dinsdag 17 juni 2014

BREAKING - Twee Journalisten gedood bij Bombardement Oekraiense leger, NOS zwijgt

Twee Russische journalistenvan het kanaal Russia 24 zijn vanmorgen dinsdag 17 juni 2014 omgekomen als gevolg van het regeringsgeweld in Oost Oekraïne. Dit zijn helden die alles verslaan, maar nu helaas geraakt zijn door de bommen die ze tot die tijd ons hebben getoond. Dankzij dit soort helden weten wij wat er in Oost Oekraïne gebeurt. Ze zijn gedood bij Metalist, vlak voor Lugansk, 5 autominuten van het centrum van Lugansk, door een gericht bombardement van de Nazguardia. Er zijn berichten dat de Prawi Sector in Lugansk de huizen al langs gaat en tekens op de huizen zet, daar waar Oplotjentse of familie van opoltjentse wonen krijgen een teken op de muur dat ze bezoek mogen verwachten.

De NOS van DAVID JAN GODFROID heeft niets, maar dan ook niets gerapporteerd over de dramatische dood van deze 2 collega's.

LATER MEER. Lees hier de tweet van DAVID JAN GODFROID, "journalist" van NOS. En let op gebruik "staatstelevisie".

David Jan Godfroid ‏@djmoskou · 2 u Journalist van Russische staatstelevisie gewond in Oost-Oekraïne http://rt.com/news/166476-russian-journalist-ukraine-operation/ …

ENGLISH SUMMARY

2 Russian journalists killed by targeted attack from Ukrainian NazGuardia at Metallist, just 5 car minutes from Lugansk citycenter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten