zaterdag 2 november 2019

Charles Bausmann: Rusland in 30 minuten.

Russia Insider is veel minder actief sinds begin augustus.

Ze zijn met een speciaal project bezig, zeggen ze.

Gisteren verscheen een informatief interview  van Alex Jones (InfoWars)  met Charles Bausmann, de grondlegger en bezieler van Russia Insider.
Bausmann is openlijk kritisch op de joodse samenzwering.

Dat zorgde er voor dat Alexander Mercouris en Peter Lavell met hem braken.

Prima,  die diversiteit is goed: 
De analyses van Mercouris zijn geweldig.
De serie 'The Jewish Question '  op Russia Insider is essentiele informatie.

Omdat Info Wars is verbannen van YouTube zult U het interview via Russia Insider moeten bekijken, of via  Facebook:

Facebook: https://www.facebook.com/RussiaInsider/videos/408595570033686/  ( Aanbevolen)

Russia Insider: https://russia-insider.com/en/alex-jones-extended-interview-russia-insiders-charles-bausman-studio/ri27820
( Russia Insider is soms  een trage haperende site op mijn computer).

23 opmerkingen:

 1. Aardig gesprek op Weltschmerz:
  https://www.youtube.com/watch?v=loiI2UvmxF8&t=955s

  Maar tot mijn verbazing blijkt dat al die knappe geïnformeerde koppen niks van 9/11 conspiracy geloven. ( minuut 20-23)

  Heb dus meerdere reacties geplaatst. Dit is de laatste:

  Esther van Fenema vind het niet leuk dat Israel aan 9/11 wordt gelinkt.

  Beste Esther, in 2000 schreven de Neocons dat ze de wereld gingen 'verbouwen'. Een probleempje: Het volk zou tègen die oorlogen zijn. "Behalve als de VS weer zou worden aangevallen, zoals in Pearl Harbour", schreven ze letterlijk.
  En verdomd: op 9/11 gebeurde dat ! Toeval natuurlijk, weet ik ook wel.
  En meteen na 9/11 pleegden de Neocons een coup, volgens generaal Wesley Clark. En wist iedereen dat er 7 moslimlanden zouden worden kapot gemaakt, volgens het recept dat Oded Yinon al in 1982 had beschreven: oorlogen in de buurlanden van Israel 'op touw zetten'.
  Allemaal toeval natuurlijk. Dat weet ik ook wel.
  Als morgen de zon op komt is dat gewoon toeval, niks meer dan dat. Weet ik ook wel. Conspiracy: ik moet er niks van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 9/11 al vele jaren geleden schreef ik: als je wat van natuurkunde en mechanica begrijpt dan is het gauw duidelijk dat wtc met explosieven naar beneden is gehaald. Dat is inmiddels in verschillende studies bevestigd. Hierbij een zeer recente: https://www.ae911truth.org/news/604-new-paper-on-wtc-collapses-adds-to-literature-refuting-progressive-collapse-theory?fbclid=IwAR1lUYkzHIl7hUsOcVOQgPYnkdYAVvQTs5J0rVJTqncmZ7Pp6KV2iIRWjRM

   Groeten, Ben

   Verwijderen
 2. 'Independent Panel Challenges OPCW Findings on 2018 Attack in Douma, Syria

  Not only did OPCW tamper with evidence to produce an outcome desired by geopolitical actors involved, it tried to silence its own senior civil servants to such an extent as to produce ‘a reluctant but extremely credible whistleblower'.

  https://www.foreignpolicyjournal.com/2019/11/01/independent-panel-challenges-opcw-findings-on-2018-attack-in-douma-syria/

  De corruptie bij het OPCW gaat zo waar een beetje mainstream. Ja, niet in Nederland bij NOS, NRC, Volkskrant of Trouw natuurlijk. In Nederland
  worden (oud-)bewindslieden, die terroristen willens en wetens van uitrusting hebben voorzien niet aangeklaagde voor oorlogsmisdaden, maar beloond met een baantje als benoemd tot hoogleraar 'Vrede, Recht en Veiligheid' Teken dus die petitie Financier van terroristen Bert Koenders moet weg uit Leiden.

  https://petities.nl/petitions/financier-van-terroristen-bert-koenders-moet-weg-uit-leiden/signatures?locale=nl

  Doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The Guardian heeft een long-read met een interview van Soros.

  Nogal gekleurd, maar wel veel feiten, al zijn er ook veel weggelaten:

  https://www.theguardian.com/business/2019/nov/02/george-soros-brexit-hurts-both-sides-money-educate-british-public

  BeantwoordenVerwijderen
 4. MH17 en Nederland – Democratie aan banden Willy van Damme 30-10-2019

  'Vorige week woensdag toonde men in het vergadercentrum Nieuwspoort in Den Haag de documentaire van de Russische journaliste Jana Yerlashova en haar Nederlandse collega Max van der Werff over het neerhalen van de vlucht MH17 van Malaysia Airlines en het Nederlands onderzoek ernaar. Zowat gans politiek Den Haag kreeg daarbij een uitnodiging incluis ook de media en vele van de andere betrokkenen.
  ............
  Er waren op de voorstelling in Den Haag van de film ‘Call for Justice’ verslaggevers uit o.m. Spanje, Tsjechië, Rusland en Oekraïne met zelfs de Amerikaanse regeringszender RFE die aanwezig was. Nederland ontbrak echter geheel. Geen toeval. Als men het niet kan bekladden dan kan men het nog altijd doodzwijgen. De Groene Amsterdammer had het eerder dit jaar over: ‘Russische trollen, ideologisch gemotiveerde burgerjournalisten en uitgesproken complotdenkers.
  ........
  Ooit kritische media als De Groene Amsterdammer, Vrij Nederland of de VPRO bleven weg. Ze zijn gelijkgeschakeld met de rest. Geen interesse voor vragen bij dit voor Nederland zo belangrijk dossier. Dit toont de sfeer in Nederland in die zaak. Het is het grote stilzwijgen. Er vielen 298 doden waaronder dus 196 Nederlanders en wat de overheid zegt is voor de media en de politiek DE WAARHEID. De rest zijn leugens.
  .....
  Want het is duidelijk; dit (demoniserenvan dissidente geluiden, Dawg) is geen communistenjacht meer zoals in de VS onder senator Joseph McCarthy maar een campagne gericht tegen iedereen die een andere visie heeft dan die van de NAVO en de Nederlandse regering over onder meer MH17. Beef en sidder, daar zijn de Russen. Dissidentie, een andere visie en vragen stellen is verboden. Of hoe de Nederlandse media de democratie aan banden legden.

  meer lezen op:

  https://willyvandamme.wordpress.com/2019/10/30/mh17-en-nederland-democratie-aan-banden/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij de Saker:
  Larchmonter445 on November 01, 2019 · at 8:24 pm EST/EDT

  The US doesn’t have 5G because the Chinese stole it from them.
  Not a chance they’ll give it back either, so the US has to invent it all over again. Ha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben even wat gaan lezen over 5G.

   https://en.wikipedia.org/wiki/5G#5G_NR


   The first country to adopt 5G on a large scale was South Korea, in April 2019.
   When South Korea launched its 5G network, all carriers used Samsung, Ericsson, and Nokia base stations and equipment, except for LG U Plus, who also used Huawei equipment.[33][34


   Nine companies sell 5G radio hardware and 5G systems for carriers: Altiostar *, Cisco Systems*, Datang Telecom X, Ericsson, Huawei X, Nokia, Qualcomm *, Samsung, and ZTE X.[39][40][41][42][43][44][45]

   DE drie bedrijven waar ik een X achter heb gezet zijn Chinees.

   DE drie bedrijven met *zijn Amerikaans. Ik vermoed dat ze nog niet kunnen concurreren met de anderen.
   Verder dus: Zweeds, Fins en Z Koreaans.

   Verwijderen
 6. Informatief artikel over de protesten in Chili: https://www.nrc.nl/nieuws/2019/10/30/middenklasse-wil-ook-profiteren-van-chileense-wonder-a3978662

  In 1973: Pinochet verdrijft Allende.
  In 1980: Grondwet maakt privatisering van bedrijven mogelijk.
  In 1990: Er komt meer democratie.

  Na 40 jaar Neoliberalisme is de rek er uit.
  De kleine elite zuigt het volk steeds verder uit. Medische kosten, wonen, onderwijs: het is nauwelijks betaalbaar geworden.

  Een 3,5% verhoging van de Metro tarieven tijdens de spits uren ( praat je wellicht over 5 cent per rit ! ) is de directe aanleiding van de opstand.  BeantwoordenVerwijderen
 7. Iran heeft wat verse murals over de VS onthuld. Dat werd zeker eens tijd; ik vind ze creatiever en humoristischer:

  https://www.rt.com/news/472489-iran-us-embassy-murals/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Woningcorporatie in Groningen ziet af van plan voor dure gasvrije renovatie

  De investering om zevenhonderd huizen in de provincie Groningen van het gas af te halen is te hoog, vindt een regionale woningcorporatie. Via de nul-op-de-meter-techniek werden, naar tevredenheid, 48 woningen voor meer dan €80.000 per stuk van het gas gehaald. Voor de rest van het bezit kiest de corporatie nu voor een goedkoper, hybride energiesysteem met een warmtepomp en cv-ketel op gas voor echt koude dagen."

  https://energeia.nl/energeia-artikel/40084824/woningcorporatie-in-groningen-ziet-af-van-plan-voor-dure-gasvrije-renovatie

  Verbouwinkje van € 80.000. Bedrag dat drie maal zo groot is al de staatsschuld per Nederlander.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Turkije kiest Russische gevechtsvliegtuigen

  Turkije en Rusland hebben bijna een overeenkomst bereikt over de levering van 36 Russische gevechtsvliegtuigen. Het gaat om straaljagers van het type Sukhoi Su-35, relatief nieuwe toestellen die vijf jaar geleden werden gelanceerd. Deze deal is opmerkelijk, omdat Turkije niet zo lang geleden nog Amerikaanse vliegtuigen op haar verlanglijstje had staan.

  Turkije zou F-35 ‘Joint Strike Fighter’ toestellen van de Amerikaanse vliegtuigbouwer Lockheed Martin kopen, maar door de aankoop van het Russische S-400 luchtafweersysteem gaat dat niet door. De Verenigde Staten willen voorkomen dat het Russische raketsysteem informatie over het F-35 toestel verzamelt. Om die reden werd Turkije uit het F-35 programma gezet.

  meer lezen op:

  https://www.geotrendlines.nl/turkije-kiest-russische-gevechtsvliegtuigen/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Denemarken geeft vergunning voor Nord Stream 2

  Denemarken heeft goedkeuring gegeven voor de aanleg van de Nord Stream 2. Daarmee is het laatste obstakel voor deze nieuwe pijpleiding van Rusland naar Duitsland weggenomen. Deze pijpleiding zou eind dit jaar al in gebruik worden genomen, maar door het uitblijven van de benodigde vergunningen in Denemarken liep het project vertraging op.

  Met de Nord Stream 2 kan Rusland meer aardgas naar Europa exporteren. Deze loopt parallel aan de Nord Stream 1 pijpleiding en verdubbelt de capaciteit naar 110 miljard kubieke meter aardgas op jaarbasis. Het aardgas is bestemd voor verschillende Europese landen, waar de vraag naar energie nog steeds toeneemt.

  Meer dan 87% van de nieuwe pijpleiding is de afgelopen jaren al aangelegd. Met de goedkeuring van Denemarken kan ook het laatste segment van 147 kilometer langs het Deense eiland Bornholm worden gelegd. Volgens een woordvoerder van het project zal dit nog enkele maanden in beslag nemen.

  meer lezen op:

  https://www.geotrendlines.nl/denemarken-geeft-vergunning-voor-nord-stream-2/

  Europa intensiveert het gebruik van gas, maar Rutte III zadelt huiseigenaars en huurders liever op met gigantische verbouwingskosten en de extra vervuiling door houtstook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij zitten er weer warmpjes bij !


   Ik heb wel gehoord dat het Limburgse Blerick heeft gekozen voor Amerikaans gas.
   Het wordt in flessen van 50 liter ( wat wij als de klassieke gasfles kennen) over de oceaan vervoerd.

   Verwijderen
  2. Zit toktok daar in de gemeenteraad?

   Verwijderen
  3. @ Rootman,

   Ik denk nu dat ie in Melick woont, en niet Blerick.
   Hoe dan ook: HIJ koopt het gas in voor de gemeente !

   Verwijderen
 11. Tip.

  Het Eur-Aziatische WERELD-EILAND waar 100 jaar geleden MacKinder over sprak, en waar Brzezinski in the Grand Chessboard over schreef,
  word op het Saker blok door een ouwe rot uit de doeken gedaan.

  Het hele Europa is ongeveer 10% van die land-mass. En je zou het al;s een schier-eiland kunnen zien.

  Natuurlijk is het economisch nog steeds heel groot, maar het is intern verdeeld. Moeilijk te regeren. En het wed op het zinkende schip: de Yanks.
  Een puinhoop, kortom.

  Ik heb het artikel van Godfree Roberts in het Nederlands vertaald.

  https://xevolutie.blogspot.com/2019/11/898-rusland-china-en-het-europese.html  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vergeet de essentie:

   De verwevenheid tussen de 180 landen die met het Belt en Road Initiatief mee doen, is nu al kolossaal.
   Daar gaat dat lange artikel over.

   Verwijderen
 12. Zelfs iets simpels als een reisprogramma, is bij de NPO een politieke aangelegenheid die de NATO agenda dient:

  https://twitter.com/BlikopNOS/status/1191074535904296960

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, ze hebben in elk geval gereageerd Blik, en toch een beetje excuus aangeboden.

   Verwijderen
 13. Kim Iversen is onze kandidate voor 'beste journaliste' van 2019???

  Dat doet serieus tekort aan Vanessa Beeley of Eva Bartlett!

  Hoewel we hen zeer krachtig dienen te steunen is Kimmie (voor de komende paar maanden) de sterkste bron voor ons!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.youtube.com/watch?v=vDJPf_JY-AE

   Verwijderen
  2. Ik maak me zorgen over TruNews.

   Al een week geen nieuws meer op het net gezet, terwijl ze eigenlijk dagelijks publiceren.


   Verwijderen
 14. Vanavond was Geert Mak op DWDD om reklame te maken voor zijn nieuwe boek en voor een serie over Europa.

  Hij had een rubberen kop van Putin bij zich die figureerde in een TV serie op de Russische TV, in het jaar 2000.

  ( Denk aan de poppen-koppen van Thatcher in de jaren daarvoor.)

  Putin werd door die TV dan als een huilebalk opgevoerd.

  In 2001 werd die show verboden volgens Mak. Een voorbode voor de dictator die Putin later zou worden.

  Ik was er niet bij. Kan er niet over oordelen.
  Maar de ene cultuur is de andere niet. Compleet disrespect voor De Macht was in Londen wel normaal, maar je kan dat niet zomaar ineens overplanten naar Moskou.

  Ik citeer ook even Lee Kuan Yew, de man die Singapore van een arm vissersdorp transformeerde naar een wereld-haven en wereld hoofdstad:

  " Het meest schadelijke is de leugen dat 'democratie met meerdere partijen en een vrije pers ' moet voorafgaan aan een succesvolle ontwikkeling.
  In feite maakt een dergelijke combinatie een einde aan alle hoop op ontwikkeling! Geen enkele natie heeft zich ooit ontwikkeld onder democratie met meerdere partijen, noch, zoals Lee Kwan Yew [3] opmerkte, met een vrije pers.

  ( Volgens Kuan Yew was diot opzettelijk zo gedaan dor de kolonialen: om te verhinderen dat ze 'ergens zouden komen'.
  En inderdaad: onder Yeltsin kwam Rusland niks vooruit.  BeantwoordenVerwijderen