zaterdag 21 juni 2014

Odessa 2 - Het Bloedbad

Niet, omdat we er "geen genoeg van krijgen", maar wel, omdat we Odessa niet kunnen en niet willen vergeten. En zolang de NOS en David Jan Godfroid Odessa blijven negeren, zullen wij er, als we iets nieuws vinden, er aan blijven herinneren. Odessa is op 2 mei 2014 opgeschrikt door bezoek van radicale, door de regering gesteunde groepen. Een bloedige slachtpartij met 46 (ZESENVEERTIG) onschuldige, vreedzame mensen die doelbewust gedood werden als resultaat. Waar in Europa hebben we op klaarlichte dag een slachtpartij gezien met 46 onschuldige nietsvermoedende burgers als gevolg? En hoeveel aandacht hebben David Jan Godfroid en de NOS hieraan besteed?

Het grotere verhaal is dat met de opkomst van de "Maidan revolutie", de door Hans van Baalen, Guy Verhofstad, EU en USA gesteunde coup, de oppositie tegen Maidan direct en resoluut monddood gemaakt is. Dat de nationale kopstukken als Dobkin en Tsarev zwaar geintimideerd het politieke toneel moesten verlaten is redelijk bekend. Dat politieke partijen als de Partij van de Regionen en de Communistische Partij het veld moesten ruimen, eveneens. Maar ook lokaal verzet in steden als Xarkov (aaanslag op burgemeester), Dnepropetrovsk en Odessa is direct met een schrikbewind de kop in gedrukt.

Voor het gebouw van de vakbond waar de slachtpartij plaatsvond, hadden vreedzame burgers een anti-Maidan tentenkampje opgeslagen waar ze aandacht vroegen voor verdere federalisatie en grotere onafhankelijkheid van Kiev. Dit kleine en vreedzame Odessase verzet was het hele doel van de terreuroperatie van die vrijdag 2 Mei. Uit diverse andere regio's werden Maidan radicalen ingebracht die deels vermomd als "Anti-Maidan" een provocatie-actie inzetten, waarna ze daarop als Maidanisten voluit konden reageren op de echte Anti-Maidanisten die zich dus onbewapend rond en in het Vakbondsgebouw bevonden, en hoe zich dat heeft voltrokken, hebben we gezien.

Onderstaande foto van 4 jonge mensen, waarbij volgens de onderschriften het rechter meisje 2 mei is overleden; de rechter jongen was parashutist in het leger en is door zijn eigen regime doodgeschoten omdat hij weigerde op Russen te schieten.
Een paar dingen die u moet weten: Het oranje-zwarte Georgische lintje is een Anti-Maidan teken; echter, een oranje-zwart Georgisch lintje in combinatie met een rode band, betekent "nep anti-Maidan", in feite dus Radicaal-Maidan, en dus gewoon terrorist. Want dan ben je dus doelbewust bezig met een misdadige Agent-Provocateur-actie om onschuldige ongewapende mensen doelbewust met geweld te confronteren.

Geel-blauw staat voor de Oekraïense vlag, voor het gemak in dit verband hier Pro-Maidan.

In de media werd ook de mist verspreid dat de Anti-Maidanisten zelf met molotov-coktails vanuit het gebouw gooiden. Dit waren gewoon dezelfde Maidan terroristen al dan niet nog verkleed als Anti-Maidan.

Vadim Papoera, vermoord op 2 mei 2014.

1 opmerking: