woensdag 28 april 2021

En zelfs Koningsdag verstoord door Rutte's Regimetroepen

Zelfs Koningsdag is niet meer heilig. We nemen aan dat jullie de beelden ook allemaal wel al gezien hebben. Maar voor de zekerheid, toch nog een paar van die beelden hier. Onder zie je de regimetroepen zich misdragen in Arnhem. Maar DIT is Amsterdam. En dit is een ander deel van Amsterdam, rond het Vondelpark, waar de Rütte en Hälsmema squads zich zwaar misdragen. Maar ook in Breda, Haarlem sloeg de repressie tegen eenvoudig genietende mensen om zich heen. Natuurlijk spreekt ook de oorverdovende stilte bij de zieltogende fake-nieuws-media en bij de loon-politici in Den Haag weer boekdelen.


Het is zo grappig: als er in Rusland 12 mensen ergens in de Provincie demonstreren voor Navalny, staat het hele Hollandse journaille klaar om er verslag van te doen. En opent het NOS staatsjournaal het zieltogende 8 uur journaal ermee. En als de politie in Rusland optreedt, wordt er schande van gesproken. Als er in Nederland duizenden mensen op de been zijn, wordt het gekleineerd, en als de politie zich, bij herhaling, zwaar misdraagt, kijken de pruts-journalisten even de andere kant op. Tim de Wit, de staatscorrespondent met standplaats Londen, voelde zich op twitter onheus bejegend omdat iemand vond dat hij zijn snor drukte dit weekend met de massale betogingen. De Wit beklaagde zich dat hij genoot van zijn vrije dag en dat hij niet lastig gevallen wenste te worden "laat me met rust zeg". Er waren ten slotte genoeg andere media outlets die er over berichtten.... Zou Tim de Wit familie zijn van Frank Renout, de NOS correspondent die als zonnekoning in Parijs immer zijn snor drukt als daar honderduizenden Fransen de straat op gaan?
Ja want de NOS heeft het bewust weggehouden! Censuur!

Ik zat ff een biertje te drinken op m’n vrije zaterdag, laat me met rust zeg. Als iemand ergens níet over tweet, is het geen censuur. En snap je totaal niet wat censuur is. Er zijn 1000 bronnen die het wel melden.

1 opmerking:

 1. Tim de Wit schrijft:

  "Er zijn 1000 bronnen die het wel melden."

  Bronnen uit het VK meldden:

  03.35 - Huge Lockdown Protests In London Met By Media Silence And Then Propaganda

  https://www.ukcolumn.org/ukcolumn-news/uk-column-news-26th-april-2021

  BeantwoordenVerwijderen