donderdag 29 april 2021

KNVB/Eredivisie weer gefopt! Geen toeschouwers meer.

En ze hadden zich nog zo netjes aan alle regeltjes gehouden, vorig weekend. Netjes de stok door het hoofd. Netjes een beperkte bezetting. Alles braaf opgevolgd. Iedereen leeft ook nog. Dus ook dat was goed gegaan.

Maar als je dan denkt dat de spannende finale, de laatste beslissende speelronden van de Eredivisie met publiek kan plaatsvinden... Mispoes! Het ging namelijk om test experimenten, en die waren enkel geaccoordeerd voor de maand April. En de volgende rondes vinden plaats in mei, dus gaan die weer zonder publiek. Jammer dan! Volgt u het nog? Denkt u nog steeds dat het om de "volksgezondheid" gaat?

Herinnert u het zich nog vorig jaar? De lockdown kon ingaan enkele uren na de aankondiging. Maar de unlock? Moeilijk, moeilijk, moeilijk. En de clubs of de supporters of de KNVB? Die accepteren het allemaal. Die volgen gewoon de Geliefde Grote Leider.9 opmerkingen:

 1. Over de grote leider zich hier geliefd mee maakt, is maar de vraag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Mijn bijdrage in het debat. De kern: wij hebben allemaal het recht om vrij te mogen reizen in Europa. Dat recht is nooit komen te vervallen, maar het wordt sterk gehinderd. Die hindernissen moeten we overwinnen met een Europese oplossing."'

  klassieke 'problem, reaction, solution door:

  https://twitter.com/SophieintVeld/status/1387323861256003584

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vandaag bespreken we in het Europees Parlement het voorstel voor een digitaal bewijs dat je gevaccineerd bent of negatief getest. Oftewel, de sleutel naar weer vrij reizen binnen Europa.

   Dat ziet er ongeveer zo uit aan de grens:

   https://twitter.com/SophieintVeld/status/1387317879012528128/photo/1

   Mevrouw In 't Veld van D66 verkoopt knollen voor citroenen: dit is nu net hoe vrij reizen binnen de EU er NIET uit ziet.

   Verwijderen
  2. weer zo'n complotdenkersfeit

   https://twitter.com/JornLuka/status/1387720909239332866/photo/1

   Verwijderen
 3. De hypocrisie van het ‘vrije’ Westen: over Navalny en Assange

  https://www.fvd.nl/de-hypocrisie-van-het-vrije-westen-over-navalny-en-assange

  Als je je in deze kijk op de kwestie kunt verplaatsen ben je een rechts extremist en een Kremlin-agent. Het is maar dat je het weet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De avondklok was een 'ongecontroleerd experiment'
  - grondrechten op de schop
  - de controlerende macht buitenspel gezet
  - onderbouwing van dreiging en maatregel was flinterdun
  - het effect is nihil gebleken
  Gaan we dit vaker doen?

  Zie de reeks op
  @FTM_nl

  https://ftm.nl/artikelen/rivm-rekenmodel-britse-variant-coronavirus-avondklok-zwarte-doos?share=9LGaHF2bo%2Bb%2BAaxuTxIyYnHPS7Nv72YKEhK%2BvqqC5dVoPgGNyAJzB9p0BOiv

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Ten aanzien van de #avondklok was de berekening dat het 10% zouden verminderen. Als je kijkt naar het beloop van de ziekenhuisopnames in de tijd, zagen we zowel bij de invoering als bij het opschuiven geen enkel effect", aldus Ernst Kuipers. #BEAU

   https://twitter.com/BeauRTL/status/1387503326577758219

   Verwijderen
 5. De heropvoeding kampen komen eraan, zonder prikkie blijft u in quaranteine, samen, verbinden en solidair voor een ander, pfff

  BeantwoordenVerwijderen