maandag 12 april 2021

Arno Vermeulen neergesabeld om Wout Weghorst kritiek

Enorme paniek in het pro-AstraZeneca, en pro-lockdown-kamp.

Succes-spits van Wolfsburg, de Nederlander Wout Weghorst, heeft kritiek op de Corona hysterie, en adviseert mensen zelf onderzoek te doen! Ja, dat kan natuurlijk niet! Mensen moeten enkel NOS en ZDF kijken en doen wat Merkel en Rutte hen opdragen. Niets van zelf verker kijken. Nein, nein, NEIN! Hoe durft Wout de staats-experts in twijfel te trekken?! Hier gaat de ZDF-staatsjournalist los op Wout. Wout zou "Quatsch" rondbazuinen. Nou, denkt Wout, dan bazuin ik het toch niet meer ond. Ik heb gezegd wat ik gezegd heb, en het spijt me dat er negatieve reacties zijn gekomen. Maar verder houdt Wout de rug recht. GEEN excuses voor het gezegde. Hij neemt geen woord terug. Adviseert iedereen bniet klakkeloos Merkel, Rutte of ZDF te volgen, en heeft voor zichzelf en zijn naasten, de in zijn ogen juiste beslissing genomen. Welke? "De juiste!". Wout denkt ook, bekijk het verder maar. Wie het nu nog niet ziet, die is niet te helpen. Ik heb mijn zegje al lang gedaan. Wat een klasbak onze Wout daar in het hol van de leeuw! Waar zijn de shirts met Wout Weghorst op de rug te koop?!

Ondertussen probeerde de ruggegraatloze Arno Vermeulen bij Studio Voetbal Wout te besmeuren. Dat dit hem mogelijk wel eens een plek in Oranje kan kosten. Want zo'n "onruststoker" (geparafraseerd) heeft de coach niet nodig. Vermeulen werd compleet neergesabeld op twitter om zijn laffe glibbergedrag.

En dan nog dit...

Hoorden wij het goed dat 60-70% niet komt opdagen bij de oproep tot injecteren? Het zou fantastisch zijn. Nederland zegt in feite tegen Hugo I, "steek de injectie maar in...."


2 opmerkingen:

 1. Praten over versoepeling maar ondertussen de duimschroeven nog wat verder aandraaien met een 'testsamenleving'. Uitstekend artikel dat duidelijk maakt waarom die testsamenleving in de kiem gesmoord moet worden:

  De testsamenleving als opmaat naar medische apartheid
  Je bent ziek tot je het tegendeel hebt bewezen / Annelies Strikkers

  https://opiniez.com/2021/04/09/de-testsamenleving-als-opmaat-naar-medische-apartheid/thehangingtree1988/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is ook geen makkie om zo dom te zijn als Arno. Hij is wel met velen.

  BeantwoordenVerwijderen