donderdag 14 maart 2024

Week-analyse: waar is Teeuwen mee bezig?

Week-analyse: waar is de logica?

PSV

We beginnen deze zonnige donderdagochtend 14 Maart 2024 met natuurlijk PSV. Daar kunnen we kort over zijn. Waarom beginnen de Brabanders zo voorzichtig, om niet te zeggen, angstig, om al helemaal niet te spreken van laf? Het doet ons denken aan Pascal Jansen die na -een puike wedstrijd met lef- tegen Feyenoord thuis, voor de beker zijn team met een verdedigend plan de wedstrijd instuurt. AZ creëerde niets en ging er kansloos af; idem tegen Warschau. En nu doet Bosz hetzelfde met PSV tegen Dortmund. Te voorzichtig is ook een risico!

Teeuwen

Dan nog iets wat we niet begrijpen maar ook een patroon is. We zagen het bij de afgeluisterde gesprekken van de Duitse militairen die aanvallen op Rusland aan het plannen waren. Niet die snode en levensgevaarlijke plannen van de Duitsers (leren ze het nou nooit?) waren het nieuws, maar het feit dat ze afgeluisterd waren. Dat kon echt niet! Wat een geweldige spin.

Zo ook met Teeuwen. Allereerst, waarom maakt hij zich druk over Halsema dat ze de demonstratie dichtbij toeliet? Een demonstratie notabe die legitiemer is dan ooit, tegen de genocide van de eeuw. We horen Teeuwen niet dat Halsema DE genocide pleger uitnodigt bij de opening van een genocide-museum. Dat is natuurlijk het echte opmerkelijke. Maar Teeuwen maakt zich druk om de demonstranten...En die demonstranten, die worden, onder andere door de NOS van antisemitisme beticht. En wat laten ze dan zien en horen: "From the river to the sea, Palestine will be free". Gut-o-gut. De Palstijnen worden gegenocidieerd maar dat is het probleem niet. Het probleem is dat ze roepen dat ze hun Palestina vrij willen zien. Tot nu toe heeft niemand ons ooit uit kunnen leggen wat daar antisemitisch aan is. Wat moeten ze dan scanderen? Palestine should remain occupied?

Ponton haven Gaza

Dan het nieuws over de ponton haven in Gaza om de bevolking -naar zeggen- van voedsel te voorzien. Wat is daar de logica van? De trucks met voedsel staan met honderden in de rij bij Rafa en de enige reden dat ze er niet inkunnen is omdat Bibi Mileikowsky, alias Netanyahu, de Gazanen wil uithongeren. Denk je nou echt als er wat containers via de pontonnen aankomen, dat hij de Gazanen dan wel weer uitgebreid gaat laten eten? Het zou toch veel makkelijker zijn als hij gewoon die trucks doorlaat?! Waarom vertelt niemand hem dat?! Omdat hij het toch niet gaat doen, want de genocide zal en moet doorgaan. Maar in plaats daar licht op te schijnen kun je veel beter dagenlang, inclusief Jensen, zwammen over een akkefietje (opzetje?) Teeuwen/Halsema.


67 opmerkingen:

 1. Ja, typische sideshow; de persiflage van Halsema door Hans Teeuwen en de daaropvolgende achterlijke overreactie door de Amsterdamse politie.

  Ja, de persiflage van Teeuwen was grappig, maar tegelijkertijd ook een negatieve framing van de demonstranten die protesteerden tegen de aanwezigheid van president Herzog bij de opening van het museum. Dat zes (6!) politieagenten vervolgens onmiddellijk voor de deur van Teeuwen stonden, zogenaamd vanwege een neppistool dat in de clip te zien was, was te achterlijk voor woorden. En nu moeten wij natuurlijk stelling nemen: voor Teeuwen en tegen Halsema of omgekeerd. En ondertussen geen lastige vragen stellen over te aanwezigheid van Herzog bij de opening van dat museum.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Sideshow", goede benaming. En inderdaad, wat die Teeuwen doet is die demonstranten, defameren. Net als de NOS. Gisteren kwam Halsema met de aap uit de mauw: er waren geen antisemitische teksten gehoord.

  Maar de truc, "antisemitisme!" schreeuwen, blijven ze proberen te gebruiken, hoewel die sleets begint te raken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hizb ut-Tahrir streeft een islamitische staat na, waar de sharia (islamitische wet) geldt. Een islamitisch bolwerk wat zich wereldwijd verspreid, steekt zich zijn sharia wet/kalifaat en koran maar in zijn reet.

  Hizb ut-Tahrir beweging zat achter de oproep voor de demonstratie bij het holocaust museum in Amsterdam.

  Je hebt natuurlijk altijd Nederlanders die zich laten naaien door de islam met hun kalifaat zonder dat ze het zelf in de gaten hebben.

  Hizb ut-Tahrir is verboden in veel landen waaronder zelfs Rusland.

  Kalifaat, islam en islamitische wetten passen niet in onze Nederlandse rechtstaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zionistische genocide past niet in Nederland en niet in Palestina. "Nergens niet".

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Ik moest het even opzoeken, maar Hizb al tahir blijkt inderdaad een salafistische club te zijn die een kalifaat nastreeft. Inperken vind ik dus prima, maar men kan zulke dingen niet uitroeien. Het is dus een offshoot of parallel van de moslimbroeders. Het geeft wel weer aan dat hamas niet uit te roeien is, want meteen staat er iets nieuws op,met een wat andere bedrijfscultuur.

   Ik heb helemaal niets met salafisten, maar liep wel samen met hen tegen de Irak oorlog van Bush te demonstreren in 2003.

   Hier hebben ze ook een punt; als ze zich wat matiger zouden opstellen was de demonstratie veel groter geweest. Maar ja, als het doel van de demonstratie goed is, loop ik gewoon mee (alhoewel dat lopen voor mij wel erg moeilijk is geworden).

   Teeven is uit de tijd van v Gogh en de vroege Wilders. Helemaal in de zak van Likud en de Geller lobby. Dit element heeft een deel van populistisch rechts net zo verkankerd als Soros dat bij links gedaan heeft (zijn zoon is nu daar de baas, maar dat wordt niks: de wokerd kan nauwelijks uit zijn woorden komen).

   Verwijderen
  4. Loop maar tot je een ons weegt.
   Zolang als moslims proberen de Israelische staat te ondermijnen zullen ze geen vrede vinden.

   Verwijderen
  5. Dat kunnen we duidelijk constateren.
   Ik vind dat ze dan ook niet zielig moeten liggen te janken als ze een flink pak slaag krijgen van Israel.

   Verwijderen
  6. Dat doen ze dus ook niet. Ze dwingen Israel langzaam aan op de kniëen. Niet militair maar economisch.

   Verwijderen
  7. Wanneer het conflict niet een beetje aanvaardbaar wordt opgelost veranderd Israel van een geavanceerde, beschermde staat in een verarmend land met constante bedreigingt van veiligheid, en afnemende internationale steun. Op termijn leidt dit tot een exodus van de geschoolde bevolking. Dan hou je alleen fanatieke orthodoxen over die nog geen spijker kunnen inslaan.

   Verwijderen
  8. Israel heeft geweldige opleidingen en een rotsvaste economie.
   Inwoners van Israel zijn hoopvol en kijken hun toekomst vol vertrouwen toe.
   Israel heeft een sterk leger om zijn grondgebied te beschermen en de haat islamisten opgefokt door landen zoals Iran zullen nooit in staat zijn om Israel op zijn knieën te krijgen. Zowel economisch niet als militair.

   Verwijderen
 5. Vandaag de laatste dag van de Russische verkiezingen. Westerse journo's zullen het missen,maar de resultaten gaan wel het sentiment daar aangeven:
  Putin krijgt minimaal 65 %, gewoon omdat hij de enige capabele kandidaat is. Vóór de SMO kreeg hij 75%, omdat sommigen het niet erg eens zijn met zijn beleid, of omdat ze de concentratie van macht wilden verdunnen. De approval rating van Putin kwam iets boven de 80 % uit. Is het percentage hoger of veel hoger, dan geeft dat een vastbeslotenheid van de Russische bevolking aan, waarschijnlijk mede veroorzaakt door de aanvallen op Russia proper.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Makkelijk winnen van een verkiezing wanneer je tegenstanders kalt stelt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Drama queen Navalny had niet eens een verkiezingsprogramma toen hij meedeed.Hij is nu gepensioneerd 🤣

   Verwijderen
  2. Navalny had geen verkiezingsprogramma kunnen uitschrijven want hij mocht zich niet verkiesbaar stellen en hij werd uiteindelijk zelfs vermoord in opdracht van Putin.
   Alleen psychisch gestoorde mensen kunnen daar om lachen.

   Verwijderen
  3. Boris Nadezjdin mocht zich ook niet verkiesbaar stellen.
   Als oppositie het kremlin en Putin niet welgevallig is bedenken ze wel weer een list en propaganda om ze geen kans te geven.

   Verwijderen
  4. Toktok: het ging om 2011. Toen deed hij mee en kon dit wel doen. Dat deed hij niet, dus was het een one issue partijtje. Dus ongeschikt om het grootste land ter wereld te leiden. Die Boris gebruikte waarschijnlijk lijsten uit een Soros NGO database. Maar de NGO's zijn er al jaren geleden uitgetrapt! Dus verouderd en verlopen, met teveel overleden of geëmigreerde leden. Ook kunnen er overijverige onderlingen dit soort fouten geüintroduceerd hebben. Het is een oude sovjet traditie en de echte verkiezingen zijn er ook opnieuw van beschuldig, uiteraard zonder statistische gegevens.

   Verwijderen
  5. Na zijn vrijlating op 20 december 2011 riep Navalny de Russen op om zich te verenigen tegen Poetin voor de Russische presidentsverkiezingen van 2012. Hij stelde zichzelf geen kandidaat, omdat het Kremlin volgens hem nooit eerlijke verkiezingen zou toestaan. Hij voegde er evenwel aan toe dat, mochten eerlijke verkiezingen mogelijk zijn, hij zou overwegen om deel te nemen. Op 24 december was hij een van de leiders bij een anti-Poetinbetoging met 50.000 deelnemers in Moskou.

   Verwijderen
  6. De handtekeningen actie van Boris Nadezjdin is gesaboteerd.
   De kiescommissie haalde bij de ruim honderd duizend handtekeningen zo'n 4500 handtekeningen eruit die vraagtekens opriepen.
   Boris Nadezjdin's campagne suggereerde dat sommige van de gebreken in de handtekeningpapieren te wijten waren aan fouten in de digitalisering door de Russische Centrale Verkiezingscommissie van de met de hand geschreven persoonlijke informatie van ondertekenaars.

   De Russische Centrale Verkiezingscommissie zit in de pocket van het kremlin. De leider in het kremlin is Putin en bij iedere vorm van onprettige tegenstand kan het kremlin heel gemakkelijk sjoemelen met digitale persoons gegevens via de Russische Centrale Verkiezingscommissie.
   Net genoeg om niet aan de honderd duizend handtekeningen te komen.
   Weer een tegenstander het veld uitgetrapt.
   Zo werkt kremlin dictatuur nou eenmaal.

   Verwijderen
 7. The Duran:

  Vladimir Putin's election victory
  https://www.youtube.com/watch?v=1lqCq1_4WH4

  De presidentsverkiezingen in de Russische federatie hadden dit jaar meer dan ooit het karakter van een referendum over het in de afgelopen zittingsperiode gevoerde beleid. De afgetekende verkiezingswinst van Vladimir Poetin hoeft daarom niemand te verbazen; de uitslag weerspiegelt niets anders dan de in zeer brede lagen van de Russische bevolking heersende instemming met het door Poetin gevoerde beleid.

  De in het wilde Westen heersende frustratie over het volslagen mislukken van alle pogingen om Poetin weg te krijgen en chaos in Rusland te veroorzaken beginnen steeds meer op een gevaarlijk soort politieke hondsdolheid te lijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De oorlogs economie wat Putin nu heeft uitgezet en waar Rusland nu op teert zal Rusland in z'n geheel voor de lange termijn in de toekomst geen vruchten afwerpen.
   Laat hem nog 12 jaar als dictator regeren tot hij van ouderdom er uiteindelijk bij neervalt, pas dan zal Rusland inzien dat ze qua ontwikkeling op andere vlakken dan oorlogsmaterieel niks zijn opgeschoten.
   Oh, en nog wat badmuts Dawg.
   In de tijd van Hitler zag je ook een grote menigte achter de oorlogs economie van Hitler staan net zoals de menigte nu achter Putin staat. Het zelfde alleen een ander jasje.
   Het heeft Duitsland toen ook niet echt vruchten gegeven.
   Gelukkig hebben ze daarvan geleerd en zijn ze niet meer voornemens om landje pik te doen zoals Rusland gedaan heeft.
   Duitsland heeft zichzelf juist nog herhenigd.
   Oost Duitsland en West Duitsland samen! Geen ijzeren gordijn meer.
   Maar goed, de vele vredelievende Russen die niet willen meegaan in de Putin doctrine zullen het helaas met Putin moeten doen.
   Fijn dat ik niet in Rusland woon maar in Nederland.
   Dawg heeft moeite met Nederland als ik hem zo iedere dag negatief zie schrijven.
   En Rusland de hemel in prijst.
   Toch wel vreemd dat Dawg niet Nederland verlaat om een beter leven dan te kunnen genieten in Rusland.
   Of is het toch dat hij toch wel weet dat het leven in Rusland misschien helemaal niet zo fijn is?
   Dawg schrijft: politieke hondsdolheid.
   Misschien is juist dat waar jij last van hebt Dawg!
   Verwijderen
 8. [.......en hij (Navalny) werd uiteindelijk zelfs vermoord in opdracht van Putin.]

  Eddy, die net als Rutte, nooit liegt weet het allemaal beter dan het hoofd van de Oekraiense inlichtingen dienst.

  Aleksej Navalny zou zijn vermoord door Poetin, of toch niet?
  https://www.youtube.com/watch?v=4NFTJGSHt7M

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoepel maar op met jouw blackbox desinfo.
   Alles wijst erop dat Navalny een niet normale natuurlijke dood heeft gehad.
   Russische geheime dienst zijn zeer goed om iedere betrokkenheid bij Navalny's dood te verzwijgen.
   In een strafkolonie is het heel makkelijk om cipiers opdracht te geven om via voedsel of injectie een gevangene te laten overlijden. Ook is het mogelijk om iemand via onderkoeling te laten sterven. Niemand komt erachter. Bewakings beeldmateriaal blijft in Russische handen en is achteraf makkelijk te wissen. Getuigen binnen de gevangenis muren hebben zwijgplicht.
   Onderzoek naar de doodsoorzaak van Navalny is met opzet vertraagd.
   Het lichaam van Navalny werd niet overgedragen aan zijn moeder of vrouw. Is al verdacht!!
   Sinds de Russische media met het bericht van de dood van Navalny naar buiten kwamen kregen zijn moeder en zijn advocaat zijn lichaam nog niet te zien. Zij waren naar het mortuarium gereisd waar het lichaam van de oppositieleider zich zou bevinden, maar mochten niet naar binnen. Jarmysj beschuldigde de autoriteiten van liegen en tijdrekken
   Stel je ook voor dat zij het lichaam wel snel konden opzoeken en onafhankelijk konden laten onderzoeken?

   Putin was de slager die zijn eigen vlees liet keuren.
   Zo kennen we Putin weer.
   Badmutsen als Dawg proberen tevergeefs zulke eenvoudige waarheden te downplayen.
   Gaat 'm niet worden badmuts.


   Verwijderen
  2. Niet meteen gaan schuimbekken meisje.

   Verwijderen
  3. Je moest jezelf eens in de spiegel zien hondsdolle Dawg!

   Verwijderen
 9. Putin heeft gewonnen met een enorme opkomst en meerderheid. Lange rijen voor de stembureaus, hier geïnterpreteerd als protest tegen Putin...
  De polls van pro westers Levada wezen steeds op een approval rond de 80%, dit is significant hoger. Ik denk dat de offensiefjes rond Belgograd en de raketaanvallen verantwoordelijk zijn.
  Analist van Weeb union heeft een interessante prognose gemaakt over het mogelijk verloop verder dit jaar. Putin gaat ''sanitaire zones'' veroveren, zodat alle Russiche woonplaatsen onbereikbaar worden voor artillerie (fase 1: inname van een 30 km brede zone aan de noordgrens), en later Himars/ attack'ms. (fase 2: inname tot aan de oostoever van de Dnepr), en tenslotte een buffer voor de Krim (fase 3: Odessa provincie en Bessarabië).

  Ik verwacht zelf grote problemen rond Odessa, omdat de Britten en Macron dit tot elke prijs willen behouden voor het westen. Team Biden ook. Maar Rusland kan dit onder geen voorwaarde toestaan. Het zou dus best kunnen dat deze beslissende slag voorrang gaat krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. TASS:

  MOSCOW, March 19. /TASS/. The Russian side has information that France is preparing a military contingent of 2,000 troops to be sent to Ukraine, Director of the Russian Foreign Intelligence Service (SVR) Sergey Naryshkin said.

  verder lezen:
  https://tass.com/politics/1762083

  commentaar van Redacted bij dit nieuws:

  https://www.youtube.com/watch?v=Xw9KwC45hAM

  Franse contingent zou Odessa als bestemming hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De oorlogsmisdaden van Hamas
  https://www.standwithus.com/factsheets-hamas-war-crimes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JAAAAAAA gewoon lekker oprotten met dat hamas tuig.
   Willen ze niet oprotten? Gewoon afknallen!

   Verwijderen
  2. Ik heb geen last van ze, dus van mij mogen ze blijven. Ik zit lekker in Barcelona bij mijn verloofde.

   Verwijderen
  3. Ik heb ook geen last van ze.
   Waar ik zit doet er niet toe.

   Verwijderen
 12. Rob Jette:
  "Elke D66'er die plaatsneemt in dit kabinet-Wilders I, die gaan we het lidmaatschap van de partij ontzeggen".
  Succes met jouw gedreig Rob.

  Zou ook mooi zijn als er wat leegloop was binnen die partij.
  Ik zou me bescheuren van de lach mochten er partijleden overstappen naar 1 van de 4 coalitie partijen.

  Geweldig: Wilders sloopt Timmermans & laat de zaal lachen!
  https://www.youtube.com/watch?v=PkqCA7mIxiA

  Franske is nog steeds niet over zijn verlies heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Vorig jaar nog:
  Frans Timmermans: "Ik wil premier worden."
  https://www.youtube.com/watch?v=IEVuA4x1tnw

  Slapeloze nachten heeft Franske na zijn verlies.
  Hij zal en moet de grootste partij van Nederland blijven neer halen.
  Echt respect toont die vette boskabouter voor hoe Nederland gestemd heeft. NOT!
  Het huidige program kabinet is een no go voor die groene goeroe.
  Zelfs nadat Wilders het premierschap naast zich heeft neer gelegd nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Grote terroristische aanslag in the Crocus City Hall in Moskou. ten minste 40 personen gedood. Aanslag opgeeist door

  Zie bijvoorbeeld:
  https://www.theguardian.com/world/2024/mar/22/moscow-concert-hall-shooting-blast

  Aanslag opgeeist door IS. IS, juist ja,,,,,,,,,

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik kan je voorspellen dat Moskou de propaganda voor de komende week al in elkaar is aan het frutselen om Kiev en het westen te framen.
  Doel kremlin?
  Een excuus voor de domme Russische tv slaven om Ukraine en het westen harder aan te pakken met nog meer bommen op infrastructuur van Ukraine en oproep van meer kanonnenvoer voor het Russische leger.

  Dmitry Medvedev, de ex-president van Rusland en nu vice-voorzitter van de Veiligheidsraad, schreef alvast al dat "als wordt vastgesteld dat ze terroristen van het regime in Kiev zijn, het onmogelijk is om hen en degenen die hen inspireerden anders te behandelen.
  "Ze moeten allemaal worden gevonden en meedogenloos worden vernietigd als terroristen. Inclusief functionarissen van de staat die zoiets kwaads hebben begaan. Dood voor dood."

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Momenteel 115 doden, 11 arrestanten waaronder 4 schutters.
  Ze waren onderweg naar de grens met Ukropland.
  Beelden van aanslagplegers tijdens bekentenissen te zien op RT.
  Contact gelegd via Telegram, betaald om te doden.
  Wat of wie wordt er hier geframed?
  Medvedev spreekt wijze woorden die aan duidelijkheid niets te wensen overlaten.
  We wachten af.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Larry Johnson over de terreuraanslag in Moskou (clip +/- 30 min.)
  https://www.youtube.com/watch?v=-Vpk3hevOko  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De propaganda is van start gegaan zoals voorspeld.
   Useful idiot Dawg heeft alvast de aftrap gedaan.

   Now Russia is at war.
   We gaan het zien idioot Dawg.
   Artikel 5 ligt al klaar!

   Verwijderen
  2. Inmiddels 133 doden, heet dat propaganda in jouw zieke brein dwaas?
   Artikel 5 van de NAVO is de Russische Federatie niet bang voor.
   Al die NAVO landen tezamen krijgen nog niet eens Oekropland bewapend.


   Verwijderen
  3. Wat interesseert mij die doden in Moskou?
   Rusland hoeft niet bang te zijn voor de NATO.
   Werkt alleen maar in het voordeel van alle nationale leger eenheden aangesloten bij de NATO.
   Spervuur staat het Russisch kanonnenvoer te wachten als ze voet proberen te zetten op Europese bodem.

   Verwijderen
 18. Israëlisch-Amerikaanse proxy claimt verantwoordelijkheid voor de terroristische aanval in Moskou

  https://dissident.one/israelisch-amerikaanse-proxy-claimt-verantwoordelijkheid-voor-de-terroristische-aanval-in-moskou

  Het lukt het imperium niet eens meer om de publieke opinie met een publicitair geloofwaardige proxy te bespelen. In plaats daarvan wordt het afgeslieten en besmette IS maar weer van stal gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Israëlisch-Amerikaanse proxy claimt verantwoordelijkheid voor de terroristische aanval in Moskou"

   Glasheldere leugen van idioot Dawg en de achterlijke alternatieve website dissident.

   Verwijderen
  2. Je blèrt weer als een achterlijk schaap Dawg!

   Verwijderen
 19. IS-leiders zijn, net als veel islamitische militanten, zich bewust van de Russische steun aan het regime van Bashar al-Assad in Syrië en zien Moskou als onderdeel van de bredere coalitie van christelijke of westerse krachten tegen de islam. Dit is een belangrijk punt dat wordt gemaakt door IS-propaganda van Pakistan tot Nigeria.

  https://www.theguardian.com/world/2024/mar/23/who-is-thought-to-be-behind-the-moscow-attack

  BeantwoordenVerwijderen
 20. De Staatsomroep spint zich een ongeluk.

  https://nos.nl/liveblog/2513832-dodental-aanslag-op-133-is-publiceert-foto-van-aanslagplegers

  https://nos.nl/artikel/2513908-poetin-legt-link-tussen-aanslag-en-oekraine-maar-levert-geen-bewijs

  https://nos.nl/artikel/2513871-is-claimt-aanslag-concerthal-moskou-maar-russen-houden-opties-open

  BeantwoordenVerwijderen
 21. "CIA = ISIS
  NATO+US+UKRAINE=TERRORISM
  Putin: Who created ISIS?
  ISIS was never some organic band of freedom fighters. They are Mercenaries- bought and paid for. GET IT? Who’s paying for them???

  https://twitter.com/ivan_8848/status/1771537059389243547

  Putin exposed this years ago!! Kijk maar:

  https://twitter.com/i/status/1771537059389243547

  BeantwoordenVerwijderen
 22. https://nos.nl/liveblog/2513960-zelensky-noemt-beschuldiging-poetin-erg-voorspelbaar-eerste-slachtoffers-geidentificeerd

  Als onze Staatsomroep overuren draait om maar zo snel mogelijk het narratief aan je op te dringen dat IS de schuld heeft aan de moordpartij in Moskou doe je er goed aan er om voorlopig maar even van uit gaan dat je belazerd wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Goedemorgen.
  Ik zie eerder dat Dawg overuren aan het draaien was om als spreekbuis/verlengstuk van Putin te opereren in Nederland.
  Want als Putin het zegt dan is het wel waar.
  Je lijkt fopnaam Jan Verheul wel of die andere debiel met zijn fopnaam Wolf die altijd samen met Jan Verheul xevolutieblogspot onderschijten met nog ergere leugens.
  Daar weten we ook al allemaal wie hij werkelijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Er is de Westerse MSM kennelijk alles aan gelegen de publieke opinie het narratief op te dringen dat de terreuraanslag op de concerthal in Moskou het werk zou zijn van IS. Je kan zoiets niet bij voorbaat uitsluiten, maar als zo'n narratief met zo'n eenstemmigheid en nadruk wordt gepushed nog voor het onderzoek ook maar is begonnen, is argwaan op z'n plaats. Als het om Rusland gaat (MH17, Russiagate, de Skripals, NorthStream etc) trekken de Westerse MSM eerst de conclusies en wordt het pseudobewijs dat de conclusies zou moeten rechtvaardigen op afroep gefabriceerd.

  Kijk onze STAATSOMROEP weer eens meespinnen met de grote jongens.

  NOS Nieuws Vandaag, 10:55
  Dag van nationale rouw in Rusland, IS publiceert video van aanslag

  citaat:
  "Het aan terreurgroep IS gelieerde Amaq News heeft een video verspreid waarop beelden te zien zijn van de aanval. De video werd gemaakt door de terroristen zelf. CNN en BBC hebben de beelden, die ongeveer anderhalve minuut duren, geverifieerd."

  Twee screenshots uit het filmpje:
  https://cdn.nos.nl/image/2024/03/24/1065660/1920x1080a.jpg
  https://cdn.nos.nl/image/2024/03/24/1065660/1920x1080a.jpg

  De video toont de aanvallers, maar hun gezichten en stemmen zijn onherkenbaar gemaakt. Te zien is dat ze het vuur openen op mensen, op de grond liggen slachtoffers. Op de beelden is ook te zien hoe een van de aanvallers de keel doorsnijdt van een man die gewond op zijn rug ligt.

  Eerder publiceerde Amaq al een foto van vier gemaskerde mannen die de aanslag zouden hebben uitgevoerd." (einde citaat)

  Wat toont de Staatsomroep nu eigenlijk aan met deze beelden en het bijbehorende commentaar? NIKS, helemaal NIKS. Het internet wemelt inmiddels waarschijnlijk al van sites waar je de aanslagplegers op het concertpubliek ziet schieten. ZeroHedge is plaatste zaterdagnacht al een uitvoerig verslag met filmpjes die heel wat explicieter waren dan de heel stills van de Staatsomroep:

  https://www.zerohedge.com/geopolitical/mass-shooting-attack-explosions-moscows-largest-concert-hall-reports

  Wat zien we? Mannen die van dichtbij concertbezoekers vermoorden. Wie heeft die gasten gestuurd? De FSB, de CIA, de Mossad , MI6, IS, iemand anders? Dat vertellen die beelden niet. We kunnen er alleen naar raden.

  'Ja maar Dawg, die beelden zijn wel geverifieerd door CNN en BBC. Ja, en.......? Wat hebben CNN en BBC dan wel geverifieerd? Dat het daadwerkelijk beelden van de Crocus City Hall zijn? Dat ze ook op de site van een zogenaamd aan IS gelieerde organisatie stonden? Hoe is dat laatste dan geverifieerd. De Staats vertelt het ons niet en plaatst ook geen linkjes naar de BBC en CNN.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog een citaat uit bovengenoemd artikel (nu met link):

   Dag van nationale rouw in Rusland, IS publiceert video van aanslag
   https://nos.nl/artikel/2514008-dag-van-nationale-rouw-in-rusland-is-publiceert-video-van-aanslag

   "Volgens Rusland-kenner Hubert Smeets past de claim van IS niet in het straatje van Poetin: "Dan moet hij toegeven dat anti-terreurmaatregelen van zijn regering niet werken, dat zijn inlichtingendiensten hebben gefaald", zei Smeets in Met het Oog op Morgen.

   Alleen al bij de FSB werken 350.000 mensen; toegeven dat IS erachter zit, is om die reden al heel pijnlijk. Dan moet hij toegeven dat er ergens iemand ongelooflijk heeft gefaald. En uiteindelijk is hij daarvoor verantwoordelijk."

   Rusland-kenner Hubert Smeets. Komt nooit verder dan alles wat in Rusland gebeurt te verklaren vanuit de psychologische make-up van Poetin. Amateurpsychologie waarmee hij, los van de werkelijkheid, naar de gewenste conclusie babbelt. Zo kan ik het ook. Kijk maar:

   {Alleen al bij de CIA/SBU werken 350.000 mensen; toegeven dat CIA/SBU erachter zit, is om die reden al heel pijnlijk. Dan moet hij toegeven dat er ergens iemand ongelooflijk heeft gefaald. En uiteindelijk is hij daarvoor verantwoordelijk.}   Verwijderen
 25. Putin heeft vers kanonnenvoer nodig om zijn natte droom te verwezenlijken om het oude sovjet imperium te herstellen.
  Met deze false flag van hem en de propaganda om Kiev,Europa en Amerika hiervoor te framen hoopt hij zijn oorlogseconomie te rechtvaardigen bij de gehersenspoelde nietsvermoedende Russische zielen.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. En Rusland maar dreigen met nucleaire wapens.
  Wat zijn dat voor een gekken daar in het kremlin?
  Alsof we daar in trappen.
  Rusland weet heel goed bij een first strike van Rusland zal Moskou ook getroffen worden door een thermonucleaire/waterstof bom.

  Dan zitten we wereldwijd met z'n allen met de gebakken peren.
  Dus schei maar uit met die nucleaire wapenwedloop.
  Die is alleen maar voor de propaganda en bangmakerij om tegenstander onderling proberen te verzwakken of tegen elkaar op te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Alexander Mercouris
  https://www.youtube.com/watch?v=kHrthRWq7sM

  Eerste helft van de uitzending (+/-60 min.) gaat in op wat tot nu toe bekend is over de, inmiddels gearresteerde, aanslagplegers van de terreuraanslag in Moskou. Mercouris is voorzichtig, wil niet voor z;n beurt praten, maar doet doet niettemin een aantal interessante observaties met betrekking tot de mogelijke betrokkenheid van IS bij de aanslag.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. The perpetrators of the Crocus City Hall attack, however, did not wear suicide vests. Indeed, they had no intention of losing their lives, but rather to live and be able to enjoy the fruits of their labor, a purported $5,500 payment for services rendered.

  These weren’t Islamist militants.

  These were mercenaries who disguised themselves as Islamic militants.

  And when they finished their murderous rampage, the purported ISIS-K fighters jumped into their car and headed toward their “true north.”

  Ukraine.

  Ukraine. The source of their money.

  Ukraine. The source of their motivation.

  https://www.scottritterextra.com/p/true-north

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Een hele geschiedenis van kremlin false flag's
  Deze springt er opvallend uit:
  De bomaanslagen van 1999 dreven de toenmalige Russische premier Poetin naar het toppunt van macht. Nadat hij de Tsjetsjeense rebellen de schuld gaf, beschiet Moskou Tsjetsjenië vanaf 14 september, waarmee een tweede bloedige oorlog met de afgescheiden regio werd gelanceerd. Veelbelovend "Om ze uit te roeien in het bijgebouw." Poetin profileerde zich als een sterke leider; de Tsjetsjeense campagne vergrootte zijn populariteit aanzienlijk, wat leidde tot zijn verkiezing tot president op 26 maart 2000.

  Alexander Litvinenko, een ex-KGB-officier die een boek schreef waarin hij beweerde dat de aanslagen in scène waren gezet en dat Ryazan een "FSB-fiasco" was, werd later in Londen vermoord door twee ex-FSB-agenten, volgens een Brits onderzoek.

  Dezelfde patronen spelen zich weer af.
  Een reden zoeken om het Ukraïns volk verder af te slachten en Russen opzwepen via staatspropaganda om als kanonnenvoer te vechten voor Putin.
  https://www.politico.eu/article/vladimir-putin-moscow-attack-use-the-crocus-massacre-to-his-advantage/

  BeantwoordenVerwijderen