maandag 28 oktober 2024

Luchtmacht Israel vermoordt 38 mensen in Libanon in 1 etmaal

Luchtmacht Israel vermoordt 38 mensen in Bekaa Libanon in 1 etmaal.

Vliegtuigen en drones van de Zionistische entiteit hebben aanvallen uitgevoerd op 18 dorpen en plaatsen in de Bekaa vallei in het Oosten van Libanon. Meer dan 60 mensen zijn dood gemaakt. Circa 100 zijn gewond. Aldus een bron van de Libanese reddingsdienst aan RIA Novosti.

Het artikel maakt niet duidelijk over welke tijdspanne het gaat. Wel komt het daarna met het volgende: 

In het afgelopen etmaal zijn 38 mensen doodgemaakt en 124 gewond, aldus het Libanese Ministerie van Gezondheid.


De Zionistische entiteit heeft al meer dan 2.500 mensen in Libanon vermoord, sinds 1 Oktober.



dinsdag 22 oktober 2024

Zionistische entiteit gaat door het lint: Beiroet, Gaza, Syriê, Westbank, Perzië, Bekaa, Baalbek

Zionistische entiteit gaat door het lint: Beiroet, Gaza, Syriê, Westbank, Perzië, Bekaa, Baalbek, Aleppo, Jabalia.

De NOS verbergt het nieuws in een achterafje, de Telegraaf  (De Genocidegraaf) verzint een smeerartikel over Palestijnen om de Genocide goed te praten, de praatprogramma's mijden de Genocide als de pest, en zo kunnen we nog wel even door gaan. De terreur van de Zionisten kent geen grenzen. Banken, tentenkampen, woonwijken, ziekenhuizen. Kinderen, vrouwen, baby's. Ze bombarderen en terroriseren erop los alsof het een lieve lust is. Maar in de schandaal media gaat het over antisemitisme, Russische bevroren banktegoeden, en andere verhaaltjes voor de vaak; alles om de aandacht af te wenden van de Zionistische terreur in de hele regio aldaar. Je zult de Zionisten maar plots als buur aan je deur krijgen, ben je dan even de Sjaak, of nog erger, je krijgt ze geplant op je eigen grond zoals de Palestijnen ten deel is gevallen.

Yesterday , Israeli officials made statements about establishing Israeli settlements in Gaza. This has always been about ethnically cleansing the Palestinians from their land; they want to ethnically cleanse the indigenous population so that European and American settlers can take our land. It’s always been about the land and our existence on it.


#israeli_bombing of Tayyouneh neighbourhood of #Beirut!

Emile Ratelband on Fire bij FvD

Emile Ratelband on fire bij Fvd. Maar vlak ook de voormalig beveiliger van Geert Wilders niet uit. Wat een project met zijn landgoed is die begonnen!

Op blote voeten lopen. Eén van Emile's geheimen...

Maar terug naar Emile, hij "ratelt" over zijn bezoeken aan Rusland, de verkoop van zijn panden vanwege het wanbeleid in Nederland, en hoe hij zijn biologische leeftijd 25 jaar onder zijn chronologische leeftijd krijgt. 

"In Dubai kun je niet witwassen, want er is geen belasting"

Wat een wervelwind, wat een energie.

zondag 13 oktober 2024

Een Amerikaan in Rusland - The inconvenient Truth

De ongemakkelijke waarheid is, dat het land schoner is dan de meeste EU-landen, de mensen opener zijn dan in de VS, en het land veel minder last heeft van de blokkade dan de door de VS-gecontroleerde landen die ze verzonnen hebben. Ohh, wat worden wij Westerlingetjes ons door onze politici, powered by "onze" journalistjes, in de vingertjes gesneden. Spasibo Sabatical voor deze rauwe beelden!

En wat goed dat je die moeite hebt genomen en zelfs vooraf een half jaar Russisch hebt gestudeerd. Jaaa, waar je met Spaans met een half jaar een goed niveau kunt bereiken, sta je met Russisch en 6 maanden -normaalgesproken, uitzonderingen daar gelaten- nog maar in de kinderschoenen.


En dan nog dit...

Valt het u ook op hoe opzichtelijk "onze" journalistjes de Zionistische Genocide aan het verharmlosen, en het beschutten zijn? Het verhaal van vandaag is dat Hamas een veel grotere aanval had gewild. woehahaha. Het is alsof NSB Blatt de Telegraaf in de jaren 40-45, in het midden van de Holacaust komt met een verhaal, iets van, Nederlands leger had in 1940 grote plannen voor een invasie van Duitsland. Alles om de eigen Misdaden tegen de Menselijkheid te verbloemen, te verdoezelen, te verharmlosen. Wie trapt er nog in? De volgers van Blik op NOS-Journaal in ieder geval niet (meer)!


maandag 30 september 2024

Terreur van Zionistische Entiteit gaat maar door

De terreur van de Zionistische genocidiale entiteit gaat maar door.

Het moorden, het liquideren, voor, na, en tijdens de moord op Nasrallah gaat door. Wat ook door gaat is de onvoorwaardelijke steun van Wilders en zijn clan voor deze terreur. 

Jok-militair

En ook het verharmlosen, zoals bij Renze talkshow met die maffe jok-militair de Kruyff: "Wij (het westen) kunnen hier niets aan doen. Rusland profiteert hiervan." Nee hoor, het Westen kan hier niks aan doen? Oh, dus als het om de Zionistische terreur entiteit gaat, kan er niet gestopt worden met wapenleverancies? Geen sancties? Geen verbieden van deelname aan voetbal of Olympics voor de genocidiale entiteit? Nee, het kan blijkbaar niet.

Enige goede nieuws: steeds meer mensen in nederland, mind you, in Nederland, zijn klaar met de terreur van de terreur entiteit.


Israel bombardeert ook op zondag keihard door in buurland Libanon; de energie/electriciteitsinfrastructuur was aan de beurt.

Julia besteedde de laatste dag van haar leven aan het verzamelen van voedsel en hulp voor de ontheemden. De Zionistische genocidiale entiteit heeft haar dood gemaakt.

En dan nog dit...

Kijkt er wel eens iemand Lang leve de liefde? Daar figureerde vorige week deze (voormalig) NATO militair:

Deze kwam bij zijn date het huis in en één van de eerste dingen die meneer zei was dat hij in het bed ging slapen, ongeacht wat de dame wilde. Met andere woorden, als zij niet met hem wilde slapen, dan kon zij naar de bank toe. Een militair, die het bed opeist over een slaapbank! Een NATO-militair! Weigert op de slaapbank te slapen! En dat moet de oorlog winnen? Of anders: dat is het niveautje hoffelijkheid?! "Mevrouw, u doet maar wat u wilt, maar ik annexeer het bed" Niveautje hoor...



woensdag 18 september 2024

Nieuwe klap voor Putin; Depot bij Tver in vuur en vlam

Was het een raket van een F16 (Nederland bedankt??) of waren het drones? Maakt het wat uit? Tver ligt tussen Moskou en StPetersburg (!), en de NATO explosieven vinden er probleemloos hun doel.

Het is full-out oorlog.

Hoe lang kan Putin nog toezien dat dag op dag, langzaam maar gestaag, zijn land aan puin wordt geschoten. Wanneer is de rode lijn bereikt en zijn de handlers van proxy Oekraïne aan de beurt? Oekraïne schijnt bijna geen stormshadows nodig te hebben. Zou Zionistisch Israel net zo mak reageren als hun land vanuit Libanon, Syrie of Iran dusdanig beschoten zou worden, zoals Rusland nu? De vraag stellen is hem beantwoorden.

Waar gaat dit heen? Vertel jou visie in de comments.