woensdag 25 juni 2014

Oekraïene Nieuws dat u van NOS en Godfroid NIET te horen krijgt

We hebben nog meer horror nieuws op de plank liggen maar zijn nog bezig enige zaken te verifiëren. In de tussentijd geven we onderstaand het actuele nieuws van vandaag en gisteren, zoals ontvangen van Southfront.

Dit zijn de nieuwsfeiten waar Propagandisten als DAVID JAN GODFROID en NOS (te druk met Oranje in al zijn verschijningsvormen) de neus voor ophalen en VICTORIA KOBLENKO waarschijnlijk stapjes in ziet betreffende de democratisering van Oekraïene.1. Weer een kind, nu een baby van 10 maanden gedood door bomscherven van het Oekraïense leger in Antraciet, bij Lugansk. Dit is gebeurd op dinsdag 24 juni 2014, rond 20.00 uur. Er zijn sinds dat het Oekraïense leger is begonnen met schieten al meer dan 40 kinderen gedood.

2. De Opoltjentse (de zelfverdedigers) brengen het Oekraïense leger een slag toe bij Krivaya Luka, niet ver van Slavyansk.

3. Vandaag meer dan 30 eenheden Oekraïense 'hardware' eenheden (tanks, pantser voertuigen, vrachtwagens, GRAD-installatie) het gebied in zien komen.

Victoria Koblenko: Verleidelijk uiterlijk... duistere ultra-Oekraïens-nationalistische denkbeelden van binnen... en daarbij is zij adviseur van Frans Timmermans...


4. 240 Miljoen Roebel voor opvangkampen (circa 5 miljoen Euro). De laatste dagen zijn circa 15.000 vluchtelingen uit Oekraïene in Rusland aangekomen. Ze worden onder ander opgevangen in mobiele opvangkampen. De Ultra-Oekraïens Nationalistische VICTORIA KOBLENKO zegt in de Telegraaf van jl. zaterdag letterlijk:"De mensen in het oosten spreken Russisch zoals Belgen Nederlands. Die worden in Moskou nooit geaccepteerd als etnische Russen. ALS JE JE ZO RUSSISCH VOELT, GA DAAR DAN WONEN. ... HET ZIJN ECONOMISCHE GELUKZOEKERS. RASOPPORTUNISTEN."

Onderstaand het nieuws in een video (English Language) van anderhalve minuut samengevat.

Voor meer info, van Igor Strelkov (Militair leider van het verzet), lees HIER. (Interessant)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten