de 'Amerikaan' geen genoegen neemt met een lagere levensstandaard. De vraag die daarbij rijst is dan; Welke Amerikaan? Wel, die vraag is snel beantwoord, het is in ieder geval niet de doorsnee Amerikaan. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook nog te maken met PNAC en de Amerikaanse drift naar wereldhegemonie!

   Zijn wij er dan? Nee!

   Wij hebben ook nog de VN, Bill Gates, George Soros, Henry Kissinger etc. die allemaal hun eigen agenda hebben via vaccinatieprogramma's die kinderen in Derde Wereldlanden onvruchtbaar moeten maken of het wereldvoedselprogramma van de VN die mensen in de Derde Wereld aan overheerlijke GMO producten moet helpen waar zij weer tumoren van krijgen.

   Dan laat ik Agenda 21 voor wat het de westerse geïndustrialiseerde wereld betreft maar achterwege buiten deze opmerking, als je robotjes hebt, heb je geen mensen nodig of zoals er op joop.nl populair wordt geschreven, je hebt een overschot aan opvreters!

   Ik hoop hiermee gedeeltelijk je vraag te hebben beantwoord omdat het onmogelijk is alle misstanden in de wereld hier te beschrijven, die niet alleen bestaat uit het Yinon-plan, er zijn nog tal van andere plannen om de mensheid te reduceren tot het gewenste aantal en daar horen jij, ik en Knelissen ook bij! Is het een complottheorie? Nee, het is de droeve waarheid!

   En ja, ik EIS aandacht als jou leven je lief is, ik doe het niet alleen voor mijzelf!

   Verwijderen
  11. O ja joh, heb jij hersens? Hebben jouw hersens zich weleens afgevraagd hoeveel Nederlanders er voor hun 65e overlijden? Helaas zijn daar geen statistieken van te vinden op het internet en jouw domme hersentjes vragen zich dan niet af waarom dat is? Nee, jouw hersentjes vragen zich nooit is af, die nemen alleen braaf op wat de overheid jou zegt. Als het aan jou gelegen had was er nooit een onderzoek naar MH-17 ingesteld want de overheid wist op de eerste dag al dat de separatisten erachter zaten.

   Ga jezelf eens dingen afvragen, onderzoeken, bel het CBS en vraag hoeveel Nederlanders er voor hun 65e overlijden (18%) en zit niet zo dom uit je nek te lullen, want dat kunnen wij inmiddels wél over Knelissen zeggen!

   Verwijderen
 8. Top USA National Security Officials Admit Turkey Coup

  http://journal-neo.org/2016/08/31/top-usa-national-security-officials-admit-turkey-coup/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wederom een openbaring van Engdahl.

   Ik zeg niet voor niks hoe het in godsnaam mogelijk is dat het geo politieke amerikaanse beleid (door wie dan ook gemaakt) alles zo'n beetje fout doet.
   Zbig zelf geeft het in dit geval toe. Persoonlijk denk ik dat Zbig furieus is dat de coup mislukt is en nu wat na moppert. LOL LOL. Hij is nl. de architect achter de chaos in het midden oosten.

   Dat krijg je als je een elitaire bovenlaag heb die bevolkt wordt met mensen die daar zitten vanwege hun afkomst ipv hun capaciteiten. De sovjet unie had er ook last van in de jaren zeventig/tachtig.

   Zouden hij en Kissinger nog steeds plannen hebben om Rusland verder te destabiliseren. Ik denk het wel, ze geven nooit op die seniele oude gekken.

   Verwijderen
  2. Erdogan heeft Biden duidelijk gemaakt dat er geen warme relatie meer is tussen de landen. Biden heeft nog luchtsteun gegeven bij de verovering van Jarablus. LOL. Nu hebben de amerikanen ook nog een geloofwaardigheids probleem bij de Koerden. LOL. LOL. Doen ze nu werkelijk niets goed ??

   Verwijderen
  3. P.s. Ik ben er blij mee dat ze niks goed doen, want voor ons burgers in Europa hebben deze lieden ook niet veel goeds in petto met hun TTIP (corporatistische macht incl eugenics programma) en met hun push voor oorlog met Rusland.

   Verwijderen
  4. @ Oli

   De afgelopen maand heb ik wat artikeltjes over recente uitlatingen van Zbig gelezen en daar lijkt het alsof hij 180 graden gedraaid is in z'n geopolitieke opvattingen. Samenwerking met andere grootmachten in plaats van streven naar hegemonie zou nu het geopolitieke streven van de VS moeten zijn. Geloof jij dat? Ik niet. Maar, en uit die gedachte komt mijn reactie voort, wat weten we werkelijk over de motieven en tactieken van het volk dat de beslissingen neemt die ter zake doen? Wij lopen achter de feiten aan en denken minstens twee stappen minder ver door over wat we zien. Daardoor worden 'we the people (sheeple)' eerder bespeeld als een viool dan dat 'we ze door hebben'.

   Verwijderen
 9. Hillary gaat cybercriminaliteit te lijf met militaire middelen

  “Make sure we are well defended and able to take the fight to those who go after us. As president I will make it clear that we will treat cyber attacks just like any other attack,” Clinton said. “We will be ready with serious political, economic, and military responses.”

  Read more: http://sputniknews.com/us/20160831/1044829927/clinton-promises-military-response-hackers.html

  Ik denk niet dat deze mevrouw enige besef van realiteit heeft en ik verwacht ook niet dat ze zal worden gekozen als president van Amerika.

  Hun satellieten zijn niet eens beschermt tegen een electronische aanval van de Russen. LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lijfarts van Obama heeft Hillary opgeroepen zich onder medische zorg te laten plaatsen.

   Verwijderen
  2. http://www.zerohedge.com/news/2016-08-31/obamas-former-doctor-says-hillary-should-have-thorough-neurological-exam

   Verwijderen
  3. Betrouwbaarder dan een dirty lying basterd als Knelissen!

   Verwijderen
  4. Joop je haalt het blog naar beneden door:

   1. Je tegenstanders uit te schelden.
   2. Vaak geen argumenten aan te voeren maar schijn-argumenten of gewoon maar iets te roepen dat in de buurt komt.
   3. Lange reeksen van niet-originele --en dus saaie -- scheldpartijen met Cruelman en LGK te plaatsen, waardoor het blog oninteressant wordt voor de andere mensen, en daardoor werken vele mensen hier ( Rootman, Oligarch, Dawg, Blik, Matt etc.) in feite voor een veel kleiner publiek dan mogelijk zou zijn als jij jouw pathologische ruziemakerij zou kunnen bedwingen.

   Jij neemt 100 keer de moeite om LGK aan te duiden met Laag Gekwalificeerd Karakter,
   Zelfs de eerste keer dat je dat bedacht had was het al niet leuk, Joop.

   Joop, het is helemaal niks. Stop er mee.
   Schrijf gewoon over de wereld en de geopolitiek , en laat de trollen hun ding doen.

   Verwijderen
  5. Hillary over cyber-aanvallen:
   “Make sure we are well defended and able to take the fight to those who go after us. As president I will make it clear that we will treat cyber attacks just like any other attack,” Clinton said. “We will be ready with serious political, economic, and military responses.”

   Een cyber-aanval is de ideale False Flag. je hoeft er helemaal niets voor te doen. Je kunt elk moment beweren dat de Russen gisteren al jouw codes hebben gestolen en dat je daarom vandaag een atoombom op hen moest gooien, omdat je compleet defensie-loos was geworden.
   Uit voorzorg natuurlijk. Uit zelfverdediging.

   Wat je wel moet doen is het volk er rijp voor maken. Zoals Victor Ostrovsky (ex- Mossad) schrijft in 1989 als hij zijn Mossad leraar citeert: "We will build up Saddam as the villain." Ofwel: we gaan er een aantal jaren voor uit trekken om Saddam als een schurk neer te zetten, zodat we hem straks zonder tegenstand ( uit de rest van de wereld) kapot kunnen maken.

   Dat is het volkje van de Frankfurter Schule. Ze werken er keihard aan om uw leven en uw gezin te vernietigen. Omdat ze gek zijn. Ik heb er geen andere verklaring voor. ( Kijk eens goed in de ogen van Victoria Nuland).
   De Frankfurter Schule. Een oud verhaal, maar tot mijn vreugde ook op Russia Insider nog eens verteld. Het is basis-kennis, zonder welke je niks van deze wereld kan begrijpen: http://russia-insider.com/en/politics/how-frankfurt-school-changed-american-culture/ri16033

   Verwijderen
  6. Here is why Turkey launched its operation in Syria

   http://www.russia-direct.org/opinion/here-why-turkey-launched-its-operation-syria?utm_source=Russia+Direct+free+weekly+newsletters&utm_campaign=298c9fc40a-EMAIL_CAMPAIGN_8_29_2016&utm_medium=email&utm_term=0_cd2cf54b82-298c9fc40a-78664913

   Amerika, Rusland en Turkije en hun onderlinge relaties bepalen wat de uitkomst zal zijn in het Syrische conflict. Ik verwacht dat de koerden hun koerdische staat kunnen vergeten. Dit omdat zowel Amerika als Rusland op dit moment Ankara willen behagen.

   Verwijderen
  7. Ik had niet van de frankfurter schule gehoord. Jurgen Habermans is nu geloof ik het gezicht van deze (denk) stroming. Wat me opviel is dat deze man niet veel of geen binding heeft met wat er op dit moment speelt in de samenleving als ik het volgende punt mag aanstippen.

   DIE ZEIT: Mr Habermas, did you ever think Brexit would be possible? What did you feel when you heard of the Leave campaign’s victory?


   Jürgen Habermas: It never entered my mind that populism would defeat capitalism in its country of origin. Given the existential importance of the banking sector for Great Britain
   http://www.zeit.de/kultur/2016-07/juergen-habermas-brexit-eu-crises-english

   Volgens sommige van mijn bronnen zijn het juist de bankiers geweest die uit de EU wilde om de nieuwe samenwerking aan te gaan met China.

   p.s. Ik heb wel gelezen dat Habermans tegen besloten ontmoetingen is zoals Bilderberg.

   Vluchtig bezien denk ik dat de stroming cq de professor een theorist/filosoof is die weinig praktisch gericht is.

   Wat is de relatie tussen Fucky Nuland en de frankfurter schule.?

   Is de stroming tegen elke vorm van samenwerking tussen mensen ? Mogen de mensen zich bv ook niet organiseren in de vorm van vakbonden ? of is de stroming alleen tegen samenwerking van mensen rondom een geestelijk onderwerp zoals christendom/moslim?

   Verwijderen
  8. Oligarch,
   De Frankfurter Schule dateert van bijna 100 jaar geleden, en kwam uit Frankfurt. Ze moesten Duitsland verlaten en gingen naar de VS.
   Daar hebben ze de oude cultuur compleet afgebroken. Alle oude waarden werden steeds weer belachelijk gemaakt.
   Ik wist niet eens dat Habermas nog leefde.

   Hun werk is voltooid, naar mijn mening. Zoals de 99% van de mensen om U heen de wereld beziet: dat is dank zij de FS.

   Hier een filmpje , 9 min., dat ik zelf heel goed vind: https://www.youtube.com/watch?v=0SFWCExaZ9k&feature=related


   Verwijderen
  9. Oligacrh,
   om de wereld te begrijpen moet je in elk geval iets weten van de joodse religie. ( Lees Israel Shahak, is maar 60 pagina's.) :

   Die zegt: je pas 'een mens' als je een orthodox joodse man bent. De rest staat dichter bij een paard dan bij een mens.
   God heeft hen opgedragen om de wereld te veroveren en te controleren.
   Als dat jouw wereldbeeld is, dan heb je geen keuze: je moet een strategie bedenken.
   De joodse strategie is: selectie (kweken) voor hoge IQ en voor grote interne loyaliteit en dan op vernuftige wijze de vijanden kapot maken door 'vrienden' te kiezen die het werk voor je gaan doen.

   Na de Verlichting werden de joden pas wakker, en vanaf toen probeerden ze in de wereld te integreren.

   Ze bedachten het socialisme en het communisme om de arbeiders-massa te gebruiken om zo de oude elite machteloos te maken.

   'Bekeerlingen' als Disraeli veranderden de wetten waardoor de adel straatarm werd: zo werd die uitgeschakeld in Engeland.( En door gemengde huwelijken: tussen ex-joden en adel.)

   Maar de arbeidersmassa had eigenlijk geen zin meer in opstand en revolutie: het succes van het socialisme had gezorgd voor een aanvaardbare levenskwaliteit.
   Wat nu?
   Hoe worden we nu toch de baas over de wereld?

   Door de cohesie van de andere volken te vernietigen.

   Hoe doe je dat?
   Door al hun zaken waar ze waarde aan hechten en die hen samen binden ( 'het geloof' bijvoorbeeld. 'Het gezin'. Maar ook hun culturele waarden. Omgangsvormen. Respect voor ouderen. Geen sex zichtbaar in de openbare ruimte.) in twijfel te trekken, verdacht te maken, belachelijk te maken, te vernietigen.
   Dàt was de strategie van de Frankfurter Schule.
   Vooral bij ons in de jaren 60 tot 90 erg succesvol.

   Heel belangrijk is ook hun invloed op de media waarmee ze iedereen die tegen massa-immigratie was, verdacht maakten.
   Daar hebben we de grote groep niet-westerse mensen in ons land aan te danken: een perfecte basis om ons land 'in brand te steken'.
   Verdeel en steek in brand.
   Verdeel en breng tot chaos.
   Dat heersen komt daarna vanzelf wel. Dat komt wel goed.

   Verwijderen
  10. Los van de duistere orgine van het culturele Marxisme (= Frankfurter Schule) is het een tijdlang een populaire, idealistische beweging geweest die dicht bij de hippiebeweging, maar ook de Parijse revolutie van 1968 stond. Toen was het nog mogelijk een echt linkse kraker te zijn die blowde en tripte, en deels voor sociaal constact demonstreerde voor uiteenlopende doelen, van rood tot groen tot Baghwan oranje.

   Pas later, vanaf de Reagan-yuppentijd werd de sinistere kant langzaamaan duidelijk, met de opkomst van Zweedse stijl radfems, het grachtengordel bakfietspubliek en de opkomende policorr. Uiteindelijk heeft het cultureel Marxisme vrijwel het gehele linkse blok in Europa en Amerika uitgehold en verkankerd.

   Soros is de persoon bij uitstek die van de cultureel Marxistische Social Justice Wars gebruik maakt om zijn duistere agenda uit te voeren.

   Verwijderen
  11. Tsja, die social engineering is een ingewikkelde bezigheid.

   Verwijderen
  12. Yep, en @Rootman gelooft ook niet dat er 'foutjes' bij het vaccineren worden gemaakt!

   http://nos.nl/artikel/2129395-nederland-aansprakelijk-gesteld-voor-vaccinatie-mexicaanse-griep.html

   http://www.naturalnews.com/054155_thimerosal_autism_CDC_documents.html

   Verwijderen
  13. @ Jan V

   Ik zie in die boerkini-discussie die nu door de MSM gehyped wordt de infiltratietechnieken van de FS terug.

   Verwijderen
  14. Het enige wat ik me van Habermas kan herinneren, is dat ik ooit de kritische theorie van hem moest leren voor mijn studie over de FS. En het enige wat ik vervolgens van de Kritische Theorie heb onthouden, is dat een andere FS filosoof (Sloterdijk) deze kritische theorie in een open brief in die zeit, rechtstreeks gericht aan Habermas, doodverklaarde in 1999. Zie: http://www.zeit.de/1999/37/199937.sloterdijk_.xml

   Misschien is het jeugdsentiment (iemand die de moeite en tijd nam om Habermas zijn kritische theorie, wiens teksten hierover ik als een martelgang doorstaan heb, [omdat nou eenmaal dat tentamen gehaald moest worden], dood te verklaren, was voor mij automatisch een held). Maar misschien is het ook wel iets meer dan dat...

   Jan's verwijzing naar Shahak ligt wellicht in het verlengde van Sloterdijk's missie? Die ziet namelijk een mensheid voor zich waarin mensen optimaal 'geteeld' worden dmv genetica. Complete quatsch (die ik ook heb moeten leren voor datzelfde tentamen), maar wetenschappelijk klonk het wel. Met name dat is wat ik me het meest van de FS herinner: het was 'Fashionable nonsense', hoewel ik daarin een uitzondering voor Horkheimers en Adorno's werk over de rol van de media in de cultuurindustrie wil maken. Wat overigens geen verplichte tentamenstof was destijds.

   Die goede oude tijd, waarin ik nog zoveel geloofde en hard mijn best deed om te begrijpen om maar een goed cijfer te halen! Maar toen al met kritische aantekeningen in de kantlijn.

   Om nostalgisch van te worden.

   Zucht...

   Verwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt, ze blijven pushen. Als TTIP niet gaat, dan maar TISA. Ze gaan net zo lang door totdat ze hun corporatistische wereld orde hebben.

   Verwijderen
 11. Onderzoek MH-17 was eigenlijk overbodig! Op dag één wist men al dat de separatisten erachter zaten! Van wie men dat wist vertelt het verhaal niet!

  http://www.nu.nl/binnenland/4315176/overheid-legde-schuld-neerstorten-mh17-direct-bij-separatisten.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oppassen Joop. Dat is de spin die RTL er nu aan geeft.

   http://joostniemoller.nl/2016/09/rtl-nieuws-spint-mh17-overheid-ging-juist-schuld-separatisten/#comments

   Ik zou, als ik de tijd had om ze te lezen, liever de authentieke documenten in willen zien die via de WOB procedure door RTL, NOS e.d. zijn opgevraagd. De regering heeft bijna 2 jaar gechicaneerd met het vrijgeven ervan en pas op de allerlaatste dag, na talloze malen uitstel, voldaan aan een rechterlijk vonnis.

   Verwijderen
  2. Het Volkskrantje had ook wat nieuwe inzichten achter een betaalmuur.

   Betaalmuren zijn voor gelovigen, dus niet voor mij!

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. @Dawg,

   Ja, ik heb het bij Joost gelezen. Op zich is het wel grappig, Knelissen loopt te roeptoeteren dat alle MSM eensluidend berichten en je hoeft de twee PDF files maar te lezen om te constateren dat zij langs elkaar heen lullen.

   Verwijderen
  5. @ Joop

   Iwan zegt maar wat, zolang hij maar kan sarren en jennen. Dat is nu eenmaal zijn leven.

   Terzake. RTL, NOS en Volkskrant hebben nog niet de beschikking over de stukken van speciale ministeriële commissie belast met MH17, maar wat nu binnen is verdient close reading zonder dat daar eerst het filter van de MSM overheen is gelegd.

   Verwijderen
  6. @Dawg,

   Als ik Rutte goed heb begrepen wordt er over wat op ministerieel niveau is besproken geen informatie verstrekt en blijft geheim.

   Verwijderen
  7. @Matt

   "Verhalen van getuigen die een jet hebben gezien en gehoord werden en worden nog steeds niet serieus genomen want past niet in het van te voren geplande plaatje."

   Helder.

   Verwijderen
  8. De 196 dode Nederlanders en artikel 57 van de Rijkswet Onderzoeksraad voor Veiligheid.

   De raad neemt eveneens door hem vergaarde informatie niet in het rapport op voorzover het belang daarvan niet opweegt tegen de volgende belangen:

   a. de betrekkingen van het Koninkrijk of de landen van het Koninkrijk met andere staten of met internationale organisaties;

   b. de economische of financiële belangen van het Koninkrijk, van de publiekrechtelijke lichamen van de landen van het Koninkrijk, of van de in artikel 1a, onderdeel c en d, van de Wet openbaarheid van bestuur bedoelde bestuursorganen;

   Oftewel, 196 dode Nederlanders wegen niet op tegen de vriendschappelijke en financieel/economische betrekkingen met een bevriend land. De informatie die wordt achtergehouden betreft dus geen Russische informatie, want dat is geen bevriend land. De enige informatie die dus wel wordt achtergehouden kan alleen maar Amerikaans en/of Oekraïens zijn.

   Verwijderen
 12. @Joop
  Je bijdragen worden gewaardeerd, weet je; het reageren op trollen minder; daarom Joop, ajb, reageer niet meer op deze types; je weet zelf ook dat het toch allemaal verwijderd wordt, maar tot die tijd, "dont feed the trolls" svp. Merci.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Blik

   Ik probeer het, echt.

   Verwijderen
  2. Ondanks onze meningsverschillen: What you resist, you become! Trollen hebben een hekel aan slechts 2 dingen:

   Verwijderd worden en genegeerd worden.

   Ik heb ongeveer hetzelfde proces meegemaakt op Joop.nl en ooit op Xandernieuws.nl

   Een prachtige cursus debatteren (wanneer je conclusies trekt en je blijft inlezen.)

   Net als het zeer moeilijke, maar prachtige vak van ´kunst´-schilder of -tekenaar: Je grootste skill betreft het kunnen weglaten!

   Verwijderen
 13. @oligarch,

  Een antwoord op je vragen omtrent Syrië, denk ik?

  http://www.moonofalabama.org/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de mening van de auteur heb ik zelf hier al verkondigt. De amerikanen hebben nu weer de koerden verraden, nadat ze eerder de turken verraden hadden (Coup). (Ik heb ook gelezen dat KSA ter ternauwernood is ontsnapt aan verraad door de US). KSA heeft op het allerhoogste niveau contacten in Washington en die hebben het kunnen verhinderen. Echt, ze hebben het de afgelopen 15 jaar zo verknoeid dat ze geen "vriend" meer over hebben in het midden oosten. Als je de landen vernietigd, dan moet je het goed doen, anders keren ze zich tegen je. Gelukkig konden ze dat niet gedaan of krijgen.
   De Syrische koerden zijn nu weer ontsteld. WTF. Al het land ten oosten van de Eufraat opgeven ?. Dit heeft duizenden levens gekost om die gebieden op IS te veroveren. Fuck die Yankees. En de amerikanen krijgen Erdogan ook niet meer terug vrees ik. Ook al geven de koerden en de amerikanen al dat land in noord Syrië op.

   Verwijderen
  2. @oligarch,

   Ik denk dat vooral de berichtgeving van de westerse MSM een grote rol speelt in hoe wij het beeld schetsen wat er zich in Syrië afspeelt. Ook ik was even in verwarring gebracht over wat Erdogan aan het uitspoken was. Het leek er zelfs even op dat hij dubbel spel speelde en het met Washington op een akkoordje had gegooid om Poetin in de val te laten lopen. Er kwamen ook geen berichten uit de alternatieve media hoe het nou precies zat in Syrië. Vandaar deze, ik mag toch wel zeggen, verhelderende link van Moon of Alabama.

   Verwijderen
  3. Zeker een verhelderende link Joop. MoA is één van de meest ingelichte sites mbt Syrië. Voltaire Network ook. T Meyssan woont in Damascus en adviseert Assad.

   Verwijderen
  4. WTF. Al het land ten oosten van de Eufraat opgeven ? = WTF. Al het land ten westen van de Eufraat opgeven ?

   Verwijderen
 14. Nog een raket van amerikaanse makelij die niet deugd.

  Falcon 9-raket ontploft bij Cape Canaveral
  http://nos.nl/artikel/2129405-falcon-9-raket-ontploft-bij-cape-canaveral.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoor trouwens van insiders dat het materieel van het Amerikaanse leger in technisch slechte staat verkeerd. Aan de buitenkant ziet het er allemaal gelikt uit maar als het op performance aan moet komen is het abominabel.

   Verwijderen
  2. Natie in verval. Als je opleidingen, je nieuwvoorziening, je vermaak en je voedsel junk is. Dan wordt je maatschappij vanzelf ook junk.

   Oligarch.


   Wat een filosoof die Oligarch LOL.

   Verwijderen
  3. @ Oli

   Deutsche Bank Refuses Delivery Of Physical Gold Upon Demand

   http://www.zerohedge.com/news/2016-08-31/deutsche-bank-refuses-delivery-physical-gold-upon-demand

   Verwijderen
  4. Vergelijk de kosten en de effectiviteit maar tussen VS en Rusland materieel.

   LOL

   Verwijderen
  5. Ik heb nergens over het failliet van Rusland geschreven, LGK! Waarom probeer jij mij woorden in de mond te leggen die ik niet gebruikt heb?

   "Uw redenatie is dus dat een failure van een raket het failliet van een land is"

   Nope, ik geef aan dat er meer aanwijzingen zijn dan allen een falende raket die het failliet van Amerika aangeven. Ik kan er niets aan doen dat jij dat niet begrijpt!

   "Ik toonde aan dat dit ook in Rusland gebeurd"

   Nope, dat heb jij juist niet aangetoond!

   "Dus volgens uw redenatie is dat dan ook het failliet van Rusland"

   Nope, nogmaals, dat is jouw redenatie en ik onderschrijf jou redenatie niet!

   Verwijderen
  6. Met het Amerikaanse leger is alle ok. Onderhoudspersoneel moet alleen museumstukken plunderen om aan reserveonderdelen te komen:

   http://www.militarytimes.com/story/military/2016/03/30/marine-corps-broke-plane-parts-museum-raid-aviation-thornberry/82416918/

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 15. Ik krijg net bericht dat de VS in recessie is.

  http://www.zerohedge.com/news/2016-09-01/last-7-times-1970-happened-us-economy-entered-recession

  BeantwoordenVerwijderen
 16. [Yep, en @Rootman gelooft ook niet dat er 'foutjes' bij het vaccineren worden gemaakt!]

  Vaccin-onderzoek en -productie dient ook niet in handen te zijn van Big Pharma of door hun lobbyisten gestuurde overheid.

  Er is voor het eerst in W-Europa een nieuwe infectieziekte opgedoken, het Krim-Congo virus, door teken en lichaamsvloeistoffen overgebracht. 30 % mortaliteit, en bij de rest vaak blijvende zwakte. Het is de taak van onafhankelijke overheden om, liefst internationaal, een vaccin te ontwikkelen.

  Een voorbeeld is Cuba, waar men een vaccin tegen longkanker heeft ontwikkeld! Een vaccin tegen de groeifactoren die de tumor maakt, die dus niet geneest maar het van een agressieve kanker met zeer ernstige prognose tot een relatief milde vorm van kanker maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal mee eens. Als je af wilt van de corporatistische denkwijze dat geld voor een mens gaat (wat nogal kwalijke vormen aanneemt als je aan de farma denkt), moet je de farma afschaffen en de experimenten plus patenten en winst volledig laten lopen via een overheid. De David's van MediaLens hebben daar ooit een goed stuk over geschreven, wat ik hier graag wil delen: http://www.medialens.org/index.php/component/acymailing/archive/view/listid-1-alerts-full/mailid-177-bad-pharma-bad-journalism.html

   Verwijderen
 17. Ik merk op dat LGK's welverdiende vakantie er ook weer op zit en hij weer met frisse moed geld komt verdienen bij Blik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LaagGK heeft helemaal geen vakantie verdiend. Zijn baas Soros/Bilderberg verliest de info oorlog.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Vroeger woonde ik in een winkelstraat waar elke werkdag een draaiorgel door de straat een herrie maakte die je al het denken deed beletten. Oplossing van dat probleem was om de draaiorgel muzikant wekelijks wat geld te geven met als enige vraag of hij voor dat geld ergens anders zijn muziek wilde spelen. Doet me erg denken aan trollen.

   Ik weet niet voor hoeveel geld in de week de trollen hier van de website willen verdwijnen om hun deuntje ergens anders te spelen?

   Verwijderen
  4. Ik geloof dat het aardig verdient dat beïnvloeden van discussies op fora. Bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie wordt zo'n functie "Webcare medewerker" genoemd of zo. Uiteraard wordt er hevig geevalueerd over wat er zoal op het web gebeurd en vooral hoe de burger over het Ministerie van Veiligheid en Justitie denkt en schrijft.

   De politie houden zij niet in de gaten, daar worden de opbrengsten van een inval onderling verdeeld. Vandaar de conclusie dat het niet goed wordt geregistreerd of me weet niet waar het gebleven is.

   Verwijderen
  5. Lees de vragen eens die aan de Minister van Veiligheid en Justitie zijn gesteld voordat jij ons dom gaat noemen, want dat maakt jou nog dommer dan ons!

   Verwijderen
 18. Neue Hinweise: Die BRD bereitet sich auf einen Krieg vor – Ärzte werden eingezogen

  http://brd-schwindel.org/neue-hinweise-die-brd-bereitet-sich-auf-einen-krieg-vor-aerzte-werden-eingezogen/

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Miljoenen bijen dood in carolina terwijl de correlatie tussen zika en microsephalie voor zover ik weet nooit is aangetoond

  “SAFE” ZIKA PESTICIDE NUKES MILLIONS OF BEES
  These are the global health agencies tasked with guarding your health
  http://www.infowars.com/safe-zika-pesticide-nukes-millions-of-bees/

  Er zullen wel (wellicht miljoenen) mensen sterven als gevolg van het dood gaan van de bijen en andere insecten. Niet aan het zika virus dat al tientallen jaren bekend is

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. DHEC releases map of Zika cases in South Carolina
   http://www.charlestoncitypaper.com/TheBattery/archives/2016/08/30/dhec-releases-map-of-zika-cases-in-south-carolina

   DHEC = Department of Health & Environmental Control

   Is wasknijpers in elkaar zetten geen betere dagbesteding voor jou kroeltje ?

   Verwijderen
  2. @ Joop

   Oneens. Iwan kan onmogelijk last hebben van het Zika virus. Wat er niet is kan ook niet verschrompelen.

   Verwijderen
  3. Ik ben niet van plan om met jou een discussie te voeren of jij dommer bent dan ik. Als jij zo graag wilt dat South-Carolina in Florida dan geefik jou als de grootste gek hier op dit blog graag gelijk, tenslotte moet je gekken altijd gelijk geven en dat doe ik bij deze ook. Als jij nou ook nog een bevestiging geeft dat je gek bent, dan zijn wij het in ieder geval ergens over eens!

   Verwijderen
  4. "Zika veroorzaakt alleen microsephalie bij zwangere vrouwen"

   Daarom had ik het ook over je moeder, Knelissen, maar jij wordt met de milliseconde hulpelozer!

   Verwijderen
  5. Yep, jij zegt dat South-Carolina in Florida ligt en dan zeg jij dat ik dat gezegd heb. Dan ben jij behoorlijk gestoord, Knelissen, niet ik!

   Verwijderen
 20. Virussen hebben een generatietijd van uren tot weken. Net als bacteriëen Daarom hebben ze veel meer mutaties dan dieren en planten. Paardenmiddelen hebben vaak zeer nadelige gevolgen..., maar je moet toch wat!!!

  Toch maar keihard werken om een vaccin tegen Zika en dit nieuwe virus te ontwikkelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. NED regime change operatie gaande in Venezuela.

  Ahead of Massive Protest March, Venezuela Opposition Demands Change
  http://www.nbcnews.com/news/latino/ahead-massive-protest-march-venezuela-opposition-demands-change-n641116

  Maar ja, de woede van de mensen is natuurlijk terecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. George Soros admits: "Donald Trump will win the popular vote"

  https://www.youtube.com/watch?v=cfTAD4Fzf3s

  Start at the two minute mark in the video. Soros says Trump will have a landslide victory in the popular vote, but that Hillary as the next President is a "done deal."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is Soros nu helemaal in de war ? Ik begrijp niks van hem. Hij zegt dingen die wij hier ook altijd zeggen. "we are doing the work of ISIS and before that Al Qaeda". "Trump will win the popular vote with a landslide". "because we are a small minority of extremist". Maar als Trump de "popular vote" wint (in een landslide) , hoe kan Hillary dan de verkiezingen winnen ?. Heel verwarrend.

   @2.55 staat bij de samenvatting van bloomberg dat soros zegt; "Soros: Clinton to win popular vote". Het omgekeerde wat Soros zegt dus. LOL. Dat is nu bloomberg.

   Verwijderen
 23. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op de nederlandse tv ben ik nog niet echt iemand tegen gekomen die anti hillary of pro trump was. Ik moet zeggen. De keren dat ik naar nederlandse opinie makertjes kijk. Ik kijk niet veel.

   Verwijderen
  2. "Hilary ligt zo'n 7-10 punten voor op Trump"

   LOL. We hebben net van Soros gehoord dat Trump een mega grote voorsprong heeft. He will win the popular vote with a landslide.

   Verwijderen
  3. Als het goed is worden in de staten de stemmen geteld en degene die de meeste stemmen krijgt in een staat krijgt de kiesmannen van die staat en de kandidaat die de meeste kiesmannen heeft, heeft gewonnen dacht ik. Volgens het verhaal van Soros zal Trump de meeste kiesmannen krijgen.

   Verwijderen
  4. Als Trump niet teveel domme dingen zegt wordt hij president in een landslide. Er blijven schandalen naar boven wat betreft Clinton, en ze heeft haar ammo al opgebruikt. Veel zal van het debat op 26 september afhangen en de aangekondigde onthullingen van Wikileaks.

   Verwijderen
 24. Rob van Wijk in de meest Russofobe krant van Nederland:

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/4369215/2016/09/02/Een-wereld-vol-populisten-aan-de-macht.dhtml?m_i=8uF8CSPy5sGQiQvepJssnK2DMm3e7U%2BWQ%2B1Gp4jwmwez2piS0jMBAyosHhZP0N4RXkn3dRzSc0q3uHTDGEP0CRf_fAJ8U&utm_source=TR+daily+20160902&utm_medium=email&utm_campaign=%22De%20EU%20is%20overbodig,%20de%20Navo%20wordt%20ten%20grave%20gedragen.%22&utm_userid=9cdd433-6350-43a1-ce04-40021281a60b

  Te lang opgesloten gezeten in z'n blikveldvernauwende denktank en nu doodsbang voor democratie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Rechts populisme is een vrijbrief voor Putin om nog meer land te annexeren"

   Dus jij geeft nu toe dat het rechts populisme in Amerika Poetin een vrijbrief geeft om nog meer land te annexeren om een oorlog te starten!

   Verwijderen
  2. "Rechts populisme is nu niet aan de macht in VS"

   Dan ben jij net uit je sarcofaag opgestaan!

   Verwijderen
  3. éen van de reacties onder het artikel.

   "En wéér de overbekende, grijs gedraaide plaat van Rob de Wijk: alles is de schuld van het populisme, Poetin en Wilders. Mag ik De Wijk er voor de zoveelste keer op wijzen dat de puinhopen die de EU en de Euro veroorzaken door het politieke 'midden' zijn veroorzaakt? En dat de islamisering en de 'asielzoekers'-invasie eveneens door die gezegende mainstream zijn veroorzaakt, cq mogelijk gemaakt. Daar hebben Wilders en de 'populisten' part noch deel aan gehad. De mainstream is de oorzaak, ezel!!"

   Ik dacht ook gelijk aan de grijs gedraaide plaat.
   Niet op een populist stemmen, want dan speel je Poetin in de kaart.

   Stel je eens voor dat Trump, Wilders en Orban het goed kunnen vinden met Poetin. Dan is een periode van voorspoed en vrede echt heel dichtbij. Tsja, de NATO, clingendael, LaagGK worden dan werkloos.

   Verwijderen
  4. @ Oli

   Precies, al die partijen die nu als 'populistisch rechts' worden weggezet hadden geen poot aan de grond gekregen als de mainstream niet zelf de democratie de nek om hadden gedraaid.

   Verwijderen
  5. Juist ja. Joost Niemoller fileert Rob de Wijk deskundig:

   http://joostniemoller.nl/2016/09/stem-populisten-is-stem-vrede-welvaart-en-directe-democratie/#comment-33090

   Verwijderen
  6. Ik vind Wilders op veel punten juist "links". In de gedoog regering met Wilders was het juist wilders die het opnam voor de zwakkere in de samenleving. Waar die benaming rechtse populist nu vandaan komt begrijp ik echt niet.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. LGK is nog een belangrijk punt vergeten te vermelden bij zijn opsomming van kenmerken van fascisme en dat is corporatisme. Wij hoeven als voorbeeld alleen maar de recente gebeurtenissen rond Apple hier aan te halen en dat geldt voor tientallen bedrijven. Overheden worden door bedrijven gechanteerd met werkloosheid tegenover een gunstig belastingtarief. Dat wordt in Wikipedia apart vermeld zodat figuren als Knelissen en LGK, die kennelijk niet verder kunnen kijken dan hun neus lang is en al helemaal niet in staat zijn om puntjes aan elkaar te verbinden (connecting the dots)in de war gebracht worden. Het is natuurlijk hilarisch te noemen dat Knelissen en LGK door hun eigen informatiebron op het verkeerde been worden gezet. Ook dat is het internet!

   Democratie bestaat in Amerika uit 'Gods gratie' twee partijtjes, democraten en republikeinen, de overige partijtjes, zoals de groenen, mogen voor spek en bonen mee doen, juist om Amerika een 'democratisch' land te laten lijken. De macht echter, ligt geheel bij iemand anders, dat hebben jullie twee uit de mond van George Soros kunnen horen maar die jullie dan weer even gemakkelijk naast jullie neerleggen.

   Verwijderen
  9. Nee Knellissen, oneerlijkheid en gekte is prima aan jou besteed. Twee jaar geleden kwam jij dit blog binnenstappen door iedereen een complottheorist te noemen die gebruik maken van complotblogs. Daarmee heb jij de eerste toon gezet en die toon doorgevoerd. Die keus was geheel aan jou, de eerste indruk is altijd..., weet je wel!

   Daarnaast zit jij jezelf oerdom te verdedigen door te stellen dat jij de term "complottheorist" voor jezelf ergens anders voor gebruikt dan waar de FBI het voor uitgevonden heeft, namelijk om aan te geven dat jij de discussie niet wenst te voeren en dat is precies wat jij aan het doen bent. Jij zit hier iedereen te stigmatiseren met je oerdomme uitspraken terwijl jij niet eens weet met wie jij te maken hebt. Dat weten wij van jou wel, want jij heb je van dag één al geïntroduceerd hier. Daarnaast loop jij ook nog eens als een verwaande snotneus naast je schoenen terwijl jij niet eens weet dat Hillary Clinton een neocon is, wat al jaaaaren bekend is maar bij Knelissen niet in zijn schedel blijft hangen omdat hij de verkeerde informatie van de verkeerde bronnen tot zich neemt. Wat weer terug te vinden is in zijn schrijfsels of eigenlijk niet terug te vinden is in zijn schrijfsels omdat hij geen bronnen plaatst waar hij zijn informatie vandaan heeft gehaald en dat maakt Knelissen een duimzuiger pur sang. Dus Knelissen, jij hebt hier de eerste toon gezet en daar zal jij het voor de rest van jouw aanwezigheid hier mee moeten doen, de andere mogelijkheid is opzouten. Wij kopen er niets voor dat jij de term "complottheorist" ergens anders voor gebruikt dan waar hij oorspronkelijk voor bedoelt is, jij toont met je schrijfsels zelf aan de discussie niet te willen voeren en daarmee lok jij dus zelf de scheldpartijen over je uit.

   En jij moet je vooral niet verheven gaan voelen met je Sociale Werkplaats baantje, want jouw kennis is het verlengstuk van je baantje, het houdt ook niets in.

   Verwijderen
  10. Het is dus precies zoal ik gezegd heb met Hillary, tijdens de campagne is zij op en top gezond maar als zij door de FBI ondervraagd wordt heeft zij ineens last van geheugenverlies door een bloedprop in haar hersens!

   http://theduran.com/clintons-story-is-unravelling-fbi-reveals-hillary-could-not-recall-briefings-due-blood-clot-health-problems/

   Verwijderen
 25. INTERNAL POLLS: TRUMP LANDSLIDE!
  https://www.youtube.com/watch?v=d3snvTSEEXg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De MSM Polls zijn een grap!. Mogelijk doen ze dat om verkiezingfraude mogelijk te maken. Zie je wel, we zeiden toch dat Hillary voor stond.

   Verwijderen
 26. Ze gaan altijd de mist in wat betreft de Baltische staatjes. Niet waard om aan te vallen; niet waard om te verdedigen, en over 20 jaar zowiezo ontvolkt. Voor Rusland net zo aantrekkelijk als Albanië voor de bevolkingen van de EU. Er zal ook werkelijk niemand van deze bevolkingen aldaar in de ijskoude modder gaan liggen om voor deze postzegels te sterven.

  Het enige belang is strategisch: Rusland zou deze staatjes bezetten als de NATO aggressief zou worden jegens Kaliningrad.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Reiskosten en subsidie

  De reis- en verblijfkosten van Máxima en haar gevolg voor de VN worden “gedragen door het ministerie van Buitenlandse Zaken” en gaan dus niet af van de bedragen die het Koninklijk Huis jaarlijks uit de schatkist ontvangt. Om hoeveel geld het gaat, is onduidelijk.

  http://nos.nl/artikel/2129683-vn-bijbaan-maxima-is-leuk-en-goed-maar-heeft-politieke-risico-s.html

  Maxima zal er via de VN voor zorgen dat iedere wereldburger schulden krijgt en de Nederlander mag voor de kosten die maxima maakt betalen

  BeantwoordenVerwijderen
 28. In de afgelopen dertig jaar heeft het politieke midden zich getransformeerd in een fundamenteel ondemocratische technocratisch bestuurslaag die geen boodschap meer heeft aan haar voormalige achterban. De reactie hierop kon niet uitblijven. In de afgelopen decennia zag de technocratische elite inmiddels 50% van haar electorale basis weglopen naar partijen ter 'linker' dan wel ter 'rechter' -zijde. In plaats van deze ontwikkeling te herkennen en te erkennen voor wat het is, nl, een democratiseringsreveil van onderaf, reageert het verschrompelende midden met hysterisch demagogie. De onvermijdelijke maatschappelijke reactie op het eigen verraad wordt geframed als een 'populistische bedreiging van de democratie' en als het even kan worden vergelijkingen met de tijd van Hitler en Mussolini (Corbyn, Pademos, Syriza?)niet geschuwd.

  Are the Populists Threatening Democracy?

  Intelligente analyse door Mark Blythe:

  https://www.youtube.com/watch?v=x2VUFjSWN2w&feature=youtu.be

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Blik je kan net zo goed je blog opdoeken als je nergens mag en kan reageren....deze censuur geeft je eigen failliet aan als je niet eens orde in de chaos kan scheppen en niet eens je eigen ja-knikkers onder controle kan houden!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. @ Joop

   “The Fascists of the future will be the anti-fascists.”

   Van Churchill. Op de kwaliteiten die in het algemeen aan hem wordt toegeschreven valt wel het een en ander af te dingen, maar hier had hij zowaar een vooruitziende blik.

   Verwijderen
 30. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "En u denkt dat Putin de VS welkom gaat heten als VS hetzelfde doet als Rusland?:

   Typisch trollenvraagje. De VS heeft een probleem met een presidentskandidate die haar eigen falen in de schoenen van de Russen probeert te schuiven.

   Verwijderen
 31. "Hou je van goud, dan hou je van Trump"

  De combiframe, ook wel dual purpose spninning. Een nieuw concept in perception building.

  http://www.z24.nl/beurs/hou-goud-dan-hou-trump

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,
   Melania Trump heeft de daily mail voor 150 miljoen voor de rechter gesleept. LOL. Ik ben benieuwd hoeveel ze van Webster Tarpley wil hebben. De arme man is wellicht voor de rest van zijn leven potje los als de rechter Melania in het gelijk stelt.

   Verwijderen
  2. @Dawg,
   Melania Trump heeft de daily mail voor 150 miljoen voor de rechter gesleept. LOL. Ik ben benieuwd hoeveel ze van Webster Tarpley wil hebben. De arme man is wellicht voor de rest van zijn leven potje los als de rechter Melania in het gelijk stelt.

   Verwijderen
  3. Ze heeft gelijk om dit krantje voor de rechter te slepen.

   Maar ook als de beschuldigingen waar zouden zijn, dat ze een escort was geweest. So what? Het is een eerzaam beroep!

   Verwijderen
  4. Ze eist 75.000 dollar van Tarpley.

   Although Tarpley had already apologized and retracted the article, a post on Tarpley.net implies he may be willing to fight.

   "We are confident that Mrs. Trump will not be able to meet her high burden of proving the statements published about her on my website were defamatory in any way. Her lawsuit is a blatant attempt to intimidate not only me but journalists of all stripes into remaining silent with regard to public figures. This lawsuit is a direct affront to First Amendment principles and free speech in our democratic society," Tarpley wrote.
   Tarpley ziet de rechtzaak blijkbaar met vertrouwen tegemoet.

   https://www.sott.net/article/327310-Melanie-Trump-sues-Daily-Mail-into-submission-upholds-family-tradition

   Verwijderen
 32. Het boek voor Clinton als volgende president van Amerika wordt langzaam dichtgeslagen.

  Hillary Clinton Told FBI She Could Not Remember State Department Briefings After Brain Injury
  http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/09/02/fbi-hillary-clinton-not-remember-briefings-due-concussion/

  Als minister van Buitenlandse zaken heeft ze een zenuwinzinking gehad. Verder is bekend dat ze een hersenschudding en een bloedpropje heeft gehad. Ze mocht maar een paar uur per dag werken. Ook nu zie je tijdens haar optredens dat haar gezondheid niet goed is. Ze heeft weinig energie.
  Ze heeft 30.000 emails over Benghazi vernietigd. FBI heeft ze nu boven water gehaald.
  http://www.zerohedge.com/news/2016-08-30/fbi-recovers-30-benghazi-emails-deleted-hillary

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als HRC een liefdevolle omgeving heeft, zouden ze haar moeten adviseren om met pensioen te gaan. De ziektes die ze naar alle waarschijnlijkheid heeft (Parkinson, epilepsie?), en gehad heeft (herseninfarcten), gaan een mens niet in de koude kleren zitten. Voor dokters (van spin) de beste reden om haar zonder al te veel gedoe uit de presidentsverkiezingen te halen. Die mails gaan ook niet over.

   Verwijderen
  2. "Als HRC een liefdevolle omgeving heeft"

   Denk dat ze niet wil luisteren

   Verwijderen
  3. @oli, dat denk ik ook (dat ze niet wil luisteren). Maar haar gezondheidstoestand biedt wel een uitweg als de grond te heet wordt onder haar voeten (dat ze iets niet kan herinneren, past nu al in haar corpus mentis).

   @kroel: wie de schoen past trekke hem aan. Relax.

   Verwijderen
 33. Craig Murray (voormalig Brits ambassadeur Oezbekistan, goede blogger ook) over de banaliteit van het kwaad in de kringen rondom Tony Blair en de oorlog in Irak. Legt uit dat data in de WMD naar alle waarschijnlijkheid niet 'gefabriceerd' is (alle data worden gefabriceerd), maar dat bepaalde filters (civil servants) die leugenachtige of onverifieerbare data weg moeten houden uit de hogere regionen van een regering niet langer werken als je 'as a civil servant ... have to go with the flow of the government.'

  Aka, group think, met name interessant omdat het van iemand die midden in deze group think gestaan heeft en zijn ontslag in 2004 gekregen heeft omdat hij het niet langer kon aanzien en ging praten buiten diplomatieke kringen om...

  https://www.jacobinmag.com/2016/08/chilcot-report-iraq-war-blair-cameron-wmd

  BeantwoordenVerwijderen
 34. The Other Speech: Hillary the Hawk Spreads Her Wings
  Did she threaten to attack Russia?

  by Justin Raimondo, September 02, 2016

  "Toward the end of her speech, Hillary really bares her fangs and gives us an indication of what life is going to be like under the Clinton Restoration. While claiming that she’ll only use military force as “a last resort” – the typical rhetoric of warmongers – she hints at what the future holds:

  “You’ve seen reports. Russia’s hacked into a lot of things. China’s hacked into a lot of things. Russia even hacked into the Democratic National Committee, maybe even some state election systems. So, we’ve got to step up our game. Make sure we are well defended and able to take the fight to those who go after us.

  “As President, I will make it clear, that the United States will treat cyber attacks just like any other attack. We will be ready with serious political, economic and military responses.”

  beelden:

  https://www.youtube.com/watch?v=k4aIIpCDsLU

  If that isn’t a veiled threat to attack Russia in retaliation for their alleged “cyber-attacks” on the Democratic National Committee and the Clinton Foundation, then what is she trying to say?

  This should scare the bejesus out of “liberals” and others on the left who have been scammed into jumping on the Clinton bandwagon in the name of stopping Trump. Are we really going to start World War III in order to avenge the honor of Debbie Wasserman Schultz? Given how problematic attribution is in the case of cyber-attacks, this threat of “military action” makes Dr. Strangelove look sane.

  For all the yelping and screeching in the media about how Trump is “unstable,” and even crazy, this threat shows that Hillary in quite simply unhinged. Her major theme these days resembles something out of Joe McCarthy’s playbook: her campaign has come right out and said Trump is “Putin’s puppet.” And since she so clearly believes the Russians are actively disrupting her efforts to take the White House, it’s reasonable to assume her policy toward Russia will reflect this in a vindictive campaign of revenge.

  And they tell us Trump is “scary”!

  If Hillary Clinton doesn’t scare you, then you aren’t paying attention.

  verder lezen op:

  http://original.antiwar.com/justin/2016/09/01/speech-hillary-hawk-spreads-wings/

  De volledige tekst van de door de Hillerator uitgesproken speech waaraan Justin Raimondo refereert:

  http://time.com/4474619/read-hillary-clinton-american-legion-speech/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In deze speech geen botox glimlach, ze ziet er oud en kwaad uit. Ik heb al vaker beweerd dat als Hillary door de duivel bezeten zou worden, het vermoedelijk een flinke verbetering in haar karakter zou betekenen. Maar wat ik hier in haar ogen zie doet me verlangen een rozenkransje te kopen.

   Verwijderen
  2. @ Rootman

   En daarbij de hypocrisie dat ze zelf een loopje heeft genomen met de veiligheidsprotocollen voor emailgebruik en presidentskandidaat is voor een land dat bekend staat alles en iedereen te hacken en af te luisteren, tot de telefoons van bevriende staatshoofden aan toe.

   Verwijderen
  3. http://www.democracynow.org/2012/4/20/exclusive_national_security_agency_whistleblower_william

   http://nos.nl/artikel/567347-merkel-al-sinds-2002-afgeluisterd.html

   http://thefederalist.com/2016/07/07/documents-say-hillary-clinton-knew-she-was-breaking-national-security-laws/

   Verwijderen
  4. “As President, I will make it clear, that the United States will treat cyber attacks just like any other attack."

   En dat is niet juist.
   1. Cyber attacks kan je eerder vergelijken met spionage. En spionage is een algemeen aanvaarde werkwijze. Iedereen doet het. Het is nooit een casus belli.

   2. Het is niet te bewijzen WIE een cyber aanval pleegde.
   Het is zelfs niet te bewijzen ÒF er een cyber aanval is gepleegd.

   3. Om die redenen mag een Cyber Aanval NOOIT als reden tot oorlog gelden. ( Onder beschaafde landen. Nou ja, daar heeft Amerika nooit bij gehoord. 20 miljoen indianen, miljoenen in de rest van de hele wereld...)

   Verwijderen
  5. @ Joop

   Zet jouw post hier svp weg en zet 'm onder onder mijn volgende (die over Patrick lancaster)

   Verwijderen
  6. Dat maakt toch niet uit, Jan? Cyberaanvallen gaan straks vallen onder NATO artikel 5, een aanval op één is een aanval op allen.

   Clinton is met haar geestelijke gezondheidssituatie alleen het "Stuxnet" vergeten en komen wij weer bij het kinderlijke; Wij mogen alles en jullie mogen niets!

   Verwijderen
  7. Het is een soort blank cheque om op welk moment ook tot de aanval over te kunnen gaan: een soort super-doorzichtige legitimatie, waardoor house, congress en de veiligheidsraad gepasseerd kunnen worden, waarschijnlijk om antiwar oppositie te kunnen afzwakken.

   Verwijderen
  8. @ Rootman

   De Hillerator heeft alvast de firewall en de virusscanner op haar home PC-tjes uitgezet.

   Verwijderen
 35. Please Help! - Call For Charity Donations To Victims of Ukraine War

  Wie zich het lot van de mensen in de DPR (Donetsk) aantrekt en iets voor ze wil betekenen: steun de actie van Patrick Lancaster. Zie:

  http://russia-insider.com/en/politics/help-victims-ukraine-war/ri16250


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach jé, Knelissen heeft de debatten, vooral die van Trey Gowdy niet, in het Amerikaanse congres niet gevolgd.

   Als het niet binnen Knelissens bronnen (kuch) voorkomt, dan wil dat niet zeggen dat het niet bestaat. Het wil dan wél zeggen dat Kbelissen verkeerde bronnen raadpleegt en aangezien er bij de Nederlandse MSM niemand is die over het email schandaal van Hillary wenst te berichten geeft dat de hoge mate van duimzuigerij in Knelissens reacties weer! Ook Knelissen moet toch in staat worden geacht om een debat in het Amerikaans congres te volgen over email-gate en hier verslag van te doen op dit blog.

   Of over een voormalige CIA topman die oproept om Russen en Iraniërs te vermoorden, dat is wel vreemd, dat Knelissen daarover niets schrijft hier op dit blog!

   Knelissen ontpopt zich steeds meer als de beschermer van de gevestigde corrupte establishment en heeft er zelfs geen problemen mee als er een geesteszieke corrupte president bij de rode knoppen kan, wat dan weer vragen oproept over de geestelijke vermogens van Knelissen.

   Verwijderen
  2. Als jij het over bewijzen hebt zal er vast wel weer iets van Google verwijdert zijn!

   Yep, de foto van de meid en de trapleuning!

   Slim, Knelissen!

   Verwijderen
 36. Geen rode loper voor Barack Obama bij aankomst op G20: Chinezen delen serieuze sneer uit
  http://newsmonkey.be/article/70920

  Amerika is geïsoleerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op de foto van G20 staat Erdogan naast Poetin. Xi staat tussen Erdogan en Merkel.

   Betekent dit dat Erdogan stopt met zijn support voor de oeigoeren die onafhankelijkheid van China nastreven ?
   China heeft Turkije nodig voor de zijderoute naar Europa ?
   China wil Turkije graag bij de SCO hebben ?

   Verwijderen
  2. nee, ze staan niet toevallig zo naast elkaar kroel. Daar is een heel protocol voor.

   Verwijderen
  3. Nee, dat betekent het niet, Knelissen! Het betekent dat zij diplomatiek voor lul gezet zijn, oftewel vernederd. Wat Obama had kunnen doen was rechtsomkeert maken maar dan was de vernedering nog groter geweest, in het besef dat hij niet gewenst is. Maar daar moet je de Oosterse beleefdheidsregels voor kennen!

   Verwijderen
  4. Inderdaad Joop. In de aziatische/chinese cultuur is gezichtsverlies alles. Dit is een enorme vernedering/gezichtsverlies. Ach ja, obama is over een paar maanden toch weg. Mogelijk is dit een signaal naar de opvolger van Obama. Geen gekke dingen, want we zijn echt niet bang voor jullie.
   Die tariefmuur van meer dan 500% op staal zit de chinezen niet lekker. Maar terecht wat mij betreft dat de amerikanen hun industrie beschermen.

   Verwijderen
  5. Dit is voor Knelissen geen enkel probleem, hij is zelf zijn eigen code of decency vergeten!

   Hillary and the Democrats are counting on us forgetting about all the corruption on which her candidacy is built.

   http://investmentwatchblog.com/hillary-and-the-democrats-are-counting-on-us-forgetting-about-all-the-corruption-on-which-her-candidacy-is-built/

   Verwijderen
 37. Syrië–De internationale wet als een rolletje toiletpapier

  https://willyvandamme.wordpress.com/2016/08/24/syri-de-internationale-wet-als-een-rolletje-toiletpapier/

  BeantwoordenVerwijderen