zaterdag 10 april 2021

De Snelste Weg uit de gecreëerde Crisis

Niet de horecamensen of de hardwerkende winkeliers zouden met een lockdown of beperking een Berufsverbot moeten hebben.

Om uit deze gecreëerde crisis te komen zouden beter het Ministerie van Corona-Hoax (De Jonge), en het Ministerie van Repressie (Grapperhaus) gelockdowned worden, en de OMT leden een Berufsverbot en een contactverbot. Het dag in dag uit verschijnen van Osterhous, Gommers, van Dissel en Koopmans bij de gecontroleerde media en hun praatprogramma's houdt het virus in stand. Het daarmee stoppen zou een zucht van verlichting brengen in de samenleving. Wit-Rusland heeft ook geen OMT en daar is de bevolking heel blij mee. Die zitten echt niet te wachten op onze angsthazen Gommers en van Dissel. Het zou ook beter zijn voor de OMT-leden zelf. Zij vinden het uitnodigen van meer dan 1 gast en het samen aan tafel zitten ten slotte toch onverantwoord? Ze hebben zichzelf nu al genoeg opgeofferd en hun leven in de waagschaal gelegd! Ze zijn nu toe aan hun welverdiende veilige lockdown, gesubsidieerd Berufsverbot (bijstandsniveau moeten ze zeker krijgen), en hun contactverbod.

Dag in dag uit aanschuiven bij alle mogelijke gecontroleerde talkshows en andere praat- en verhalenprogramma's. Koopmans en Gommers, die nota bene ook nog de Super Machiavelliprijs hebben veroverd, verdienen nu op hun beurt, na de horecamensen, een welverdiende lockdown, Berufsverbot, Contactverbot, Avondklok, Ochtendklok en Dagklok. En de rest van het land vrij. Het zou goed zijn voor hen. Het zou goed zijn voor het oplossen van de gecreëerde crisis. Win-Win.

Ondertussen in Baarn...

Vrijheidslievenden hebben zich weer massaal verzameld, dit keer in Baarn, of all places voor de "Police For Freedom" demonstratie. En dat nadat deze plek pas op het allerlaatste moment bekend gemaakt kon worden, na eerdere pogingen het in Apeldoorn en Hilversum te laten plaatsvinden, maar daar werd men geconfronteerd met Demo-Verbot op het allerlaatste moment. Nogmaals, de authoriteiten, en met name Hilversum, zouden er beter aan doen Koopmans en Gommers een demo-verbot te geven.
Toppers Anelies (r.) en Els in Baarn.


8 opmerkingen:

 1. De Snelste Weg uit de gecreëerde Crisis=stoppen met testen

  Hoewel ik ook wel sympathiek ben met de suggestie om Koopmans en co in lockdown te laten gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uiteraard alleen op vrijwillige basis.

   Ken je die B film: mars attacks?

   Waarbij de marsmannetjes zeggen: ‘we come in peace’ on daarna de mensheid uit te roeien?

   Die marsmannetjes doen me denken aan de heldhaftige handelingen van ons OMT. Ze kunnen niet anders!

   Verwijderen
 2. Kees vd Pijl heet geretweet:

  The Corbett Report was one of the last channels still on Youtube that had any value... and today, it got deleted! You can find him on LBRY/Odysee here

  https://odysee.com/@corbettreport:0

  Na alles wat er al weggecensureerd is kun je je alleen maar verbazen dat The Corbett Report het nog zolang heeft volgehouden op YT, maar nu is het dan zover: Corbett Report is van YT gegooid. Er staat weer een zaal in de bibliotheek van Alexandrie in de fik(z'n eigen beeldspraak)

  Wat James Corbett te melden heeft kun je nog steeds op de site van The Corbett Report zelf vinden heeft of anders wel bij bovengenoemde link.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor degene die deze lieden aansprakelijk willen stellen.

  Om het zeer onrechtmatige, ongegronde en schadelijke corona beleid tot een einde te brengen kondigden we begin december aan aansprakelijkheidsstellingen te zullen sturen naar individuele leden van onze regering. Inmiddels hebben 24 ministers en staatssecretarissen een brief ontvangen waarin ze persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor het verlenen van medewerking aan misdaden tegen de menselijkheid.

  https://www.artsenvoorwaarheid.nl/aansprakelijkheidstelling

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga er maar van uit, dat, als je dit doet, je gelijk in de kijker bent van de geheime dienst. Je kan spoedig je baan verliezen, of zelfs een 'verkeersongeluk' overkomen. Ook kan je bankrekening 'ineens' worden geblokkeerd ogv terroristische praktijken.

   Het wachten in deze is op Reiner Füllmich.

   Verwijderen
 4. Rechters gekocht? George Soros en Bill Gates zijn twee van de grootste donoren van de Raad van Europa
  https://dissident.one/2021/04/10/rechters-gekocht-george-soros-en-bill-gates-zijn-twee-van-de-grootste-donoren-van-de-raad-van-europa/

  Vindt je het gek dat het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, de Raad van Europa, de VN en de WHO tegen de mensheid zijn. Ze worden mede gefinancierd door de oligarchen. Dat blijkt uit de periode voor 2014 en na 2015 zien we niet meer hoeveel geld het Europees Hof voor de Rechten van de Mens krijgt van deze lieden. Waarom is dat niet meer publiekelijk. Omdat ze per jaar gigantische hoeveelheden (steeds meer waardeloos wordende) valuta ontvangen. Als dat niet ze was zouden ze het openbaar maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 26 augustus 1789: Verklaring van de rechten van de mens.
  Waarom heeft die "verklaring" het oog van Horus?
  Van Horus hoef je niks goeds te verwachten.
  Die "verklaring" kan dan dus ook regelrecht naar de prullenbak verwezen worden. Geen waarde aan hechten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De duimschroeven worden aangedraaid 10% moet opstaan, wandeltochten, trommelen met keukengerei, toeterende auto tochten Common!!!

  BeantwoordenVerwijderen