donderdag 4 september 2014

Ukranian army left Nowoswetlovsk: "They killed two young boys"

NL-ENG-DE-SPA subs (click for languague of your choice) English summary below - Deutsche Zusammenfassung unten - Resumen en Español abajo.Lena, vertelt over de gebeurtenissen ten tijde van de presentie van het Oekraïense leger in Nowoswetlovsk in augustus 2014. Beelden zijn van 30 Augustus 2014.

* Twee jonge jongens: afgevoerd en doodgeschoten aan het einde van de straat, direct aan het begin van de bezetting.

* Buitenlandse, Engelssprekende soldaat aanwezig, die bevelen geeft.

* Zoektochten naar en oppakkingen van verzetsleden in de stad aan de hand van lijsten

* Eigen dode soldaat wordt zonder documenten of niets, ontdaan van zijn helm, vest en wapens, achtergelaten bij burgers: "Begraaf 'em zelf maar in je tuin."

* Bevestiging melding HIER, menselijk schild.

* Grootschalig plunderen en stelen.

DEUTSCHE ZUSAMMENFASSUNG

Lena, lokale Bürger aus Swetlovsk, erzählt über ihre Erfahrungen mit dem Ukraïnischen Wehrmacht in Ihr Dorf die da so zwei Wochen in August 2014 verblieben sind.

* Zwei junge Jungens, erschossen worden am Ende der Strasse, gerade am Anfang.

* Ausländische Englischsprechende Soldat anwesend die Befehle gibt.

* Fahndungen und aufpacken von Leute verdacht Mitglied zu sein von die Widerstand.

* Eigene tote Soldat wird nach Abnahme Weste, Waffen, Helm und Dokumenten hinterlassen bei Bürger: "Begrab im mal in Ihre Garten"

* Bestätigung Information HIER, menschlich Schild.

* Massiv plündern und stiehlen.ENGLISH SUMARY

Lena, local resident of Swetlovsk, Eastern Ukraine, tells about the occupation of her village by the Ukranian army, during about two weeks in August 2014.

* Two young boys, killed at the end of the street, right in the beginning of the occupation.

* Presence of an English speaking foreigner giving orders.

* Searches and arrests by lists of people suspected to participate in the resistance during so-called cleansing operations. Whereabouts of these people: unknown.

* Abandoning their own dead soldier after having taken the helmet, the vest, the docuemnts and the weaponnary. Leaving the boy with the locals: "You may burry him in your garden", leaving him without any identification.

* Confirmation of the information HERE, about Ukranian army using a human shield.

* Massive looting and stealing.

RESUMEN EN ESPAñOL

Lena, habitante local del pueblo Nowoswetlovsk, Este-Ucrania, cuenta de lo que ha pasado durante la ocupacion del Ejercito de Ucrania que duro unas dos semanas en Agosto 2014.

* Dos chicos jovenes, arrestado y matado al final de la calle, directo al inicio de la ocupacion.

* Presencia de un soldado del exterior hablando en ingles, dando ordenes.

* Busquedas y arrestos de sospechados de participantes en la resistencia a base de listados.

* Su propio soldado muerto abandonado despues de haberle quitado su casca, su proteccion corporal, sus documentos y arma. Dejado con los lugareños: "Entieralo en su jardin", sin dejar ni documento ni identificacion.

* Confirmacion de la informacion AQUI, sobre el uso de humanos como proteccion.

* Saqueos y robos de forma massivo.

Smal kitten, big destruction...Khryaschivate, 30-31 August 2014 (by Graham Phillips)

11 opmerkingen:

 1. Een best wel geode analyse uit onverwachte hoek over wie er nou eigenlijk de aggressor is
  https://goudportal.nl/?itemstr=confrontatie-navo-versus-rusland-de-geschiedenis

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Prachtig verhaal, alleen word ook daar weer onder het tapijt geschoven dat ene Stalin miljoenen tegenstanders een koppie kleiner heeft gemaakt, of ze ergens wegstopte in een goelag. Dat er nu ene Poetin rondloopt die deze tijd wil laten "herleven" bevestigt alleen maar weer dat deze man gestopt dient te worden. Een goede analyse is het allerminst, deze schrijver "vergeet" ook maar even voor het gemak dat voormalige Oostbloklanden de vrije keus hadden om of met Rusland militaire afspraken te maken of met de NAVO, het werd ze echt niet met de Kalasjnikov/Uzi op de slaap gezegd. Maar Poetin doet wel meteen moeilijk als een land die vrije keus richting NAVO zet en valt dan meteen onder valse voorwendselen een land binnen. Zie Georgie en zie nu Oekraine. Maar ja, Poetin is heilig bij jullie, Stalin ook schijnbaar. Rusland is het beloofde land dus zou vriendelijk vragen om daar te gaan wonen en met Russische vlaggetjes te gaan zwaaien in plaats van hier onze staatsruif leeg te vreten.

   Verwijderen
 2. Dit is een site in Duitsland die de Blik op ARD en ZDF houdt, en dat doen ze zeer goed en scherp: http://propagandaschau.wordpress.com/
  De pro-war, pro-NATO en Russofobie wordt er haarfijn uit gefileerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de link Blik. Even snel wat doorgebladerd. Morgen meer tijd om uitgebreid er in te lezen.
   Het begint er toch echt op te lijken dat de mensen wakker beginnen te worden.

   Verwijderen
  2. Eentje blaat er mee en gelijk denken ze dat de wereld "wakker" wordt....ach een kleine kinderhand is gauw gevuld. Zelfs kinderen zien nog dat wat Poetin doet niet klopt. Maar jullie vinden het normaal en noemen het verzet...Jammer dat er zoveel op GGZ bezuinigd wordt als er toch dan steeds meer mensen als jullie gaan denken....

   Verwijderen
 3. De enige die pro-War zijn, zijn jullie toch wel. Nergens hoor je oorlogsdreiging, alleen hier. De rest heeft het over sancties, nog meer diplomatie enz....maar ja dat kan ik hier 1000 keer zeggen en nog zullen jullie anders beweren. De NAVO zet juist express geen bases te dicht bij de Russische grens vanwege het gentlemen's agreement na het uiteenvallen van de Sovjet Unie, laat Oost Europese landen niet zomaar bij de NAVO, vind wapenleveranties en andere verdragen met Rusland prima, sterker nog, wil graag oefenen met Rusland en samenwerken...tot aan Oekraine uiteraard...dus jullie sprookjes mogen dan nog zo mooi verzonnen zijn...we laten het liever aan de acties van Poetin over, daar zijn woorden niks waard zijn. Hij zei namelijk meerdere malen dat het Westen een bondgenoot was, een waardige zakenpartner, Oekraine ook en zie daar...ineens is alles anders omdat meneer toch zo nodig landjepik moet spelen en nu op zijn pik is getrapt omdat de rest van de wereld er zich mee gaat bemoeien. Tja vriend, niemand wil WO3, dus je wordt dan even terechtgezet...de sancties gaan echt verkeerd uitpakken voor Rusland en uiteindelijk zal het volk voor zichzelf kiezen en hun leider(s) als een blok laten vallen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat er nog over is van een stukje Oekraiens wagenpark https://www.youtube.com/watch?v=8qi0tGlCsG4

  En, de slag om Mariopel is begonnen. Noworossiya wil voor 15.00 uut plaatselijke tijd de stad (voor een groot deel) in handen hebben. Ze gaan er met zo'n 5.000 man en 70 tanks in https://www.youtube.com/watch?v=040GewYVIjw

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus met 5.000 man en 70 tanks....dat noemt zich vrijwilligers....het is gewoon overduidelijk het Russische leger dat daar even binnendondert en alles en iedereen vermoordt die in de weg staat!! Wie verdedigt er nou monsters???

   Verwijderen
 5. Het is duidelijk dat de fascisten, met hun westerse hulptroep, de oorlog aan het verliezen zijn. Wat kan je anders verwachten van een totaal ongemotiveerd leger dat op straffe van 15 jaar gevangenisstraf gedwongen wordt tegen hun eigen volk, misschien wel familie, te vechten.
  Nou loopt die multimiljonair, die stro-pop van de VS, bij de NAVO te janken en vraagt op zijn knien of de vrijheidstrijders alsjeblieft een staakt het vuren in acht willen nemen.
  En welk schoothondje loopt er weer voorop om de fascisten hulp te dieden? 1x raden.
  Het is een kwestie van tijd dat het Oekrainse volk tegen de fascisten in opstand komt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat praat je toch poep hier....kom pas terug als je je ECHT verdiept hebt in de zaak, eerder niet....de enige die ik hier zie reageren met verstand en in elk geval voldoende kennis van zaken (voor echt gehele kennis moet je echt daar zijn en daar wonen en zo) ben ik zelf...die alle facetten van de oorlog bekijkt, alle verhalen hoort enz...maar jullie staren je blind op RT en co. en denken dan alles te weten!! Dat weet ik zelfs nog niet, maar ik laat me wel op alle mogelijke manieren informeren tenminste.....

   Verwijderen
 6. Waar heb je het over ??
  Het jeukt zelfs van de NATO basissen in Oost-Europa zijn er minimaal 15 !
  De NATO doet niets anders dan de boel opnaaien,al 10 jaar lang zeggen de Russen GEEN uitbreiding meer naar het oosten niet weer een nieuwe basis erbij............... en toch doen elke keer weer ! beetje bij beetje
  Radar stations bouwen......zogenaamd wegens raketten uit Iran !
  Is toch totale onzin.
  Als je het wil zet je ze in Saudi-Arabië neer,niet 3000 KM verderop,buiten dat om...
  ze halen amper Italië die raketten van ze.
  Syrie
  Kijk je wel eens goed naar wat die gasten mee rondlopen !!
  TOW anti tank raketten en die kunnen alleen uit een NAVO magazijn kommen ! want niemand anders heeft ze,net als de M16,AR-15,Steyr-aug die ze er rondsjouwen.
  De Russen zijden in het begin al,niet doen daar ga je problemen me krijgen,zijn allemaal
  al-Qaida groepen daar....en toch doen.
  Nu zegt Timmerfrans opeens dat Rusland ze bewapent !!

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/liegt_timmerfrans_ook_wel_eens_niet_vragen_we_ons_wel_eens_af.html#comments
  Kan je nagaan hoe ze liegen, !!

  Kijk eens op de map
  Je ziet dat overal waar een arabische lente was, er geen US basis was in dat land.
  Maar in Marokko is er wel een,en daar werd de opstand de kop ingedrukt,net als Bahrein,Saudi -Arabië,Qatar,Arabische emiraten,overal met bruut geweld.
  De VS kwamen nog snel met MRAPS, uit Irak om het maar snel de kop in te drukken.
  Syrië en Libië zijn landen waar Rusland het goed mee kon vinden.
  De mensen hadden het er goed,verschillende geloven leefden naast elkaar zonder problemen,en na NATO bemoeienis zijn juist deze landen totaal aan puin geknald 100.000 doden zonder enig redding of uitkomst..alleen chaos. No FLY ZONE weet je nog ! is dus gewoon ordinair de boel de tyfus bombarderen daar
  Dat wat in oost-Oekraïne gebeurt is het zelfde als toen in Kosovo, en daar steunden ze wel de opstand
  O ja ............... De Russen zijden nog GEEN onafhankelijk Kosovo,en toch drukken ze het erdoor,toen hadden ze mazzel dat de Russen er niets tegen konden doen,
  Ze zet de NAVO nu zoveel druk op de ketel, dat de Russen uit voorzorg kernwapens overgebracht hebben naar Kaliningrad.
  En de NATO gaat maar door met sarren en klieren.
  http://www.spiegel.de/politik/ausland/us-aufklaerer-flieht-vor-russischem-kampfjet-in-schwedens-luftraum-a-984288.html
  En er zijn nog een paar van deze vluchten geweest,maar halen nooit de krant.
  Moet je goed opletten.
  Elke keer als er iets is,en de VS wil iets gedaan krijgen wat een ander niet zint,dan beginnen ze meteen te dreigen met een boycot.
  zelfs tegen Zwitserland toen ze hun bankgeheim niet wilden opgeven,werd er gedreigd met uitsluiting van het int banksysteem en inbeslagname van tegoeden.
  Met elk land sluiten ze een verdrag af die voorkomt dat soldaten/leidinggevenden/politici niet worden opgepakt voor oorlogsmisdaden,Wil je niet dan volgt een boycot.
  Nederland werd duidelijk gemaakt dat bij een evt rechtszitting in DEN HAAG ze de persoon met GEWELD zullen ophalen mocht dat nodig zijn.
  Met zulke vrienden heb je geen vijand meer nodig.

  Verder
  Waarom lopen er geen camera teams rond in de Oekraïne van CNN Reuters NOS ect ??
  Net als toen in Irak ?? (24/7 live knallen op tv)
  simpel want dan komt de aap heel snel uit de mouw,als de mensen zien wat voor feest het er is.

  BeantwoordenVerwijderen