vrijdag 30 april 2021

William komt aan in Sayulita, Mexico: VEEL CORONA......

William komt aan in Sayulita, Mexico: VEEL CORONA......

Nee, natuurlijk niet die CoronaHoax, die wij iedere dag in Nederland gevoerd krijgen. In Sayulita is het heel veel Cerveza Corona! Maar ook Marguerita's, Piña Colada's, Pacifico Cerveza, Huachinango's (de lokale vis), Taco's en andere lekkernijen. 

Restaurant's, bars, clubs, alles is open. Zolang als de mensen zelf willen. Tot diep in de nacht dus. Lopez Obrador, de President van PRD-huize ontkent Corona niet, maar hij gelooft niet in dwangmaatregelen, lockdown's, avondklokken en andere krankzinnige treiter-maatregelen, zoals onze "Liberale Grote Geliefde Leider Rutte" wel doet.

Heel apart eigenlijk, dat Andres Manuel Lopez Obrador ("AMLO") een PRD politicus is, en de PRD staat voor wat we vroeger "links" zouden noemen. Maar ook staat de PRD aan de anti-imperialistische kant. Nou ja, wij gebruiken de termen links/rechts al jaren niet meer. En dat blijkt in deze crisis maar des te meer: De liberalen (VVD66) nemen al onze vrijheden weg, en de niet-liberalen (PRD) laten de vrijheden juist in tact.

Maar terug naar Sayulita. William laat ons weer prachtig zien hoe wij hier in Nederland gepakt en vernederd worden door ons regime. Rutte met zijn "terrassen moeten om 1800 uur dicht"... Wat je ziet in deze video, is dat Sayulita nu booming is. Wat denk je dat Amerikanen in de grote door lockdown-Democraten geregeerde steden aan de West en Oost-kust denken? Met hun astronomische woonkosten en niks meer kunnen en mogen? Als je dan toch van huis uit moet werken, waar zit je dan liever? In een verpauperende dure gelockdownde regenachtig gure stad, of in Sayulita waar je gewoon mag leven en genieten en voor 10 Eurootjes dineert met verse vis en uitzicht op de Pacific? 

Luister ook naar wat William zegt: hij hoort meer Engels dan Spaans in de straten. Property-prijzen zijn stijgende daar. Waarschijnlijk gaan ook Europeanen Mexico ontdekken. Waar moet je trouwens anders heen? Spanje? Waar je de Guardia Civil op je dak krijgt als je op het strand geen schaamlapje draagt? No way.

Geniet van William en zijn werk. We blijven hem volgen in de regio Puerto Vallarta. Misschien is naast Belarus, de regio Puerto Vallarta een optie om Nuevo Holanda stichten? Wat zeggen de reaguurders? :-)

Corona heeeerst in Sayulita, Nayarit, Mexico! :-)


3 opmerkingen:

  1. Mexico is een voorbeeldland geworden nadat ze ivermectine ruimschoots beschikbaar maakten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Afgaande op de reacties is er een spannende strijd gaande tussen Wit-Rusland en Mexico en in NL blijven... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zweden zag er ook goed uit in docu over ABBA, Kees Tol, Nick en Simon, geen kappen, alles open 😂

    BeantwoordenVerwijderen